Friday, July 25, 2008

Ο νέος είναι ωραίος

Tώρα δηλαδή εγώ τι πρέπει να κάνω μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σαρλερουά; Οχι πείτε μου! Λογικά, πρέπει να δείξω χαρακτήρα, να θυμηθώ όσα έγραφα τόσο καιρό, να μην λουστώ όσα κοροϊδεύω και να κρατήσω μικρό καλάθι.
* Να μην αισιοδοξώ υπέρ το δέον σα να λέμε (για να μη με κράξει και ο coachp - να δω τι θα καταλάβεις με το link).
* Να σκεφτώ ότι έγραφα πως από τα φιλικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί γίνονται για να βγάλει τα δικά του ο προπονητής και όχι εμείς οι ξερόλες.
* Να μην γίνω σαν τους γαύρους που κορόιδευα όταν σε εκείνο το τουρνουά προετοιμασίας επί Σόλιντ, εκείνο ντε που είχε βγάλει μάτια ο ...Παπαγήτας, μοιράζανε σακούλες δεξιά κι αριστερά στους Σπανιόλους κι όταν ήρθανε τα επίσημα δεν προλαβαίνανε να μαζέψουνε τον κώλο τους και πέφτανε οι τεσσάρες σαν το χαλάζι στο Τσαμπιόνι.
* Να έχω - εννοείται - πάντα υπόψιν μου πως τα φιλικά είναι παιχνίδια που γίνονται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, συνηθέστατα με αντιπάλους της πλάκας και κατά συνέπεια ο,τιδήποτε λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός.

Πώς να ξεχάσεις σα να λέμε ότι όταν ήρθε εκείνο το άμπαλο αυστραλοκροατικό υβρίδιο, που ακούει στο όνομα Αντονι Σέριτς είχες τολμήσει να πιστέψεις ότι θα κάνει να ξεχαστεί ο Μάρκους Μινχ; ΄Η ότι σε κάθε στραβοκλωτσιά (ίσια φαινόταν τότε) ενός άλλου - γκάγκαρος αυτός - Κροάτη, του Ιγκόρ Μπίσκαν εκσπερμάτιζαν συγχρονισμένα 50.000 "πράσινοι" οπαδοί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο φιλικό με τη Σαραγόσα; [Για τον Φλάβιο(υ) πάντως είχε φανεί από την αρχή το πράγμα, ούτε που ακούμπησε σε εκείνο το ματς].
Κι ο μεν Σέριτς περιφέρει τώρα την αμπαλοσύνη του στην Τουρκία (με συμβόλαιο 700.000 ευρώ παρακαλώ - αυτό θα πει να έχεις καλό μάνατζερ), ο δε Μπίσκαν αράζει τις μακριές και καλοσχηματισμένες, πλην βαριεστημένες, αρίδες του κάπου στις Δαλματικές ακτές.
Ολα τα παραπάνω ναι, το ξέρω, είναι πράγματα που πρέπει να συνυπολογιστούν.


Ομως...
Οταν έχεις στερηθεί κάποια πράγματα για τόσο πολλά χρόνια και ξαφνικά φαίνεται να σου προσφέρονται τόσο απλόχερα (ακόμα κι αν αποδειχθούν απατηλά) πώς είναι δυνατόν να μην πέσεις με τα μούτρα; Κι ο καμηλιέρης που προχωράει μέσα στην έρημο, άμα δει (ή έστω νομίζει ότι είδε) όαση θα τρέξει προς το μέρος της ολοταχώς. Ο φαντάρος μόλις τον αμολύσουνε από το στρατό θα πάει να βρει την γκόμενα, ο χαρμάνης θα ψάξει να βρει τη φούντα του, ο χοντρός που είναι υπό επιτήρηση, άμα τον αφήσουνε λίγο λάσκα θα τσακίσει το περιεχόμενο του ψυγείου (ρώτα και τον Σόφο επί εποχής Αρη που τον είχαν κλείσει σε ξενοδοχείο για να ελέγχουν το βάρος του και αυτός είχε μετατρέψει σε αποθήκη τροφίμων και ποτών το δωμάτιό του!).

Οταν λοιπόν εσύ τόσα χρόνια έχεις πήξει στις γιόμες και στις στραβοκλοτσιές, όταν κάθε φορά φορά που έκανε σέντρα ο Βύντρα, ο αττικός ουρανός μετρούσε μείον ένα πετούμενο από αυτά που είχαν την ατυχή έμπνευση να σουλατσάρουν πάνω από το γήπεδο, όταν κάθε φορά που αποφάσιζε ο Τζιόλης να κατεβάσει τη μπάλα, προλάβαινες να πας στην τουαλέτα του γηπέδου, να γυρίσεις, να στείλεις δυο μηνύματα στους κολλητούς και να στρίψεις ένα τσιγάρο, χωρίς να έχεις χάσει ούτε μία φάση και όταν κάθε φορά που έφτανε η μπάλα στην περιοχή του Μάριο και αναλάμβανε να βγάλει ο Μόρις τα κάστανα από τη φωτιά, έκανες απλά τον σταυρό σου (καλά, αυτόν συνεχίζεις να τον κάνεις, αλλά λέμε τώρα), δεν είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι πως πνέει μια αύρα αισιοδοξίας μετά από όσα είδες στο φιλικό με τη Σαρλερουά.

Και τι είναι αυτό που είδες; Κατ΄αρχήν είδες τη μπάλα κάτω. Είδες καλή κυκλοφορία, είδες έναν - δυο συνδυασμούς, είδες κάποιες κομπίνες. Και όταν βγήκε από το παιχνίδι ο Καραγκούνης (ο παίκτης που σύμφωνα με έναν ΜΕΓΑ ποδοσφαιρικό φιλόσοφο παρέα με τον οποίο έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της ομάδας, είναι ο απόλυτος ορισμός της φράσης "φέρνω τον κώλο γύρω" - στην ποδοσφαιρική του εκδοχή) και ο Αντρέας - Χουντίνι - Ιβανσιτς - τολμώ να πω ότι είδες και θέαμα.

Είδες έναν Νίνη που δεν ξέρω αν πρέπει να βρίσεις τον Πεσέιρο που τον κράτησε πέρσι στον πάγκο, ή να τον ευγνωμονείς γι΄ αυτό, δεδομένου ότι αν έπαιζε πέρσι, δεν ξέρω αν θα γυάλιζε τόσο πολύ το ματάκι του φέτος.
Είδες έναν Ρουκάβινα να κάνει κάτι τρελές ντρίμπλες που δεν πίστευες ότι θα δεις σ΄ αυτή την ομάδα ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου.

Είδες έναν μικρό δαίμονα από τα δεξιά, ναι, τον Γκάμπριελ λέω που ανέβαινε τη γραμμή με τέτοια ταχύτητα που δεν τον προλάβαινε το μάτι σου (με την ίδια ταχύτητα έχανε και τον παίκτη του στην άμυνα βέβαια, αλλά αυτό θα αναλάβει να το ...διορθώσει ο τεντάς).
Είδες έναν προπονητή που μετά από πέντε γκολ και δέκα ευκαιρίες φώναζε στους παίκτες να πιέσουν και να βγουν μπροστά.
Είδες στο φάουλ του Νίνη στη φάση του τέταρτου γκολ, έξι παίκτες (!) μέσα στην περιοχή να ψάχνουν τρόπο να κουνήσουν το πλεχτό. Πες μου, τώρα, πότε έχεις ξανασυναντήσει τέτοιo ζήλο τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδι που έχεις ήδη σκοράρει τρεις φορές; Γιατί σε κάτι παιχνίδια απελπισίας με κάτι Καλαμαριές που πάλευες μέχρι το 90 να διασπάσεις την άμυνά τους, μπας και βάλεις το νικητήριο γκολ, το έχεις δει, δε λέω. Οχι έξι, αλλά δέκα παίκτες έβλεπες τότε. Μόνον τον Γκαλίνοβιτς δεν έβλεπες σε τέτοια ματς να ανεβαίνει (δεν είναι μέλος βλέπεις ο Μάριο).
Είδες έναν δραστήριο Κλέιτον (μέχρι να κουραστεί) που έκανε πράγματα και θαύματα στη δεξιά πλευρά παρέα με τον Γκάμπριελ.
Και να σκεφτείς ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και ο Ζιλμπέρτο!


Το ξέρω βέβαια ότι πίσω μπάζουμε. Αμα θες να έχεις τόσο επιθετικά μπακ, πρέπει οι δύο στόπερ σου να μασάνε σίδερα. Και ούτε ο Σαριέγκι, ούτε ο Βύντρα είναι Κουταλιανοί (για τον Γκούμα δεν το συζητάω, είναι τόσο πράος που υποπτεύομαι ότι, όχι απλώς τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος, αλλά πέφτει και παντόφλα στο σπίτι). Οπως ξέρω ότι ο Βαγγελάκης ο Μάντζιος όσο κι αν έχει βελτιωθεί, όσο κι αν τον πιστεύει ο τεντάς και προσπαθεί να τον κάνει να πάρει τα πάνω του, εξακολουθεί να είναι ο αδύναμος κρίκος. Αλλά εσείς έτσι κι αλλιώς μας τάξατε και στόπερ και φορ, έτσι δεν είναι;


ΥΓ.
Γιόμες; Last year!
ΥΓ1. Παγκίτης ο Νίνης; Last year!
ΥΓ2. Σέντρες o Βύντρα στο γάμο του καραγκιόζη; Last year!
ΥΓ3. Επιτέλους πατάμε περιοχή!
YΓ4. Επιτέλους έχουμε άκρα!
YΓ5. Εχει θέση βασικού ο Γκούνης στο νέο Παναθηναϊκό;
ΥΓ6. Εχει θέση βασικού ο Ιβανσιτς στο νέο Παναθηναϊκό;
ΥΓ7. Μη μου παραμελείτε τον Σάλπι μου!
ΥΓ8. Και για να μη ξεχνιόμαστε: Πού είναι οι στόπερ; Οέο; Θέλω έναν με το κορμί του Κυργιάκου και έναν άλλο με το μυαλό του Χένρικσεν. Κανονίστε!

***
ΥΓ9. Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν (μτφ. στα γαυροφόρουμ ακόμα με το μπάσκετ ασχολούνται).

36 comments:

kakaskimos said...

Στο Βιλαμπάχο το τρίβουν, στη Βιλαρίμπα πήραν πάλι το πρωτάθλημα (των ελπίδων)

gatti said...

Aφού ρε συ, δεν καταλαβαίνεις ούτε καν το πνεύμα με το οποίο γράφω. Μόνο πετάγεσαι για να πεις την παρόλα σου, αρπαγμένος από το τελευταίο υστερόγραφο. Τι να σου πω πρωί πρωί...

Καλά κρασιά!

Ντεμης said...

Το έβλεπα το φιλικό σας, αγαπητή Gatti, κι όλο έκανα "ωχ"! Ώρε τι έχει να γίνει στις 31 του Αυγούστου.... Η σφαγή του Δράμαλη!
ΥΓ: σκότωμα θέλει ο Πεσέιρο, τι αναρωτιέσαι; Έθαψε έναν ολόκληρο χρόνο τον μεγαλύτερο έλληνα ποδοσφαιριστή! Έλληνα λέω, όχι νέο έλληνα. Μια φωτογραφία του δεν έβαλες, από κείνες τις ωραίες τις μεγάλες που μόνο εσύ βρίσκεις!

scarface said...

Να προσθέσω σε όσα πολύ σωστά έγραψες ότι οφείλουμε ένα μπράβο στον Μουνιόθ που έβαλε εντεκάδα τον δεκαεξάχρονο τότε Νίνη.
Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τον χαρούμε τον μικρό πριν μας τον αρπάξουν τα θηρία της Ευρώπης.

υ.γ.1. όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο στοίχημα φέτος θα είναι όβερ.

υ.γ.2. από όσους έπαιξαν μόνο ο Νίνης και ο Γκάμπριελ δεν είχαν κάνει προετοιμασία και για αυτό ξεχώρισαν και τόσο. Των άλλων τα πόδια ήταν πιο βαριά.

υ.γ.3. Στο Βιλαμπάχο θα πάρουν δανεικό τον Λέτο,λέει. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τζίγγερ.

zouk said...

Αρχικα ειμαι πολυ οκ με αυτο που ειδα.Θελω ομως να τους δω στο επισημο παιχνιδι.Εκει που δεν θα βαλεις 5 αλλαγες στο τελος μικρης ηλικιας να τρεχουν με ολα.Καλες οι στημενες φσεις,αλλα θελω να βλεπω τοσα γκολ απο καλες προσπαθειες και συνδιασμους.
Μου αρεσε φυσικα ο Γκαμπριελ,αν και αμυντικα μπαζει λιγο,καιρο εχω να δω τοσο θεαματικο μπακ στον Παναθηναικο.
Δεν θελω να γραψω πολλα,ηταν φιλικο το παιχνιδι.Την αλλη εβδομαδα θα μιλησουμε,αν και η αντιπαλος ειναι χαμηλης δυναμικοτητας.

kakaskimos said...

Μα εγώ συμφώνησα με αυτά που γράφεις

gatti said...

@ντεμης: Δεν είναι σίγουρο αυτό Ντέμη μου, η Σαρλερουά ήταν αδύναμη ομάδα και από την άλλη, δεν έχουμε δει την ΑΕΚ η οποία απ΄ ό,τι διάβασα στο φιλικό με την Αρμίνια έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ελπίδες βέβαια για επικράτηση του Παναθηναϊκού υπάρχουν πολλές με βάση την χθεσινή εμφάνιση, αλλά και πάλι, ένα φιλικό ήταν, δεν μπορείς να στηριχθείς απόλυτα σε αυτά που είδες. Αλλος ο βαθμός δυσκολίας του ντέρμπι.

Εγκληματίας ο Πεσέιρο ε; Τέλος πάντων, τουλάχιστον θα παίξει φέτος ο Νίνης. Κι αυτό έχει σημασία! Δεν βρήκα φωτογραφία του μικρού, λες να μην έβαζα αν είχα;



@scarface: Nαι, έκανε κάτι πολύ σπουδαίο ο Μουνιόθ στο χρονικό διάστημα που ήταν στην ομάδα. Κι εγώ δεν ξέρω αν θα τον χαρούμε πολύ τον μικρό. Μάλλον θα μας κουνήσει σύντομα μαντήλι.

ΥΓ1. Λες να ζήσουμε τέτοια χαρά;

ΥΓ2. Αυτό είναι καλό, δεν είναι κακό. Φαντάζεσαι να λυθούν τα πόδια τους τι έχει να γίνει; Ο Γκάμπριελ βέβαια κάποια στιγμή θα τα φτύσει (ειδικά αν ο Τεν Κάτε δεν είναι του ...ροτέισον) όπως έγινε με τον Μάτος. Το θέμα είναι αν θα τα φτύσει στην πιο κρίσιμη στιγμή ή θα περάσει ανώδυνα το γεγονός.

ΥΓ3. Αλήθεια, τι κάνουν εκεί στο γαύρο; Εχουν τρελαθεί; Μέχρι και ο ήρεμος Βαλβέρδε άρχισε να διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις των μεταγραφών. Αλλά βέβαια άμα διώχνεις τον Ιβιτς και αδρανείς όλο τον καιρό, περιμένοντας να κινηθείς όποτε δεήσει ο Χόχος να τελειώσει τις διακοπές του στη Μύκονο, λογικό είναι.



@zouk: Kαι για μένα ήταν δείγμα θετικό, αλλά μέχρι εκεί. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι δεν θα μπορεί να ανεβοκατεβαίνει ας πούμε με τέτοια ευκολία ο Γκάμπριελ. Αμυντικά μπάζει πολύ, όχι λίγο. Αυτό να δούμε πώς θα διορθωθεί (αν διορθώνεται). Για τους στόπερ πάντως επιμένω ότι έχουμε αργήσει και μακάρι να μη το πληρώσουμε.

Πάντως για αρχή μια χαρά τα πήγαν. Το ζόρικο για μένα ζήτημα είναι ότι η ομάδα ρολάρει καλύτερα χωρίς Καραγκούνη και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ήρεμα τα πράγματα αν χρειαστεί να μείνει στον πάγκο.



@kakaskimos: Ναι, ΟΚ.
Καλημέρα! :)))

Stepas said...

Καλημερούδια gatti!

Δυστυχώς και αυτό το φιλικό του ΠΑΟ το έχασα(είδα τον Άρη.Τι γκολάρα έβαλε αυτός ο Κόκε;Τεσπά).Και που δεν το είδα όμως,διάβασα το ποστ σου και ενημερώθηκα απολύτως!Εχεις ένα τρόπο πολύ γλαφυρό και μεταδοτικό.

Τα’χω ξαναπεί για τον φετινό ΠΑΟ.Τον βλέπω για πρωταθλητή κι ας είναι και νωρίς κι ας το χω πει κι άλλες χρονιές και δεν βγήκε.Πχ εκείνη τη χρονιά με τον Μπίσκαν πρέπει να σου πω ότι τα υπόλοιπα ρεμάλια του uzuburu-buru,οι οποιοι είναι και οι κολλητοί μου,με είχαν πάρει μαζί τους στο ΟΑΚΑ για να δω το φιλικό με τη Σαραγόσα.Είδα κι εγώ λοιπόν ένα αμυντικό χαφ αρχοντικό που όμοιό του δεν είχα ξαναδεί στην Ελλάδα.Απίστευτη εμφάνιση.Κι εντάξει τους δημοσιογράφους δεν τους πιστεύω.Τα ίδια μου τα μάτια όμως;Εκείνη τη χρονιά λοιπόν είχα βιαστεί να προβλέψω Παναθηναϊκό πρωταθλητή(υπενθυμίζω ότι είμαι ΠΑΟΚ) αλλά δεν βγήκε.Τα φιλικά κρύβουν πολλές παγίδες.Τα εξηγείς πολύ καλά στο ποστ σου.Εύκολοι αντίπαλοι,έλλειψη άγχους για το αποτέλεσμα,χαλαρότητα,δοκιμές κτλ κτλ.Τα φιλικά γίνονται μόνο για τους προπονητές.Όσο κλισε κι αν είναι, είναι σωστό αυτό.Αλλά μερικά πράγματα βασικά μπορείς να τα δεις από τα φιλικά.Και αυτά που λες ότι είδες από τον ΠΑΟ στο φιλικό με τη Σαρλερουά είναι επαναστατικές αλλαγές στο στυλ παιχνιδιού του.

Τα λέμε!

ΥΓ:Για ακόμη μια φορά θα πω ότι Ο ΠΑΟ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

gatti said...

@stepas: Καλώς τον! To παιχνίδι του Αρη δεν το είδα, ούτε - δυστυχώς - το γκολ του Κόκε.

Ωστε ήσουν κι εσύ μέσα στο γήπεδο σε εκείνο το φιλικό με τη Σαραγόσα ε; Οντως, είχαμε πάθει πλάκα με τον Μπίσκαν. Φαινόταν τόσο επιβλητικός στο παιχνίδι του, πραγματικά απίστευτος! Κι όμως πόσο έξω πέσαμε τελικά. Επειδή ακριβώς έχω εκείνη τη σεζόν σαν ...μπούσουλα, δεν θέλω να ενθουσιάζομαι. Συν το γεγονός που ανέφερα και επισημαίνεις κι εσύ, ότι δηλαδή ένα φιλικό παιχνίδι δεν έχει σχέση με τα επίσημα σε βαθμό δυσκολίας κ.λπ. κ.λπ.
Εκείνο όμως που είναι φανερό, είναι η διαφορετική αύρα. Μια θετική αύρα που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, αν αυτή η αύρα θα οδηγήσει και σε αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πάντως, συμφωνώ πως αν δεν πάρουμε στόπερ ό,τι είδαμε χθες, δεν θα έχει την παραμικρή αξία (και αντίκρισμα). Δεν θα πάμε πουθενά, αν δεν συμμαζέψουμε την άμυνα.

coachp said...

Και εγώ ήμουν στο φιλικό με την Σαραγόσα. Ετσι εξηγούνται οι 55.000. Οι μισοί ήταν βάζελοι!

Εγώ φέτος συμπαθώ βαζέλα πάντως! Έχει καλά παιδιά και ταλαντούχα, πραγματικά. Οσο για τα φιλικά, τα έγραψες όλα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Δεν θα μπορούσα άλλωστε, αφού μου έκανες και λινκ...

Οι παρατηρήσεις μου για το παιχνίδι:
1) O πολύ καλός Κλέιτον,
2) ο πολύ κακός Καραγκούνης, που δυστυχώς δεν έχει θέση σε αυτό το σύστημα(το έχει πει και ο Τεν Κάτε, αν θα γίνει σαματας με τον Αντωνίου που είναι αδερφός του Καραγκούνη δεν ξέρω...)
3) Ενδεκάδα με Ιβανσιτς και Καραγκουνη δεν είναι 4-2-3-1 αλλα καθαρό 4-5-1... Αρα και πολύ απλά...
4) Για τις τρεις θέσεις του 4-2-3-1 στους τρεις, θα πρέπει να παλέψουν Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης και Ρουκαβινα, με τους δύο τελευταίους να μπορούν να παίξουν και μπροστά...
5) Εντυπωσιάστηκα απο τον Γκάμπριελ και την πληθώρα επιθετικών κινήσεων που διαθετει.
6) Γαμώ την μάνα του Πεσέιρο για το θέμα του Νίνη!
7) Με φορ καλό αντι του Μάντζιου, και Στόπερ βδέλλα και γρήγορο (α λα Κορντομπα), είστε σε πολύ καλό δρόμο. Δύο στόπερ πρέπει, αλλα πάρτε έναν και γρήγορο και νομίζω οτι η ομάδα σας φετος μπορεί να γίνει τρομερή...

gatti said...

@coachp: Aσε βρε τις κακίες τώρα! Ακου οι μισοί ήταν βάζελοι.
Ναι, είμαστε λίγοι και καλοί και δεν γεμίζουμε ταξί, τραβάς κανα ζόρι; :-p

1) Συμφωνώ για Κλέιτον

2-3) Μου κάνει εντύπωση που πολλές εφημερίδες τον έχουν στους διακριθέντες. Καλά δεν το είδαν ότι μ΄ αυτόν και τον Ιβ στην 11άδα η ομάδα τραβάει χειρόφρενο;

4) Τελικά είναι καλό ή κακό που υπάρχουν τόσοι παίκτες που θα παλέψουν για τρεις θέσεις; Καλός ο συναγωνισμός, αλλά φέρνει και γκρίνιες. Ειδικά όταν μιλάμε για ισάξιους παίκτες και όχι για παίκτες με μεγάλη διαφορά αξίας μεταξύ τους, οπότε ο αναπληρωματικός κάπου το παίρνει και απόφαση και συμβιβάζεται με μια κατάσταση...

5) Ναι, ο Γκάμπριελ ήταν εκπληκτικός, αλλά αν είναι να αφήνει κάτι κενά πίσω πιο μεγάλα από το Γκραν Κάνυον, να λείπει. Τελικά αυτός είναι φουλ μπακ ή χαφ; Εμένα για χαφ μου φαίνεται.

6) Οπα! Εδώ συνελήφθης οφσάιντ! Εσύ ΕΙΔΙΚΑ είσαι που έλεγες ότι ο Πορτογάλος δεν φταίει για Νίνη, αλλά ότι κάτι παίζει με το συμβόλαιο του μικρού και μπλα μπλα μπλα.

7) Κι εγώ πιστεύω ότι θέλουμε άλλον φορ από τον Βαγγελάκη, παρόλο που έχει βελτιωθεί. Αλλά 2 στόπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ...χθες!

coachp said...

στο 2 και το 3, τον έχουν στους διακριθέντες για τον λόγο που βριζουν όλοι τους δημοσιογράφους. Αλήτες ρουφιάνοδημοσιοσχετίστες...

4) Οι καταστάσεις θα το δείξουν

5) Θα τον καλύπτουν οι άλλοι. Και ο Ντάνι Αλβες το ίδιο κάνει, σε χαλάει ως μπακ. Καθαρό μπάκ είναι. Μπακ χαφ εννοώ, αλλα όλα τα μπακ, μπακ-χαφ είναι τώρα πιά...

6) Αν διαβάσεις καλά την ιστορία που έχω γράψει, θα δεις οτι τον Πεσέιρο κατηγορώ, απο την αρχή. Μετά, εγινε αυτό που έγινε με το συμβόλαιο...

7) Συμφωνώ. Σε φιλώ...

squarelogic said...

gatti
δεν το ειδα λογω προγραμματισμενης εξοδου αλλά..ηρθα εδώ κι ενημερώθηκα πλήρως!
Ελπιζω στις διακοπες που ξεκινανε απο μεθαυριο να μαθω και τα ευχαριστα για καλο στοπερ και σεντερ φορ!

Τελικα τον Ιβ μηπως καναμε λαθος που τον πηραμε κι έπρεπε να προτιμησουμε τον Ααρόν Νιγκεθ?

Απ την στιγμη που θα παιζει με 2 αμυντικα χαφ(Ματος,Ζιλμπέρτο) και Γκαμπριελ δεξια, ο Καρα όντως περισσευει!Πρόβλημα...

Σε χαιρετω,και λυπάμαι που θα χασω τα επόμενα ποστ σου λόγω ελλειψης προσβασης στο διαδικτυο.

gatti said...

@coachp: Eίδες που έρχεσαι στα λόγια μου για το ...σινάφι σου; Εγώ τον συμπαθώ τον Κάρα, έχει πάθος, αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπω! Ο άνθρωπος καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας. Σε κάποιους αγώνες θα είναι χρήσιμος. Αλλά βασικός δεν βλέπω πώς μπορεί να παίξει.
Για να καλύπτουν οι άλλοι τον Γκάμπριελ θα πρέπει να έχεις μια άριστη αμυντική λειτουργία. Θα την έχεις; Εδώ καλά καλά δεν ξέρεις ποιοι θα είναι οι στόπερ σου. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι όπως το λες.

Μου τα γυρίζεις τώρα για το Νίνη. Ελεγες ότι η διοίκηση λέει στον Πεσέιρο να μη τον βάζει. Τέλος πάντων. Τι σημασία έχει τώρα πια! Ας παίξει φέτος και να τον χαρούμε όσο θα τον έχουμε γιατί δεν βλέπω να τον έχουμε για πολύ.



@squarelogic: Kι εγώ στις διακοπές με βλέπω να μαθαίνω τα νέα για τις μεταγραφές. Σε μια εβδομάδα την κάνω κι εγώ. Πρόσβαση όμως στο Ιντερνετ θα έχω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό...

Ο Ιβανσιτς ουδέποτε με ξετρέλανε και δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που τον αγοράσαμε. Πριν δούμε την ομάδα στα φιλικά όταν ψάχναμε να βρούμε με ποιον θα ξεκινήσει την 11άδα έλεγα ότι ένας εκ των Ιβανσιτς - Κάρα "παίζει" να μην είναι βασικός. Πολύ φοβάμαι ότι πλέον "παίζει" να μην είναι κανείς από τους δυο.

Ο Κάρα όντως δεν χωράει, ο Αυστριακός είναι πολύ "δαντελένιος".

Σου εύχομαι να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς όσο γίνεται περισσότερο. Είναι κάτι που πάντα αμελώ να κάνω εγώ στις διακοπές μου, γι΄ αυτό και έχω αρχίσει να το εύχομαι σε όλους τους άλλους μπας και το ...εμπεδώσω κι εγώ.

island said...

Είδα λίγο διαφορετικά πράγματα από εσένα γατί. Είδα έναν άτονο Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος. Έναν όπου παιχνίδι προσπάθησε να κάνει ο Σαριέγκι αφού ούτε ο Καραγκούνης επιτρεπόταν να γυρίσει να πάρει την μπάλα, ούτε ο Μάτος έπαιρνε πρωτοβουλία, ούτε ο Σιμάο έκανε κάτι τέτοιο. Με αποτέλεσμα τα κάσταν να τα βγάζει ο Βύντρα(όσο πάει και το φιλότιμό του περνάει τα ταβάνια) και ο Σαριέγκι που έκανε και δύο κατεβασιές σαν άλλος Ζάετς(ιεροσυλία το ξέρω αλλά δεν μου έρχεται άλλος πρόχειρος).Επίσης ο Σαριέγκι είναι πολύ φιλότιμος και αυτό προς το παρόν με ικανοποιεί εμένα.

Μετά το γκόλ είδαμε πάλι τις γιόμες που όμως είχαν κάποιον αποδέκτη αλλά και να μην είχαν μην περιμένουμε τον Βύντρα να τον βαφτίσουμε Ρουμπέρτου Κάρλους. Στην θέση του Σιμάο θα προτιμούσα με τα χίλια σαν μπακ απ του Ζιλμπέρτο ή του Μάτος τον Σιόντη. Ο τύπος είναι παιχταράς, με πολλή καλή τεχνική κατάρτιση, βλέπει γήπεδο, έχει πολλή καλή πάσα και γενικά σαν αμυντικό χαφ είναι όλα τα λεφτά. Και θα είχε καθιερωθεί πιο πολύ αν την περασμένη χρονιά δεν είχε τραυματισμό.Και είναι κρίμα και που σκεφτήκαν κάποια στιγμή να τον δώσουν δανεικό.΄
Ελεος.

Δεν μου άρεσε ακόμα ο παραγκωνισμός του βόρειου. Στο σύστημα που θέλει να παίξει ο τεντάς(με έναν βαρύ επιθετικό στην κορυφή) δεν χωράει ο Σάλπι και αναγκαστικά θα πρέπει να παίξει σε θέση που δεν έχει συνηθίσει τελευταία(στα άκρα). Και ποιός θα βγει εκτός για να μπεί αυτός; Ο Νίνης ή ο Ίβανσιτς; Δεν μου αρέσει να παραγκωνίζεται έτσι ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού ελαφρά την καρδία γιατί την έχουμε ξαναπάθει. Θυμίζω Γκέκας.

Ο Γκάμπριελ κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρος ήταν αλλά να τον δούμε και στην άμυνα. Ο Νίνης το ίδιο χωρίς το σχόλιο για την άμυνα. Τον Βαγγελάκη από την άλλη εγώ τον πιστεύω πολύ. Από πρόπερσι.Θα δούμε.

Στο β τα πράγματα ήταν φανταστικά. Και εκεί χάρηκα λίγο που μόλις μπήκε ο βόρειος το έριξε το τεμάχιο λίγα λεπτά μετά και ίσως αναθεωρήσει ο τεντάς για τον παιχταρά.

ΥΓ Θέλουμε 2 και όχι έναν κεντρικόυς αμυντικούς.
ΥΓ2 Θέλουμε καλό επιθετικό.
ΥΓ3 Θέλουμε τον βόρειο στο βασικό σχήμα.
ΥΓ4 Θέλουμε περισσότερες ευκαιρίες στον Σιόντη γιατί μπορεί να γίνει ο νέος Νίνης για φέτος.
ΥΓ5 ΝΑ δω ποιός θα μένει στον πάγκο φέτος.Θα είναι η χρονιά που θα έχουμε πάρα πολύ αξιόπιστο πάγκο.
ΥΓ6 Το παράκανα πάλι σήμερα. Βάλε ένα κρασί και διάβασε μετά το σεντόνι.

gatti said...

@island: Eντάξει Νησάκι μου δεν είδαμε και πολύ διαφορετικά πράγματα. Κι εγώ συμφωνώ ότι ο Παναθηναϊκός ήταν άτονος στο πρώτο μέρος και είχε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μάτος δεν βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση, μου φαίνεται ακόμα βαρύς, θέλω να πιστεύω ότι του έπεσε βαριά η προετοιμασία. Από τον Σιόντη είναι αλήθεια ότι δεν έχω πολλές παραστάσεις (ό,τι έχω δει φέτος...). Ακουσα πάντως πριν λίγο στο ραδιόφωνο ότι ο τεντάς τρέφει πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Σιμάο και δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει να τον δούμε δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, οπότε αν ισχύει αυτό, καταλαβαίνεις ότι ο Σιόντης πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στις επιλογές του.

Ο Σαριέγκι δεν είναι κακός, θα τολμούσα να ρισκάρω την πρόβλεψη ότι δίπλα σε έναν "βαρβάτο" στόπερ θα αποκτούσε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα βελτιωνόταν πολύ. Ωστόσο για μένα προσωπικά δεν τίθεται θέμα παρτενέρ της νέας μας μεταγραφής στη συγκεκριμένη θέση. Θέλω δύο στόπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κανείς από τους 3 που έχουμε δεν με καλύπτει για θέση βασικού.
Ο Βύντρα... Είναι μεγάλο θέμα. Εχει κραχτεί τόσο πολύ απ΄ όλους μας, αλλά νομίζω ότι το κλίμα έχει κάπως αλλάξει. Σαν αμυντικό τον πίστευα πάντα, σαν φουλ μπακ δεν μου έκανε. Ισως στη θέση του κεντρικού να μπορέσει να προσφέρει. Απλά θα έχεις πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ τον φόβο ότι θα κάνει αυτό το "προβλέψιμα απρόβλεπτο" που είχα γράψει λίγες μέρες πριν. Θα είσαι σίγουρος δηλαδή ότι θα κάνει κάποια γκάφα, απλά δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή, γιατί ο άνθρωπος έχει μεγάλο ...ρεπερτόριο.
Μήπως μπορούσες για παράδειγμα να φανταστείς την ...κουτουράδα που είχε κάνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που μπήκε μέσα (ενώ έκανε προθέρμανση) να σπρώξει τη μπάλα και από εκεί ξεκίνησε η τριάρα που αρπάξαμε στο τέλος (θυμάσαι, εκείνο το ματς που μας έβαλε εκείνο το απίστευτο γκολ ο Τσάνκο).

Το θέμα του Σάλπι που είναι από τις αδυναμίες μου, με προβληματίζει περισσότερο απ΄ όλα. Νομίζω πως χωράει (αρκεί να υπάρχει η ανάλογη θέληση απο τον Ολλανδό) γιατί την θέση την έχει, απλά την έχει ψιλοξεχάσει. Αν θυμάσαι, εκεί δεξιά έπαιζε στον ΠΑΟΚ επί εποχής Μίετσελ. Αρα την κατέχει τη θέση απλά χρειάζεται να προσαρμοστεί, για το καλό του, γιατί στην κορυφή δεν νομίζω να τον βάλει ποτέ. Το θέμα είναι ότι σήμερα διάβασα πως ο ίδιος είναι πολύ προβληματισμένος που βλέπει να χάνει τη θέση βασικού και σκέφτεται ακόμα και να φύγει. Κι αυτό θα είναι πλήγμα. Ο Σάλπι είναι killer, δεν είναι δυνατόν να αφήνεις να φύγουν τέτοιοι παίκτες, εδώ συμφωνούμε απόλυτα (αρκεί να μην μου έφερνες για παράδειγμα αυτό το ...παραδείσιο πουλί που ακούει στο όνομα Φανηγκέκας...).

Για τον Γκάμπριελ επίσης συμφωνούμε. Να τον δούμε και στην άμυνα. Τον Βαγγελάκη δεν τον πολυπιστεύω, ωστόσο τον συμπαθώ, οπότε δεν με ενοχλεί να τον βλέπω να προσπαθεί.

ΥΓ. Συμφωνώ σε όλα σου τα υστερόγραφα, στο 5ο έχω κι εγώ την ίδια απορία, ενώ για το 6ο ούτε καν να το συζητάς. Λατρεύω να διαβάζω και (όπως διαπιστώνεις...) να γράφω σεντόνια!

ΥΓ1. Καλά, εσύ δεν μας χαιρέτησες, φεύγοντας για διακοπές;

island said...

Χαιρέτησα από το μπλόγκ μου. Περνάω όμως μια βόλτα να δω τί συμβαίνει τριγύρω. Σε 4 μέρες θα χαιρετίσω οριστικά. Απλά μου αρέσουν οι βόλτες εδώ.

coachp said...

@@ gatti,
η διοικηση είπε στον Πεσέιρο να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου απο τον Δεκέμβρη και μετά, όταν είδε οτι ο Πεσέιρου θα τον έβαζε λίγο αφού δεν του άρεσε καθόλου ο μικρός... Λόγω του συμβολαίου. Δεν διάβαζες σωστά αυτά που έγραφα... Θα σε μαλώσω!

Απο εκεί και πέρα, νιώθω οτι είμαι ο Τεν Κάτε. Συμφωνώ σχεδόν με όλες του τις απόψεις. Κι εγώ πιστεύω πολύ τον Σιμάο. Προφανώς δεν τον έχετε προσέξει όσο πρέπει. Πάρα πολύ μπάλα ξέρει ο μικρός, πάρα πολύ όμως. Αλλα για τον Μάτος που είπατε, εγώ λέω πως θα είναι απο τους καλύτερους παίχτες του ΠΑΟ φέτος και βάζω στοίχημα απο τώρα!!!

Λοιπόν gatti, την Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα και οι δύο εναπομείνασες μεταγραφές... Αυτό πήρε το αυτί μου πριν απο λίγο απο παράγοντα της σέξυ βαζελίτσας. Ποιοί είναι, δεν ξέρω, δεν το έψαξα...

Olo apokalypseis eimai sto blog sou kai as to kano sta greeklish!!!

gatti said...

@island: Καλά κάνεις Νησάκι μου! Να περνάς κι από εδώ όποτε θέλεις!
Φιλιά! :))



@coachp: Eγώ δεν διαβάζω σωστά ή εσύ τα γυρίζεις; Τες πα... Ετσι κι αλλιώς ο Πορτογάλος έχει να ακούσει πολύ μπινελίκι αυτές τις μέρες, αλλά ας πρόσεχε κι αυτός. Αλλά τι περιμένεις από προπονητή που του άρεσε ο Τζιόλης!

Καλός είναι ο Σιμάο, ποιος είπε ότι δεν τον έχουμε προσέξει; Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον συγκεκριμένο παίκτη είναι η προκατάληψη που ακολούθησε όλα τα λαβράκα που έφερε πέρσι ο Βέλιτς.
Κι εγώ το πιστεύω ότι θα βγάλει μάτια φέτος ο Μάτος!

Τώρα με στενοχωρείς... Δύο; Ποιες δύο; Τρεις θέλουμε! Αφού είπαμε για δύο στόπερ πρέπει να πάμε!

coachp said...

Τι να κάνουμε, δύο, δύο... Αφού θα πάρετε, πάλι καλά. Να ελπίζεις να είναι ο Μποτινέλι ο αμυντικός.

Αντε πάρε και κάτι ακόμη. Ο φίλος σου ο Ολυμπιακος, αύριο μάλλον ανακοινώνει κάτι. Είναι πολύ κοντά σε έναν κοντό, γρήγορο, γκολτζή και τεχνίτη...
Δεν λέω άλλα όμως, δεν επιτρέπεται. Θα το διαβάσεις αύριο, μπορεί και μόνο απο εμάς. Για αυτό και δεν λέω κατί...

gatti said...

@coachp: Oπως έχουν έρθει τα πράγματα, ας πάρουμε τον έναν και για τον άλλο βλέπουμε. Γιατί να ελπίζω να είναι ο Μποτινέλι; Δεν λένε τίποτα οι Γάλλοι;

Μπα, τι λες; Ζορίζει ο χρόνος και ανακοινώνει παίκτες κυριακάτικα ο ακατονόμαστος;
Τον Τζιμπούρ(η) δεν θα τον πάρει;

ΥΓ. Φίλος μου ο γαύρος; Καλά, μεθυσμένος είσαι; :-p

coachp said...

Ρικάρντο Σόουζα, μόλις τον έκλεισε η βαζελίτσα... Σεντερ φορ, βαρύ, που ξέρει μπάλα. Ψηλός, δυνατός, 1.85, με αίσθηση του χώρου και τεχνικά χαρακτηριστικά. 26 χρονών. Ανσου πιάσει, την γλίτωσες απο τον Βαγγελάκη. Αλλιώς με Μάντζιο που θα πάς.

Για Μποτινέλι, θεωρώ οτι τον χρειάζεστε περισσότερο μια και είναι γρήγορο σκυλί... Απο την στιγμή που θα αφήνουν κενά τα μπακ σου, πρέπει να έχεις τέτοιου είδους στόπερ. Ο Ζιβέ, ξέρει μπάλα, αλλα είναι πιο αργός...

gatti said...

@coachp: Κι άλλος Βραζιλιάνος ρε γαμώτο; Καλά όλα αυτά που μου λες, τα έχω διαβάσει κιόλας. Αλλά έχω διαβάσει επίσης πως έχει δυο χρόνια να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Πάλι καλά που δεν διαλέγουμε Βραζιλιάνο για στόπερ. Εκεί θες Αργεντίνο. Να σου δώσει το πόδι στο χέρι, να περάσεις ή εσύ ή η μπάλα, όχι και οι δυο μαζί. Κι εμένα από όσα διαβάζω μου κάνει περισσότερο ο Μποτινέλι, αλλά είτε αυτός είτε ο Ζιβέ κοντοί μου φαίνονται... Αν και απ΄ ό,τι είδα και για τους δύο το ύψος τους δεν είναι μειονέκτημα. Πάντως θα έχουμε κοντή άμυνα όποιον από τους δύο κι αν πάρουμε κι αυτό δεν μου αρέσει...

coachp said...

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Αλλα έχω την εντύπωση οτι θα έχετε πρόβλημα με ομάδες δυνατές που παίζουν καλά την κόντρα... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλα ο Ολυμπιακός ο φίλος σου, είναι τέτοια ομάδα!
Πάρτε λοιπόν απο τώρα Μποτινέλι, γιατί τον Δεκέμβρη θα πάρετε κι άλλον αμυντικό. Να εύχεσαι να παίζεται καλά και να μην μείνετε πίσω στη βαθμολογία, γιατί η γκρίνια είναι ο χειρότερος εχθρός σας με το ταλέντο που διαθέτει αυτή η ομάδα...

gatti said...

@coachp: A, καλά αυτό εννοείται. Κάθε ομάδα που η άμυνά της ανεβαίνει ψηλά, εκτίθεται ανεπανόρθωτα έτσι και ο αντίπαλος βρει τρόπο να περάσει μια κάθετη μπαλιά. Εχει να ζήσει πολλούς ...τρόμους ο Γκαλίνοβιτς.

Καλά θα παίζουμε, μην ανησυχείς. Σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι. Κι αυτό μου φτάνει. Εγώ προσωπικά ουδέποτε είχα ψύχωση με τον τίτλο. Κι αν ο γαύρος δεν τους έπαιρνε κάλπικους, ούτε που θα με ένοιαζε. Θέαμα θέλω να βλέπω. Κι αυτό έχω να το δω από την ομάδα μου χρόνια ολόκληρα.

zouk said...

Περυσι,για ενα μεγαλο διαστημα,ειχαμε την καλυτερη αμυνα.Αρκετα.Ας φαω 3 γκολ αλλα ας βαλω 5.Ας φαω 1 αλλα ας βαλω 2.Δεν θελω αλλο τα σκορ 1-0.Ουτε να τρωω και να μην βαζω φυσικα.Οποτε ας παιξουν ολοι μπροστα.Εγω μια φορα δεν θα γκρινιαξω.Αλλωστε δεν γκρινιαζα πριν,τωρα θα γκρινιαξω?

5αδα Βραζιλιανων λοιπον.

Αντε να κλεισει και ο αμυτνικος γρηγορα.Δεν προκειτε να παρουμε 2,αυτο ειναι σιγουρο νομιζω.Οποτε μακαρι να κανουν την καλυτερη τους χρονια Βυντρα-Σαριεγκι,αλλιως τον Δεκεμβριο θα παρουμε αλλον ενα κεντρικο.

gatti said...

@zouk: Mε μια 5άδα Βραζιλιάνων, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα ακολουθήσουμε το βραζιλιάνικο "μότο": "Οσα γκολ και να φάει η Βραζιλία, πάντα θα βάλει ένα παραπάνω" και ας ελπίσουμε να το δούμε να έχει εφαρμογή στην ομάδα. Το έχω πει ότι δεν τρελαίνομαι για Βραζιλιάνους, αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερο να έχεις αρκετούς παίκτες από την ίδια χώρα παρά έναν από κάθε γωνιά της Γης. Αρκεί, βέβαια, να μην δούμε καμιά βραζιλιάνικη κλίμα μέσα στην ομάδα.

Πάντως, ούτε πέρσι το πίστεψα ούτε και τώρα το πιστεύω πως είχαμε την καλύτερη άμυνα. Θεωρώ ότι ήταν εντελώς πλασματική η εικόνα. Αλλωστε όπως λένε και οι "μπασκετικοί, η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέμματα".

Ναι, είναι πια φανερό ότι πάμε για έναν στόπερ. Οπως επίσης είναι - σχεδόν - φανερό ότι ο Τεν Κάτε γουστάρει Βύντρα για δεύτερο στόπερ. Τον γουστάρει τόσο που δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τον δω παρτενέρ του καινούργιου, αντί για τον Βάσκο...

Μεγάλο πράγμα, πάντως, αυτή η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί. Οτι δηλαδή αν κάτι δεν πάει καλά, τον Δεκέμβρη θα υπάρχει η διάθεση να διορθωθεί. Προ πολυμετοχικού, δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση.

coachp said...

Δεν θα το έλεγα "αίσθηση" του τώρα... Και παλιότερα διόρθωνε ο ΠΑΟ πραγματα στη μέση της σεζόν.

Για μένα αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Να μην χρειαστεί μια ομάδα ενίσχυση τον Γενάρη. Μεγάλο ατού αυτό!

Σαριέγκι βασικός κατα 80%. Και συμφωνώ με την πλασμαατική καλή άμυνα΄Υπήρχε καλή άμυνα επειδή δεν υπήρχε καλή επίθεση. Και όταν είσαι ΠΑΟ και δεν βάζεις γκολ, πολύ απλά δεν τρως κιόλας... Μπράβο γαττί για αυτή σου την παρατήρηση. Δεν θέλω να παρεξηγηθείς πάλι, αλλά πάντα ένιωθα οτι οι γυναίκες «βλέπουν» λιγότερη μπάλα... Επειδή δεν κλώτσησαν ίσως...

gatti said...

@coachp: Συμφωνώ ότι διόρθωνε πράγματα, αλλά πάντα περίμενες να έρθει το σαπάκι. Ενώ τώρα έχεις την αίσθηση ότι και θα τα σκάσει και θα διορθώσει ουσιαστικά. Αυτό εννοώ.

Μεγάλο στοίχημα μπορεί να είναι, αλλά δεν θα γίνει και αυτοσκοπός. Λογικό είναι να μη σου βγουν όλες οι μεταγραφές. Για δε τον Αντωνίου που είναι και νέος στο ...κουρμπέτι, θα ήταν πραγματικός άθλος.

Δεν παρεξηγούμαι γιατί θεωρώ ότι δεν με αγγίζει! :-p
Oπως έλεγε κι ένας φίλος μου, "οι γυναίκες ασχολούνται με το κομμωτήριο και τη μόδα. Εσύ για να ασχολείσαι με τη μπάλα, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τις ορμόνες σου!". Πρέπει να το κοιτάξω λες;

Εχω κλωτσήσει μπάλα ρε συ. Ολο με τα αγόρια στις αλάνες έπαιζα. Στα γόνατά μου ακόμα έχω σημάδια από τα πεσίματα. Περισσότερο βέβαια έχω ασχοληθεί με το μπάσκετ.

gatti said...

@zouk: Βραζιλιάνικη κλιΚα, όχι κλιμα (ό,τι νάναι...)

coachp said...

Για τον Αντωνίου ας μην μιλήσω, θα γίνω κακός. Θα μου πεις, σε αυτή την θέση βάζεις άνθρωπο που αντέχει να τα ακούει και λειτουργεί ως στρώμα για τον πρόεδρο...

Καλά, και εγώ στα γονατά μου σημάδια εχω απο το ποδήλατο, αλλα δεν ξέρω τίποτα για τον Χειμωνέτο και τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας. Μόνο το τρίο της Μπελβίλ έχω δεί...

Ασε που ξέρω δημοσιογράφους που έχουν κλωτσήσει μπάλα και απο μπάλα δεν ξέρουν. Άβυσσος, τι να πεις!!!

gatti said...

@coachp: Οχι να μη μιλήσεις. Δεν θα μας βγάλεις τώρα σκάρτο και τον Κωστάκη, που τον συμπαθώ κιόλας πολύ. Ασε που για εσάς κάποιος μπορεί να μην είναι καλός επειδή δεν σας δίνει ειδήσεις!

Για το άλλο έχεις δίκιο. Μπορεί να έχεις χρόνια επαφή με το αντικείμενο και να είσαι μυρουδιάς! Το έχει πει και ο μέγας Μύρτσος: "Κι εγώ πάω τριάντα χρόνια στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω!".

akrat said...

ας κάμνωσιν υπομονή οι τριφυλοφόροι... μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα... ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑΜΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ

gatti said...

@akrat: Kαλώς τον!

Κι άλλη υπομονή; Τόσα χρόνια υπομονή κάνουμε!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Πολλα και διάφορα διάβασα και πέρασε
η ωρα gatti χορις να το καταλαβω
Η ουσία ειναι οτι ο παναθηναϊκός
γύρισε σελίδα τελικά
Όποιος θέλει το καταλαβαίνει τώρα
Για τους άλλους....υπάρχει και το
άγνωστο κόλπο της...κωλοτούμπας
gatti μου...τους ξέρεις τωρα θα τους μάθεις????

τσιου!!!!!

gatti said...

@karaflokotsifas: Είναι ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια κοτσύφι μου. Δεν το πιστεύω αυτό που ζούμε. Αν είναι όνειρο, ας μην ξυπνήσω...

Φιλιά!