Wednesday, March 26, 2008

Πω πω ένα momentum!


Mας είχατε πρήξει με το momentum και το momentum. Ποιος θα είχε ρε σεις το momentum; Αυτός που κέρδισε τα δυο - τρία τελευταία παιχνίδια ή αυτός που παίρνει τα σερί πρωταθλήματα; (Για ρωτήστε και κατά Παιανία μεριά, κάτι θα ξέρουν να σας πουν...). Πάρτε τώρα ένα momentum για να έχετε να πορεύεστε!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθε εύκολα η νίκη. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο ακατονόμαστος έχει δυναμώσει και ανεβαίνει συνέχεια. Θέλει όμως δουλειά ακόμα. Είναι ωραίος ο νέος (καλά μη τα παραλέμε κιόλας), αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Κι όπως ήρθε η νίκη ήταν ακόμα πιο ηδονική. Πάντα είναι πιο ηδονική αν σε δυσκολεύει ο αντίπαλος.
Κι ας το γλιτώσαμε στο τσακ το έμφραγμα. Κι ας έπαιζε σαν σεληνιασμένος αυτός ο Grrrrrrrrrrrrrrrrrrιρ (τι έκανε το άτομο!). Κι ας μου ήταν παράξενη η αίσθηση να έχω αντίπαλο τον Γιαννάκη που δεν μπορώ να μισήσω.
Κι ας μου έσπαγαν τα νεύρα οι "αντικειμενικοί" δημοσιοκάφροι απ΄ όπου κι αν γύριζα να ακούσω μετάδοση. Τόσους αντιπαναθηναϊκούς μαζεμένους σε ΝΕΤ, Ερα και Σπορ FM ταυτόχρονα, έχω καιρό να ακούσω. Οι 10 μικροί Μίχοι!
Κι ας είπε την παπαριά του ο El Scude, ότι του θύμισε η φάση Ελλάδα - Γαλλία και περίμενε τον Γιαννάκη να κερδίσει στο τέλος με το τρίποντο. Κι εμείς ποιοι ήμασταν ρε Σκουντή; Η Γαλλία; Αφού τον Δημητράκη τον είχαμε εμείς! Αντε, περαστικά σου κι εσένα!


ΥΓ. Για ένα πράγμα μόνο στενοχωρήθηκα βλέποντας αυτόν τον Τσαρτσαρή. Μία βδομάδα άργησες ρε Κώστα! Μια βδομάδα!!! Αχ και να σε είχαμε στο Βελιγράδι!
ΥΓ1. Ζέλικο, κερδίσαμε! Ας τους να ονειρεύονται ότι φεύγεις!
ΥΓ2. Tι ήταν αυτό το πράγμα με τα τρίποντα! Σαν βαρέλι το έβλεπαν το καλάθι οι παιχταράδες μου!


ΥΓ3. Φράγκι, δεν βαρέθηκες να μαζεύεις τρόπαια ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ;




16 comments:

Dimitris Tripolitis said...

Ελα ρε πανάθα...

DTR said...

PAO GERA

kakaskimos said...

Ευτυχώς που μέχρι φέτος έχεις και το μπάσκετ. Γιατί σε 1-2 χρόνια θα σαρώνουμε κι εκεί.
Και θα σας μείνει το βόλει και το χόκει στο χόρτο.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Πάλι καλά που κερδίζετε και κάπου, χιχιχι

Καλημερούδια

mamma said...

Επιτέλους γατί μου, γέλασε το χειλάκι μας!!!!

ΥΓ. τον μικρό τον έχουμε ήδη χάσει, τον ρώτησα ανυποψίαστη "τι ομάδα είσαι;" και μου απάντησε "λιακός". Και δεν το διαπραγματεύεται κιόλας το σπόρι.

houli_v said...

ακόμα κι αν χάναμε το κύπελο πάλι θα ήταν η ομάδα μπάσκετ μια τρομερή ομάδα
εν αντιθέσει με την ομάδα του ποδοσφαίρου που ακόμα και νταμπλ να έκανε πάλι μια μέτρια ομάδα θα ήταν

Τα λέμε gatti :)

Alexandros said...

gatti , ο Σκουντής τις είχε φάει στο ΣΕΦ ως φιλοπαναθηναϊκός , εσύ τον κατηγορείς ως φιλοολυμπιακό. Λες να είναι Πανιώνιος;

s_pablo said...

Χαρά μεγάλη επικρατεί στο βαζελοχωριό. Εμείς φυλάμε τα καλά για την πρωταπριλιά.

ΥΓ. Δεν είναι τραγικό που ένας άνθρωπος που ακόμα δεν έχει μάθει να ντριμπλάρει τη μπάλα έχει τόσα τρόπαια?

Rizobreaker said...

Λόγω μαθήματος, δεν είδα όλο τον αγώνα... Είδα σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο και τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα... Αυτά είχαν και όλη τη γλύκα τελικά!! χεχε... ;-)

gatti said...

@dimitris tripolitis: Καλώς ήρθες συν-βάζελε!



@dtr: Καλώς ήρθες. Ετσι! Γερά για το πρωτάθλημα τώρα.



@kakaskimos: Το μπάσκετ θα το έχω για πολλά χρόνια. Θα πάρετε κι εσείς τίτλο, εννοείται, η απόσταση έχει μικρύνει, αλλά το μπάσκετ της Πανάθας δεν πισωγυρίζει.
Πρόσεξε μην ανακάμψουμε και στη μπάλα και να δω μετά τι θα λες. Μην ξεχνάς ότι σε 1-2 χρόνια θα υπάρχει το γήπεδο στο Βοτανικό.



@pavlos: E, όχι πού και πού στο μπάσκετ! Συνέχεια κερδίζουμε Παύλο μου!
Καλησπερούδια σου! ;-)



@mamma: Εγγύηση το μπάσκετ mamma! Aμα περιμέναμε από το ποδόσφαιρο...

ΥΓ. Ντροπή σου! Δεν το πρόσεξες το μικρό. Ποιος ξέρει με τι παρέες το αφήνεις και γυρίζει! :-p



@houli_v: Συμφωνώ. Ακόμα κι αν χάναμε, η ομάδα του μπάσκετ δεν παύει να είναι σπουδαία. Ενώ η άλλη, του ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν κερδίσει για τα μπάζα είναι...

Τα λέμε houli μου :-)



@alexandros: Δεν είναι φιλοολυμπιακός ο Σκουντής. Είναι ...φιλομπασκετικός. Την έχουνε δει όλοι τώρα ότι ανεβαίνοντας ο Ολυμπιακός θα ανεβεί ξανά ψηλά το μπάσκετ και έχουνε πέσει με τα μούτρα. Δεν το έχεις καταλάβει ότι οι μπασκετικοί είναι πρώτα με το "καλό του μπάσκετ" και μετά με τις ομάδες τους;



s_pablo: Φυσικά και τα φυλάς τα καλά για την Πρωταπριλιά. Οπότε ακόμα κι αν κερδίσεις να είναι σαν ψέμματα :-p

ΥΓ. Δεν είναι τραγικό που ένας άνθρωπος που ακόμα δεν έχει μάθει να ντριμπλάρει τη μπάλα έχει τόσα τρόπαια?
Πολύ άδικη απαξίωση...
Δικαιολογημένη, ωστόσο, λόγω πίκρας.



@rizobreaker: Κρίμα που δεν είδες όλο το δεύτερο ημίχρονο. Γενικά ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Ενα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Εγώ ακόμα κι αν χάναμε θα το είχα απολαύσει τέτοιο παιχνίδι.
Τώρα βέβαια, το απόλαυσα ακόμα περισσότερο. ;-)

kakaskimos said...

Θα παίζει και το γήπεδο? Η θα είναι κατηφορικό, με επιλεγόμενη κλίση ανά ημίχρονο?

Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει. Και το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Να μην πω και τι άλλο :p

gatti said...

@kakaskimos: Ναι, θα παίζει το γήπεδο, υπό την έννοια ότι θα αναγκάσει την καβουροοικογένεια να φέρει πραγματικά καλούς παίκτες κι όχι τους μέτριους που έχει τώρα, αν δεν θέλουν να είναι στις εξέδρες μόνο ο καπετάνιος, ο ραλίστας, η Μελίσσα, ο Παύλος και η Τζίνα.

Το μπάσκετ του Παναθηναϊκού σαφώς και θα έχει κάποια στιγμή πτώση, όπως συμβαίνει με όλα (φευ! και με το ...άλλο που εννοείς). Η διαφορά είναι πως υπάρχουν τα εχέγγυα για να ξαναβρεθεί στην κορυφή και να μην πιάσει πάτο, κάτι που δεν ισχύει μέχρι στιγμής για το ποδόσφαιρο.

kakaskimos said...

Μα πως να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο? Οι ίδιοι οι παίκτες σας δηλώνουν ότι η φανέλα είναι βαριά. Αντε μετά να τρέξουν :p

Οσο για το γεμάτο γήπεδο. Ποιος σου είπε ότι ο ραλίστας θέλει γεμάτο γήπεδο? Οσο υπάρχει η ΕΡΤ με τα υπέρογκα συμβόλαια, δεν τον ενδιαφέρει αν θα παίζει με 3.000 ή με 30.000 θεατές. Αν πας στο γήπεδο ζητάς και καλύτερο θέαμα. Ενώ όταν είσαι στον καναπέ, πας και για κανα κατούρημα, πίνεις το ουισκάκι σου, πιάνεις την κουβέντα με τους φίλους, οπότε περνάει πιο εύκολα η σούπα.
Το ποδόσφαιρο που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν γενικότερα οι εταιρείες των δύο οικογενειών. Δηλαδή πολύ χαμηλή. Και τα κύπελα (δηλαδή τα συμβολαια) τα παίρνει ο πιο πονηρός.

Υ.Γ. Οταν υπάρχει επιθυμία δεν πέφτει τίποτα ;-)

gatti said...

@kakaskimos: Οταν θα γίνει το γήπεδο θα το θέλει γεμάτο να είσαι σίγουρος. Θέλει τις εμπορικές χρήσεις που απορρέουν από αυτό, θέλει τα διαρκείας (είναι δυνατόν να πορευτεί με ...4.000 διαρκείας που έχει τώρα;). Δεν θα του αρκούν τα τηλεοπτικά. Εξάλλου τα τηλεοπτικά στα επόμενα χρόνια θα περάσουν στα χέρια της Σούπερ Λίγκα θα τα διαχειρίζεται και θα καθορίζει η ίδια τα ποσά που θα παίρνει κάθε ομάδα.

Εδώ που τα λέμε τα γήπεδα (το δικό μας, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ) είναι η τελευταία μας ελπίδα να φτιάξουν ομάδες
πραγματικά ανταγωνιστικές, ώστε να δούμε κι εμείς οι ταλαίπωροι λίγο θέαμα.

ΥΓ. Αμα έρθει η ώρα της πτώσης ούτε με βίντσι δεν γίνεται κάτι! ;-)

MenieK said...

γεια σου βαζελάκι μου που γέλασε το χειλάκι σου με το μπασκετοκύπελλο :) cngr!!!

gatti said...

@meniek: Βρε γαυράκι ...κακιασμένο! Στο μπασκετάκι συνέχεια χαμογελαστό είναι το χειλάκι μου!

Φιλάκια! :-)