Monday, October 27, 2008

Σινε-μπάλα



Στην ταινία "Συνήθεις Υποπτοι" ο Kevin Spacey παρουσιάζεται ως ανάπηρος για να αποδειχτεί στο τέλος της ταινίας ότι είναι απόλυτα υγιής. Στον Παναθηναϊκό οι δικοί μας "Συνήθεις Υποπτοι" παρουσιάστηκαν ως απόλυτα υγιείς (παικταράδες) για να αποδειχτεί στο τέλος ότι είναι ανάπηροι (σαπάκια). Ναι, στο δίδυμο της συμφοράς, Βύντρα - Σαριέγκι, τους "συνήθεις υπόπτους" κάθε "πράσινης" γκέλας, αναφέρομαι...

27 comments:

Πανάθας said...

Έχουμε και άλλους "ανάπηρους". Μετόχους, Προπονητή, Γενικό Διευθυντή, Επικοινωνιολόγους.

Θα σου θυμίσω το ανέκδοτο:

"...όταν έχουμε πόλεμο, έχουμε για όλους"...την φράση εκστομίζει "αγανακτισμένη" μια γιαγιά που στην κατοχή μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι της ναζί και βιάζουν από ένα θηλυκό εκτός από την ίδια.

gatti said...

Παλιό και χαριτωμένο το ανεκδοτάκι, αλλά...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;

Για μπάλα μιλάμε!

Μακάρι να ήταν αυτή η μόνη έγνοια μας!

squarelogic said...

Βύντρα και Σαριέγκι τόσο μπορούν,τόσο παίζουν...το θέμα είναι πόσο τυφλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να βασιστούν πάνω τους και δεν πήραν όχι εναν αλλά δύο(όπως έγραφες και συ) βασικούς σεντερ μπακ.
και η μπάλα δεν παίρνει μονο τον Αντωνίου(θα είδες και το ποστ στο gatezero) αλλά και τον προπονητή των 2 εκ.ευρώ Τεν Κάτε.Μα είναι δυνατόν άνθρωπέ μου να έρχεσαι απ την Τσέλση,να βλέπεις στα φιλικά τους Αμποτ και Κοστέλο και να μη λες στ'αφεντικά οτι αν δεν πάρουν σοβαρό σεντερ μπακ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε?
Τ'ονοματάκι σου δε σ'ενδιαφέρει?

gatti said...

@squarelogic: Γιατί τον Τεν Κάτε τα πράγματα είναι μπερδεμένα και ουδείς ανέλαβε να τα ξεμπερδέψει. Μέχρι τώρα δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε αν είχε συμμετοχή στις μεταγραφές, αν γνώριζε και δεν απαίτησε, αν απαίτησε και δεν πήρε.

Οσο για τον Αντωνίου και τα λάθη της διοίκησης την απάντηση την έχεις δώσει ήδη στο gatezero:

Η απώλεια του Πεγεράνο μπορεί να χρεωθεί στην απειρία των νέων αφεντικών ως προς το πώς λειτουργούν τα ποδοσφαιρικά παζάρια και στην απροθυμία του Αντωνίου να πρέπει να δικαιολογήσει την πληρωμή ενός παίκτη ακριβότερα απ' ό,τι υποτίθεται ότι "άξιζε" σε 4 αφεντικά.

Nομίζω τα λες όλα!

:)))

Πανάθας said...

Από όποια οπτική γωνία να το δει κανείς (ναι είμαι φανατικός αντισχετικιστής) για τα φετινά χάλια υπάρχουν υπεύθυνοι.

Απλά βαρέθηκα τα ωραία τα παχιά τα λόγια που σε ξεγελάνε: "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι", "το μαχαίρι να μπει βαθιά ως το κόκκαλο" και τα χαιδέμετα τύπου "η διοίκηση είναι νέα", "ο προπονητής είναι νέος και δεν είχε συμμετοχή στις μεταγραφές (για αυτό λέω είναι θερμοκηπίου), "ο Αντωνίου είναι άπειρος" κλπ κλπ.

Κάποτε σε αυτή την ομάδα κάποιος ας κάνει κάτι και ας είναι "το τίμημα βαρύ"(άλλη μεγάλη μαλακία).

Κάποιος πρέπει να φταίει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από όσους πίστευαν έως τώρα ότι όλα πήγαιναν καλά ή ότι θα πάνε στο μέλλον (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά). Θεωρείστε την τελευταία παράγραφο ως μη γραφόμενη.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (ο Ρουβάς το τραγούδησε αυτό?).

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Μας έχουν κουράσει αυτοί οι δύο... Το ένα λάθος μετά το άλλο, ο ένας βαθμός χαμένος μετά τον άλλο. Ευθύνεται ο Αντωνίου γιa τον σχεδιασμό καθαρά.

@Παναθα

είσαι υπερβολικός ρε αδερφέ. Εβγαλες τους πάντες άχρηστους, απο τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι την διοικηση. όλοι μας στεναχωρηθήκαμε την Κυριακή αλλά ας είμαστε ψύχραιμοι και ας μην υπερβάλλουμε.

Πανάθας said...

Φίλε thodoras13 τους παίκτες άχρηστους (όχι όλους βέβαια) τους έχω "βγάλει" στην σέντρα fm από το καλοκαίρι και δεν περίμενα την γκέλα (έτσι και αλλιώς χωρίς υλικό, προπονητή, διοίκηση με πυγμή και τέλος έλεγχο του θεσμικού πλαισίου που περιβάλλει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, θα ακολουθήσουν και άλλες καλά να είμαστε να τις "χαιρόμαστε" και να τις δικαιολογούμε).

Και για το σκάρτο υλικό κάποιος φταίει είπα.

Όπως και για την μη πραγματική ενίσχυση της ομάδας.

Και για την επιλογή του τεχνικού διευθυντή.

Όπως και για την επιλογή του αστείου αυτού προπονητή (σόρυ αλλά είναι η άποψη μου).

Απλά είμαι "υπερβολικός" έτσι και αλλιώς. Αν τα λέω όταν χάνουμε είμαι "ισοπεδωτικός", ενώ όταν τα λέω όταν νικάμε, "γκρινιάζω χωρίς λόγο".

Δεν σας "πιάνω" πουθενά μα τον Δία.

Για αυτό είπα ότι δεν αναζητάτε την "αλήθεια", αλλά να παρηγορηθείτε. Και σας παρακαλώ, ας κοιτάξετε μια φορά το δάσος και όχι το δέντρο (περισπούδαστη μαλακία που εδώ όμως κολλάει γάντι).

;-)

Πανάθας said...

gatti said: "ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;

Για μπάλα μιλάμε!"


Ψιτ. Ανέκδοτο ήταν. ;-)

Άκουσες (ο "άλλος" άκουγε χειροβομβίδες) και εσύ για πόλεμο και πήγες....να δεις σειρά?

;-)

eforas said...

Θα συμφωνήσω με squarelogic. Υπεύθυνοι δεν είναι οι παίχτες για να τους κατηγορούμε συνεχώς. Υπεύθυνοι είναι αυτοί που τους πήραν, αυτοί που τους κράτησαν και αυτοί που τους βάζουν να παίζουν. Το νέο μοντέλο διοίκησης ευαγγελίστηκε 80 μύρια σε μεταγραφές και ότι θα σβήσει τον Αμπράμοβιτς. Θα έπρεπε λοιπόν να ενισχύσει σημαντικά όλες τις γραμμές, και όχι να αποκτά τον Μελίσση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου σαν λύση ανάγκης (και μετά να μην τον βάζει και καθόλου!). Ο Αμπράμοβιτς -θυμάστε πιστεύω ότι- τα έχωνε χοντρά και επί Ρανιέρι (Μακελελέ π.χ.), και όταν πήγε ο Μουρίνιο, ο οποίος επιπλέον έπαιρνε και δικούς του (Καρβάλιο ας πούμε). Η διοίκηση λοιπόν είναι η βασική υπεύθυνη, και γιατί (όπως λέει και ο Πανάθας) δεν χτυπάει στη ρίζα του κακού: έλεγχο των εξωγηπεδικών κέντρων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτά και αν αυτό είναι εφικτό, αλλά είναι προφανές ότι εκεί στηρίχτηκε η δημιουργία της αυτοκρατορίας (και όχι σε απόλυτα αγωνιστικά στοιχεία - όπως ήταν π.χ. η αυτοκρατορία του Άγιαξ το '70 ή ακόμα ακόμα η μεγάλη ΑΕΚ των αρχών του '90).

Πείτε ΟΧΙ όλοι σήμερα! (δεν ξέρω που, αλλά πείτε το!)

Scratch Καλά, πήγες κι έβαλες βίντεο με το τέλος της ταινίας; Κι εγώ που δεν την είχα δει, έχασα όλη τη μαγεία;

Scratch 1 Εντάξει, προφανώς την έχω δει. Μια από τις κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών, όπως αποτυπώνεται στη συνείδηση του κόσμου και όχι στους ΤΙΤΛΟΥΣ της ακαδημίας (το'πιασες το υπονοούμενο, μεγάλη μεγάλη, έτσι;). Μεταξύ άλλων καθιέρωσε τον μέγιστο Κέβιν Σπέισι και τον ραγδαία τελευταίως ανερχόμενο Μπράιαν Σίνγκερ.

coachp said...

Ανατρεπτικό τέλος έχει η ταινια ρε συ gatti, ανατρεπτικό τέλος θα είχε και το παιχνίδι κοντρα στην Ηρακλάρα, αφού ισοφαρίσατε στο τέλος... Και ήταν και ελλιπής ο γηραιός!

Εγώ το καλοκαιρι στα έλεγα, μην πετάς απο χαρά, δεν υπάρχει φως, μην τσιμπάς κι όλα τα συναφή, αλλα είσαι εσύ το ρομαντικό gatti!

Με ανησυχεί που έχω τόσο ίδιες αποψεις με τον ΠΑΝΑΘΑ!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

my compliments for the metaphor...

xaroylita said...

Την καλησπέρα μου, Gatti. Φιλιά πολλά...

gatti said...

@πανάθας: Δεν αρνήθηκε κανείς ότι υπάρχουν υπεύθυνοι. Τους βρήκαμε, τους τα χώσαμε και τώρα περιμένουμε να διορθώσουν τα λάθη τους. Δεν μπορούμε προς το παρόν να κάνουμε τίποτα άλλο.

Ψυχραιμία, Πανάθα! Πολύ στην τσίτα είσαι!



@thodoras13: Oι ευθύνες του Αντωνίου είναι μεγάλες και το μόνο του ελαφρυντικό είναι η απειρία του. Ισως θα έπρεπε να το σκεφτούν δύο φορές να δώσουν σε έναν πρωτάρη να διαχειριστεί το μεταγραφικό μπάτζετ.



@eforas: To μεγαλύτερο λάθος της νέας διοίκησης δεν ήταν οι κινήσεις της. Ηταν οι εξαγγελίες της. Αυτές έδωσαν "δικαιώματα" στον κόσμο να υποστηρίζει ότι φάνηκαν ανακόλουθοι με τις υποσχέσεις τους.

Αν πρέπει να πω ένα όχι, αυτό θα είναι ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ (του Πανάθα) :pp


Scratch: Αν δεν είχες δει αυτή την ταινιάρα, θα σου χρειαζόταν να σου χαλάσω τη μαγεία! :-))

Scratch 1: Eντάξει μην έχεις παράπονο, πήρε όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και β΄ ανδρικού ρόλου. Τι να κάνουμε, έπεσε πάνω στο Braveheart και ξέρεις πώς αντιδρά η Ακαδημία σε τέτοιου τύπου ταινίες.



@coachp: Aνατρεπτικό τέλος έχει η ταινία, ανατρεπτικό τέλος είχε και η εντύπωσή μας πως Βύντρα - Σαριέγκι είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

Και πούσαι; Σαν πολύ δεν βιάζεσαι να πανηγυρίσεις ότι δικαιώθηκες; Για ηρέμησε λίγο μην χρειαστεί να κάνεις κωλοτούμπα μετά. Αλλά θα μου πεις συνηθισμένοι είναι οι δημοσιογράφοι στις κωλοτούμπες!



@_st_: Thanks! :)))



@xaroylita: Kαλώς την! Καλησπέρα κι από μένα!

Φιλάκια! :)))

Πανάθας said...

@γατί:

Είμαι πολύ χαλαρός σε πληροφορώ.

Προσπαθώ απλά να συζητήσω για την Πανάθα και δέχομαι όλο νουθεσίες ("χαλάρωσε", "κούλαρε", "άσε τις φιλοσοφίες" κλπ) και "υποδείξεις" πως να συμπεριφέρομαι ή χαρακτηρισμούς (είσαι κυκλοθυμικός κλπ).

Σου είπα ένα ανέκδοτο και μου απάντησες Ποιός έχει πόλεμο? Για μπάλα μιλάμε".

Άλλους λοιπόν, βλέπω στην "τσίτα" μόνο και μόνο επειδή δεν τους αρέσουν αυτά που γράφω.

Πάμε να μιλήσουμε για την ομάδα μας?

;-)

1.Πως βλέπεις τον παραγκωνισμό του Μάτος και την "εμμονή" του Τεν Κάτε στο ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τη στιγμή που έχει αλλάξει όλη την ενδεκάδα?

2.Πως βλέπεις επίσης την χρησιμοποίηση κατά 9/11 της περισινής ομάδας, παρόλες τις πολλές φετινές μεταγραφές?

3.Πως κρίνεις πως μετά την τιμητική ισοπαλία με τον Ηρακλή, έβγαλε στην "σέντρα" ΜΟΝΟ τον Νίλσον και "κάλυψε" τους Σιαρέγκι - Βύντρα?

gatti said...

@πανάθας: Kαι δεν προβληματίζεσαι που όλο δέχεσαι νουθεσίες για να χαλαρώσεις;
Δεν στο λέει ένας ή δύο. Στο λένε σχεδόν όλοι! Εχουν όλοι άδικο;

Απάντησα έτσι επειδή όπως είπε κι ο zouk δίνεις την εντύπωση ότι έρχεσαι στη συζήτηση κρατώντας χειροβομβίδα.

Να μιλήσουμε λοιπόν για την ομάδα μας:

1) Ποιον παραγκωνισμό του Μάτος; Επειδή δεν έπαιξε σε ένα - δύο παιχνίδια; Ο Σιμάο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν σου κάνουν; Να τους βάλει μήπως να παίξουν και οι τρεις; Με τον Ηρακλή; Και τότε με τη Βέρντερ τι θα κάνει; Θα βάλει και τον Τζιόλη να γίνουν τέσσερις;
Για την εμμονή στους Βύντρα - Σαριέγκι στο έχω ήδη πει ότι συμφωνώ πως είναι ακατανόητη.

2) Προφανέστατα οι φετινές μεταγραφικές επιλογές δεν "βγήκαν". Συμβαίνουν αυτά. Εσύ πώς βλέπεις ότι με τα 9/11 της περυσινής ομάδας παίζει μπάλα που δεν τολμούσαμε ούτε να την ονειρευτούμε πέρσι; Μήπως ότι δεν είναι τόσο άσχετος και κακός προπονητής ο Τεν Κάτε;

3) Από την στιγμή που έχει εμμονή με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες και τους υπολογίζει για κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μπορεί να μην θέλει να τους κάψει. Αν το θέλεις και λόγω ιδιοσυγκρασίας ο "ψυχρός" Σουηδός μπορεί να "αντέχει" ευκολότερα να βγει στη σέντρα από τους δύο Μεσόγειους.

Πάντως, ΑΥΤΗ την κουβέντα και ΑΥΤΕΣ τις ερωτήσεις τις έχουμε ήδη θέσει και απαντήσει σε προηγούμενα ποστ και προηγούμενα σχόλια. Επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο...

duendes said...

Ποτε ξανά μην καταστρέψεις το τέλος μιας τόσο ανατρεπτικής ταινίας, για χάρη του ..Βύντρα και του Σαριέγκι!
Έλεος.. :)

duendes said...

Απαραίτητη διόρθωση: Μην 'καταστρέψεις' την ταινία, για όποιον δεν την έχει δει, λέγοντας το τέλος.

Much better now.. :)

gatti said...

@duendes: Καλώς τον!

Θα σου απαντήσω ό,τι και στον efora.

H ταινία γυρίστηκε το 1995. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ όποιος μετά από τόσα χρόνια δεν την έχει δει. Και γι΄ αυτόν - που δεν την έχει δει ακόμα - δεν νοιώθω την παραμικρή ενοχή που αποκάλυψα το τέλος. Ας πρόσεχε!!!


:)))

Πανάθας said...

gatti said: @πανάθας: Kαι δεν προβληματίζεσαι που όλο δέχεσαι νουθεσίες για να χαλαρώσεις;
Δεν στο λέει ένας ή δύο. Στο λένε σχεδόν όλοι! Εχουν όλοι άδικο;


Εσείς θα έπρεπε να προβληματίζεστε όχι εγώ αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό. ;-)

1) Ο Μάτος δεν έπαιξε στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με την ΑΕΚ, δεν έπαιξε στα προκριματικά με την Σλάβια, δεν έπαιξε στο κρίσιμο ματς εναντίον της Βέρντερ και δεν έπαιξε και χθες. Αν δεν είναι αυτό "παραγκωνισμός" τότι τι είναι? Να απουσιάσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ? :-)

2) ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ. Βλέπω μια ομάδα που τρώει αστεία γκολ σχεδόν σε ΚΑΘΕ ματς και που έχει μια επθετική ανάπτυξη χωρίς να υπάρχει μυαλό για τα μετόπισθεν. Οι ομάδες χτίζονται ΠΡΩΤΑ από την άμυνα. Αλλιώς χτίζεις παλάτια στην άμμο (όλες οι μεγάλες ομάδες χτίστηκαν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από την άμυνα τους = σε παραπέμπω στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Γ.). Εδώ βλέπεις ότι τρως δύο γκολ από τον τελευταίο της κατηγορίας και δεν μπορείς να τον κερδίσεις. Δεν έχεις το υλικό να αντιπαρέλθεις τις αμυντικές σου αδυναμίες με επιθετικό παιχνίδι για αυτό ζητείται αλλαγή νοοτροπίας (συμφωνώ με τον Καραγκούνη που είπε ότι και 1-0 νίκη είναι).

3) Χαχαχαχαχα. Φοβερή απάντηση. Να σου πω κάτι χωρίς παρεξήγηση. Θεωρείς ότι υπάρχει μια δικαιολογία για ΟΛΑ τα πράγματα? ;-)

Gatti said: Πάντως, ΑΥΤΗ την κουβέντα και ΑΥΤΕΣ τις ερωτήσεις τις έχουμε ήδη θέσει και απαντήσει σε προηγούμενα ποστ και προηγούμενα σχόλια. Επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο...

Οκ δεν σε ξαναρωτώ τότες. ;-)

coachp said...

Αυτό το 9/11 που χρησιμοποιείτε με τον Πανάθα είναι λέξη πολέμου. Μην ξεχνάτε τι έγινε εκείνη την μέρα...

Απο εκεί και πέρα, εγώ δεν τον κράζω τον Πανάθα, Οι υπόλοιποι του την λετε εδω μέσα επειδή διαφωνείτε μαζί του. Και έχω την εντύπωση οτι εσείς του την πέφτετε που δεν συμφωνεί παρά αυτός. Ασε που με βρίσκει σύμφωνο στα επιχειρήματα του.

Επίσης, για να αλλάξω άποψη (κωλοτούμπα κατ εσέ), θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να αλλάξει πάρα πολύ την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα. Αν το κάνει, δεν εχω πρόβλημα να πω οτι έκανα λάθος.Η κωλοτούμπα δεν είναι κάτι κακό. Αν κάποιος σε πείσει οτι έκανες λάθος στην κρίση σου, τότε αλλάζεις άποψη και δεν παραμένεις αμετανόητος. Για μένα, μαλάκας είναι αυτός που δεν παραδέχεται. Απλα, φωνάζω για κάποια πράγματα απο την αρχή, και επειδή κάθε αγωνιστική επιβεβαιώνομαι, δεν αντέχω άλλο.

Πανάθας said...

Επιτέλους γίναμε ΔΥΟ.

"Γεμίσαμε" Smart coach.

:-)))

Θενκς για το σαπόρτt που λένε και οι Ελληνοαμερικάνοι.

;-)

Πανάθας said...

Α.....και περιέργως και εγώ συμφωνώ μαζί σου.

;-)

duendes said...

@gatti, είσαι πολύ 'κακός'!
Και ξανατονίζω: Αν είναι να το 'καταστρέψεις' κάντο για κάτι σοβαρό, όχι για τον Σαριέγκι..

Ο Μπράιαν Σίνγκερ, σίγουρα ένιωσε μια ανατριχίλα, κάπου στο Αμέρικα, εξαιτίας σου. :)

coachp said...

ΠΑΝΑΘΑ, δεν το περίμενα να συμφωνείς μαζί μου....

Μην ανησυχείς όμως, και έμενα ετσι μου συμπεριφέρεται το gatti οταν διαφωνώ μαζί του. Ειναι ρομάντικη, τι να κάνεις.

Παρεμπιπτόντως, ο Πατέρας πήγε για εγχείρηση στην Αμερική... Ετσι, απλά το λέω, δεν σημαινει κάτι.

gatti said...

@πανάθας: Εμείς θα έπρεπε να προβληματιζόμαστε; Οπως το βλέπει κανείς... ;-)

1) O Mάτος δεν έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια γιατί δεν ήταν σε φόρμα. Το έβλεπε και ένα παιδάκι 10 χρόνων αυτό. Οταν συνήλθε έπαιξε κανονικά. Και όχι, αυτό δεν είναι παραγκωνισμός.

2) Οφθαλμίατρος δεν είμαι. Ούτε οπτικός. Αν δεν το βλέπεις πήγαινε στον άγνωστο "Χ" του ΔΣ που είναι χειρουργός οφθαλμίατρος να σε κάνει καλά. Βεβαίως οι ομάδες χτίζονται από την άμυνα. Αλλά άμυνα δεν έχουμε γιατί ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (Τα κεφαλαία μπας και επιτέλους χωνέψεις ότι το έχουμε πει χίλιες φορές αυτό).
Τι να κάνουμε όμως τώρα μέχρι το Γενάρη; Να καθίσουμε άπραγοι και να κλαίμε τη μοίρα μας; Και να μην δουλεύουμε ούτε την επίθεση;

Οσο για τον Γκούνη, σηκώνει μεγάλη συζήτηση αυτό που είπε και είναι ενδεικτικό της παλιάς νοοτροπίας. Ναι, μπορούσαμε να παίξουμε "έξυπνα" και να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε το 1-0. Αλλά τότε δεν χρειαζόταν να πάρεις τον Τεν Κάτε προπονητή. Χρειαζόταν απλώς να φέρεις πίσω τον Μαρκαριάν. Υποτίθεται ότι θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και νοοτροπία και όχι να το (ξανα)ρίξουμε στο "τσούκου τσούκου μπολ".

3). Αυτή έχω. Αν δεν σου αρέσει δεν μπορώ να κάνω κάτι. Α, μισό... Εχω κι άλλη μία, ίσως σε ικανοποιήσει περισσότερο. Μπορεί να τον πηδάνε ή να τους πηδάει και έτσι να τους έχει αδυναμία και να μην μπορεί να τους μαλώνει... Καλύτερα τώρα;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δικαιολογία για όλα τα πράγματα, γιατί αν το θεωρούσα, θα είχα πρόβλημα να δικαιολογήσω τo "φαινόμενο πανάθα" :pp



@coachp: Καλώς τονε κι ας άργησε!
Δεν κρατιέσαι από τη χαρά σου βλέπω που βρήκες ομοϊδεάτη.
Εδώ πάει η γνωστή παροιμία (μιας και έχεις κάνει ποστ με παροιμίες) "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Ας είναι! Χαιρετίζω τη "σύμπραξη" γιατί με εσένα μόνο σου απέναντί μας ή με τον πανάθα μόνο του απέναντί μας είχα την αίσθηση ότι έβλεπα το ματς Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός στο Καμπ Νου. Εγερνε πολύ το γήπεδο! Κι εμείς ήμασταν οι "μπλαουγκράνα".

Ε πώς να είναι κακό πράγμα η κωλοτούμπα; Αφού εσείς οι δημοσιογράφοι την κάνετε συνέχεια! Την έχετε συνηθίσει.

Από εδώ και μπρος όποτε επιβεβαιώνεσαι να βάζεις μπανεράκι στο μπλογκ σου όπως κάνουν οι εφημερίδες: "Το είχαμε πει στις τάδε του μηνός". "Μεγάλη επιτυχία του coachp sports"

Oσο για το 9/11 για μας εδώ στην Ελλάδα σημαίνει είτε εννέα ενδέκατα είτε 9 Νοεμβρίου.



@πανάθας: Αχ ναι, γίνατε δύο. Καιρός για ...κρύο.



@duendes: Eίμαι ένας "κακός" γάτος, το ομολογώ.

Και ντρέπομαι ειλικρινά τώρα που το λες. Μα να χαραμίσω τέτοια ΤΑΙΝΙΑΡΑ για τους δύο γκαφατζήδες;

:)))



@coachp: Tόσο ρομαντική ύπαρξη και να σας φέρεται τόσο άσχημα... Τι αντιφατικό ον!



@πανάθας+coachp: Θα σταματήσετε για σήμερα αρσενικές ...γαλιάντρες;

The Bgt said...

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!

δεν την εχω δει την ταινια!

ΜΕ καταστρεψατε!!

γκρρρρρρρρ!

gatti said...

@the bgt: Kαι δηλαδή πότε ακριβώς περίμενες να την δεις; Μόλις συμπληρώσει 20ετία από τότε που πρωτοπαίχτηκε;

ΥΓ. Από όλους το περίμενα, από εσένα όχι! (Ακου να μη την έχει δει...).