Thursday, May 1, 2008

Ρίξε κι εσύ μια τεσσάρα, μπορείς!

Τι έγινε ρε παιδιά; Πότε γίναμε ομαδάρα και δεν το πήραμε χαμπάρι; Τεσσάρα στην ΑΕΚ;
Να με παίρνουν τηλέφωνο γαύροι και να μου δίνουνε συγχαρητήρια; Τι λες τώρα; Από πότε
γίνανε φιλοβάζελοι οι γαύροι; Οξω ρε ξεφτίλες!
Κι αυτή η ΑΕΚ αδερφάκι μου πώς τα άρπαξε έτσι; Πέφτανε τα τεμάχια σαν το χαλάζι. Κι εσύ βρε πάτερ Νικόλαε τι τα ήθελες τα μεγάλα λόγια ("Είμαστε ανίκητοι, θα δουν την πλάτη μας"); Είσαι και θρήσκος τρομάρα σου! Επιτρεπόταν να λες αυτά που έλεγες πριν τον αγώνα; Βλάσφημε! Ο Κύριος δεν έχει διδάξει να είμεθα ταπεινοί;
Αμ ο άλλος ο Ιβανσιτς; Τι πράγμα ήταν αυτό με τον Αυστριακό! Μόλις έβγαλε την ξανθιά την ανταύγεια, και ήρθε και σκούρυνε η ρίζα, έπιασε απόδοση και έβαλε και γκολάρες. Ρε να μη το ξέρω νωρίτερα ότι φταίει η απόχρωση! Εγώ θα πήγαινα να του το ξεβάψω το μαλλί! Κι όχι τίποτα άλλο αλλά τον είδανε τώρα και οι γαύροι και τους άνοιξε η όρεξη. Και αρχίσανε να τον χαλβαδιάζουνε για τα καλά. Αλλά έτσι που έπαιξε αρχίσαμε να τον (ξανα)χαλβαδιάζουμε κι εμείς. Αν είναι να παίζει έτσι, να μείνει! Να μείνει! Κι ο άλλος ο Πεσέιρο(υ); Τι μουτσούνα ήταν αυτή; Εμείς βάζαμε γκολ κι αυτός στενοχωριόταν. Οσο ανέβαινε το σκορ, τόσο κατέβαζε ο Ζοσέ την προβοσκίδα. Αμ, άργησες κομματάκι Πορτογάλε μου. Σάμπως ο μυτόγκας; Τι γκολ πήγε και έβαλε! Και η άμυνα της ΑΕΚ ε; Αμυνα για σεμινάριο ήταν στο πρώτο γκολ. Ρε θες να βγούμε δεύτεροι τελικά; Πάει, χάλασε ο κόσμος! Δεν ανησυχώ όμως. Κάπου αλλού θα την κάνουνε τα καμάρια μου πάλι τη μαλακία!


ΥΓ. Τελικά το πιο εύκολο πράγμα φέτος είναι οι τεσσάρες. Τεσσάρα ο γαύρος σε μας, τεσσάρα η ΑΕΚ στο γαύρο, τεσσάρα κι εμείς στην ΑΕΚ. Ολοι πήρανε το μερτικό τους. Κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος.
ΥΓ1. Τι μου τον κακοκαρδίσατε ρε σεις τον Ρίμπο; Και του κάνατε και δάχτυλα για την τεσσάρα; Πάνω που παρακαλάμε να αλλάξει γνώμη και να μείνει και του χρόνου για να έχουμε ομορφιές στο γαύρος - ΑΕΚ πάτε να τον διώξετε από την Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα; Πάλι καλά που τον χειροκροτήσατε στο τέλος και μου τον γλυκάνατε λιγάκι.
ΥΓ2. Ασχετο. Τι σιχαμερός τελικός Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αυτός! Μάντσεστερ εναντίον Τσέλσι; Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια από τις δύο αντιπαθώ περισσότερο! Αχ, βρε Λίβερπουλ!

34 comments:

squarelogic said...

Αντε βρε gatti,δεν ειδα να ποστάρεις κάτι και ανέβασα εγώ για τα ντόρτια!!!
Τι τεσσάρα και κακό ειναι αυτο φέτος?
Και τα "καμάρια μας" είναι ανάγκη να παιζουν με την πλάτη στον τοιχο για να παίξουν έτσι?

Ο Ιβ κατά τη γνώμη μου πρέπει να αγοραστεί.Τα χρηματα που απαιτούνται δεν είναι υπερβολικά,γνωρίζει πλέον την ελλην.πραγματικοτητα και- περιέργως- γουστάρει να μείνει.Αν και σιγουρα δεν ειναι ο πιο σταθερος παικτης,είναι ομως ποιοτικός και επιπλέον είναι απ τους τύπους που κανουν για δημόσια εικόνα μιας ομάδας οπως ο Παναθηναικος.Κι αυτό εχει την σημασία του...

gatti said...

Ούτε φύλλο εφημερίδας να κλείναμε!
Εχει αρχίσει και μας γίνεται εθισμός το blogging. Aσε που νοιώθουμε και υποχρέωση να γράψουμε κάτι. Να το κοιτάξουμε αυτό, δεν είναι καλό...

Τα "καμάρια" μας σήμερα θα κατάλαβαν πόσο κοροϊδίστικα έχασαν το πρωτάθλημα σε τρία ματς (Ξάνθη, Ηρακλής, ΟΦΗ).
Τώρα σφίγγουνε τα πράγματα και αναγκαστικά την ανάγκη φιλοτιμίαν εποίησαν.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως θύμισαν τον παλιό ...καλό εαυτό τους.

Ο Ιβανσιτς είναι όντως ποιοτικός παίκτης, αλλά αυτή η έλλειψη σταθερότητάς του είναι εξαιρετικά προβληματική. Αν βέβαια, είναι αλήθεια όσα λέγονται περί εκτόξευσης του μπάτζετ, τότε σαφώς και δεν είναι πολλά τα λεφτά για να μείνει. Αν όμως το μπάτζετ παραμείνει μίζερο, τότε χρειάζεται κάποιος παίκτης που να είναι αποτελεσματικός σε περισσότερα παιχνίδια απ΄ αυτά που πιάνει απόδοση ο Αυστριακός.

Ντεμης said...

Ε μα έλεγα κι εγώ, αγαπητή Gatti, πού πήγε αυτή η ΑΕΚ που ξέρω κι εμπιστεύομαι τόσα χρόνια; Γίναμε ξαφνικά η υπερ-ομάδα; Μπα, μας απέδειξε και πάλι το ποιόν της, έτσι για να θυμηθούμε όσοι ξεχαστήκαμε ποια είναι η κανονική μας θέση.... Ευτυχώς δεν βγαίνουν εφημερίδες σήμερα. Να δω αύριο με ψυχραιμία το πρωτοσέλιδο τού Γκότζου και των ακατανόμαστων. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ.
Ἠρθε μετά "καπάκι" κι η ήττα της Λίβερπουλ και με αποτέλειωσε! Μα τι τον έβγαλε τον Τόρρες;! Κλάμαααα.... Μάλλον με την Τσέλσυ θα'μαι τώρα - δεν την αντέχω την ManU - και στο UEFA με τη Φιορεντίνα.
Άντε, καλό μήνα (ουστ Απρίλη γρουσούζη!) και Χριστός Ανέστη.

gasireu said...

οι τεσσάρες είναι σαν τραινάκι σεξουαλικό που κλείνει, δες το και έτσι! χα

habilis said...

Tα λιονταρακια μας !!! Ειδες πως σκοτωνουν τους πεθαμενους ? Και τι μου περασε τωρα απο το διεστραμενο μου μυαλο? παει ο Αυστριακος δεν θα τον κρατισει η προεδραρα μας .Αχ αυτες οι εμπνευσεις του...Τελικα με το ποδοσφαιρο εχω μπλεξει τα μπουτια μου .Απο τον αγωνα που και καταευχαριστηθηκα ,καταλαβαινεις,περιοδος ξυρασιας,θαυμασα και τον Ριμπο .Πως της μιλαγε και της ελεγε , τωρα στα γεραματα του!!!

Rizobreaker said...

Χαχαχα... Τι να πω βρε gatti!! Τα λες όλα! Έλεγα να κάνω ποστ, αλλά...
Χτες που λες, ήμουν στο γήπεδο με ένα φίλο μου Ολυμπιακό!! Ο οποίος μάλλον ήταν γουρλής!! :P
Εκτός αυτού είδε και μόνος του την υπέρ της ΑΕΚ διαιτησία (έχει παίξει διαιτητής) και δεν πίστευε γενικά ότι η ΑΕΚ και με υπέρ διαιτησία ήταν ανύπαρκτη...
Και βέβαια εγώ δεν πίστευα τι γκολάρες βάζαμε...
Τέλος πάντων, κι εγώ πιστεύω ότι κάπου θα την κάνουν τη μαλακία πάλι... Αλλά δεν έχει σημασία, ρίξαμε κι εμείς την 4άρα μας, έστω και καθυστερημένα! ;-)

http://rizobreaker.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

gatti said...

@demisl.: To ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ με τη δική μας τεσσάρα. Γίναμε ξαφνικά υπερομάδα; Είναι αφύσικα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Κι εμείς μπροστά την έχουμε την γκέλα μην ανησυχείς.
Αχ κι εσύ στενοχωρήθηκες με τη Λίβερπουλ; Πίκρα μεγάλη. Κι εγώ τώρα ποιον να υποστηρίξω; Την Μάντσεστερ δεν την χωνεύω καθόλου. Την Τσέλσι πάλι... Από τη μια με νευριάζει ο Αμπράμοβιτς, από την άλλη με εξιτάρει η ιδέα να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο τώρα που έφυγε ο απαίσιος Μουρίνιο. Αλλά πάλι... Να το πάρει με Εβραίο προπονητή; Θα μου πεις κι εμείς νταμπλ με Εβραίο πήραμε. Βρε διλήμματα που έχω...

Καλό μήνα Ντέμη μου, καλά να περνάς!



@gasireu: Kαλώς ήρθες. Σαφώς μπορείς να το δεις κι έτσι. Ενας κύκλος είναι η ζωή, γιατί να μην είναι και το ποδόσφαιρο;



@habilis: Mα έχουν ειδικότητα στο να σκοτώνουν τους πεθαμένους. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πως είναι πεθαμένη η ΑΕΚ. Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Τον Αυστριακό τον θέλει κι ο Χόχος. Ισως να πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά έτσι και οι δικοί μας δεν δείξουν ζεστοί για να τον κρατήσουν, μπορεί να βρεθεί στο λιμάνι. Οσο για τον Ρίμπο, είχες ρίξει την τεσσάρα, γι΄ αυτό τον θαύμασες. Αμα με αυτό το φαουλάκι έβαζε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, εκεί να έβλεπες τι μπινελίκι θα μάζευε. Ούτε λόγος για θαυμασμό! Ετσι είναι οι οπαδοί! Αδυνατούν να δουν πόσο πραγματικά μεγάλος είναι ένας παίκτης, αν είναι αντίπαλος.



@rizobreaker: Aφού ήταν γουρλής ο γαύρος να τον ξαναπάρεις μαζί σου στο γήπεδο. Ολα κι όλα! Τα γούρια του ο οπαδός οφείλει να τα τηρεί. Εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα έκλεινα στο δωμάτιο τη γάτα, όταν ανακάλυψα ότι μόλις μπήκε μέσα, έφαγε γκολ ο γαύρος στο Τσου-Λι. Μια φορά την ξέχασα και πήγε και έκανε διπλό στη Βρέμη! @$#$##$@#$

E ναι, λειτουργεί παρηγορητικά η τεσσάρα όσο και να το κάνεις. Αλλά ότι θα ξαναγίνει και η γκέλα κι αυτό είναι παραπάνω από σίγουρο.

zamuc said...

Κάνετε λάθος για τον κύκλο, το κακό ξεκίνησε από πέρυσι το Φεβρουάριο με το ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-4. Ειναι μεγάλο κατόρθωμα να φας από τον περυσινό και το φετινό ΠΑΟ 4 γκολ. Πρέπει να είναι οι μοναδικές του 4αρες τα 2 τελευταία χρόνια.
Αυτός που έγραψε για διαιτησία μάλλον έβλεπε άλλο ματς αλλά δεν πειράζει όταν έχεις βάλει 4 λες ότι θες (όσο για την κρίση γάβρου για διιτησία, σόρυ αλλά δεν αποτελεί κριτήριο). Εξάλλου όπως έχω ξαναπεί είναι τέτοια η γκρινια-σύστημα του ΠΑΟ με αρχηγο τον Καραγκούνη σε κάθε ματς στο πρωτο 20λεπτο στη λεωφόρο που λογικό είναι όλοι οι διαιτητές να επηρεάζονται και να σφυρίζουν λίγο έδρα.
Πάντως πρώτα θα έπρεπε να ασχοληθείτε με τον κόσμο που μαζέψατε και μετά με το πόσα μάζεψε η ΑΕΚ. Όλα αυτά είναι δείγμα πάντως ότι τα play off εξελίχθηκαν σε παρωδία και στην τελική ο 2ος θα μπλέξει από Ιούλιο και σιγά μη φτάσει στον όμιλο.
Επειδή πάντα πιστεύω στην ομάδα μου ελπίζω σε 10 μέρες να ξεπλυθεί η ντροπή στο ΟΑΚΑ γιατί αν σε 4 ματς δεν κάνουμε μία νίκη με αυτόν τον ΠΑΟ τότε οχι για CH L αλλά για β εθνικη είμαστε

gatti said...

@zamuc: Πού το θυμήθηκες το περσινό 1-4; Μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από τότε. Μάλλον επειδή παρά το ότι το θέαμα φέτος ήταν άθλιο, υπήρξαν τόσα πολλά γεγονότα που ήταν πολύ "γεμάτη" η χρονιά. Το πώς μπήκαν τα 4 να σου πω την αλήθεια, ούτε που το κατάλαβα. Πάντως τεσσάρες, ή τριάρες που είναι πραγματικά "μαγική εικόνα" υπάρχουν πολλές. Οπως εκείνη η τριάρα η δική σας με το περίφημο γκολ του Τσάνκο.
(Αμφιβάλλω αν ο παίχτουρας μπορεί να ξαναβάλει τέτοιο γκολ στην καριέρα του). Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο.
Οσο για τον Καραγκούνη, μη νομίζεις ότι η γκρίνια του φέρνει αποτέλεσμα και επηρρεάζει διαιτητές. Κάποτε ίσως. Τώρα πια όχι. Ασε που η θέση μου για τις διαμαρτυρίες του "Γκούνη" είναι γνωστές.
Ούτε είμαι από εκείνους που χάρηκαν για την τεσσάρα. Τυχαία τη θεωρώ.
Λίγο η τύχη και η σοβαρότητα από πλευράς μας, λίγο η χαλαρότητα ίσως και η υπεροψία από πλευράς σας, δεν ήταν δύσκολο να συμβεί. Αλλωστε ειδικά εμείς με την ίδια "ευκολία" που βάλαμε την τεσσάρα στην ΑΕΚ μπορούμε να χάσουμε εντός έδρας από τον Αρη ή τον Πανιώνιο, οπότε...
Για την δεύτερη θέση είναι γνωστά τα πράγματα. Ομάδα που έχει πολλούς διεθνείς που παίζουν στο Euro, με ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης, που θα πρέπει να δώσει και προκριματικά μέσα στον Ιούλιο και μέσα στον Αύγουστο, ακόμα κι αν περάσει στους ομίλους θα έχει κλατάρει το πολύ στα μέσα Οκτώβρη. Αρα μένει εκτός διεκδίκησης νέου πρωταθλήματος με το καλημέρα. Από την άλλη, βέβαια, δεν απαξιώνεις έτσι εύκολα έναν θεσμό σαν το Τσάμπιονς Λιγκ (και τα οικονομικά οφέλη του βεβαίως) για την ...εφήμερη χαρά (τελικά δεν είναι και τόσο εφήμερη, συμφωνεί πια και ο Ντέμης) του πρωταθλήματος. Στο μόνο που πιστεύω πως υπερτερούμε της ΑΕΚ είναι η δυνατότητα να έχουμε καλύτερη κλήρωση λόγω καλύτερης βαθμολογίας στην ΟΥΕΦΑ, άρα περισσότερες ελπίδες να προχωρήσουμε. Κι αυτό όμως σχετικό είναι με τόσα μεγαθήρια που θα ...ξεμείνουν να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους μέσω των προκριματικών.
Εν κατακλείδι... Πάλι κάναμε μάγκα το γαύρο και θα αλληλοεξουδετερωθούμε μεταξύ μας για μια θέση που κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα αν στην τελική σούμα θα φέρει οφέλη ή ζημίες...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Παιδιά ... σταματήστε την κλάψα ρε!!!!
Παναθηναϊκός ειναι αυτός
μην τα μηδενίζουμε όλα
Καμιά φορά παίζουν και μάνες τους οι φανέλες


Καλο μηνααααααααααααα

τσίου!!!

houli_v said...

τι να χαρείς απ' την τεσσάρα (τα play off είναι εντελώς γελοία)

Υ/Γ : Η Ρέϊντζερς που μας απέκλεισε στις λεπτομέρειες πήγε τελικό

Φιλιά :)

scarface said...

Τώρα αρχίζει και φαίνεται η δουλειά του Πεσέΐρο.

Έπεσε λίγο έξω ο άνθρωπος στο πότε θα φορμαριστεί η ομάδα.

Αντί να πετάει η ομάδα στο γήπεδο , θα πετάνε στις παραλίες.

gatti said...

@kafaflokotsifas: Ποια κλάψα κοτσύφι μου; Δεν κλαίμε. Ρεαλιστές είμαστε. Αυτά τα παλικάρια δεν μπορούν που έλεγε και κάποια ψυχή. Πόσα παιχνίδια να πάρει πια μόνη της η φανέλα; Ειδικά όταν αυτοί που την φοράνε αγνοούν το ειδικό της βάρος!

Καλό μήνα και σε σένα!
Φιλιά!



@houli_v: Ποιος χάρηκε; Εκπληξη νοιώσαμε, όχι χαρά.

Η Ρέιντζερς πάει τελικό, αλλά εμείς στην Ελλάδα το σνομπάρουμε το ΟΥΕΦΑ όλοι ανεξαιρέτως. Με τέτοιες ομαδάρες που έχουμε, μόνο στο Τσου-λι αξίζει να παίζουμε... :-p

Φιλιά houli μου!



@scarface: E ναι, τους ετοίμαζε για τα πλέι οφ ο τεράστιος!
Για τις παραλίες χλωμό το κόβω. Ετσι μάλιστα και βγούμε τελικά δεύτεροι, ζήτημα είναι να προλάβουνε καμιά βδομάδα διακοπές, ειδικά οι διεθνείς...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εδώ που τα λέμε μια χαρά την χρειαζόσασταν, άνοιξη μπήκε!!!

Άντε και καλό μας μήνα γατί μου

gatti said...

@pavlos: Mαζί με την άνοιξη ήρθε και η τεσσάρα ε;

Καλό μήνα Παύλο μου!

"ζαχαρούλα.." said...

...εγώ πάντως είμαι ΑΕΚ.... έβλεπα και η πίκρα ξεχείλιζε!!!

καλό μήνα!!!

gatti said...

@"ζαχαρούλα..": Αχ τι να πεις...
Από πίκρα φέτος βάλαμε και στις τσέπες μας και οι δύο...

Καλό μήνα και σε σένα!
:-)

MenieK said...

Αγνοώ τα περί ελληνικής πραγματικότητας και περνώ στα υστερόγραφα (εκεί είναι κρυμμένη η ουσία πάντα-χεχε- στις υποσημειώσεις...) Κι έρχομαι να δηλώσω, βρωμερή βαζελίνα, ότι κι εγώ με τη Λίβερπουλ ήμουν (Οι εμφύλιες εχθροπραξίες πεμπτιάτικα ήταν τραγικές στο σπίτι μας, καθώς ο καλός μου ήταν με την Τσέλσι)αλλά ως φαν του αγγλικού ποδοσφαίρου (αλλά και αφού η Μ. με την Μπάρτσα παίξαν γμ τη μπάλα και το Τσ-Λιβ ήταν κόλαση...) λέω θα γίνει γμ τους τελικούς :)

gatti said...

@meniek: Kι άλλος με τα υστερόγραφα! Μου φαίνεται θα γράφω μόνο υστερόγραφα από εδώ και μπρος! :-p

Aυτό το γεγονός ότι οι περισσότεροι γαύροι συμπαθούν τη Λίβερπουλ - λόγω λιμανιού προφανώς - μου κάνει κάπως... Αλλά το αντιπαρέρχομαι. Το έχω ξαναπεί άλλωστε. Οποιος ήταν έφηβος τη δεκαετία του ΄80 δεν θα μπορούσε να υποστηρίζει άλλη ομάδα.
Ευτυχώς εγώ δεν έχω κόσμο να τσακωθώ. Εχω να το λέω όμως βρε παιδί μου ότι δεν μου έκατσε φέτος κανένας από τους δύο ημιτελικούς! Εντάξει να μην περνούσαν ΚΑΙ η Λίβερπουλ ΚΑΙ η Μπαρτσελόνα (άλλη αγαπημένη) γιατί θα είχα δίλημμα. Αλλα να μην περάσει καμία; Πάντως, όσο το σκέφτομαι με την Τσέλσ(κ)ι θα είμαι και ας είναι ο Γκραντ σε σχέση με τον Μουρίνιο απλώς "το μη χείρον βέλτιστον".

island said...

Βρήκα και άλλο κοινό μας σημείο αγαπητή.Την Λίβερπουλ΄!!!Αλήθεια ποιά ομάδα να υποστηρίξουμε στον τελικό;Εγώ λέω να πάω για καφέ.Περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει.Και κρίμα γιατί η Λίβερπουλ έφτασε κοντά.

Παρατήρησε όλες τις τεσσάρες που μπήκανε φέτος.Σε όλες όταν η ομάδα που έχωνε τα γκολάκια κατέβαινε περιοχή είχες την αίσθηση πως ότι πηγαινε μέσα έγραφε.Μιλάμε ανήκουστο για τις "καλύτερες" άμυνες αυτό.Πάντως ήταν όμορφο πρώτο ημίχρονο.Πρέσσα μέχρι αηδίας(λίγο εποχές Κυράστα μου θύμισε....αχ)και αλλαγή της μπάλας με την μία.Η οποία αλλαγή έβρισκε πάντα πράσινα πόδια.Εδώ μέχρι και ο Βύντρα έκανε σαραντάρες μπαλιές με επιτυχία!!!!!

Ο μυτόγκας για μένα πρέπει να μείνει.Ακόμα και όταν το δίχτυ το νόμιζε για το συνάχι και το απέφευγε έλεγα ότι το παλληκάρι δεν γίνεται να ξέχασε την μπάλα που ξέρει.Απλά πριν βγει ακόμα στο γήπεδο τον βρίχαμε(μαζί με Τζιόλη,Βύντρα)και λογικό ήταν να μην μπορούσε να παίξει.

coachp said...

ξέχασες να γράψεις οτι οταν είπε ο Νίκολαος Πατήρ, οτι θα βλέπουν την πλάτη μας, εννοουσε οτι η πλάτη θα είναι σκυμμένη. Δηλαδή οτι θα είναι πεσμένη στα τέσσερα η ΑΕΚ... Ετσι την βλέπεις καλύτερα την πλάτη, πιο ηδονικά. Επίσης, οι τεσσάρες μπηκαν και σε διαφορετική διοργάνωση η καθεμιά...

Οσο για τον τελικό του τσαμπιολιγκ, εγώ το φχαριστήθηκα!

gatti said...

@island: Kι εσύ Λίβερπουλ ε; Μια χαρά πήραμε στην Πόλη και μετά δύο πίκρες. Πέρσι που κέρδισαν τα ...τιμημένα γηρατειά της Μίλαν μέσα στην Αθήνα και φέτος που δεν πέρασε καν στον τελικό. Τι να πεις... Κι εγώ για καφέ θα πάω, αλλά θα ρίχνω και κλεφτές ματιές στο παιχνίδι.

Οι φετινές τεσσάρες ήταν πράγματι παράξενες τεσσάρες. Εμοιαζαν όλες μεταξύ τους. Οπως το έγραψες ήταν. Ο,τι πήγαινε μέσα έγραφε. Η ομάδα έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά να σου πω κάτι; Δεν δίνω σημασία πια σε τέτοια πράγματα. Η γενική εικόνα ήταν άθλια όλο το χρόνο. Δεν θα μείνω σε ένα παιχνίδι ή σε ένα ημίχρονο. Είναι παγίδα. Οπως μετά το ματς της Ξάνθης που Πεσέιρο και παίκτες δεν είχαν σταθεί στη σφαλιάρα, αλλά στο ότι παραλίγο να ισοφαρίσουμε στο τέλος του αγώνα. Πλάκα κάνουμε;

Για τον Παπ δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Να μείνει ή να φύγει; Δεν είναι μόνο το παιχνίδι, το αν πριν ήταν ντεφορμέ και τώρα είναι σε φόρμα. Ούτε αν ξέρει μπάλα ή όχι. Είναι το όλο "attitude" που με χαλάει.



@coachp: Eγώ τέτοια πράγματα για την ΑΕΚ δεν λέω. Για τον γαύρο θα τα έλεγα ευχαρίστως. Αλλωστε, μπορώ να αναγνωρίσω πως κάποιος άνθρωπος μπορεί να ξεφύγει κάποια στιγμή. Και ειδικά ο πατήρ Κωστένογλου είναι βέβαιο ότι έκανε στη συνέχεια την αυτοκριτική του, αν όντως ξέφυγε κάποια στιγμή και δεν τα μετέφεραν στραβά οι "αλήτες ροφιάνοι δημοσιογράφοι"... (γεια σου ρε Τροχανά!)

Αν το ευχαριστήθηκες επειδή είσαι είτε Μάντσεστερ είτε Τσέλσι καλώς. Αν το ευχαριστήθηκες επειδή κλαψούριζε ο Τσώχος για τη Λίβερπουλ (καλά η ιδέα ότι υποστηρίζω στην Αγγλία την ίδια ομάδα με τον Τσώχο με στέλνει!) τότε κακώς! :-p

coachp said...

Αντε πάλι με το «αλήτες-ρουφιάνοι».. Κόλλημα έφαγες, είναι σαν να μου λες οτι ολοι οι υδραυλικοί είναι κλέφτες, οτι όλοι οι ταξιτζήδες κοπρίτες, κ.ο.κ.

Απο εκεί και έπειτα, η αιώνια τέταρτοπέμπτη της Αγγλίας με εχει ξενερώσει λόγω του οτι ενώ δεν παίζει μπάλα, την έχουν ολοι οι σπίκερ σας την βασίλισσα του χιονιού... Για αυτό το ευχαριστήθηκα, για ολους αυτούς που με εχουν τρελάνει...

gatti said...

@coachp: Εγώ το λέω; Ο Μισέλ το είπε! "Εγραψε" όμως σαν ατάκα δεν μπορείς να πεις! Ε και πάλι εννοείται ότι δεν ισχύει για όλους! Μην λέμε τα αυτονόητα.

Επ, για πρόσεχε τα λόγια σου για την Λίβερπουλ! Επειδή βρέθηκε ένας ...άντε να μην πω, τα έβαλες με την ομάδα;

coachp said...

Ε όχι και ενας ρε γαττί! Θες να μετρήσουμε???

1)Θεοφιλόπουλος, 2)Γκώνιας, 3)Τσώχος και οχι Τσόχος, μην μπερδεύεστε, δεν είναι ο ίδιος που γράφει και είναι και διευθυντής στην Sportday. 4)Γιαννακόπουλος, ο μεγα μαϊντανός.
5)Σπυρόπουλος, 6)Σωτηρακόπουλος, 7)Πουρουπουπού.
Όλοι τους οταν παίζει η τέταρτοπέμπτη της Αγγλίας κάνουν το ασπρο-μαύρο. Και δεν θέλω όχι. Και να μην γράψω και για άλλους...

coachp said...

Και κάτι για τον Παπαδόπουλο. Το έχω γράψει πριν αρκετό καιρό σε ενα ποστ μου δεν θυμάμαι σε ποιό. Μπορείς να το βρείς επιλέγοντας την Κατηγορία της σέξυ βαζέλας...

Είναι τύπος των δημοσιογράφων και πληροφοριοδότης και για αυτό τον λόγο ενώ έκανε δύο πολύ κακές σεζόν όλες οι εφημερίδες εγραφαν οτι είναι ο κορυφαίος του γηπέδου. Μην παραμυθιάζεστε με το λαμόγιο. Δεν θέλω να γράψω άλλο, αλλα οσοι είστε βαζελάκια θα επρεπε να παρακαλάτε να φύγει αυτός απο την ομάδα σας...

gatti said...

@coachp: Eνας είναι κάθε φορά βρε παιδί μου. Αυτή τη φορά ήταν ο Τσώχος. Ποιος μπερδεύεται; Μη φοβάσαι, δεν τον μπερδεύουμε με τον δικό σας. Για το γιο του άλλου του Τσώχου μιλάμε. Που ...ιδιωτεύει σε κάποιο νησι, δεν θυμάμαι ποιο. Σάμο; Αλλο θέμα τεράστιο αυτό! Που κάθε "αλήτης ρουφιάνος" κάνει το γιο του δημοσιογράφο! Λες και χάθηκαν τα άλλα επαγγέλματα. Και μετά λέμε για τους πολιτικούς που παραδίδουν τα κλειδιά του "μαγαζιού" στα παιδιά τους. Αλλά γιατί να μη το κάνουν; Ετοιμη δουλειά στρωμένη έχουν και έτοιμες γνωριμίες. Και άσε τα άλλα τα παιδάκια από τις σχολές να παλεύουν για να μπουν στο "κύκλωμα". Τέλος πάντων...

Οσο για τον Παπ το έγραψα και παραπάνω. Κάτι στην όλη του συμπεριφορά με χαλάει. Εγώ δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι λαμόγιο και "κελαηδάει" στους δημοσιογράφους, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι δεν μου πάει καλά μ΄ αυτόν.

kakaskimos said...

Aτσα κουστουμιά ο ανάπηρος.
Οι 4άρες μια φορά το χρόνο, οι γκέλες κάθε λίγο.
Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε :p

gatti said...

@kakaskimos: Με το γλυκό το λόγο στο στόμα είσαι πάντα!
Ούτε από Πάσχα καταλαβαίνεις ούτε από Χριστούγεννα... :-p

Χρόνια Πολλά βρε!
;-)

kakaskimos said...

Είναι που δεν πιστεύω σε θρησκείες. Οποιουδήποτε είδους.

Χρόνια πολλά (ανεξάρτητα από γιορτές)
:)

zamuc said...

Ρε κορόιδα (ειδικά εσύ coach) είναι δυνατόν να είπε ο Κωστέ τέτοιο πράγμα; οι ρουφιάνοι τα γράφουν για να δημιουργηθεί κλίμα και να παίξει μπάλα ο Τσιόλης και ο Παιτέρι Σαριέγκι πως τον λένε . Αλλά ξέρεις όταν ακούω αυτά τα ωραία τι θέλω. 2ο τον ΠΑΟ, πούτσα στον προκριματικό και ουεφάκι μετά.
Σόρυ ρε gatti για την κατάχρηση και το λεξιλόγιο (δεν συνάδει και με τον προπονητή μας) μπορεί να συμπαθείς την ΑΕΚ ή ξέρω γω να λες ότι δεν τη μισεις όσο το γάβρο, αλλά καλό είναι να μην ξεχνιόμαστε επειδή μας έχει πηδήξει ο Θείος δεν θα γίνουμε και φίλοι :)

gatti said...

@kakaskimos: Kατανοητό.



@zamuc: Koίταξε να δεις, εγώ μαζί σου είμαι. Την ΑΕΚ την συμπαθώ, κυρίως λόγω των "χαμένων πατρίδων", δεν τίθεται θέμα σύγκρισής της με τον γαύρο, αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας για την πάρτη της. Απόλυτα υγιή σε βρίσκω και θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ την ίδια υγεία έχω.

Εξάλλου, θα έρθει στιγμή, νομοτελειακά, που θα κοντραριστούμε κι εμείς. Μην αγχώνεσαι!


ΥΓ. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ξεκάθαρες καταστάσεις! ;-)

The Torch said...

Λίγο καθυστεριμένο, το comment αλλά.... ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!! Γαμώ την ΑΕΚ μου μέσα γαμώ!!!!!!!

gatti said...

@torch: Eγώ τα λέω αλλά ποιος μ΄ ακούει...

;-)