Thursday, July 17, 2008

Φως στην άκρη του τούνελ

Φως! Μάλιστα κύριοι, άρχισε να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Αυτό το καλοκαίρι δεν μοιάζει με τα προηγούμενα και οι εκκρεμότητες κλείνουν η μία μετά την άλλη. Η ομάδα ξεσκαρτάρισε τα άχρηστα και όλο και κάτι τελευταίο θα πεταχτεί όπου νάναι, οι νέες αφίξεις ξεκίνησαν, η προετοιμασία βαίνει καλώς (είπαμε, με την επιφύλαξη ότι όσα ξέρουμε είναι όσα μας μεταφέρουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι, οι απεσταλμένοι των εφημερίδων) οι τελευταίες μεταγραφές είναι καθ΄ οδόν και άμα συνεχίσουμε έτσι πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος θα έχουμε κλείσει το ρόστερ. Θυμάσαι εσύ να έχει γίνει κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Κι επειδή τώρα η ομάδα είναι ενιαία και αδιαίρετη όπως δεν ήταν εδώ και πολύ καιρό, κι επειδή δουλειά της κάθε φυλλάδας είναι να παίρνει πρώτη ...πρέφα κατά πού έχει ρεύμα και ανάλογα να πορεύεται (εξαιρείται τώρα η Sportday που έχει την ...τάση να δημιουργεί από μόνη της ρεύμα...) έχουν αρχίσει να παίζουν όλες την Πανάθα. Και δεν είναι μόνο οι δικές μας (μιλάμε ότι σήμερα το πρωί - εντάξει όχι ακριβώς πρωί, κατά τις 10.30 - "Πράσινη" στο περίπτερο της γειτονιάς μου δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω για τους αστακούς που έφαγε ο Πατέρας παρέα με τον Ζιλμπέρτο. Τι έλεγα; Α, ναι! Οπαδικές που λες, αντικειμενικές και "αντικειμενικές" όλες με τον Παναθηναϊκό ασχολούνται. Και εντάξει τώρα οι οπαδικές Λογικό είναι. Οι άλλες όμως έχουν κι άλλο κοινό να νοιαστούν. Κι αφού δεν υπάρχει φαγωμάρα στην ομάδα κι αφού δεν πέσανε τίποτα μάπες στην προπόνηση πρέπει να βρεθεί και κάτι αρνητικό ώστε να στανιάρουνε οι υπόλοιποι. Κι αυτό που λες βρέθηκε.

Και ποιο ήταν; Η μικρή - λέει - συμμετοχή στην υποδοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Περιμέναμε σου λέει να βουλιάξει το αεροδρόμιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Περιμέναμε να μαζευτούνε καμιά δεκαριά χιλιάδες νοματαίοι αλλά δεν μαζεύτηκαν. Και αρχίσανε οι αναλύσεις γιατί δεν πήγε πολύς κόσμος και πως αυτό δεν είναι σωστό γιατί κι η διοίκηση που κάνει φέτος τόση προσπάθεια θέλει να δει ανταπόκριση.
Ρε πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές; Δηλαδή πόσος κόσμος έπρεπε να μαζευτεί στο Ελ Βενιζέλος για να είστε ευχαριστημένοι; Ιδια ιδιοσυγκρασία έχουμε εμείς με τους γαύρους ή με τα ΠΑΟΚια; Θα πάει τώρα ο βάζελος με 40 βαθμούς Κελσίου στο αεροδρόμιο με το μπλουζάκι να κολλάει στο δέρμα από την ζέστη και την υγρασία, για να υποδεχτεί έναν παίκτη, έστω κι αν αυτός είναι ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας; Εμείς είμαστε κυριλέ οπαδοί! Εστέτ που είπε και ο Αλμπέρτο. Σιγά μην αφήσουμε την παραλία και το μπανάκι ή την μεσημεριανή ξάπλα για το αεροδρόμιο! Εκεί δηλαδή θα κριθεί η δυναμική της ομάδας; Στα διαρκείας θα κριθεί. Κι αυτά προχωράνε και φεύγουνε σαν νεράκι. Και μάλιστα όχι τίποτα φτηνιάρικα. Τα ακριβά φεύγουνε. Κι έπειτα άμα η διοίκηση είχε τόση κάψα για να μαζευτεί κόσμος στην υποδοχή, δεν θα περίμενε να τον μετρήσει στο αεροδρόμιο. Θα έκανε ένα μπιτς πάρτυ στον Αστέρα για να δει ο κόσμος τον Ζιλμπέρτο και εκεί να δεις τι θα γινότανε! Το έλα να δεις! Αλλά την κάψα δεν την έχει η διοίκηση. Οι φυλλάδες την έχουν. Ξέρεις τι είναι να έχεις υπολογίσει καμιά δεκαριά σελίδες για την υποδοχή του Βραζιλιάνου και οι παλιοβάζελοι να μην πηγαίνουν στο Ελ Βενιζέλος; Πώς θα τις γεμίσεις μετά; Σου χαλάει η μαγιά!
Τέλος πάντων, ήρθε που λες κι ο Ζιλμπέρτο, πέρασε και τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και το συμβόλαιό του και προχωράμε παρακάτω. Κι ευτυχώς τώρα που δεν τον πήγαμε κι αυτόν στο κότερο γιατί έτσι και συνεχιζόταν αυτό το βιολί δεν ήθελε πολύ να τυπώσουμε κι εμείς μπλουζάκια σε λίγο καιρό να τα φοράνε οι παίκτες σαν κάτι άλλους ...παίκτες πριν από χρόνια στη Μύκονο: "Hμουν κι εγώ στο κότερο". Το κότερο το γλιτώσαμε (ΕDIT: Τελικά δεν το γλιτώσαμε, ζήτησε ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο να το επισκεφτεί, αλλά άλλο να το ζητάει ο παίκτης κι άλλο να τον πηγαίνεις θέλει δεν θέλει...), τις πρακτικές του παρελθόντος όμως όχι. Τι φωτογραφία ήταν αυτή κύριε Πατέρα μου με τον Ζιλμπέρτο να υπογράφει κι εσύ από πάνω του χαμογελαστός με την πουράκλα σου; Πού βρισκόμαστε; Στην εποχή που έπαιρνε ένας δημοσιογράφος συνέντευξη στο Ρομάντζο και έβαζε τον συνεντευξιαζόμενο να φωτογραφίζεται με το περιοδικό στο χέρι; Ημαρτον!

Κατά τ΄ άλλα, ήρθε και ο άλλος ο Βραζιλιάνος, ο Γκάμπριελ. Μόνο που αυτός ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες και υποδοχές. Συνετό. Εδώ δεν ...μάζεψε κόσμο ο Ζιλμπέρτο, θα μαζέψει το παιχτάκι από τον Εργοτέλη της Βραζιλίας; Αντε να τον δούμε κι αυτόν που τον ήθελε φυσέκι ο Τεν Κάτε για να έχει έναν Σπυρόπουλο και από τα δεξιά, τι ψάρια θα πιάσει.


Και τώρα λέει ψάχνουμε για τον κεντρικό αμυντικό (δύο κεντρικούς ψάχνουμε μην ξεχνιόμαστε έτσι; Δεν θα μου κάνετε εκπτώσεις τώρα επειδή είναι η εποχή τους, ούτε θα τη βγάλετε με το Βύντρα...) και θα κλείσουμε και το θέμα του Τζιμπούρ. Αλλη περίπτωση τώρα αυτή με τον Τζιμπούρ. Ενας θεός ξέρει πόσα θα σκάσουμε για να τον πάρουμε τον παίκτουρα. Κι αυτός ο Τσακίρης μου θυμίζει κάτι καδράκια στα παλιά μπακάλικα, τότε που ευδοκιμούσε το τεφτέρι. Που για να δείξουνε οι μπακάληδες ότι αυτοί δεν σκοπεύουν να ανοίξουνε τέτοιο νταραβέρι, κοτσάριζαν το καδράκι και είχαν το κεφάλι τους ήσυχο. "Ο πωλών επί πιστώσει", σε μια τρώγλη να τραβάει τα μαλλιά του από τα φέσια και "ο πωλών τοις μετρητοίς", αραχτός και σταυροπόδι να μετράει τα κέρδη του. Ε, αυτός ο "τοις μετρητοίς" που ευημερεί είναι ο Τσακίρης. Κι όχι μόνο "τοις μετρητοίς" είναι, αλλά είναι και πανάκριβος ...πανάθεμά τον!

Αίμα έφτυσε ο Τζίγγερ μέχρι να κλείσει τον Σπυρόπουλο. Δεν του έφτανε που είχε πάνω από το κεφάλι του τον Βγενό που τότε δεν ήθελε ούτε να τον δει (μη κοιτάς τώρα που κάνει deal μαζί του...), είχε και τον Τσακίρη να του περνάει τη θηλιά στο λαιμό. Και τώρα θα κάνει τα ίδια και με τον Γαλλοαλγερινό. Κύριος οίδε τι θα ζητήσει πάλι. Το έχει βρει αυτός το κόλπο. Αγοράζει φτηνά και πουλάει ακριβά. Το Μάη για παράδειγμα, έκλεισε τον Κοιλιάρα που προ πολυμετοχικότητας τον χαλβαδιάζαμε εμείς. Κι άμα ο παίκτης έχει την εξέλιξη που πρέπει τον βλέπω να έρχεται με κανα τριάρι μύρια σε μερικά χρόνια κι αυτός στην Παιανία. Μάγκας ο Πανθηρώνιος.




ΥΓ. Ρε Λουκά, πώς την έστρωσες έτσι άψογα τη μπάλα στον αντίπαλο; (Οτι ήταν καλός ήταν. Αλλά ότι ήταν και επικίνδυνος, ήταν κι απ΄ αυτό!)
ΥΓ1. Μια χαρά την έχει τη θέση ο Σάλπι, μη τυχόν κάνετε κανα αστείο και τον πουλήσετε.
ΥΓ2. Ρε συ Λάζαρε, βάλε ρε λίγο τεμπεσίρι!
ΥΓ3. Τι ντρίπλα πάνω στον κίνηση ήταν αυτή που έκανε ο Κροάτης;
ΥΓ4. Ρε σα να έχει στρώσει ο Βαγγελάκης!
ΥΓ5. Πού είναι ο Κλέιτον; οέο; (Σαν νωρίς δεν άρχισε να πονάει;)
ΥΓ6. Πώς το είπε ο Μαϊστόροβιτς; "Μου αρέσει να είμαι ηγέτης στην άμυνα;" Ο Δέλλας το ξέρει; (θα μου πεις, σε πόσα ματς θα παίξει ο Κολοσσός;).
ΥΓ7. Απέρριψε λέει ο γαύρος πρόταση 5 μύρια ευρώπουλα για "Τόρο". Ε ρε, κάτι φιδέμπορες που κυκλοφορούν στο λιμάνι.

16 comments:

zouk said...

Χαρηκα πολυ που ειδα τον Σαλπι να ειναι τοσο καλος απο δεξια.Τη εχει την θεσουλα του.

Να δωθει ελευθερος ο Ντοι στον Πανιωνιο μου κανει πολυ σφαξιμο.Σε ενα παιχτη που εχεις βαλει ρητρα 15 μυρια δεν τον δινεις ελευθερο.Ειναι σαν να αξιζει η μεταγραφη του Τζιμπουρ 17μυρια με τα 2μυρια μετρητα.Ενταξει,η ρητρα ειναι υπερβολικη.Πες οτι αξιζει 5 μυρια ο Ντοι,παλι δεν ειναι πολλα,αφου ειναι σαν να δινεις 7μυρια για Τζιμπουρ?Δεν τρελενομαι για τον Ντοι,αλλα βρισκω το ντιλ υπερβολικο.Μηπως εχουν δει κατι στραβο με τους συχνους τραυματισμους που εχει ο παιχτης?
Περιμενω να δω το τελικο ντιλ.

houli_v said...

τι κακό με αυτόν το Βυντρα
εκεί που λες ότι κοίτα τι ωραία ενέργεια έκανε
στην επόμενη θα κάνει κουτσουκέλα

Υ/Γ Συμφωνώ ότι ένας στόπερ μπορεί να είναι και λίγος

Καλημέρες :)

gatti said...

@zouk: Kι εγώ χάρηκα που τον είδα τον Σάλπι τόσο καλό. Το ήξερα ότι την έχει τη θέση! Αλλά έπρεπε να το μάθει και ο τεντάς!

Ασε, κατ΄ αρχήν τον Ν΄ Ντογιέ τον συμπαθώ πολύ, δεν θέλω να είναι ανάμεσα σ΄ αυτούς που θα φύγουν από την ομάδα. Αλλά να δοθεί και ως αντάλλαγμα για τον Τζιμπούρ μου κάνει too much. Πολλά λεφτά βρε παιδί μου και αυτό το "γην και ύδωρ" είναι μεγάλη υπερβολή γιατί όσο καλός παίκτης κι αν είναι δεν αξίζει τόσα λεφτά που ζητάει ο Τσακίρης. Λες να είναι το θέμα των τραυματισμών στη μέση;



@houli_v: Τι Βύντρα θα ήταν αν δεν έκανε την κουτσουκέλα; Πάντως όσο περνάει ο καιρός και δεν πουλιέται, τόσο περισσότερο αρχίζω να το χωνεύω ότι θα μείνει στην ομάδα. Και τελικά να σου πω την αλήθεια, τον έχω ανάγκη τον Βύντρα. Αν φύγει ποιον θα έχω να μπινελικώνω; Κι από την άλλη, το ποδόσφαιρο εμπεριέχει και το στοιχείο του λάθους. Και ποιος μπορεί καλύτερα από τον Βύντρα να κάνει αυτό το "προβλέψιμα απρόβλεπτο" λάθος που θα σε σηκώσει από τη θέση σου και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη; ;-)

coachp said...

Βγάλε τα πράσινα γυαλιά ρε συ γαττί. Αν είχατε κόσμο πολύ, θα πήγαινε στο αεροδρόμιο... Ο κόσμος της βαζέλας είναι ψόφιος εδώ και χρόνια λόγω ενος παρατεταμένου ξενερώματος. Για αυτό και είναι διστακτικός στις κινήσεις του...

Απο εκει και πέρα, τον Τζιμπούρ τον θέλει γιατί μπορεί να παίξει πολύ καλά την θέση του έξω αριστερά... Ο Ν'Ντόι δεν έχει ακριβή θέση σε κανένα σύστημα. Είναι όμως πιτσιρικάς και μπορεί να βοηθήσει. Έχετε πάρα πολλούς μεσοεπιθετικούς και θα μείνουν έξω πρωτοκλασσάτοι παίχτες δυστυχώς(για τους αθλητές μιλάω μόνο).

Μπορεί να είσαι αισιόδοξη και καλά κάνεις. Και γιατί η αισιοδοξία κάνει καλό στην υγεία και γιατί υπάρχει αλλαγή στη βαζελίτσα σας. Αλλα ρε συ, πότε θα πάρετε αμυντικούς. Δεν έχετε κανέναν και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τελειώνει ξέρεις... Αν πάτε έτσι, θα βρεθείς προ εκπλήξεως νομίζω. Μπάζει πίσω η πανάθα, τραγικά...

Δεν ήθελα να σε χαλάσω απο την νιρβάνα σου αλλα, την άποψη μου λέω ο κακόμοιρος...

gatti said...

@coachp: Eγώ να τα βγάλω τα πράσινα γυαλιά που δεν νομίζω ότι τα φοράω, αλλά τες πα (για την ακρίβεια, άσπρα αγόρασα φέτος που είναι και της ...μοδός). Αλλά αν εγώ βγάλω τα γυαλιά, εσύ μάλλον θα πρέπει να τα φορέσεις, γιατί απ΄ ό,τι φαίνεται τα μισά απ΄ όσα γράφω σου διαφεύγουν και βλέπεις μόνο ό,τι θέλεις. Αισιόδοξη είμαι και γιατί να μην είμαι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια; Αλλά στα 8 από τα δέκα ποστ της μετά ΠΜ εποχής (της πολυμετοχικότητας, εννοώ) κράζω και φωνάζω ότι αργούμε να πάρουμε αμυντικούς. Αν διάλεξες το ένα όπου αναφέρω ότι ίσως κλείσουμε παίκτες πριν τον Αύγουστο, για να δώσεις το ...στίγμα σου, τι να πω...
Επίσης, τι να πω αν δεν καταλαβαίνεις πότε κάνω χιούμορ και πότε μιλάω σοβαρά. Λαό έχουμε. Αλλά ότι είναι κυριλέ ισχύει. Οπως και ό,τι είναι διστακτικός, επίσης ισχύει. Κι εγώ περιμένω να τον δω τον Ζιλμπέρτο, είδες να γράψω πουθενά ότι πήραμε ...δύο Ριβάλντο;
Oσο για τον Τζιμπούρ, το ότι ζητάει πολλά ο Τσακίρης έθιξα, δεν είπα ότι δεν είναι καλός παίκτης!

Την άποψή σου να την λες, αλλά να διαβάζεις και τι γράφει ο άλλος ο φουκαράς μη την λες αέρα ...πατέρα! :-p

coachp said...

Είπα εγώ κάτι διαφορετικό απο αυτά που έγραψες...? Τι με κράζεις πάλι? Κυριλέ κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει. Ανύπαρκτος όμως???

Είπα οτι έγραψες κάτι κακό για τον Τζιμπούρ? Τι με κράζεις πάλι?

Επειδή έχει γράψει σε παλιότερα ποστ για τους αμυντικούς, σκασίλα μου! Ηταν ένα υπεραισιόδοξο ποστ το τελευταίο, και σου έγραψα για τον αμυντικό. Είναι σημαντικό, μην το ξεχνάς. Τι με κράζεις πάλι?

Είπα τίποτα για τον Ζιλμπέρτο? Τι με κράζεις πάλι?

Μου καταλογίζεις οτι δεν διαβάζω αυτά που γράφεις, δεν διαφωνούμε, δεν διαβάζεις εσύ αυτά που γράφω, αγοράζεις ασπρα γυαλιά που είναι της μοδας, και μου λες οτι πρέπει να φορέσω εγώ γυαλιά! Μυωπίας ή ηλίου παρακαλώ? Γιατί μυωπία δεν έχω, ηλίου έχω. Καφέ όπως πάντα...

gatti said...

@coachp: Oλο σου το ποστ ήταν ένα κράξιμο για την αισιοδοξία μου. Και σου απάντησα πως αν τα διάβαζες όλα τα κείμενά μου, θα έβλεπες ότι και τις αμφιβολίες μου έχω και τις επιφυλάξεις μου.
Αλλά άμα μου λες "σκασίλα σου" για όλα τα προηγούμενα και πιάνεσαι από το ένα και μοναδικό που θεωρείς ότι είναι υπεραισιόδοξο δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, γιατί απλά δεν θα βρούμε σημείο επαφής.
Οσο για τον ανύπαρκτο κόσμο του Παναθηναϊκού δεν αξίζει καν τον κόπο να επιχειρηματολογήσω αφού έχεις αυτή τη γνώμη.

ΥΓ. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις μυωπία; ;-p
ΥΓ1. Και τα aviator είναι επίσης στη μόδα. Πάρε κι άλλο ένα ζευγάρι δεν είναι κακό...

coachp said...

Μα ήταν υπεραισιόδοξο. Και είπα τις κάποιες αντιρρήσεις μου... Εξ ου και το σκασίλα μου για τα προηγούμενα. Αφου σου γράφω πως ΣΕ ΑΥΤΟ το ποστ διαφώνησα. Τελος πάντων, δεν διαφωνούμε σε κάτι, απλα φροντισα να σου θυμίσω οτι δεν είναι όλα τόσο πράσινα.

Κι ας φοράς ασπρα γυαλιά...
Οσο για τα εηβιέϊτορ, τι να πω...

Ασχετο, διαρκείας πήρες? Να ξέρω απο τα ασπρα γυαλιά ποιά είσαι αν σε δω στο γήπεδο... Φέτος λέω να πηγαίνω στη βαζέλα για να βλέπω μπάλα.
Εχει καλύτερο κλιμά και περισσότερες θέσεις να κάθεσαι όπι θες... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Stepas said...

Γειά σου gatti!

Έσκισες πάλι!Απίστευτη η παρομοίωση του Τσακίρη με τους παλιούς μαγαζάτορες.Γέλασα με την ψυχή μου.Πολύ εύστοχο,πραγματικά.

Για τον ΠΑΟ τώρα σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα λες.Έχω ξαναπεί και σε παλιότερο σχόλιο ότι η υπόθεση Πεγεράνο σάς πήγε λίγο πίσω.Αλλά θεωρώ ότι δεν είναι περίεργο που δεν έχετε ολοκληρώσει τις μεταγραφές σας ακόμη.Καμία μα καμία ομάδα δεν τελειώνει τις μεταγραφές ‘‘εγκαίρως’’.Ο λόγος είναι αντικειμενικός και πολύ απλός.Οι παίκτες και οι μάνατζερ περιμένουν μέχρι τελευταια στιγμή για την καλύτερη πρόταση.Αυτή είναι η γνώμη μου,χωρίς να είμαι μέσα στο επαγγελματικό ποδόσφαρο και να ξέρω κάτι παραπάνω,νομίζω το παραπάνω επιχείρημα είναι αρκετά λογικό.Και υπάρχει και μια άλλη παράμετρος.Τουλάχιστον στην Ελλάδα,θυμάμαι κάθε χρόνο οι ομάδες να παίρνουν παίκτες κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.Θυμάμαι εμείς που είχαμε πάρει εκείνη την παικτούρα τον Τετράτζε την τλευταία μέρα των μεταγραφών.Εσείς νομίζω είχατε πάρει Χάνρικσεν αλλά και Σαριέγκι πέρυσι κοντά στο τέλος των μεταγραφών.Το ότι αυτοί οι παίκτες έχασαν μέρος της προετοιμασίας δεν τους εμπόδισε από το να παίξουν καλά.Συνεπώς,πιστεύω ότι ο ΠΑΟ όταν κάτσει η κατάλληλη ευκαιρία,είτε σε 5 μέρες είτε μέσα στον Αυγουστο,θα πάρει τουλάχιστον ένα στόπερ και ένα σέντερ φορ.Την μεταγραφή Τζιμπούρ την βλέπω αρκετά πιθανή και θα είναι εξαιρετική μεταγραφή.

Συμφωνώ gatti σε αυτό που λες ότι ο ΠΑΟ έχει ξεσκαρτάρει νωρίς εφέτος και γενικά φαίνεται οργανωμένος καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Χαιρετώ!

Τα λέμε

gatti said...

@coachp: Και τώρα που το ξαναδιαβάζω, ούτε καν υπεραισιόδοξο ήταν! Για φως στο τούνελ μίλησα, όχι για κατάφωτη ...λεωφόρο. Αλλα έγραψα, άλλα διάβασες. Οff topic εντελώς!

Διαρκείας θα πάρω στην 9. Εκει έπαιρνε και ο πατέρας μου.
Ναι, λέω να τα φορέσω τα άσπρα γυαλιά στο γήπεδο, στις δέκα το βράδυ που θα παίζουμε!

ΥΓ. Οπου θες κάτσε! (Ευτυχώς που λες και μερικά τέτοια αστεία και δροσιζόμαστε).



@stepas: Καλώς τον! Ετσι ακριβώς τον έχω στο μυαλό μου τον Τσακίρη. Το κακό είναι πως αυτός δεν καίγεται να πουλήσει και φαίνεται. Αν ήταν κανας άλλος κακομοίρης θα πήγαινε γυρεύοντας προκειμένου να δώσει καναν παίκτη. Και όλο και κάτι θα δεχόταν να κόψει. Ενώ ο Τσακίρης τα θέλει όλα, ακατέβατα και αδιαπραγμάτευτα.

Οπως τα λες είναι. Μας "κρέμασε" ο Πεγεράνο, ο καθένας περιμένει μια
καλύτερη πρόταση και το ...κουσούρι του Ελληνα είναι να τα κάνει όλα την τελευταία στιγμή. Και τα τρία αυτά στοιχεία ολοκληρώνουν το σκηνικό. Παραδοσιακά, όμως, είναι πιο εύκολο να κλείσεις αμυντικό, απ΄ ό,τι φορ, γι΄ αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν ήδη εναλλακτικές στο - προβλεπόμενο; - σενάριο ναυαγίου με τον Πεγεράνο, κάτι που απ΄ ό,τι φαίνεται δεν ισχύει.

Κι εγώ το πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουν κλείσει στόπερ και Τζιμπούρ. Για τον σπουδαίο φορ δεν τρέφω πια μεγάλες ελπίδες. Επίσης, για αμυντικός δεν μου αρέσει ο Ογιερ, οκτακοσίων χρόνων και με τραυματισμό.

Χαιρετώ κι εγώ
:)

coachp said...

Μάλιστα γαττί! Και θυμήθηκες να γράψεις τον τίτλο μετά απο κάποια σχόλια. Μάλιστα, οτι πεις, δεν ήταν αισιόδοξο... Εγώ λέω ξεκόλλα και σταμάτα να μου την λες συνέχεια...

Στην 9? Εκεί θα είναι ολοι οι τύποι με τα κότερα καλέ... Τι πας να κάνεις εκεί? Αλλα αν το παίρνεις για συναισθηματικούς λόγους όπως λες, μπράβο σου, πάω πάσο και το επικροτώ κιόλας. Μ'αρέσουν οι συναισθηματισμοί με το ποδόσφαιρο...

Οσο για τα δροσερά αστεία μου, τι να κάνω ο αστειάτορας που λένε και στο χωριό μου! Ξέρεις, ε, οτι οι περισσότερες άδειες θέσεις σε γήπεδο, στο Οακα θα είναι... Πάλη προβλέπεται με το ΑΕΚ!

gatti said...

@coachp: Δεν τον θυμήθηκα τον τίτλο μετά από κάποια σχόλια. Απλώς έτσι που με πήρες από τα ...μούτρα κοίταξα μήπως ήταν άσχετος με το κείμενο. Ε, λοιπόν εγώ δεν βλέπω να ήταν. Αλλά αφού όσο και να συζητάμε δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε, άστο καλύτερα.

Σχετικά με το διαρκείας θα σου απαντούσα αν καταλάβαινα το ύφος σου. Επειδή δεν
καταλαβαίνω αν ειρωνεύεσαι ή μιλάς σοβαρά, άστο κι αυτό.

Για τα αστεία τι να πω, τα λες μόνος σου...
Οσο για τις θέσεις ναι θα ρίξουμε άγρια κόντρα με την ΑΕΚ για το ποιος θα έχει τις περισσότερες άδειες θέσεις. Εσύ όμως τι ζόρι τραβάς γι΄ αυτό;

coachp said...

Ρε γιατί με έχεις πάρει τόσο στραβά???
Τέλος πάντων αποψή μου είναι οτι ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε καλό δρόμο, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζει να παραμένει οικτρός.

2) Τα εννοώ αυτά που γράφω, δεν θα κορόιδευα για λεπτό ζήτημα. Εχω ξαναεξηγήσει τι είναι το ποδόσφαιρο για μένα και πόσο μ'αρέσουν οι συναισθηματισμοί...

Χαλαρά τα λέω αυτά για τις θέσεις. Γιατί να τραβάω ζόρι? Ρε μπας και σε πείραξε η πανσέληνος...? Με πολύ στραβό ματι με έχεις πάρει. Νιώθω άσχημα. Θα με κάνεις να σκέφτομαι να σχολιάσω. Εγώ γουστάρω και το διαβάζω το μπλογκ σου, δεν με πιέζει κανείς. Οταν σε κοροιδεύω το κάνω με καλή πρόθεση...

gatti said...

@coachp: Ποιος σου είπε ότι σε έχω πάρει στραβά; Ισα ίσα που τη βρίσκω με τις κόντρες μας!

2) ΟΚ, το δέχομαι, απλώς δεν είχα
καταλάβει το ύφος σου. Δεν νομίζω όμως να πηγαίνουν εκεί αυτοί με τα κότερα. Σιγά! Αυτοί πάνε στις θέσεις VIP από την απέναντι πλευρά.

Ρε συ, έχει πανσέληνο; Μου διέφυγε! Κάτσε να το ψάξω!

Γιατί να νοιώθεις άσχημα; Πλάκα κάνεις;

Ξέρεις τι γίνεται; Εσύ όταν με παίρνεις από τα μούτρα μου λες ότι τα λες χαλαρά και κάνεις πλάκα ή έχεις καλή πρόθεση. Εγώ όταν κάνω το ίδιο μου λες ότι σε παίρνω στραβά και σου μιλάω άσχημα. Μονά - ζυγά τα θέλεις δικά σου! Δεν πάει όμως έτσι...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Ολα καλα gatti μου
και για τον Βυντρα
κράτα πισινή
Θυμάσαι οτι σου το
είχα πει τότε που τον
έκραζε η εξέδρα, οτι το
άτομο ειναι μπακ και οχι σέντερ μπακ
Αν τον αφήναμε στην θέση του
απο τότε που ήρθε, τώρα θα ήταν
10 φόρες καλύτερος

Τσιου!!!

gatti said...

@karaflokotsifas: Ετσι όπως πάει το πράγμα θα τον δούμε τον Βύντρα ως αριστερό κεντρικό αμυντικό και θα πούμε και ευχαριστώ από πάνω. Καλός είναι βρε κοτσύφι, αλλά όχι για να στήσεις πάνω του την ομάδα του μέλλοντος. Αν σκεφτείς πως οι δύο στοπερ και οι δύο αμυντικοί χαφ θεωρούνται από τον ίδιο τον Τεν Κάτε ως "η καρδιά της ομάδας", ο επιρρεπής στα λάθη Βύντρα δεν κάνει για βασικός σ΄ αυτή τη θέση.