Monday, June 30, 2008

Campeones


Tελείωσε κι αυτό. Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2008 η Ισπανία. Μετά από 44 ολόκληρα χρόνια οι πρώην - πια - λούζερς το σήκωσαν το τιμημένο. Και οι Γερμανοί που υποτίθεται ότι κερδίζουν πάντα στο τέλος αποτέλεσαν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ετσι κι αλλιώς όμως δεν το αξίζανε. Οι Σπανιόλοι ήταν καλύτεροι. Οσο για μας; Ας παρηγορηθούμε με τη σκέψη ότι το Ευρωπαϊκό έμεινε πάλι στη Μεσόγειο.


- Εδώ σας έχουμε!
- Σκουπίσου γιατί λερώθηκες!


Χουάν Κάρλος: Πού είναι η Αννούλα; (Κουρνίκοβα)
Ενρίκε Ιγκλέσιας: Δεν ήρθε. Μου κρατάει μούτρα γιατί τους κερδίσαμε στα ημιτελικά...


Σοφία: Ελα, άνοιξε τα μάτια σου, τελείωσε! Το πήραμε!


Λούζερς ε; Νάαααααααα!


Βίοι...


...αντίθετοι...

Δεν το πιστεύω ότι έχασα πάλι!


Noυρία: Μωρό μου, κάτι μου έταξες...


Γκουϊθα: Την έκανα τη μαλακία!
Αλλά πού να το φανταστώ ότι θα κερδίσουμε!


***


YΓ. Πόσους τελικούς έχασε ο Μπάλακ; Πόσους;
ΥΓ1. Προς ΕΡΤ. Αφήστε μας ρε να ανασάνουμε λίγο! Σώνει και καλά να μας θυμήσετε ότι θα σας ανεχτούμε πάλι στο προολυμπιακό, τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και τα φιλικά των ομάδων;
ΥΓ2. Κοίτα ρε που έγινε και πρωταθλητής Ευρώπης ο Αραγονιές!
ΥΓ3. Τι βλακείες λέει κι αυτός ο Λίνεκερ...
ΥΓ4. Ατσα, ποδοσφαιρικές αναλύσεις ο Ιωαννίδης!

20 comments:

squarelogic said...

Είδες που τους ειχες για λούζερς?
Ευτυχως επικράτησε η ποιότητα έναντι της δύναμης.Η Γερμανία ξεγυμνώθηκε χτες και φανηκε οτι αν ηταν στους 2 τελευταιους ομίλους δύσκολα θα έφτανε στον τελικό.
Οι Σπανιόλοι εκτος απο τεχνικη επέδειξαν και ευψυχία,ταχύτητα και έλλειψη φόβου.Πουγιόλ και Σέρχιο Ραμος πισω,Σένα,Ινιέστα και Σεσκ στο κεντρο και μπροστά αυτό το ξανθό άτι που έκανε αμέτρητες κούρσες χτες κι ας μην του έβγαιναν στην αρχή.
Απόλαυση το ξεπέταγμα-προσπέραση του Λαμ στο γκολ!
Ο παππούς Αραγονιές κάπου έβαλε το χεράκι του σύμφωνα με τον Κάρπετ για ν'αποκτησουν οι συνηθως ηττοπαθεις Ισπανοί αυτή την αγωνιστικοτητα και σταθερότητα.
Μπραβο τους!

ΥΓ.Η Νουρία τίνος είναι είπαμε?

gatti said...

Εγώ τους είχα; Ολος ο κόσμος τους είχε! Ηταν όμως τελικά οι καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Και κάπου το είχαν και ανάγκη. Εχουν το πιο δυνατό πρωτάθλημα στην Ευρώπη και τόσα χρόνια ακούνε πως αυτό συμβαίνει λόγω των ξένων που παίζουν εκεί. Οχι απόλυτα άδικα, βέβαια, ωστόσο αυτό ακριβώς τους ώθησε να αποδείξουν πράγματα. Και τα κατάφεραν. Αντίθετα οι Γερμανοί ήταν πραγματικά απογοητευτικοί.

ΥΓ. Η Νουρία είναι ...διασυλλογική. Ωστόσο, τον συγκεκριμένο καιρό - λέει ότι - είναι του Ντάνι Γκουϊθα. Της υποσχέθηκε γάμο αν η Ισπανία κερδίσει το τρόπαιο...
Λένε ότι ο Κασίγιας που την ξέρει καλά του έδωσε και ...συμβουλές...

Crazy Tourists said...

Μούφα το ματσάκι από πλευράς Γερμανίας!

CrazyTourist2

gatti said...

@crazy tourists: Καλημέρα βαζελο-υδροχοάκι!

Μεγάλο χάλι η Γερμανία. Μήπως κι αυτός ο Μπάλακ; Απογοήτευση σκέτη!

Φιλιά! :))

Rizobreaker said...

Προσωπικά δεν στήριζα ιδιαίτερα μία ομάδα χτες. Είδα τον αγώνα ως ουδέτερος και σύμφωνα με την εικόνα του η Ισπανία έπαιξε μπάλα ενώ η Γερμανία όχι. Έτσι η νίκη της Ισπανίας ήταν δικαιότατη και χάρηκα επειδή ήρθε με το γκολ του Τόρες που ως παίχτης της Λίβερπουλ είναι αδυναμία μου... ;-)

irene said...

γιατί γιατί να μην το παίξω στο στοίχημα που ήθελα κ είχε κ 2,2 απόδοση , κρίμας..

χάλια η τελετή στο τέλος , μεσιέ πλατινί αλλάξτε το φιναλε , δεν έλεγε καθόλου..

ΠΑΥΛΟΣ said...

Το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται!!!
Καλή εβδομάδα.

gatti said...

@rizobreaker: Καλώς το μου! Πού έχεις χαθεί εσύ; Εχεις μπλέξει με την εξεταστική;
Ως υπέρμαχος της δικαιοσύνης, δεν θα μπορούσες παρά να χαίρεσαι με την επιτυχία της Ισπανίας. Και αφού ο Τόρες είναι η αδυναμία σου, έχεις κι ένα λόγο παραπάνω! Η Γερμανία πήρε αυτό που της άξιζε. Ισως και περισσότερο από αυτό που της άξιζε, γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν θεωρούσαν ότι αξίζει ούτε καν για φιναλίστ.

Φιλιά!



@irene: Στην πρίζα έχετε μπει όλοι με το στοίχημα. Χαλάρωσε βρε!

Την τελετή ο Πλατινί την έχει καταντήσει σαν τα μούτρα του. Και δεν είναι μούτρα αυτά, έτσι;

Φιλιά, Ειρήνη μου!



@pavlos: Mε τους Ισπανούς κι εσύ ε;

Καλή εβδομάδα, Παύλο μου!

zouk said...

Συγχαρητηρια στην Ισπανια.

Υγ.Το Γουμα(οπως ελεγε και ο Μαρκαριαν)εκλεισε για 2 χρονια.Αυτο που περιμεναμε δλδ.Αμα κλεισει και ο Πεγερανο μεσα στην εβδομαδα,κλεισαμε απο αμυντικους.

Ντεμης said...

Κι εγώ πόσο το χάρηκα δεν λέγεται! Ούρλιαζα! Είμαι φανατικός ισπανόπληκτος, λατρεύω και τον Τόρρες της Λιβερπουλάκκας μας (ο μόνος κυπραίος που δεν είμαι Μάντσεστερ!)
Αυτός ο Βερνίκος πρέπει να είπε 20 φορές Κατσόρλα κι άλλες 20 Καθόρλα! Μα δεν ξέρει ολάν πως το "z" προφέρεται Θ στην Ισπανία;
Κι αυτή η Νούρια πώς-την-λαλείς, τι έκτρωμα! Το ανθρώπινο στρώμα, μοιάζει και λίγο με την άλλη σιχαμένη αρπάχτρα, την Τζολί, που της τον έφαγε της καϋμένης της συμπατριώτισσάς μας μέσα απ' το στόμα. Ουστ! ¡España Campeón!

gatti said...

@zouk: Ε όχι και κλείσαμε!!! Θέλουμε κι άλλο κεντρικό αμυντικό. Τι, με τον Γκούμα θα τη βγάλουμε;



@ντέμης: Καλά, εσένα ποιος σε πιάνει! Κέρδισε η αγαπημένη σου ομάδα!
Ωστε είσαι και Λίβερπουλ; Να λοιπόν μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη!

Ξεμπερδέψαμε από τον Βερνίκο, ευτυχώς, θα προλάβουμε να αποτοξινωθούμε μέχρι να τον ξαναφάμε στη μάπα!
Η Νουρία λέει βίος και πολιτεία. Περισσότερο γνωστή είναι για την ευκολία που γδύνεται όταν είναι καλεσμένη σε εκπομπές. Και επί τη ευκαιρία, ΟΛΕΣ αυτές τις πληροφορίες τις έμαθα σε αθλητικές εκπομπές! Και μετά σου λένε ότι οι άντρες δεν είναι κουτσομπόληδες...

Με την Αντζελίνα είμαι διχασμένη. Από την μια την θεωρώ ανδροχωρίστρα και συμπαθώ τη Τζένι, από την άλλη όμως μου αρέσει πολύ! Δεν μπορώ να την αντιπαθήσω! Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο ήταν τόσο εκπληκτική στο "Κύριος και κυρία Σμιθ" που μέχρι κι εγώ θα την ...ερωτευόμουν! (Τον Μπραντ πάλι όχι!) Πώς λοιπόν να γλιτώσει ο φουκαράς ο Πιτ! Κι αυτή η Τζένιφερ πού το είχε το μυαλό της; Ε;

zouk said...

@gatti:Αμα παρουμε και τον Πεγερανο,οι αμυντικοι ειναι οι εξης:Γκουμας,Σαριεγκι,Σιμαο(για αμυντικο τον προοριζουν),Πεγερανο και ευκαιριες αν χρειαστει θα εχει ο νεαρος Παντιδος(ειχε παιξει στο τελευταιο ματς των πλει οφ με την ΑΕΚ για οσους δεν τον θυμουντε.Δεν ξερω και αν γραφω σωστα το ονομα του)
Με τον μικρο ειναι 5.Ετσι εχω ακουσει οτι θα γινει.Δεν ξερω αν τελικα θα παρουν αλλον ενα η αν το μπακ που θα παρουμε θα μπορει να παιξει και κεντρικος.Παιζει να μεινει και ο Βυντρα γιατι πολυ αργει το θεμα του.

@Ντεμη:Παναγια μου,μην βριζεις βρε την Τζολι.Αμα δεις γενικα φωτογραφιες της Νουρια,ειναι ενα μαυρο χαλι.Η Ατζελινα ειναι τοσο ακαταμαχητη,που την γουσταρουν και οι στρειτ γυναικες.Πως να αντισταθει ο Μπραντ.Και εγω την παω γενικα την Τζεννιφερ,αλλα ο Μπραντ νομιζω οτι ταιριαζει με την Τζολι οσο δεν παει αλλο,που ειναι και λιγο σαϊκο.Η Τζεννιφερ ειναι αλλη φαση.Αλλωστε οι σταρ του Χολιγουντ δεν εχουν αναγκη.Ευκολα βρισκουν καποιον αλλο,γιατι τους ποθουν πολλοι και πολλες.Απλα δεν νομιζω οτι θα γινουν ποτε οι δυο τους φιλες.(Τζεννιφερ-Τζολι)

gatti said...

@zouk: Δεν μου εμπνέουν σιγουριά αυτοί που αναφέρεις. Θέλω τουλάχιστον άλλον έναν κεντρικό αμυντικό για να ηρεμήσω, για την πλέον πολύπαθη γραμμή της ομάδας. Για τον Βύντρα δεν βλέπω να κινείται τίποτα και ανησυχώ.

Επίσης, αν και απευθύνεσαι στον Ντέμη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου περί Αντζελίνας. Και εκρηκτική είναι και σάικο. Η Τζένιφερ πάλι είναι το καλό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αν έπρεπε να γίνει σύγκριση μεταξύ τους θα ταίριαζε η ατάκα του Καμπουράκη για τις Παπαρίζου - Καλομοίρα ("Πάμε μωρό μου σπίτι μου "- "πάμε στα Γκούντις"). Η Αντζελίνα είναι ιδανική για να δημιουργεί σεξουαλικές φαντασιώσεις, η Τζένιφερ είναι ιδανική για παρέα σε έναν αγώνα ΝΒΑ...

ΥΓ. Συμφωνώ για την Νούρια, περίμενα να το πει και ένας άντρας! Είναι να απορείς με το γούστο κάποιων Ισπανών...

squarelogic said...

Σιγά μην παντρευτεί (ακομα κι ο Γκουίθα...) την ..διασυλλογική...ποδοσφαιροσυλλέκτρια!
Είπε κι αυτός μια μ...κία,να την πληρώσει κιόλας?
Φαίνεται η "κυρία" απ το ηδυπαθές βλέμμα της φωτογραφίας.Μόνο που είναι ηδυπαθές προς το είδωλό της:σα να αυτοθαυμάζεται...

Αντε,λογικευτηκε κι ο μπαρμπα Γιάννης κι έμεινε με 2ετές τιμης ένεκεν.Μακαρι ναρθει κι ο Παγεράνο και συμφωνω κι εγω οτι θελουμε κι αλλον έναν με πιο οργανωτικες ικανοτητες,ιδανικά να βγαζει και την ομάδα μπροστά σαν παρτενερ του Ματος,γιατί αλλιώς θαχουμε μόνο στόπερ.

gatti said...

@squarelogic: Nαι, αλλά ειδικά ο Γκουϊθα έχει κι ένα παιδί μαζί της. Οπότε τον βλέπω να την τηρεί την υπόσχεσή του (ας πρόσεχε!).


Ε τι θα έκανε ο Μπαρμπα Γιάννης; Εκτός αν πήγαινε στο ...γαύρο! Μια χαρά είναι το 2ετές τώρα στα γεράματα. Πες τα βρε παιδί μου, ότι δεν φτάνουν αυτοί που έχουμε. Δεν είναι ο αριθμός τους (που είναι αρκετός), είναι η ποιότητά τους που δεν μου γεμίζει το μάτι. Δύο κεντρικούς πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε!

zouk said...

Με παρεξηγησατε,δεν θα με χαλαγε ενας αμυντικος ακομα,απλα εγραψα τι εχω ακουσει για τα πλανα της αμυνας.Και εγω θα ηθελα αλλον ενα καλο και μακαρι να τον παρουν.Αλλωστε στην προετοιμασια θα δουν οτι κενο υπαρχει που μπορει να μην το υπολογιζουν τωρα.Χτυπα ξυλο,μπορει να τυχη και κανενας τραυματισμος.

gatti:Σε οτι γραφεις για Ατζελινα-Τζεννιφερ συμφωνω απολυτα.

Οσο για την Νουρια,καπου θα αραζε και αυτη η κοπελιτσα.Δεν ειναι ωραια,ειναι χαλια αλλα πιστευω οτι θα εχει τον τροπο της με τους αντρες...και καποιος θα εμενε στα διχτυα της.

"ζαχαρούλα.." said...

...γιούπιιιιιιιιιι....!!!!

καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crazy Tourists said...

Σε πρόλαβα; Σε προλαβα!!! Γιούπιιιιιιιι!!!! Σε πρόλαβαααα!!!!
Κληρωθήκαμε με μία εκ των
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) - Ρούναβικ (Ν. Φερόε)
Αυτά! :D

Τρελοτουρίστρια

νατασσΆκι said...

Ευτυχώς που κέρδισαν οι Ισπανοί, ότι και να λέτε εσείς οι ποδοσφαιρόφιλοι, εγώ δεν συμπαθώ τους Γερμανούς!!!
:)


Καλό Μήνα γατί μου!!!
:)
(αντε, οι διακοπές, λίίίίίγο πιο κοντά..! ;) )


Φιλιά πολλά πολλά :)

gatti said...

@zouk: Eτσι είναι. Θέλουμε έναν ακόμα για να αισθανόμαστε ήσυχοι. Ελπίζω να το έχουν ήδη υπόψιν τους, για να μην τρέχουμε στο τέλος.

Ε, ναι, κάπου θα άραζε η Νούρια. Ο Γκουϊθα ήταν ο ...τυχερός (;).



@"ζαχαρούλα..": Κι εσύ ισπανόφιλη; Βρε τι πάθαμε!

Καλό μήνα και σε σένα Ζαχαρούλα μου!



@crazy tourists: Xαχαχα! Ε, βέβαια με πρόλαβες! Αφού είσαι γρήγορη!!!


Φιλάκια!



@νατασσάκι: Κι εσύ με τους Ισπανούς; Βρε, είστε πολλοί τελικά!!!

Καλό μήνα και σε σένα Νατάσσα μου!

Ναι, πλησιάζουν - επιτέλους - οι διακοπές!
(θα ανεβώ "Γολγοθά" πριν, αλλά δεν βαριέσαι...).

Πολλά πολλά φιλιά και σε σένα!