Tuesday, July 15, 2008

Kαι μετά θα κάαααααθεσαι

Εγινε κι η κλήρωση του πρωταθλήματος και μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια σειρά. Ηθελα όμως νάξερα ποιος ήταν ο κατσικοπόδαρος! Γιατί δεν είναι ένας και δύο οι νεοφερμένοι για να βγάλεις συμπέρασμα. Ο Αποστόλου εκπροσωπούσε την ΑΕΚ. Ο Αντωνιάδης τον Παναθηναϊκό. Ηταν αυτοί ή μήπως ήταν οι τρεις νεοφώτιστοι που φέρανε τη γκαντεμιά; ΄Η μήπως τα παιδάκια που τραβούσαν τους κλήρους; Βρε λες να φταίγανε οι πολλοί κλειδάριθμοι; Ο,τι και να έφταιγε, έτσι όπως έγινε η κλήρωση με το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ στην πρεμιερα και όλα τα ντέρμπι μέσα στις 10 πρώτες αγωνιστικές (πλάκα - πλάκα μόνο η 8η δεν έχει ντέρμπι) βλέπω να χύνεται πολύ αίμα. Και καλά εμάς η κλήρωση δεν μας ευνόησε αλλά δεν είναι και εντελώς για θάνατο! Αυτη η φουκαριάρα η ΑΕΚ, όμως, τι να πει; Ετσι όπως είναι η κλήρωση "παίζει" να φτάσει στο ντέρμπι της με το γαύρο (5η αγωνιστική) και να έχει μόλις 3 βαθμούς. Πολύ θέλει; Βάλτα κάτω και θα δεις. Πρώτο ματς με μας. Ντέρμπι είναι, κοινή έδρα, όλα ανοιχτά. Μπορεί να το κερδίσει, μπορεί να φέρει χηνάρι, αλλά μπορεί και να το χάσει. Μετά έχει Τούμπα το μενού. Κι εκεί πόσο εύκολο είναι να κερδίσει τον ΠΑΟΚ; Τρίτη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με τις γριές. Εκεί θα το τσιμπήσει - λογικά - το τριποντάκι. Ελα όμως που στην 4η αγωνιστική πάει Νέα Σμύρνη; Πολύ θέλει να φάει τα μούτρα της; Δεν θέλει σου λέω εγώ. Και στη συνέχεια, 5η αγωνιστική στο τηγάνι. Νωρίς νωρίς και με τους γαύρους να μην έχουνε ξεχάσει όσα έσουρε στην ομάδα τους ο Ριβάλντο. Και μη μου πεις τώρα ότι ζήτησε συγνώμη ο Βραζιλιάνος, γιατί σιγά μη μασήσανε οι γαύροι το παραμύθι. Αφού ξέρουν καλά ότι ο Ρίμπο τη συγνώμη τη ζήτησε γιατί είναι η αγωγή στη μέση. Του Χόχου εναντίον της περιουσίας του Βραζιλιάνου πα να πει. Θα πάει ο Ρίμπο στο Καραϊσκάκη; Αν ήτανε στο στοίχημα τι απόδοση θα έδινε; Και φαντάσου τώρα να έχουν γίνει και τα πράγματα όπως τα λέω. Και να μην έχει πάρει τους αναμενόμενους βαθμούς η ΑΕΚ, τι έχει να γίνει. Αίμα και άμμος. Κι από την άλλη πάλι φαντάσου να πάρει κανα διπλό μέσα στο τηγάνι με τον Ρίμπο στην 11άδα της. Εκεί δεν θα έχει αίμα και άμμο. Εκεί θα έχει αίμα και σπέρμα.


Θα μου πεις, τι κοιτάς τώρα τους άλλους και δεν κοιτάζεις τα δικά σου. Σωστό. Γιατί να λες τι θα κάνει η ΑΕΚ που εντάξει έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά δεν κοιτάς την ομάδα σου που έχει επίσης ζόρια; Ετσι είναι. Πρεμιέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι εσύ τυπικά φιλοξενούμενος. Αν σου κάτσει κανας ξεγυρισμένος άσος, τι γίνεται μετά; Πώς θα συνέλθεις από τη σφαλιάρα; Γιατί δεν είναι μόνο οι μείον τρεις βαθμοί. Είναι και η ψυχολογία. Γιατί φέτος δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά. Φέτος πας για μεγάλα πράγματα. Ετσι νομίζεις. Κι όχι μόνο το νομίζεις αλλά έχεις βγάλει και γλώσσα. Και κινδυνεύεις να φτάσεις στην Υβρι. Κι εντάξει, πες, μετά έχεις εύκολο ματσάκι στην έδρα σου με τους Κροκόδειλους. Αλλά μετά σε περιμένουν τα αρειανά στο Χαριλάου. Κι όσο νάναι εύκολο το παιχνίδι δεν το λες. Κι ας μην είναι ο βατροχοπρίγκιπας στο τιμόνι τους, οπότε αποφεύγεις να γίνει κόλαση το παιχνίδι. Ούτε είναι παρηγοριά που έχεις μετά στο καπάκι δυο ματς εντός με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, Εργοτέλη και Λεβαδειακό. Γιατί μετά ανεβαίνεις πάλι στη Θεσσαλονίκη για να παίξεις με τον ΠΑΟΚ και μόλις γυρίσεις υποδέχεσαι τις γριές. Κι άμα ξεμπερδέψεις με τις γριές, ρίχνεις και μια Νέα Σμύρνη για προθέρμανση πριν το ντέρμπι με το γαύρο. Και μετά απ' αυτό, ό,τι κι αν γίνει εκεί, χτυπάς και ένα Αλκαζάρ για επιδόρπιο. Μιλάμε τώρα για 10 αγωνιστικές φωτιά και λάβρα. Κι άμα δώσει ο θεός και έχεις περάσει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Τετάρτη - Κυριακή μέχρι τα μέσα Νοέμβρη θα τους έχεις κλεισμένους όλους τους ...χορούς σου! Κι εντάξει άμα τα πας καλά. Αμα όμως δεν τα πας; Εδώ σε θέλω!

Ενώ ο γαύρος; Ούτε ο Κόκκαλης να την έκανε την κλήρωση. Ξεκινάει στα μαλακά με τον Αστέρα στο τηγάνι και μη μου πεις τώρα ότι οι Τριπολιτσιώτες θα κάνουν στο νέο πρωτάθλημα πορεία ανάλογη με την περσινή! Συνεχίζει στα Πηγάδια με την Ξάνθη (εδώ γελάνε), ξανά μέσα με τον Πανσερραϊκό και στο καπάκι στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (εδώ κι αν γελάνε!). Ντέρμπι με την ΑΕΚ στη συνέχεια, γιατί κάποτε έπρεπε να δώσει κι αυτός ένα ντέρμπι και δεύτερο εντός στη σειρά με τον Πανθρακικό. Κατόπιν στο Χαριλάου με Αρη, εντός με Εργοτέλη και μετά το ντέρμπι με μας. Πρόγραμμα στρωτό κι ωραίο! Κι ας άρχισε τις ελληνικούρες του ο Σάββας μετά την κλήρωση. "Εχουμε - λέει - 30 ντέρμπι. Το θέμα είναι να αποβάλλουμε εμείς οι Ελληνες τα ελαττώματά μας και να δούμε το πρωτάθλημα σαν γιορτή". Στον καθρέφτη σου κοίταξες καθόλου, μεγάλε;

Ο άλλος πάλι ο δικός μας, ο Αντωνιάδης, το έριξε το μπινελίκι του μόλις βγήκε το ντέρμπι της πρεμιέρας. Μπήκε όμως ένα κεφάλι μπροστά στην κάμερα και δεν μπόρεσα να διαβάσω τα χείλη του. Μετά το γύρισε βέβαια. "Κάποτε θα γινότανε κι αυτό το παιχνίδι", είπε. Τι να πει κι αυτός ο γκαντεμόσαυρος.
Ο πιο ρεαλιστής απ' όλους βέβαια ήταν ο Σκόρδας. "Ετσι κι αλλιώς θα παίξουμε με όλους" είπε. Σα να λέμε τι τώρα, τι μετά...
Ο Πηλαδάκης πάλι σαν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ήταν κομμάτι τρακαρισμένος. Μετά όμως πήρε τα πάνω του. Του ρίξανε και δυο - τρία χειροκροτήματα, που όμως πήγανε άπατα, γιατί κανένας άλλος δεν ακολούθησε. Ποιος ξέρει, ο Πατρίκ Κομνηνός θα ήταν αυτός που χειροκρότησε.

Τέλος πάντων, τελείωσε κι αυτό και παίρνουν όλα τα δρόμο τους. Ντέρμπι στην πρεμιέρα πέρσι, ντέρμπι και φέτος. Ηθελα νάξερα πόσο περισσότερο βλάκες είναι οι Ιταλοί και οι Ισπανοί που φροντίζουν τα ντέρμπι να βγαίνουν περίπου στη μέση του πρωταθλήματος, για να μη σου πω κοντά στα Χριστούγεννα. Αλλά τι να ξέρουν αυτοί οι άσχετοι από μπάλα; Αμα δεν έχει χτυπήσει ένα 40άρι Κελσίου έξω η θερμοκρασία και δεν έχει ο παίκτης τα πόδια σφιγμένα από την προετοιμασία, μπάλα δεν μπορεί να παίξει!

Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι υπάρχει πάντα και μια δεύτερη ανάγνωση. Αυτή που λέει ότι η ομάδα σου σχεδιάζεται με σκοπό να είναι έτοιμη νωρίς. Για να αντιμετωπίσει τα προκριματικά στο Τσαμπιόνι. Αρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι πιο έτοιμη από τις άλλες. Οπότε ίσως και να είναι για καλό μιας και αναμένεται να φορμαριστεί νωρίς, που έχει όλα τα δύσκολα στο ξεκίνημα και ξεμπερδεύει στα μέσα Νοέμβρη. Οταν σα να λέμε η κοιλιά θα είναι πιο μεγάλη κι από του Μπέου και θα σέρνεται μέχρι το πάτωμα, εκεί προς το τέλος Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη θα σου έχουν μείνει τα λιμά. Και μόλις ξαναπάρεις τα πάνω σου, κάπου εκεί τέλος Γενάρη, αρχές Φλεβάρη, θα έχεις πάλι τα δύσκολα και μετά ξανά μανα τα εύκολα. Θα κουραστείς δηλαδή στην αρχή κάθε γύρου αλλά μετά θα κάααααθεσαι!

(Βάρδα να μην τα έχεις σκατώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί μετά θα κάθεσαι μεν, αλλά θα έχεις πολύ χρόνο για να κλαις τη μοίρα σου. Κι αυτό μόνο καλό δεν είναι! Κάτι ξέρουμε κι εμείς που καταφέρναμε και κάναμε τις μεγάλες ήττες παραμονές διακοπών).


Κουϊζ: Ποια είναι αυτά τα παιδάκια;
α) Ανήψια του Κόκκαλη
β) Μικρανήψια του Γκαγκάτση
γ) Εγγόνια του Μητσοτάκη


Αγιος άνθρωπος αυτός ο Σκόρδας...


ΥΓ. Καλά τον Νούνιες τον διώχνουνε γιατί είναι χοντρός. Τον Λούα Λούα γιατί τον διώχνουνε; Επειδή είναι μαύρος; Τι ρατσισμός είναι αυτός στο γαύρο ρε!

25 comments:

Alexandros said...

Γεια σου gatti!

Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ μας. Αλλά αν πάει καλά στην αρχή , μετά θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα. Κάτι που δεν βλέπω να γίνεται.
Θα έχετε πλεονέκτημα στην αρχή, λόγω προετοιμασίας. Ευτυχώς που το ματς γίνεται με δικούς μας οπαδούς και εξισορροπείται κάπως η κατάσταση.

Rizobreaker said...

Γεια σου βρε Gatti!!!
Άγιος ο Σκόρδας!! Χαχα... Με το που είδα τη φωτό κατάλαβα ότι αυτό θα έγραφες... ;-)

Δες εδώ για την εκπομπή στον 902:
http://rizobreaker.blogspot.com/2008/07/blog-post.html

gatti said...

@alexandros: Είναι πράγματι για την ΑΕΚ δύσκολη η κλήρωση. Και καθώς έχει ανοιχτά μέτωπα (Μελισσανίδης, Ερασιτεχνική) το πρόγραμμα είναι το χειρότερο δυνατό. Αν κερδίσει στην πρεμιέρα βέβαια όντως θα αποκτήσει πλεονέκτημα. Αν όμως χάσει προβλέπω μεγάλη μουρμούρα και θα είναι κρίμα.

Πάνω κάτω όμως το ίδιο θα είναι και για μας αν χάσουμε στην πρεμιέρα. Απλώς το δικό μας πρόγραμμα είναι κάπως καλύτερο και μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς (χωρίς όμως να είναι και σίγουρο...)
Θα δούμε!

ΥΓ. Τουλάχιστον εσείς, βρέξει - χιονίσει δεν κινδυνεύετε όσο είναι εκεί ο Ντέμης να σας "κατσικωθεί" κανας Μπάγεβιτς...



@rizobreaker: Καλώς το μου! Το κατάλαβες ε; Τόσο προβλέψιμη έχω γίνει; :-p
E, μα, σαν φωτοστέφανο είναι!

Τα έχω δει, τα έχω δει, τι νόμιζες;
:))))

Ντεμης said...

Πολύ καλό σχόλιο αλλά σε "κόλλησε" αυτός ο coasp ο περίεργος αντι-αρειανός και τους καϋμένους τους Ηρακλειδείς τους τάραξες στο "γριές" και "γριές". Κρίμα....
Άντε καλέ που θα πάμε με 3 βαθμούς στους ακατανόμαστους! Με Δώνη στο τιμόνι εννά δέρουμε όλη την Σούπερ Λίγδα! Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος, Σκόκο-Μπλάνκο-Παυλής και τα μυαλά στο ππλέντερ! Σιγά μην φοβηθούμε την Τούμπα και τη Νέα Σμύρνη!
Κι αυτόν τον Μπάγιεβιτς πού τον θυμάσαι κι όλο φοβερίζεις με τον ερχομό του μιά εμάς και μιά εσάς; Εν έσιει τσανς λαλώ σου, πάει αυτός, ας τον ξεχάσουμε!

ΥΓ 1: πάει το φιλικό με την Μπόκα που ήθελα να έρθω κι εγώ.... γιατί;
ΥΓ 2: την Ανορθωσάκκα μας εθώρες την; Το κάναμε το πρώτο βήμα! Πάμε, Μεγάλη Κυρία! (την Ανό εννοώ, όχι εσένα, αγαπητή Gatti! χεχέ.....)

gatti said...

@ντεμης: Μπα, αποκλείεται να με κόλλησε ο coachp. Aυτός ισχυρίζεται ότι είναι οπαδός του Ηρακλή. Αρα, θα είναι και δυσαρεστημένος από πάνω. Θα λέει, είδα κι έπαθα να την κάνω να κόψει το "αλήτες ρουφιάνοι" και άρχισε τώρα να λέει τη ομάδα μου "γριές". Αλλά τι κακό έχουν Ντέμη μου οι γριές; Ασε να το λέω να το συνηθίζω, γιατί κι εγώ σε λίγα χρόνια... :-p

Δεν είπα ότι θα έχετε μόνο 3 βαθμούς, είπα ότι "παίζει" αυτό το σενάριο. Δεν το εύχομαι, εννοείται. Μόνο στην πρεμιέρα να χάσετε και μου φτάνει ;-)

Eσάς δεν σας φοβερίζω με τον βατραχοπρίγκιπα, οι πιο σίγουροι είστε, όσο είναι εκεί ο Ντέμης. Αν βέβαια έρθει ο "τίγρης" περίμενε και το "βάτραχο" πάνω στο άσπρο άλογο! (μπλιαχ! τι θέαμα!).

ΥΓ1. Το φιλικό με τη Μπόκα δεν μας βόλευε, λέει, στις 24 κι οι Αργεντίνοι δεν ήθελαν να συζητήσουν άλλη ημερομηνία.
ΥΓ2. Την είδα την Κυρία, την είδα! Αντε να δούμε!

zouk said...

Αίσχως 1η αγωνιστικη ντερμπι.Δεν θελω αλλο ντερμπι νωρις,βαρεθηκα.Μετα την 8η αγωνιστικη θα ηταν καλα.Αλλα τι να κανουμε,δεν αλλαζει τωρα.
Οταν πλησιαζουμε στο ντερμπι θα ξερουμε τι εχουμε κανει στην ευρωπη και θα εχουμε μια καλυτερη αποψη γενικα για την ομαδα.

Φιλικο θα κανουμε με καποια πιο μικρη ομαδα λενε,για να αποφυγουμε τυχον τραυματισμους η κοκκινες καρτες,οπως εγινε περσι με τον Σαλπι.

gatti said...

@zouk: E, ναι, δεν παλεύεται πρώτη αγωνιστική και ντέρμπι! Κι εγώ εκεί τα προτιμούσα, από 8η και μετά. Με το γαύρο καλά μας έκατσε, αλλά αυτό με την ΑΕΚ είναι άσχημη φάση.
Ενας λόγος παραπάνω τώρα για να βιαστούνε να κλείσουνε το ρόστερ και να αρχίσουν να δουλεύουν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί της Μπόκα βαράνε κιόλας. Δεν θα το είχαν σε τίποτα να σου δώσουν κανά πόδι στο χέρι, έστω και άθελά τους. Για μένα καλή περίπτωση θα ήταν ο Αγιαξ. Εχει συνδεθεί με το Γουέμπλεϊ αλλά και με εκείνη την κούρσα του Δώνη και το γκολ του Κριστόφ στο τελευταίο παιχνίδι των Ολλανδών στο παλιό τους γήπεδο.

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι ο τεντάς δεν έχει φύγει με τις καλύτερες συνθήκες από τον Αγιαξ.

kakaskimos said...

Οταν δεν είσαι σίγουρος για την ομάδα σου παραπονιέσαι για την κλήρωση.

Τον Νούνιες τον διώχνουμε γιατί είναι χοντρό το πακέτο με τα χρήματα. Τον Λούα Λούα μπας και δούμε άσπρη μέρα. Και τους δύο για fair play θα έπρεπε να τους κρατήσουμε με αυτούς που έχει μαζέψει η ΑΕΚ, αλλά με το ξεσκαρτάρισμα που κάνατε δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Ευτυχώς έχουμε ακόμα τον κοκαλιάρη...

Παίξτε κανα φιλικό με τη Μαρκό. Αν έχει διαθέσιμη ημερομηνία.

gatti said...

@kakaskimos: Ωπα ρε, κοιτάξτε κάτι σίγουρους που πέρσι στα μισά παιχνίδια τους είχε φτάσει το σκατό στην κάλτσα ακόμα και μέσα στο τηγάνι και παρακαλούσαν να σφυρίξει ο κόρακας τη λήξη μπας και πάθουν καμιά ζημιά και χάσουν αυτό που η ...ψύχωση επιτάσσει να κατακτήσουν.
Αλλά από την άλλη, άμα ξέρεις ότι έχεις την αβάντα της διαιτησίας (και της ΕΠΟ, βεβαίως βεβαίως) την έχεις τη σιγουριά όσο δύσκολη κι αν είναι η κλήρωση.

Τον Νούνιες τον διώχνετε επειδή έχει ξεκινήσει η απο-Ιβιτσοποίηση. Τον Λούα Λούα επίσης. Και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Αλλά εσείς δεν μασάτε. Θα έρθει πάλι πίσω ο παιχταράς ο ξεΝέρι Καστίγιο. Ναι, ευτυχώς που έχετε τον κοκκαλιάρη. Το έχουμε ξαναπεί. Είστε οι μοναδικοί οπαδοί στην Ελλάδα που αντί να ντρέπονται για την παράγκα, καυχιώνται γι΄ αυτήν.

ΦΥΣΙΚΑ θα παίξουμε φιλικό με την Μαρκό. Λέμε να δοκιμάσουμε αυτό το σαπάκι τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σ΄ αυτό το ματς.

fpboy said...

καημένο αεκακί....

Νικόλαος Παπουτσής said...

Να σε ρωτήσω κάτι?
Γιατί δεν γράφεις σε
κάποια αθλητική εφημερίδα?
Ειλικρινά μου αρεσει η γραφή
σου και θεωρώ πως είσαι
πολύ καλύτερη απο αυτούς
ολους που γράφουν
(καλα βγάλε το όλους...απο τους περισσότερους)
Νομιζω οτι θα γίνει αυτό
που είπες
Δηλαδή να μας πει καλα
γιατί λογικά το πρόγραμμά μας
ειναι τέτοιο που η ομάδα
λογικά θα ειναι έτοιμη νωρίς
Αυτό ελπιζω τουλάχιστον

τσίου!!!

gatti said...

@fpboy: Πάντως ο Δώνης αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής! "Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται", δήλωσε. Λες να ξέρει κάτι παραπάνω;



@karaflokotsifas: Aπό μένα εξαρτάται βρε κοτσύφι μου; Λες να μου το πρότειναν και να αρνήθηκα; Ασε που άμα γράφεις σε εφημερίδα δεν θα μπορείς να κάνεις το κέφι σου. Θα πρέπει να προσέχεις τι γράφεις. Ενώ εδώ γράφω ό,τι θέλω.

Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα μας βγει σε καλό το πρόγραμμα, αφού - υποτίθεται - ότι θα είμαστε έτοιμοι νωρίς. Αλλά όλα αυτά είναι θεωρίες. Στην πράξη να δούμε τι θα γίνει...

Φιλούρες! :))

island said...

Γιατί μόνο ένα ΥΓ σήμερα; Δεν παίζω έτσι. Ξανά η κλήρωση. Στημένη είναι. Και φταίς εσύ για αυτό για να βγάλεις μόνο ένα ΥΓ. Και άσε τα υπόλοιπα περί Μητσοτακέων(φτου φτου Παναγία μου) να πέσουν στον βρόντο.

Άμα δεν του άρεσε του Θεοδωρίδη να του πούμε να αλλάξουμε θέσεις. Έβγαλε γλώσσα και η ποντικομαμή.

ΥΓ Ο Νούνιες έφυγε γιατί ήταν προγουλάκιας και όχι χοντρός.

ΥΓ2 Τα γέλια τα μεγάλα θα είναι όταν τα τηγάνια θα αντιμετωπίζουν την Ξάνθη...θυμάστε πέρισυ;

ΤΓ3 Ο Ζιλμπέρτο ήρθε αλλά δεν φτάνει. Θέλω πολλά μπαμ φέτος.Το έχω ξαναπεί.

ΥΓ4 Δεν φοβάμαι τα δύσκολα...συνήθως στα εύκολα ματσάκια τα σκατώνουμε εμείς.

ΥΓ5 Είδες πόσο ωραίο είναι ένα κείμενο με πολλά ΥΓ;;;

gatti said...

@island: Βρε άμα το ήξερα ότι σας αρέσουν τόσο τα υστερόγραφα, θα έβαζα ολόκληρο κατεβατό! Εγώ νόμιζα ότι σας κουράζουν. Δεν είδες τον άλλο τον ...παλιο coachp που μου τα εξαφάνισε από το σχόλιο που του άφησα στο blog του;

Καλά με τον γραφικάντζα τον Σάββα προβλέπω να έχουμε πολλές ομορφιές φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

ΥΓ. Βρε ο Νούνιες δεν ήταν χοντρός, κοντός ήταν! :-p

YΓ2. Φέτος την Ξάνθη την αντιμετωπίζουν νωρίς στα Πηγάδια. Και δεν έχει και τον ...Κεχαγιά για να κατεβάσει αναπληρωματικούς ώστε να δικαιολογήσει την ήττα. Εχει όμως Κασναφέρη, οπότε μην ανησυχείς.

ΥΓ3. Εννοείται ότι δεν φτάνει. Κι εγώ θέλω πολλά μπαμ, αλλά δεν τα βλέπω. Θα πάρει έναν καλό στόπερ και μπροστά τον Τζιμπούρ και τέλος. Ασε που έχω αρχίσει και ανησυχώ για τον Σάλπι. Δεν τον βλέπω να βγαίνει στα συστήματα του τεντά ακόμα κι αν δεν πάρει άλλο φορ.

ΥΓ4. Μωρέ σε όλα τα σκατώνουμε όταν δεν έχουμε ομάδα. Και σε εύκολα και σε δύσκολα. Απλά η ομάδα έχει ένα καλό. Οταν είναι να χάσει τα τρώει νωρίς και χωρίς πολλά πολλά. Σου λέει πάω για τεσσάρα, πάρτο απόφαση και μην ελπίζεις. Για να μην καρδιοχτυπάμε τουλάχιστον. Οταν κερδίζει με μισό μηδέν είναι το "χτικιό".


ΥΓ5. Μια χαρά είναι τα υστερόγραφα! Δεν συμφωνώ, ...παρασυμφωνώ που λέει κι ο φαφούτης! :-p

coachp said...

Κουμπάρε: αντιαρειανός ναι, περίεργος όχι...
Για να καταλάβεις πόσο αντιαρειανός εχω γίνει, κάθε νύχτα πριν κοιμηθώ σηκώνω τα χέρια στον ΘΕΟ και παρακαλάω τα εξης.
-Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ(λόγω αντιπαλότητας με Αρη).
-Δευτερη η Ηρακλάρα(Τσαμπιονς Λιγκ)
-Β Εθνική το σκουλήκι
-Α'Εθνική η Καλαμαριά και ο Αγροτικός Αστέρας ωστε να αποκατασταθεί η τάξη...

coachp said...

Συγγνώμη ξέχασα το σημαντικότερο!!!
Να πιαστεί ντοπέ ο Γρηγοριάδης της κολύμβησης και να του αφαιρεθούν τα μετάλλια....
Α χα χα χα!

gatti said...

@coachp: Βρε κρυφοΠΑΟΚι είσαι και άστα αυτά! Κανένας Ηρακλειδεύς δεν έχει τόσο μίσος με τα αρειανά.

YΓ. Δεν ΜΕ λες; Με ποιον κάνεις πιο πολύ παρέα; Με τον Κόλκα ή με τον Ζαχαριάδη;

zouk said...

Ο Κολκας οταν έμενε στην Αθηνα,ηταν στην περιοχη μου.Γαμω τα παιδια.

gatti said...

@zouk: O Kόλκας είναι περιπτωσάρα. Λες και έχεις βγάλει ένα τρελοΠΑΟΚι από την θύρα 4 και το έχεις βάλει να δουλέψει σε εφημερίδα...
(Κάπως έτσι θα έγινε φαντάζομαι...)

coachp said...

Ο Σταύρος είναι φίλος παλιός...
Ο Ζαχαριάδης, τίποτα. Απλά σκουλήκι!
Στο χωριό μου λένε μια παροιμία.
"Τα αρσενικά τα γνωρίζεις απο τον κώλο εσύ ε?"
Οπερ σημαίνει, καταλαβαίνεις αμέσως τι ομάδα είμαι... Μπράβο! Ηρακλάρα ρε! Απλά, δεν με πολυνοιάζει τώρα πια για κανέναν μια και τα ζω απο μέσα και ανακαλύπτω κάθε μέρα πόση βρωμιά παίζει... Τρέφω συμπάθειες και αντιπάθειες.Απλά. Πολλές ειδήσεις σήμερα. Ούτε εξομολογήτρια να ήσουν! Και απαντώ και γρήγορα! Σσσστ, όχι ξανα αρνητικό σχόλιο για τον κόουτς λοιπόν!
Κωλοβάζελοι!

Stepas said...

Ζόρικο το πρόγραμμα και για μας τους ΠΑΟΚτσήδες.Αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα:θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.Νο CHL,no UEFA,no άγχος,λιγότερη κούραση.Έχουμε και πολλά ντέρμι στην Τούμπα που σημαίνει πολλά sold out και πολλά έσοδα μέχρι τα Χριστούγεννα για ακόμα καλύτερο προγραμματισμό(με ρευστό) από τη Διοίκηση στην προσπάθεια εξυγίανσης.Αν και με αυτά που έδειξε η ομάδα σήμερα στο φιλικό με την Πόρτο δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα!Άλλη ομάδα φέτος ο ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟ έχει συμπαθητικό πρόγραμμα αλλά του έκατσε άσχημη πρεμιέρα με μια ΑΕΚ που, για μένα τουλάχιστον,αποτελεί ψιλοαίνιγμα η δυναμικότητά της για φέτος.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολο πρόγραμμα,πράγματι.

Ο ΟΣΦΠ έχει καλό πρόγραμμα.

Όλα αυτά είναι θεωρητικούρες βέβαια,αλλά είπαμε:το καλοκαίρι είναι για τους ποδοσφαιρόφιλους ό,τι είναι τα μεσημεριανάδικα για τις κουτσομπόλες και τους κουτσομπόληδες:Όαση αερολογίας.

Απίστευτη η φωτό με τον Σκορδα(λια).Χα χα χα χα.

Καληνυχτίζω gattaki!Πάω να βρω τα άλλα τα ρεμάλια από το uzuburu-buru να πιούμε καμιά μπύρα και να πούμε για μεταγραφές!

Τσάο!

gatti said...

@coachp: Δεν ξέρω από παροιμίες εγώ. Δεν είμαι από χωριό! :-p
Αν δεν είσαι ΠΑΟΚ, πάντως αυτό δείχνεις. Οχι ότι με νοιάζει δηλαδή, άλλωστε είναι στιγμές που με τσαντίζεις τόσο πολύ που ΔΕΝ θέλω να είσαι ΠΑΟΚ γιατί τα ΠΑΟΚια τα αγαπάω.

Σιγά τις ειδήσεις που έδωσες... Επί προσωπικού ήταν οι περισσότερες, που ποιος νοιάζεται;
Το έχω αυτό, καταφέρνω τον κόσμο να εξομολογείται.
Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι κάναμε αρνητικά σχόλια για πάρτη σου, δεν ξέρεις τι λες!
(Οταν κάνουμε να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβεις αμέσως!)
...Παλιοαλήτηρουφιάνεδημοσιογράφε! :-ppp
(βασική αρχή της δημοσιογραφίας, άμα βάλεις μπροστά τελίτσες, ό,τι γράφεις δεν πιάνεται. Οχι για να μη ζοχαδιαστείς πάλι και ανταλλάσσουμε καμιά διακοσαριά σχόλια επί του συγκεκριμένου θέματος).

gatti said...

@stepas: Mέγιστη παράλειψη, δεν ασχολήθηκα με το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Αλλά όπως λες κι εσύ το πιο σημαντικό είναι τα sold out που θα έρθουν με τα ντέρμπι στην Τούμπα στο ξεκίνημα. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει πρωτάθλημα. Ευελπιστώ ότι τουλάχιστον θα έχει φέτος ένα καλό πλασάρισμα (μα είναι πράγματα αυτά, να είναι πιο ψηλά τα αρειανά;).

Η ΑΕΚ είναι όντως αίνιγμα κι εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καμιά έκπληξη στην πρεμιέρα και να ψαχνόμαστε. Στατιστικά άλλωστε εμείς δεν τα πάμε καλά στις πρεμιέρες όταν έχουμε ντέρμπι. Είναι και αυτή η δήλωση του Δώνη που εκφράζει σιγουριά, αλλά βέβαια ο Δώνης είναι αισιόδοξος άνθρωπος από τη φύση του, οπότε ευελπιστώ ότι απλώς του έπεσε λίγο μεγαλύτερη η δόση.

Η αλήθεια είναι ότι όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, ωστόσο τώρα το καλοκαιράκι το ζητάει ο οργανισμός μας το κουτσουμπολιό γύρω από τις ομάδες και τις μεταγραφές.

Καλό βράδυ και καλή διασκέδαση. Και κοίτα μην αρχίσετε εκεί πέρα να φτιάχνετε συστήματα με τίποτα ...κεφτεδάκια. Αυτά μόνο ο κοντομάνικος τα κάνει!

Τσίου!

squarelogic said...

εμένα πάλι γιατι μου φαίνεται οτι δεν θα είμαστε και πολύ μονταρισμενοι στην αρχή του Πρωταθληματος που μας έπεσε το δύσκολο πρόγραμμα?

οχι οτι με νοιάζει και τρελλά το πρωταθλημα...υπομονή εχω, κι απ τη στιγμη που αλλάζουν τα πράγματα περαν προσδοκιας στην ομάδα,νομίζω οτι ο στόχος θα επιτευχθεί,αρκεί να μην αρχίσει στην πρωτη στραβη η γκρινια κι η εσωστρεφεια.Περισσότερο με νοιάζει να ξαναχτίσουμε το καλο μας ευρωπαικο όνομα ώστε και καλοί παικτες να ερχονται ευκολότερα στο μέλλον.Το αποτελεσμα της πολυμετοχικοτητας δεν θα κριθεί την πρωτη χρονια αλλά απο τις γενικοτερες ανακαταταξεις που θα φέρει σε βαθος χρόνου.Ήδη αρχίζει να παιζει το σεναριο στους 2 βασικούς ανταγωνιστες...

gatti said...

@squarelogic: Aυτός είναι ένας ενδόμυχος φόβος που δεν ήθελα να εξωτερικεύσω, αλλά το έκανες εσύ για μένα. Αν έπρεπε να διαλέξω, ακόμα και τώρα, με 1 πρωτάθλημα σε 12 χρόνια, πάλι την Ευρώπη θα επέλεγα κι εγώ και αν έπρεπε να "ομολογήσω" μια "ψύχωση", αφορά την πορεία της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα και όχι στην Ελλάδα.
Για τους περισσότερους, ωστόσο, το πρωτάθλημα φαντάζει πλέον "αυτοσκοπός" και μάλλον δεν συμμερίζονται τη συγκεκριμένη άποψη (άραγε ούτε και τη συγκεκριμένη ανησυχία;)

Σχετικά με τα bold με πιάνεις αδιάβαστη. Εγινε κάτι που δεν το πήρα είδηση;
Βλέπεις ασχολούμαι τόσο πολύ με τις μεταγραφές που έχω αρκετά κενά στο ...διοικητικό ρεπορτάζ που έτσι κι αλλιώς δεν είναι το αγαπημένο μου...

ΥΓ. Ποιος Ζιλμπέρτο Σίλβα; Φώτσης!!! Αυτή είναι η καλή μας μεταγραφή!!!