Friday, October 24, 2008

Μπουνταλά ογλάν


Δεν την σήκωσε την Πολίτικη Κουζίνα ο γαύρος. Ενα μπουρεκάκι έφαγε αλλά του έπεσε κομμάτι βαρύ. Λογικό. Είναι καυτερά και πικάντικα τα τούρκικα φαγητά. Κρίμα ρε γαμώτο, δεν χόρτασε! Και δεν έφαγε κι ένα καζαντιμπί για επιδόρπιο!


Scratch: Καλά τι μπουνταλάδες είναι αυτοί οι Τούρκοι; Tα άχαστα έχασαν!

Scratch1: Aλλού για αλλού ο Βαλβίδας. Γκαλέτι αριστερά, Αντζας αμυντικό χαφ. Τρία πουλάκια κάθονταν...

Scratch2: Zήτησε λέει πέναλτι ο γαύρος και δεν του το δώσανε. Και να του το δίνανε τι θα το έκανε; Από τότε που είναι έξω ο Τζόλε ανάθεμα κι αν έχουν πετύχει ένα. Χίλιες φορές καλύτερα να του έδινε κανα φάουλ. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει γκολ ο Γκαλέτι.

Scratch3: Mε το ξένο πόδι έπαιξε ο Μπελούτσι...

Scratch4: Tι χάλι μαύρο ο Ζεβλάκοφ!

Scratch5: Aτσα, απόκρουση α λα πορτιέρε ο Παντούρου! Τι ψάχνετε για αντικαταστάτη του μέλους ρε; Τον βρήκατε! Τάσος Πάντουρας!

Scratch 6: Συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε με την Εθνική ο Ανατολάκης Τζούνιορ.

Scratch 7: Tο έκανε πάλι το τσαφ ο Πάτσα!

Scratch 8: Τι λαπαδιασμένη έδρα ήταν αυτή ρε!

Scratch 9: Mια χαρά του κάθισε του γαύρου το "χηνάρι" στο Χέρτα - Μπενφίκα.


Και τη μετάφραση την κάναμε από τον ...Γούγλη!


Χοχοχο! (Φάτε μάτια ψάρια)

***


EDIT: Κι επειδή έγινε στα σχόλια λόγος περί ομοιότητας του Λουτσιάνο Γκαλέτι και του Ευτύχη Μπλέτσα, ιδού για του λόγου το αληθές:

Μοιάζουμε, πόσο μοιάζουμε...
Γίναμε καρδιά μου ίδιοι μες το ίδιο το παιχνίδι...


* Ευχαριστώ τον Πάρη για τη φωτο...


35 comments:

The Bgt said...

χι χι χι!
μπουνταλα ογλαν...
χι χι χι!
το λεω και γελαω μονη μου ... Μπουνταλα ογλαν! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Να σαι καλα!

Η μεταδοση ηταν ολα τα λεφτα!
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Μιχος!

Καλα ο Σωτηρακοπουλος τι εχει παθει τελευταια? Τον προτιμουσα οταν ηταν ψυχρος αλλα δεν καλοπιανε κανενα.

"Ο Ολυμπιακος εχασε στα σημεια"... και αναρωτιοσουνα..."αλλο ματς εβλεπα εγω"? που η πιο αψυχη τουρκικη ομαδα που εχω δει με παικτες πιο αργους και απο replay και ενα κοινο που ηταν πιο πεθαμενο και απο τον Μπερνυ του Τρελλου Γουικεντ, και παρολα αυτα εχασε τα αχαστα και ειχε δυο δοκαρια.

Τι ειναι αυτο το πραγμα με τα ΜΜΕ να προσπαθουν να γλυφουν το διαφημιστικο κοινο τους μεχρι οργασμου?
Εγω αν ημουν Ολυμπιακος (θου Κυριε!) θα επερνα το Μεγκα και θα τους περναγα γενναιες δεκατεσσερις!

σκρατς
Οποιος μετρησε ποσες φορες ειπε ο Σωτηρακο "ωραιο τακλιν" αποψε κερδιζει μια σεξυ φωτο της γατας μου. Για να σας βοηθησω το ειπε οσες φορες παικτης του ΟΣΦΠ σταματουσε τη μπαλλα απο αντιπαλο.

σκρατς2
"Μπουνταλα Ογλαν"!!
χα χα χα χα χα!!

gatti said...

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν ταιριάζουν μαζί αυτές οι δύο λέξεις, αλλά αφού σου άρεσαν, μάλλον καλά ακούγονται παρέα! :))

Tι να κάνουν κι οι Σωτηρακόπουλοι; Ερχονται δύσκολες εποχές. Να μην χαϊδέψουν λιγάκι αυτιά;

Καλά ρε συ, αυτή ήταν η έδρα - φόβητρο; Μέγιστη ξεφτίλα! Και τι άχρηστη ομάδα η Γαλατά!

Καλά τι νομίζεις; Δεν θα το πήραν το Μέγκα τηλέφωνο οι γαύροι να το ...περιποιηθούν;

σκρατς: τι να την κάνω την σέξι φωτο της γάτας σου; Εχω δύο σέξι γάτες να τις βλέπω live! :p

σκρατς2: :)))

paoad said...

O Pao xthes mporei na me prodwse alla o OSFP den me prodidei pote!!! Keep walking gavros - Oi wraies meres tou stoixhmatos ksanarxontai

gatti said...

Καλώς ήρθες! Ε, ήταν άσος από εδώ μέχρι την Πόλη. Κρίμα που "τσάκισε" το οβεράκι! ;-)))

Vazalergic said...

Μπράβο για την φώτο του πανό κάτω απ' την έξυπνη κριτική... Πού θα βρούμε φανέλα γαλατά?

gatti said...

@pousfe@gmail.com: Καλώς τον!

Eυχαριστώ.

Εξυπνη ή όχι, δεν την "άντεξες" δίπλα! :-p

ΥΓ. Δεν έχω ιδέα πού θα βρούμε φανέλα της Γαλατά!

eforas said...

Έξοχο, καυστικό και εύγλωττο για άλλη μια φορά το σχόλιό σου. Η ομαδάρα βέβαια δεν πτοείται από το ατυχές αποτέλεσμα και θα επιστρέψει στην Πόλη καβάλα στ'άλογο. Μάλλον σαν την μπασκετική καβάλα θα είναι. Θα ήθελα να κάνω μια παραπομπή στην τελευταία παράγραφο του άρθρου του Παπαδογιάννη. Και θα ήθελα να κλείσω με μια απορία: αν έπαιζαν στον Παναθηναϊκό παίχτες όπως οι Πάντος, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, τι αντιμετώπισης θα τύχαιναν; Δε μειώνω τους παίχτες, θέλω να πω ότι και ο γάβρος με παίχτες μέσου βεληνεκούς παίρνει τίτλους. Άρα μπορεί το πρόβλημα να μην είναι ακριβώς στα πρόσωπα.

Συγχαρητήρια και πάλι! Καλημέρα!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

"Τα χηνάρια μπορεί να κάθονται αλλά αν δεν παίρνεις ένα και εσυ τι να τα κάνεις."
Κουμφούκιος

Unknown said...

Γέλασα πολύ με τον σχολιασμό. Το δε πανώ όλα τα λεφτά. Σε φιλώ

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μπουνταλά ογλάν, πανώ, σχόλια, τι να πρωτοσχολιάσω!!!

Γέλασα με την ψυχη μου.

Καλημερούδια

"ζαχαρούλα.." said...

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ είμαι με την ΑΕΚ πάντως.. χαχα!!

Ντεμης said...

Γεια σου βρε Gatti με τα ωραία σου! Εμένα η τελευταία φωτογραφία μού άρεσε, ο ακατανόμαστος να ζαχαρώνει το Κύπελλο που πριν τον αγώνα είχε δηλώσει (για άλλη μια φορά) πως θα διεκδικήσει η ομάδα του! Αααααχ! Αυτά είναι! Αχ! Αυτό που είχαν κερδίσει είναι, έτσι;
Καλά, ο Τοροσίδης.... ευτυχώς να λέω δλδ που δεν πήγε στην ομάδα "της καρδιάς" του! Θέλουν και διπλό με την Μπενφίκα....
(Σε ένα θα ψιλο-διαφωνήσω: η πολίτικη κουζίνα δεν είναι τουρκική, ελληνική είναι! Αυτοί λέει δεν μαγείρευαν καν όταν ήλθαν στα μέρη μας πριν καμμιά χιλιετία, είχαν τα ωμά κρέατα κάτω από τις σέλλες, να μαλακώνουν καθώς ίππευαν, και τα έτρωγαν μετά, αυτό! Σιγά μην σκέφτηκαν οι απαίσιοι τα σουτζουκάκια! Απλά τα ονομάτισαν.)

gatti said...

@eforas: Kαλημέρα!

Η ...ομαδάρα δεν πτοείται ποτέ. Και μην σου κάνει εντύπωση αν κερδίσει ας πούμε τη Μπενφίκα να ξανα-ακούσεις πως πάει ...ντουγρού για τον τελικό του ΟΥΕΦΑ. Το άρθρο του Παπαδογιάννη ήταν όλο εύστοχο. Οχι μόνο η τελευταία παράγραφος που αφορούσε το γαύρο, αλλά και αυτή που αναφερόταν σε μας. Οπως τα λέει είναι: "Οι ομάδες που θέλουν να θεωρούνται ισότιμοι εταίροι των κορυφαίων ευρωπαϊκών αρπάζουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και πραγματοποιούν την υπέρβαση όποτε βρίσκουν τον αντίπαλο μπόσικο". Ενα ελαφρυντικό μας δίνω μόνο, αυτό του νέου ξεκινήματος.

Τι αντιμετώπισης θα τύγχαναν αυτοί οι παίκτες στον Παναθηναϊκό. Αυτή της οποίας τυγχάνει ο Βύντρα. Ενώ οι γαύροι "σκοτώνουν" όποιον πει κακό για τον Πάντο. Και φέτος χάρη στον Βαλβέρδε ξανα-ανακάλυψαν και τον Ντομί. Ο Μπράβο είναι μία (άλλη) κατηγορία μόνος του.



@_st:_ Tι να μας πει κι ο Κομφούκιος για τα χηνάρια; Θα πάρει τα εντός ο γαύρος και δεν θα έχει πρόβλημα! Τα πάντα όλα!

Καλημέρα Στάθη μου!



@ethan: Καλημέρα Ethan. Mα δεν είναι γραφικοί αυτοί οι Τούρκοι οπαδοί;

Κι εγώ γέλασα πολύ με το πανό!

Φιλιά!



@pavlos: Xαίρομαι που το ευχαριστήθηκες Παύλο μου!

Καλημερούδια σου! :))



@"ζαχαρούλα..": Kαλημέρα Ζαχαρένια μου!

Καλά κάνεις και είσαι με την ΑΕΚ!

Φιλιά! :)))



@ντέμης: Eίδες πώς το χαλβάδιαζε ο θείος το κύπελλο; Ποιος ξέρει τι θα σκεφτόταν!
Δεν πρέπει να έχει παράπονο πάντως. Μπορεί να μη το πάρει, αλλά τουλάχιστον το είδε από κοντά! Ετοιμος για την απονομή ήταν! :p

Mε Μπενφίκα δεν θέλουν διπλό, άσο θέλουν (βρε λες να χάσουν;). Εντός έδρας την αντιμετωπίζουν και τα ματς αυτά δεν έχουν ρεβάνς. Την Γαλατά δεν θα την αντιμετωπίσουν ξανά. Εξω παίζουν και με τους Ουκρανούς. Μέσα με Χέρτα και με την ομάδα του Κατσούρ.

Ε, εντάξει βρε Ντέμη μου για την Πολίτικη Κουζίνα, αλλά πώς θα ...δημιουργήσει ο ...δημιουργός άμα γράψει ότι είναι ελληνική; Θα ακυρώνονταν και τα μπουρεκάκια και τα καζαντιμπί. Να σου πω τώρα που το έψαξα, καζαντιμπί λέει σημαίνει "ο πάτος του βαρελιού". Ο,τι πρέπει θα ήταν άμα άρπαζαν καμιά τεσσάρα, αλλά δεν έκατσε. Και σιγά μην καθόταν με τους άχρηστους τους Τούρκους! :pp

(Πω πω κακίες που βγάζω σήμερα!).

Καλημέρααααααααααα ;-)

Stepas said...

Τι έχασαν αυτοί οι Γαλατάδες; Πολλές ευκαιρίες. Και ωραία μπαλίτσα κατά διαστήματα. Έφταναν απέναντι στον Νικοπολίδη για πλάκα. Από την άλλη, όμως, δεν έβαλαν το 2ο γκολ κι έτσι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε πράγματι να έχει κλέψει το βαθμό. Είχε τις ευκαιρίες να το κάνει, αν αξιοποιούσε καλύτερα την είσοδο του Ντάρκουλα που χτυπιόταν συνέχεια στην περιοχή γιατί ήταν μόνος του αλλά οι μέσοι του Ολυμπιακού αδυνατούσαν να του βγάλουν μία σωστή πάσα. Ο Βαλβέρδε ηταν όντως αλλού γι'αλλού. Έπρεπε να έχει βάλει από την αρχή τον Γκαλέτι δεξιά (πάνω στον Χ.Μπαλτά) και βεβαίως να έχει βάλει τον Ντάρκουλα πιο νωρίς.

Πραγματικά βολικότατο το Χ στο Βερολίνο. Μπορεί να περάσει ο γαύρος, αν και ο ομιλος είναι μάλλον πιο δύσκολος από όσο νομίζαμε.

gatti said...

@stepas: Πραγματικά, όταν μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες, την Γαλατά θα πρέπει να φέρνουμε στο μυαλό μας. Οποτε ήθελαν έφταναν απέναντι στο μέλος. (Παρεμπιπτόντως δεν τον κόβω τόσο στιβαρό φέτος τον Νικοπολίδη, αν βρεθεί απέναντί του μια σοβαρή ομάδα δεν θα προλαβαίνει να μαζεύει - που να βρεθεί θα μου πεις η σοβαρή ομάδα...).

Ναι, θα μπορούσε από την άλλη να κλέψει το βαθμό ο γαύρος, του αρνήθηκαν και το πέναλτι, έχασε και τις ευκαιρίες στο τέλος. Ολα όμως είναι σχετικά. Αν είχαν βάλει δεύτερο οι Τούρκοι θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. (Οπως και αν είχε δοθεί και αξιοποιηθεί το πέναλτι βεβαίως).

Ο Βαλβέρδε τι προσπάθησε να κάνει; Να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο; Γιατί τον Γκαλέτι αριστερά; Εχεις ένα φονικό όπλο από τα δεξιά και του αφαιρείς τη δύναμή του; Τον Ντάρκο πράγματι άργησε να τον βάλει. Πάντως χωρίς τον Γκαλέτι ο γαύρος είναι τελειωμένος. Αν δεν πάρει παίκτες το Γενάρη να παρακαλάει να μη του πάθει τίποτα ο Αργεντίνος γιατί δεν θα την παλέψει μετά. Οσο κι αν είχε χθες ελλείψεις και τα έκανε μαντάρα ο Βαλβέρδε κάποια πράγματα κάνουν "μπαμ". Ολη η ομάδα του είναι ο ...Ευτύχης*.

Εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα μείνει απέξω. Οσο κι αν οι όμιλοι στο ΟΥΕΦΑ είναι περισσότερο απρόβλεπτοι από αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλημέρα!

* Ευτύχης Μπλέτσας - μάγειρας, στην εκπομπή "Στην κουζίνα της μαμάς", που είναι φτυστός ο Γκαλέτι.

YΓ. Η διευκρίνιση για τους υπόλοιπους, εσύ τον ξέρεις τον Ευτύχη!

Stepas said...

Χα χα χα! Δεν παίζεσαι! Όντως μοιάζουν.

Ντεμης said...

Αχ ναι βρε Gatti μου, άσσο θέλουν με τους Αητούς της Λισσαβώνος, τα μπέρδεψα με το τι θέλω εγώ.
Θεϊκή η σύγκριση του Γκαλέτι (πάρα πολύ καλός, πρέπει με φρίκη να ομολογήσω....) με τον Ευτύχη τον οποίον λατρεύω και δεν χάνω ποτέ, από τότε που ήταν στην ΕΤ-3!
ΥΓ 1: εμείς χάσαμε από την Ίντερ, σνιφ-σνιφ, το έμαθες βέβαια, ε;...
ΥΓ 2: μα να πει ο Τεν Κάτε στον Ζιλπέρτο "πότε θα κάνεις επιτέλους ένα γαμ.... παιχνίδι;" μπροστά σε όλους;! Ε όχι κι έτσι, ντροπή....

duendes said...

'Ανατολάκης τζούνιορ' ο Αβραάμης;; :)

gatti said...

@stepas: ;-)

Θα βρω να ανεβάσω το απόγευμα από τη δουλειά μια φωτογραφία με τους δυο τους...



@ντεμης: Κι εγώ μπερδεύομαι συχνά, ανάλογα με το τι θέλω εγώ ;-)

Mα δεν μοιάζουν πολύ, Ευτύχης και Λουτσιάνο;

Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Γκαλέτι. Μα πάρα πολύ όμως! Τι κρίμα που παίζει στον ακατονόμαστο...


ΥΓ1. Ε, τι να κάνουμε... Συμβαίνουν κι αυτά. Ας χάσετε και κάπου. Εμείς δηλαδή τι να πούμε;

ΥΓ2. Τελικά όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Ο γερμανικός τύπος αποθέωσε τον Ζιλμπέρτο. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε χωριστεί στα δύο, οι μισοί τον λένε άμπαλο και οι άλλοι μισοί ότι έπαιξε καλά στο ματς. Αυτό που προφανώς του ζήτησε ο Τεν Κάτε με τον γνωστό ...γλυκό και μειλίχιο τρόπο του είναι να γίνει πιο φαντεζί. Ετσι ώστε να φαίνονται αυτά που κάνει στο γήπέδο! ;p

gatti said...

@duendes: Καλώς όρισες!

Ε, δεν του φέρνει ...κομμάτι του μπαρμπα Γιώργου ο Αβραάμης;

;-)

squarelogic said...

..και να σκεφτείς οτι ο Γκαλετι θα μπορούσε να επαιζε από πρόπερσι σε μας αν δεν ήταν ο Τζίγγερ με τα καβούρια του...αντ'αυτού ήρθε ο τελειωμένος ,όπως απεδείχθη, Βίκτορ τον οποίον το ιατρικό τημ υποχρεώθηκε να τον βγάλει σιδερένιο για...τους γνωστούς "επικοινωνιακούς"
λόγους!
Και μετά λέμε γιατί εχουμε μικρύνει τόσο που με μια καλή εμφάνιση στην έδρα μας να μη μπορουμε να νικησουμε την ασταθή Βέρντερ.

Πανάθας said...

@ square: +1 ;-)

@ Γατί: Δεν σου απάντησα γιατί η επικαιρότητα "τρέχει" και δεν είχα κάτι να προσθέσω στα όσα έγραψες να σου πω την αλήθεια. Πολύ πετυχημένο το παρόν Θέμα. Απαντάω σε κάτι που γράφτηκε σχετικά με Πάντο, Ντομί, Μπράβο και το τι θα λέγαμε αν ήταν σε εμάς. Παιδιά ας μην γαυροποιηθούμε. Τα γκοτζαλικά μέσα "ζηλεύουν" τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των γαύρων γιατί αυτό θέλουν. Να δημαγωγούν και κατευθύνουν τους φιλάθλους μας ακριβώς όπως κάνουν τα "κόκκινα" έντυπα.

@ the bgt: Πότε να περάσω για την "ΓΕΝΙΚΗ"? :-)))

gatti said...

@squarelogic: Aσε, από ευκαιρίες που χάθηκαν λόγω της τσιγγουνιάς ή της αλαζονείας-εμμονών των Βαρδινογιάννηδων μπορούμε να γράψουμε βιβλίο!

Και βγήκε πριν λίγο στον Σέντρα ο τσίπης ο Ζάετς να μας πει ότι "ναι μεν αλλά δεν ξέρω τι προπονητής είναι ο Τεν Κάτε", "η ομάδα ήθελε κόουτς που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα αλλά δεν έχω όνομα να σας πω" και "οι ομάδες δεν χτίζονται με λεφτά".

Ναι, δεν χτίζονται με λεφτά, χτίζονται με ...καβουροσαλάτες!
Βρε όξω!



@πανάθας: Ποιος γαυροποιείται; Ακριβώς αυτό λέμε. Πως εμείς θα τους αντιμετωπίζαμε όπως αντιμετωπίζουμε τον Βύντρα! Δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξουμε τακτική, όπως αυτοί που από εκεί που έβριζαν τον Πάντο, τώρα τον έχουν λατρέψει.

Ασε τώρα που ο ...Βυντρίνιο μας θέλει 10 Πάντους στην καθισιά του! Και ξεκόλλα λίγο με τα έντυπα, γιατί αν το συνεχίσεις θα πιστέψω ότι εσύ το έχεις το πρόβλημα και όχι οι άλλοι που τους κατηγορείς ότι κατευθύνονται από αυτά.

xaroylita said...

Χαιρετώ... Εξακολουθώ να δηλώνω Γαυρίτσα, παρόλη την ήττα μας εχθές. Παρακολούθησα τον αγώνα. ................... !!!!!χωρίς σχόλια.. Gatti μου. ΄Να είσαι καλά και να λές πάντα τις αλήθειες... Φιλάκια.

Πανάθας said...

Γατί, ότι εμείς θα τους αντιμετωπίζαμε όπως αντιμετωπίζουμε τον Βύντρα για μένα είναι καλό. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα μια και θα σήμαινε γαυροποίηση.

Για τα έντυπα δεν ξεκολλάω όσο διαβάζω απόψεις που παπαγαλίζουν ότι λένε οι "επικοινωνιολόγοι" της ΠΑΕ.

Ανεξάρτητη σκέψη (όσο αυτο είναι εφικτό).

pensierix said...

Πέσανε 14 ομάδες πάνω στο θρύλο και με ύπουλο τρόπο θέλουν να του κλέψουν 1εκ ευρώ από τα τηλεοπτικά! Μα ξέρεις τι παικταράδες παίρνεις με 1εκ; Φαντάσου, να θες να αγοράσεις τον Κακά, και να σου λείπει 1εκ!! Ψάξτε αλλού για κορόιδα. Ο Πρόεδρος σας την έφερε για άλλη μια φορά.

Πρόεδρε, προχώρα κι εμείς μαζί σου! Σιγά μη πηγαίναμε στη ΝΟΒΑ. Ο θρύλος είναι η ομάδα του λαού και πρέπει να τη δείχνει κρατικό κανάλι. Πώς μας σκέφτεσαι, Πρόεδρε, εμάς τους μεροκαματιάρηδες!

Κι αν τα παραρτήματα θέλουν λεφτά, ας έρθουν όπως κάνουν χρόνια. Μου θέλουν και τηλεοπτικά...! Λες και πρέπει όλα να φαίνονται σε αυτό το κόσμο. Λίγο μυστήριο δε βλάπτει...Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

gatti said...

@xaroylita: Καλώς την γαυρίτσα!

Ωστε είδες τον αγώνα; Αντεξες τόση ταλαιπωρία; :ppp

Φιλάκια, κoυκλίτσα μου! Και αλήθειες λέω και κακίες λέω και υπερβολές λέω κάποιες φορές!

Να περνάς καλά! :-***



@πανάθας: Και για μένα είναι καλό αυτό. Σιγά μην γινόμασταν κωλοτούμπες και αποθεώναμε αυτούς που προηγουμένως κράζαμε!

Καλά, μην ξεκολλάς, κάνε ό,τι θες... :-)



@pensierix: Σα δεν ντρέπονται! Εμείς παίρνουμε όσα και πέρσι, η ΑΕΚ πιο πολλά από πέρσι και πήγαμε να κατακλέψουμε τα λεφτά του φουκαρά του θείου! Απαράδεκτους μας βρίσκω!

Καλά έκανε ο χόχος και τα βρόντηξε τέτοιοι που είμαστε!

Καλά έκανε και η ξανθούλα και έφυγε επίσης. Πώς θα πείσει ότι είναι στο άρμα του θείου;

Κάτσε γιατί οσονούπω φεύγει και ο ΠΑΟΚ! Θα τον κάνει σα τα μούτρα του ο Γκαγκάτσης, τώρα που δουλεύει εκεί ο γκαγκατσο-υιός.

Κανονικά την κεντρική διαχείριση δεν έπρεπε να την έχει η Σούπερ Λίγκα. Ο Κρόκους έπρεπε να την έχει. Αυτός θα έπρεπε να μοιράσει το μπερντέ.

Και μετά περιμένουμε να δει προκοπή το ελληνικό ποδόσφαιρο! Λαμόγια όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου ενωθείτε!

island said...

Θα αναφερθώ σε κάτι Γκόσιπ Γατάκι!!! Βλέπω την ξανθιά την μεταφράστρια πως κοιτάει τον Γκαλέτι όταν μιλάει. Μιλάμε για έρωτα μεγάλο!!! Πολύ μεγάλο. Ειδικά όταν τον είδε την Κυριακή να πετάει την φανέλα απορώ πώς στην συνέντευξη που έδινε στο γήπεδο δεν του επιτέθηκε στην κάμερα μπροστά. Είχε κολλήσει το κεφάλι της στο μικρόφωνο και στο κεφάλι του!!!

ΥΓ Και λίγα έφαγε ο γαύρος. Αλλά δεν πειράζει. ένα και να καίει. Μεγάλη ομαδα ο γαύρος. Είναι σίγουρα για τελικό. Εγώ που δεν έχω παίξει στοίχημα θα πάω να ποντ5άρω πάνω του. Πόσο δίνει; 125... ξεπουλάει ο ΟΠΑΠ!!!

Φιλάκια

gatti said...

@island: To έπιασες το θεμα, Νησάκι! Και μετά μου λες να μην κάνουμε gossip! Η μεταφράστρια γουστάρει Γκαλέτι και όταν της ζητούν να βρίσκεται κοντά για να μεταφράσει δηλώσεις παικτών, όλο κοντά στον Αργεντίνο βρίσκεται. Πρέπει να έχει κάνει τις περισσότερες δηλώσεις απ΄ όλους τους παίκτες του γαύρου, γιατί υπάρχει πρόθυμη δίπλα η μεταφράστρια. Μπορεί να τον έχει ...κουτουπώσει κιόλας σε καμιά γωνιά του γηπέδου! :p

Κι η πλάκα τώρα ποια είναι; Η μεταφράστρια γουστάρει Γκαλέτι και οι γαύροι γουστάρουν μεταφράστρια. Τρελαίνονται να την βλέπουν και να την ακούν σου λέω! Kόβουν φλέβα για πάρτη της! Εχουν γεμίσει το youtube με βιντεάκια όπου μεταφράζει για να την βλέπουν και να ακούνε τη φωνή της!

ΥΓ. Μια χαρά ήταν το ένα το μπουρεκάκι! Ασε που είναι και παραπλανητικό. Σου λέει ένα μόνο φάγαμε. Κι άμα έδινε το πέναλτι θα ήμασταν στα ίσα. Κι άμα το έβαζε και ο Ντιόγο στο τέλος θα είχαμε φύγει και με το διπλό. Mια χαρά είμαστε. Πάμε για τελικό. Κι έτσι εφησυχάζουν.

paoad said...

Σορυ για την επικείμενη λογοκρισία gatti

Υ.Γ. (συνέχεια) και άμα έβαζε και το άλλο ο Kovacevic που κοιμήθηκε ο θεός, 3-1(!). Όντως, έχει αλλάξει, πλέον, επίπεδο ο Ολυμπιακός… Έχει κανένας άλλος Παπαδόπουλο?? εεε? Κι’αν έχει? Έχει κανένας μήπως 3 ½ Παπαδόπουλους – εδώ σας θέλω…

gatti said...

@paoad: Προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω ποιος είναι ο ...μισός Παπαδόπουλος...

paoad said...

Το 1/2 ειναι ο αψογος επαγγελματίας. Μη με κάνεις και συγκινούμε, σε παρακαλώ.

gatti said...

@paoad: Χαχαχα! ΟΚ, το σταματάω εδώ! :)))

YΓ. Με γεια το avatar.

;-)))

squarelogic said...

"Ναι, δεν χτίζονται με λεφτά, χτίζονται με ...καβουροσαλάτες!"

Χα-χα-χα!!!
Ακουσε οτι ο Βγενό κι ο Παύλος συγκινούνται με τους παλαίμαχους και πλασάρεται ξανά...Κρίμα γιατί ήταν απ τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα,και λυπάμαι που λόγω προτέρου ανέντιμου βίου πρέπει να αντιταχθούμε σε πιθανή επιστροφή του.

gatti said...

@squarelogic: Eνδεχόμενη επιστροφή Ζάετς φαντάζει εφιαλτική! Τον νοσταλγούμε και τον τιμάμε σαν παίκτη, αλλά δεν θέλουμε ούτε να τον θυμόμαστε σαν μάνατζερ (ή το ανέκδοτο "προπονητής"). Πόσο μάλλον να τον ξαναδούμε στο συγκεκριμένο πόστο!

Ασε που "φωτογράφισε" τον Μπάγεβιτς ως προπονητή, όσο κι αν το αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν έχει όνομα να προτείνει. Ολοι αυτοί είναι η ίδια "συμμορία"...