Monday, July 14, 2008

Ποιος φορ; Στόπερ!


Ξεκινάμε από τα βασικά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει μια ομάδα είναι να φυλάξει τον κώλο της. Να μη φάει γκολ. Γι' αυτό η πρώτη σκέψη είναι να φτιάξεις την άμυνα. Να βάλεις ένα Hummer μπροστά στο τέρμα. Και δύο και τρία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εγώ θα προτιμούσα να βάλεις πούλμαν. Ειδικά άμα μιλάς για την άμυνα του Παναθηναϊκού. Μόνο έτσι θα νοιώσεις μια κάποια σιγουριά.


Αλλά άντε επειδή είναι πιο μοδάτο το Hummer ας πάει και το παλιάμπελο, πες να βάλεις αυτό. Εξάλλου, κάτι ξέρει κι ο Βύντρα που είχε αγοράσει Hummer (δεν ξέρω αν το έχει ακόμα ή το πούλησε - οι φήμες που αναφέρουν ότι είχε πάει μ΄ αυτό για καφέ στο Κολωνάκι και σφήνωσε σε μια γωνία της Σπευσίππου, ελέγχονται ως ανακριβείς...). Είναι βλέπεις και που τα ετερώνυμα έλκονται. Ενοιωσε ότι με το συγκεκριμένο όχημα συμπληρώνει τα κενά του το παλικάρι. Tα ποδοσφαιρικά κενά, εννοείται. Τέλος πάντων, ξεφύγαμε. Αλλο είναι το θέμα μας. Κατ' αρχήν λοιπόν θωρακίζεις την άμυνα. Ωστε να εξασφαλίσεις το μηδέν παθητικό. Στη χειρότερη περίπτωση να ξεκινήσεις από το χηνάρι. Δεν είναι βέβαια νίκη, αλλά δεν είναι και ήττα. Στη συνέχεια, βάζεις μπροστά από την άμυνα και δύο βαρβάτα αμυντικά χαφ. Να κάνουν αυτά την πρώτη αναχαίτιση και μετά να πέσεις πάνω στον τοίχο. Κι από την ανάποδη, να δώσουν αυτά την πρώτη πάσα μπροστά. Μετά χρειάζεσαι ακριβώς κάποιο χαφάκι (χαφάρα χρειάζεσαι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια...) να κάνει παιχνίδι. Γιατί αν δεν έχεις χαφ να κάνει παιχνίδι, τον Πιζάρο, τον Σισέ, τον Κέζμαν, τον Ζίγκιτς ή όποιον άλλον (όχι δεν αντέχω αδερφέ μου να σκεφτώ αυτόν τον Φένεγκορ οφ Χέσε -λινγκ- μέσα) κι αν έχεις μπροστά, δύσκολα θα σπαρταρήσει το πλεκτό.


Για την υγρασία όμως θα σας μιλήσω άλλη φορά, που λέει και το ανέκδοτο. Εν αρχή ην η άμυνα. Κι όπως την έβλεπες χθες την άμυνα, έστω και συνυπολογίζοντας ότι είναι φιλικό, ότι τα φιλικά είναι για να βγάλει συμπέρασμα ο κανονικός προπονητής και όχι εμείς οι προπονητές της εξέδρας και όλα τα παραφερνάλια, εσύ πώς την έκοβες; Μπορεί να είναι άμυνα ομάδας που πάει για μεγάλα πράγματα; Οταν ο ξώφαλτσος κεντρικός σου αμυντικός, ναι καλά κατάλαβες, για τον Βυντρίνιο μας λέω, ήταν σκάλες ανώτερος από τον γνήσιο κεντρικό σου αμυντικό τον Σαριέγκι, πόσο μακριά λες να πας; Μέχρι τη Λιβαδειά σου λέω εγώ και πολύ σου είναι. Για Λάρισα χλωμό το κόβω, για Θεσσαλονίκη ούτε λόγος, όσο για Ευρώπη; "Ελαιώνα, ούτε στον άλλο αιώνα" που έλεγε κι ένα ...ποιηματάκι (κι ας μην αναλύσουμε τώρα ότι τελικά Ελαιώνα πας ουσιαστικά και αντί για ποιηματάκι θα πεις κι ένα τραγουδάκι από πάνω μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα). Γι' αυτό λοιπόν, αφήνεις κατά μέρος την επίθεση και τους φορ και κοιτάς να σφίξεις τα μετόπισθεν. Γιατί εκεί θέλεις όχι έναν όχι δύο, αλλά και τρεις μη σου πω κεντρικούς αμυντικούς, άμα θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς θα την βγάλεις πάλι με τον Γιάννη τον Γκούμα και θα ευχαριστείς το θεό που δεν φάνηκες μίζερος και δέχτηκες να του ανανεώσεις το συμβόλαιο, έστω και με όρους που θεωρείς πως υπερβαίνουν την αξία του, έτσι τιμής ένεκεν. Εκτός αν θέλεις να τη βγάλεις με τον Βύντρα, επειδή και καλά πριν έρθει στον Παναθηναϊκό έπαιζε κεντρικός αμυντικός. Πού έπαιζε όμως στόπερ; Εδώ σε θέλω. Στον Πανηλειακό! Και τι κάνει ο Πανηλειακός; Πρωταθλητισμό, μια φορά δεν κάνει. Ασε τώρα που ο Βύντρα ως κεντρικός αμυντικός θα έχει ένα κουσούρι. Τόσο μπινελίκι που έχει φάει για να βγει μπροστά και να κάνει καμιά σέντρα της προκοπής τόσα χρόνια του έχει γίνει βίωμα. Και θα ξεχνάει μονίμως τη θέση του και θα βγαίνει μπροστά και θα αφήνει μια τρύπα ΝΑαααα στα μετόπισθεν. Ασε που την έχει στο αίμα του την ντρίμπλα μέσα στην περιοχή. Τέλος πάντων, άμα είναι να μείνει καλό είναι να υπάρχει μια έξτρα λύση πίσω αλλά μόνο ως back up. Τ' ακούτε; ΜΠΑΚ ΑΠ.


Θα μου πεις τώρα, τι φωνάζεις; Αφού το καταλάβανε. Επιτέλους, το καταλάβανε. Αν κρίνω από τα σημερινά πρωτοσέλιδα. Κι εδώ βέβαια τώρα πάμε σε άλλο θέμα. Δεκαπέντε μέρες μένουν για τον πρώτο προκριματικό στο Τσαμπιόνι. Κι εσύ ποιους έχεις σίγουρους από τους παλιούς; Να σου πω εγώ. Αντε να έχεις τον Γκαλίνοβιτς (τον Μάλαρτζ δεν το κόβω). Αντε να έχεις (και δικαίως) τον Σπυρόπουλο. Κι έναν ακόμα, τον Μάτος. Και τον Καραγκούνη γιατί όπως φάνηκε και χθες λείπει από την ομάδα. Εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να βάλει μυαλό γιατί με τον Τεν Κάτε προπονητή άμα βάζει χειρόφρενο, καθυστερώντας την ανάπτυξη του παιχνιδιού και αρχίζει να κάνει κατάχρηση ντρίμπλας τον έχει φυτέψει επί τόπου στο χορτάρι ο Ολλανδός. Να πω και τον Ιβανσιτς; Αντε να πω. Να πω και τον Σαλπιγγίδη; Πόσοι μαζεύονται; Εξι; Εγώ θα σου πω πέντε. Γιατί έναν από τους Κάρα, Ιβ και Σάλπι δεν τον βλέπω για βασικό. Πάμε λοιπόν για έξι βασικούς. Πού θα τους βρεις και πότε; Κι εντάξει τον έναν τον βρήκες, είναι ο Ζιλμπέρτο. Και τον άλλο τον βρήκες, είναι ο Γκάμπριελ. Οι άλλοι; Πού είναι οι στόπερ οέο;; Πού είναι ο φορ οέεο; Και ποιος θα είναι ο έκτος; Οποιος κι αν είναι (Λάζαρος, Κλέιτον, Ρουκάβινα) δεν παύει να είναι καινούργιος. Φετινός. Πότε θα μονταριστεί η ομάδα ρε; Γιατί αν δεν περάσει τα προκριματικά, έχεις ήδη καταστρέψει τη μισή χρονιά. Κι εντάξει δεν λέω για τον πρώτο προκριματικό που μπορεί και να είναι της πλάκας και να περνάς και με την περσινή ομάδα. Εγώ σου λέω για τον άλλο τον προκριματικό, του Αυγούστου. Που είναι ο δύσκολος. Εγώ λοιπόν να δείξω υπομονή. Αλλά κούνα κι εσύ λίγο τα χέρια σου! Αργούμε! Αργούμε πολύ!!!


ΥΓ. Το πόσο μου είχε λείψει ο όμορφος (Τζιόλης), δεν λέγεται!!!
ΥΓ1. Είναι ιδέα μου ή ο Μάτος τα σκατώνει όποτε προσπαθεί να κάνει παραπάνω από αυτό που ξέρει καλά;
ΥΓ2. Καλός μου φαίνεται ο Ρουκάβινα, αλλά για να το δείξει, θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος να του δίνει τη μπάλα. Α, και ΤΑΪΣΤΕ τον λιγάκι, please!
YΓ3. Πού είναι ο Κλέιτον;
ΥΓ4. Ρε πώς βαράνε έτσι οι Ρουμάνοι;
ΥΓ5. (Ασχετο μπασκετικό). Παναγιώτη, εγώ καταλαβαίνω πως ό,τι και να έκανες θα τα άκουγες. Επαιρνες μαζί τον Περπέρογλου; Τον πήρες για να τον κουράσεις. Τον άφησες εκτός; Τον άφησες για να πάρεις τους δικούς σου. Πάντα θα βρισκόταν κάποιος να πει κάτι εναντίον σου. Οπότε δεν δίνω σημασία στις επιλογές σου. Δικαίωμά σου. Κανόνισε όμως από εδώ και πέρα να μην δώσεις αφορμές. Γιατί βαδίζεις (και το ξέρεις) σε τεντωμένο σχοινί. Κι εμένα τώρα σκασίλα μου τι θα γίνει με σένα. Αλλά με νοιάζει τι θα γίνει με την Εθνική.

***

* Αντε να πω κι έναν καλό λόγο για τον φίλο του coachp! Γράφει που λες ο Πανούτσος για τον Tεν Κάτε:

Διαβάζοντας τις προετοιμασίες με τις υπέροχες ατάκες στην προπόνηση, του στυλ «Κοίτα γκολάρα που έβαλα», που πέφτουν όλοι κάτω από τα γέλια, τις «νέες μεταγραφές», που είναι πάντα παλιές απογοητεύσεις και τα βασανιστήρια του Σούιτσα, που οι παλιοί του πιστοί τον θυμούνται από την εποχή που πέταγε μπαλάκι του τένις στον Σάκη Χιώτη, νιώθω σαν τον πιστό τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο οποίος πρέπει να κάνει ότι πιστεύει ότι ο Χριστός σταυρώθηκε, αν και το ξέρει ότι σε ένα τριήμερο θα αναστηθεί. Πάντα τα ίδια… Το μόνο που κάνει φέτος τη διαφορά είναι το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Στον οποίο από την εποχή που ο Ρότζερ Σπράι είχε ξεκωλιάσει (μεταφορικά, φυσικά) τον Ρενέ Χένρικσεν στέλνοντάς τον να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες της κερκίδας, έχει να εμφανιστεί τέτοια μορφή όπως ο Τρομερός Τεν Κάτε. Διαβάζεις το ρεπορτάζ του Σακελλαρίου και το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι χτενισμένο. Δεν υπάρχουν φράσεις όπως το «Παιδιά, θα πρέπει να προσέχετε τις πάσες σας», ούτε «Λουκά, να έχεις γρήγορες επιστροφές». Το διαβάζεις και το καταλαβαίνεις ότι ο MC Kate έχει την ψυχή ράπερ του Ντιτρόιτ. Φράση χωρίς το «fuck» είναι σαν να λείπει το ρήμα. Και έτσι όπως τον κόβω, με την πρώτη κυρία που θα του κουνηθεί, τέρμα τα πολιτισμένα «Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται ανάμεσά μας στα αποδυτήρια» του Πεσέιρο. Θα έχει «Πάμε μια βόλτα έξω να τα πούμε οι δύο μας ήσυχα. Και παιδιά, την πορτοκαλάδα του νεαρού ας την πιει κάποιος άλλος, διότι όταν γυρίσω θα είμαι μόνος».

20 comments:

mamma said...

Απολαυστική!!!!
Άκου "πλεκτό"... LOL, LOL, αμ το πούλμαν :)

gatti said...

Καλημέρα mamma μου! Μια χαρά είναι το "πλεκτό", αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου. Το έχουν πει πολλοί πριν από μένα! Tο ίδιο και το πούλμαν.

ΥΓ. Πάντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Από τα βασικά ξεκινάω. Αν μετά το διάβασμα του μπλογκ έχεις ακόμα απορίες αθλητικές, τότε απλώς δεν το ...μελετάς όσο πρέπει! :-p

Φιλιά!!!
:-***

zouk said...

Εμενα το πλεκτο μου θυμιζει Γεωργιου.Το λεει στανταρ αν και εχω πολυ καιρο να τον ακουσω.

Τωρα για το θεματακι,εγω πιστευω οτι θα ειμαστε ετοιμοι για τον Τριτο προκριματικο γυρο στο ΤσουΛου.
Ακουσα οτι μπορει να κλεισουν και ολες οι μεταγραφες μεσα στην εβδομαδα.Οποτε βλεπω να πηγαινουμε για πιο καλο αμυντικο,και για επιθετικο να ειναι κοντα στον Τζεμπουρ.
Απο εκει και περα καλυτερα συμπερασματα θα βγαλουμε στα 2 παιχνιδια του 2ου προκριματικου του ΤσουΛου.Εκει θα δουμε και ακριβως ποια εντακαδα εχει στο μυαλο του ο Χενκ.

στρουμφιτα said...

Γι'αυτό σε διαβάζω ανελλιπώς!Μαθήματα προπονητικής, απολαυστικός σχολιασμός, γενναιόδωρο κράξιμο, αλλά ξεθάβεις και τις καλύτερες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!Φοβερη η ψυχαναλυτική αξιολόγηση του γούστου του Λουκά στα αμάξια!Και μετά λένε το μέγεθος δεν παίζει ρόλο...

Crazy Tourists said...

Γεια σου πράσινη γατόφιλη υδροχοίνα!!!
ΥΓ5: Δεν ξέρω αν λέγονται δικαίως ή αδίκως όλα αυτα αλλά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να διαλέξει...Ή το γαύρο ή την εθνική... Και οποιοσδήποτε άλλος προπονητής βέβαια... Ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς που λέει και ο λαός!!!
Εγώ πάντως δεν του έχω πια εμπιστοσύνη ότι παίρνει παίκτες μόνο με αγωνιστικά κριτήρια...
Φιλιά πολλά!

Τρελοτουρίστρια

Crazy Tourists said...

Α!! Και μη μου λες σε παρακαλώ ότι ο Καραγκούνης λείπει από την ομάδα... παράκρουση θα πάθω...

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@zouk: Ο Γεωργίου ήταν από τους πρώτους διδάξαντες. Κι εγώ έχω να τον ακούσω καιρό. Αλήθεια σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή τώρα, ξέρεις;

Το καλό που μας θέλω είναι να είμαστε έτοιμοι για τον τρίτο προκριματικό γύρο, γιατί αλλιώς τελειώνουν τα ψέμματα! Ευτυχώς που κατάλαβαν ότι ο Λουϊς Αλμπέρτο είναι "λίγος" για τις τεράστιες ανάγκες που έχουμε και ψάχνουν κάτι καλύτερο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Πάντως ο Τεν Κάτε, αφού δεν έχει αποφύγει μέχρι τώρα το εγκεφαλικό με την αμπαλοσύνη που συνάντησε, έχουμε ελπίδες.



@στρουμφιτα: Καλώς την! Ωπα, ώπα, παρεξήγηση! Σχετικά με τον Βύντρα και τα ...κενά του που αναπληρώνει το αμάξι, αναφέρομαι σε ποδοσφαιρικά κενά. Οτι δηλαδή το Χάμερ εξισορροπεί με το μέγεθος και την δύναμή του την ανασφάλεια που νοιώθει ο ίδιος μέσα στο γήπεδο, συνέπεια των γκαφών που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να κάνει, αλλά και του κραξίματος που του ρίχνουμε εμείς, βεβαίως βεβαίως. Δεν υπαινίσσομαι κάτι άλλο, πώς θα μπορούσα άλλωστε; Αλλωστε, δεν σχολιάζω τέτοια θέματα.

ΥΓ. Κάτσε να "edit-ιάσω" το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί θα το παρεξηγήσουν κι άλλοι!
ΥΓ1. Τι είσαι εσύ παιδί μου, πω πω! :-)



@crazy tourists: Καλώς το μου! Το ότι θα έπρεπε να διαλέξει το λέμε καιρό. Ελα όμως που δεν διάλεξε! Ας ελπίσουμε να μην έχουμε παρατράγουδα και γίνει η εθνική οίκος ανοχής!

Φιλάκια τρελοτουρίστι μου! :-)

zouk said...

Δεν εχω ιδεα αν εχει ακομα εκπομπη ο Γεωργιου.Μπορει να εχει σε καποιο μικρο καναλι,αλλα εγω εχω καει στο να βλεπω σειρες,οποτε εχω χασει επαφη με το ζαπινγκ.Ειδα και την σειρα Dexter.Πολυ καλη,μου αρεσε.

Το εγκεφαλικο το εχει αποφυγει ο Χενκ,αλλα τους ριχνει αρκετο κραξιμο για να τους στρωσει.

gatti said...

@zouk: Ξεκόλλα βρε λίγο με τις σειρές. Θα κάψεις όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα!

Ναι, μάλλον το γλίτωσε ο Ολλανδός το εγκεφαλικό, αλλά μη νομίζεις και οι πολλές φωνές δεν κάνουν καλό! :-)

YΓ. Λες να στρώσουν; Αυτό να δω...

squarelogic said...

Και περσι και φετος η θεση του κεντρικού αμυντικού ηταν η πρώτη που έπρεπε να καλυφθεί απο παίκτη αξίας.
Πέρσι το πολύμηνο ...σκαουτινκ εγεννησε Ενκαρίρε(!)και μαλιστα με ρήτρα αγοράς 6 εκ!!!(ακόμα κρατάμε την κοιλιά μας απ τα γέλια).
Φετος καλά το πηγαν αρχικά με τον Πεγεράνο,όμως μπλέξανε με αργεντίνους μανατζερ και διοικητικούς αγιογδύτες και την κυρία του παίχτου,που δεν είχε δει φωτογραφίες απο Ερμού και Κολωνάκι και νομίζει οτι στην Αλμερία,την Νεάπολη της Ισπανίας,θα νιώθει πιο πρωτευουσιάνα-και μείναμε ξαφνικά ακάλυπτοι.
Ελπίζω και γω να εχουν παρει το μηνυμα και να κλεισουν πολύ καλό σεντερ μπακ,κι ας παρουν για δευτερο αυτόν τον Λούις Αλμπέρτο.
Εχω μείνει και γω με την απορία τι σκοπιμότητα είχε το 2μηνο ταξιδι Ροτσα στην Αργεντινη αφού δεν υλοποιήθηκε καμία εισήγηση του.Απ αυτά που εγραψε ο coach δεν έβγαλα συμπέρασμα ή μαλλον αν τον έστειλαν πληρωμένες διακοπές για να κλείσουν στόματα παλαιμάχων,τότε τι να πω...
Καλή η κίνηση με την πρόσληψη του γνώστη της ολλανδ.νοοτροπιας Γιάννη Αναστασίου,ενός απ τους πιο παραγνωρισμένους εδώ ποδοσφαιριστες με καλή καριέρα στα ευρωπαικα γήπεδα,ως βοηθού του Τεν Κατε.

gatti said...

@squarelogic: O Eνακαρίρε ήταν το μεγαλύτερο περυσινό ανέκδοτο και πράγματι η πλάκα είναι ότι πέρσι το πάλεψαν κιόλας για την θέση του στόπερ. Φαντάσου και να μη το πάλευαν. Επιτέλους έστω και αργά κατάλαβαν ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα αν δεν ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας. Δεν ξέρω τι θα καταλάβει η κυρία Πεγεράνο στην Αλμερία, εγώ πάντως πικράθηκα που δεν ήρθε ο Αργεντίνος. Αλλά και ο Λουίς Αλμπέρτο μου κάνει για το κέντρο της άμυνας (αν ισχύουν οι προδιαγραφές που έχουν γραφτεί στις εφημερίδες) αρκεί να είναι ο δεύτερος στόπερ. Για την θέση του πρώτου θέλω σαφώς κάτι πολύ πιο δυνατό.
Για τον Ρότσα από όσα είπε ο coachp κι εγώ αυτό κατάλαβα. Οτι τον έστειλαν ...διακοπές για να έχουν να λένε ότι υπολογίζουν τους παλαίμαχους. Τον Δομάζο πάντως δεν τον έστειλαν και θα αρχίσει να μουρμουράει οσονούπω... :-)

Συμφωνώ για Αναστασίου, ήταν καλή κίνηση.

Αναμένουμε...

Stepas said...

Σε μεγάλη φόρμα είσαι gatti.Απολαυστικό το άρθρο σου.Θα συμφωνήσω για την άμυνα.Ο ΠΑΟ θέλει 2 καλούς στόπερ για βασικούς αν θέλει να ανέβει επίπεδο σε σχέση με πέρυσι.Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα πάρει τουλάχιστον ένα βαρβάτο όνομα για σέντερ μπακ.Για να δούμε...

Πάντως πράγματι φίνεται να έχει μείνει λίγο πίσω στα μεταγραφικά του.Αν και δεν θυμάμαι ποτέ καμιά ελληνική ομάδα να είναι εγκαίρως έτοιμη.

Συμφωνώ κι εγώ με την πρόσληψη του Αναστασίου.

Τα λέμε!

στρουμφιτα said...

Ο παρεξηγήσας, του παρεξηγήσαντος, το μπέρδεμα, ω ανακατωσούρα!Κι εγώ εννοούσα το μέγεθος του ταλέντου. Του ταλέντου στην αναχαίτιση that is. Είπαμε να έχουμε και λιγουλάκι βρωμικο μυαλό (ενίοτε γίνεται χρήσιμο ) αλλά μου παράπεσε η δόση! τα σεβη μου!

"ζαχαρούλα.." said...

καλημέρααααααααααααααααααα!!!!!

gatti said...

@stepas: Eίδες τι κάνει η ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος; Γεννάει έμπνευση!
Δύο καλούς στόπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Από πέρσι τα λέμε, έπρεπε να γίνει πολυμετοχικός για να το πάρει χαμπάρι.

Η αλήθεια είναι ότι για να σου κάτσει μια καλή περίπτωση πρέπει να περιμένεις. Ολα τα μεγάλα ονόματα εξαντλούν τις πιθανότητες για να "τσιμπήσουν" την καλύτερη δυνατή πρόταση. Αλλά έλα που εμείς δεν έχουμε υπομονή!

Καλημέρα!



@στρουμφιτα: Χαχαχα! Καμία παρεξήγηση! Tο λύσαμε το θέμα!

(Βρε τι πάθαμε με το ...ταλέντο του Βύντρα!)

;-))



@"ζαχαρούλα..": Kαλημέρα Ζαχαρένια μου! :-))

coachp said...

Ο Αναστασίου έχει πολλές άκρες στην Ολλανδία, για αυτό προσλήφθηκε... Κατα τ'αλλα, οτι να'ναι είναι σαν τύπος...

Είδες ο Πανούτσος???

zouk said...

Τι εννοεις οταν λες,πως σαν τυπος ειναι οτι να 'ναι?

gatti said...

@coachp: Καημό το έχω. Κάτι που να είναι μόνο θετικό δεν έχεις πει. Πάντα θα βρίσκεις και αρνητικά και στην πιο καλή είδηση.

Τι να δω για τον Πανούτσο; Νομίζεις ότι με ένα ωραίο απόσπασμα θα αλλάξω γνώμη; Εχει γράψει κείμενα θεϊκά, αλλά έχει γράψει και απίστευτες παπαριές (έστω κι αν αυτές είναι λιγότερες...).



@zouk: Eτσι κάνει. Πετάει μια φράση και μετά τον ψάχνεις για να σου εξηγήσει τι εννοεί...

coachp said...

Οτι να'ναι σημαίνει πως είναι οτι να'ναι...
Δηλαδή, οτι να'ναι.
Ρε συ gatti, έχω και δουλειά, δεν προλαβαίνω να μπαίνω πάντα σε όλα και να απαντάω άμεσα...
Θα πω μόνο οτι είναι τρελος μπουζουκτζής, πίνει 2 μπουκάλια ουισκι στην κατσιά του(1 περισσότερο απο τον Κλέιτον), λαμόγιο, και σταρχιδιστής...

Σου έδωσα δύο ειδήσεις. Σταμάτα να με κράζεις.Ούτε στο δικό μου μπλογκ δεν το κάνω αυτο΄.

gatti said...

@coachp: Ξέρω τι κάνω... Κράξε κράξε, έστω και αργά, κάτι ...μολογάς!
Αμα σε αφήσω μπόσικο, θα απαντήσεις μετά από κανα τρίμηνο! :-p