Monday, December 21, 2009

Γίνε Αρης να γουστάρεις....




Χθες το βράδυ στο γαυροφόρουμ διάβαζα μπινελίκια για τον μεταφραστή του Αρη. Και απειλές. "Δεν θα κατεβείς στο Καραϊσκάκη στον β΄ γύρο; Θα δεις τι έχεις να πάθεις!" και άλλα τέτοια πιο όμορφα ακόμα.

Δεν είχα καταλάβει για τι πράγμα μιλάνε, αλλά σήμερα στον Freddos μου λύθηκε η απορία.
Τι είχε γίνει; Ο Αντώνης, ο μεταφραστής του Αρη τραγουδούσε το ...γνωστό σύνθημα "...Νίκη πάλι, νίκη πάλι οέ οέ" και οι γαύροι ενοχλήθηκαν! Αν είναι δυνατόν!!!

Γράφει χαρακτηριστικά ο freddos: "O μεταφραστής τραγουδάει το γνωστό σύνθημα “Νίκη πάλι, νίκη πάλι, οε οε” και με τη χειρονομία του δείχνει ότι ο Άρης ανέβηκε θέση στη βαθμολογία ακριβώς όπως οι αθλητές του σκι ανεβαίνουν στο έλκηθρο που πάει προς την κορυφή του βουνού.

20 comments:

mahler76 said...

Αχχχχχ έτσι και να τσούζει!!!

pensierix said...

Καλά, οι γάβροι είναι πιο εύθιχτοι κι από την μπλογκοδέσποινα...

Εδώ απ'ό,τι ακούω τα έχουν βάλει και με τη NOVA που δήθεν τους πολεμάει και αβαντάρει τον Παναθηναϊκό, στο μεταφραστή του Αρη θα κόλλαγαν; Εχουν ξεφύγει τελείως...Τους έχει βαρέσει τόσο πολύ η...ΝΕΤ κατακέφαλα που νομίζουν ότι όποιος ξεφεύγει από τα στάνταρντς των Βερνίκων, Πουρουπουπούδων, Μπακόπουλων, Μίχων και λοιπών "αντικειμενικών" δυνάμεων, είναι εχθρός του γάβρου.

Εχει απίστευτη πλάκα όταν ακούω γάβρο που ξεκινά να τα χώνει δήθεν στην ομάδα για την κακή εμφάνιση (γιατί είναι παντελονάτος και αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου, όχι σαν τους άλλους), αλλά στο τέλος καταλήγει να τα βάζει με την άτιμη την κοινωνία και το σύστημα που πολεμάει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο.

ΥΓ
Η μλογκοδέσποινα δεν είναι εύθιχτη. Αν ήταν, δεν θα την πειράζαμε που και που...

ΥΓ1
...αλλά συνεχώς!

ΥΓ2
Πειραχτήρι είναι, ευτυχώς, κι αυτή και καταλαβαίνει.

;)))

Unknown said...

Κλαίω με το βιντεο απο το πρωί πρέπει να το έχω δεί γύρω στις 30 φορές...Δεν υπάρχει....
Ένας Κάμπορα να φτιάχνει το μαλλι του για να δώσει συνέντευξη...
Ένας μεταφραστής να γουστάρει με συνθήματα και να το δείχνει κιόλας...
Ένας σεκιουριτάς εμφανίζεται στο 00:10 απο πίσω και να τραγουδάει και αυτός "...Νίκη πάλι, νίκη πάλι οέ οέ"
και για το τέλος ένας δημοσιογράφος να προσπαθεί να πάρει συνέντευξη....

Ο Αντώνης είναι ένα απο τα καλύτερα παιδιά, και να σας δώσω λίγο κλίμα απο την Θεσσαλονίκη.. μετά το χθεσινό στιγμιότυπο έχει γίνει και αγαπημένος της κερκίδας...Συμπαθής ήταν ούτως η άλλως αλλα μετά απ' αυτό είναι και ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ....Έτσι Αντώναρε...!!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Δεν έγινε και τίποτα, φιλτάτη! Πλάκα έχουν αυτά, και μακάρι να ήσαν όλα τα ποδοσφαιρικά μας πράγματα τόσο "αφελή" και τόσο αθώα. Αντιθέτως εσείς έχετε "αγνούς" οπαδούς από προχτές και εμείς "επιστήμονες" εδώ και κάτι δεκαετίες - με ό,τι συνεπάγονται τόσο η αγνότητα όσο και η επιστημοσύνη εκατέρου.

Και μιας και εμείς είμαστε πατεντάτοι "επιστήμονες", θα μου επιτρέψεις χάριν της ακριβολογίας να διορθώσω το "μεταφραστής" σε "διερμηνέας". Μεταφραστής είναι ο μεταφράζων γραπτώς και διερμηνέας ο μεταφράζων προφορικώς και επί τόπου (είτε διαδοχικώς είτε ταυτοχρόνως).

Μη μου πεις ότι λυπάσαι που σας νικήσαμε στο βόλλεϋ γυναικών με 3-1 μέσα στη Γλυφάδα και δεν μπορείς να μιλήσεις σε άνθρωπο!... Δεν θα σε πιστέψω.

Χαιρετώ σε.

KitsosMitsos said...

Θεός λέμε! Χαχαχα!

gatti said...

@paoad: :)))))

gatti said...

@mahler76: Ναι, τσούζει μόνο που τον κέρδισαν άλλοι, όχι εμείς...

gatti said...

@pensierix: Τους άκουγα κι εγώ σήμερα στο ραδιόφωνο. Στην αρχή παραδέχονταν την ανωτερότητα του Αρη, μετά έλεγαν για ένα πέναλτι στον Ντιόγο στο τέλος (από εκείνο το ανάποδο πλάγιο με τον Γ-αβραάμ) και κατέληγαν πόσο έχει ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός συγκριτικά μ΄ αυτούς...

Μετά άρχιζαν λογύδρια για το πόσο έχουν αδικηθεί φέτος, ότι ο Αρης δεν δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία, γιατί στην τελική κέρδισε (απίστευτο επιχείρημα) και κατέληγαν στο γνωστό "μόνοι μας και όλοι τους...".

ΥΓ. Ουδέν σχόλιον!

:ppp

gatti said...

@Animation: Μα είναι απίστευτος! Κι εγώ το έχω δει πολλές φορές. Εντάξει, στην περίπτωσή μου δεν μπορεί να ισχύει το "γίνε Αρης να γουστάρεις", (ως γνωστόν είμαι και φιλοΠΑΟΚτσού) αλλά είναι απίστευτο το παλικάρι!

Φαντάζομαι τι θα έχει γίνει από χθες στη Θεσσαλονίκη αλλά ειδικά σήμερα που έχει δει τόσος κόσμος το βιντεάκι!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Αυτά είναι τα ωραία Γιώργο. Και πραγματικά απόρησα χθες που διάβαζα στο γαυροφόρουμ να τον βρίζουν και δεν ήξερα το λόγο.

Οσο για τα δικά μας "αγνά παιδιά" τα έχω γράψει ήδη σε προηγούμενο ποστ. Η καφρίλα και η βία δεν έχουν χρώμα.

Σωστός για το περί διερμηνέα. Αλλά, το ξέρεις πως έτσι συνηθίζουμε να τα λέμε. Και με το Μαρινάκι τα ίδια λέγαμε: Η μεταφράστρια του Βαλβέρδε...

Να λυπάμαι για το βόλεϊ; Ούτε που ήξερα ότι παίζαμε, πόσο μάλλον ότι χάσαμε... :)))

gatti said...

@KitsosMitsos: Τέλειος ο Αντώνης, τέλειος!!!

:)))

Cybergoulion said...

Δεν ξέρω που διαβάζεις εσύ, αλλά εγώ τον γούσταρα! Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, να ζητήσει και συγγνώμη στο γήπεδο του που μας κέρδισαν; Ας προσέχαμε. Να τον πάρουμε μεταγραφή γίνεται(όπως θα έχεις προσέξει, όποιος μας κλείνει το σπίτι, τον θέλουμε στην ομάδα. Έτσι δεν την πατήσαμε και με τον Κετσπάγια); Αυτό που μου αρέσει επίσης, είναι ότι για άλλη μια φορά μέτα τα τέλη του '80 στο μπάσκετ, γίνανε όλοι Αρειανοί, μέχρι και οι μΠΑΟΚτζήδες! Ξέρεις, με ξένα κόλυβα κηδεία (για να μην πω την άλλη πιο σόκιν φράση με το ίδιο νόημα)...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Λες, φιλτάτη, ότι δεν ήξερες το λόγο που έβριζαν τον... σκουληκοδιερμηνέα στο γαυροφόρουμ! Μα εκεί ΜΟΝΟ βρίζουν. Και βέβαια άλλο η πλάκα, άλλο το χοντρό (πλην αποδεκτό) αστείο, άλλο το ανελέητο και έως χυδαιότητος ακόμα σκωπτικό γάζωμα, και εντελώς μα εντελώς άλλο από αυτά οι σκέτες και αμιγείς ύβρεις, του στυλ "όλοι οι έτσι είναι πουτάνες" ή "θα σας γαμήσουμε την άλλη Κυριακή" κ.τ.ό. Στα διάφορα φόρα μπαίνεις και βρίζεις για να βρίσεις, και τελικώς αντί να εκτονώνεσαι, τονώνεσαι! Διαβάζω κι εγώ πού και πού τις "απόψεις" των "δικών μου" και πράγματι τρελαίνομαι. Μαθαίνω κάθε μέρα πόσο έχει αδειάσει από μυαλό το κεφάλι του νεοέλληνα. Σε "αντίπαλα" φόρα δεν μπαίνω, αλλά φαντάζομαι ότι και εκεί το ίδιο θα συμβαίνει: βρισίδι άνευ λόγου και αιτίας, βρισίδι για το βρισίδι. Σε καλημερίζω.

Crazy Tourists said...

Προσωπικά δεν τον πάω τον Κατσουράνη, φαίνεται να πιστεύει (από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα) ότι αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν τρέχει και τίποτα! Τρέχει ρε φίλε, πώς δεν τρέχει!!!

Τρελοτουρίστρια

4minister said...

@ Γιωργος Κεντρωτης
Αυτοί όλοι που μόνο βρίζουν, ανεξάρτητα ομάδας προτίμησης, είναι οι περισσότεροι πρεζάκια, τελειμένοι. Επομένωως όποια σύγκριση με επισκέπτες αλλού, δεν στέκει. Ούτε ξαναμαπαίνω σε παρόμοια φόρουμ ή blogs, γιατί είναι κολλητικό, δεν αρρωσταίνεις τόσο πολύ όσο εκείνοι, αλλά κάποιο κουσούρι σου μένει. Εξάλλου αυτοί δεν αγαπάνε τη ξώραφη, αλλά μόνο τη νίκη, με όποιο τρόπο και αν επιτυγχάνεται, γι' αυτό και είναι συνήθως μυρωδιάδες στο άθλημα.

@ Crazy Tourists

Ο Κατσούρ το παίζει, σαν ένα παιχνίδι πόκα για να καταλάβεις. Αποφορτίζει την ατμόσφαιρα. Σιγά μη δεν τον νοιάζει το Κατσαρόλι, αφού άλλστε έχει σοβαρά οικονομικά ωφέλη. Θυμήσου τι δηλώνει τώρα για να το συγκρίνεις με αυτά που θα πει αν κατακτηθεί το πρωωτάθλημα ...

gatti said...

@Cybergoulion: Κοίταξε, και στο γαυροφόρουμ μία ημέρα αργότερα, υπήρξαν κι άλλοι οπαδοί του γαύρου που είπαν ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Το είδαν δηλαδή σαν μια καθαρά οπαδική χειρονομία, συνηθισμένη μετά από νίκη. Αλλά το βράδυ του αγώνα που μπήκα μέσα γινόταν χαμός. Βέβαια τότε υπήρχε και η συναισθηματική φόρτιση από την ήττα.

Ενδιαφέρουσα "άσκηση" πάντως θα ήταν για όλους τους οπαδούς, τι θα έλεγαν αν στη θέση του Αρειανού διερμηνέα βρισκόταν κάποιος διερμηνέας του γαύρου... Υποπτεύομαι ότι ελάχιστοι θα τον έβρισκαν ...χαριτωμένο και αλάνι και όλα τα σχετικά.

Τώρα για τα ξένα κόλλυβα κ.λπ. ισχύει για όλους. Ολοι χαίρονται με τις ήττες των άλλων.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Eγραψα ότι δεν ήξερα τι είχε παιχτεί. Οχι ότι δεν καταλάβαινα γιατί τον βρίζουν. Γνωρίζω πως από την πλευρά τους δεν μπορούν να συγχωρήσουν τέτοιες συμπεριφορές στον αντίπαλο, άσχετα αν προσωπικά αυτό το βρίσκω υπερβολικό.

Κι όμως τελικά ακόμα και σ΄ αυτά τα φόρα βρίσκεις αρκετές φορές και λογικές φωνές. Αλλο βέβαια που πέφτουν στο κενό όσα λένε.

Ε ναι, στα περισσότερα από τα οπαδικά φόρα το ίδιο συμβαίνει. Βρισίδι για το βρισίδι. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

gatti said...

@Crazy Tourists: Eγώ πάλι τον πάω τον Κατσουράνη, αλλά οι δηλώσεις του τελευταία με κλονίζουν. Ξεκαθαρίζω, οι τελευταίες, γιατί με τις προηγούμενες που έχει κάνει, συμφωνώ.

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Χαίρομαι πραγματικά που μου το λες ότι (έστω και αν πέφτουν στο κενό) ακούγονται στα διάφορα φορα και φωνές έλλογες. Είναι όντως παρήγορο. Υπάρχει ακόμα ελπίδα... Σε καληνυχτίζω.

X-myalismenos said...

Εγώ λοιπόν ούτε Ολυμπιακός είμαι (μπρρρρρ) αλλά ούτε αυτές οι μαγκιές εκ του ασφαλούς μου λένε κάτι.
Τον μεταφραστή θα τον χαρώ να πάει να το κάνει αυτό μέσα στο Καραϊσκάκη μετά από νίκη του Αρη, αν έχει άντερα.
Τώρα απλώς προκαλεί τη ... μοίρα του σε περιβάλλον δοκιμαστικού σωλήνα, αλλά φαντάζομαι όταν θα κατέβει στο Φάληρο ένα προβληματάκι θα το έχει και φυσικά δεν θα φταίει το κακό κατεστημένο του ΠΟΚ ...