Tuesday, March 11, 2008

Καραμπόλες


Μετά τις καραμπόλες στον αγωνιστικό χώρο ακολούθησαν και οι καραμπόλες στους πάγκους. Τέλος ο σερ Τάκις από τον ακατονόμαστο, τέλος και ο Μάτζουρας από τη Βέροια. Τέλος κι ο Λυράκης από τη Λάρισα. Και ο Λυράκης τώρα δεν είναι προπονητής. Είναι όμως κολλητός του Δώνη. Οπότε, νάτα τα διαπλεκόμενα.
Πώς το είχε πει ο Ματζουράκης μετά το ματσάκι με το γαύρο για το γκολ του Πάτσα; Εγινε λέει μια καραμπόλα τύπου ...μπόουλινγκ. Η δική σου η καραμπόλα τι τύπου ήτανε φουκαρά μου; Για το Λεμονή τώρα ήτανε αναμενόμενο το σφουγγάρισμα. Ετοιμο τον είχανε από καιρό και απλά περιμένανε το παιχνίδι με την εγγλέζα. Μπας και γίνει σου λέει το θαύμα. Μην πάμε σου λέει στο Στάμφορντ Μπριτζ μ΄ αυτόν τον Τσεκούρα Μαγγούρα, Σεγκούρα, πως διάολο λέγεται.
Το θαύμα δεν έγινε όμως (πόσα να γίνουν βρε μέσα στη χρονιά, μην είσαστε και πλεονέκτες!) και έτσι ο Τακούλης πλήρωσε την ψύχωση του γαύρου. Γιατί πώς θα διατηρήσει ένας γαύρος την ψυχική του ισορροπία (λέμε τώρα...) άμα δεν βαρέσει και μια ετήσια ψύχωση για το κατσαρόλι;
Κι ο θείος τώρα ξέρει τι κάνει. Και πότε το κάνει. Τον διώχνει τώρα τον Τάκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αμα χάσει το κατσαρόλι κατά πως φαίνεται, το μόνο που μπορούν να του πούνε είναι ότι τον έδιωξε αργά τον άχρηστο προπονητή που έπρεπε να φύγει νωρίτερα. Αμα το κερδίσει, θα γίνει και πρώτος μάγκας. Οτι έκανε και καλά την σωστή κίνηση την κατάλληλη στιγμή και έσωσε την παρτίδα.

Και στο καπάκι κάνει και δηλώσεις εναντίον του ραλίστα παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη για να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Γιατί σου λέει έτσι και περάσει ο βάζελος από τα Πηγάδια, το χάσαμε το κατσαρόλι.

Λες να έφταιγε το χορτάρι;

Κι οι γαύροι τώρα, όπως γίνεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, 'έχουνε χωριστεί στα δύο. Υπάρχουνε σα να λέμε αυτοί που πιστεύουν ότι καλώς τον σούταρε ο Σωκράτης τον Τάκη επειδή όπως τον βλέπανε δεν τον είχανε ικανό να το πάρει το πρωτάθλημα. Mπάλα σου λέει οι παίχτες δεν παίζουνε, αλλά κι όταν παίζουνε τραυματίζονται και πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα, βαθμούς χάνουμε δεξιά κι αριστερά, τι να τον κάνουμε τον Τάκη;

Υπάρχουνε όμως κι οι άλλοι. Αυτοί που μπορεί να μην τρελαίνονται για τον Τάκη, αλλά όσο νάναι μιλάει στη γαυροσύνη τους. Και θεωρούνε ότι ο Σωκράτης είναι αχάριστος. Κι ότι δεν έπρεπε να διώξει τον προπονητή που μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να πετύχει δυο διπλά στην Ευρώπη (και την τεσσάρα στο κύπελλο, αλλά αυτό προτιμώ να το ξεχνάω...). Κι εδώ που τα λέμε ένα δίκιο τόχουνε.

Υπάρχουνε βέβαια και οι καμένοι. Αυτοί που πιστεύουνε ότι ο μπράχτορας με την απόλυση του Τάκη έριξε οριστικά λευκή πετσέτα για το κατσαρόλι. Οτι είπε σα να λέμε στους γαύρους πως το πρωτάθλημα φέτος είναι του βάζελου και πάρτε το απόφαση. Είναι τέτοια η αλαζονεία των γαύρων που δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει κανας άλλος το πρωτάθλημα, παρά μόνο αν αυτοί το παρατήσουν.

Ας τον δούμε λοιπόν και τον Σεγκούρα. Και τον γαύρο να τον δούμε αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. Που θα πάει με τον βοηθό προπονητή όχι μόνο για έξι ματσάκια αλλά και για άλλα έξι στα πλέι οφ συν αυτά του κυπέλλου.

Ασε που θα μας ζαλίσουν από εδώ και πέρα οι αλήτες ρουφιάνοι με την προπονητολογία. Το τι προπονητής έχει να παρελάσει από τις φυλλάδες δεν λέγεται. Ψάχνει λέει για το καλοκαίρι καλό ξένο προπονητή. Θα βήχει ένας προπονητής στη Γερμανία και θα αναστενάζει ο γαύρος στο λιμάνι. Και δώστου ταξίδια ο Λιάκος στας Ευρώπας για να δει και να συζητήσει με υποψήφιους προπονητές.

Εγώ πάντως λέω να μη το κουράσουνε πολύ το πράγμα. Δόξα τω θεώ ελεύθερος είναι από το απόγευμα ο Μάτζουρας. Κι έχει και το υπόβαθρο για να τον θεωρήσουνε ξένο. Ρουμάνο τον φωνάζουνε όλοι. Θα μου πεις δεν έχει την ίδια αίγλη το ανατολικό μπλοκ με το δυτικό. (Στους προπονητές, γιατί στις γκόμενες το ανατολικό έχει πάρει κεφάλι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας). Κι όπως δεν είναι πια στην ομάδα και ο Λαμπρούκος ο Χούτος δεν θα έχει και φόβο ο Μάτζουρας να του κάνει η πόρσε παρατήρηση για τα χνώτα του.
Κι ας πάει κι ο Τάκης στη Βέροια να βολευτούνε όλοι. Και μιας και είπα για τον Λυράκη, να βολευτεί και το ΑΕΚάκι με το Δώνη που είναι κολλητός του Λυράκη να ηρεμήσουνε όλοι. Τέτοιες δύσκολες εποχές δεν είναι να μένει κόσμος χωρίς δουλειά...


ΥΓ. Μέσα στη βοή και τον αλαλαγμό νάσου κι ο Σάββας. Τάχωσε στον Λεμονή, ύμνησε τις μεταγραφές του Λιάκου με τα λεφτά του πρόεδρα βεβαίως βεβαίως και θυμήθηκε και τον Κωνσταντίνου που δεν παίζει. Του Κίτσου η μάνα κάθονταν στην άκρη στο ποτάμι.
YΓ1. Κάκος στο ματσάκι με την Ξάνθη. Ε ρε, γλέντια...
ΥΓ2. Κόκκαλη Κόκκαλη σε παρακαλώ φέρε τον Αλέφαντο στον ...ομπιακό.

21 comments:

squarelogic said...

Γατούλα,δεν εχω ξανακούσει γυναίκα να τα λέει έτσι!!!Φοβερή!

Ο Σωκρατης είναι ψυχοπαθής κιλερ (σαν τον Σιγκούρ του Μπαρδεμ ενα πράγμα-No Country for Old People)."Σκούπισε" τον πιο επιτυχημένο προπονητή του στην μ.Μ. εποχή 6 αγωνιστικές πριν το τελος!
Βέβαια το σκεπτικό σου οτι οπως και ναρθει το πραγμα αυτός βγαίνει "μαγκας" ίσως να εξηγει καπως τα πραγματα,αλλά θα περίμενα οτι ενας Κοκκαλης εχει σοβαρότερα πραγματα να ασχολείται...
Ο Λεμονής πάντως κατάφερε την χρονιά που άλλαζε την ομάδα,να κάνει την πιο πετυχημένη ευρωπαική πορεία,να σπάσει το ταμπού της εκτος εδρας νίκης δις,και να ειναι μεσα στην διεκδικηση του πρωταθληματος,εστω και...with a little help from his friends...
Το οτι δεν παιζουν μπάλα(και ποιος αλλωστε εκ των 3 παιζει?)εξηγειται απ τους τραυματισμούς,το μικρό βαθος πάγκου(οι νεες ομάδες δεν χτιζονται σε 1 καλοκαιρι),και τον γοητευτικο περισπασμό που αποτελει παντα η καλη ευρωπαικη πορεια.
Η αποπομπή του ειναι καθαρά θέμα της ψύχωσης του προεδρου.
Καλημέρα!
-))))

gatti said...

Είδες πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή! Ο Λεμονής την πρώτη φορά εκδιώχθηκε επειδή ο γαύρος δεν πήγαινε καλά στην Ευρώπη (είχε φάει την τριάρα από τη Μακάμπι στην Κύπρο). Τώρα που τα πήγε καλά στην Ευρώπη, φεύγει γιατί δεν τα πάει καλά στην Ελλάδα.
Είναι φοβερή πάντως η προσπάθεια να χρεωθεί ο Λεμονής όλα τα φετινά δεινά του γαύρου. Δηλαδή αν τραυματίζονται οι παίκτες πώς φταίει ο ίδιος και όχι ο γυμναστής; Αν έχουν γίνει κακές επιλογές σε παίκτες πώς φταίει μόνο αυτός και καθόλου ο Ιβιτς;

Κι εγώ δεν ισχυρίζομαι τώρα ότι είναι καμιά προπονητική ιδιοφυία,
ή ότι δεν έχει τις ευθύνες του, αλλά ακόμα κι έτσι, είναι απίστευτος και ο τρόπος που συμπεριφέρεται αλλά και ο τρόπος που διώχνει ο Κόκκαλης τους προπονητές.

Δεν νομίζω όμως να βάλει μυαλό ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Ο Κόκκαλης αποκλείεται να αλλάξει τώρα πια χαρακτήρα. Οσο για τον Λεμονή, που άφησε στα κρύα του λουτρού την Ξάνθη (υπάρχει τελικά θεία δίκη)
παρόλο που βιώνει για δεύτερη φορά την ίδια συμπεριφορά, θα ξανατρέξει στο γαύρο στο πρώτο νεύμα του θείου...

Καλό απόγευμα!

Alexandros said...

Σε βρίσκω ιδιαίτερα "φορμαρισμένη" gatti. Χείμαρος είσαι!
Είμαι λίγο εκτός κλίματος καθώς το σ/κ δεν είδα καθόλου μπάλα , άλλα έχω την εντύπωση ότι δεν αλλαξαν και πολλά πράγματα...

gatti said...

@alexandros: Οταν υπάρχουν γεγονότα πάντα αυξάνεται η διάθεσή μου για σχολιασμό.

Δεν έχασες τίποτα που δεν παρακολούθησες μπάλα το Σ/Κ, πίστεψέ με!

kakaskimos said...

Με καραμπόλα πήγε να γίνει μάγκας ο άχρηστος, με καραμπόλα πήγε να επιβιώσει.
Δυστυχώς σε ελληνική ομάδα δεν έρχεται σοβαρός προπονητής.
Εκτός φυσικά των γιγάντων Μαλεζάνι - Μουνιόθ - Πεσέιρο. Αλλά βλέπεις ο Παναθηναϊκός είναι ευρωπαϊκή ομάδα. Κάθε χρόνο οι παναθηναϊκές εφημερίδες κοντά στο Γενάρη έχουν τίτλο "γιατί όχι το Ουέφα?" Πέρσι ο Παπαδόπουλος φέτος ο ίδιος ο προπονητής (Πεσέιρο) δήλωσαν ότι το Ουέφα είναι εφικτός στόχος. Ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη και οι δηλώσεις τους για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Σωκράτης ξέρει τι προπονητές παίρνει. Οποιον καλό πήρε (Μπάγεβιτς - Κάτανετς) τον έδιωξε γιατί δεν άντεχε να μην λένε τα γατιά ότι το πρωτάθλημα το παίρνει εκείνος. Μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσει. Ευτυχώς δεν θα τον δούμε με φόρμα στον πάγκο (λες?).

Υ.Γ. Πας στοίχημα ότι θα βρεθεί κουλός να βάλει και το όνομα Μουρίνιο στα υποψήφια? Σε παίζω 1 προς 10.

gatti said...

@kakaskimos: Για να έρθει σοβαρός προπονητής πρέπει να έχεις σοβαρό πρωτάθλημα. Εδώ δεν επιβιώνουν οι πιο άξιοι, αλλά οι πιο καπάτσοι, οι οσφυοκάμπτες και όσοι έχουν μεγαλύτερη ευκολία προσαρμογής.
Το ΟΥΕΦΑ, ανεξάρτητα αν προβάλλεται
ως "σωσίβιο" ή "ευσεβής πόθος" σε μια χαμένη χρονιά, καμία ελληνική ομάδα δεν θα έπρεπε να το σνομπάρει, γιατί πολύ απλά θα είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν κάποια ελληνική ομάδα καταφέρει να το κατακτήσει κάποια στιγμή.
Αλλά εμείς εδώ θέλουμε μόνο τα μεγάλα και τα σπουδαία (Τσάμπιονς Λιγκ) ξεχνώντας πως τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς.

Ο Κόκκαλης πολύ απλά δεν αντέχει να του κλέψει κανείς τη δόξα. Αμφιβάλλω πραγματικά αν θέλει να φέρει ένα μεγάλο όνομα. Μπορεί σαν πρώτη σκέψη να τον ενθουσιάζει αλλά με μια δεύτερη "επανεκτίμηση" θα φοβάται μήπως πετύχει και του κλέψει τη δόξα. Αλλωστε, με "αναλώσιμους" προπονητές την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια, αν και τελευταία οι γαύροι έχουν δείξει να ξυπνάνε. Ωστόσο κι αυτό είναι σχετικό. Αν η ομάδα γκελάρει (σιγά...) με τον Ατρόμητο, θα ακούσει τα μύρια όσα για την αποπομπή του Λεμονή, αν βάλει δυο - τρία γκολάκια στο πρώτο δεκάλεπτο θα αρχίσουν να πανηγυρίζουν για την επιτυχία του ...ηλεκτροσόκ και θα
αρχίσουν να χειροκροτούν την απόφασή του. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με φόρμα (μέσα του είναι βέβαιο ότι "πεταρίζει" με την ιδέα).


ΥΓ. Θα το πήγαινα το στοίχημα αν είχα αντίθετη γνώμη από τη δική σου. Αλλά ξέρω ότι ΗΔΗ έχει ακουστεί το όνομα Μουρίνιο, οπότε τίποτα πια δεν θα μου κάνει εντύπωση.

ΥΓ1. Ενα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα θα ήταν το όνομα του πρίγκιπα. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν ξαναπατάει στην Αθήνα για να γίνει προπονητής σε αθηναϊκή ομάδα, αλλά ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των "μωρών", οπότε ούτε καν αυτό θα πρέπει να αποκλειστεί.

kakaskimos said...

Μακάρι να ερχόταν ο πρίγκιπας. Και δεν πρέπει να παίρνεις σοβαρά δηλώσεις εν θερμώ. Η δηλώσεις για να πάρει μαζί του τους οπαδούς της ομάδας που προπονεί εκείνη την εποχή. Δυστυχώς είμαστε Ελλάδα, και αναγκάζεται να φαίρεται σαν Ελληνας στις δηλώσεις.

Αν ο Σωκράτης έβαζε φόρμα και καθόταν στον πάγκο, τουλάχιστον θα ξέραμε ότι οι παίκτες θα τα δίνανε όλα στο γήπεδο. Και δεν θα περπατάγανε σε κάποια. Οδηγίες χειρότερες απο του Τάκη δύσκολα να δώσει ο οποιοσδήποτε. Αρα και ο Σωκράτης, που είναι αρκετά έξυπνος.

Λες με τον καινούριο νόμο, να μου κάνει καμμιά μήνυση ο Τάκης?

gatti said...

@kakaskimos: Tελικά ο πρίγκιψ είναι η μεγάλη καψούρα πολλών γαύρων! Είμαι αρκετά μεγάλη για να έχω ζήσει τόσες ανατροπές στα ποδοσφαιρικά πράγματα που δεν παίρνω σοβαρά καμία δήλωση κανενός εμπλεκόμενου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά ανέφερα τι είχε δηλώσει.
Ολοι φεύγουν άλλωστε και όλοι επιστρέφουν. Η ζωή κάνει κύκλους.

Σα να μου φαίνεται ότι καλοβλέπεις μια τέτοια προοπτική (τον θείο προπονητή).
Θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές!!!


ΥΓ. Να σου κάνει μήνυση ο Τάκης; Πάρε κι εσύ θέση στην ουρά, είμαστε πολλοί οι υποψήφιοι ...εναγόμενοι.

kakaskimos said...

Μα το να αναλάβει τη θέση προπονητή ο Σωκράτης, είναι σα να αναλαμβάνει διευθυντής στην εταιρεία ο ιδιοκτήτης. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά, αν βλέπεις όλη μέρα αυτόν που σε πληρώνει, το παλεύεις περισσότερο. Εκτός απο τους τελείως καμμένους.
Φαντάσου να έκανε τον προπονητή. Μετά θα έπρεπε να απολύσει τον εαυτό του!!!

irene said...

ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που πιστευει οτι αναίτια έφυγε ο λεμονής.
μήπως οι υπόλοιποι παίζουν μπάλα (μέσα βάζω κ την ΑΕΚ που την πίστευα φέτος) κ ο γαύρος είναι το μαύρο πρόβατο;; έφτασε τουλάχιστον μάρτιο κ ήταν ακόμα ευρώπη .

ή δεν υπάρχουν άξιοι προπονητές πια ή απλώς δεν έρχονται στην ελλάδα.. (που μάλλον το δεύτερο)

gatti said...

@kakaskimos: Mη νομίζεις ότι είναι πάντα καλό να έχεις πάνω από το κεφάλι σου τον ιδιοκτήτη. Μιλάω εκ πείρας. Με τον εργοδότη μου να ζει μόνιμα στο εξωτερικό, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι τις χειρότερες επιδόσεις μου στη δουλειά τις έχω όταν βρίσκεται στην Ελλάδα και ανακατεύεται μέσα στα πόδια μας. Μερικές φορές είναι ανασταλτικός παράγοντας να έχεις από πάνω σου "επόπτες" για να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου.

ΥΓ. Με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Λες να είμαι από τους τελείως καμένους;
ΥΓ1. Θα είχε πλάκα αυτή η απόλυση. Θα καλούσε το διοικητικό συμβούλιο ο πρόεδρος Κόκκαλης και θα ανέλυε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε ότι πρέπει να απομακρυνθεί ο προπονητής Κόκκαλης. Χο χο χο!



@irene: Σιγά μην είσαι η μόνη! Ειδικά αυτή τη φορά το κατάλαβαν και οι γαύροι, που όσο νάναι σε τέτοια θέματα έχουν μια ...διαφορά φάσης. Αυτό που συνέβη δεν είναι φυσιολογικό, όχι μόνο επειδή η χρονιά ήταν πετυχημένη στην Ευρώπη, αλλά και επειδή είναι η πρώτη χρονιά μιας εντελώς νέας ομάδας. Και όπως κάθε τι καινούργιο χρειάζεται χρόνο. Αλλά αυτό ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από τον Σωκράτη.

kakaskimos said...

Για το θέμα του ιδιοκτήτη, μίλησα "ειδικά" για τον Ολυμπιακό. Οποτε έχει πάει ο Σωκράτης στα αποδυτήρια, το ματσάκι κουτσά στραβά το παίρνουν. Κι αυτό επειδή φορτσάρουν. Εκτός απο τους καμμένους. Εκεί πήγαινε.

Οχι μόνο ο ιδιοκτήτης, αλλά οποιοσδήποτε είναι μαλάκας και πάνω απο σένα, καλύτερα να είναι μακριά σου.

Σκέψου τον Σωκράτη προπονητή, σε συνέντευξη μετά απο χαμένο παιχνίδι: Η παραίτησή μου είναι στα χέρια του προέδρου ή όταν δεν ψωνίζει ο πρόεδρος απο το πάνω ράφι πως να κερδίσουμε? Και φυσικά το: τόση μοναξιά ούτε όταν ορφάνεψα δεν ένιωσα.

Καλημέρα

gatti said...

@kakaskimos: OΚ, έτσι το δέχομαι. Είναι αλήθεια ότι ο θείος έχει τον τρόπο του όταν κατεβαίνει στα αποδυτήρια και τα λέει ένα χεράκι στους παίκτες.


Καλά, εννοείται ότι θα είχαμε σκηνές απείρου κάλλους έτσι και ο Σωκράτης κρατούσε όλους τους ρόλους για πάρτη του. Σκέψου επίσης ο προπονητής Σωκράτης να έκανε παράπονα στον υιό Πέτρο, για τη συμπεριφορά του Ιβιτς απέναντί του και τον υιό Πέτρο να μεταφέρει στον μπαμπά Κόκκαλη τα παράπονα του κόουτς.
Το ...φοβεροτερότερο από όλα, ωστόσο, θα ήταν ο Σάββας να έβγαινε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και να κατηγορούσε τις επιλογές του προπονητή Κόκκαλη και μετά στο ΔΣ να έθαβε στον ιδιοκτήτη Κόκκαλη τον προπονητή Σωκράτη... Παράνοια!!!


Καλημέρα κι από μένα

squarelogic said...

έχετε ξεφύγει-τον κάνατε πολλαπλή προσωπικότητα τον Σώκρατες,ενώ εκείνος είναι ενας απλός,ταπεινός,serial killer
( δείτε και στο gatezero.gr)

Νικόλαος Παπουτσής said...

Ο Λεμονής μπορεί να μην ειναι καλός προπονητής,όμως έχει μυαλό και πείρα από γαύρο!!!
Σ αυτόν χρεώνω την φετινή πορεία του ολυμπιακού και στην ιδέα του να παίξει με τρία αμυντικά χαφ
(και στο φάρδος του βεβαίως βεβαίως)
Ο Κόκκαλης δεν πέταξε καμιά λεύκη πεσέτα!!!
Ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος!!!
Σου λέει...την δεύτερη φορά που έφερα τον Τακούλη,έκανα την ρημαδο-υπέρβαση στην Ευρώπη.

Ξεκόλλησα από την τετάρτη θέση του ομίλου στο Τσου,Λου.
Όταν τον ξανά-φέρω του χρόνου με το καλό, πάω για τελικό,ποιος με πιάνει!!!
Όσο για το πρωτάθλημα το παίρνω και μόνος μου
Τι τους εχω τους...βοηθούς!!!
Και πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!!

Γιατί ο πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα του παίρνει και τέτοια πρωταθλήματα
"μέσα στους αγωνιστικούς χώρους"
Καμιά φορά η ιστορία του ολυμπιακού
απαιτεί να παίρνει και κάποιους βαθμούς στα χαρτιά.

Αλλα ο πρόεδρος δεν τα γουστάρει αυτά,τι να κάνει όμως?
Ιστορία ειναι αυτή, δεν ειναι παίξε γέλασε
(Είναι μόνο γέλασε!!!)

Το άσχημο ειναι ότι τελείωσε και το κουτόχορτο που τα ΜΜΕ σερβίρουν στους φιλάθλους (ιδιαίτερα του παναθηναϊκού)και γελάει ο κάθε πικραμένος μ αυτά που του λένε!!!

Απο την άλλη βέβαια υπάρχουν και οι αγνοί παναθηναικάρες που αγαπάνε την ομάδα και ντρέπονται που νικάει με ένα μηδέν και παίζει με δυο αμυντικά χαφ, ενώ ο γαύρος κεντάει με τα υπέρ όπλα του Τζολε,Λουα-Λουα,και σια!!!
Αυτούς που περιμένουνε να κάνει μισή λάθος πάσα ο Τζιόλης η ο Βύντρα για να αρχίσουν το κράξιμο

Τι να το κάνω εγώ τέτοιο πρωτάθλημα σου λέει ο "αγνός" παναθηναϊκός?
Που να εμφανιστώ με τους δανικούς από MATSESTER και PORTO?

Με τους μισθοφόρους Παπ,Σαλπι,Εντοι
Με τα λοιμά τους Ιβανσιτς,Εκυ,Καραγκουνη,Νινη
(άκου Νινη)
Που να πάω ρε με τους άμπαλους τους
ΣπυροΣιμαοΜορισοΓκουμοΔημουτσάδες?

Φέρτε μου τους Βγενόπουλους να "μπούνε" μέσα και να φτιάξουν σούπερ ομαδάρα!!!
Σαν κι αυτές που έχουν φτιάξει στην Ευρώπη χρόοοοονια τώρα με την εμπειρία τους.
Ξέρουν αυτοί πως η ομάδα θα γίνει τρανή και μεγάλη!!!

Και ανιδιοτελώς!!!
Οχι σαν τον ραλίστα που μόνο να τα παίρνει ξέρει!!!
Διώξτε κι αυτόν τον χαζό Πεσειρο
και φερε μας τον Σερ Τάκης
τώρα που έφυγε από τους άλλους ειναι ευκαιρία μεγάλη

Αλλα είπαμε τώρα που ανάλαβε την ομάδα ο πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα του και ξέρει να παίρνει και πρωταθλήματα
"μέσα στους αγωνιστικούς χώρους"
Θα βάλει τα άλλα μέσα για να καθαρίσει

Και ειναι πολλά το ξέρουμε
Αλλα να μάθει κι αυτός ότι ο Π.Α.Ο
έχει αλλάξει, η ομάδα τουλάχιστον
παίχτες και προπονητής και δεν θα πέσουν ετσι εύκολα
Κι αν πέσουν όλοι θα έχουμε δει το πως και γιατί

ΥΓ.Ο Μουρίνιο θέλει να έρθει στον ολυμπιακό (από μικρός ήταν ολυμπιακός) άλλα ο Σωκράτης τσινάει γιατί δεν μπορεί να συνεννοηθεί με μεγάλους παίχτες
Και όπως δεν τα κατάφερε στην Αγγλία δεν θα μπορέσει να κουμαντάρει τους σούπερ σταρ του δαφνοφορεμένου

Rizobreaker said...

Για άλλη μια φορά τα είπες όλα βρε gatti!!
Υπερθεματίζω... άλλωστε δε μου μένει να σχολιάσω και τίποτα από όσα λες!! ;-)

gatti said...

@squarelogic: Nαι, ναι, ένας σεμνός και ταπεινός πρόεδρος είναι που πασχίζει για το καλό της ομάδας του!

(Λες να μην έχω ήδη επισκεφτεί το gatezero;) :-)



@karaflokotsifas: Βρε κοτσύφι! Τι ποστ μαμούθ ήταν αυτό!!! Με ξελίγωσες!!!
Ο Λεμονής είναι ένας προπονητής χαμηλών τόνων γι΄ αυτό και δεν δημιουργεί εύκολα αντιπάθειες. Οχι μόνο μεταξύ των οπαδών του γαύρου που τον αγαπούν επειδή θεωρούν ότι είναι ένας από αυτούς, αλλά και μεταξύ των υπόλοιπων, αφού δεν είναι εριστικός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα μπορούσαμε να τον πάρουμε προπονητή! Πώς σου ήρθε αυτό; Εχουμε "δικά μας παιδιά"!

Οσο για τον Κόκκαλη, έχει αρχίσει να γίνεται εξαιρετικά προβλέψιμος. Αυτό που δεν είναι πια απόλυτα προβλέψιμο είναι η αντίδραση των γαύρων.

Τώρα για τους δικούς μας οπαδούς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εμάς που να μην θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό που μας προβληματίζει και φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να μη το κατακτήσουμε είναι το ότι αν το πρωτάθλημα κατακτηθεί με παίκτες δανεικούς, με παίκτες άμπαλους, με παίκτες που άλλες εποχές δεν θα ήταν ούτε αναπληρωματικοί σ΄ αυτή την ομάδα, χωρίς σωστό σχεδιασμό, και με "λαχεία" που άλλοτε κληρώνουν και άλλοτε όχι, δεν πρόκειται να απαλλαγούμε ποτέ από την νοσηρή νοοτροπία και την αλαζονεία του Τζίγγερ.
Ενδέχεται μάλιστα η κατάσταση να χειροτερέψει. Το δικό μας "ηλεκτροσόκ" ίσως θα ήταν η απώλεια KAI του φετινού τίτλου.

Και μη νομίζεις ότι είναι υπερβολή ότι έχουμε παίκτες άμπαλους. Εχουμε και παίκτες ποιοτικούς, αλλά έχουμε και παίκτες άμπαλους. Κι αν δεν φαίνεται φέτος η διαφορά, είναι επειδή έχουν τα μαύρα τους τα χάλια και οι τρεις. Στην Ευρώπη όμως του χρόνου θα φανεί η γύμνια αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, όπως θα φανεί και στην Ελλάδα σταδιακά αν οι άλλοι δύο κάνουν σωστές κινήσεις.

ΥΓ. Τζιγγερικός είσαι βρε και δεν σου φαινότανε; :-p



@rizobreaker: Ε, άμα είναι να μη σχολιάζεις, να λέω λιγότερα!
;-)

Νικόλαος Παπουτσής said...

Εννοείται πως είπα ειρωνικά να πάρουμε τον Λεμονή στον παναθηναϊκό.

Αυτό που δεν μας είπαν πουθενά ειναι οτι ο Σωκράτης διώχνοντας τον Λεμονή
τους ξεκρέμασε όλους όσους έλεγαν για υπεροπλία του ολυμπιακού

Αυτούς που χρόνια τώρα (θυμήσου την εποχή του Κυραστα) προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν φτουραμε μπροστά
στην υπέρ-ομάδα του γαύρου!!!
Τους δικούς μας παίχτες τους ήθελαν και από την άλλη τους έλεγαν παλτά και λαγούς

Αν ειχε φέρει ο ολυμπιακός Μανουτσο κτλ ακόμα θα έγραφαν ύμνους για το μεγαλείο του γαύρου που του εμπιστεύονται παίχτες οι ομαδάρες κτλ
Αντε να μην ξεφύγω πάλι και γράψω κανένα τόμο

τσίου!!!

pensierix said...

Το καλύτερο που άκουσα αυτές τις μέρες είναι το εξής καταπληκτικό σενάριο:

Τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟ...πάει στην ήδη υποβιβασμένη και αδιάφορη Καλαμαριά έχοντας ένα βαθμό διαφορά απο ΟΣΦΠ. Ο Σωκράτης κάνει έκκληση στους Πόντιους να παίξουν για την ιστορία τους, το ματς είναι Χ μέχρι το 90, η Καλαμαριά κάνει αλλαγή και βάζει μέσα τον Βάλνερ!!!

Gatti, είμαι Τζιγγερικός, το λέω και ξαλαφρώνω! :)))
Μπορεί να έχει όλα τα στραβά κι ανάποδα επάνω του, αλλά δεν είναι λαικιστής, αλαζόνας και της σχολής "η ομάδα να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να..." όπως ο Κόκκαλης. Για να μην μιλήσω για την γραφική δημαγωγία των αδερφών Γιαννακόπουλων, Βγενόπουλου και ΣΙΑ...

gatti said...

@karaflokotsifas: Aυτό έλειπε να το λες σοβαρά για τον Λεμονή! :-p

Eίναι γνωστό ότι η προπαγάνδα του γαύρου δουλεύει πολύ καλά. Αυτοί έχουν τους παιχταράδες, εμείς τους άμπαλους, αυτοί παίζουν μπαλάρα κι εμείς τσούκου τσούκου μπολ.
Και συμφωνώ απόλυτα πως αν είχε φέρει ο γαύρος τον Μανούτσο ακόμα θα μαζεύαμε τα σάλια των δημοσιογράφων και των εφημερίδων.
Ξέρεις όμως κάτι; Σ΄ αυτό έχουμε κι εμείς ευθύνες. Επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το παιχνίδι ΚΑΙ εξαιτίας της εσωστρέφειάς του.
Τσίου!



@pensierix: Αυτό το σενάριο που άκουσες το έχει γράψει ο ειδήμων εδώ
και είναι πραγματικά κορυφαίο.

Τζιγγερικός ε; Χμμ...

Λαϊκιστής δεν είναι, αλλά είναι αλαζόνας και απόλυτος. Εγώ πάντως δεν είμαι ούτε με τον Τζίγγερ, ούτε με τον Παυλάρα, ούτε με τον Βγενό. Είμαι με τον Παναθηναϊκό!

squarelogic said...

pensierix
άπαιχτο το σενάριο!Αγοράζω τα δικαιώματα μόνο και μόνο για την χαρά να δω τις φάτσες των γαύρων!Μιλαμε για Την Θεία Δίκη!