Wednesday, October 22, 2008

Αρωμα "τριφυλλιού"




Να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη; Ποιο ακριβώς ήταν το ζητούμενο από το παιχνίδι με τη Βέρντερ; Η νίκη που θα έδινε ελπίδες πρόκρισης, ή ένας καλός Παναθηναϊκός που δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα, παρά μόνο κατά διαστήματα, σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ;

Αν περιμέναμε την νίκη τότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε
* δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα
* πικραμένοι από τον τρόπο που χάθηκε το "τρίποντο" στα τελευταία λεπτά
* θυμωμένοι από το γεγονός ότι το πρώτο γκολ της Βέρντερ ήταν αντικανονικό (χέρι του Μέρντεσαχερ).

Αν περιμέναμε να δούμε την πρόοδο της ομάδας που μέχρι τώρα δεν μας είχε πείσει με τις εμφανίσεις της, τότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε
* ευχαριστημένοι από την αντίδρασή της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ
* ικανοποιημένοι από τη γενικότερη εμφάνιση
* αισιόδοξοι για το μέλλον.


Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η μία είναι αυτή που δείχνει έναν Παναθηναϊκό στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου του με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγώνες και με μειωμένες πιθανότητες πρόκρισης όχι μόνο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ακόμα και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είναι αυτή θέση που αρμόζει στον Παναθηναϊκό; Σαφέστατα όχι. Οι δηλώσεις ικανοποίησης μετά την ήττα από την Ιντερ, ή μετά από την ισοπαλία με την Βέρντερ ένα πράγμα μόνο δείχνουν. Πόσο έχει μικρύνει αυτή η ομάδα. Οταν ο Παναθηναϊκός έκανε για πλάκα επαναλαμβανόμενα διπλά στην Ευρώπη, δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος επειδή κατάφερε να μη χάσει από την άστατη Βέρντερ μέσα στο ΟΑΚΑ ή επειδή κατάφερε να ηττηθεί ...αξιοπρεπώς από την Ιντερ πάλι μέσα στην έδρα του!

Αλλά για μια στιγμή... Είναι ψέμματα ότι έχει μικρύνει η ομάδα; Δεν υπήρξε μία πραγματικότητα αβάσταχτη σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που βγήκαν αυθόρμητα στους δρόμους 25.000 οπαδοί του "τριφυλλιού", προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην κατάσταση που επικρατούσε και να καταστήσουν σαφές ότι "δεν πάει άλλο;". Κι όταν έγινε αυτή η νέα προσπάθεια της πολυμετοχικότητας δεν ήταν πάλι οι οπαδοί που "ορκίστηκαν" στήριξη στη νέα τάξη πραγμάτων;

Οπως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι δεν είναι δυνατόν και ο Παναθηναϊκός να φτιάξει ομάδα σε μία μέρα. Εγιναν λάθη στο σχεδιασμό τα οποία θα είμαστε τυχεροί αν τα πληρώνουμε ΜΟΝΟ μέχρι το Γενάρη και όχι και μετά από αυτόν και τα οποία θα επανέρχονται στο προσκήνιο σε κάθε περίπτωση που η ομάδα υστερεί. Αυτά τα λάθη πλήρωσε κόντρα στην Ιντερ, αυτά πλήρωσε στην Κύπρο, αυτά πλήρωσε και χθες κόντρα στη Βέρντερ.

Εντελώς αντικειμενικά, το χθεσινό αποτέλεσμα είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα ήθελε 4 βαθμούς τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια με τη Βέρντερ και πήρε μόλις ένα στην έδρα της μετά από ένα σχεδόν εξαιρετικό παιχνίδι. Θα βρει τους άλλους τρεις μέσα στη Βρέμη; Δύσκολο. Θα πρέπει να ξαναπαίξει το ίδιο καλά, ίσως και καλύτερα και οι Γερμανοί να βρεθούν σε κακή ημέρα. Γίνονται θαύματα; Γίνονται. Οχι όμως κάθε μέρα.

Είναι η ομάδα ζωντανή στην υπόθεση της πρόκρισης; Εγώ πιστεύω πως ναι. Με νίκη στη Βρέμη κάνει το μεγάλο βήμα για την τρίτη θέση (υπολογίζοντας να κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι την Ανόρθωση). Και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου μπορεί υπό προϋποθέσεις να πάρει ακόμα και την 2η. Ετσι όπως εξελίσσεται ο όμιλος, δεν αποκλείεται και οι 7 ή 8 βαθμοί να δώσουν πρόκριση στη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομως, αυτό είναι που τελικά ενδιαφέρει; Ναι, είναι πολλοί αυτοί που τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο γεγονός. Εμένα όμως δεν με αφορά.

Με αφορά κάτι άλλο που το είδα μέσα στο γήπεδο. Δεν θα πανηγυρίσω για την εμφάνιση πολύ δε περισσότερο για το αποτέλεσμα. Θα πανηγυρίσω όμως, ναι, ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ, με κεφαλαία γράμματα για αυτό το άρωμα Παναθηναϊκού που είδα μετά από πολύ πολύ καιρό μέσα στο γήπεδο. Γιατί είδα μια ομάδα πολύ καλά στημένη από τον "άσχετο" σύμφωνα με τις εφημερίδες και τους γκρινιάρηδες οπαδούς Τεν Κάτε, 11 παίκτες που δεν υστέρησαν (ναι, εγώ δεν θεωρώ ότι υστέρησε ούτε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παρά μόνο είχε κάποια κενά διαστήματα), μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, με αυτοματισμούς, με καλή κυκλοφορία της μπάλας που δημιούργησε ευκαιρίες και που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι στο δοκάρι του Σαλπιγγίδη. Δεν το κατάφερε γιατί και η ατυχία είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Οπως κομμάτι του παιχνιδιού είναι και το λάθος που μπορεί να κρίνει αποτέλεσμα, σαν αυτό του διαιτητή που μέτρησε το γκολ του Μερντεσάχερ χωρίς να δει το χέρι με το οποίο κοντρόλαρε τη μπάλα.

Πολλοί έχουν ήδη ρίξει το ανάθεμα στον Τεν Κάτε για τις αλλαγές του. Αν έχω μία ένσταση για αλλαγή είναι για αυτή του Μάντζιου. Επρεπε να μείνει στο παιχνίδι γιατί γέμιζε την περιοχή και απασχολούσε τους αντίπαλους αμυντικούς. Και με τη ρέντα που είχε θα μπορούσε να κάνει ακόμα και χατ τρικ. Η αλλαγή του Ιβανσιτς με τον Σπυρόπουλο μπορεί να μην ήταν ορθολογική, αλλά την "εκβίασε" ο τραυματισμός του αριστερού μας μπακ. Και από την στιγμή που του "βγήκε" του Ολλανδού δεν χρειάζεται να την συζητάμε παραπάνω. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον κατηγορήσαμε ότι δεν ρίσκαρε. Σήμερα (χθες πια...) ρίσκαρε παραπάνω από όσο έπρεπε. Εμένα ΚΑΙ αυτό μου άρεσε. Δεν μπορεί από τη μια να μιζεριάζουμε για την έλλειψη ρίσκου από μέρους του και από την άλλη να τον κατηγορούμε όταν αποφασίζει να το πάρει. Ναι, οι αλλαγές του Ρουκάβινα και του Κλέιτον δεν του βγήκαν, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Ναι, ίσως με Μάτος και Γκούμα να μην τρώγαμε το δεύτερο γκολ.
Μήπως, έτσι ακριβώς, όπως δεν το έφαγαν ομάδες μεγαλύτερες από τη δική μας χθες και σήμερα στα υπόλοιπα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ;


Εγώ προτιμώ να μην ασχοληθώ με μια ενδεχόμενη ή μη πρόκριση αλλά να κρατήσω:

* Tην εκπληκτική εμφάνιση του Σιμάο
* Την σχεδόν αλάνθαστη παρουσία του Βύντρα
* Την όρεξη και τον οίστρο του Γκάμπριελ
* Την παναθηναϊκοφροσύνη του Τζόρβα
* Το "μάθημα" που έδωσε σε όλους μας ο Μάντζιος
* Την πληθωρικότητα του Καραγκούνη
* Τη σταθερότητα του Νίλσον
* Την αθόρυβη δουλειά του Ζιλμπέρτο Σίλβα
* Το ξεκάθαρο πλάνο του Τεν Κάτε
* Την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες, το δοκάρι

Αυτά μου αρκούν. Μία ημέρα πριν το ματς δεν περίμενα να δω ούτε τα μισά από αυτά και είχα προετοιμάσει ψυχολογικά τον εαυτό μου ακόμα και για συντριβή. Σήμερα τα είδα και για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή με καλύπτουν. Γιατί δεν ξεχνάω πόσο νωρίς είναι ακόμα και γιατί μου δείχνουν ότι πράγματι κάτι γίνεται σ΄ αυτή την ομάδα. Κάτι αλλάζει. Και ας μην έρθει η νίκη στη Βρέμη. Παρόλο που αυτή η ομάδα που είδα μπορεί να πάρει το "διπλό".

Αλλά κι αν δεν το πάρει, δεν τρέχει τίποτα. Ας χαθεί η φετινή χρονιά στην Ευρώπη. Θα είναι σταγόνα στον ωκεανό αυτή η απώλεια αν φτιαχτεί η ομάδα...


Scratch: O παπάρας ο Εγγλέζος το λέιζερ το είδε. Τη χερούκλα του Μερντεσάκερ δεν μπορούσε να την δει;

Scratch 1: Κάτι μπεκάτσες τις σκότωσε ο Βαγγελάκης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά έστρωσε...

Scratch 2: Κλέιτον και Ρουκάβινα εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε λεπτό δεν κατάφεραν να μπουν στο πνεύμα του παιχνιδιού.

Scratch 3: Η πρόκριση στο ΟΥΕΦΑ είναι εφικτή. Για παραπέρα, βλέπουμε...

Scratch 4: Πάνω που πήγα να πω ότι ο Σαριέγκι "έσβησε" τον Πιζάρο την έκανε την γκάφα του ο Βάσκος Mr Bean...

Scratch 5: Πού ήταν ο Ντιέγκο, οέο;

Scratch 6: Τα κενά στην άμυνα είναι δεδομένα. Τα γνωρίζουμε, τα είδαμε ξανά χθες να στοιχίζουν στην ομάδα, τα πληρώσαμε. Βγαίνει τίποτα να τα συζητάμε και να μεμψιμοιρούμε γι΄ αυτά, αφού δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι το Γενάρη;


Scratch 7: Μπασκετοπανάθα μου για σένα τα λόγια είναι περιττά...

51 comments:

Πανάθας said...

Μπλα μπλα μπλα (με εξαίρεση το scratch 7).

Κατεβάσαμε πολύ τον πήχη Γατί, πάρα πολύ.

ΠαναθηναΪκάκια γίναμε και χαιρόμαστε με τις ισοπαλίες αποκλεισμού και ψάχνουμε σανίδα σωτηρίας της παναθηναΪκής μας ψυχής σε "καλές και ελπιδοφόρες" εμφανίσεις την στιγμή που η ομάδα είναι τέταρτη στις τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη (μία από τις 4 είναι η Κυπριακή Ανόρθωση) και 2η (ελλείψει 3ου) στην Ελλάδα.

Για αυτό είμαστε χρόνια στην σφαλιάρα και θα συνεχίσουμε να είμαστε από ότι φαίνεται. Γιατί έχουμε μεγάλο σβέρκο.

Υ.Γ. Ζουκ ενθουσιάστηκες από την απόδοση ε? Αν σου πει κανείς ότι καλή εμφάνιση χωρίς αποτέλεσμα είναι παρηγοριά για τον άρρωστο μην τον πιστέψεις. ;-)

gatti said...

Κάτι παρέλειψες να διαβάσεις... Μάλλον τις πρώτες παραγράφους. Ποιος χάρηκε για την ισοπαλία; Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, το είπαμε.

Ο πήχης ΕΙΝΑΙ κατεβασμένος, εδώ και χρόνια (τα τελευταία χρόνια). Δεν μπορείς να αλλάξεις τις καταστάσεις σε μια μέρα!

Αν ξέρεις το μυστικό, πες το και στην Ιντερ του Μοράτι (που είναι το πιο τρανό παράδειγμα, αποτυχημένων επιλογών), αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές ομάδες!

Λάθη έγιναν και λάθη θα ξαναγίνουν. Το θέμα είναι να βλέπεις μια έστω και στοιχειώδη πρόοδο. Και στο ματς με τη Βέρντερ υπήρξε πρόοδος.

Πανάθας said...

Τα ίδια λέγαμε και επί Μαλεζάνι. Και επί Μουνιόθ. Και επί Τεσέιρο (μόνο επί Μπάκε δεν είπαμε τίποτα).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ.

Και την μόνη πρόοδο που είδαμε ήταν των αντιπάλων μας.

Πόσο να περιμένουμε?

2 χρόνια?

Για να μας πουν μετά ότι κάναμε λάθος και περιμένετε άλλα δύο χρόνια για να ξαναφτιάξουμε ομάδα?

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ?

Μια ομάδα που θέλει αποδόμηση και χτίσιμο από την αρχή?

Απλές ερωτήσεις, ενός απλού ανθρώπου που σκέφτεται χωρίς να επηρεάζεται από τα ελεγχόμενα από την ΠΑΕ μήντια.

Και που δυστυχώς για μια επτααετία δικαιώνεται.

Από τότε που ξεκίνησε το περίφημο πλάνο Φιλιπίδη όπου και ο ΠΑΟ τα επόμενα χρόνια θα κατακτούσε το κύπελλο Ουέφα. Μετά μας προέκυψε το πενταετές του Μαλεζάνι και μετά σταμάτησαν να κάνουν σχέδια μακροπρόσθεμα και φτάσαμε την σήμερον ημέρα πάλι στις προοπτικές και στις υποσχέσεις. Σε μια μέθοδο γνωστή στους πολιτικούς. "Ποτίστε" τα κορόιδα με ΘΑ και "αγοράστε" χρόνο. Θα "κάτσει" μιαστραβή, θα πάρει κανένα πρωτάθλημα και ποιός τους πιάνει του πανηγυρτζίδες της κουράδας. Τους υμνητές του ΤΙΠΟΤΑ. Τους "μπράβο στα παιδιά για την ήττα τους". Το "..ευχαριστώ τους Αμερικάνους" του Σημίτη μου θυμίζουν.

Βγαίνει σήμερα ο Τεντάς και λέει "μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα". Γράφει προχθές ένας φίλος για την ισοπαλία στην Τούμπα: "κράτησε την ομάδα γιατί είχε CL την τετάρτη".

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟ:

Πείτε στους οπαδούς τι συμβαίνει γιατί τους έχετε μπερδέψει.

ΑΥΤΑ (προς το παρόν ε?).

:-)

island said...

Θα γράψω ένα σχόλιο γατάκι επειδή στο Βάθος του μυαλού μου έχω το τελευταίο υστερόγραφο που θα σου γράψω.

Ήταν χθες απλώς μια Πανάθα. Και μην σε νοιάζει για τον εκτός έδρας αγώνα. Εκεί έχουμε παράδοση. Πάντα σχεδόν παίζουμε άπιαστα. Και ειδικά όταν υπάρχει κίνητρο.

Χθες με ρώτησε ένας τί να βάλει στο στοίχημα. Και του είπα πως δεν παίζω στοίχημα. Αλλά του είπα πως βάσει συνθηκών το παιχνίδι πάει για διπλό. Και τον πήρα στο λαιμό μου. Που να περιμένεις πως με τους "Γκουμομπασινάδες" τους φρέσκους θα κάανουμε τέτοια εμφάνιση; Πού να περιμένεις πως ο Βύντρα (αν και αγαπημένος μου αμυντικός) θα κάνει τέτοιο παιχνίδι; Που να περιμένεις τον Τζόρβα να κατευθύνει έτσι την άμυνα και να ξελαρυγγιάζεται στα λάθη των αμυντικών (γιατί μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος του αγώνας στην Ευρώπη και κάθε λάθος του δικαιολογημένο θα ήταν);

Όσο για τον Ζιλμπέρτο και την ατονικότητά του. Λογικό είναι ένας παίχτης να έχει κενά διαστήματα όταν σύμφωνα με τα στατιστικά του τσουλου είναι ο κορυφαίος παίχτης σε τρέξιμο χιλιομέτρων από όλους τους άλλους παίχτες με πάνω από 12 χλμ!!! Και δεν ήταν άσκοπο τρέξιμο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ηρέμησε το παιχνίδι. Είναι άρχοντας ο άνθρωπος. Ο δεύτερος σε τρέξιμο ήταν ο Νίλσον παρακαλώ. Όλοι οι αθόρυβοι συνήθως τρέχαν χθες.

Όσο για τον Βαγγελάκη τί να πει κανείς; Μου θυμίζει τον αγώνα με την ΑΕΚ που τον έβαλε από το πουθενά ο Μουνιόθ και λέγαμε τί κάνει ο βλάκας ο προπονητής. Αλλά αυτός όποτε έχει ευκαιρία βγάζει μάτια. Σαν τον Καραγκούνη που χθες έβγαλε μάτια το παλικάρι.

Για την ταμπακιέρα δεν θα πω τίποτα. Για το αν έχει μικρύνει ο ΠΑΟ ή όχι. Είναι καινούρια ομάδα εξάλλου. Από του χρόνου αν έχουν υπομονή όλοι και κρατήσουν τον τεντά θα μιλήσουμε. Άλλωστε τα είπες μια χαρά εσύ και με βρίσκεις σύμφωνο.

ΥΓ1 Πρέπει να σε πόνεσε πολύ που εκθίασες τον Βύντρα και τον Καραγκούνη έτσι;;; :)

ΥΓ2 Ο κόσμος ήταν κάτι παραπάνω από φανταστικός.

ΥΓ3 Στο μπασκετάκι δεν μπορείς να πεις πολλά. Όταν από 8 πόντους πλας με μέτρια εμφάνιση στο β δεκάλεπτο πάς κοντά στους 30 στο τέλος του αγώνα με σχεδόν διαστημικό μπάσκετ κατά διαστήματα ξέρεις πως ο Ομπράντοβιτς (επειδή είναι κορυφαίος προπονητής και επειδή δουλεύει χρόνια εδώ και ξέρει τα χνώτα της ομάδας και του κόσμου) απλά δουλεύει καλά. Και ακόμα δεν έχουν δέσει οι καινούριοι.

ΥΓ(τελευταίο).

ΑΠΑΙΤΗΣΗ:

Θα πρέπει το γαυροκάναλο να σταματήσει εδώ και τώρα να μεταδίδει τους αγώνες στο τσου λου όταν παίζει ο Παναθηναϊκός. Εδώ και τώρα όμως. Δεν γίνεται να χρειάζεται ο εκφωνητής 15 ριπλέυ για να παραδεχτεί με βαριά καρδιά ότι το γκολ των Γερμανών ήταν χέρι. Και αν δεν ήταν ο εκφωνητής του Παναθηναϊκού από τον πάγκο να αναφέρει με ζήλο πως οι παίχτες τον ρωτάνε για την φάση για το τί έδειξε το ριπλέυ, το καθίκι ο σκηνοθέτης και ο εκφωνητής δεν θα ξαναέδινε τη φάση. Στο τέλος ο εκφωνητής, αφού είδε ότι η φάση είναι εξώφθαλμη το παραδέχτηκε και άλλαξε κατ'ευθείαν θέμα.

Εκεί στην ΕΡΤ πονάτε πολύ όταν παίζει η Πανάθα; Απλά μην μεταδίδετε τους αγώνες. Γιατί υποτίθεται σας πληρώνουμε όλοι μας για αμεροληψία στις μεταδόσεις και όχι για φερέφονα του Σωκράτη.

Αφού όταν άνοιγα την φωνή (γιατί κατά διαστήματα την έκλεινα επειδή δεν άντεχα) νόμιζα πως η ομάδα απλά κάνει ένα υποφερτό παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Έλεος. Κάθε φορά ξεσκεπάζονται.

Φιλάκια γατάκι :)

xaroylita said...

Καλημέρα, Gatti. Θα χαρεις΄που θα ακούσεις απο εμένα ότι είδα τον αγώνα. Ναι!!!! Είναι αλήθεια. Είναι γεγονός. Είδα ολόκληρο τον αγώνα Παναθηναικού-werder. :))) Φιλάκια και τα λέμε..

irene said...

μου θυμίζεις αεκ 2002 , με ρεαλ, που έφερε 6 ισοπαλίες κ χαιρόμασταν , αλλά στο τέλος συνειδητοποιείς οτι μένεις από έξω τελικά ..

η αλλαγή πράγματι δεν έρχεται σε μια μέρα. απλώς πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί.
περίμενα περισσότερα από ντεμη για αεκ , αν ζητάς λίγα όμως τόσα κ θα πάρεις !

ΠΑΥΛΟΣ said...

Mια καλημέρα εγώ πέρασα να πω.
Παρ'ότι είδα τον αγώνα, δεν θα κάνω σχόλια, γιατί παίζω σε άλλο στρατόπεδο και θα με πεις κακό.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

περαστικά λέω εγώ και ας με πεις κακό!
Φιλιά

zouk said...

Παναθα μια ζωη καταλαβαινεις οτι θελεις.Το "μπραβο" γιατι προσπαθουν να παιξουν ποδοσφαιρο το εκανες ενθουσιασμο.

Εγω θα ξαναπω μπραβο γιατι δεν με ενδιαφερουν τα αποτελεσματα αυτη την στιγμη.Εσυ θες στα 6 παιχνιδια 5 νικες μια ισοπαλια,εγω δεν ειμαι ετσι παρ' το χαμπαρι.Θελω να δω αυτους που ειναι μεσα στο γηπεδο να προσπαθουν να κανουν κατι.Παιζω 2 με 3 φορες την εβδομαδα ποδοσφαιρο και ξερω ποσο δυσκολο ειναι μερικες φορες αυτο.Χθες ειδα να ειμαι πισω στο σκορ και ειπα τον ηπιαμε.Ελα ομως που ειδα την ομαδα να το παλευει και να το γυρναει.Θα ηθελα να ειχε μπει το γκολ του Σαλπι και να μην καναμε καν αυτη την συζητηση.Ελα ομως που δεν τα κανονιζω εγω αυτα αλλα η τυχη.Ετσι τρως και το γκολ και παιρνεις την ισοπαλια.

Κατσε τωρα και γραψε οτι καλτσες θες,λιγο με ενδιαφερει.Ξερω τι ειδα στο γηπεδο και αυτο δεν μου το αλλαζει κανενας.

Πανάθας said...

Με κάλυψε Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ μία αεκτζού, η Irene:

μου θυμίζεις αεκ 2002 , με ρεαλ, που έφερε 6 ισοπαλίες κ χαιρόμασταν , αλλά στο τέλος συνειδητοποιείς οτι μένεις από έξω τελικά .. και ...πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί.
περίμενα περισσότερα από ντεμη για αεκ , αν ζητάς λίγα όμως τόσα κ θα πάρεις!


Είναι σε φάση στρουθοκαμηλισμού ο οπδός Irene δυστυχώς. Διακατέχεται από μία εσωτερική ανάγκη να τα δει όλα καλά. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό. Το θέμα που τίθεται είναι αν με αυτή τη συμπεριφορά κάνει κακό στην ομάδα του ή καλό. Η ιστορία μας έδειξε ότι η υπομονή που δείξαμε στο καθεστώς Βαρδινογιάννη ήταν άτοπη και έκανε περισσότερο κακό στην ομάδα παρά καλό (παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα της γκοτζοπαρέας).

"Τσακώνομαι" 10 χρόνια με Πανθηναϊκάρες που στήριζαν Τζίγγερ με φανατισμό και που αναπαρήγαγαν ότι τους έγραφε το DERBY THS ION.

ΑΥΤΟΙ κάνανε (και συνεχίζουν και κάνουν) ΚΑΚΟ στην ομάδα.

Ανεβάστε τον πήχη. Ασκείστε κριτική με επειχειρήματα και μην τα βλέπετε όλα άσπρα. Δεν είναι όλα ρόδινα στην ομάδα μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αυτοί λειτουργούν με βάση μια επιχειρηματική λογική και εσείς με το συναίσθημα. Αυτοί ελέγχουν τα μήντια και σας κατευθύνουν και εσείς γράφετε σε κάποια blogs. Ε μην γράφουμε και στους "δικούς" μας χώρους ότι γράφουν οι "έμμισθοι" στους δικούς τους.

ΑΜΝΑΡΤΙΑ (πέρα από βλακεία) είναι.

ΑΥΤΑ (προς το παρόν). :-)

zouk said...

@παναθα

Αυτο που ξερεις και τι εφημεριδα διαβαζει ο αλλος εχει πολυ πλακα.
χαχαχαχαχα.

gatti said...

@πανάθας¨ Aν κρίνεις πως οι σημερινές συνθήκες είναι οι ίδιες που ίσχυσαν επί Μαλεζάνι, Μουνιόθ ή Πεσέιρο και αν θεωρείς πως δεν διαφέρει σε τίποτα η προσπάθεια της πολυμετοχκότητας από την στείρα εποχή του βαρδινογιαννισμού, τότε πάω πάσο και δεν αξίζει τον κόπο να το κουράζουμε περισσότερο.

Δεν ξέρω ΠΟΣΟ πρέπει να περιμένουμε, αλλά ξέρω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γίνεται να βγάζουμε συμπεράσματα στους δυο - τρεις πρώτους μήνες. Χρειάζεται χρόνος. ΧΡΟΝΟΣ!

Οσο για το περί αποδόμησης της παλιάς ομάδας κι εγώ δεν θέλω να βλέπω συγκεκριμένες φάτσες στην ενδεκάδα, αλλά τι θέλεις να κάνω όταν τους βλέπω να παίζουν καλά; Να υποκριθώ ότι δεν το βλέπω επειδή δεν τους γουστάρω και να υποστηρίξω ότι για μια ακόμα φορά ήταν άμπαλοι; Τότε και εμπαθής θα είμαι και παρωπίδες θα φοράω!

Οσο για τον Τεν Κάτε, τις προπονητικές του ικανότητες και την ασχετοσύνη του, μήπως μπορείς να μου πεις αν είδες πόσοι από τους περυσινούς άμπαλους έπαιζαν χθες, είχαν αυτοματισμούς, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη; ΟΥΤΕ αυτό σου λέει κάτι;

Αν δεν σου λένε τίποτα τα παραπάνω, τότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Κράτησε εσύ ψηλά το λάβαρο της αδούλωτης και ανυπότακτης παναθηναϊκοφροσύνης και άσε εμάς τους υπόλοιπους να παραμυθιαζόμαστε από τα ΜΜΕ και να χαμηλώνουμε διαρκώς τις προσδοκίες μας.

Αυτά (προς το παρόν)

:)



@island: Δεν με απασχολεί το παιχνίδι της Βρέμης, Νησάκι. Ούτε το αποτέλεσμα που θα φέρουμε εκεί ούτε αν τελικά θα περάσουμε στην επόμενη φάση, θα συνεχίσουμε στο ΟΥΕΦΑ ή θα μείνουμε στο σπίτι μας.

Με ενδιαφέρει να δω την ομάδα να παίζει μπάλα, γιατί μόνο έτσι ξέρω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Οχι απαραίτητα για το αποτέλεσμα (διακρίσεις), αλλά για να την βλέπω και να τη χαίρομαι! Γιατί τα τελευταία χρόνια την σιχτιριάζω και δεν την χαίρομαι. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν από αυτά που είχα ξεγραμμένα βάσει της εικόνας της ομάδας όπως αυτή είχε παρουσιαστεί στα προηγούμενα παιχνίδια κι όμως διεκδικήθηκε μέχρι τέλους και χάθηκε από το γνωστό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Αν είμαι ευχαριστημένη; Από το αποτέλεσμα ΟΧΙ! Πώς θα μπορούσα; Από την εικόνα όμως ναι. Η εμφάνιση ήταν πολύ ανώτερη από τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ προσδοκίες μου (γιατί εννοείται ότι αύριο θα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις). Κι αυτό είναι λόγος για να αισιοδοξώ.

Για τον Ζιλμπέρτο συμφωνούμε απόλυτα. Είναι λογική ακόμα και αυτή η "ατονικότητά" του (πολύ φοριέται ο συγκεκριμένος μουσικός όρος στη μπλογκόσφαιρα, πρόσεξε μη σου μείνει!). Oσοι περιμένουν να δουν έναν Ριβάλντο, θα περιμένουν χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη της σεζόν και θα γκρινιάζουν για το "παλτό τύπου Κονσεϊσάο". Οσοι μπορούν να ξεχωρίσουν τη δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο θα ικανοποιούνται βλέποντάς τον μέρα με τη μέρα να γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Και ο Μάντζιος και ο Καραγκούνης έδωσαν απαντήσεις χθες και απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά ακόμα.

ΥΓ1. Δεν με πόνεσε καθόλου που τους εκθείασα. Μακάρι να παίζουν κάθε φορά έτσι και να με διαψεύδουν κάθε φορά που τους κατηγορώ. Αυτό θέλω κι εγώ.

ΥΓ2. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Εχει γυρίσει, στηρίζει, αντιλαμβάνεται.

ΥΓ3. Για το μπασκετάκι ένα θα σου πω. Εχω την αίσθηση ότι τη φετινή ομάδα θα την αγαπήσω πιο πολύ κι από την ομάδα του triple crown!


Οσο για το γαυροκάναλο, έτσι και είχε γίνει το χέρι σε αγώνα του γαύρου θα μας είχαν πρήξει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παρόλο αυτά, εγώ προτιμώ να συνεχίσει να μεταδίδει τα παιχνίδια μας. Μου αρέσει να εξευτελίζονται ολοένα και περισσότεροι οι υπάλληλοι του Χόχου.

Φιλιά, Νησάκι!



@xaroylita: Kαλημέρα γαυράκι! Πραγματικά είναι εντυπωσιακό που κάθισες και είδες το δικό μας παιχνίδι! "Στρώνεις" σιγά σιγά! :p

Φιλάκια! :-***



@irene: Oι απαιτήσεις Ειρήνη μου έρχονται με τον χρόνο. Οταν μαθαίνεις κάτι καινούργιο, ή είσαι σε μια νέα δουλειά το πρώτο πράγμα που σου δείχνουν είναι επιείκεια και ανοχή για τα όποια λάθη κάνεις. Αν δεν λειτουργήσουν έτσι και σε διώξουν στο πρώτο λάθος, θα πρέπει να φέρουν έναν άλλο καινούργιο που θα πρέπει να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή να του δείχνουν τη δουλειά. Κι αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος που περισσότερο χρόνο παίρνει και δεν οδηγεί πουθενά.

Καλημέρα και να περνάς καλά! :))



@pavlos: Καλημέρα Παύλο μου. Τι σχόλια θα μπορούσες να κάνεις; Ασε, δεν κάνει να μιλάς, γιατί δεν ξέρεις τι ...κακό μπορεί να βρει απόψε το άλλο στρατόπεδο...

Φιλιά! :))



@_st_: Περαστικά θα είναι Στάθη μου, μην ανησυχείς!

Φιλιά!
:))

Πανάθας said...

Zouk, δεν ξέρω τι εφημερίδα διαβάζει ο καθένας και δεν με ενδιαφέρει στην τελική. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος και χρησιμοποίησα μια απλή λογική. Ότι η ΠΑΕ ελέγχει κάποια μήντια και μέσω αυτών προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, να μας χαλιναγωγήσει και φέρει στα μέτρα της. Πελάτες (και μάλιστα καλοί) είμαστε και δεν θέλει να μας χάσει. "Ποντάρει" στην "αρρώστεια" μας και το ρίχνει στο συναίσθημα. Σου θυμίζω τα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού και πόσο στηρίξαμε μια ηγεσία χωρίς κανένα όραμα.

Ε και στους σημερινούς θα τους την λέω μέχρι να αλλάξουν ρότα και να με πείσουν ότι κάτι πραγματικά άλλαξε.

Ο σκοταδισμός ήταν στον Μεσαίωνα. Και ξέρεις γιατί? Γιατί η εκκλησία έλεχε τα πάντα ενώ οι άνθρωποι ήταν αμόρφωτοι και γεμάτοι προκαταλήψεις.

Πανάθας said...

Γατί said: "Aν κρίνεις πως οι σημερινές συνθήκες είναι οι ίδιες που ίσχυσαν επί Μαλεζάνι, Μουνιόθ ή Πεσέιρο και αν θεωρείς πως δεν διαφέρει σε τίποτα η προσπάθεια της πολυμετοχκότητας από την στείρα εποχή του βαρδινογιαννισμού, τότε πάω πάσο και δεν αξίζει τον κόπο να το κουράζουμε περισσότερο."

Όχι δεν θεωρώ ότι οι συνθήκες είνα ίδιες. Μα δεν ασκώ κριτική στις "συνθήκες", αλλά στα πρόσωπα που στελέχωσαν τον "νέο" Παναθηναϊκό. Η συνθήκη από μόνη της δεν μου λέει τίποτα, γατί.

Γατί said: "..Χρειάζεται χρόνος. ΧΡΟΝΟΣ!"

ΠΟΣΟ? ΠΟΣΟ? Ας μας πουν έναν αριθμό και τι θα γίνει τότε και εγώ θα το βουλώσω.

Γατί said: "Οσο για το περί αποδόμησης της παλιάς ομάδας κι εγώ δεν θέλω να βλέπω συγκεκριμένες φάτσες στην ενδεκάδα, αλλά τι θέλεις να κάνω όταν τους βλέπω να παίζουν καλά; Να υποκριθώ ότι δεν το βλέπω επειδή δεν τους γουστάρω και να υποστηρίξω ότι για μια ακόμα φορά ήταν άμπαλοι; Τότε και εμπαθής θα είμαι και παρωπίδες θα φοράω!"

Να ασκήσεις κριτική αυτό θέλω. Καλοπροαίρετη κριτική πάντα. Να πεις τα πράγματα με το όνομα τους και όχι να επαναλάβεις ότι λένε και οι ίδιοι. Εμπαθή δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω αλλά με παρωπίδες ναι (εσύ μου δίνεις αυτό το δικαίωμα).

Γατί said: "Οσο για τον Τεν Κάτε, τις προπονητικές του ικανότητες και την ασχετοσύνη του, μήπως μπορείς να μου πεις αν είδες πόσοι από τους περυσινούς άμπαλους έπαιζαν χθες, είχαν αυτοματισμούς, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη; ΟΥΤΕ αυτό σου λέει κάτι;"

Έλα τώρα. Με την χειρότερη άμυνα της Bundesliga "έπαιξες". Ακόμα και ο Ηλυσιακός θα της έκανε ευκαιρίες. Α και στο ποδόσφαιρο εκείνο που μετράει είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Όταν μετράνε για γκολ οι γιόμες τότε μπορεί να βγούμε και πρωταθλητές Ευρώπης (δεν είδα να σχολίασε κανείς το αντιποδόσφαιρο των γεμισμάτων κόντρα σε μπασκετμπολίστες κεντρικούς αμυντικούς). Η χρησιμοποίηση του Ίβανσιτς ως αριστερού μπακ πια λογική έχει πέρα από ότι ο Ολλανδός κάπνισε κακής ποιότητας μπάφο?

Γατί said: "Αν δεν σου λένε τίποτα τα παραπάνω, τότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε."

Αν με το συνεννοηθούμε εννοείς να συμφωνήσουμε δεν το θεωρώ απαραίτητο. Αρκεί που επικοινωνούμε. Είναι πιο εποικοδομητικό ξέρεις. ;-)

Γατί said: "Κράτησε εσύ ψηλά το λάβαρο της αδούλωτης και ανυπότακτης παναθηναϊκοφροσύνης και άσε εμάς τους υπόλοιπους να παραμυθιαζόμαστε από τα ΜΜΕ και να χαμηλώνουμε διαρκώς τις προσδοκίες μας."

Σε τσάντισα το ξέρω. "Αγάπα" τους αναγνώστες σου με τα ελαττώματα τους. ;-) Πάντως σοβαρά να σε "χαλάει" η συμμετοχή μου αρκεί να μου το πεις και δεν θα ξαναποστάρω (το είχα πει παλαιότερα και στη "Βαζελοκάτασταση"). Αλλά αν δεν σε χαλάει θα ανεχτείς την "χειμαρώδη" συμμετοχή μου.

ΑΥΤΑ (προς το παρόν) :-)))

gatti said...

@zouk: Δεν θα άλλαζα ούτε λέξη από όσα έγραψες. Κι εμένα μου άρεσαν αυτά που είδα κι αυτό μου φτάνει!



@πανάθας: 1) Οταν λέω συνθήκες, σαφώς εννοώ ΚΑΙ τα πρόσωπα. Κι αφού η συνθήκη από μόνη της δεν σου λέει τίποτα και ασκείς δριμεία κριτική στα πρόσωπα τόσο νωρίς, μήπως - λέω μήπως - είσαι τελικά προκατειλημμένος απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα που παραμένουν στην σύνθεση του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού; Γιατί αν συμβαίνει αυτό, δεν πρόκειται να βρεις καλή πρόθεση σε οποιαδήποτε ενέργειά τους.

2) Χρόνος... Ναι, ας μας πουν έναν αριθμό. Κι εγώ το θέλω αυτό. Βάζω όμως και στοίχημα πως αυτός ο αριθμός ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι 2, 3, ή 4 μήνες!

3) Αμα διάβαζες από παλιά το μπλογκ θα έβλεπες αν έχω ασκήσει ή όχι κριτική. Και ΕΙΔΙΚΑ στον Τζίγγερ (γιατί αυτό είναι το όνομα που θέλεις να ακούσεις) έχω ασκήσει περισσότερη κριτική από ό,τι σε οποιονδήποτε άλλον. Και στον Τεν Κάτε άσκησα επίσης, και σε παίκτες και παράγοντες. Aλλά δεν θα ασκήσω κριτική για την κριτική. Θα ασκήσω όταν και όποτε χρειάζεται.
[Η πλάκα είναι ότι μιλώντας για εμπάθεια και παρωπίδες είχα εσένα στο μυαλό μου! :)))]

4) Με τις χειρότερες άμυνες έπαιζες και πέρσι. Και μάλιστα όχι με τις χειρότερες άμυνες της Μπουντεσλίγκα, αλλά της Σούπερ Λίγκα. Και δεν μπορούσες να τους κάνεις με τους ίδιους περίπου παίκτες ούτε ευκαιρία! Ναι μετράει το αποτέλεσμα, αλλά όχι στην περίπτωσή μας. Σ΄ αυτό τουλάχιστον το ζήτημα η διοίκηση υπήρξε σαφής. Το πρωτάθλημα ενδιαφέρει, ότι η Ευρώπη. Αν και στο πρωτάθλημα αποδειχθούν αναποτελεσματικοί, τότε ας τους κρεμάσουμε!
(Για μένα προσωπικά, όχι επειδή θα έχουν αποτύχει, αλλά κυρίως επειδή θα έχουν υποσχεθεί από τον πρώτο κιόλας χρόνο κάτι που ίσως, βάσει συνθηκών, να μην είναι απόλυτα εφικτό).

5) Η χρησιμοποίηση του Ιβανσιτς ΔΕΝ είχε λογική, αλλά από την στιγμή που του βγήκε πάμε πάσο. Κοίταξε να δεις. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει ο Ολλανδός στον Παναθηναϊκό. Εκείνο για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε προπονητή.

6) Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε, άσε που δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, αφού βλέπω ότι έχουμε μεγάλη διαφορά απόψεων. Αλλά αν καταφέρουμε να επικοινωνούμε τουλάχιστον, μου φτάνει.

Α ναι, με τσάντισες δεν θα το κρύψω. Και πώς να μην με τσαντίσεις όταν ούτε λίγο ούτε πολύ με χαρακτηρίζεις πρόβατο που χειραγωγείται από τα Μέσα! Είναι σα να μου λες ότι υποτιμάς την νοημοσύνη μου. Οχι, δεν με χαλάει η συμμετοχή σου, γάτα είμαι, πού θα βρω καλύτερη ευκαιρία να ακονίσω τα νύχια μου;

Χειμαρρώδης σίγουρα είσαι, απλά ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά, οπότε ίσως αργήσω να σου απαντήσω για τα καινούργια που είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα μου ετοιμάσεις!

:))


ΥΓ. Βαζελοκατάσταση το κάναμε και εδώ μέσα! ;-)

στρουμφιτα said...

Το ασανσερ άρχισε να ανεβαίνει... Είχαμε τιμητική ήττα, τώρα είχαμε τιμητική ισοπαλία... Πού θα μας πάει, θα έρθει και η τιμητική νίκη (όταν θα έχει φύγει πια το τρένο, αλλά καλλιο αργά παρά αργότερα λένε)
Και ο Σιμάο χτες καλός, αλλά και διχασμένη προσωπικότητα. Άλλα άκουγα στην περιγραφή, άλλα λέγαν οι φανέλες...

gatti said...

@στρουμφιτα: Καλώς την! Οταν λες τρένο, εννοείς την Ευρώπη; Δεν πειράζει. Μήπως το είχαμε και σίγουρο ότι θα το προλάβουμε φέτος;

Το άλλο το τρένο να μην χαθεί. Αυτό της αλλαγής νοοτροπίας.

ΥΓ. Ποιος μίλησε για τιμητική ισοπαλία; Για εμφάνιση που επιτρέπει αισιοδοξία μιλάμε μόνο...

The Bgt said...

Εγω ειμαι ευχαριστημενη (Σορρυ Παναθα ντιαρ!) απο την εμφανιση μας, βλεπω βηματα προοδου.

Το δεδομενο ειναι οτι ειχαμε πιασει πατο.
Εκεινο που βλεπω ειναι οτι γινεται προσπαθεια αυτο να αλλαξει.
Με τα καλα και τα κακα μιας νεας προσπαθειας.
Με τις καλες και τις κακες επιλογες.
Με λαθη και με επιτυχιες.
Με αλλαγη νοοτροπιας (θελω να πιστευω, θα φανει απο την εμπιστοσυνη στον 10Κατε).
Και ελπιζω απο αυτα τα λαθη να μαθαινουμε οπως ακριβως γινεται στο νεο ξεκινημα μιας προσπαθειας.
ΚΑΙ θα παθουμε ΚΑΙ θα μαθουμε.
Και για μενα η αξιοποιηση του παικτων τελειωμενων απο τον κοσμο ειναι κι αυτο μια ενδειξη πολυ καλη. Γιατι καμια φορα δε φταινε μονο οι ΒυντροΤσιωληδες αλλα και το πως τους διαχειριζεται η ομαδα τους.

Δηλαδη περιμενουμε απο κει που ειμασταν τραγικοι, αψυχοι, αδιαφοροι ξαφνικα να διεκδικουμε δαφνες στο Τσου Λου επειδη το παρελθον μας ειναι ενδοξο? Αυτο θα γινοταν μονο απο συγκυριες γιατι ετοιμοι δεν ειμαστε.

Ή μηπως περιμενουμε να παρουμε το ελληνικο πρωταθλημα? Καλως ή κακως ο ΟΣΦΠ εχει την καρδια του πρωταθλητη (που γαλουχηθηκε μεσα από την απολυτη παρασκηνιακη προστασια χρονων). Εμεις ουτε ακομη νικητες ειμαστε. Την καρδια του πρωταθλητη την εχουμε απωλεσει και θα χρειαστει προσπαθεια να τη ξαναβρουμε.

Και επιτελους πρεπει να καταλαβουμε οτι οι ομαδες (εκτος του ΟΣΦΠ της παραγκας) δε χτιζονται σε μια σαιζον.

Ουτε εμεις εχουμε το υπερσυγχρονο δικο μας ποδοσφαιρικο γηπεδο που ειναι τεραστιας σημασιας για την αναβαθμιση του ΠΑΟ ενω ο ΟΣΦΠ διαθετει χρονια τωρα.

Απο κει και περα δε καταλαβαινω γιατι η γκρινια.
Το πως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα εξαρταται και απο τις προσδοκιες του καθενα μας.
Αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι σε αυτο το μπλογκ οι προσδοκιες δεν δημιουργουνται απο φυλλαδες και λαοπλανους.

squarelogic said...

Μια και μετά πολύυυυ καιρό βρέθηκα μέσα,να πω και γω επιγραμματικά τις επισημανσεις μου...
1.Δε μπορώ να βρω εναν(1) παίκτη που ν'αδιαφορησε,να μην σκίστηκε για τη νίκη.
2.Δεδομένου οτι επρόκειτο ουσιαστικά για την περσινή ομάδα(+Ζιλμπέρτο,Γκάμπριελ),απ τη μια είναι αξια επαίνου για την πολύ μεγαλύτερη παραγωγή φάσεων,αφετέρου εξηγείται γιατί δε νίκησε:κάπου εκεί είναι η οροφή των δυνατοτήτων της.
3.Ρισκαδόρικη η αλλαγή Σπυρόπουλου με Ιβ."Βγήκε" στην αρχή,κόστισε μετά οταν βγήκε κι ο Καραγκούνης που κάλυπτε λίγο τον Αυστριακό στις προωθησεις.
4.Κατ'εμέ ο Ζιλμπέρτο χθες ήταν πολύ καλός!Και στο τέλος,έδειχνε πιο ακμαίος απ τον "γιό" του Σιμάο!
5.Συγκλονιστικός ο κόσμος στα πέταλα!!!!
Μεγάλη επιτυχία η επιστροφή του κόσμου...και στην αποχώρηση όλοι έκαναν τους υπολογισμούς για το Ουέφα:ζοχάδα για την απώλεια της νίκης υπήρχε,απογοήτευση όμως όχι.
Γιατί η ελπίδα την ανάκαμψης πλέον υπάρχει!
6.Αν και πολυ σωστα λες οτι δεν εχει νόημα να γκρινιαζουμε διαρκώς για τα λαθη του καλοκαιριού,δε μπορεί κανείς να μην φαντάζεται πόσο πιο στέρεα ομάδα θα ηταν ο ΠΑΟ,μ'ενα ψηλό σέντερ μπακ πρώτης κλάσης.

The Bgt said...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Εχει δικιο η Στρουμφιτα!
αλλα οχι διχασμενη.... ΤΡΙχασμενη προσωπικοτης ο Σιμαο!
Οποιο μαυρο παικτη εβλεπε ο Κατσαρος χθες ΣΙΜΑΟ τον ελεγε.

Αλλα το ωραιο ηταν οταν βγηκε ο Πιζαρο. "Που στη θεση του μπηκε ο Πιζαρο (!!!). Και αυτο ηταν μια απωλεια για τον Παναθηναικο (!!!)".

"Αλλα σε καμια περιπτωση η περιπτωση αυτη" οπως ειπε ο πανμεγιστος σπορτσκαστερ!

Σουρεαλ καταστασεις της ελληνικης τηλεορασης!

Πανάθας said...

Καταρχήν οφείλω να σου πω, πως έχεις ένα πολύ όμορφο blog και συντελείς στην αθλητική "ψυχοθεραπεία" μας (που νομίζεις ότι οφείλεται η συμμετοχή μου?). Ίσως είμαι "αυστηρός" μαζί σου. Ξεχνώ ότι είσαι κοριτσάκι και ίσως πχ σου αρέσει ο Τζιόλης για "άλλους" λόγους (ίσως για τους ίδιους που αρέσει και τον 10K). Αν ο ΠΑΟ είχε γυναικεία ομάδα θα τα έβλεπα όλα ωραία (ακόμα και αν είμασταν τελευταίοι) αρκεί στο τέλος του κάθε αγώνα οι παίκτριες μας και αντάλασσαν φανέλλες με τις αντιπάλους τους. ;-)

Αρκετά με τις κολακειες όμως.

(με διευκολύνει η αρίθμηση σου)

1 και 2 = Είναι νωρίς? Χμμ....άντε ας κάνω μια υποχώρηση ως δείγμα καλής θέλησης (γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είμαστε εγώ και εσύ, παρόλο που κάποιοι θα μιλήσον για "άρρωστες" νοοτροπίες μην κοιτάζοντας την καμπούρα τους) και να σε ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ? για σένα? Αν αποκλειστούμε από το CL και το UEFA (το θεωρώ σίγουρο)? Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα? Αν δεν πάμε CL του χρόνου και τερματίσουμε τρίτοι? Ποιά είναι τα "όρια" σου? (στο παρελθόν έχω ρωτήσει τα παιδιά από την "Βαζελοκατάσταση" και μου απάντησαν όπως απαντάει ο Ρουσόπουλος όταν τον ρωτάνε για το σκάνδαλο της Μονης Βατοπεδίου).

3. ΟΚΕΙΚ, πάω ολέ, πάσο. Γγια μένα έχεις το "ελεύθερο" να φαντάζεσαι (αυτό πάει στις παρωπίδες) και να γράφεις ότι θες . ;-)

4. Δεν συμφωνώ με το πρώτο μέρος της παραγράφου σου και το ξέρεις. Στο ποδοσφαιρο όπως και στην ζωή ισχύει ο άτεγκτος νόμος του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ πρακτικό άθλημα. Υπάρχει νικητής και ηττημένος. Αυτός που βάζει τα περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο του κερδίζει και ο άλλος μοιραία χάνει. Αυτός που δεν μπορεί να κρατήσει το 2-1 είναι χαμένος και αυτός (πέρα από ανίκανος). :-) Στο δεύτερο μέρος της παραγράφου σου μου απάντησες έμμεσα για τις αντοχές σου. ΑΝΤΕΧΕΙΣ. Οπότε "εμένα" έχουν ως στόχο τα ελεγχόμενα δημοσιεύματα να πείσουν.

5. Ψιτ......δεν θέλω να σε "ταράξω" αλλά φέραμε ισοπαλία που με το σύστημα 3-1-0 ιδσοδυναμεί με ήττα. Αν θεωρείς επιτυχία ότι δεν χάσαμε μέσα σε 8 λεπτά με 2-3, τότε πάω ολέ πάσο too. Βρήκαμε προπονητή, υποστηρίζεις ε? ΕΝΣΤΑΣΗ. Αν ισχύουν τα ίδια κριτήρια του χρόνου που ισχύουν και για μένα θα έπρεπε και εσύ να τον κρίνεις θετικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα. Αλλιώς δεν είσαι δίκαιη (μην παρεξηγηθώ, όσα λέω τα υποστηρίζω στα πλαίσια ενός διαλόγου και δεν σου υποδυκνείω τι να υποστηρίζεις).

6. Είδες που συμφωνήσαμε σε κάτι? Ότι διαφωνούμε. :-)))

Απάντησε μου όποτε θες και αν θες. Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής (το εκτιμώ πολύ αυτό). Δεν θέλω να σε προσβάλω (εσένα και τα άλλα παιδιά) και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός. Απλά εκτιμάτε την κατάσταση περισσότερα συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε, δεδομένου και της επιχειρηματικής λογικής της "άλλης" πλευράς. Όσο για τα νύχια....κυκλοφορώ με νυχοκόπτη οπότε δεν φοβάμαι. ;-))

Υ.Γ. Πάντα τα post μου την επομένη του αγώνα είναι πιο ήπια μια και τα φάρμακα έχουν ήδη δράσει.

Πανάθας said...

@ The Bgt :

Ο προηγούμενος πρόλογος μου ισχύει και για σένα.

Ποιόν θεωρείς ποιόν όμορφο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ?

Εγώ τον Καραγκούνη. :-))

Πανάθας said...

"Χάλασες" και εσύ τέκνον square?

pensierix said...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις επισημάνσεις του squarelogic και την πληρέστατη (τί να προσθέσει κανείς άραγε;) ανάλυση της gatti.

Χτες είδα κάτι που ήταν ποδόσφαιρο. Όχι εξωπραγματικό αλλά, έβλεπες ένα σχέδιο ρε παιδί μου...! Σύμφωνοι, η ομάδα έχει τεράστιες αδυναμίες. Σημασία έχει να μάθει να ζει με αυτές και σε βάθος χρόνου να τις βελτιώσει. Και παιδικές ασθένειες θα βγάλει, και τα μούτρα της θα φάει και και και...! Αρκεί να ξέρει που είναι και που θέλει να φτάσει.

Τώρα, το ότι ένας ουδέτερος παρατηρητής θα σου έλεγε ότι το χτεσινό ματς ήταν για ένα 2-0, 3-1, δεν έχει σημασία. Αυτά έχει η μπάλα. Προτιμώ να νευριάζω για τη "πόρνη μπάλα" παρά να πανηγυρίζω για μια νίκη με μια στραβοκλωτσιά.

Κι αυτό το κόλλημα με τον Ζιλμπέρτο, τον βγάλανε νέο Κονσεισάο, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ή δε ξέρουν από μπάλα, ή δε ξέρω κι εγώ τι. Ματσάρες δεν έκανε αλλά, ας του δώσουμε λίγο χρόνο! Δυό κινήσεις να μάθει στους Σιμάο, Μάτος, Τζιώλη, τα έβγαλε τα λεφτά του!

Ο κόσμος, απλά, καταπληκτικός. Τα πέταλα, τέλεια. Μόνο το λέιζερ να έλειπε...Τριτοκοσμικά πράγματα. Και να πεις ότι είχες απέναντί σου τον Μπουφόν, χαλάλι! Αυτός ο τερματοφύλακας μου έδινε την εντύπωση ότι με το λέιζερ απέκρουε καλύτερα! Τον έφερνε στα ίσια του...
:)))

Crazy Tourists said...

Γιατί μου κλέβεις τις σκέψεις ε;;;;;;;
Κακό γατί!!! Χαχα!!

Φιλιά πολλά!!
Τρελοτουρίστρια

coachp said...

Προς island:
Ο Κατσαρός είναι Παναθηναϊκός.

Δεύτερον:
Συμφωνώ 100% με τον Πανάθα. 100% όμως. Γιαυτό και δεν μπλέχτηκα απο την αρχή. Άλλωστε, τα ίδια ακριβώς έγραψα στο δικό μου ποστ, αμέσως μετά το παιχνίδι. Αρα να γράφω τα ίδι δύο φορές παραπάει...

Και να σου πώ και κάτι. Ρώτησα ο ίδιος τον Τεν Κάτε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Μάτος η τον Γκούμα αφού παραδέχτηκε ο ίδιος οτι είχαμε αμυντικά κενά. Ξέρεις τι μου απάντησε. Πίστευα οτι με αυτό το σύστημα θα παίρναμε την νίκη και δεν το άλλαζα.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ Η ΟΧΙ, μόνο αυτό. Ασε τώρα.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Συμφωνώ κι εγω οτι ομάδες δεν γίνονται
απο την μια μερα στην άλλη
θΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
Λάθη έγιναν το καλοκαίρι αλλα κι αυτα ειναι στο πρόγραμμα
Σαν ομάδα έχουμε μάθει διαφορετικά στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και αυτό ειναι που μας πικραίνει
Αυτό που με έστειλε χτες βράδυ ειναι οτι ολα πήγαν στραβά (διαιτητής ατυχία κτλ).
Οσο για την αλλαγή του Μαντζιου ειναι το μόνο τσαφ του ΤΕΝ-ΤΕΝ εχτές το βράδυ

τσίου!!!

zouk said...

coachp καθολου κολλημενο δεν τον βρισκω.Αμα εμπαινε το γκολ του Σαλπιγγιδη,μια χαρα θα ηταν τα πραγματα.Φαγαμε το γκολ και καναμε κι αλλες ευκαιριες.Αμα ειχε βαλει καποιους για να κρατησουμε το σκορ και το τρωγαμε(γιατι οπως και να το κανουμε η αμυνα μπαζει λιγο)αμφιβαλω αν θα καναμε καμια ευκαιρια μετα.

Εχουμε ενα καλο προπονητη και θελετε τον Μπαγιεβιτς.Ελπιζω η διοικηση να καταλαβει οτι ο ανθρωπος φτιαχνει μια σωστη ομαδα.
Στην Ελλαδα η λεξη στηριζω ειναι κατι δυσκολο.Μακαρι να μην υπηρχε η πιεση καποιων.Θα επαιζαν πολυ καλυτερα οι παιχτες.

The Bgt said...

@Παναθας
Μηπως σε λιγο θα μας πεις να αφησουμε τα ποδοσφαιρα και να παμε να πλυνουμε πιατα?

Αμα ψαχνεις βαρβατιλα αντρικια ναουμ' νομιζω οτι εισαι στο λαθος μερος.

δεν ξαναδιαβαζω ποστ σου, στο λεω για να ξερεις γιατι δε θα σου απαντω, θα ναι επειδη απλα θα σε αγνοω.


@coachp
Εχω αρχισει να πιστευω οτι εχεις στοιχηματισεις ΠΟΛΛΑ να φυγει ο 10Κατε πριν τα Χριστουγεννα (μην ειναι και πριν την Παρελαση)
ή εισαι ο μανατζερ του Μπαγιεβιτς.
ή ΕΙΣΑΙ ο Μπαγιεβιτς!! ;)

coachp said...

ζουκ
κάθε χρονιά η ομάδα στηρίζει τους προπονητές μέχρι το τέλος της, που «ανακαλύπτει», οτι είναι άσχετοι... Έτσι θα κάνει και με τον κολομπα απο το Σουρινάμ.

Επίσης, αμα το πουλί μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο... Με τα αμα, ομάδα δεν φτιάχνεις. Και ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ, ομάδα δεν θα φτιάξει. Εκτος αμα περιμένεις το αμα κάθε αγωνιστικής που έκανε κι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ παλιότερα. Αμα θες να γίνεις τέτοιος, καλά άμα...

zouk said...

@coachp
Κατ αρχη να σε πληροφορησω οτι το πουλι σου ειναι δαχτυλο.:-p
Απο εκει και περα το οτι εισαι δημοσιογραφος δεν σημαινει πως οτι πεις ειναι σωστο.Εγω πιστευω πως ο 10κατε δεν ηταν τυχαια βοηθος σε δυο μεγαλες ομαδες και πρωτος σε μια.Πιστευω οτι η δουλεια του θα βγει στο γηπεδο.
Παντως,ισως οχι εσυ αλλα πολλοι δημοσιογραφοι το λετε το αμα συχνα.

@Bgt
απλα εισαι θεα.

gatti said...

@the bgt: Και εγώ είμαι ευχαριστημένη. Η χθεσινή εμφάνιση έδειξε ότι αρχίζει η ανάδυση. Μέχρι να φτάσουμε στην επιφάνεια θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά, αλλά οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές.
Προφανώς αυτό που λες περιμέναμε. Οτι θα μας μεταμορφώσει ένα μαγικό ραβδί και από ομάδα με μηδέν παραγωγή θεάματος και αναποτελεσματική στα περισσότερα παιχνίδια της θα ξαναγίνουμε ξαφνικά ομαδάρα με επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία μόνο επιφύλαξη θα κρατήσω για τους ΒυντροΤζιόληδες επειδή και στο παρελθόν είχαν κάνει μεγάλες εμφανίσεις και στη συνέχεια ξαναγύρισαν στην μετριότητα. Επιμένω ότι η καλύτερη λύση θα είναι να φύγουν γιατί η προσφορά τους έχει ταβάνι και το ταβάνι το έχουν αγγίξει σε κάποιες μεμονωμένες εμφανίσεις τους. Δεν μπορούν να πάνε παραπάνω, αλλά ούτε καν να διατηρούνται σε κάθε αγώνα στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Αρα, η καλύτερη λύση είναι το "διαζύγιο".

Απόλυτα σωστά και όσα γράφεις για το γαύρο. Οσο κι αν πονάει αυτό, έχουν αποκτήσει χαρακτήρα πρωταθλητή. Εμείς τώρα θα προσπαθήσουμε να ξανακερδίσουμε αυτό τον χαρακτήρα.

Θέλει προσπάθεια, υπομονή και επιμονή.

ΥΓ. Η Στρουμφίτα τα λέει πάντα επιτυχημένα. Εγώ δυστυχώς (ή ευτυχώς;) δεν άκουσα όλη την μετάδοση, είχα την περισσότερη ώρα κλειστό τον ήχο, προτιμώ να ακούω από το ραδιόφωνο...

Είμαι βέβαιη όμως ότι πάλι έδωσαν ρεσιτάλ!



@squarelogic: Οι επισημάνσεις σου πάντα είναι εύστοχες και αποτελούν τροφή για
σκέψη.

1) Δεν υπήρξε πράγματι παίκτης που να υστέρησε με εξαίρεση τον Σαριέγκι.

2) Συμφωνούμε απόλυτα, το αναφέρω και παραπάνω στην bgt. Υυπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν αγγίξει το ταβάνι των δυνατοτήτων τους, δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης. Και το ταβάνι τους είναι χαμηλό για τον Παναθηναϊκό των ονείρων μας.

3) Ρίσκαρε χθες ο τεντάς, εμένα πάντως με ενθουσίασε η επιλογή Ιβανσιτς αντί Σπυρόπουλου, παρόλο που με ξάφνιασε στην αρχή.

4) Ιδια γνώμη και για Ζιλμπέρτο. Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση τον αδικεί σε σχέση με αυτό που προσφέρει μέσα στο γήπεδο. Στην κερκίδα η προσφορά του είναι περισσότερο εμφανής απ΄ ό,τι φαίνεται τηλεοπτικά.

5) Ο κόσμος είναι όντως συγκλονιστικός και η επιστροφή του είναι το μεγαλύτερο κερδισμένο
στοίχημα.

6) Αυτή η σκέψη είναι στο μυαλό όλων. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε στόπερ κλάσης. Δεν έχουμε όμως. Δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά; Θα επιστρέφουμε συνεχώς σ΄ αυτό; Αλλωστε το συγκεκριμένο "γραμμάτιο" το πληρώνουμε ήδη...



@πανάθας: Ασε τις κολακείες, δεν είναι το φόρτε σου, τις κάνεις να φαίνονται σαν
προσβολές. Και δεν είμαι "κοριτσάκι", που μπορεί να του αρέσουν οι παίκτες για ...άλλους
λόγους. Μην κατεβάζεις το επίπεδο...

Πάμε παρακάτω...

1 - 2) Τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τον θεωρούσα πιθανό πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες των ομίλων, αφού δεν ενισχυθήκαμε στο κέντρο της άμυνας. Φαινόταν το πράγμα ήδη από τους αγώνες με την Σπάρτα. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα νομίζω ότι μάλλον τον ...κατοχυρώσαμε κιόλας, αλλά όσο περίεργο κι αν ακούγεται δεν με στενοχωρεί. Ισως γιατί όπως έχω ήδη γράψει είχα "δουλέψει" μέσα μου αυτή την εκδοχή.

Αργά για μένα προσωπικά θα είναι αν στο τέλος του χρόνου (συνυπολογίζοντας ότι θα γίνουν απαραιτήτως βελτιωτικές κινήσεις το Γενάρη στη θέση των στόπερ - μιλάω για 2 οπωσδήποτε) δεν με ελκύει το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα μου και δεν καταφέρουμε να βγούμε στο CL. Kι αυτό πάλι το θέλω συνυπολογίζοντας και την εικόνα των υπόλοιπων μονομάχων. Δεν θα μου κακόπεφτε το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα με πείραζε κιόλας αν δεν το κατακτούσαμε. Τουλάχιστον όμως την δεύτερη θέση, που την κατακτήσαμε πέρσι (μέσω πλέι οφ) με μια εντελώς αναξιόπιστη ομάδα, ναι, θα το θεωρήσω αποτυχία αν δεν την κατακτήσουμε φέτος μετά από τόση προσπάθεια και τόσα χρήματα που δαπανήθηκαν. Αυτά είναι τα όριά μου. Ομάδα φέτος και πλασάρισμα στο CL, πρωτάθλημα του χρόνου και καλή πορεία στην Ευρώπη. Βλέπεις, ούτε εγώ έχω τόσο μεγάλη υπομονή. Αλλά δύο χρόνια μου μοιάζει καλό
deal.

3) Mα, έχω δεν έχω το ελεύθερο, δεν μπορώ να συγκρατήσω τη φαντασία μου! ;)

4) To ξέρω ότι δεν συμφωνείς αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι πάνω από όλα αλλά για να μην είναι τυχαίο και περιστασιακό, τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να το κατακτήσεις διαφορετικά θα καταλήξεις να
υφίστασαι συνεχώς το μαρτύριο του Σίσυφου. Και δεν νομίζω ότι θέλει κανείς μας να βρεθούμε κάποια στιγμή στη θέση της ΑΕΚ και να ψάχνουμε τρόπους να ...μεγαλώσουμε τη λίμνη ή να θεωρούμε το πρωτάθλημα ...εφήμερη χαρά.

5) Η επιλογή βγήκε αγωνιστικά και η ισοπαλία το ξέρεις καλά ότι προήλθε από το γνωστό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και όχι από τον όποιο Ιβανσιτς. Κι εγώ δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά καμία εγγύηση δεν υπάρχει πως με Μάτος - Γκούμα αντί των Κλέιτον - Ρουκάβινα θα "κλειδώναμε" το παιχνίδι και όποιος το ισχυρίζεται αυτό είναι μετά Χριστόν Προφήτης. Ο Τεν Κάτε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν δειλός που δεν ρίσκαρε και είναι άμυαλος (έως άσχετος) που το έπραξε στο ματς με τη Βέρντερ. Αλλα μέτρα και άλλα σταθμά;

Ναι, πιστεύω ότι βρήκαμε ροπονητή. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θα δείξει. Αλλά δεν θα δείξει από τους 3 πρώτους μήνες. Τώρα έχουμε ενδείξεις, όχι αποδείξεις.

6) Η διαφωνία ήταν το μόνο βέβαιο ότι θα μας βρει σύμφωνους.

Συναισθηματικά εκτιμάμε την κατάσταση και είναι φυσικό. Δεν είμαι (είμαστε) επιχειρηματίας
για να μπω σε επιχειρηματική λογική. Οχι μόνο δεν μου αρέσει, αλλά δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τις γνώσεις. Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ωραία μπάλα. Αν αυτό φέρει και διακρίσεις (χωρίς "προστασίες" και παράγκες) θα είμαι ευτυχής.

Καλα, για τον ...νυχοκόπτη τα είπαν κι άλλοι...

ΥΓ. ΑΥΤΗ είναι η ήπια μορφή σου; Ε, λοιπόν, σου έχω νέα! Πρέπει να αυξήσεις τη δοσολογία των φαρμάκων σου! :p

;-)

gatti said...

@pensierix: Ετσι ακριβώς είναι! Tις αδυναμίες τις ξέρουμε. Πονάμε γι΄ αυτές και ελπίζουμε να τις διορθώσουμε. Μπουσουλάμε ξανά, θα σηκωθούμε, θα ξαναπέσουμε, θα
γονατίσουμε, θα ξανασηκωθούμε. Αλλά επιτέλους χθες είδαμε μια αχτίδα φωτός. Πήραμε μια μικρή ιδέα για το πώς θέλει να παίξει αυτή η ομάδα μόλις βρει τα πατήματά της και το ρυθμό της.

Χθες δεν πήγαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να το διευρύνουμε. Δεν μας βγήκε. Για τους λάτρεις των αποτελεσμάτων ήταν βλακεία. Εγώ προσωπικά το προτιμώ.

Ο Ζιλμπέρτο και ο Τεν Κάτε είναι τα δύο άτομα που πλήττονται μονίμως από την αντιπαναθηναϊκή προπαγάνδα. Στο χέρι μας είναι να τους στηρίξουμε. Αν και φοβάμαι ότι με αυτή την γκεμπελική τακτική της λάσπης κάτι θα μείνει στο τέλος.

Το λέιζερ ήταν μέγιστη ηλιθιότητα. Ασε που συμφωνώ μαζί σου. Καλό του έκανε του Γερμανού τροχονόμου!

:))))



@crazy tourists: Ποια σκέψη σου έκλεψα τρελοτουρίστι μου;
Δεν είναι κακό το γατί βρε! :))

Φιλάκια! :)))



@coachp: Eπιτέλους βρήκες έναν ομοϊδεάτη. Και τι έκπληξη! Τον βρήκες μέσα από τους κόλπους του Παναθηναϊκού! Αυτό πρέπει να ξεπέρασε τις προσδοκίες σου!

Δε μου λες κόουτς; Είσαι ξανθός και γύρω στα 30; (Ετσι μου είπαν οι ...πηγές μου...).

Ο 10C είναι κολλημένος τελικά, η εσύ;



@karaflokotsifas: Yπομονή κοτσύφι μου! Υπομονή και στήριξη.
Ακριβώς επειδή έχουμε μάθει διαφορετικά, γινόμαστε ανυπόμονοι. Αλλά δεν κερδίζουμε τίποτα έτσι.

Ο Ολλανδός απ΄ ό,τι διάβασα σήμερα δικαιολόγησε την αλλαγή του Βαγγελάκη. Είχε καταπονηθεί πολύ γι΄ αυτό τον άλλαξε, λέει...

Φιλάκια! :)))



@zouk: Aκριβώς την ίδια προσέγγιση έχουμε. Εβαλε επιθετικούς και διεκδίκησε το καλύτερο. Αν έβαζε αμυντικούς μπορεί και να χάναμε.

Αυτό το πράγμα με την ευθυτενή ανάφτρα (copyright old boy) που τριγυρίζει σαν την ύαινα προσπαθώντας να ανακαλύψει κουφάρια, με ενοχλεί ΠΟΛΥ! Οσο καιρό είναι άνεργος ο βατραχοπρίγκηψ τόσο θα αυξάνεται η πίεση από τα διάφορα κέντρα...



@the bgt:(again): Εγώ είμαι το γατί, αλλά έχεις κι εσύ κάτι νύχια...



@coachp (again): Aρχίζεις πια να μην ελέγχεις την εμπάθειά σου για τον τεντά...

Πρόσεξέ το!

Πανάθας said...

@the bgt: Έλα τώρα που θα με αγνοήσεις. Μια πλακίτσα έκανα. Εντάξει δεν λέω είμαι λίγο σωβινιστικό γουρούνι και μύριζα τις κάλτσες μου όταν έγραφα :-) αλλά σε σέβομαι και σε εκτιμώ που έχεις άποψη για τα ποδοσφαιρικά.

Πχ θα ήθελα να είχα ένα blog για τον HONDOS και να γράφω για καλλυντικά και είδη αποτρίχωσης αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου ο Τεν Κάτε.

Τι μπορώ να κάνω για να αποκαταστήσω την εικόνα μου στα ωραία μάτια σου? :-)) Να έρθω σπίτι σου να σου κάνω ΓΕΝΙΚΗ? Να σου πλύνω ΕΓΩ τα πιάτα φορώντας ποδίτσα που να γράφει: "η πιο καλή νοικοκυρά είμαι εγώ?" Να πάω σούπερ μάρκετ να σου ψωνίσω αυτές με τα φτερά? Για να δεις ότι δεν είμαι barbarian θα έρθω να γράψω και στο blog σου. :-))

Και μια μικρή αφιέρωση:

http://www.youtube.com/watch?v=YqCEcdwsiN8

Φίλοι? ;-)

Υ.Γ. Χαχαχαχα γελάω ακόμη με το υστερόγραφο σου Γατί. Θα σου απαντήσω αύριο στα "υπόλοιπα" μια και η "φίλη" σου μου απορρόφησε :-) όλη την ενέργεια που είχα.

The Bgt said...

@Παναθας
Να υποθεσω οτι ολα αυτα τα στερεοτυπιστικα περι των γυναικειων συνηθειων ειναι αντρικο χιουμορ (θα σε πικρανω αλλα οχι πετυχημενο...) ή είναι άγνοια περι του γυναικειου φυλου?
Τωρα να μου πεις εξαρταται και με ποιο ειδος γυναικειου φυλου κανεις παρεα.

Παντως ευχαριστως να ερθεις να μου καθαρισεις το σπιτι (δωρεαν ετσι?) για τα εσκασα σημερα στην καθαριστρια και εχω μεινει ρεστη.

Τεσπα, θα σε αγνοησω απο το επομενο ποστ. χα χα!

σκρατς
τωρα που το σκεφτομαι...ουτε στο Χοντο συχναζω..ουτε καθαριζω το σπιτι μου.. τα πιατα τα αφηνω να τα πλενει η γατα μου... πω πω... για να με τσεκαρω: οκ δεν εχω τριχωτα ποδια και αυτες με τα φτερα ειναι οντως στο μπανιο μου. Ουφ! θηλυκο ειμαι ακομη!

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Νομίζω πως τίποτα δεν χάθηκε όσον αφορά την πρόκριση ακόμα και στους 16! Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο εώς πάρα πολύ, αλλά ποιος μου λέει πως ο χθεσινός Παναθηναϊκός δεν έχει την δυνατότητα να πάρει 7 βαθμούς στα επόμενα 3 παιχνίδια. Με την Ανόρθωση νίκη στο ΟΑΚΑ, στο Μιλάνο χ με την (λογικά) ήδη περασμένη στην επόμενη φάση Ίντερ και στην Βρέμη ένα διπλό. Θελουμε ένα διπλό μέσα στην Βρέμη για να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Το χουμε κάνει στο παρελθόν, γιατί όχι και τώρα??

gatti said...

@thodoras13: Oι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ περίεργη υπόθεση. Μπορείς να προκριθείς με 7 βαθμούς και να μείνεις έξω με 10. Ελπίδες υπάρχουν ακόμα και συμφωνώ πως το "κλειδί" είναι το διπλό στη Βρέμη; Θα το πάρουμε όμως; Ο παλιός Παναθηναϊκός θα το έπαιρνε χαλαρά. Ο σημερινός, δεν ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν κρατάμε πια την τύχη μας στα χέρια μας και εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων. Καλό θα είναι να μην έχουμε υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα ομάδα. Και αν είναι να έρθει το καλύτερο, μακάρι να έρθει!

Καλημέρα! :)))

coachp said...

Εαν μου πεις τις πηγές σου, θα σου πω και ποιός είμαι...
Παντως ξανθός, δεν είμαι!

Απο εκει και πέρα, θεωρώ τον Πανάθα έναν υγιή οπαδό, που σκέφτεται και δεν πετάει στα σύννεφα. Και κριτικάρει για το καλό της ομάδας του. Προτιμώ ετσι τον κοσμο μιας ομάδας, παρά αυτούς που τρωνε κουτόχορτο. Και η επειχηρηματολογια του Πανάθα, με βρίσκει σύμφωνο. Γιαυτό τον λόγο θεωρώ οτι είσαι πιο ρομαντική οπαδός. Και λέω ρομαντική επειδή δεν τρως κουτόχορτο, αλλα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα...

Νικόλαος Παπουτσής said...

Ναι...και αυτο εννοούσα οταν ειπα το μόνο
λαθος του
Δεν θεωρώ οτι έκανε λάθος στο παιχνίδι
Απλα ισως ο Ματζιος να ηταν πιο χρήσιμος ακόμη και απο το Σαλπι στην συνεχεια

Εμένα μου αρεσε η εικόνα της ομαδας και νομιζω οτι ο ΤΕΝΤΕΝ ειναι καλός και πρέπει να εχει
την απαραίτητη στήριξη απο όλους

τσίου!!!

gatti said...

@coachp: Σιγά μη σου πω τις πηγές μου! Εντάξει, μπορεί να είσαι και καστανόξανθος. Και μην κάνεις έτσι, δεν είναι έγκλημα να είναι κανείς ξανθός (αναφέρομαι στο θαυμαστικό που υποδηλώνει έμφαση - δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου).

Συμφωνείς με τον Πανάθα ε; Να σας κλείσουμε ένα ραντεβού να τα πείτε οι δυο σας. Αφού όπως φαίνεται βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ!

Οσο για εμάς άσε μας να είμαστε ρομαντικοί ή να τρώμε κουτόχορτο. Εσύ κοίταξε να μην πάθεις τίποτα από τα δυο...



@karaflokotsifas: Χρήσιμος ο Μάντζιος ήταν σίγουρα στο παιχνίδι. Αλλά όπως φαίνεται είχε ...κλατάρει.

Κι εμένα μου άρεσε η ομάδα, μου αρέσει και ο Τεν Κάτε και συμφωνώ ότι πρέπει να τον στηρίξουμε.

Φιλιά, κοτσύφι μου! :))

coachp said...

δεν εχω προβλημα στο να είναι κάποιοι ρομαντικοί. Απλά, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης, μην με αναγκάσεις να κάνω ρεπορταζ για το ποιος είναι η πηγή σου. Μίλα! Μίλα είπα!

Αλήθεια τώρα, είμαι περίεργος ποίος άλλος εδώ μέσα εχει σχέση με μπλογκ ή μπλόγκερς. Τουλάχιστον, πες μου αν είναι στο σάιτ, στην εφημερίδα, ή εδώ (ραδιόφωνο)...?

coachp said...

Και δεν είμαι καστανόξανθος. Καστανό, με λες πάντως...

gatti said...

@coachp: Δεν ξέρω αν έχει κάποιος γνωστός σου μπλογκ. Ούτε δικοί μου γνωστοί έχουν μπλογκ. ΄Η αν έχουν δεν μου το έχουν πει. Ούτε χρειάζεται να κάνεις ρεπορτάζ. Μόνος σου είπες για την ερώτηση που έκανες στον Τεν Κάτε. Ρώτησα φίλους ...αλήτες ρουφιάνους για το ποιοι ήταν στη συνέντευξη
Τύπου αλλά δεν μπορούσαν να μου πουν με σιγουριά. Εντάξει, δεν έχω μάθει ακόμα ποιος είσαι, κούλαρε!
(Αν και δεν νομίζω να ήταν και τόσο τρομερό αν το μάθαινα...).

Ούτε και θα το παιδέψω, εννοείται.
;-))

coachp said...

Αμαν με αυτό το αλητορουφιάνοι. Μην βάζεις ταμπέλες μωρέ, δεν είμαστε όλοι λαμόγια...

Στο άλλο θέμα, πρέπει να συνυπολογίσεις το γεγονός πως πολλοί δεν με ξέρουν, μια και δεν πηγαίνω συνέχεια στο ΟΑΚΑ. Επίσης, δεν ξέρεις αν του το ρωτησα στη Σ.Τ. ή στη μικτή ζώνη ή στο πάρκινγκ...? Απο εκεί και πέρα, αν θες να μάθεις who am I, δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις. Απλά, οχι με τόσο κόσμο τριγύρω να παρακολουθεί... Μέσω mail ίσως. Αν και χάνεται η φάτσα - εικόνα που έχεις δημιουργήσει για μένα μεσω ανωνυμίας. Καλό μου τριήμερο!

gatti said...

@coachp: Ξεκόλλα βρε που σε πειράζει τόσο πολύ το "αλήτες ρουφιάνοι". Αφού από τότε που μου το είπες δεν το χρησιμοποιώ και όταν το κάνω (πολύ λίγο πια) βάζω εισαγωγικά ή τελίτσες.

Σωστό. Δεν ξέρω πού έκανες την ερώτηση. Εγώ μόνο για την συνέντευξη Τύπου ρώτησα και δεν μπορούσαν να θυμηθούν στα σίγουρα. Εν πάση περιπτώσει δεν θα τρελαθώ κιόλας να μάθω ποιος είσαι. Οπως λες κι εσύ θα χαθεί η εικόνα. Οχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι μήπως σε ...συμπαθήσω! :ppp

Καλό σου τριήμερο!

;-)

coachp said...

Δεν με πειράζει τόσο πολύ, αλλά δεν με φτιάχνει να το βλέπω και συνέχεια το Αλ-Ρουφ-Δημ... Εσύ τι δουλειά κάνεις ρε gatti. Να αρχίσω να κράζω τους συναδέλφους σου θέλω μωρέ, τίποτα περίεργο!

Καλά, σίγουρα θα με συμπαθήσεις αν μάθεις περισσότερα. Απλά, με αρέσει να τσακώνομαι λίγο στα μπλογκς! Δηλαδή, για τον Νικολογιάννη με πέρασες βρε? Ή για τον Δεσύλλα. Ο οποιος δεν είναι 30, μικρός είναι! Επίσης, είδες που πηγαίνω και παρακολουθώ την ομάδα σου. Και αύριο θα πήγαινα, με την Ηρακλάρα, αλλα χρειάζομαι ανάπαυση λίγο!

gatti said...

@coachp: Kοίτα, τελευταία λέω μόνο το "αλήτες ρουφιανοι", άρα μόνος σου κάνεις τον συνειρμό! :p

Θα σε συμπαθήσω λες; Ε, τότε καλύτερα να μην μάθω ποιος είσαι! Δεν θέλω να σε συμπαθήσω για να μπορώ να στα χώνω άνετα! Σιγά μη σε περνούσα για Νικολογιάννη ή Δεσύλλα! Πλλάκα με κάνεις; Αφού είσαι αντιπαναθηναϊκός εσύ! ;-)

coachp said...

Δεν έχουμε και πολλούς ξανθους στο χώρο... Για αυτό και είπα αυτούς. Εκτός αν με ξέρεις ήδη και με δουλεύεις. Επίσης, πάντα θα μου τα χώνεις, αφού, θα διαφωνούμε. Βλεπεις το ποδόσφαιρο ρομαντικά και δίνεις ευκαιρίες. Ας μην αρχίσουμε αυτή τη συζήτηση πάλι.

Εεεε, και, αντιπαναθηναϊκός δεν είμαι. Αντιβαζέλα λέγεται, χα!
1. Τελικά, δεν ομολόγησες τι δουλειά κάνεις...
2. Ούτε την ιστορία με τον πατέρα σου και το διαρκείας μου την έχεις τελειώσει...

gatti said...

@coachp: Oχι, δεν σε ξέρω. Αν σε ήξερα, θα σου άφηνα ...μπηχτές, τόσο καιρό.
Εννοείται ότι πάντα θα στα χώνω, αλλά άμα σε ήξερα δεν θα μπορούσα να στα χώνω εύκολα γιατί μετά θα ένοιωθα άσχημα. Ενώ τώρα...

Εσύ την άρχισες την συζήτηση!

1. Η δουλειά μου έχει κάποια σχέση με τη δική σου. Χοχοχοχο :p

2. Δεν πήρα τελικά διαρκείας. Δυστυχώς... Είναι μεγάλη ιστορία.

Anonymous said...

免費A片,色情網站,貼圖,成人文章,一葉情貼圖片區,視訊做愛,一葉情貼圖片區,aio交友愛情館,成人文學,A片,aio,美女,色色網,尋夢園聊天室,視訊交友,愛情小說,成人貼圖,成人圖片區,aio,臺灣情色網,遊戲口袋,色情遊戲,色情,言情小說,視訊美女,免費影片,愛情小說,色情網站,色情,愛情小說,aio,美女,免費小遊戲,做愛,麗的色遊戲,A片下載,本土自拍,好玩遊戲區,色情影片,嘟嘟情人色網,自拍,080聊天室,痴漢論壇,plus論壇,色遊戲,寄情築園小遊戲,成人漫畫,情色,做愛,色情,愛情小說,成人文學,情色,85cc成人片,6k聊天室,玩美女人,色情小說,a383,成人文章

Anonymous said...

kk俱樂部,AV,伊莉論壇,aio,hi5 tv,遊戲區,嘟嘟情人色網,a383,色情網站,成人影城,維克斯論壇,85cc免費影片,本土自拍,色情小說,視訊做愛,6k聊天室,85cc免費影片,伊莉,色情漫畫,遊戲,A片,成人貼圖,成人影城,成人網站,成人小說,成人網站,情色論壇,麗的色遊戲,成人文章,85cc成人片,愛情公寓,色情影片,免費影片,plus論壇,080苗栗人聊天室,視訊聊天,hi5,hi5,色情遊戲,微風成人區,hi5 tv,伊莉論壇,言情小說,豆豆聊天室,情色論壇,plus,色色網,美女交友,嘟嘟成人網,線上遊戲,080視訊聊天室,情色論壇,情色遊戲,哈啦聊天室,成人遊戲,成人聊天室,台灣論壇,史萊姆