Wednesday, July 30, 2008

Πετάμε!

Πετάμε! Ναι, πετάμε! Και δεν εννοώ τώρα ότι παίζουμε μπαλάρα, γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε και μπορεί να συμβεί αυτή την εποχή. Αλλά το βέβαιο είναι ότι τα βαρίδια έχουνε φύγει από τα πόδια, η ομάδα έχει απελευθερωθεί και τα καλύτερα έρχονται. Τρία τεμάχια στην Ντιναμό Τιφλίδας που το ένα το έφτιαξε και τα άλλα δύο τα έβαλε ο Σάλπι που είχε και σουτ στο δοκάρι! Και ήθελα να ήξερα ποιος ήταν εκείνος ο φωστήρας που διανοήθηκε ότι με το ...συνωστισμό που παρατηρείται στο κέντρο και την επίθεση της τριφυλλάρας, δεν χωρούσε ο Σαλπιγγίδης! Να μη χωράει ο Μάτζιος που είναι και 1.90 δηλαδή να το καταλάβω. Αλλά να μη χωράει ο Σάλπι; Κανονικά και με το που το είπε δηλαδή έπρεπε να τον πάρουνε με τα γιαούρτια! Ρε σεις, είναι δυνατόν να σκεφτήκατε να πουλήσετε έναν παίκτη με τέτοια αίσθηση του γκολ; Εναν παίκτη τέτοιας κλάσης που είναι και καλό παιδί; Είδες τι είπε μετά το τέλος του αγώνα; "Υπήρξα" - λέει - και τυχερός!". Τι λες τώρα παλικάρι μου! Δεν υπήρξες τυχερός. Υπήρξες παιχταράς! Και είσαι ακόμα! Κι επειδή ο Τεν Κάτε δεν είναι κανας μυρουδιάς και ξέρει μπάλα, τον έβαλε τον Μήτσο εκεί στα δεξιά και ο Μακεδόνας τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Δεν μασάει ο Ολλανδός και το απέδειξε για μια ακόμα φορά. Ξεκινάει το παιχνίδι και αφήνει έξω τον Κάρα. Και βάζει μέσα τον Νίνη και όλους τους υπόλοιπους περυσινούς βασικούς. Και πριν προλάβεις εσύ να συνέλθεις από το σοκ και προτού προλάβεις να λύσεις την απορία πώς είναι δυνατόν οι ίδιοι παίκτες που παίζανε πέρσι επί Πεσέιρο να είναι τόσο διαφορετικοί, φέτος επί Τεν Κάτε, έρχεται και το πρώτο γκολάκι.


Σέντρα Σάλπι, γκολ Ιβανσιτς. Και λίγο αργότερα το αντίστροφο. Μπαλιά του Αυστριακού, γκολ του Σάλπι. Και δεν είναι μόνο τα γκολ. Και κομπίνες και συνδυασμοί και μπαλίτσα στρωτή κάτω και ταχύτητα και απ΄ όλα. Τι έγινε ρε παιδιά; Εχει κανα μαγικό ραβδί ο Ολλανδός; Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα κάνεις τέτοια πράγματα με την περσινή ομάδα, τι θα κάνεις όταν θα μπουν και οι φετινοί μέσα;


Το δεύτερο ημίχρονο βέβαια δεν ήταν εξίσου καλό. Μπορεί να έφταιξε που βγήκε γρήγορα ο Μάτος που ο Νίνης δεν ήξερε την θέση που κλήθηκε να παίξει, μπορεί να έπαιξε ρόλο και η κούραση, πάντως η ουσία είναι ότι χάσαμε το κέντρο. Δεν του βγήκαν οι αλλαγές του Ολλανδού για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Ακόμα όμως και σ' αυτό το ημίχρονο που δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό, ρίξαμε άλλο ένα γκολάκι. Κι αυτό για μένα λέει πολλά. Σε συνάρτηση βέβαια και με τη χρονική στιγμή που έγινε ο συγκεκριμένος αγώνας.

Κι αφού τα είπαμε τα καλά και το ματσάκι έληξε με 3-0 ας πάμε και στα άσχημα. Γιατί υπήρξαν και άσχημα. Η αμυντική λειτουργία δεν ήταν καλή. Λίγο πίεσε στην επανάληψη η Ντιναμό και άρχισαν τα λάθη. Αλλά και χωρίς πίεση έγιναν λάθη αβίαστα. Αυτός ο Γκαλίνοβιτς δεν πιέστηκε πολύ, αλλά τα δυο "τσαφ" μέσα στο παιχνίδι τα έκανε. Εκεί που του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια πρέπει να πέρασε όλη η ζωή του μπροστά από τα μάτια του. Και αν μπροστά από τον Μάριο πέρασε η ζωή του, μπροστά από τους φιλάθλους πέρασε όλη η περυσινή (η προπέρσινη καλύτερα) σεζόν του Κροάτη, γιατί ένα "αχ" όσο να το κάνεις, ακούστηκε. Ασε τώρα στην άλλη φάση που πήγε να μπλοκάρει τη μπάλα και του έφυγε κόρνερ. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά λέμε τόσο καιρό για αμυντικό. Να αρχίσουμε να φωνάζουμε και για τερματοφύλακα;

Συμπερασματικά τώρα, η καλή αύρα που φάνηκε στο φιλικό με τους Βέλγους συνέχισε να υπάρχει. Ο κόσμος συσπειρωμένος, η ατμόσφαιρα καλή, η καχυποψία και η γκρίνια έχουν πάει στην άκρη και η ομάδα αποπνέει υγεία. Η ρεβάνς δεν θα είναι εύκολη. Ειδικά αν δεν στρώσει η άμυνα. Αλλά όταν έχεις μπροστά σου τέτοια δείγματα, μόνο αισιόδοξος μπορείς να είσαι!

***

ΥΓ. Δηλαδή τώρα που θα μπει στο παιχνίδι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ΑΥΤΟΣ ο Σιμάο θα μείνει στον πάγκο; Αλήθεια, για στόπερ δεν κάνει;
ΥΓ1. Επιτέλους ένα καλό παιχνίδι από τον Ιβ.
ΥΓ2. Βρε πώς έχει στρώσει ο Βαγγελάκης!
ΥΓ3. Ποιος ξέρει τι γκάζια έφαγε ο Γκάμπριελ μετά το ματς με τη Σαρλερουά και ήταν τόσο συγκρατημένος σήμερα!
ΥΓ4. Το παπουτσάκι το κόκκινο πάντως το έβγαλε και φόρεσε άσπρο. Μαθαίνει γρήγορα.
ΥΓ5. Φοβερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο!
ΥΓ6. Το έριξε πάλι το μπινελίκι του ο Ολλανδός.
ΥΓ7. Πώς την χαϊδεύει έτσι τη μπάλα ο Ρουκάβινα.
ΥΓ8 . Αδυνάτισε ο Πατέρας από το πολύ τρέξιμο για τις μεταγραφές. Πρέπει να τον παχύνουμε λιγάκι να έρθει στα ίσια του!
ΥΓ9. Θέλουμε στόπερ, θέλουμε στόπερ, θέλουμε στόπερ!
ΥΓ10. Αντε, πάρτε και μια φωτο Σόουζα.




35 comments:

scarface said...

To 3-0 στο είχα γράψει από το μεσημέρι στο προηγούμενο ποστ, δεν έχεις παράπονο έτσι?
Βέβαια δε τα έβαλε ο Λουκάς, αλλά αν γινόταν και αυτό θα γινόμουν μέντιουμ.

υ.γ. επαγγελματική νίκη , άντε να δούμε την κλήρωση την Παρασκευή να ξέρουμε τι μας περιμένει.

υ.γ.2. θέλουμε ένα ΣΤΟΠΕΡ ανεξάρτητα αν στηρίζουμε Βύντρα ή όχι.

scarface said...
This comment has been removed by the author.
zouk said...

Ωραια ηταν σημερα στο γηπεδακι.Πολυ τον χαρηκα τον Σαλπι,απο τα φιλικα μου αρεσε στα δεξια.Το ειχα πει κιολας και με δικαιωσε η παιχταρα.

Πραγματικα δεν περιμενα τοσο κοσμο και ειδικα με την απεργια στον Ηλεκτρικο.Ωραια πραγματα.

Εφαγε κραξιμο(απο Τανκ Κατε)ο Γκαμπριελ και αραξε πισω σημερα.

Μηπως στην ρεβανς να ξεκινουσε τον Ρουκαβινα φορ?

Η αμυνα μας θα κανει σιγουρα καποια λαθη,ελπιζω να μην ειναι μοιραια.

gatti said...

@scarface: Τελικά εσύ είσαι μάντης! Να αρχίσεις να μας λες όλα τα σκορ, για να μας φεύγει η αγωνία.

ΥΓ. Μια χαρά ήταν η σημερινή νίκη και το σημαντικότερο είναι αυτή η αίσθηση που δημιουργείται ότι μπορουμε ακόμα καλύτερα.

ΥΓ1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλουμε στόπερ, ανεξαρτήτως Βύντρα.



@zouk: Τυχερέ! Ησουν μέσα! Και νωρίς γύρισες αν κρίνω από όσα άκουσα για το μποτιλιάρισμα στη Σπύρου Λούη. Σάλπι παικταράς, τι να λέμε τώρα; Προβληματιζόμασταν για δεξιά επειδή δεν έχει ντρίμπλα, αλλά σήμερα έκανε και ντρίπλες και απ΄ όλα!
Τον Κάρα δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει! Δεν ήταν κακός ο Μάντζιος, αλλά και ο Ρουκάβινα είναι απίστευτο παικτάκι! Αυτός αν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη θα κάνει πολύ κόσμο να παραμιλάει!
Ο Γκάμπριελ ήταν μαζεμένος σήμερα. Φαντάσου τι τεράστιο μπινελίκι θα έπεσε!

Η άμυνά μας θα κάνει σίγουρα ΠΟΛΛΑ λάθη, φοβάμαι ότι κάποια από αυτά θα είναι μοιραία.

zouk said...

Εφυγα πολυ ανετα.Ξερω πως να κινηθω στο ΟΑΚΑ.Εφαγα και κρεπα και μετα εφυγα.Βεβαια δεν μενω και πολυ μακρια.Χολαργος.

gatti said...

@zouk: Πάλι καλά, γιατί έλεγαν στο ραδιόφωνο ότι δεν κινείται τίποτα! Η πλάκα είναι λέει ότι ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ, ώστε παρόλο που γνώριζε ότι θα πήξει μετά στους δρόμους δεν έφυγε νωρίτερα, όπως συνήθιζε παλαιότερες εποχές.

ΠΑΝΟΣ said...

Αυτό που λες. Η αρρώστια φεύγει. Η χολή και το σκατό με κάθε άγγιγμα της μπάλας πήγε στα τσακίδια. Τρελάνέ μας.

Εμείς φύγαμε άνετα από το γήπεδο και (φαντάσου!) χωρίς να είμαστε εκείνοι οι κακομοίρηδες που την κάνουν στο 35-40'. Πήραμε σβάρνα ό,τι στενό υπήρχε, στη μέση της διαδρομής έναν ταρίφα που από τα παράθυρα έπαιζε ντέρτι, λέμε "να 'μαστε" και μας έβγαλε καρφί ο μάστορας.

Τα λέμε.

houli_v said...

η όλη ιστορία χτες ήταν ο κόσμος

Υ/Γ : αύριο οι ευχές για τις διακοπές :)

Stepas said...

Τα φιλικά του ΠΑΟ μπορεί να μην τα είδα,αλλά το ματσάκι χτες τα κατάφερα και το είδα.Τι είδα λοιπόν:

-Έναν ΠΑΟ με αυτοματισμούς,πιο γρήγορο και πιο επιθετικό από πέρυσι
-Ενα γενικότερο καλό κλίμα στην ομάδα από τους οπαδούς μέχρι τους παίκτες και το τεχνικό τιμ
-Έναν Νίνη που με πείθει όλο και περισσότερο ότι είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο που έβγαλε η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.Κι ευτυχώς ο τεντάς τον πάει για βασικό
-Τον Καραγκούνη και τον Τζιόλη εκτός 11αδας και γούσταρα τρελά,παρότι δεν είμαι ΠΑΟ(φαντάζομαι οι οπαδοί του ΠΑΟ χαρά...)
-Τον Σαλπι να είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου παρόλο που δεν παίζει στη φυσική του θέση.Στο 4-2-3-1 πάντως,όταν ο Σαλπι παίζει δεξιά στο "3" έχει το πλεονέκτημα όταν η ομάδα επιτίθεται από αριστερα αυτός να μετατρέπεται σε δεύτερο φορ.Οπότε μια χαρά θα τα καταφέρει σ’αυτη τη θεση.
-Πολύ κακή αμυντική λειτουργία ειδικά όταν πιεστηκατε λίγο.Τα χουμε ξαναπει,θέλετε μεταγραφή στόπερ ποιοτικό που να έρθει για βασικός.Γκούμας,Βύντρα,Μελίσσης θα πρέπει να είναι εναλλακτικές λύσεις και όχι βασικοί.
-Τον οικοδόμο (κατα κόσμον Χριστοδουλόπουλος) αμα δεν τον στρώσει ο τεντάς μάλλον δεν θα μπορεσει να τον στρώσει κανένας (πλην Αναστασιάδη).Το παιδί δεν σκέφτεται καθόλου.Παίζει για τον εαυτό του και χρησιμοποιεί μόνο την ταχύτητά του και την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια.Ποδοσφαιρικό μυαλό μηδέν.Τον τεντά τον εμπιστεύομαι πάντως.Θα τον στρώσει τον οικοδόμο κάποια στιγμή.
-Η Ντιναμο είναι πολύ αδύναμη και τα συμπεράσματά μας δεν είναι και τα πιο ασφαλή.Πάντως όπως είπες κι εσύ τα πόδια των παικτών ήταν ελαφριά και υπήρχε ένα καλό κλίμα και διάθεση για μπάλα.Αυτά ειναι στοιχεία θετικά που δεν εξαρτώνται από την δυναμικότητα του αντιπάλου.Α και με αυτήν την άμυνα δεν πάτε πουθενά...Θέλει δουλιά γιατί με λίγο πιο δυνατό αντίπαλο θα τρώγατε 2 γκολάκια χτες...

Αυτά.

Τα λέμε.

Να ευχηθώ καλές διακοπές ή όχι ακόμα;

gatti said...

@πανοσ: Καλώς τον! Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει πια υγεία. Δεν υπάρχει το νοσηρό κλίμα του παρελθόντος. Κι αυτό εισπράττεται αμφίδρομα. Από την ομάδα στον κόσμο και από αυτόν πάλι στην ομάδα.

Ούτε που το περίμενα ότι θα έχουμε sold out! Καμιά 40άρα περίμενα λόγω καλοκαιριού σε συνδυασμό με την απεργία στον ΗΣΑΠ. Αλλά βλέπεις πως όταν υπάρχει κίνητρο, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα!

Τα λέμε!



@houli_v: Συμφωνώ απόλυτα! Ολα τα λεφτά ο κόσμος!

ΥΓ. Καλά μην νομίζεις ότι θα εξασφανιστώ κιόλας. Χωρίς Ιντερνετ δεν κάνω, βάλε και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν τους χάνω με τίποτα, συν το ότι δεν αντέχω τον ήλιο, κάπου ...τριγύρω θα είμαι. :-)))



@stepas: H ομάδα ήταν σίγουρα μια ταχύτητα παραπάνω από πέρσι, γιόμες δεν έγιναν παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις κι αυτές αν πρόσεξες από τους δύο στόπερ που δεν μπορούν να απαλλαγούν από τις παλιές κακές συνήθειες.

Το συζητάς; Ομάδα χωρίς Κάρα και Τζιόλη πάει σφαιράτη (εδώ που τα λέμε γι΄ αυτό ήταν και πιο γρήγορη ο ένας καθυστερεί την ανάπτυξη ο άλλος θέλει ένα χρόνο να κατεβάσει τη μπάλα). Βέβαια το να αφήνεις έξω το "μέγεθος" Καραγκούνη, φοβάμαι ότι είναι γεγονός που δεν θα περάσει "αναίμακτα". Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει η γκρίνια στην ομάδα κι εκεί θέλω να δω τη διοίκηση.

Για τον Σάλπι τι να λέμε! ¨Η μάλλον τα έχω πει από καιρό για τον Σάλπι, τον θεωρώ πολύ σπουδαίο παίκτη. Μια χαρά έχει βολευτεί εκεί δεξιά, ίσως βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει θέση ο "Κάρα" στην ομάδα, δεδομένου ότι προτίμησε τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ. Αν και πιστεύω ότι θα αλλάζουν αυτά ανάλογα με τους αγώνες.

Για την αμυντική λειτουργία άστα! Μεγάλο χάλι. Με τέτοια άμυνα δεν πάμε πουθενά. Θέλουμε οπωσδήποτε έναν στόπερ κλάσης, αυτό το Χάμερ που μας υποσχέθηκαν! Αλλιώς ό,τι χτίζει η επίθεση θα το καταστρέφει η άμυνα. Με έναν πιο δύσκολο αντίπαλο και με το συγκεκριμένο σύστημα θα τα αρπάζουμε χαλαρά!

Τον Λάζαρο τον πιστεύω πολύ. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του στην ομάδα είναι πως δεν έχει βρει τον ρόλο του. Κι όσο συμβαίνει αυτό τόσο αυξάνεται το άγχος που έχει να αποδείξει πράγματα. Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ο Τεν Κάτε θα του βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα. Είναι θέμα χρόνου.

Η Ντιναμό δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, ωστόσο με την άμυνα που έχουμε μην αποκλείσεις εκπλήξεις στη ρεβάνς. Οχι ότι θα κινδυνέψουμε να αποκλειστούμε γιατί είμαστε ικανοί να σκοράρουμε και μέσα στην Τιφλίδα, αλλά δεν αποκλείω να φάμε τα γκολάκια που δεν φάγαμε χθες...

Τα λέμε!

YΓ. Να ευχηθείς! Αύριο τελευταία μέρα δουλειάς, από Δευτέρα την κάνω!!!

The Bgt said...

Να μαι και γω :)
(Ελπιζω ευπροσδεκτη)

Δεν ειναι φοβερο να βλεπεις την περυσινη ομαδα να παιζει ΑΛΛΟ ποδοσφαιρο φετος? Οι ιδιοι παικτες...οι ιδιοι.. αλλα ΑΛΛΗ ομαδα..
Στα πρωτα 20λεπτα ηθελα να βαλω τα κλαμματα!
Μετα εβριζα το Πεσειρο και οποιον τον ανακαλυψε και τον φορτωσε στη κουμπουρα μας, που να του καει το κινητο και το φαι μαζι!

Δε με νοιαζει καν αν θα προκριθουμε στους ομιλους ή αν θα παρουμε πρωταθλημα φετος. Βγαζει τετοια υγεια και φρεσκαδα αυτη η ομαδα που δε με νοιαζει.

Καφενειο μεν η Ντυναμο αλλα περυσι μπορει και να χαναμε ή το πολυ να κερδιζαμε με τη ψυχη στο στομα.

Το Νινι, ο Σιμαο ακομη και το Βυντρα στα χερια του Τεντα θα δουν μεγαλες μερες.

Μεγαλος ο Τεντας...δε ξερω αν το ελληνικο ποδοσφαιρο αξιζει τετοια κλαση προπονητη..

Μακρια η γκρινια, γιατι θα ερθουν και δυσκολες μερες. Και να μην ασχολουμεθα με τους "αλλους", ο καθενας καθοριζει την πορεια του με τον τροπο που του αξιζει.

(Οστοσω θα ηθελα και ενα καλο στοπερ αλλα κι αν δεν ερθει δε πειραζει, στην αρχη ειμαστε δε γινεται ξαφνικα να γινουμε Μπαρτσα).

ΠΑΥΛΟΣ said...

Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι σας, χιχιχιχι

gatti said...

@the bgt: Kαλώς την! (την πέτρα του σκανδάλου!). :-p

Eίναι πραγματικά απίστευτο πώς μεταμορφώθηκε η περυσινή ομάδα. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το θαύμα. Πρέπει να έκανε πολλή δουλειά ο τεντάς στην προετοιμασία.

Εμένα με νοιάζει να προκριθούμε στους ομίλους! Μου έχει λείψει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα μου κακοφανεί αν δεν προκριθούμε. Δεν έχω βέβαια την απαίτηση να φτάσουμε στα ...ημιτελικά, αλλά θα ήθελα να παίξουμε τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη.

Οσο για τη γκρίνια που λες... Αυτό κι αν είναι στοίχημα! Θα αντέξει η ομάδα σε εποχές κρίσης; Γιατί δεν θα είναι όλα ρόδινα. Θα γίνουν και στραβές. Πώς θα αντιδράσει τότε ο κόσμος; Θα δείξει ψυχραιμία ή θα αρχίσει πάλι να ...ψέλνει;

Καλά για στόπερ μήνες φωνάζουμε!



@pavlos: Πού είσαι Παύλο μου; Εχεις σύνδεση; Προβλέπεται να είμαστε όλο χαμόγελα φέτος!

Πολλά φιλιά!!!

coachp said...

1) Καταρχάς, το αμυντικό σας δίδυμο θα είναι οι Μελίσσης(ευέλικτος, με τεχνική καταρτιση, που ξερει τη θέση του στόπερ) και ο Σαριεγκι. Ο Μελίσσης με τον Βύντρα έχουν παρόμοια στοιχεία, εκτός απο το μυαλό και την νοοτροπία. Πρέπει να ξέρεις να παίζεις την θέση, και ο Λουκάς δεν ξέρει να την παίζει. Την θέση... Γιατί ττην ψ..λή του ξέρει να την παίζει όπως φάνηκε και χτές...

2)Πολύ ευτυχία βλέπω στη βαζέλα. Κατα την άποψή μου, λάθος... Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα που διαβάζω. Αν απο ένα παιχνίδι βγάζετε τέτοια πορίσματα, σκεφτείτε τι θα γίνει αν χάσετε πρώτη αγωνιστική στο ντέρμπι...

3) Σαλπιγγίδης, ολ δε μάνυ

4)Κόσμος Βαζέλας. Γέμισε το γήπεδο με τις μεταγραφές Κλέιτον, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Ροντρίγκο Σόουζα και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο, γιατί θεωρείτε οτι έχετε πάρει παιχταράδες? Επειδή έδωσαν πολλά λεφτά?
Κοίτα να δεις...Ο νόμος της αγοράς. Ο Βγενόπουλος πρώτος μάγκας. Με τα ψέμματα, γεμίζει γήπεδο 30 Ιουλίου...

5) Επειδή το gatti το αγαπώ, πάρτε και μια είδηση... Το τι άκουσε σήμερις ο Μάντζιος, ο Νίνης και ο Βύντρα, δεν θα θέλατε να μάθετε... Η χριστοπαναγία για κάποια λάθη, πήγε σύννεφο.

coachp said...

Σόρυ, ξέχασα να εκθειάσω το πολύ μυαλωμένο παιχνίδι του Σπυρόπουλου. Αν συνεχίσει έτσι το παιδί, θα αποδειχθεί ως μία απο τις καλύτερες μεταγραφές σας την τελευταία δεκαετία. Πολύ έξυπνος παίχτης τελικά αυτός...

gatti said...

@coachp: Ωρες ώρες μοιάζεις σαν αυτούς που βγάζουνε πιστωτκές κάρτες ή παίρνουν δάνεια και δεν διαβάζουν τα ψιλά γράμματα. Αυτό αφορά το 2ο σχόλιό σου, περί ευτυχίας στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία ευτυχία υπάρχει αισιοδοξία που πηγάζει από την υγεία που αποπνέει η ομάδα από την στιγμή που έγινε πολυμετοχική. Αν διάβαζες τα ψιλά γράμματα (που δεν είναι και τόσο ψιλά, ούτε από πλευράς μου, ούτε από πλευράς σχολιαστών, αφού όλοι θίγουν το θέμα της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας) θα το είχες διαπιστώσει. Ξέρουμε πολύ καλά πού βρισκόμαστε και πού θα ...βρεθούμε αν δεν βελτιωθεί η άμυνα.

1) Για το Βύντρα τι να λέμε, όποιος αποφασίσει να γράψει βιβλίο γι΄ αυτόν θα πουλήσει τρελά! Αλλά όπως είπαμε: KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ. Mόνο εμείς θα τον κράζουμε.

3) Ο Σάλπι είναι όλα τα λεφτά συμφωνώ!

4) Δεν θεωρούμε ότι έχουμε πάρει παιχταράδες. Θεωρούμε ότι έχουμε πάρει παίχτες που ανεβάζουν ένα επίπεδο την ποιότητα της ομάδας. Μπορεί να είναι έτσι μπορεί και όχι. Θα δείξει.

5) Τέτοια λέγε μου να ...φτιάχνομαι!!! Να διαβάζω ότι ρίχνει γκάζια ο τεντάς παντού. Σε μικρούς σε μεγάλους, σε παλιούς, σε νέους, σε φίρμες ή μη. Οπως είπε και ο φίλος σου ο ...Αστραπάν "φράση χωρίς το fuck είναι σα να λείπει το ρήμα!".

Χώσε τεντά, χώσε!

ΥΓ. Σπυρό εξαιρετικός. Και αυτόν στον Βγενό τον χρωστάμε. Αν δεν είχε πιέσει τότε, ούτε που θα τα έσκαγε ο Τζίγγερ για να τον πάρει.

νατασσΆκι said...

εγώ -όπως πάντα- πέρασα να ενημερωθώ

να σου πω καλό μήνα
και να σε χαιρετίσω -φεύγουμε για λίγο, επιτέλους!
(οπου και να είμαι, όμως, χωρίς σύνδεση δε μένω ;) )

Φιλιά πολλά, γατί μου!
:**

gatti said...

@νατασσούκο: Νατασσούκο; Οπως ...Λιλούκο; (Δεσποινίς διευθυντής).

Κι εγώ που έλεγα ότι δεν σε πρόλαβα! Είδα ένα σχόλιο στη mamma, και λέω "πάει, μου ...ξέφυγε!". Αλλά εσύ είπαμε είσαι beep beep! Ταχύτατη! Δεν σε πρόλαβα εγώ, αλλά με πρόλαβες εσύ! Καλές διακοπές Νατάσσα μου! Καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς!

(Καλά κάνεις και δεν μένεις χωρίς σύνδεση! Ούτε εγώ μένω!).

Πολλά πολλά φιλιά!

νατασσΆκι said...

ναι, ναι -από κει!
:)))

(πλάκα δεν έχει; Με "βάφτισαν" για να με πειράξουν, αλλά μου άρεσε και το κράτησα! )

Φιλιά, γατί μου -να περάσεις καλά όπου κι αν είσαι !
(εμείς, μετά τις 20 θα γυρίσουμε πάντος)

Καλημέρεεεεεες!

gatti said...

@νατασσούκο: Να σε πειράξουν; Μα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Αχ μάλλον δεν σε ξέρουν αυτοί που νόμιζαν ότι θα σε πειράξει!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ανταποδίδω! Κι εγώ εκεί γύρω θα γυρίσω!

:-****

Νικόλαος Παπουτσής said...

Ολα σωστά φιλενάδα άλλα θα σταθώ
στο σοφό που είπες:ο Σιμαο δεν
παιζει και στόπερ????

Παίζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Βάλτον εκεί να τελειώνουμε!!!!

Έλα καλαααααααααααααα

κοτσυφοφιλιά

τσίου!!!!!!!

Νικόλαος Παπουτσής said...

Α!!!!Ναι...παρα λίγο να το
ξεχάσω...καλό μήνα!!!!

τσίου!!!!!!

"ζαχαρούλα.." said...

καλό μήναααααααααααααα!!!!!!

καλά μπάνια!!!!!!

φιλάκια πολλά !!

gatti said...

@karaflokotsifas: E, άμα παίζει στόπερ, ας τον βάλει εκεί να ηρεμήσουμε κοτσύφι μου. Αν και να σου πω, όπως τον βλέπω τον Μάτος να μην έχει πιάσει ακόμα τα περυσινά του στάνταρντς, τον έχω ικανό τον Ολλανδό να βάζει παρτερνέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα τον Σιμάο και να αφήσει τον Μάτος στον πάγκο.

Καλό μήνα και σε σένα!
Φιλιά!



@"ζαχαρούλα..": Kαλό μήνα, Ζαχαρένια μου! Καλά μπάνια και σε σένα. Κοίτα να ξεκουραστείς!

Πολλά φιλάκια!

houli_v said...

καλά να περάσεις κοριτσάκι
καλές βουτιές και ωραία ηλιοβασιλέματα (για όταν πέσει δα και η νύχτα δε το συζητώ)
CU :)

gatti said...

@houli_v: Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ καλά να περάσεις, όπου κι αν πας, αλλά ακόμα κι αν δεν πας. Είναι ωραίο το καλοκαιράκι, ειδικά τα βράδια.

Τα λέμε!

The Bgt said...

Σπαρτα Πραγας!

μαιστα...

gatti said...

@the bgt: Δεν είναι και η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ειδικά μ΄ αυτή την άμυνα.

coachp said...

Εγώ από τις εφημεριδές σας που διαβάζω, τον "ξεχασμένο" κόσμο που βλέπω να πηγαίνει γήπεδο και όλα τα συναφή, η διαπίστωση που κάνω είναι οτι είστε φέτος για μεγάλα πράγματα. Δεν λέω οτι δεν μπορεί να γίνει αυτό, προς Θεού. Αλλα τόση αισιοδοξία απο τις 30 Ιουνίου επειδή κερδίσατε την Διναμό Τυφλίδας, ε, σόρυ κιόλας, πάει πολύ....

gatti said...

@coachp: Στις εφημερίδες συμφωνώ ότι υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν το διαχώρισες όμως. Ετσι όπως μιλούσες ήταν σα να αναφερόσουν σε μένα και τους σχολιαστές.

Ασε που, ειδικά αυτή τη διαπίστωση, για τις εφημερίδες ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ που δουλεύεις στον τύπο δεν θα έπρεπε να την κάνεις.
Ο "ξεχασμένος" κόσμος είναι λογικό να πηγαίνει στο γήπεδο. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι΄ αυτόν. Ηταν μια συνήθειά του, που κόπηκε απότομα εξαιτίας κακών επιλογών της διοίκησης.

Alexandros said...

Τώρα το πρόσεξα. Πολύ ωραία εμφάνιση η ομάδα σου! Σκούρο πράσινο. Δεν είδα τον αγώνα και δεν το είχα προσέξει

gatti said...

@alexandros: Είναι ωραία η συλλεκτική φανέλα. Το κακό όμως είναι ότι η ADIDAS το έκανε το ...θαύμα της και έβαλε τις ρίγες στους ώμους. Και τη χάλασε...

zouk said...

Φαινεται οτι ξυπνησαν στην ΠΑΕ και θελουν να παρουν αλλον ενα αμυντικο,οποτε επανερχετε ο Ζιβε στο προσκηνιο.Αν δεν κατσει με αυτον,θα κοιταξουν αλλον Γαλλο.
Αντε,μακαρι να παρουμε εναν ακομα στην αμυνα.

fpboy said...

Kαι στόπερ θα πάρουμε και ομαδάρα θα φτιάξουμε....
αχ, αυτή η πορεία πόσα άλλαξε...

gatti said...

@zouk: Επιτέλους το κατάλαβαν ότι με τέτοια άμυνα δεν πάμε πουθενά και αποφάσισαν να πάρουν παίκτη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!



@fpboy: Ας πάρουμε πρώτα τον στόπερ και σιγά σιγά θα φτιάξουμε και ομάδα που να παίζει στοιχειωδώς καλή μπάλα. Για ομαδάρα όπως την έχουμε στο μυαλό μας έχουμε δρόμο ακόμα.

Πάντως, έχεις δίκιο! Αυτή η πορεία, ήταν που άλλαξε τα πράγματα. Αν όλα πάνε καλά, στο μέλλον θα πρέπει να μνημονεύουμε την ημερομηνία του συλλαλητηρίου ως ημερομηνία - ορόσημο στην ιστορία του "τριφυλλιού".