Tuesday, April 23, 2013

Kατά βάθος κάπου υπάρχει λάθος...



Εχω πάψει να ασχολούμαι με την αστεία - όπως έχει καταντήσει - ιστορία που λέγεται ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, αφού πάει από το κακό στο χειρότερο και παράλληλα με την ακόμα πιο αστεία ιστορία που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Με στενοχώρησε και ο υποβιβασμός της ΑΕΚ που από τη μια θέλω να παραμείνει στην κατηγορία γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ την Α' Εθνική χωρίς αυτήν για τους λόγους που έχω εξηγήσει εδώ, αλλά από την άλλη δεν θέλω να δω ακόμα πιο μεγάλες γελοιότητες στην προσπάθεια διατήρησής της στην κατηγορία. Με στενοχωρεί και που κάποιοι υποστηρίζουν πως καλώς έπεσε αφού αγωνιστικά ήταν η χειρότερη, κάτι που μπορεί μεν να ισχύει με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά όπως έγραψε και η  Βgt στο φατσοβιβλίο, τα αγωνιστικά κριτήρια και η απόδοση κάθε ομάδας πάνε περίπατο σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν υπάρχει ισονομία.

Οσο περνάει ο καιρός παρακολουθώ τα τεκταινόμενα ολοένα και πιο αποστασιοποιημένα κι ας με "κατηγορούν" κάποιοι ότι δεν εφαρμόζω το "στις χαρές και στις λύπες μαζί". Η καρδιά μου είναι πάντα εκεί, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ πράγμα στη ζωή μας.

Είχα άλλα να με απασχολήσουν τόσο καιρό και τώρα που βλέπω επιτέλους φως στην άκρη του τούνελ μπορώ να ασχοληθώ και πάλι.

Μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο... Ενα απλό ζέσταμα γιατί μετά από τόσο καιρό άμα φορτσάρουμε μπορεί να πάθουμε και καμιά... θλάση..

Απλά ο Αλαφούζος ανακαλύπτω ότι είναι τελικά για μένα ό,τι ήταν πριν μερικά χρόνια ο Μπατατούδης, όταν έγραφα ανώνυμα μια αθλητική στήλη και στον "Μπάτμαν" όφειλα μερικά από τα καλύτερα κείμενά μου. Πηγή έμπνευσης λοιπόν μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να σπάσω πλάκα γιατί οι αποκοτιές του αφορούν την ομάδα μου και όσο νάναι μου πέφτουν πιο βαριές. Ασε που δεν έχω πια έμπνευση...

Θέλω ν' αγιάσω, όμως, αλλά δεν μπορώ... Γιατί όταν μιλάει ο Αλ Αφούζ σε κάθε φράση πέφτει και σε μια - δυο γκέλες.

Οπως σήμερα για παράδειγμα. Που την έκανε όχι μια αλλά δύο φορές. Κατ' αρχήν με το θέμα του χρέους του Παναθηναϊκού.

Πτυσσόμενο κι αυτό κύριοι και κυρίες. 28 μύρια ευρώπουλα μας έλεγε, με τόσα περίμενε να μπει και ο Σαουδάραβας πρίγκιψ που έκοψε ρόδα μυρωμένα, στα 47 έφτασαν. Και με ένα τρικ λέει του οικονομικού επιτελείου θα τα κατεβάσει στα 40.

Αλαφούζος, ο μαθητευόμενος μάγος του Παναθηναϊκού! Εξαφανίζει μέρος του χρέους, ΑΦΟΥ προηγουμένως το έχει ανεβάσει στα 50 μύρια. Το κακό είναι ότι μαθαίνει (σιγά μη μαθαίνει...) εις βάρος της ομάδας μας.

Κολλάει λοιπόν ή δεν κολλάει στην περίπτωση ο Κηλαηδόνης; Γιατί κατά βάθος σίγουρα κάπου υπάρχει λάθος. Αλλά πού είναι το λάθος; Σε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν; Σε αυτούς που τον περιτριγυρίζουν; Σε εμάς που τον ανεχόμαστε;

Στην περίπτωση βέβαια κολλάει και ο Τσάκωνας... Μόνο που τώρα θα είμαστε εμείς που θα ψαχνόμαστε...



Οσο για το άλλο με τον Καραγκούνη τι σας λέει; Είπε λέει ο Καραγκούνης, "πρόεδρε πάρτον τον Ντάμπι". Και έρχεται τώρα ο "Κάρα" και τον ξεμπροστιάζει και λέει ότι ακόμα παραμένει ποδοσφαιριστής. Kαι ότι δεν ανέχεται από εκείνους που τον έσπρωξαν στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε να του αποδίδουν ρόλο μυστικοσύμβουλου ή μάνατζερ.

Τελικά κάποιον τον φτύνουνε και νομίζει ότι βρέχει. Και θα συνεχίζει να νομίζει ότι βρέχει όσο δεν μαθαίνει από τα λάθη του και όσο κάποιοι κοντά του εξακολουθούν να τον διαβεβαιώνουν ότι οι ροχάλες δεν είναι ροχάλες, αλλά είναι σταγόνες βροχής.

Πού και πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια πραγματικά δεν ξέρω. Αλλά εκείνο που βλέπω είναι πως ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό και το βαρέλι δεν έχει πάτο...


41 comments:

The Bgt said...

Κατι Αλαφουζοι σε κανουν να πιστευεις σε θεωριες συνομωσιας.

Τρελλος να ναι δε νομιζω.
ή ειναι κρυφογαυρος και διασκεδαζει να διαλυει τον ΠΑΟ με καθο πιθανο και απιθανο τροπο ή καποιο αλλο σχεδιο εχει.

Εγω αυτο το "μαθαινει να ναι παραγοντας στην κασιδα μας" δε το δεχομαι πλεον.

Δεν ειναι θεμα απειριας αυτα που κανει. Εδω μιλαμε για κοινη λογικη που την βιαζει με καθε ευκαιρια.

Το χειροτερο ολων ειναι οτι αποψιλωνεται η ομαδα απο τα παντα, απο λεφτα, απο οπαδους...

Οσο για την ΑΕΚ, αυτα παθαινουν εκεινοι που δεν γινονται γιουσουφακια του γαυρου. Στο τελος διαλυονται. Αλλα διαλυεται μια ΑΕΚ?

pensierix said...

Το γελοίο στην υπόθεση της ΑΕΚ είναι όλα αυτοί οι δακρύβρεχτοι επικήδειοι από τύπους που επί χρόνια ήταν μεταξύ του "Μπράβο Ερνέστο", "μιλάμε για μπαλίτσα" και "φτιάξτε ομάδα και μετά μιλάτε για τη διαιτησία". Τώρα το γύρισαν στα επικολυρικά και στις μπούρδες περί ιδεών που δεν πεθαίνουν, αξιοπρέπειας κοκ. Ρε ουστ...

Στα της ομάδας μας, απλά έχουμε πλέον ξεπεράσει τα όρια της καρικατούρας και τον πάτο του βαρελιού δεν τον βλέπω δυστυχώς...Οχι ότι ο τυπάρας δεν είχε συμμετοχή στην υπόθεση Νταμπίζα (να ξύπνησε μια ωραία πρωία ο Γιάννης και να του καρφώθηκε η ιδέα μου φαίνεται λιγάκι χλωμό) αλλά ρε Αλαφούζε, πρέπει να είσαι πολυ...μπιιιιιπ αν νόμιζες ότι βγάζοντας στη φόρα αυτόν που σε συμβούλεψε θα μετριάσεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Πολύ σωστά τον έβγαλε στη σέντρα ο Καραγκούνης.

ΥΓ
Πολύ φοβάμαι ότι με το μειωμένο μπάτζετ (μεταγραφές από το πανέρι), την διοικητική ανυπαρξία/ ανικανότητα, τον κόσμο διχασμένο, τα χρέη και το τοξικό περιβάλλον της Κλίκας πάμε ντουγρού να κάνουμε παρέα στην ΑΕΚ λίαν συντόμως...

gatti said...

@The Bgt: To τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός τώρα, είναι να αρχίσει να... μαδάει τη μαργαρίτα για το τι είναι ο Αλ Αφούζ - τρελός ή παλικάρι, βαλτός, μπροστινός κ.λπ.)

Ενα μόνο πρέπει να μας απασχολεί κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ απ' όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ. Δυστυχώς κι εγώ φοβάμαι ότι θα αποχωρήσει όταν θα έχει ρημάξει τα πάντα...

ΥΓ1. Το θέμα είναι μήπως στην προσπάθειά τους να σώσουν την ΑΕΚ την γελοιοποιήσουν ακόμα περισσότερο και δώσουν και "πάτημα" στον γαύρο να εξαγνίσει τα χάρτινα..

gatti said...

@pensierix: To πιστεύεις ότι δεν άντεξα ούτε να ακούσω ούτε να διαβάσω οτιδήποτε αφορά την ΑΕΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκτός από τις δηλώσεις του Δέλλα; Εμεινα στα δάκρυα των παικτών μέσα στο γήπεδο. Αυτό μου φτάνει σαν εικόνα που είναι δραματική. Τα υπόλοιπα είναι όψιμη ευαισθησία ή υποκρισία. Εντάξει, όχι απ' όλους αλλά ξέρεις τι λένε για τα χλωρά που καίγονται μαζί με τα ξερά...

Στα δικά μας να είσαι σίγουρος ότι μόλις φτάσουμε στον πάτο του βαρελιού θα αρχίσουμε τις... γεωτρήσεις. Δεν ξέρω αν ο τυπάρας είχε συμμετοχή, αλλά όπως λες κι εσύ ακόμα κι αν είχε κι αυτό αφέλεια του Αλαφούζου δείχνει. Δεν είναι διαχείριση αυτή που έκανε, βάζοντας μπροστά τον τυπάρα. Αλλο ένα μείον στα τόσα πολλά που έχει ήδη χρεωθεί.

Αν φέτος με πάνω από τριπλάσιο μπάτζετ κινδυνέψαμε με υποβιβασμό, φαντάσου τι έχει να γίνει του χρόνου με μόλις πέντε μύρια...

Εκτός από το άπατο βαρέλι ατελείωτες θα είναι και ομορφιές...

KANTHAR0S said...

Αφήνω τον Αλαφούζο να δηλώνει δημοσίως ότι έχει κάνει λάθη και στέκομαι προσοχή στον Τσάκωνα! Θεός!

Μανώλης said...

Συμφωνώ 100% με όσα λες Gatti!!!

4minister said...

Ο Αλαφούζος είναι ακατάλληλος, ανεπαρκέστατος και ανειλικρινής πρόεδρος ΠΑΕ. Πρόεδρος με πληρεξούσιο από το Σκατόσογο. Κάνει - αν δεν το έχει ήδη καταφέρει - τον Παναθηναϊκό Νιόνιο των Αμπελοκήπων.

Το ανειλικρινής είναι πολύ επιεικής έκφραση για κάποιον που χειρίζεται το ύψος του χρέους με αυτό τον τρόπο. Η πλέον κοντινή στην πραγματικότητα έκφραση είναι ψευταράς!

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, δεν πιστεύω ούτε λέξη απ' όσα λέει ο Καραγκούνης, ο κουμπάρος του Νταμπίζα.

Nick Triantos said...

Εχει αρχισει μια προσπαθεια να εμφανιστει, και παλι, ο αλαφουζος ως μπροστινος και η προσπαθεια προερχετε απο συγκεκρινα κεντρα του "στηριζω αλλα δεν δοιηκω", δηλαδη αυτον που παρατησε αλλον ενα ΠΕΚανο οπως εκανε και με αλλους...

Τουτη τη φορα θα πεσουν κλωτσιες

paoad said...

Μια καλησπέρα μόνο. Απο τώρα φαντάζομαι την τετραπλέτα της νέας χρονιάς Αραβίδης, Γιαννιώτας, Καμιλο Μαρμαντα και Τοτσες. Το μόνο θλιβερό είναι ότι μείναμε εκτός Ευρώπης κ ως εκ τούτου οι Ευρωπαίοι θα χάσουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το νέο μας μοντέλο ανάπτυξης "τακα-τακα"* ιδίοις όμμασι.

*τάκα-τάκα ως ποδοσφαιρικός ορισμός: Μέθοδος διαχείρισης απρόοπτων καταστάσεων. Εφαρμογή: Με το σφύριγμα της λήξης τρέχουμε όλοι μαζί τάκα τάκα στα αποδυτήρια.

Κώστας Βαγγελής said...

Όταν ο άνθρωπος που στηρίζει το ΔΝΤ διοικεί την ομάδα σου απλά έχεις πρόβλημα. ΤΕΛΟΣ. Από την άλλη ο όμιλος ΣΚΑΙ δεν πάει και ανθηρά. Τα χρωστάει τα εκατομμυριάκια του. Οπότε ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ευκαιρία να ρεφάρει. Ορίστε, μάνι μάνι από 28 το χρέος έγινε 47 (τα τρικ θα δεις ότι στο τέλος όλως τυχαίως δεν θα πιάσουν). 9 μύρια σε μία χρονιά. Δεν είναι καθόλου άσχημα. 10 πληρώνει το τσου λου άλλωστε. Αν συνεχίσει έτσι τότε θα αισθάνεται πως κάθε χρονιά παίζει στο τσου λου.

Από την άλλη είδες; Με το που εμφανίστηκε η ευκαιρία ΟΠΑΠ για τον Μελισσάν νλα σου και το "σώσημο" της ΑΕΚ. Λαμόγια όλοι τους. Βγενόπουλος με μπίζνες με τράπεζες, ΔΕΛΤΑ και Ολυμπιακή (και πολλά άλλα), Μαρινάκης (ο κολλητός του Σαμαρά), Βαρδινογιάννης (όλοι ξέρουμε πως ο Βαρδής ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις). Αυτό που θέλω να πω είναι πως ΟΛΟΙ σώζουν μια ομάδα όταν το όφελος είναι πολλαπλάσιο. Επιχειρηματίες είναι πάνω από όλα. Οπότε μην ακούω άλλα δακρύβρεχτα για την καρδιά του ΑΕΚτζή Μελισσάν κτλ.

Anonymous said...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8/1/2014 ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ γυμνασιου επαγγελματικου ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Α2
1 ΩΡΑ ΧΡΗΣΗ Η/Υ
2 ΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
3 ΩΡΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
4 ΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
5 ΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ
6 ΩΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Varun Bhati said...

nice video gatti..watch IPL7 live at Live IPL7

Varun Bhati said...

amazing video..Quotes

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

greate! its a free content!

Unknown said...

ωραία δωρεάν περιεχόμενο!

Unknown said...


Download X Men Days Of Future past

Unknown said...

Watch 3D Teenage Mutant Ninja Turtles : https://teenagemutantninjaturtlesmovie.wordpress.com/

Download 3D Guardians Of The Galaxy : http://www.guardiansofthegalaxymovie2014.com

Online College Degree said...

Excellent post about the topic. Nice language and view. Great thoughts. Jewellers In Trivandrum All trivandrum details are included in this post.

Life Experience Degree

Unknown said...

Obat Pembesar Penis

Vimax Canada

Arabian Oil

Vimax Oil

Vimax Extender

Vigrx Plus USA

Alat Vacum Penis

Celana Dalam Vakoou

Obat Kuat Viagra

Obat Kuat Levitra 100mg

Obat Kuat, cialis 80mg

Sneha said...

.
GATE 2016 ResultBest Morning QuotesPlus one Improvement exam result 2015Kerala Hse Plus Two (+2) Result 2016Kerala Hse Plus One(+1) Results 2016jobs
Kerala Hse Result 2016cbse Result 2016
Aipgmee 2016 Result10 Result 2016
sslc Result 2016newyear2016
Get thisCheck AvailabilityTrendingnewsTrendingnewsInsurance TipsInspiring Quotes
.
GATE 2016 ResultBest Morning QuotesPlus one Improvement exam result 2015Kerala Hse Plus Two (+2) Result 2016Kerala Hse Plus One(+1) Results 2016jobs
Kerala Hse Result 2016cbse Result 2016
Aipgmee 2016 Result10 Result 2016
sslc Result 2016newyear2016
Get thisCheck AvailabilityTrendingnewsTrendingnewsInsurance TipsInspiring Quotes

Devpatel said...

Wow nice colletion of
New year wishes 2016

New year messages

Happy new year images
New year quotes

Abhishek said...


Happy Valentines Day
Happy Valentines Day 2016 Messages
gate 2016 result


Gate 2016 result
gate 2016 results
Gate 2016 results


Happy New Year 2016
Happy New Year 2016 SMS
Happy New Year 2016 Status

merry christmas 2015 poems
merry christmas 2015 status
merry christmas 2015 whatsapp status



New Year 2016
Happy New Year 2016 wishes
Happy New Year 2016 Messages

Abhishek said...


What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & aid different users like its helped me. Great job.

Royal Rumble 2016
Royal Rumble 2016 Results
WWE Royal Rumble Results

Australian Open 2016
Australian Open Live scores
Australian Open live streaming

Abhishek said...

I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & aid different users like its helped me. Great job.

Valentines Day Messages 2016
Happy Valentines Day 2016 Gifts
Teddy Day 2016

Chocolate day 2016
Promise Day 2016
Hug Day 2016


CBSE Class 10th Results 2016
CBSE Class 12th Results 2016
CBSE Result 2016




What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & aid different users like its helped me. Great job.

Royal Rumble 2016
Royal Rumble Results
WWE Royal Rumble Results

Happy New Year 2016
Happy New Year 2016 Messages
Happy New Year 2016 facebook Status


New Year 2016
Happy New Year 2016 wishes
Happy New Year 2016 Messages

gubab said...

Neet 2016 Result
Neet result 2016
Neet result 2016
IPL 2017 teams
IPL 2017 Points Table
IPL 2017 teams
Fifa 2018

IPL Live Streaming
IPL 2017 schedule

Bilder von said...
This comment has been removed by the author.
mohd azam said...

chocolate day wishes You are going to show your love by gifting chocolates to someone. So you should choose a beautiful and meaningful place for it.

mohd azam said...

SocialeBuzz

mohd azam said...



funny happy bithday quotes for lover
best birthday wishes for friends
Good Night Messages for Boyfriend

mohd azam said...

February 2017 Calendar with Holiday 

Unknown said...

Nothing at all is cost-free on earth, but ensure that you Buy facebook reviews merely from the valid sources for successful recognition on the internet. buy facebook fanpage reviews

Elizabeth Morton said...

Popular Posts
Top 10 Lists
Annoying Songs
Meaningful Songs
Top Crossfit Girls
PS4 Games 2017
Serial Killers

jennifer said...
This comment has been removed by the author.
suresh said...

the blog or and best that is extremely useful to keep I can share the ideas
of the future as this is really what I was looking for, I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.
AP TS EAMCET 2017
JEE Mains 2017 Result
JEE Main Result 2017
JEE Main 2017 Result
JEE Main Results 2017

Unknown said...

This solution is the best medium that you can opt for boosting net traffic on your page as all the individuals will certainly be able to see the products and also solutions that you are supplying. usa facebook likes

Unknown said...


Neet 2017 Cutoff Marks
Neet Result 2017
Neet UG 2017 List
Neet UG 2017 Kannada List
Neet UG 2017 ODIA List
www.cbseresults.nic.in
cbseresults.nic.in

Unknown said...

Flats in Haridwar
Aprtments in Haridwar
Ganga Facing Flats Haridwar
Haridwar Real Estate

IPL 2020 All Match Prediction said...

thanks for your valuable information.
VIVO IPL All Match Predictions
IPL 2019 All Match Prediction
IPL 2019 Match Prediction
IPL All Match Prediction 2019
IPL All Match Predictions
CSK vs RCB Match Predictions

iSAi said...

Ahrefs Premium Cookies

Unknown said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ DATABASED ONLINE. (https://biometricdocs.com) WHATSAPP :: +1 317 207 6101
Προσπαθούμε να παρέχουμε πλήρη ικανοποίηση πελατών και πελατών, υιοθετώντας μια φιλοσοφία πλήρους εξυπηρέτησης. Έχουμε την τάση να διαβάζουμε και να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως επέκταση των δυνατοτήτων των πελατών μας, αναγνωρίζοντας ότι είμαστε ένας σημαντικός και κρίσιμος σύνδεσμος για την επιτυχία τους. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε με ένα πλήρες σύνολο βάσεων δεδομένων που έχουν εγγραφεί σε πραγματικές γνησιότητες και / ή έγγραφα ταυτότητας στη χαμηλότερη ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους.

Όλα τα δεδομένα είναι βιομετρικά καταχωρημένα με μικροεπεξεργαστή RFID (Radio-Frequency IDentification) και μπορούμε να πάρουμε μόνο 2-10 εργάσιμες ημέρες για να φτιάξουμε για εσάς πραγματικά αληθινά / καινοτόμα έγγραφα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή με μια νέα ταυτότητα, θα είναι σε θέση να προστατεύσει το απόρρητό σας, να οικοδομήσει ένα νέο πιστωτικό ιστορικό, να παρακάμψει εγκληματικούς ελέγχους ιστορικού, να πάρει πίσω την ελευθερία σας κ.λπ.
αγοράστε την άδεια οδήγησης
αγοράστε άδεια οδήγησης ΗΠΑ
αγοράστε την άδεια οδήγησης CANADIAN
αγοράστε άδεια οδήγησης ASIAN
αγοράστε την άδεια οδήγησης της ΕΕ
Αγοράστε Πολωνική άδεια οδήγησης
αγοράστε γερμανική άδεια οδήγησης
αγοράστε πραγματικό διαβατήριο των ΗΠΑ
αγοράστε Real Canadian Passport
αγοράστε πραγματικό γερμανικό διαβατήριο
αγοράστε πραγματικό διαβατήριο του Ηνωμένου Βασιλείου
αγοράστε το πραγματικό ΡΩΣΙΚΟ διαβατήριο
αγοράστε το πραγματικό τουρκικό διαβατήριο
αγοράστε πραγματικό ισπανικό διαβατήριο
αγοράστε το Real FRENCH Passport
αγοράστε Real DUTCH Passport
αγοράστε Real ITALIAN Passport
αγοράστε ταυτότητα ΗΠΑ
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας CANADIAN
αγοράστε την ΙΤΑΛΙΚΗ ταυτότητα
αγοράστε τη γερμανική ταυτότητα
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Πολωνίας
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Τουρκίας
αγοράστε την κάρτα ταυτότητας της Ισπανίας
αγοράστε πιστοποιητικό γεννήσεως στο διαδίκτυο
αγοράστε SSN
αγοράστε Δίπλωμα
αγοράστε το IELTS
αγοράστε Visa online
αγοράστε την αμερικανική πράσινη κάρτα στο διαδίκτυο

WHATSAPP :: +1 317 207 6101
EMAIL :: biometricrealdocs01@gmail.com