Thursday, July 24, 2008

Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία


Παράκρουση. Οπως σας το λέω (γράφω). Παράκρουση έχουνε πάθει οι γαύροι με αυτό τον Τσίλντρες. Στα ραδιόφωνα βγαίνουνε, sms στέλνουνε, σε φόρουμ γράφουνε και η χαρά τους δεν περιγράφεται με τον αφάνα που υπέγραψε στην ομάδα τους. Μιλάμε ότι δυο μέρες τώρα όχι μόνο θυμηθήκανε το μπάσκετ αυτοί που το είχανε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια, αλλά μάθανε κι αυτοί που δεν το κατέχουνε το άθλημα. Κι όχι μάθανε απλώς. Ειδικοί έγιναν. Λογικό θα μου πεις. Είδαν και απόειδαν που ο Χόχος δεν λέει να πάρει παίχτη στη μπάλα την κανονική και έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στους Αγγελόπουλους και στην άλλη τη μπάλα τη σπυριάρα.
Από την Δευτέρα το βράδυ έχει αναστενάξει το youtube. O,τι βιντεάκια υπάρχουνε με τον Τσίλντρες στο Δίκτυο τα έχουνε κατεβάσει, τα βλέπουν και φτιάχνονται. Μιλάμε τώρα ότι τα βιντεάκια του youtube είναι καλύτερα κι από φούντα. Τα παρακολουθούν και φαντασιώνονται πώς θα είναι η ομάδα τους του χρόνου με τον παίκτουρα. Μέχρι και το όνομα του έχουν αλλάξει. Μέχρι ...Βινς Κάρτερ τον είπανε!
Τέτοια ικανοποίηση, ούτε η Σκλεναρίκοβα να τους καθόταν!

Ασε τώρα οι αναλύσεις.
Ολος ο κόσμος σου λέει θα μάθει το όνομα του Ολυμπιακού για την κομβικής σημασίας έλευση του Τσίλντρες που αλλάζει τους συσχετισμούς στον παγκόσμιο αθλητισμό. Και η μοίρα επέλεξε τον θρύλο για την πρώτη τεράστια DA PIPA που παίρνει η USA στον οικονομικό τομέα με βάση τον συσχετισμό euro - δολαρίου.

Δεν κάνω πλάκα! Ετσι ακριβώς το γράφουν. Τύφλα νάχουν τώρα οι οικονομολόγοι και οι κάθε λογής οικονομικοί αναλυτές. Τζάμπα περάσανε τα χρόνια τους στα πανεπιστήμια!
Εφτανε μια κίνηση του γαύρου για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.
Ποια 11η Σεπτέμβρη τώρα, ποιος πόλεμος στο Ιράκ, ποιο τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό και τρίχες κατσαρές! Εδώ γράφεται μπροστά μας η ιστορία από την αρχή και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς μας. Μόνο οι γαύροι έχουν καταλάβει τι παίζει!

Και τι να τους πεις τώρα; Οτι, εντάξει ρε παλικάρια κι άλλοι πήρανε παίκτες αλλά δεν έκαναν έτσι; Οτι, καθίστε να τον δούμε πρώτα και μετά μιλάμε; Μήπως να τους θυμίσεις ας πούμε τι έπαθε ο δόκτορ Αργύρης Μήτσου (πού να βρίσκεται τώρα αυτή η ψυχή;) που έκανε τον Εκι δύο Ριβάλντο; ΄Η ότι ο Παναθηναϊκός με τον "Σάρας" έμεινε έξω από το φάιναλ φορ και με τον Ντομινίκ ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος στο πρωτάθλημα; Ψιλά γράμματα.

Σάμπως όμως κι ένας που το τόλμησε, τι κατάλαβε;

Aν τύπωνα τα “γλυκόλογα” που μου έστειλαν φανατικοί το τελευταίο διήμερο και τα έβαζα στη σειρά, θα έφτανα στο Πεκίνο. Αν τοποθετούσα δίπλα και τα κοσμητικά των προηγούμενων ημερών, θα περνούσα το μισό Ειρηνικό και θα έφτανα στη Χαβάη.



Ποιος το γράφει αυτό; Ο Παπαδογιάννης το γράφει που τόλμησε να αμφισβητήσει τη χρησιμότητα του Τσίλντρες σε άρθρο του στη Sportday. Τον πήρε και τον σήκωσε κι αυτόν και το άρθρο του μαζί.


Το τι μπινελίκι έφαγε άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε. Τι το φύλο του αλλάξανε, τι ότι θα τον βάλουν κάτω και θα του ...αλλάξουν τα φώτα απειλούσαν, τι τη φωτογραφία που έχει στην στήλη του σχολίαζαν! "Κάτι ξέρεις - λέει - και βάζεις τα χέρια μπροστά από το πρόσωπο" (για να προστατευτεί από το ξύλο που θα φάει, σα να λέμε) τι να μην πατήσει στο ΣΕΦ τον προειδοποιούσαν γιατί θα έρθει ...τσουτσουνάμι.

Μιλάμε ότι μετά από τόσο βρισίδι μέχρι κι εγώ άρχισα να αναρωτιέμαι: Μα, καλά, δεν είναι γαύρος ο Παπαδογιάννης; Λάθος έκανα τόσα χρόνια; Ρε δικός μας ήτανε και δεν το είχα πάρει πρέφα; Δύσκολη τελικά η δουλειά των δημοσιογράφων. Ο,τι και να γράψουν τον μπελά τους βρίσκουν.


Και βέβαια επειδή ο σωστός γαύρος έχει βαθιά μέσα του κρυμμένη και την καχυποψία περί "παράγκας" στο μπάσκετ (αυτή ακριβώς την παράγκα που δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, όπου όλα είναι αγγελικά φτιαγμένα και όσοι μιλάνε για παράγκες απλώς δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν το μεγαλείο της ομάδας του λιμανιού) έχει ήδη βρει άλλοθι για την ...απευκταία (και σχεδόν απίθανη) περίπτωση που ο αφάνας δεν τα καταφέρει στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Θα φταίει η "πράσινη παράγκα" του μπάσκετ που θα τον στέλνει στον πάγκο με 4 φάουλ από το πρώτο εικοσάλεπτο, αφού θα του σφυρίζει επιθετικό σε κάθε επαφή με τον Διαμαντίδη...


Δύο λοιπόν περιπτώσεις υπάρχουν. Είτε ο αφάνας θα παίξει τέτοιο μπάσκετ που θα πέσουν τα τσιμέντα, είτε θα τον "καθαρίσουν" οι "γκρίζοι λύκοι" του Παυλάρα. Μέση οδός δεν υπάρχει.


ΥΓ. Χωρίς πλάκα τώρα, έτσι και ...ξεστρατίσει καμιά φωτοβολίδα και πέσει επάνω του με τέτοια αφάνα κινδυνεύει να γίνει φλαμπέ!


***

ΥΓ (άσχετα - ποδοσφαιρικά)



ΥΓ1. Μεγάλη μπάλα ο Ολυμπιακός!
ΥΓ2. Ο,τι μπορεί κάνει ο Ερνέστος για να δώσει στο θείο να καταλάβει ότι θέλει παίκτες κι ότι ο ίδιος δεν θα του κάνει τη χάρη να γίνει τεχνικός διευθυντής και να τους βρει μόνος του (ρε μπας και θέλει να τους πληρώσει κι από την τσέπη του;). Μόνο το μέλος σέντερ φορ δεν έβαλε να παίξει. Αλλά του θείου δεν ιδρώνει το αφτί του.
ΥΓ3. Πλάκα πλάκα ελεύθερος ο Κολοσσός κι εμείς ψάχνουμε για σέντερ μπακ. (είπαμε ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ). Πού θα την αφήσεις τη Γωγώ μόνη της και θα τρέχεις στας Ευρώπας, βρε;
ΥΓ4. Τελικά δεν περνάει πια η μπογιά του όμορφου. Δεν τον ...σαγήνευσε τον Τεν Κάτε όπως έγινε με τον Πεσέιρο.
ΥΓ5. Α ρε φουκαρά Μάλαρτζ τι όνειρο είδες την Τρίτη το βράδυ; Στο αεροδρόμιο αναρωτιόσουν αν θα είσαι εσύ ή ο Μάριο ο εκλεκτός του τεντά και λίγο αργότερα μάθαινες ότι παίρνεις πόδι. Τζάμπα πήγαν όλα τα "κούρβα" που πέταξες στους συμπαίκτες σου όταν ο Τεν Κάτε σου τα έχωσε γιατί δεν κατευθύνεις σωστά την άμυνα.
ΥΓ6. Εδώ που τα λέμε ...γαυρόφατσα αυτός ο Τζιμπούρ.
ΥΓ7. Τώρα που δεν έρχεται ο Τζιμπούρ ποιος θα είναι ο πρώτος που θα ...σκοτωθεί με τον τεντά; Ο "Κάρα" μήπως;
ΥΓ8. Ποιος Χέσκεϊ; Ενα ...χάσκι πιο απειλητικό θα είναι στην επίθεση!
ΥΓ9. Τι θα γίνει ρε; Θα πάρετε κανα στόπερ;

18 comments:

Alexandros said...

Kαλημέρα gatti! Μεγάλη έμπνευση έχεις τώρα τελευταία. Όχι ότι πριν δεν είχες , αλλά τον τελευταίο καιρό ζωγραφίζεις!

gatti said...

Είναι από τη μια η πολυμετοχικότητα και από την άλλη το ότι πλησιάζουν οι διακοπές!

Καλημέρα, Αλέξανδρε!

scarface said...

Σε παρακαλώ μην ξαναασχοληθείς με τον αφάνα, πέρασε και η μόδα της ντίσκο άλλωστε.

υ.γ.1. ούτε για πλάκα μη συζητάς για τον Δέλλα, δεν παίρνουμε ένα κλαρκ καλύτερα.

υ.γ.2. τελικά είδες πόση σκαρταδούρα είχαμε και ξεσκαρτάρει ο 10κάτε σιγά σιγά?

υ.γ.3. δεν παίζει να έρθει ο Χέσκει αλλά ούτε και να τσακωθεί ο Καρά.

υ.γ.4. χάρηκα με την εξέλιξη στην ιστορία του Τζιμπούρ . Τώρα θα αναγκαστούμε να πάρουμε σίγουρα κάποιον καλύτερο.

zouk said...

Το ειχα διαβασει το αρθρο του Παπαδογιαννη.Ο ανθρωπος απλα γραφει καποια γεγονοτα.Ουτε καν καθαρη αποψη δεν λεει.Οταν εκαναν καποια πραγματα οι Γιαννακοπουλοι εγινε αυτο.
Ξερω τι επρεπε να κανει.Να γραψει οτι εγραψε και στο τελος του κειμενου να γραψει ενα ΥΓ.
Βλακειες εγραφα πιο πανω,ο Αφανας ειναι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου.
Βεβαια εκει θα τα ακουγε απο τους Παναθηναικους,αλλα σιγουρα αμα τα εβαζε στην σειρα,θα εμενε εντος Ελλαδος.

gatti said...

@scarface: Αφάνας τέλος! Στο πρωτάθλημα θα ασχοληθώ πάλι μαζί του.

Ελπίζω να μη σε παρέσυρε κανα ...ωστικό κύμα από τη "βόμβα" που έσκασε! Εγώ πάντως τη ...γλίτωσα!

ΥΓ1. Πλάκα έκανα για τον Δέλλα, αλίμονο! Απορία: Στο εξωτερικό που σκέφτεται να πάει λογαριάζει και την Κύπρο (Ανόρθωση;).

ΥΓ2. Είσαι σίγουρος ότι τους ξεσκαρτάρει ο τεντάς και όχι ο Αντωνίου;

ΥΓ3. Μακάρι να μην παίζει για Χέσκεϊ, εννοείται μακάρι να ΜΗΝ τσακωθεί ο Κάρα.

ΥΓ4. Κι εγώ χάρηκα, δεν τρελαινόμουν για Τζιμπούρ Αρκεί να έρθει ο καλύτερος. Κι ας έρθει όταν θα είμαι διακοπές!

gatti said...

@zouk: Eννοείται ότι δεν συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο του Παπαδογιάννη. Αλλωστε κι ο ίδιος στο άρθρο του στο blog του παραδέχτηκε ότι υπήρξε αυστηρός.
Δεν είναι δυνατόν να απαξιώσουμε τον παίκτη (εγώ άλλωστε για να πω την αλήθεια ούτε τον ήξερα, οπότε δεν θα μπορούσα να εκφέρω γνώμη) ούτε να στρουθοκαμηλίζουμε λέγοντας ότι δεν είναι σπουδαία μεταγραφή.
Αλλά εκεί που συμφωνώ, είναι σε όσα γράφει περί ρίσκου. Με τόσα λεφτά - λέει - αγοράζεις σιγουριά και όχι ρίσκο. Και είναι όντως ρίσκο αυτή η μεταγραφή ενός παίκτη από το ΝΒΑ που δεν ξέρεις αν μπορεί να
προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο ίδιος βέβαια ό,τι και να έγραφε τον μπελά του θα έβρισκε, αν τα έλεγε αλλιώς θα τα άκουγε όπως λες κι εσύ, από τους δικούς μας.

kakaskimos said...

Μην ανησυχείτε για τον Τσιρλίντερ. Είναι άσχετος, και με την αμερόληπτη διαιτησία θα το πάρει πάλι ο Παναθηναϊκός.
Στο ποδόσφαιρο τα νέα είναι καλά. Ο Βγενόπουλος είχε πει ότι θα βάλει 35 εκατ. για μεταγραφές. Του Σίλβα κόστισε λιγότερο απο 10. Αρα μένουν άλλα 25. Και σκέψου να βάλουν και οι υπόλοιποι τίποτα ψιλά. Τον Ροναλντίνιο θα φέρετε ...

coachp said...

1) Νομίζω οτι ζηλεύεις λίγο για τον Τσιλντρες. Ετσι ένιωσα διαβάζοντας την άποψή σου.
2)Είδες τελικά πόσο δύσκολο είναι να είσαι δημοσιογράφος. Ολο τα ακούς. Βέβαια, σαν τους γαύρους δεν έχει. Είναι οι πιο επικίνδυνοι μακράν... Οσο για Παπαδογιάννη, είναι άριστος στην δουλειά του γιαυτό και κανείς δεν ξέρει τι ομάδα είναι....
3)Αν και γράφεις για δημοσιογράφους, δεν είδα λινκ για μένα που πάντα μου έκανες την τιμή, πράμα που σημαίνει οτι είσαι ακόμη παρεξηγημένη. Κρίμα...
4)Αποψή μου για τον Τσίλντρες: Μεγάλη μεταγραφή, ρίσκο για μένα αποτελεί η δυσκολία της σωστής διαχείρησης του υλικού με τόσο πολλά ονόματα. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε ο ΠΑΟ με τον Σαρας, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα τον πρώτο του χρόνο...Είναι δύσκολες οι ισορροπίες αυτες, ποιός και πόσο θα κάθεται στον πάγκο. Πρέπει να τους κάνεις παρέα τους αθλητές, αλλιώς, χάθηκες...
ε) Το φλαμπέ που είπες είναι κορυφαίο, αλλα το φλαμπ εδεν είναι καπνιστό..? Είναι με την φωτιά? Με μπέρδεψες τώρα και πάνω στην ώρα που πεινάω...
στ) Στην Ανορθωση ο Κολλοσός, θα βρει και μπουζούκια!!!

gatti said...

@kakaskimos: Ποιος ανησυχεί; Την τρέλα που σας έχει κυριέψει σχολιάζω. Ε, καλά, ήμουν βέβαιη πως ανήκεις στη ...συνομοταξία των γαύρων που μιλούν για "πράσινη παράγκα του μπάσκετ". Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.

Τι να τον κάνουμε τον Ροναλντίνιο ρε συ; Τώρα που θα κοψομεσιαστεί κουβαλώντας τις μπάλες και κάνοντας θελήματα στα πουρά της Μίλαν, κλάψτον αυτόν! Ξόφλησε!



@coachp: Eγώ προτιμούσα μακριά κι αγαπημένοι. Εσύ θέλεις κοντά με το ρίσκο λίαν συντόμως να ξαναπαρεξηγηθούμε. Ας είναι! Μπορώ κι έτσι! :-p

1). Δεν ζηλεύω για τον Τσίλντρες. Ξαφνιάστηκα είναι αλήθεια, αλλά μέχρι να κριθεί το πρωτάθλημα και η πορεία στην Ευρώπη απλά θα περιμένω. Τότε μπορεί να ζηλέψω, τώρα γιατί; Για κάποιον παίκτη που δεν γνωρίζω;
2) Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι δημοσιογράφος. Εχω σχέση με το αντικείμενο και έχω φίλους που είναι στο επάγγελμα. Τον Παπαδογιάννη τον εκτιμώ απεριόριστα όταν δεν νοιώθει την ανάγκη να ενισχύσει τις απόψεις του Συρίγου και της "μασονίας".
Μου αρέσει και στις περιγραφές του, αλλά και στα γραπτά του.
3) Γιατί να σου κάνω λινκ; Είχες γράψει κάτι σχετικό με τον Τσίλντρες; Εκανα ήδη κάτι που δεν το πρόσεξες. Στο ποστ έγραψα δημοσιογράφοι και όχι "αλήτες ρουφιάνοι". Τις υποσχέσεις μου τις τηρώ.
4) Κι εγώ θεωρώ ότι είναι μεγάλη μεταγραφή, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει. Μα, νομίζω για τις ισορροπίες μιλάει υπό μια ευρεία έννοια και ο Παπαδογιάννης σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είναι προβλέψιμη η συμπεριφορά/απόδοση/προσαρμογή του Τσίλντρες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
5) Οταν λέμε φλαμπέ εννοούμε ότι ρίχνουμε σε κάποιο φαγητό αλκοόλ και το ανάβουμε. Ε, κάπως έτσι θα είναι το κεφάλι του αν πέσει κανα δυναμιτάκι. Ασε που τα δυναμιτάκια κολλάνε κιόλας. Κι έτσι και κολλήσει στην αφάνα ούτε ψύλλος στον κόρφο του.
6) Πολύ μένος για τον Δέλλα. Εμένα μου είναι από αδιάφορος έως συμπαθής. Πάντως δεν μου είναι αντιπαθής (κι ας τον έκραξα τότε με τον Ν΄ Ντόι, εκεί μπήκαν στη μέση τα οπαδικά).

Και μιας και ο λόγος για ...διασκέδαση, ο Τσίλντρες πρόλαβε να γνωρίσει την ...αθηναϊκή νύχτα: http://www.youtube.com/watch?v=kahtI5G2DrQ

coachp said...

Μα σε είπα. Δεν είχα σκοπο να σε προσβάλλω, και πίστεψα και ότι απάντησες, και δεν έτρεφα οτι δήποτε κακό στην σκέψη μου όταν το είπα... Χαβαλεδιάρικο ήταν. Αλλιώς, δεν θα καθόμουν να ξαναασχοληθώ, να διαβάσω, να σχολιάσω και να έχω κάποια σχέση με το μπλογκ σου και σενα.

1) Το «ζηλεύεις» πήγαινε στη εν μέρει απαξίωση της μεταγραφής. Με καυστικό τρόπο που σκοπό έχει χαβαλέ μεν, αλλα η απαξίωση-απαξίωση δε...
2)οκ
3)πάντα μου έκανες λινκ, αφου το θυμάμαι... Τώρα ένιωσα σα να λες, "Α στο διάολο, τον μαλάκα, που θα με παρομοιώσει και με άλλον..." Εν τω μεταξύ, έχει και σωστές απόψεις αυτός ο άλλος, και μια χαρά τα λέει. Μην στραβώσεις πάλι!
4)οκ
5)Ευχαριστώ για το φλαμπέ..
6)Ξέρω τι γράφω για τον Δέλλα. Και για να σε φορτώσω με την πάρτη του, μάθε οτι τους βάζελους δεν σας γουστάρει καθόλου λέει... Στους κύκλους του! Που εγώ δεν ανήκω!

Βλέπω την παναθα σου. Αυτός ο Βύντρα θα σας κάψει πραγματικά. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο έτσι...?
Παρτε αμυντικό ρε παιδάκι μου. Κράξτε σύσσωμοι όλοι μαζί τον Αντωνίου... Ξέρω τι σου λέω...

Υ.Γ. Ο Κλέιτον με άρεσε!

gatti said...

@coachp: Kαι δεν θες να προσβάλλεις και δεν σκέφτεσαι τίποτα κακό αλλά τις μπηχτές τις ρίχνεις. Κι όταν στο επισημαίνω μου το γυρίζεις στο χαβαλέ. ΑΣΤΟ!

1) Δεν την απαξιώνω, τώρα αν αυτό "βγάζει" η καυστικότητά μου, τι να κάνω, που δεν μπορώ να αλλάξω στιλ. (Βασικά η φάτσα του, μου προκαλεί γέλιο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να έχω έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου, αλλά αυτό είναι άσχετο με την αξία του).

3) ΠΑΝΤΑ σου έκανα λινκ; Χα! Καλόμαθε η γριά στα σύκα!


5) Παρακαλώ

6) Μπα δεν φορτώνω, απλά δεν μπορώ να τον αντιπαθήσω (αν και υπήρξε και ...σκώληξ!).


Ο Βύντρα.. Ποιος την κάνει την πατάτα; Ο Βύντρα! Ε, μα τι λέμε τόσα χρόνια; Μπορεί ξαφνικά ο Βύντρα να πάρει διαζύγιο με την γκάφα; Δεν υπάρχει περίπτωση! Είναι μαζί δεμένοι ώς το θάνατο!

Ρε μη με τρελαίνεις κι εσύ! Τόσους μήνες φωνάζω για στόπερ! Στο μεταξύ είδες τι γίνεται έτσι και ξεφύγει ο αντίπαλος στο σύστημα που θέλει να παίζει ο τεντάς ε;
Γράφει με τη μία το γκολάκι!

ΥΓ. Καλός ο Κλέιτον, αρκεί να μην κόψει τη θέση από τα δυο ΠΑΟΚια μου!

coachp said...

Δεν είναι μπηχτή ρε Γαττί? Διαπίστωση. Πόσο καιρό θα με τιμωρείς..? Σχώρα με!

Σε τσάκωσα! Γιατί δεν πήγες γήπεδο? Εεεε? Περιμένεις να δεις τι θα γίνει κι αν θα πάει καλά η Πανάθα? Καναπεδάτη κι εσύ? Μόνο στα καλά πάμε? Τόσα ξόδεψε ο πολυμετοχικός. Που είναι το διαρκείας στην 9... Αν και δεν μου απάντησες για την 9 και τον πατέρα σου ακόμη...

Υ.Γ. 4-5-1 είναι αυτό έτσι... Ποιο 4-2-3-1 μου λέτε τώρα??? Μπράβο ο Κλέιτον...

gatti said...

@coachp: Ποιος σε τιμωρεί ρε συ; Είδες πόσο κρατάνε τα ...μούτρα μου; Ούτε μια μέρα! Είναι το αδύνατο σημείο μου αυτό! Αλλά θα με ξαναφτιάξεις εσύ, δεν σε φοβάμαι!

Δεν πήγα γήπεδο γιατί είχα δουλειά. Είναι μιάμιση εβδομάδα πριν την άδεια και έχω πολλές εκκρεμότητες. Ούτε με Διναμό προβλέπεται να πάω. Και που θα καταφέρω να το δω, πολυτέλεια είναι!
Διαρκείας δεν πήρα ακόμα.

ΠΑΝΟΣ said...

Με συγχωρείς για το άσχετο του κόμμεντ, αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο περιμένω υπερ-ποστ μετά το σημερινό.

(Τρέλανέ μας)

;)

Νικόλαος Παπουτσής said...

Πολυ πίκρα ρε παιδιά στον μπασκετικό
γαύρο πολύ πίκρα...

Εγώ αυτό που θέλω ειναι να βγάλουν κι άλλη γλώσσα για να τους την κόψω όπως την κόβω δέκα χρονια τώρα.

Ακόμα και φέτος με μια χρονια σκατά
τον γαύρο τον είχα για την πλάκα μου
Και το ωραίο ειναι ότι τον εχω αφησει
να νομίζει ότι με προφταίνει χαχαχαχα
ότι στην άλλη γωνία θα με πιάσει χαχαχα

Ετσι παραμυθιαζόσαστε όλοι οι γαύροι με τον αφάνα που τον γνώριζε ο ενας στους εκατό,για να μην πω στους χίλιους.

Δεν πειράζει παιδιά φέτος θα το πάρετε σίγουραααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαα!

ΥΓ
ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ????

ΤΣΙΟΥ???

ΤΣΙΟΥ!!!

gatti said...

@πανοσ: Καλώς ήρθες. Για υπερ-ποστ δεν ξέρω. Ενα ποστάκι όμως ετοιμάστηκε! :-)



@karaflokotsifas: Καλά κοτσύφι μου, οι γαύροι έχουνε τρελαθεί εντελώς.
Η χαρά τους δεν περιγράφεται! Δεν ξέρω αν θα πιάσει ο παίκτης στην Ελλάδα, αλλά έτσι και γυρίσεις να διαβάσεις τα γαυροφόρουμ θα πάθεις την πλάκα σου.
Υπάρχουν οι εντελώς τσίου (χωρίς παρεξήγηση, μιας που είσαι και ...κοτσύφι), υπάρχουν οι γραφικοί, υπάρχουν οι υπερφίαλοι, υπάρχουν και οι γνωστικοί. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας που να μην ασχολείται με αυτή την υπόθεση! Ξαφνικά έγιναν όλοι ειδικοί στο μπάσκετ!

Τελικά μεγάλο πράγμα η παραμύθα!

YΓ. Μια χαρά τα είδαμε τα παιδιά. Θέλουν δουλειά ακόμα, αλλά το δείγμα είναι σίγουρα θετικό!

Νικόλαος Παπουτσής said...

θα τους περάσει μια και
καλη...τα καλύτερα έρχονται

περίμενε και θα δες

τσίου!!!

gatti said...

@karaflokotsifas: Δεν ξέρω αν έρχονται τα καλύτερα. Γι΄ αυτό που είμαι σίγουρη είναι πως τα χειρότερα πέρασαν!