Sunday, October 5, 2008

Να δεις τι σούχω για μετά...





Γκκκρρρρρρρρρρ

Scratch: Ο Γκαγκάτσης επανεξελέγη (σιγά μην δε τα κατάφερνε...) και έτσι η διαιτησία μπορεί να συνεχίσει απτόητη το ...δημιουργικό της έργο. Και πού να δεις τι ...σούχει για μετά!

Scratch 1: Κανονικό γκολ ακυρώθηκε στον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ, ενώ το σκορ ήταν 2-3 υπέρ του και τελικά έχασε με 4-3.

Scratch 2: Μαγκιά του Πηλαδάκη που δήλωσε ότι δεν γουστάρει να κερδίζει έτσι.

Scratch 3: Συγνώμη ζήτησε ο Βατσινάς που έκοψε βαθμούς την περασμένη αγωνιστική από τον γαύρο. Κι εσύ δεν ήξερες! Δεν ρώταγες;

Scratch 4: Το καθήκον τους έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες στην εξέδρα του Παγκρήτιου, τους νεκρούς τους στα Τέμπη τους τίμησαν, αλλά τη νίκη στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη δεν την πήραν.


Scratch 5: Ιδρωσαν αλλά τα κατάφεραν τα αρειανά.

Scratch 6: Πού θα πάει το χάλι του Ηρακλή;


Scratch 7: Πού είν΄ ο Ζιλμπέρτο, πού είναι ο Γκούμας (πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι, τι έχουν γίνει όλοι εκείνοι...)...

Scratch 8: Τυχερή ΑΕΚ, ποιος ξέρει τι εκπλήξεις σου έχουν ετοιμάσει!

12 comments:

ofaris said...

Ασε gatti, τι σφαγή ήταν αυτή που μας κάνανε σήμερα στη Λάρισα!

Χωρίς αναισθητικό!

Εκτός από το γκολ του Σίμιτς που ακυρώθηκε, στο τέταρτο γκολ της Λαρισας στο 95 ο Νταμπίζας ήταν καθαρά οφσάιντ! Για να μην πω οτι στο δεύτερο γκολ του Σιμιτς που ακυρώθηκε, ελεγχεται κατά πόσο ήταν επιθετικό φάουλ!

Φαίνεται ο Γκαγκάτσης ήθελε να ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα του θητεία...

ΥΓ or Scratch: Κατπληκτικό το blog σου! Το διαβαζω καιρό.

eforas said...

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το άλλο. Ο ΟΦΗ πλήρωσε αυτά που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα. Το έγκλημά του -κακούργημα- ήταν που δεν έχασε. Η (χορταστική) συνέχεια σήμερα. Καλά θα περάσουμε.....

Καλημέρα σας (και ο θεός βοηθός)!

tzonakos said...

Πάλι Γκρρρραγκάτσης !!! Δεν αντέχω άλλοοο !

Λυπάμαι αλλα ο Ζιλμπέρτο μάλλον εχει απογοητεύσει.
Κι έβλεπα τον ΟΦΗ χτες : Μάλλαρτζ, Δημούτσος, Ν'ντόϊ και στο άλλο τέρμα Κοτσόλης.
Γιατι δεν μας έκαναν αυτοί ;

gatti said...

@ofaris: Καλώς όρισες! Ναι, ήταν σφαγή. Πληρώσατε ...αναδρομικά την ισοπαλία στο Παγκρήτιο με τον γαύρο. Ο Γκαγκάτσης μπήκε όντως δυναμικά στη νέα εποχή...

Πάντως μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις Πηλαδάκη. Δείχνει ότι είναι πράγματι παράγοντας "νέας κοπής". Και δεν νομίζω ότι το παραδέχτηκε λόγω του θεσμικού του ρόλου στη Σούπερ Λίγκα. Το έκανε επειδή έτσι το ένοιωσε. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν αυτόν.

Και ο θεσσαλικός Τύπος επίσης μιλάει για την διαιτησία. Η περιφέρεια διδάσκει την Αθήνα. Αλλά σιγά μην πάρει τα μηνύματα...

ΥΓ ή scratch: Eυχαριστώ!



@eforas: Κι εγώ μόλις είδα τη σφαγή του ΟΦΗ το σημερινό σκέφτηκα! Θα έχουμε μεγάλες ομορφιές απόψε. Είδες πώς βγήκε ο "Πρωταθλητής" ("Ο θρύλος δεν ξεχνά κι ας λείπει ο Ρίμπο!") και η "Γάτα" ("Ρεβάνς για Τζιοβάνι" και τη φωτο από το ντέρμπι των "αιωνίων" με Τζιο - Κυργιάκο). Ας ελπίσουμε να τελειώσει κανονικά το σημερινό παιχνίδι. Κάτι που βλέπω να μην γίνεται, αν κερδίσει η ΑΕΚ... Οι γαύροι πάντως προετοιμάζονται για ρεβάνς της τεσσάρας!

Καλημέρα!



@tzonakos: Aντέχεις δεν αντέχεις καλά θα κάνεις να το συνηθίσεις. Εχει μπροστά του μια ολοκαίνουργια θητεία...

Ο Ζιλμπέρτο, λέει, έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί. Ο Δημούτσος όπως τον έχω δει αποστασιοποιημένα πια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Για τον Ν΄ Ντόι στενοχωρήθηκα που έφυγε. Ο Μάλαρτζ ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Ο Κοτσόλης δεν ήθελα να φύγει. Συνειδητοποιείς ότι η μισή Σούπερ Λίγκα παίζει με τερματοφύλακες που έχει αποπέμψει ο Παναθηναϊκός;

tzonakos said...

Ναι, ο Παναθηναϊκός εχει βγάλει παίκτες που παίζουν μια χαρά σε άλλες ομάδες.
Αναρωτιέμαι μηπως έπρεπε να τους κρατήσει.
Και πολλούς τερματοφύλακες !

Ντεμης said...

Καλημέρα Gatti μου!
Κι εγώ πιστεύω σε διαπλοκές, παράγκες κλπ, αλλά κάπως τραβηγμένο μού φαίνεται να πήρε ο διαιτητής εντολή "σφάξε τον ΟΦΗ" επειδή ο θρήνος δεν μπόρεσε να νικήσει πριν μια βδομάδα μωρέ.... Μπράβο στον Πηλαδάκη, μπράβο στη μεγάλη ΑΕΛ, κι εσύ κύριε Μπατσινά-πώς-σε-λένε, ζήτα καλύτερα συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας σου που τους έχεις κάτσει στο σβέρκο και δεν ξεκουμπίζεσαι, δικτατορίσκο, και κατάντησες τον ΟΦΗ να παλεύει για τη σωτηρία του, κι άσε τα άλλα! Είσαι πολύ ασήμαντος ακόμη και για ειρωνικές δηλώσεις.
ΥΓ: πάμε ΑΕΚάρα, κλείστους το σπίτι των καταραμένων!

gatti said...

@tzonakos: Eχουν γίνει πολλά λάθη στη διαχείριση του υλικού του Παναθηναϊκού. Για πολλά χρόνια αυτό το γεγονός υπήρξε η μεγαλύτερη πληγή της ομάδας. Κάποιους από αυτούς σαφώς και έπρεπε να τους κρατήσει. Αλλά δεν το έκανε. Και τώρα ...τρέχει!



@ντέμης: Καλά, ελπίζω να έχεις την ίδια γνώμη αν σε σφάξουν κι εσένα σήμερα. Ξέρεις, πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος εντολή για "σφάξιμο". Αρκεί για έναν διαιτητή να παρακολουθεί τα γεγονότα και να ξέρει ποιες είναι οι επιθυμίες των αφεντικών του για να δηλώσει με τον ...τρόπο του την πίστη του στους ανωτέρους του.

Ο Βατσινάς είναι πια "στιγματισμένος" στον κόσμο του ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Το καλύτερο θα ήταν να φύγει από τον ΟΦΗ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όσο παραμένει στην ομάδα δεν θα έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται όταν αδικείται η ομάδα του.

ΥΓ. Καλή σας τύχη απόψε, αν και σας κόβω λίγο χλωμούς...

Ντεμης said...

Κι εγώ χλωμούς μάς κόβω, αγαπητή φίλη! Αλλά τι να κάνουμε;... Το βλέπω ήδη το έργο, ντεζά βυ: θα σερνόμαστε, θα χάσουμε, ο Ντέμης (όχι εγώ) θα κλαίγεται (καλά, και εγώ) και όλοι εν χορώ θα λένε "δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη, στην αρχή είμαστε, εμείς από δω και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι μας, κλπ" Κι ο πρωταθλητής θα βγει αύριο με τρισάθλιο εξώφυλλο "πήρε εκδίκηση", "την ξεπουπούλιασε" κι ἀλλα τέτοια! Ωχ!

Stepas said...

Γκαγκάτσης πάλι ε; Ωραία θα περάσουμε. Εμείς βέβαια έχουμε τον γιό του διευθυντή της ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ωραίο το ματσάκι στη Λάρισα από άποψη θεάματος και αγωνίας. Σπανίως βλέπουμε τέτοια ματς στη Σουπερλιγκα του 0-1 και του 1-0. Την τελευταία αγωνιστική της περυσινής σεζόν κάτι παόμοιο έγινε στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (από 0-3 σε 4-3). Ο ΟΦΗ αδικήθηκε και πλήρωσε ευθύς αμέσως τα όσα έγιναν στο Παγκρήτιο με τον γαύρο.

Η κατρακύλα του Ηρακλή δεν νομίζω να συνεχιστεί για πολύ. Έχει ένα κράμα νεαρών ταλαντούχων παικτών και έμπειρων μεγαλύτερης ηλικίας και νομίζω σύντομα θα ανακάμψει. Δεν τον βλέπω να πέφτει δηλαδή. Άσε που τώρα κοντά μας έχει στο Καυταντζόγλειο όπου παραδοσιακά μας κερδίζει και συνήθως αυτό είναι κάθε χρόνο το έναυσμα για την ανάκαμψη του Ηρακλή...

Εμείς κάναμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση στην Κρήτη αλλά παρολαυτά καταφέραμε να τσιμπήσουμε τον βαθμό και να παραμείνουμε αήττητοι. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη χτες, αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Πάντως η απουσία του Βιεϊρίνια φάνηκε πολύ χτες. Γενικά φέτος όταν θα λείπει κάποιος από τους βασικούς 11 θα έχουμε προβλήματα. Πάντως 4 βαθμοί στην Κρήτη είναι μια χαρά συγκομιδή. Από τις ομάδες που παλεύουν για ΟΥΕΦΑ δύσκολα θα καταφέρει άλλη να πάρει τόσους βαθμούς στην Κρήτη.

Περιμένω με αγωνία να δω το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ απόψε. Όλοι το βλέπουν ξερό άσσο. Εγώ νομίζω έχει πολύ Χ μέσα του το ματς. Για να δούμε...

gatti said...

@ντέμης: ο Ντέμης (όχι εγώ) θα κλαίγεται (καλά, και εγώ) Xαχαχα, φοβερός είσαι!

Κοίταξε, αντικειμενικά και να χάσετε τίποτα δεν χάνεται από τόσο νωρίς. Αλλά βέβαια επειδή εδώ είναι Ελλάδα, το αντικειμενικό γίνεται υποκειμενικό γι΄ αυτό το καλό που σας θέλω είναι να μη χάσετε!

:)))

YΓ. Είσαι όμως κι εσύ... Τίγκα στην αισιοδοξία!



@stepas: E ναι, εσείς δεν πρέπει να μιλάτε. Εχετε τον Γκαγκατσογιό στην ομάδα σας. Αχ, τζάμπα πάνε οι χορηγίες του Βγενόπουλου! :ppp

Το ματσάκι στη Λάρισα ήταν υπέροχο. Αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Γκολ, θέαμα, ανατροπές. Αρκεί να μην βάζει την χερούκλα της η διαιτησία και να αλλοιώνει τα αποτελέσματα.

Μου αρέσει όμως ο Γκαγκά! Εσφαλες, πλήρωσες! Αμεσα και χωρίς πολλά - πολλά! :p
Eτσι για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι!

Κι εγώ το πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα ανεβεί, έχει καλούς παίκτες, θα τους βρει τους ρυθμούς του.

Το παιχνίδι σας δεν το είδα, αλλά διάβασα ότι δεν παίξατε καλά. Το ότι είστε αήττητοι βέβαια είναι πολύ σημαντικό, άλλες χρονιές με κακή εμφάνιση θα είχατε χάσει χαλαρά.

Οσο για το ντέρμπι, όλα τα αποτελέσματα μέσα είναι. Θα δείξει...

KitsosMitsos said...

Τουλάχιστον ο Πηλαδάκης δεν έκανε μόκο όπως κάνουν οι περισσότεροι όταν ευνοούνται. Για να δούμε τις συνέχειες.

gatti said...

@kitsosmitsos: O Πηλαδάκης ήταν σωστός. Οι συνέχειες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον....