Sunday, March 23, 2008

Στιγμές

Aφού στόλεγα να μην ανησυχείς για τον Κομπότη!
Απλά του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο...


Σιγά μη μείνω του χρόνου.
Να με συγχύζει το τσογλάνι από τη Βραζιλία.
Τρεις ομάδες στην Αθήνα ψάχνουνε προπονητή!


Γιατί Θεέ μου με δοκιμάζεις έτσι;
Τι έχω κάνει και δεν μου δίνουν χειραψία;



Ασε με σου λέω! Μου φαίνεται ότι είδα στην εξέδρα τον Ματζουράκη!

14 comments:

Κώστας said...

Ρε μπας και βλέπουν οι παίκτες ότι ο Κωστένογλου "τα ξύνει" στον πάγκο και σιχαίνονται τα παιδιά να του κάνουν χειραψία :Ρ

Καληπέρα gatti!!

gatti said...

@κώστας: Καλώς ήρθες!
Σιγά μην κάνει τέτοια πράγματα ο πάτερ Κωστένογλου, ένας άνθρωπος του θεού. Απλά ο Μπλάνκο σκέφτηκε, αφού δεν τιμωρήθηκε ο Ριβάλντο, δεν τρέχει τίποτα, ας μη τον χαιρετίσω ούτε εγώ...

viewokto said...

Περασα μονο για μια καλημερα gatti γιατι ενώ σε παρακολουθω ,όπως ξερεις από ποδοσφαιρο το μονο που ξερω…
The grass is green and the boys are rarely pretty…

Να’σαι καλα!

gatti said...

@viewokto: Καλημέρα καλή μου.
Εχω κι εγώ όπως ξέρεις καιρό να γράψω για κάτι άλλο εκτός από ποδόσφαιρο.
Μ΄ αφήνει αυτή η άρρωστη ομάδα ν΄ αγιάσω;

Να περνάς καλά!
:-)

Ντεμης said...

Μα τι καταπληκτικό ππλογκ, εύγε! Αν κι εγώ στην Μητέρα Πατρίδα είμαι ΑΕΚ, συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις για την Ένωση 99% των περιπτώσεων. Διπλό εύγε και για το σχόλιό σου σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης.
Για ένα πράγμα απορώ: που τα αγαπημένα σου βιβλία το "Ψυχρό Δέρμα";! Το θκέβασα κι εγώ περιμένοντας όλα αυτά που ελάλε στο οπισθόφυλλο για ένα βιβλίο "φιλοσοφική αλληγορία, που επιτρέπει αντιφατικές προσωπικές προσεγγίσεις" μα μου φάνηκε μια απλή περιπετειούλα. Τι δεν "έπιασα" άραγε;
Χαιρετίσματα από Κύπρο, Δ.

gatti said...

@demisl.: Καλώς ήρθες! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Απορώ κι εγώ με τη σειρά μου πώς δεν σου άρεσε το "Ψυχρό δέρμα". Εχει τα πάντα. Τον φόβο του ανθρώπου απέναντι στο άγνωστο, τον φόβο απέναντι στον εαυτό του, το φόβο απέναντι στο "ξένο", την προσπάθειά του να κυριαρχήσει και όχι να συμβιώσει, όταν αισθανθεί ότι είναι ο "δυνατός", την επιθυμία του από τους άλλους να είναι δοτικοί στον έρωτα κι αυτός μόνο να παίρνει χωρίς να προσφέρει και βέβαια το μόνιμο "κύκλο" μιας αρρωστημένης κατάστασης, αντί για την προσπάθεια βελτίωσής της.
Τολμώ να ρωτήσω: Mήπως δεν είχες την κατάλληλη διάθεση όταν το διάβασες;
Αν πάλι την είχες και δεν σου άρεσε, δεν σημαίνει πως δεν "έπιασες" κάτι. Δεν μπορεί να μας αρέσουν όλα όσα αρέσουν στους άλλους. Καμιά φορά είναι και θέμα βιωμάτων. Κάποιον τον αγγίζει κάτι περισσότερο από κάποιον άλλο γιατί του θυμίζει κάποιες προσωπικές του καταστάσεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Να είσαι καλά!

coachp said...

Ωραίο το νεο σου ποστ.
Διαβάζεις καθόλου τον paparazzi στο contra? Κάπως ετσι το παίζει το θέμα... Με διαλόγους...
Αλλά οχι και ο Κομπότης να εχει σχέση με τον Κόκκαλη. Τα παραλες..!

gatti said...

@coachp: Σε ευχαριστώ!
Φυσικά και διαβάζω paparazzi! Moυ αρέσει πολύ! Εχει πολλές κορυφαίες στιγμές. Την είχα καταβρεί τότε που έβαζε τον Μπάγεβιτς να μιλάει στο Θεό όπως επίσης και τότε που είχε συνδέσει το staying alive με τις κινήσεις του Γκέρσον μέσα στο γήπεδο.

ΥΓ. Εχεις δίκιο, τα παραλέω. Τι σχέση να έχει ο Κομπότης με τον θείο;

coachp said...

Θα σου πω. επειδή αι λαικ γιου. Ο Κομπότης είναι κουμπάρος του Γκαγκάτση. Ο Γκαγκάτσης όμως τι σχέση εχει με τον Κόκκαλη???
Η Μάλλον, ο Γκαγκάτσης τι σχέση συγγενειας εχει με τον «εχθρό του» τον Ορφανό???
Η αν θες, η Βέροια γιατί δεν συμμετέχει στο στοίχημα???

Περιμένω με αγωνία...

gatti said...

@coachp: Πολύ μπερδεμένα μου τα λες βρε coach κι εγώ δεν τα ξέρω τόσο καλά. Ξέρω ότι ο Αρβανιτίδης είναι φίλος με τον Γκαγκάτση και αυτό εξηγεί γιατί η Βέροια δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών στον αγώνα κυπέλλου με την Πρέβεζα, παρόλο που το προέβλεπε ο ΚΑΠ. Αλλά τώρα τι σχέση έχει ο Λεβαδειακός με τη Βέροια και ο Γκαγκάτσης με τον Ορφανό, δεν τα ξέρω. Περιμένω να με διαφωτίσεις.

coachp said...

Ε δεν μπορώ να τα πώ όλα...
Μπορεί και να μην ξέρω δηλαδή, απλά να λέω βλακίες...

Θα σε βοηθήσω μόνο σε ενα μέρος. Ενας τους, εχει σχέσεις με το παράνομο στοίχημα. Το οποίο, αν δεν ξέρεις ήδη, έχει αριστες σχέσεις και με το νόμιμο, της ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Με λίγα λόγια, στήνει παιχνίδια...
Με την βοήθεια παραγόντων του ποδοσφαίρου... Ωραία , έ???

gatti said...

@coachp: Ελα που δεν ξέρεις! Αν δεν ξέρεις εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα ποιος ξέρει;

Πάλι δεν ξεμπερδεύτηκε το κουβάρι. Μου λείπουν βασικά στοιχεία για να βγάλω άκρη. Δεν πολυασχολούμαι βλέπεις και με το στοίχημα. Κι εσύ τις δίνεις με το σταγονόμετρο τις πληροφορίες. Θα το προσπαθήσω πάντως.
Νάσαι καλά!

coachp said...

Στο ονειρό μου είδα, λέει, οτι ο Αρβανιτίδης στήνει παιχνίδια της Βέροιας. Στο ονειρό μου ε.. Εχει καταφέρει λέει να κάνει τρελά πραγματα. Παίχτες απο άλλες ομάδες και τέτοια.

Επειδή αυτά ολοι ξέρουν οτι η Ιντραλοτ δεν τα σηκώνει, να μην ξέρει δηλαδή τι παιχνίδια παίζονται πισω απο την πλάτη της, συνεργάζεται ενίοτε με τους νόμιμους διοργανωτές. Κάπως ετσι ξεκινάει μια φιλία.

Είδα στον τπνο μου να φανταστείς, οτι ο Αρβανιτιδης που εγινε φιλος με τον Κόκκαλη, γνώρισε τον Γκαγκάτση και μετά τον Κομπότη. Μια χαρούμενη παρέα, που είχε φίλους διαιτητές και εστηνε κάποια παιχνίδια, ή μαλλον καλύτερα τα ρυθμιζε οπως τους βόλευε... Και κάτι άλλα, περίεργα, αλλά ήταν μεγάλο το όνειρο και που να το εξηγώ...

Αντε, ουτε στον αδερφό μου δεν το είπα το ονειρο, ουτε στο Blog μου δεν το εχω γράψει.

gatti said...

@coachp: Ε, μα επειδή ήταν όνειρο τα είδες όλα αυτά. Δεν γίνονται στην πραγματικότητα. Ολα κινούνται μέσα στη νομιμότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Ο,τι όνειρο βλέπεις, εδώ να το λες!

Καλησπέρα!