Saturday, October 11, 2008

Εύκολα κι απλά

Εύκολα και χαλλλαρά. Το ματσάκι με τη Μολδαβία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν δύσκολο, ο όμιλος είναι από τους ευκολότερους, αλλά όσο και να το κάνεις οι τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες δεν παύουν να αποτελούν σημαντική υπόθεση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι ομάδες που την πατάνε στα εύκολα. Ο κόσμος δεν πήγε στο παιχνίδι και δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο μόνο η δυναμικότητα του αντιπάλου.

Το highlight του αγώνα η γκολάρα του Κατσουράνη (λες να προπονείται για τον αγώνα των ομίλων του ΟΥΕΦΑ με την Μπενφίκα στο τηγάνι;). Δεν ήταν μόνο ωραίο γκολ, αλλά ήρθε και στο κατάλληλο σημείο. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου 2-0 και τέζα ο καμπούρης.

Ο Χάρι έβαλε τα δυο του γκολάκια και ξανάκλεισε τα στόματα όσων μουρμουρίζουν για την παρουσία του στην 11άδα του Ρεχάγκελ. Ο άνθρωπος είναι συνεπής και φιλότιμος με την Εθνική, τι να λέμε τώρα; Ο,τι έχει το δίνει. Τώρα μπροστά είναι οι Ελβετοί. Που έσπασαν το ρόδι με τους Λετονούς, οπότε θα έρθουν για να πάρουν τη νίκη. Αυτό το ματς όχι μόνο δεν θα είναι εύκολο αλλά θα είναι και το πραγματικό κρας τεστ. Ιδωμεν...

Scratch: Πώς να δεις παιχνίδι της Εθνικής χωρίς να σου κοπεί η όρεξη όταν βλέπεις αυτή τη φωτογραφία από το παιχνίδι με τη Μολδαβία; Γκαγκά, έχεις σκεφτεί πως ένα κομμάτι φιλάθλων της Εθνικής ομάδας απέχει από τους αγώνες της εξαιτίας σου; (κι ένα ακόμα επειδή το ματς γίνεται στο τηγάνι...).


Scratch 1: Tι είχες Τόρο τί είχα πάντα... (δοκάρια)...


Scratch 2: Πρεμιέρα με νίκη στο σπίτι του γαύρου. Ο,τι καλύτερο!


Scratch 3: Πόσα τρίποντα έβαλε ο Τσίλντρες; Πόσα; (Ενα πολιτισμικό σοκ πάντως μόλις είδε το γήπεδο του "Σίτι" πρέπει να το έπαθε ο παίκτουρας).

Scratch 4: Στο Ηράκλειο την Παρασκευή οι Ομιλίτες επισκέφτηκαν την επιχείρηση του Βατσινά, άναψαν φωτιές και πέταξαν αυγά στα τζάμια. Ο ίδιος όμως δεν ιδρώνει και σήμερα έβγαλε τσαμπουκαλεμένη ανακοίνωση εναντίον τους.

Scratch 5: Λίγο αργότερα έκαναν και μια ...επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια. Τι έχουν δει τα μάτια αυτουνού του έρμου του Στράκα σε τόσο λίγους μήνες που έχει στην Ελλάδα! Εμπειρία ζωής!


Scratch 6: Πέντε στα πέντε το πιτσούνι μου. Και συνεχίζει ακάθεκτο!



Scratch 7: Κι επειδή κανείς δεν πεθαίνει όσο ζει στις μνήμες των άλλων κι επειδή παραλίγο με το συγκεκριμένο πούλμαν να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη, αγαπημένος μου φίλος ΠΑΟΚτσής και πέρασα μεγάλο λούκι μέχρι να μάθω ότι ταξίδεψε τελικά με τρένο "αξέχαστοι να είστε παιδιά"...

8 comments:

νατασσΆκι said...

Πριν λίγο γύρισαν οι άντρες μου από το τηγάνι :)
(δεν έπαιξαν σπουδαία, πάντως, ήταν η ομόφωνη ετυμηγορία τους, αλλά σημασία έχει η νίκη, ε;)

Scratch 2:Ναι, ναι, ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!
:)
Scratch 3: εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ που ενιωσα όταν τον είδα, πάντως... Θα πάρει καιρό, μάλλον!!
:)

Scratch 6: Ο Ατρόμητος σκίζει, ε;
χο!

Scratch 7: Μπράβο σου που θυμάσαι...

:**

καλημέρα, γατί μου :)

gatti said...

@νατασσάκι: Δεν έπαιξαν ωραία είναι αλήθεια, αλλά εδώ δεν παίζουν μπάλα οι ομάδες μας, θα παίξει η Εθνική που οι παίκτες της συναντιούνται τέσσερις φορές το χρόνο;
H νίκη μετράει, είναι γεγονός! :)

Scr 2: Ηδονή!

Scr 3: Kι εγώ το ίδιο έπαθα... :))

Scr 6: Ναι, η Ατρομητάρα σκίζει!

Scr 7: Πώς να μη θυμάμαι; Είχα περάσει μεγάλη αγωνία. Νέα παιδιά όλοι τους... Πόσο κρίμα...

Καλημέρα Νατάσσα μου! :****

ethanandthecity said...

Όλα τα λεφτά η τελευταία φωτό

eforas said...

Α ρε Γκάγκα θεέ, %$*#@ όλες τις (άλλες) ΠΑΕ!
Φανούρη θεέ, άσε την ΠΑΕ και έλα επαέ!
Ο Χάρι σκοράρει αφειδώς με την Εθνική, αλλά με την ομάδα του γιοκ. Δικαιώνονται όσοι λένε ότι έπρεπε να παίζει μόνο στην Εθνική.
Ο δε "Ελ Τόρο" συνεχίζει και με την Εθνική αυτό που ξέρει πολύ καλά και με την ομάδα του (μπρρρ...)

Πολύ καλησπέρα σας!

gatti said...

@ethanandthecity: To λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να μνημονεύει αυτά τα παιδιά που πλήρωσαν με τη ζωή τους την αγάπη για την ομάδα τους. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας στη θέση τους και είναι άδικο. Τόσο άδικο...

Γι΄ αυτό και γίνομαι έξω φρενών όταν ακούω συνθήματα εναντίον νεκρών. Οποιασδήποτε ομάδας...



@eforas: Eδώ προκαλούσε ο Γκαγκά πριν επανεκλεγεί. Θα κωλώσει τώρα που επανεξελέγη παμψηφεί;

Χαμός στην Κρήτη. Παίζει με τα νεύρα των Κρητικών ο Βατσινάς.

Aυτή θα ήταν η λύση για τον Χάρι. Να του κάνει συμβόλαιο η Εθνική...

Τόρο: Δεν είνα ένα το λάθος, δύο η αστοχία, τρία το ύφος ...κλπ. κλπ. (πόσα δοκάρια έχει μέχρι τώρα σε γαύρο και εθνική; τα πλησιάζει τα εφτά;).

Καλησπέρα! :)

Ντεμης said...

Γεια σου Gatti,
Εύγε κατ' αρχάς για την τελευταία φωτό, το θυμάσαι σαν σήμερα αυτό το τραγικό γεγονός, μόλις είχα πρωτο-έρθει Ελλάδα.
Πολύ χάρηκα για την Εθνική, ειδικά για τη βολάρα του Κατσούρ μας και την εμφάνιση του Χαριστέα. Μα μόνο εγώ τον θεωρώ υπέροχο; Πάμε Μουντιάλ, το συνειδητοποιούμε;!
Και η "δική" μας η ας-την-πούμε-Εθνική πήγε καλά, πήραμε ισοπαλία από την Γεωργία μέσα στην Τιφλίδα. Άτυχοι όμως, έχασε κι ο Μιχαλάκης πέναλτυ....
Πόσο δίκιο έχεις πως υπάρχει κόσμος πολύς που δεν πηγαίνει στα ματς της Εθνικής επειδή γίνονται στο Καραϊσκάκη! Εγώ πχ! Μια φορά πήγα εκεί μέσα, πριν κάνα μήνα για το οσφπ-Ανόρθωσις, δεν ξαναπατάω!
ΥΓ1: δεύτερη σερί νίκη για τον τοοοόσο αγαπητό μας Αλόνσο, χιχί! Δεν πιστεύω να πήγες εκκλησία και να μην ήσουν καθηλωμένη στην οθόνη σήμερα τα χαράματα; Σούπερ ο Νελσίνιο Πικέ το καμάρι μου, τέταρτος!!! Έξτρα ηδονή ο καταποντισμός του Χάμιλτον!
ΥΓ2: Καβάλα-Καλαμάτα 3-0, όλε οι Αργοναύτες! Νίκησε κι ο ΠΑΣ, κι ο Ιωνικός, κι ο Ατρόμητός σου, καλές πορείες Διαγόρας και Απόλλων, ποιοι θ' ανέβουν πια;!
ΥΓ3: πεντάσφαιρη η αδελφοποιημένη μας Λιβόρνο! Αυτά είναι!

"ζαχαρούλα.." said...

Το γκολ του Κατσουράνη δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικό... είναι Πατρινός!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια!!!!!!!

gatti said...

@ντέμης: Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δώσει κάποιος εύσημα Ντέμη μου. Είναι κάτι που πηγάζει από την καρδιά. Και μένα με είχε συγκλονίσει το συγκεκριμένο το γεγονός για το λόγο που αναφέρω στο ποστ. Ομως, γενικά με συγκινούν τέτοια περιστατικά. Είναι από τα πιο θλιβερά γεγονότα που ζει ένας άνθρωπος...

Kαι καλά ο ΑΕΚτζής Κατσουράνης (φήμες αναφέρουν ότι είναι ...βάζελος! :ppp). Aλλά να σου αρέσει ο Χαριστέας; Ολα τα παράξενα με σένα συμβαίνουν τελικά! :p

Ε ναι, όλα δείχνουν ότι πάμε Μουντιάλ.

Ατυχοι ήσασταν όντως. Στενοχωρήθηκα για τον Αγγελάρα, μπορούσατε να φύγετε με το διπλό.

Μα, το ξέρω, το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ. Το Καραϊσκάκη είναι τόσο ξένο. Αντίθετα, στο παλιό Καραϊσκάκη είχα πάει άπειρες φορές.


ΥΓ1. ΕΛΕΟΣ με τον Αλόνσο! Τι αμαρτίες πληρώνω να τον βλέπει να πανηγυρίζει δεύτερη νίκη μέσα σε δυο εβδομάδες; Τελικά ο Νελσίνιο έχει εξέλιξη... Για τον Χάμιλτον μπορώ να σου πω ότι κι εγώ το ευχαριστιέμαι... Αλλά τι να το κάνεις; Λογικά θα πάρει τον τίτλο...

ΥΓ2. Καλά, την επόμενη αγωνιστική έχει να γίνει αίμα και άμμος. ΠΑΣ Γιάννενα - Ατρόμητος και Ογιος - Λούτσι κόντρα στην παλιά τους ομάδα... Νομίζω θα γίνει Σάββατο, ελπίζω να το δείξει η TV...

YΓ3. Πώς γίνεται δεξιός και να σου αρέσει η Λιβόρνο... Είσαι ολόκληρος μια αντίφαση! :))


@"ζαχαρούλα..": Zαχαρούλα σε λένε και ζάχαρη στάζεις για τον Κατσουράνη! Αχ τι να σε κάνω που είσαι και Πατρινιά και ΑΕΚτζού! :)))

Φιλάκια! :***