Sunday, October 26, 2008

Σαν βγεις στη μαντεψιά για την 11άδα...


...να εύχεσαι νάναι μικρό το ρόστερ
γεμάτο προβλήματα, χωρίς επιλογές
Τον ανισόρροπο τεντά τα όνειρα
και τις ανατροπές του να φοβάσαι

τέτοια στο δρόμο σου συνέχεια θε να βρίσκεις
κι αν είν η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
μία δεν πιάνει μπρος στην δική του τρέλα

Τον ανισσόροπο τεντά τα όνειρα
και τις ανατροπές θε να απαντήσεις
κι αν δεν τα κουβανείς μες την ψυχή σου
ο Ολλανδός ευθύς τα στήνει εμπρός σου


Αντιγράφω από το "πράσινο" site: "...Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Τριφυλλιού κ. τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωτήρης Λεοντίου, Ροντρίγκο Σόουζα, Μπράις Μουν, Γιάννης Γκούμας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σίλβα Κλέιτον και Αλέξανδρος Τζιόλης".


Aμα καταφέρω κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν να μαντέψω την 11άδα που θα κατεβάσει ο Τεν Κάτε, αλήθεια σας το λέω θα κάνω πάρτι!!! Και καλά ο Λεοντίου είναι μόνιμος τραυματίας. Και καλά η βραζιλιάνικη νταλίκα είναι τραυματισμένη επίσης. Και πες καλά και ο Γκούμας, κάτι μου λέει ότι δεν τον πάει για πολλούς λόγους (δεν είναι της παρούσης...). Και καλά ο Λάζαρος, γιατί δυστυχώς μέχρι στιγμής τα ΠΑΟΚια επιβεβαιώνονται, το παλικάρι δεν έχει σκοπό να παίξει μπάλα, στην εξέδρα είναι και κάθεται και χαζογελάει (σύμφωνα με τις τελευταίες μου πληροφορίες...), δείγμα ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα τι γίνεται... Αλλά αυτός ο Μουν πού εξαφανίστηκε; Εχουμε καμιά έκλειψη; Ο άλλος ο Τζιόλης, το ωραίο αγόρι που τον εμπιστευόταν; Και περισσότερο απ΄ όλους: O Κλέιτον; Ούτε αποστολή ο Κλέιτον; Τι στο καλό γίνεται ρε! Παίζει κάτι;


- Στην εξέδρα!

- Αμα ξαναδείς 11άδα, γράψε μου!

***
Για το μπασκετάκι τώρα τι να πω; Να ρίξω κανα μπινελίκι στον ΑΝΤ1 που πήρε τα δικαιώματα της ομάδας για να δείχνει μόνο τα σημαντικά παιχνίδια; Δεν έχω προσωπική γνώμη για το ματς, θα αρκεστώ λοιπόν στα σημαντικότερα από αυτά που διάβασα.

Η ομάδα έπαιξε διαστημικό μπάσκετ και πέτυχε την πρώτη φετινή κατοστάρα. Σιγά τον αντίπαλο θα μου πεις, αλλά όσο και να το κάνεις μετράει και η εικόνα, αλλά και η διάθεση. Ο Περπέρογλου για άλλη μια φορά έκανε πράγματα και θαύματα! Φοβερός και ο Φώτσης που έκανε τα πάντα. Τρίποντα - δίποντα - ριμπάουντ. Σας έχω πολύ ότι χαίρομαι πολύ που γύρισε ο Αντωνάκης;

Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε φοβερό κάρφωμα ο Χατζηβρέττας, αποθεώθηκε από τους περίπου 4.000 οπαδούς (λίγοι για το κλειστό του ΟΑΚΑ, πολλοί για ένα παιχνίδι μειωμένου ενδιαφέροντος και με ...τετραήμερο εν όψει...) που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και ...σιγοντάρονταν από τον Γιασικεβίτσιους που φώναζε κι αυτός "Χατζηβρέττας οέ οέ" κουνώντας τα χέρια του στο ρυθμό.

Και στα χάιλαϊτς του αγώνα, η φωτογράφιση του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον ύψους 2μ.16 Γεωργιανό Σερμαντίνι τον πιτσιρικά που "τσεκάρει" ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη φωτογραφία, θα ήθελα να την δω ρε γαμώτο!

EDIT: Ιδού και η φωτο, βρέθηκε!


***

Κατά τ΄ άλλα...

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Λεβαδειακό και μείωσε στον ένα βαθμό από την κορυφή. Και αυτή η διαφορά θα μείνει αν χάσει ο ακατονόμαστος (είναι άχρηστα βέβαια τα αρειανά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)... Εβαλε δύο γκολάκια στα γρήγορα και λίγο αργότερα ένα τρίτο και έληξε η ιστορία.


ΜVP του αγώνα, βέβαια δεν ήταν άλλος από το Μούσλι. Εβαλε τα δυο γκολ, έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα, είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του ΠΑΟΚ, οπότε δεν μπορεί παρά να είναι το σημείο αναφοράς του αγώνα.


Η είδηση βέβαια για μένα ήταν άλλη. Οτι έβαλε γκολ ο Μπακαγιόκο. Αφού έγινε αυτό όλα μπορούν να συμβούν φέτος. Μέχρι και να πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ!

Α ναι, είχαμε και ένα χάπενινγκ. Ενα ζευγάρι ΠΑΟΚτσήδων παντρεύτηκε και μετά το γάμο πήγε στο γήπεδο όπως ήταν. Με τα πέπλα η νύφη, με τα γαμπριάτικα ο γαμπρός μαλαματίνες δεν ξέρω αν ήπιανε, αλλά ένας χαμός στη θύρα 4 έγινε. Αυτά είναι!!!

--------------------------------------------------------

Στην Τρίπολη τώρα το πάλεψε το ματσάκι ο ΟΦΗ και πήρε το χηνάρι. Ορθιος τα έτρωγε τα γκολάκια ο Μάλαρτζ, αλλά ας είναι καλά ο Ν΄ Ντόι που ισοφάρισε και τις δύο φορές.

Κι εδώ που τα λέμε, με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ΟΦΗ είναι άθλος αυτή η ισοπαλία. Μη σου πω τώρα πως, έτσι έκρυθμη που είναι η κατάσταση στο Ηράκλειο, ό,τι βαθμούς πάρει φέτος ο ΟΦΗ θα τους πάρει εκτός έδρας. Αντίθετα, δεν είναι διόλου τιμητική για τον Αστέρα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την περυσινή ομάδα που αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Θα την προλάβει, άραγε, την παρέλαση ο Καρβαλιάλ ή θα έχουμε τίποτα εξελίξεις από αύριο;

----------------------------------------------------------

Στον κάμπο πάλι όλοι χόρεψαν στο ρυθμό του Ντιαλό. Ο Πανθρακικός έχει καλή ομάδα και το έδειξε και την περασμένη εβδομάδα στο τηγάνι, άσχετο που ο Παπασταμάτης του πήρε το σκαλπ. Για την Λάρισα πάλι τι να πεις; Πας και παίρνεις ισοπαλία από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά χάνεις από τον νεοφώτιστο στην έδρα σου;

Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τη Λάρισα, που έχει χάσει και από την Ξάνθη μέσα στο Αλκαζάρ. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά θα το είδε και ο Δώνης το ματς και ένα κάτι τις θα τον έπιασε. Και είχε και γενέθλια ο άνθρωπος. Σου λέει, κόβει βαθμούς από εμάς και γίνεται το έλα να δεις και μας συζητάνε όλη την εβδομάδα και μετά πάει και τρώει τη μπούφλα εντός έδρας από τους κροκόδειλους; Ε, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα!

19 comments:

Stepas said...

Να λοιπόν που ο ΠΑΟΚ του Σάντος μπορεί να παίξει και επιθετικά. Τακουνάκια, τσαλιμάκια, επιθετική νοοτροπία και καμία απολύτως διάθεση για "ταμπούρωμα" πίσω. Οι παίκτες απελευθερωμένοι και με αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Αυτά είδαν τα ματακια μας σήμερα. Προσωπικά δεν το περίμενα. Έβλεπα νίκη, αλλά με κανα 1-0. Οι απουσίες Εμεραν και Λεονάρντο σαφώς και έπαιξαν ρόλο. Το απόλυτο τίποτα ήταν επιθετικά ο Σουβλακιακός για περίπου 60 λεπτά και η απουσία του Λεονάρντο έπαιξε ρόλο σ'αυτό.

Πάντως ευτυχώς ξεκόλλησε το μυαλό του Σάντος και πήρε επιτέλους το ρίσκο να παίξει πιο επιθετικά. Έβαλε τον Ίβιτς δίπλα στον Βερόν και τον Μπακαγιόκο δίπλα στον Μουσλίμοβιτς κι έτσι ωφαλήθηκε η ομάδα πάρα πολύ επιθετικά. Βέβαια δεν μας έκανε τη χάρη να βάλει Αθανασιάδη ή Αναστασάκο ως αλλαγές μετά το 2-0, αλλά τι να κάνουμε; Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Ο Κωστάκης την έκανε την πατάτα και μας χάλασε τη στατιστική! Χαλάλι...

Πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Ωραίο και το συμβάν με το ζευγάρι! Τελικά αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες εκεί πάνω είναι ΤΡΕΛΟΙ! Τελεία και παύλα! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει την κατάστασή τους!

Η ΑΕΛ συνεχίζει και φέτος να έχει την "ασθένεια" των εντός έδρας απωλειών. Πάντως το γκολ του Νταμπίζα δεν μου φάνηκε για offside.

Ο Καρβαλιαλ πάει για απόλυση. "Φώναζε" το πράγμα εδώ και πολύ καιρό ότι ψάχνουν ευκαιρία για να τον διώξουν. Για να δούμε, θα πάρει κι άλλη πίστωση χρόνου; Προσωπικά είχα προβλέψει ότι ο Αστέρας θα πάει φέτος χειρότερα από πέρυσι. Πολύ κακό κλίμα στην ομάδα για διάφορους λόγους. Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι πολύ λογικό να παίζει καλύτερα εκτός απ'ό,τι εντός. Εκτός έδρας δεν έχει να αντιμετωπίσει την γκρίνια των οπαδών και παίζει πιο απελευθερωμένος. Το ίδιο έκανε και περυσι, αν θυμάσαι. (Αυτός ο Εντοι μάτια βγάζει, πάρτε τον πίσω!)

ΥΓ: Εκπληκτική η "διασκευή" του ποιήματος. Πράγματι ο τεντάς το έχει για γούρι, απ'ό,τι φαίνεται, να κάνει εκπλήξεις σχετικά με την 11άδα. Το θίξαμε αυτό και στην τελευταία μας "εκπομπή". Όντως, αυτός ο Μουν πώς χάθηκε έτσι;
ΥΓ1: Ο Μπακαγιοκο μάς βούλωσε τα στόματα. Απ'τους καλύτερους σήμερα. Προσωπικά δεν το περίμενα με τίποτα! Βοήθησε πάρα πολύ τον Μούσλι.
ΥΓ2: Απολαυστικός Γκέρσον σήμερα στον Σκουντή! Χειμαρώδης και "έξω απ'τα δόντια".

Τα λέμε gattaki!

Πανάθας said...
This comment has been removed by the author.
Πανάθας said...
This comment has been removed by the author.
Πανάθας said...

Φίλε Στέπα με τον Λεβαδειακό έπαιζε ο Μπάοκ του Σάντος και όχι με την Μάντσεστερ. Μην υπερβάλλεις. Όσο για το ζευγάρι που μετά την τελετή πήγε στην Τούμπα το θεωρώ πολύ ρομαντικό και φαντάζομαι την χαρά της νύφης όταν θα της πρότεινε ο γαμπρός να γνωρίσει τα φιλαράκια του. Τον Μπάμπη τον σουγιά, τον Ντίνο τον μαχαίρα και τα υπόλοιπα καρντάσια.

Θεωρώ ότι το ΥΓ2 σου, τα 2 γκολ του διωχθέντος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟ Ν'τόϊ αλλά και αυτό: http://www.sport-fm.gr/article/151696 (δηλώσεις Ρατατούη) ήταν οι μεγάλες ειδήσεις της ημέρας και όχι τόσο η αγωνιστική που κύλησε και θα κυλήσει όμορφα και απλά σαν παραμύθι που από πριν ξέρουμε το τέλος του.

Καλή σου μέρα Γατί. ;-)

eforas said...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και πάλι (και πάλι και πάλι και πάλι) το πρι-γκέιμ σου, διανθισμένο με ποίηση, λογοτεχνία και ζωγραφική (στο τερέν). ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ!

Θα αποτολμήσω μερικά σχόλια:
1) Λες να παίξει ο Νίνης;
2) Υπάρχει και ένας Πετρόπουλος;
3) Όλοι χαιρόμαστε που γύρισε ο Αντωνάκης. Αφού τον ήθελε και ο Πίνει!
(Λες να χαρούμε το ίδιο αν γυρίσει και ο άλλος Αντωνάκης; Φτου κακά!)
4) Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική φέτος. Σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα πήγαινε για τίτλο
5) Γιατί λες ψέματα ότι τα έτρωγε όρθιος ο Μάλαρτζ; στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι έχει πέσει (για να αποφύγει τη μπάλα μάλλον)
6) Λες να προλάβουν όλοι την παρέλαση και να μην προκάμει ο Μαρίνος;
7) Ρίχτε μια αναζήτηση στο google με keywords "χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης"

gatti said...

@stepas: To παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν το θεωρούσα ιδιαίτερα εύκολο. Ο Κομποτιακός aka Σουβλακιακός) είναι σκληροτράχηλη ομάδα φέτος και πουλάει ακριβά το τομάρι της. Στο ματς με τον Αρη, στην πρεμιέρα αδικήθηκε, ξέρει πώς να αξιοποιεί την έδρα της και άρχισε να "τσιμπάει" και βαθμούς εκτός έδρας. Το να πάρει βαθμούς στην Τούμπα βέβαια ήταν πέρα από τη φαντασία, αλλά πίστευα ότι θα τον δυσκόλευε περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Προφανώς έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του.

Από την άλλη, ο φετινός ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, κάνει πρωτόγνωρα πράγματα, αλλά πάντα έχεις το φόβο ότι θα παρουσιάσει τις "ασθένειες" του παρελθόντος. Ομως, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Λες να αρχίσει να λύνεται ο Σάντος και να δούμε από εδώ και μπρος μια ομάδα λιγότερη συντηρητική; Λογικό όσο αποκτά εμπιστοσύνη στους παίκτες του να ανοίγεται και ο ίδιος. Αλλωστε όσο περισσότερο έρχονται τα καλά αποτελέσματα τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση αποκτά μια ομάδα. Ο Κωστάκης ας τις κάνει τις πατατιές (γιατί να τις αποφύγει θα είναι δύσκολο) σε παιχνίδια που έχετε διαφορά ασφαλείας στο σκορ και το τελευταίο που θα σε νοιάζει τότε θα είναι η στατιστική.

Ε, ότι είναι τρελοί οι ΠΑΟΚτσήδες είναι γνωστό!

Δεν έχω άποψη για το γκολ του Ντάμπι γιατί δεν το είδα το ματς της Λάρισας.

Ναι, ο Καρβαλιάλ είναι έτοιμος. Και την παρέλαση να προλάβει, την επόμενη αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Λες να τον αναστήσει κι αυτόν ο Δώνης;

Πώς να μην είναι απελευθερωμένος ο ΟΦΗ όταν παίζει εκτός έδρας; Αφού το έλεγαν τις προάλλες και οι παίκτες του Θρασύβουλου που έβλεπαν τους αντιπάλους τους μέσα στον αγώνα. Μετά τις φασαρίες δεν ήξεραν πού βρίσκονταν οι ΟΦΗτζήδες, πώς να παίξουν και μπάλα; Ο Ν΄ Ντόι δανεικός είναι, τον βλέπω του χρόνου να γυρίζει. Πάντως δεν θα του κάνει κακό η "θητεία" του στον ΟΦΗ. Καλύτερος θα γίνει!

ΥΓ. Ο τεντάς το κάνει επίτηδες, δεν υπάρχει περίπτωση! Πλάκα μας κάνει και ξέρει ότι ψαχνόμαστε κάθε φορά.

ΥΓ1. Μα, γκολ ο Μπακαγιόκο; Ο Μπακαγιόκο; Μόνο πέρσι στο τηγάνι δεν ήξερε να το βάλει!

ΥΓ2. Ο Γκέρσον είναι φυσιογνωμία! Κάθε συνέντευξή του είναι απόλαυση. Μου άρεσε ιδιαίτερα η ατάκα του: "Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες της Μακάμπι για να χτυπήσει τη Μακάμπι. Με αυτή τη λογική για να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό, έπρεπε να πάρει παίκτες του Παναθηναϊκού". Στο μεταξύ, έχει έναν έρωτα με τον Διαμαντίδη, ή είναι η ιδέα μου;

Τα λέμε ΠΑΟΚι!



@πανάθας: Ασε βρε ήσυχο τον κόσμο, τους παίρνεις όλους με τη σειρά.

Mε τον Λεβαδειακό έπαιζε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι αυτός λόγος να μην χαίρεται κάποιος όταν η ομάδα του παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα. Να σου θυμίσω από ποιους το έχασες εσύ το πρωτάθλημα πέρσι και πρόπερσι;

Και πού το ξέρεις ότι δεν το χάρηκε η νύφη; Οι ΠΑΟΚτσούδες είναι φανατικές. Ξέρω κι εγώ μερικές! Ασε που σιγά μην περίμενε τώρα να γνωρίσει τον Μπάμπη τον σουγιά και τον Ντίνο τον μαχαίρα. Αφού είναι φίλοι του άντρα της, τους γνώριζε από πριν!

Την είδα κι εγώ την συνέντευξη Ποντίκη, αλλά ήταν τεράστια και ήταν αργά και δεν την διάβασα μέχρι το τέλος. Είναι βέβαιο ότι θα παίξει πολύ τις προσεχείς ημέρες, αλλά στην τελική, λέει τίποτα καινούργιο; Δεν το ξέρουμε ότι υπάρχει παράγκα και ότι ο Γκαγκά κινεί τα νήματα;

Καλημέρα Πανάθα ;-)

YΓ. Ναι, στον stepas απευθύνθηκες, αλλά δεν άντεξα να μην χωθώ...



@eforas: Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! :)))

1) Σιγά μην παίξει ο Νίνης!

2) Αυτός μπορεί και να παίξει (η πλάκα είναι να βγουν αντίθετα).

3) Εχει κάνει ένα ...βρομόχερο ο Αντωνάκης! Ο,τι πάει μέσα γράφει. Εχει αποκτήσει τεράστια εμπιστοσύνη στο χέρι του! (ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ; OYTE ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!)

4) Οπως το γράφεις. Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

5) Και να σκεφτείς ότι είχα και φωτο που είχε γείρει ακόμα περισσότερο, αλλά θα μου χαλούσε το κείμενο (εδώ που τα λέμε κι αυτή το χάλασε, ήδη μου την είπες - εν μέρει...). Να σου πω την αλήθεια, στενοχωριέμαι για τον Μάλαρτζ. Κοίτα πώς μπορεί να καταστραφεί ένας παίκτης! Εκανε μια πολύ καλή σεζόν με την Ξάνθη, του έγινε πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ποιος θα αρνιόταν στη θέση του να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του; Ηρθε και έπεσε πάνω στον Πεσέιρο. Που κατέστρεψε και τους δύο τερματοφύλακες που είχαμε (καλά, ο Μάριο είχε και την προδιάθεση). Και μετά πέφτει πάνω στον τεντά που δεν του αρέσει η φάτσα του και παίρνει μετάθεση για τον ΟΦΗ σε μια από τις πιο ταραγμένες περιόδους της ιστορίας των Κρητικών. Με τον κόσμο να τον μισεί αφού έχει έρθει από τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να ψάχνει τρόπο να εγκλιματιστεί. Πώς να αποδώσει υπό αυτές τις συνθήκες;

6) Μια χαρά την προλαβαίνει ο Μαρίνος. Ο Πηλαδάκης δεν διώχνει προπονητές.

7) Ελα τώρα που είναι το δικό μας το χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης! ;-)))

Alexandros said...

Καλημέρα gatti!

Σε Φερέρ τον βλέπω να εξελίσσεται τον Τεν Κάτε. Χωρίς βασικό κορμό καμία ομάδα δεν πάει μπροστά. Δεν έχω δει την Μαν.Γιουνάιτεντ ή την Ρεαλ Μαδρίτης να κάνουν τέτοιο ροτέισον. Και από παίκτες έχουν...

Μέχρι και ο Κυριακίδης μας έπιασε στο δούλεμα. Έλεγε σε ραδιόφωνο, μέσα στη βδομάδα, ότι η Λάρισα κάνει πρωταθλητισμό ενώ η ΑΕΚ όχι!!!! Και ότι η Λάρισα έχει πάρει και ένα Κύπελλο ενώ η ΑΕΚ τι έχει πάρει;;

gatti said...

@alexandros: Kαλημέρα, Αλέξανδρε!

Το έχουν αυτό οι προπονητές που έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Ανακατεύουν συχνά την τράπουλα, θεωρώντας ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να φέρουν τα πάνω - κάτω. Συνηθέστατα αυτό δεν συμβαίνει, επειδή οι πρώτοι που μπερδεύονται είναι οι παίκτες τους. Εναν στοιχειώδη κορμό πάντως ο Τεν Κάτε τον έχει βρει. Αλλά βέβαια πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, τόσο στην αποστολή, όσο και στην ενδεκάδα.

Την συνέντευξη του Κυριακίδη την είχα ακούσει στον Σέντρα. Είχε θυμώσει κάποια στιγμή που τον ρώτησε ο Ασημακόπουλος πώς νοιώθει που η ομάδα του κέρδισε μια άλλη που κάνει πρωταθλητισμό. Και εκεί του απάντησε ότι και η δική του ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και μάλιστα έχει πάρει και κύπελλο πρόσφατα, κάτι που δεν συμβαίνει με την ΑΕΚ.

Εχει προηγούμενα ο Κυριακίδης με την ΑΕΚ; Μπορεί και να έχει. Από τον Ιωνικό δεν τον είχατε πάρει; Θυμάμαι στη μεταγραφή του, που όλοι έλεγαν ότι είναι μεγάλο ταλέντο και θα κάνει μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ. Αλλά προφανώς ο Δον Λορένσο είχε άλλη γνώμη...

Giorgos Varvakis said...

Δεν το κρύβω ότι πριν διαβάσω τον ηλεκτρονικό αθλητικό τύπο, περνάω πάντα από εδώ! Κι ας ξέρω ότι θα διαβάσω κατά βάση αλλουνού παπά ευαγγέλιο...!! Δικαιώνεις πάντα την επιλογή μου. Ότι πιο έξυπνο, ζωντανό, περί του αθλήματος και όχι μόνο, γράφεται. Πάω για 2(?) σήμερα! Καλημέρα :)

gatti said...

@gvarvakis: Eυχαριστούμε που επιλέξατε εμάς, για την ενημέρωσή σας! ;-)

Το πιστεύω πολύ το διπλό σας σήμερα!!!

Καλό απόγευμα! :)))

eforas said...

Είναι, είναι!
Δεν το λέω εγώ (εγώ το έλεγα δηλαδή από πριν), αλλά η αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών: http://www.gazzetta.gr/content/view/13944/3/. Το μόνο που διαφωνώ είναι εκεί που λέει ότι η έρευνα (τα αποτελέσματα προφανώς εννοεί) προκαλεί σοκ. Σε μένα προσωπικά (δεν ξέρω για εσάς) θα προκαλούσε σοκ η έρευνα που θα αποδείκνυε το αντίθετο!

Καλησπέρα σας!

island said...

Πού είναι τα σκράτς οέο;;;

Σχόλασε ο dj;

gatti said...

@eforas: Σκέτη κατάθλιψη ήταν αυτό το άρθρο. Ολα μας τα χάλια συγκεντρωμένα δεν τα είχα ξαναδιαβάσει. Μελαγχολία! Και μετά διαγωνιζόμαστε για την πρωτιά... Σ΄ αυτό το πρωτάθλημα...

Ε ναι συμφωνώ, σιγά μην προκαλέσει σοκ. Οντως, το αντίθετο θα προκαλούσε σοκ.

Καλησπέρα!



@island: E, όχι και κάθε μέρα σκρατς! Το πολύ το κύριε Ελέησον...

(Σήμερα θα έχει σκρατς!).

Φιλιά, Νησάκι!

ΥΓ. Δεν το πιάνω αυτό περί dj...

island said...

Τα σκράτς τα κάνανε οι dj's τη δεκαετία του 90 και βγάζανε και ρυθμούς εώς μουσική κάποιες φορές. Σκράτς σημαίνει να ξύνεις τον δίσκο στο πλατό σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ώστε να παράγεις τον ήχο που θες και να τον προσθέσεις σε έναν που παίζει ήδη. Τα σκράτς τα δικά σου δεν έχουν σχέση αλλά γράφονται το ίδιο. Για αυτό και τα ανεφερα. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις τα σκράτς σου είναι εύστοχα όπως αυτά που δείχνει το βίδεον από τους μέτρ του είδους στην Ελλάδα (Sparky-t o ένας) όπου στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχαν βγει 4οι στον κόσμο. Δες το βίδεον και θα καταλάβεις τί σημαίνει σκράτς.

ΥΓ Γιατί σφυρίζει τόσο πολύ ο κάρακας;;; Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ζήτημα να έχουν αγωνιστεί οι παίχτες 15 λεπτά στο α ημίχρονο...

gatti said...

@island: To είδα το βιντεάκι, αμέσως μόλις διάβασα το σχόλιό σου, τα ξέρω και τα σκρατς που έκαναν οι jd΄s. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερα να κάνω τον συσχετισμό...

Ρετάρω... :(((


YΓ. Κλασική ελληνική διαιτησία...

pensierix said...

"Ήδη θα το κατάλαβες, οι ΠΑΟ τι σημαίνουν..."

Τα σχόλια περιττεύουν. Μόνο γραφικός μπορεί να γίνει κανείς αν καθήσει να σχολιάσει παίκτες, προπονητή, τακτική, αλλαγές κτλ κτλ. Τα έχουμε ξαναπεί. Είναι "Τρώες" οι άνθρωποι...(κι όχι επειδή...τρώνε τα γκολ με τόση ευκολία).

Μια μικρή ομάδα που παραμυθιάζεται και προσπαθεί να παραμυθιάσει.

ΥΓ
Ποιός πρώην προπονητής, παίκτης, τεχνικός διευθυντής θα έχει σειρά να μιλήσει αύριο;

Νικόλαος Παπουτσής said...

Μετα την...νεα πίκρα ηρθα εδω να δω
τι λες αλλα ακομα δεν εχεις γράψει
Θα ερθω αργότερα γιατι με ενδιαφερει
η γνώμη σου

τσιου!!!!!!

Πανάθας said...

Φίλε Pensierix συμφωνώ.

Karaflokotfyfa (ουφ το είπα) τι να γράψει το γατί? Απογοητευμένο (και με το δίκιο του) είναι. Είναι αισιόδοξο, θέλει να στηρίξει καταστάσεις αλλά τα γεγονότα δεν την αφήνουν. Επειδή ο "πόνος" όμως περνάει με τον χρόνο, είμαι σίγουρος ότι την απογοήτευση θα διαδεχτεί και πάλι η αισιοδοξία. Εξάλλου σήμερα πήραμε μια τιμητική ισοπαλία στο 90 φεύγα. Σαφέστατη πρόοδος και σημάδι ότι μια νέα μεγάλη ομάδα με Βύντρα,Σιαρέγκι και Τεν Κάτε γεννιέται.

ΑΥΤΑ. :-(

gatti said...

@pensierix: Αυτό με τους Τρώες, το κατα-ευχαριστήθηκα!!!

Ελπίζω να μη σε πειράζει αν κάνω χρήση από εδώ και πέρα! :))

Εχεις δίκιο, τι να πει κανείς... Τα ίδια πέρσι, τα ίδια φέτος... Περιμέναμε κι εμείς με ανυπομονησία να δούμε πώς θα "ξεκλειδώνονται" φέτος οι άμυνες των μικρών στο ΟΑΚΑ και αντ΄ αυτού είδαμε πώς απορρυθμίζεται η δική μας.

ΥΓ. Στο στοίχημα ο Δομάζος δίνεται με απόδοση 1,05.


@karaflokotsifas: Δεν είναι ακριβώς πίκρα. Ξενέρωμα είναι.

Φιλιά, κοτσύφι μου!



@πανάθας: Διαβάζεις και σκέψεις τώρα; Μπας και έχεις σπουδάσει ψυχολογία;
Θα σου επαναλάβω αυτό που είχα γράψει πριν λίγες μέρες. Εγώ δίνω πίστωση χρόνου δύο χρόνια. Τόσο μπορώ να περιμένω. Με τις χαρές και τις απογοητεύσεις. Με την αισιοδοξία και την απαισιοδοξία.

Το θέμα είναι πόση πίστωση χρόνου δίνουν αυτοί που κινούν τα νήματα...