Saturday, May 17, 2008

Πού πας ρε Καραμήτρο;


Tι να τον κάνουμε ρε τον λούζερ; Αυτός ούτε τον γαύρο δεν κατάφερε να κερδίσει! Για ξανασκεφτείτο το!

***

ΥΓ. Τελικά πήρε και κανονικό τρόπαιο, εκτός από το χάρτινο, ο ακατονόμαστος.


ΥΓ1. Ετσι όπως έπαιξε η ομάδα σας, όχι σε 38, ούτε σε 108 χρόνια δεν θα το παίρνατε το κυπελλάκι.

ΥΓ2. Ο κόραξ φεύγει ο team manager της Ξάνθης έρχεται. Και η γαυροοικογένεια μεγαλώνει...


ΥΓ3. Και ο ΧαβαΛούα Λούα ήταν εκεί. (Μακράν κορυφαίος ο τίτλος από την Goalnews της Παρασκευής).


ΥΓ4. Λάμπρο, δεν έφερε γούρι η γραβάτα...


ΥΓ5. Ο A-strap-pan και ο Α-χαλί-νωτος το γαυροχαβά τους. Το πέναλτι στον ...ομορφάντρα ήταν, το πέναλτι στον Ιβιτς δεν ήταν. Χαλαρώστε ρε σεις, κανείς δεν είπε ότι άξιζε να κερδίσει ο Αρης. Αλλά ούτε τα σπόρια πια;

ΥΓ6. Δεν έχω έμπνευση σήμερα...

24 comments:

Rizobreaker said...

Δεν έχεις έμπνευση???
Χαχαχα... Αυτό ήταν το πιο πετυχημένο!!! Άκου δεν έχει όρεξη!! Μια χαρά τα γραψες και πάλι...

kakaskimos said...

Πως να έχεις έμπνευση όταν ο γαύρος κερδίζει χαλαρά και χωρίς να μπορείς να βρεις ψεγάδι?

gatti said...

@rizobreaker: Σ΄ ευχαριστώ rizo μου, καλά που έχω κι εσένα και με ανεβάζεις!



@kakaskimos: Σιγά μην εξαρτάται η έμπνευσή μου από το γαύρο. Επειδή τελειώσανε τα ψέμματα και έρχεται ο Μπάγεβιτς έχω τις μαύρες μου...

ΥΓ. Κερδίζει χαλαρά. Τσ τσ τςςςς. Σκότωσε τον πεθαμένο πάλι...

kakaskimos said...

Αυτόν τον πεθαμένο ισοφαρίσατε στο 90 πριν απο λίγες μέρες. Ο Μπάγεβιτς αποφάσισε να μην έρθει στον Παναθηναϊκό για να μην σε στενοχωρήσει :p

gatti said...

@kakaskimos: Αυτόν τον πεθαμένο ισοφαρίσατε στο 90 πριν απο λίγες μέρες. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στον τελικό ο Αρης ήταν ψόφιος.

ΥΓ. Λες να μην έρθει τελικά; Μακάρι!

MenieK said...

Τι τα θες gatti μου, κι εγώ αν είχα να δω πρωτάθλημα 11 συναπτά έτη (βάλε και τα πέντε του κυπέλλου...) με τα λεξοτανίλ και το βιβλίο της γαβροεξορκιστικής στο μαξιλάρι μου (καλά εγώ η συγκεκριμένη, με την βαζελοεξορκιστική, αλλά εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω!!) θα κοιμόμουν :)
Σε φιλώ και πάω για καφέ στο Χαλάνδρι (γμ τις βαζελογειτονιές, η γειτονιά μου... θα κοιτάξω να έχω low profile) ;)

gatti said...

@meniek: E, όχι και 11 συναπτά! Φάουλ! Ξέχασες το 2004; Μια χρονιά δεν μπήκε σε πλήρη μηχανισμό λειτουργίας η παράγκα και το χάσατε. Αλλά ξέχασα, φταίει ο Δούρος που δεν πήρε τηλέφωνο τον κοντομάνικο.
Η γαυροεξορκιστική δεν πιάνει (λες να μη το είχα δοκιμάσει;).
Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με την βατραχοεξορκιστική (αλλά κι αυτή δύσκολα τη βλέπω να πιάνει).

ΥΓ. Καλά να περάσεις στη βόλτα σου και το καλό που σου θέλω κράτησε χαμηλό προφίλ, μη στείλω κανα ...σήμα εκεί στις βαζελογειτονιές στο Χαλάνδρι! :-)))

coachp said...

Πραγματικά δεν καταλαβαινω τι σε χαλάει ο Μπάγεβιτς..? Νομίζω οτι γαυρίζεις λίγο. Δηλαδή τωρα τον κράζεις και του χρόνου που θα πάρεις τίτλο θα τρελαθείς... Όπως οι γαύροι ενα πράμα, που δεν θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα λόγω ενστασης τάχα μου...

gatti said...

@coachp: Mπράβο κύριε προπονητά! (sic). Αυτό περίμενα από σένα! Να μου πεις ότι ...γαυρίζω. Δεν πρόκειται να τον κράξω αν έρθει και αν ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν με πείσει πως αξίζει τον κόπο να σηκωθώ από τον καναπέ και να ξαναπάω στο γήπεδο, δεν πρόκειται να του φωνάξω ή να βρίσω ακόμα κι αν γίνει καμιά στραβή (ασχέτως τι μπορεί να γράφω εδώ). Αν έρθει, θα τον στηρίξω. Αλλά ρε παιδί μου, πώς να στο πω... Θέλω να με εμπνέει ο προπονητής. Οπως έγινε με τον Κυράστα, με τον Αγγελάρα (αγαπάω Αναστασιάδη και δεν θέλω κουβέντα, γιατί έτοιμοι είστε το βλέπω!), με τον Μαρκαριάν, ακόμα και με τον Μαλεζάνι. Θέλω ο προπονητής να μου κάνει "κλικ"! Κι αυτός όχι μόνο δεν μου κάνει "κλικ", αλλά είμαι και αρνητικά προδιατεθειμένη. Ο Πεσέιρο ας πούμε ήρθε και έφυγε αδιάφορα. Τον Μουνιόθ τον συμπάθησα στην πορεία. Αυτός ο άνθρωπος έτσι αλύγιστος και άκαμπτος, είναι σαν να έχει αρτηριοσκλήρυνση. Ούτε ελληνικά δεν ξέρει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα, τι να λέμε. Οπως κατάλαβες πιο πολύ με ενοχλεί το ...φυζίκ του, το παρελθόν του, η ...αναγόρευσή του σε Μεσσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι "αμαρτωλές" σχέσεις του με μεγάλο μέρος του Τύπου, παρά η προπονητική του... Και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω κάτι πάνω του να συμπαθήσω. Και δεν βρίσκω ρε γαμώτο...

coachp said...

Συμφωνώ σε όλα όσα λες για τους κόουτς που προανέφερες. Τον Πεσέιρο τον αντιπάθησα πάρα πολύ βέβαια, πάρα πολύ.Τον Ζελεδάκια απο τη μέση Ανατολή... Αλλα δεν συμφωνώ με αυτά που λες για τον Ντούσκο στο φυζίκ του. Εμένα μου αρέσουν οι περίεργοι τύποι, οι άκαμπτοι μα σκληροτράχηλοι μαφιόζοι. Ο Μπάγεβιτς θα μπορουσε εύκολα να παίξει τον προπονητή σε ταινία του Ντε Πάλμα ας πούμε, εχει το κύρος του. Επίσης το οτι είναι ο καλύτερος προπονητής που εχει περάσει ποτέ απο την Ελλάδα, είναι κάτι που πρέπει όλοι να το παραδεχτούν. Γιατί δεν φτάνει να ξέρεις τα συστήματα μόνο(Οσιμ) πρέπει να παίρνεις και το μάξιμουμ των παιχτών σου, μα πάνω απο όλα, πρέπει να ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ. Και ο Ντούσαν και μπάλα παίζει και κερδίζει...

gatti said...

@coachp: Περίεργος τύπος είναι, άκαμπτος επίσης. Αλλά σκληροτράχηλος μαφιόζος; Για μένα δεν έχει αυτό το "κάτι" του μαφιόζου. Ο Μπάγεβιτς είναι σοβαρός, αλλά δεν δείχνει έξυπνος (δεν λέω ότι δεν είναι, λέω ότι δεν το δείχνει), ούτε αλάνι. Εχει κύρος, αλλά killer δεν είναι. Δεν παίζει το μάτι! Και δεν είναι ο τύπος που θα "τσαλακωθεί" εύκολα. Κι ένας μαφιόζος είναι έτοιμος - και - για τσαλάκωμα. Αντίθετα, ο Ομπράντοβιτς το έχει (αφού πιάσαμε τους Σέρβους). Με έναν άλλο τρόπο, άλλο στιλ, όχι άκαμπτος, αλλά αρκετά σκληρός και αρκετά "αλήτης" για μαφιόζος. Και ξέρεις ποιος άλλος μου κάνει για μαφιόζος; Ο Λιάκος! Αυτός το έχει το φυζίκ. Βασικά έχει "όλο το πακέτο". Τα χρόνια μόνο του λείπουν. Αν μεγαλώσει θα είναι ό,τι πρέπει! Αυτουνού κι αν παίζει το μάτι!

ΥΓ. Εντάξει, καλά πάμε. Δεν μας έφτανε η ποδοσφαιροκουβέντα, αρχίσαμε και το ...κάστινγκ.

coachp said...

Το οτι δεν σου μοιάζει για έξυπνος ενώ είναι, είναι στα υπερ του, έτσι???
Είναι διαφορετικού τύπου μαφιόζοι ο Ζοτς και ο Ντούσκο.
Ο ενας πράος με εσωτερική δύναμη και διασυνδέσεις, και ο άλλος νευρικός και άμεσος. Ο Ντούσκο α λα Μαρλον Μπράντο, ο Ζοτς α λα Τζο Πέσι η Αλ Πατσίνο καλύτερα.

Ποιός είναι ο Λιακος ρε συ? Αν λες τον Ιβιτς, εννοείται οτι το έχει το θέμα. Αλλα είναι και αυτός της σύγχρονης σχολής.

gatti said...

@coachp: Δεν είπα ότι είναι σίγουρα έξυπνος, απλά δεν αρνήθηκα ότι μπορεί και να είναι! (στο κάτω κάτω με συμφέρει να είναι, αν γίνει προπονητής μας).

Διαφορετικοί σίγουρα, αλλά ο Ντoύσαν α λα Μάρλον Μπράντο; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Νονού βρε! Για τον Ζοτς και ο Πέσι και ο Πατσίνο μου κάνουν.

ΒΕΒΑΙΩΣ είναι ο Ιβιτς, ο Λιάκος.Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;

ΥΓ. Nα δω τον βατραχοπρίγκιπα να λέει: "I 'll make him an offer he can't refuse." κι ας πεθάνω! (Εννοείται ότι την ...προφορά θα την καταφέρει! :-p)

YΓ1. Τελικά μου άρεσε πολύ αυτή η κουβέντα! :-))))

zamuc said...

Gatti μόνο εσύ το έχεις πιάσει το νόημα με τον Ντούσαν. Οι άλλοι τον περιμένουν σαν μεσία, θα περιμένουν και θα περιμένουν.
Εκτός αν του εξασφαλίσουν παιχταράδες και παρασκήνιο. Έτσι γίνομαι κι εγώ μάγκας.
Δουλεύει και στρώνει ομάδες. Μπορεί να βγάλει και κανένα παιχτάκι. Αλλά στο κοουτσάρισμα στο γήπεδο είναι χάλια ειδικά στα σημαντικά ματς. Περάσανε και τα χρόνια, δεν κάνει πια ο άνθρωπος. Από τον Ερυθρό Αστέρα γιατί τον έδιωξαν με τις κλωτσιές; 2η θητεία στην ΑΕΚ είχε το κορυφαίο ρόστερ και η ομάδα κατέληξε 4η και του έφταιγε ο κόσμος.
Όσοι βάζελοι διαβάζετε αυτά θα γελάτε τώρα αλλά εδώ είμαστε και θα τα πούμε

gatti said...

@zamuc: Πες τα βρε zamuc εσύ που είσαι ΑΕΚτζής και το κατέχεις σε βάθος το θέμα Μπάγεβιτς, γιατί εγώ τα λέω και δεν με πιστεύουν. Εννοείται ότι με παιχταράδες και παρασκήνιο θα τα πάει καλά, αλλά ποιος δεν θα τα πήγαινε; Αλλά χωρίς αυτά δυσκολεύουν τα πράγματα. Εχει μεγαλώσει κιόλας, δεν είναι όπως παλιά. Να σου πω κάτι άλλο που με ενοχλεί και έχει να κάνει με τις διασυνδέσεις του με τον Τύπο; Πως όταν χάνουν οι ομάδες του, φταίνε οι παίκτες, ο κόσμος, ο ανάδρομος Ερμής, ενώ όταν κερδίζουν οι ομάδες του, είναι αποκλειστικά δικό του έργο.

scarface said...

Καλά είναι να το πάρεις απόφαση σιγά σιγά. Στο έχω πει εδώ και μέρες και δε λες να το χωνέψεις.

Άντε μη σου πω και κανένα άλλο νέο και χαλαστείς περισσότερο.

gatti said...

@scarface: Προσπαθώ. Προσπαθώ πραγματικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να με χαλάσει περισσότερο...

irene said...

ήρθα να πω μια καλή μέρα κ καλή εβδομάδα!

ημέρα γενεθλίων μου κ μια χάρη δεν μου την έκανε ο άρης , κ είμαι κ γέννημα θρέμμα χαριλιώτισσα..150 μέτρα το γήπεδο από το σπίτι μου αλλά τίποτα..

ωραίο πέναλντι έδωσε ο πολυαγαπημένος διαιτητής , που ναι τι συγκλονιστικό σταματάει την καριέρα του .. κ με έχει πιάσει μια στεναχώρια.. φεύγει με καλές αναμνήσεις είπε , εμένα μόνο μου έμειναν οι κακιές;;;

gatti said...

@irene: Kαλημέρα Ειρήνη μου. Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς.

Πώς να στην κάνει τη χάρη ο Αρης, αφού ο Μπάγεβιτς τα έκανε μαντάρα!

Εκανε μάγκα τον γαύρο και έχουνε αρχίσει τώρα όλοι τους και μιλάνε και λένε "δώσαμε απαντήσεις" και άλλα τέτοια φαιδρά. Επειδή πήρανε το κύπελλο, προσπαθούν να μας πείσουν ότι άξιζαν και το πρωτάθλημα. Και οι φυλλάδες τους στο ίδιο κλίμα κι αυτές.

Ασε τώρα με τον Κασναφέρη που χρόνια ολόκληρα δήλωνε διαιτητής Αργολίδας για να
μη τον πιάνει η εντοπιότητα και να μπορεί να σφυρίζει τα ντέρμπι και να διαμορφώνει αποτελέσματα. Κι αυτά ξεχαστήκανε. Και τώρα του πλέκουν και το εγκώμιο. Και βέβαια βρήκε και έτοιμη δουλειά στην Ξάνθη. Σαν τον άλλο, τον Μποροθρήνο. Σταματάνε τα κοράκια και ούτε τότε μπορούμε να απαλλαγούμε απ΄ αυτά.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εγώ πάντως το γλέντησα, χιχιχι

Νικόλαος Παπουτσής said...

Οι Αντώνιδες ειναι για τα μπάζα
Η απόλυτη ξεφτίλα του ανθρώπου
δημοσιογράφου
Οσο γι τον πρίγκηπα (χαχαχα) επαυξάνω
Εγω ενα εχω να πω...αφού τόσοι φορτωμένοι
εχουν την διάθεση να κάνουν κατι μεγαλο για την ομάδα ας ακούσουν την
σκεψη αυτή: φέρτε τον Μουρίνιο και οτι με αυτόν συνεπάγεται
Νομίζω οτι αν δεν έχει υπογράψει στην Ιντερ ψήνετε για κατι τέτοιο με αυτές τις προϋποθέσεις και έρχεται στον παναθηναϊκό
και μην μου πεις οτι ειναι όνειρο
Απλα σκέψου το και πες μου την γνώμη σου

κοτσιφοφιλιά

τσίου!!!

gatti said...

@pavlos: Kαλά το κατάλαβα εγώ ότι πήγες στην Σαλονίκη για τον τελικό! ;-)



@karaflokotsifas: Για τους Αντώνηδες τι να πω... Αστο καλύτερα...

Ο Μουρίνιο μου είναι το ίδιο ...συμπαθής με τον βατραχοπρίγκιπα. Ωστόσο, είναι σπουδαίος προπονητής. Σιγά όμως μην έρθει ο Μουρίνιο στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να διατεθεί το ...ένα τέταρτο του ποσού της αύξησης του Μ.Κ. για το συμβόλαιό του (που λέει ο λόγος...).

Γι΄ αυτό κοτσύφι μου μην κάνεις τρελά όνειρα. Προς το παρόν θα περιμένουμε την σερβοβόσνια ...πριμαντόνα. Ελπίζω μόνο να μην την περιμένουμε πολύ γιατί θα χαθεί πολύτιμος χρόνος...

Φιλιά!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Αν έπρεπε να γίνει τόσος
ντόρος για να μπορέσουμε
να φέρουμε τον Μπαγεβιτς
τοτε.....
καλά κρασιά

τσίου!!!!

gatti said...

@karaflokotsifas: Είδες κοτσύφι μου; Ερασιτέχνες! Ερασιτέχνες της κακιάς ώρας! Ούτε μια συζήτηση για επικείμενη συνεργασία δεν κατάφεραν να κάνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κι έτσι μπήκαν στη μέση οι αλήτες ρουφιάνοι και τα έκαναν μπάχαλο!