Tuesday, July 22, 2008

Κακίες...

Eίπαμε ρε σεις Αγγελόπουλοι να κάνετε κινήσεις μπας και μπορέσει ο γαύρος να σηκώσει κανα κατσαρόλι στη σπυριάρα τη μπάλα. Αλλά δεν είπαμε να ξεπαραδιαστείτε κιόλας, μπας και καταφέρετε να μας φτάσετε! Κάντε λίγο κράττει ρε σεις! Κρίμα είναι να τα κλαίτε τα λεφτά σας πάλι!

Ωραία αφάνα αυτός ο Τσίλντρες. Ε ρε έντομα που θα κατοικούν εκεί μέσα! Κι άμα δεν καταφέρει να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, υπάρχει κι άλλη λύση. Να οργανώσουνε καμιά συναυλία στο ΣΕΦ. Μια χαρά τον κόβω τον παίκτουρα στα καλλιτεχνικά!


Απορία: Αυτό το πόδι στο οποίο τραυματίστηκε ο Μπελούτσι, είναι αυτό που έχει πληρώσει ο γαύρος, ή το άλλο;

***

ΥΓ. Oι πραγματικοί λόγοι που ... σούταραν τον Λούα Λούα:
α) Ηταν ατομιστής και έδινε τη μπάλα μόνο από το δεξί στο αριστερό.
β) "Ξίνιζε" ο ειδικός όρος που υπήρχε στο συμβόλαιό του, ότι κάθε φορά που ο γαύρος θα κέρδιζε τίτλο ή θα περνούσε ένα γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, η προηγούμενη ομάδα του, η Πόρτσμουθ, θα εισέπρατε ένα γενναίο ποσό. (Καλά, πώς κάνουν έτσι; Ο,τι έδωσαν έδωσαν!).
γ) Μετά την εξάρθρωση της ωμοπλάτης, όπου δεν δέχτηκε να κάνει εγχείριση, αλλά μόνο θεραπεία, σε συνδυασμό με την εγχείριση περιτονίτιδας, θα ήταν αδύνατο να βγάλει 8 σερί ματς χωρίς να εμφανίσει κάποιο τραυματισμό.

21 comments:

island said...

Αυτή η ντροπή μόνο με τον Κιριλένκο ξεπλένεται. Βέβαια κρατήσαμε τον Σάρας που φέτος θα είναι πιο πολύ προσαρμωσμένος στα συστήματα αλλά τα τηγάνια έχουν πάρει αμπάριζα την αγορά. Φαίνεται πως ο Γιαννακόπουλος έχει καθίσει σε μια γωνία και απλά παρακολουθεί.Άσε που ο ένας Αγγελόπουλος είναι και σάικο. Το έχεις δει το βλέμμα του;;; Το δεξί μάτι(όπως βλέπουμε εμείς) φεύγει για άλλες χώρες. Αλλά το παραδάκι το ρίχνει. Γι αυτό σου λέω. Μόνο ένας Κιριλένκο μας σώζει. Ή κάτι άλλο τέλος πάντων...Να τους ξανακοπεί ο βήχας. Γκούχου...

squarelogic said...

Μπραβο gatti που δεν πτοείσαι απ τις θερμοκρασιες και ποστάρεις με δημοσιογραφική κανονικότητα.

Δεν εχει ανακοινωθεί ακομα ο Τσίλντρες,έτσι δεν είναι?
γιατι εμένα μου φαίνεται πολυ περίεργο 25χρονος,εν ενεργεια πενταδάτος παίκτης ΝΒΑ να τα βροντάει μόνο για τα φράγκα...Μάλλον μορφή πίεσης προς την ομάδα του μου κάνει..

Αλλά αν τελικά έρθει,πιστοποιεί οτι οι Αγγελόπουλοι έχουν ανεξαντλητα χρήματα και δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας παρουν τα πρωτεία.Βρήκαν και την ευκαιρια τωρα που οι Γιαννακό λοξοκοιτούν και προς το ποδοσφαιρο.
Βέβαια,όπως εδειξε κι η μεταγραφή Σαρας,δε σημαίνει οτι σώνει και καλά θ'αλλαξουν οι ισορροπίες.Σίγουρα πάντως ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε υπέρμετρα...

zouk said...

Σιγουρα δεν θα με χαλουσε μια μεταγραφη όνομα και στο μπασκετ,αλλα νομιζω με αυτες που καναμε ειμαστε πληρεις.
Απλα φετος θα εχουμε πραγματικα δυνατο ανταγωνισμο απο τον Ολυμπιακο.

gatti said...

@island: Σιγά μην χωρέσει ο ΑΚ47 στα συστήματα του "Ζοτς". Αυτός έχει συστήματα μόνο για περιφερειακούς και τους ψηλούς τους έχει για να τραβάνε κουπί.
Ο Αγγελόπουλος όντως έχει βλέμμα σάικο. Πάντως τα τελευταία δυο - τρία χρόνια έχει ρίξει πολύ χρήμα στην ομάδα. Κάποτε θα του βγει. Απλά εγώ αναρωτιέμαι: Αν ο γαύρος καταφέρει να πάρει τίτλο, ο Γιαννάκης θα πιστωθεί την επιτυχία, μετά από τέτοιες μεταγραφές;



@squarelogic: Προσπαθώ να το αποφύγω το ποστάρισμα, αλλά πάντα κάτι θα βρεθεί να με "τσιγκλήσει".
Λες να είναι πίεση προς την ομάδα του; Δεν νομίζω. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη. Και κανείς δεν λέει όχι σε τέτοια λεφτά. Νομίζω ότι τέτοιο συμβόλαιο στην Ατλάντα δεν μπορεί να το έχει. Ωστόσο λένε ότι θα υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, αν βρεθεί κάτι στο ΝΒΑ να την κάνει.

Ο γαύρος έχει ενισχυθεί, δεν χωράει αμφιβολία. Πάντως κάτι τέτοιοι τύποι προσωπικά δεν με κάνουν να ανησυχώ. Πιο πολύ με προβληματίζει ένας υγιής "Σόφο" και ένας παθιασμένος Παπαλουκάς παρά τέτοιες μεταγραφές. Είχαμε πάρει κι εμείς τον Ντελκ. Και τι καταλάβαμε;



@zouk: Kι εγώ πιστεύω πως είμαστε πλήρεις, έτσι τουλάχιστον όπως την έχει στο μυαλό του την ομάδα ο Ομπράντοβιτς. Ισως αν δεν ήταν αυτός, να προβληματιζόμουν. Με τον Σέρβο στο τιμόνι, μια επιπλέον μεταγραφή, περισσότερο θα χαλάσει τη χημεία παρά θα ενισχύσει την ομάδα.
Είναι ωστόσο βέβαιο ότι φέτος θα πέσουν κορμιά στις μάχες με τον ακατονόμαστο.
Το κακό είναι ότι μιλάμε για πρωτάθλημα μεταξύ δύο ομάδων. Το θέμα θα ήταν να ενισχυθούν και οι υπόλοιπες.

kakaskimos said...

Βλέπω είσαι αντικειμενική. Αν πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα γίνει το έχει κερδίσει ο Αγγελόπουλος. Αν δεν το πάρει, θα το έχει χάσει ο Γιαννάκης. Δεν τολμά άνθρωπος να φύγει απο τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό ...

scarface said...

δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Τσίλντρες αλλά η κίνηση αυτή του Αγγελόπουλου δεν γίνετε για την ενίσχυση του μπασκετικού τμήματος αλλά για να μπει στο μάτι του ποδοσφσαιρικού (βλέπε Σώκρατες).

Το έργο ότι εγώ τα "χώνω" και ο άλλος όχι το έχουμε δει και στο δικό μας σπίτι στα αντίστοιχα τμήματα.

υ.γ. όλα τα λεφτά η απορία σου για τον Μπελούτσι.

gatti said...

@kakaskimos: Objectivity
is my middle name! :-p

Πρέπει να το παραδεχτείς ότι με τέτοιες μεταγραφές κι εσύ θα μπορούσες να πάρεις τίτλο. Αρα, σαφώς αν το πάρει ο γαύρος θα οφείλεται στις μεταγραφές που έκαναν οι Αγγελό κι αν το χάσει θα φταίει αυτός ο ...άχρηστος ο Γιαννάκης!

Μπα, καμία σχέση αυτό που λες για τον Γιαννάκη. Δεν τον πήγαινα ποτέ ιδιαίτερα, ωστόσο τον εκτιμώ για όσα πρόσφερε στην Εθνική. Ακόμα δεν τον έχω μισήσει. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις...
Προβλέπω πως φέτος που λόγω της ενίσχυσης του γαύρου η αντιπαλότητα θα χτυπήσει κόκκινο, θέλει δεν θέλει (που δεν θέλει, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ας πρόσεχε...) θα εμπλακεί στην κόντρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται...



@scarface: Mα, ήδη οι γαύροι μεταξύ σοβαρού - αστείου το φωνάζουν: "Aγγελόπουλε, θεέ, πάρε την ΠΑΕ".

ΥΓ. Μα είναι ένα θέμα, δεν είναι; Αν τραυματίστηκε το ξένο πόδι, τι φταίει ο φουκαράς ο γαύρος που ακριβοπλήρωσε το γερό;

coachp said...

δύσκολα χάνει πρωτάθλημα στο μπάσκετ φέτος ο Ολυμπιακός... Εχει θωρακιστεί, δεν έχει φτιάξει απλά ομάδα. Ακόμα παρεξηγημένη είσαι ρε gatti???

Νικόλαος Παπουτσής said...

Τι ονόματα και κουραφέξαλα ρε παιδιά?
Δηλαδή ο παναθηναϊκός εχει κάποιον
αβάφτιστο?
Ολοι οι παίχτες ειναι για βασικοί
σε οποια ομάδα κι αν πάνε
Μερικοί δε ειναι για το ΑΜΕΡΙΚΑ
Νταξει...οτι κάτι γίνετε στο λιμάνι
ναι, δεν διαφωνώ, άλλα αυτό ειναι
καλό και για μας να κάνουμε καλύτερες
προπονήσεις μαζί τους χαχαχαχα

τσίου!!

kakaskimos said...

Το κερδίζει ο Αγγελόπουλος (αλήθεια, ποιος από τους δύο, αυτός με το καλό πόδι, ή αυτός με το τραυματισμένο? ...) και το χάνει ο Γιαννάκης, ενώ το κερδίζει ο Ομπράντοβιτς και το χάνει ο Γιαννακόπουλος.
Αργώ αλλά καταλαβαίνω ...

zouk said...

Το σηριαλ με τον Τζεμπουρ εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα.Τον θελω τον παιχτη,αλλα αρκετα το κουρασαν.Αφου δεν τον δινουν ας κοιταξουν αλλου οι δικοι μας,που φανταζομαι οτι ηδη το κανουν.

Αυτος ο Μλενχιο ελπιζω να μπορει να παιξει κεντρικος αμυντικος,γιατι στο wiki τον βλεπω για αριστερο μπακ.Που η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαστε ετσι και δεν ικανοποιει ο Δαρλας τον Χενκ.
Απλα ακουω συνεχεια,κεντρικος και κεντρικος απο δημοσιογραφους βεβαια.Οι δικοι μας μπορει να τον θελουν για μπακ.
Ποιος ξερει να μας πει?

Θελω ευρωπαιο αμυντικο.Τοσα ονοματα γραφτηκαν.

zouk said...

Μολις ειδα οτι ο Πανιωνιος εβγαλε ανακοινωση.Δεν παραχωρει τον παιχτη.Οποτε παμε για αλλα.Επιτελους.

Alexandros said...

Μωρέ μπράβο μαλλί ο τύπος!

gatti said...

@coachp: Kαλά και όταν πήρε τον "Μάτσας" τα ίδια έλεγαν οι γαύροι.



@karaflokotsifas: That's the spirit κοτσύφι μου! Αντε γιατί πολύ μας ζαλίσανε με τους παίκτες που παίρνουν. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό.
Ασε που μπορεί να έχει δίκιο ο squarelogic που έγραφε πως το όλο θέμα είναι μορφή πίεσης προς την ομάδα του. Ξαφνικά τα "Γεράκια" έριξαν στο τραπέζι δελεαστική πρόταση για να μείνει. Περίπτωση Γκουλιότα θυμίζει η υπόθεση.



@kakaskimos: ΑΝ και όταν το χάσουμε, τότε θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο δίλημμα. Προς τον παρόν δεν μας απασχολεί.
Ο γαύρος έχει ήδη μείον ένα με τον "δράκο". Αλήθεια, αυτό το έχασε ο ίδιος, ο Πίνι ή οι Αγγελόπουλοι;



@zouk: Nα σου πω την αλήθεια καλύτερα που τελείωσε το συγκεκριμένο σίριαλ. Οταν κάτι τραβάει τόσο πολύ κάπου ξενερώνεις.

Αν ο Τσακίρης είναι της σχολής Σκόρδα, τότε μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε περίμενε σε κανα δυο 24ωρα να γίνει ο παίκτης πράσινος.
Αν δεν είναι, τότε μη σου κάνει εντύπωση, να τον στείλει στο γαύρο.

Ο Μπλένχιο είναι αριστερό μπακ. Κατ΄ ανάγκη παίζει και στόπερ. Δεν μας καλύπτει αν δεν γίνει άλλη μεταγραφή. Καλός θα είναι μόνο ως συμπληρωματικός, όχι σαν πρώτο όνομα.

Κι εγώ θέλω Ευρωπαίο αμυντικό και τώρα πια μάλλον επιβάλλεται να είναι Ευρωπαίος που να έχει ξεκινήσει και προετοιμασία με την ομάδα του. Εχουμε αργήσει τόσο πολύ που είναι πολυτέλεια τυχόν Λατινοαμερικάνοι που χρειάζονται ένα διάστημα προσαρμογής. Πιέζει πολύ ο χρόνος.



@alexandros: Είδες μαλλί; Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι ζωύφια θα κυκλοφορούν εκεί μέσα!

Crazy Tourists said...

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με το γάβρο...
Σιγά μην πάρει πρωτάθλημα!!
Το πολύ πολύ να χάνει με μικρότερη διαφορά...
Άλλωστε δύσκολα θα ξανα-παρουσιαστούμε τόσο χάλια όσο στο δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς...
Όσο για το Γιαννάκη ας πρόσεχε και ας προσέξει...Στην τελική ας διαλέξει ομάδα...Δε μπορείς να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη...Ή να μείνει στην εθνική να τον χειροκροτούμε όλοι ή να μείνει στο γαβρο και να αντιμετωπίσει ό,τι και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του... Αλλά να κάνει καραγκιοζιές στα ντέρμπυ και μετά να λέει ότι η κερκίδα δεν τον σέβεται όσο θα έπρεπε πάει πολύ...
Πολλά είπα πάλι...
Ώρα να την πέσω..

Φιλιά gatti, καληνύχτα!!
Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!! Πάαααααααααααλιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

squarelogic said...

Καλυτερα που χαλασε του Τζιμπούρ:
-γιατί η σταση του Τσακίρη είναι σούπερ εκνευριστικη
-γιατί τ'ανταλλάγματα ήταν εξαιρετικά υψηλά
-και γιατί ο χαρακτήρας του παίκτη θα αναφλεγόταν απ την επαφή με τον εξισου εκρηκτικο Τεν Κάτε,οπότε γιατί να δωσεις τοσα χρηματα για ναχεις παλι εναν 'Εκι" να σου βαζει φυτίλια?
Ας τον κρατησει λοιπόν ο "πωλών τοις μετρητοίς" να δούμε πόσο θα τον δώσει του χρόνου...

Στα σεντερμπάκ αρχίζω ν'ανησυχω.
Οι τιμές που ακούγονται για απλά συμπαθητικούς παίκτες είναι εξωφρενικες(θυμίζω μιλάμε για σεντερ-μπακ...)και όχι άδικα οι δικοί μας ειναι "μαγκωμένοι"...δεν θελουν να τους πιάσουν κι εντελώς Κώτσους.Θυμάσαι που εγραψα οτι τα 2,5 εκ του Γαβραάμ ενδεχομένως ν'αποδειχτούν και "τιμή ευκαιρίας"?
Ο Μέιρα λεει εκλεισε με 1,2/χρονο στη Γαλατά,αλλά δεν ειδα αν πηρε και ποσα η ομάδα του....Αν αυτό το ποσό δεν ηταν υπέρογκο ήταν μια καλή λύση που άδικα χάθηκε.
Για τον σεντερ φορ και να μην ερθει τώρα και να τον ψαξουν τον Δεκεμβρη,θα το κατανοήσω και η ομάδα μπορει να πορευτεί και με τους υπάρχοντες...αλλά σεντερ μπακ θελουμε οπωσδήποτε κι ο ενας μεγάλης κλάσης!
Τέλος καλο θα ηταν να ερθει-εστω δανεικος-ο Νιγκεθ που ακουγεται για αριστερα.Με τον Νινη απ την αλλη πλευρά και τους Σπυροπουλο-Γκαμπριελ θα εχουμε επιτελους πτέρυγες-φωτια!

irene said...

κάθε φορά που έρχονται τέτοιες μούρες ελλάδα , κλαίω τα λεφτά που χάνονται άδικα..με ένα χελιδόνι δεν έρχεται η άνοιξη .. ας πάρουν 2-3 ευρωπαίους με μέλλον , αυτός θα τρέξει να φύγει με την πρώτη ευκαιρία μακριά από εδω..

κανω μπανάκια στο γραφείο - νοητά :)

gatti said...

@crazy tourists: Aυτό λέω κι εγώ τρελοτουρίστι μου!
Το πολύ πολύ να μας ...δυσκολέψει κομματάκι. Ε, ήταν και ανιαρό να παίρνεις πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. Καλό είναι να έχεις και λίγη δυσκολία να σε κρατάει σε φόρμα!

Οσο για τον Γιαννάκη, θα τον δούμε στο πρωτάθλημα. Κατά πόσο θα μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Εγώ το υπογράφω ότι δεν θα τα καταφέρει.

Φιλιά βαζελάκι μου!



@squarelogic: Nα σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν χθες το πρωί. Από το λίγο που τον έχουμε δει τον Τσακίρη, απορούσα πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός να έχει σταντ μπάι τον παίκτη και να είναι στη δική του διακριτική ευχέρεια να τον αποκτήσει και ο ίδιος να ανέχεται τέτοια κατάσταση. Και τελικά η ανακοίνωση που έβγαλε ήταν ακριβώς αυτή.
Βέβαια, αυτό είναι στάχτη στα μάτια. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν που ο Παναθηναϊκός δεν έφτανε στα χρήματα που ζητούσε για τον παίκτη.
Ετσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήμουν ζεστή για την απόκτηση του Τζιμπούρ. Θεωρώ μαθηματικά βέβαιο ότι ο Τεν Κάτε όπως τον βλέπουμε, θα σκοτωθεί με κάποιον παίκτη. Με τη μη απόκτηση του Τζιμπούρ κερδίζουμε σίγουρα χρόνο!

Δεν ξέρω αν θα περιμένει να τον δώσει του χρόνου. Ηδη οι φυλλάδες γράφουν για μπάσιμο του γαύρου. Ας τον πάρει, σαν χαρακτήρας του ταιριάζει περισσότερο.

Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να πω ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Αβραάμ, αλλά όσο η ομάδα καθυστερεί να βρει σέντερ μπακ προς αυτό το σημείο οδηγούμαι.
Το σίγουρο είναι ότι τώρα τρέχουμε και δεν ξέρω πόσο καλοί είμαστε στο ...σπριντ.
Για τον Νίγκεθ πραγματικά απορώ που δεν κάνουμε κάποια κίνηση, θεωρώ ότι είναι σπουδαίος παίκτης και θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ, αφού ακούγεται ότι τον θέλουμε.



@irene: Δεν ξέρω αν χάνονται άδικα τα λεφτά. Δηλαδή αν το δεις κοινωνικά το θέμα δεν το συζητάμε, παραείναι άδικο να δίνεις τόσα λεφτά για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ όταν υπάρχει κόσμος που ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα, άλλης συζήτησης.

Είναι όμως πολύ μεγαλύτερο το "γκελ" που κάνει ένας παίκτης από το ΝΒΑ απ΄ ό,τι θα κάνει ένας Ευρωπαίος, γι΄ αυτό και πάντα οι ομάδες κοιτάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η σχέση βέβαια είναι αμφίδρομη, καθώς και οι μπασκετμπολίστες κοιτάζουν προς την Ευρώπη, γυρίζοντας την πλάτη στο ΝΒΑ και τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλο θέμα στις ΗΠΑ για την "αποψίλωση" του ΝΒΑ.

coachp said...

Η Bgt δεν θέλει δημοσίευση του IP της. Αν εσύ επιμένεις μπορώ να «δώσω» τα σχεδόν ίδια δικά σου, που μοιάζουν με τα σχεδόν ίδια δικά της... Ελπίζω να ξεπαρεξηθηκες. Και ακόμη περιμένω την τοποθέτηση σου σχετικά με το μπάσκετ, , ,

gatti said...

@coachp: Aφού επιμένεις να το θίγεις μέσω των σχολίων των blogs ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί μέσω email, σου απαντώ, αλλά δεν πρόκειται να επανέλθω.

Μπαίνω από hol μέχρι το μεσημέρι,
από otenet το απόγευμα.
Αν μπαίνει και κάποια άλλη με τους ίδιους provider και τυχαίνει και είναι στην ηλικία μου και να γράφει σχεδόν τα ίδια πράγματα με μένα
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

Βάλε κάποιον πιο έμπειρο στα τεχνικά από σένα να τσεκάρει IP και ό,τι άλλο μπορεί να τσεκαριστεί. Φαντάζομαι ότι κάποιος τεχνικός θα μπορεί να βρει άκρη.

Δεν έγραψα ποτέ ανώνυμα, ούτε προτίθεμαι να το κάνω. Με πρόσβαλε και μόνο που το σκέφτηκες. Δεν θα μπω όμως στη διαδικασία να σου αλλάξω γνώμη. Πίστευε ό,τι θέλεις.
Από πλευράς μου, καλύτερα μακριά και αγαπημένοι.

coachp said...

Μα αφού σου είπα οτι σε πιστεύω και όλο το θέμα γράφτηκε "χαριτολογώντας". Σιγά μην κάτσω να το κάνω ΘΕΜΑ, με τεχνικούς κλπ κλπ...
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω.

Οτι πεις.