Sunday, October 5, 2008

Εχεις ευκαιρία, κάνεις αγγαρεία


Εχεις αρπάξει μια τριάρα στην Κύπρο από την Ανόρθωση που όσο και να προσπαθεί ο οπαδός να τη χωνέψει δεν είναι εύκολο. Παρόλα αυτά σε τιμά με την παρουσία του στο γήπεδο. Οπως και να το κάνεις, 25.000 νοματαίοι σε αγώνα με τον Λεβαδειακό μετά από την κυπριακή σεφταλιά δεν είναι και το πλέον σύνηθες! Ειδικά για έναν κόσμο που έχει μάθει να "απαντά" με αποχή στις αποτυχίες! Και εσύ που έχεις την ευκαιρία να τον ζεστάνεις, να κυνηγήσεις το θέαμα και το ευρύ σκορ, να τού ανεβάσεις το ηθικό, πώς ανταποδίδεις αυτή τη στήριξη; Κοιμώμενος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι δυνατόν να έχεις υστερήσει τόσο δραματικά πριν από λίγες μέρες και ενώ ο κόσμος σου σε στηρίζει και έρχεται να σε δει, εσύ να συμπεριφέρεσαι σαν να κάνεις αγγαρεία! Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει...

Κατά τ΄ άλλα...

* Ο Βύντρα χειροκρότησε ειρωνικά ή απολογήθηκε χειροκροτώντας τον κόσμο για τη νέα μαλακία που έκανε μέσα στο παιχνίδι; Οποιος μπορεί ας με διαφωτίσει. Σήμερα πάντως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατόρθωμά του. Εκανε ντρίμπλα στον εαυτό του.

* Καιρός ήταν να καθίσει ο Τζόρβας κάτω από τα γκολπόστ αν και το σημερινό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει τεστ γι΄ αυτόν.

* Ο Κλέιτον συνεχίζει να ανεβαίνει κι αυτό είναι ενθαρρυντικό.


* Ο Σόουζα συνεχίζει να κατεβαίνει (ή να μένει στάσιμος...) και αυτό είναι ανησυχητικό.

* Ο Νίνης εξακολουθεί να είναι ντεφορμέ.


* Τον Ρουκάβινα και τα μάτια σας.

* Σαλπιγγίδης συγκινητικός και φιλότιμος για ακόμα μια φορά.

* Ιβανσιτς - Μάτος πολύ καλή εμφάνιση.

***


Κατεβαίνεις για να πάρεις την ισοπαλία, μπαίνοντας με αμυντική διάθεση, θεωρώντας ότι το "Χ" σου είναι βολικό. Λάθος για μένα, γιατί άμα παίζεις για την ισοπαλία 9 στις 10 φορές χάνεις, αλλά τέλος πάντων έτσι το βλέπεις έτσι το κάνεις. Σου δίνεται ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να χτυπήσεις για τη νίκη όταν βγαίνει έξω ο Ντουντού και μένει ο γαύρος χωρίς κόφτη. Κι εσύ εξακολουθείς να παίζεις συντηρητικά για το "Χ"; Η μπάλα τιμωρεί. Ο γαύρος νίκησε δίκαια. Η ΑΕΚ απογοήτευσε.


Scratch: Προς ΕΡΤ: Μα γιατί κλείσατε τα μικρόφωνα στο μπινελίκι που έπεσε στον Γκαγκάτση;

Scratch 1: Τι θα γίνει μ΄ αυτό το βόλεϊ; Οπου μας βρίσκουνε μας ξεπατώνουν οι γριές.

Scratch 2: Eνας Κυργιάκος δεν φέρνει την άνοιξη...

Scratch 3: Τι τραβάει κι αυτός ο Σκόκο...

Scratch 4: Επαιξε ο Μπλάνκο; Πότε θα παίξει μπάλα ο Μπασινάς;

Scratch 5: Ακόμα να τελειώσει το Ραμαζάνι;

Scratch 6: Αλήθεια, πού ήταν ο Ρίμπο;

Scratch 7:
Στο γκολ του Ντάρκουλα θυμήθηκα το δεύτερο γκολ που φάγαμε από την Ιντερ. Μέχρι να βρούμε τα μαρκαρίσματα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Scratch 8: Καιρό είχα να δω τη μπάλα να κυλάει τόσο βασανιστικά προς το τέρμα...

Scratch 9: Εριξε πάλι μπινελίκι ο Σέρβος την ώρα των πανηγυρισμών!

Scratch 10:
Στο τέλος ο Βαλβίδας θα τον βάζει επίτηδες αλλαγή για γούρι!

Scratch 11: Η αλήθεια να λέγεται. Μεγάλος παίκτης ο Σέρβος. Πραγματικός killer.

Scratch 12: Το παστέλωσε πάλι ο Ντιόγο.

Scratch 13: Ρε Γκαλέτι ήταν ανάγκη να παίζεις στο γαύρο;

Scratch 14: Θα μας πρήξουνε τα συκώτια τώρα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.


Scratch 15: Ρεχάγκελ, θείος, πού είναι ο Γκαγκάτσης οέο;

Scratch 16: Μποροβήλος - Κασναφέρης 0-0.

Scratch 17: Οι Κροκόδειλοι κατασπάραξαν τους Πάνθηρες.

Scratch 18: "Καμάρωσε" ο Θρασύβουλας ή όχι ακόμα;

Scratch 19: Κι άλλη νίκη για το Πιτσούνι (μου)!

21 comments:

Ντεμης said...

Γειά σου Γκάττι μου!
Τι ωραία που τα γράφεις, στο'χω ξαναπεί; (χεχέ)
Δίκιο έχεις για το δεύτερο ημίχρονό σας, αν όχι για τίποτα άλλο, για τους μη ενδεκαδάτους παίκτες που έπρεπε να το δουν ως ευκαιρία να δείξουν στον Τεν Κάτε πως αξίζουν. Ειδικά ο Χριστοδουλόπουλος.... γιατί έτσι ρε Λαζαράκο;
Ο Ρουκάβινα είναι ο κορυφαίος όποτε κι αν παίζει, τον Άντε και τα μάτια σας, καλά το λες. Είναι απλά συγκλονιστικός, και τοοοοόσο γλυκούλης (σόρυ!)
Για μας τι να πω; Κρίμα, για άλλη μια χρονιά.... Πού 'σαι ρε Κατσούρ; Από σένα έχουμε να σκοράρουμε κει μέσα! Ανέβηκε βέβαια ο Χουανφράν κι ο Μαϊστό, πράγμα πολύ θετικό που δεν περίμενα, όμως Μπλάνκο, Μπασινάς και κυρίως (!) Σκόκο είναι ανύπαρκτοι. Ποιος ευθύνεται γι' αυτό, κόρη; Η τακτική, η θέση, οι λάθος προπονήσεις; Ο Σκόκο ειδικά - η μεγάλη μεταγραφή μας, και τοοοοόσο γλυκούλης (σόρυ και πάλι) - σε κάθε ματς είναι και χειρότερος..... Θέλω τη γνώμη σου.
Καλή Δευτέρα.

gatti said...

Η άμυνά σας ήταν απρόσμενα καλή συνολικά. Δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο καλή. Το γκολ ήρθε από ένα λάθος ενός από τους καλύτερους παίκτες σας (Πελετιέρι). Ομως, αυτά συμβαίνουν. Μέχρι να καταλάβετε ποιος πάει πάνω σε ποιον με την είσοδο του Ντάρκουλα, έγινε η ζημιά. Είναι και σπουδαίος σκόρερ αυτός, δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Στο καπάκι ήρθε και το δεύτερο και
τετέλεσθαι!

Ο Μπλάνκο δεν φάνηκε, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας για τον Αργεντίνο. Ο Μπασινάς όμως είναι μαύρο χάλι μόνιμα! Δεν ξέρω τι γίνεται, ίσως θα πρέπει να τον αφήσει έξω γιατί δεν βοηθάει την ομάδα σ΄ αυτή την κατάσταση που βρίσκεται. Αλλά βέβαια σκέψου και τον Δώνη. Με ποιον θα πάει στο ντέρμπι; Δεν είναι λογικό να προτιμήσει τον πιο έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο;

Για τον Σκόκο τώρα, νομίζω ότι δεν φταίει καθόλου ο "υδραυλικός". Εχετε έναν πολύ καλό παίκτη που χαραμίζεται σε λάθος θέσεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ΥΓ. Ο Ρουκάβινα είναι όντως γλυκούλης. Και έχει και μεγάλη πέραση στα κοριτσάκια. Οσο για την ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο, μιλάμε ότι πολύ με τσάντισε!

eforas said...

Ξέρω ότι επίτηδες έβαλες τη φωτογραφία με τους αρχηγούς των "άλλων" να προέρχονται από την ομάδα των "λούζερς της Ριζούπολης", και τα κατάφερες να με κάνεις να μελαγχολήσω (τουλάχιστον). Φτου σου, βρε!

Scratch 1 Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στον παρανοϊκό Σουριναμέζο (σκέψου την εμπιστοσύνη που έδειξαν πρόσφατα σε άλλους προπονητές, όπως Μαλεζάνι - ο άνθρωπος που απώλεσε πρωτάθλημα στον πόντο χάρη σε 3 εντός έδρας ισοπαλίες με ασθενέστερους αντιπάλους, παίζοντας με αμυντικό χαφ τον Έκι).

Scratch 2 Θα μας τα ζαλίσουνε όλη τη βδομάδα, μια που δεν έχει Ευρώπη. Και καθώς το Σαββατοκύριακο έχει και εθνικές, θα μας τα ζαλίζουνε 2 βδομάδες. Δεν πειράζει. Να συνηθίζουμε.

Scratch 3 Και μου λες μετά να στεναχωριέμαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ε όχι λοιπόν, κυρία μου. Φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ είναι γιορτή. ΓΙΟΡΤΗ. Θα το απολαύσω όσο μπορώ, κι όποιος θέλει ας απολαμβάνει το πρωτάθλημα που είναι για τα πανηγύρια.

Πολύ καλημέρα σας!

kakaskimos said...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εγραψε το gatti ότι κέρδισε δίκαιο ο Ολυμπιακός !!! Οι ασφαλιστικές που έχουν πελάτες φούρνους τρέμουν :p
Το μεγάλο φετινό ερωτημα/στοίχημα: θα κάνει νίκη ο Παναθηναϊκός φέτος στο Τσαμπιολί?

Alexandros said...

Καλημέρα gatti

Με κάτω τα χέρια... Η Λιόν έχει Ζουνίνιο ενώ εμείς Μπασινά. Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει ο Δώνης. Να μην παίζουμε το σύστημα της Λιόν αλλά το σύστημα της Ανόρθωσης.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Μακάρι να βάλει Βύντρα Σαριέγκι στην Τούμπα. Τρομερή τριπλέτα θα κάνουν με Μουσλίμοβιτς ;-)

gatti said...

@eforas: H φωτογραφία μπήκε για ...τεχνικούς λόγους. Ηθελα με κάποιον τρόπο να δηλώσω ότι αλλάζω θέμα και θα γράψω για το ντέρμπι. Τι να κάνω τώρα που αυτοί οι δύο είναι αρχηγοί; Νομίζεις ότι ήθελα να βάλω τη φάτσα του μέλους; Φτου μου! Και πάλι φτου μου! :))

Scratch: Kι εγώ εξακολουθώ να του έχω εμπιστοσύνη. Οταν έχεις δώσει τόση πίστωση χρόνου σε άλλους προπονητές, οφείλεις αν μη τι άλλο να δώσεις και στον τεντά. Πάντως να σου πω την μαύρη αλήθεια, αν η ΑΕΚ που είχε πολύ καλή άμυνα έφαγε δύο σε ένα τρίλεπτο, ούτε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να φάμε εμείς με τέτοια άμυνα χωνί. Πώς θα κρατήσεις αυτό τον Γκαλέτι; Ποιος θα σταματήσει Ντιόγο και Ντάρκο; ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έγιναν το καλοκαίρι!

Scratch 2: Nαι για καμιά 10αριά μέρες θα περάσουμε δύσκολα. Αλλά για σκέψου και την ΑΕΚ. Εκείνη κι αν θα έχει πρόβλημα!

Scratch 3: Ναι γιορτή είναι. Κάτσε να φας καμιά πεντάρα από τη γερμανίδα και θα σου πω εγώ τι γιορτή θα είναι μετά! Εγώ ξέρω ότι ο γαύρος στρώνει. Κι εμείς ακόμα ψαχνόμαστε ποιο αμυντικό σχήμα είναι το καλύτερο. Δηλαδή όχι ακριβώς το καλύτερο, αλλά το ασφαλέστερο για να μην διασυρθούμε. Εχει διαφορά πώς να το κάνουμε!

Καλημέρα!



@kakaskimos: Aκουσα ένα θόρυβο πριν λίγο στο πάνω τετράγωνο. Λες να γκρεμίστηκε ο φούρνος που υπάρχει στη γωνία; :pp

Mε αδικείς! Οταν κερδίζει δίκαια ο γαύρος το παραδέχομαι. Δεν φταίω εγώ αν τις περισσότερες φορές έχουν βάλει το χεράκι τους οι κόρακες;

Αυτό το στοίχημα είναι αυτοκτονία! Η νίκη στο ...τσαμπιολί έχει απόδοση 10.



@alexandros: Δυστυχώς Αλέξανδρε, όπως το λες. Με κάτω τα χέρια. Δεν την περίμενα έτσι την ΑΕΚ. Ο Μπασινάς με νευρίασε. Αντί να παίξει μπάλα αναλώθηκε σε ειρωνικά χαμόγελα προς τον Βασσάρα. Ο Κυργιάκος τουλάχιστον προσπάθησε. Αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις ηγέτη έναν αμυντικό. Ποιος θα σου κάνει παιχνίδι; Ας ελπίσουμε να αναθεωρήσει ο Δώνης για να μην ...αναθεωρήσουν τον ίδιο!

Καλημέρα!



@_st_: Eλα! Εχει σημασία ποιους θα βάλει στην Τούμπα; Αφού το παιχνίδι είναι διπλό από την Αθήνα μέχρι τα ...Μάλγαρα! Είναι μέσα στα ...ανταλλάγματα για τη χορηγία Βγενό. Ετσι δεν λένε οι γαύροι;

Καλημέρα! :))

Giorgos Varvakis said...

Scratch 17 : Ε όχι και "κατασπάραξαν" ρε gatti!! Ένα φαουλάκι τους κάθισε και το έστειλε στο "άπιαστο". παίξαμε ανοιχτά και το κυνηγήσαμε το γκολ. δε μας κάθεται φέτος με τίποτα! Ελπίζω στη διακοπή...

gatti said...

@gvarvakis: Xαχαχα! Εντάξει, υπερέβαλα κάπως. Αλλά από τον Πανθρακικό; Από τον Πανθρακικό; Τέλος πάντων... Δεν σας φοβάμαι εσάς. Εχετε καλή ομάδα. Και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, στην καλύτερη κατάσταση θα είστε όταν θα αντιμετωπίσετε εμάς. (Ο Ρεκόμπα θα παίξει καμιά φορά; Ξέρω, ξέρω, θα παίξει όταν θα είμαστε αντίπαλοι...).

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

έλα εσύ με την σιγουριά του Ολισαντέμπε το 2004 και τα λέμε..

gatti said...

@_st_: Μα, έτσι ακριβώς θα έρθω! ;)))

MenieK said...

κι ανάθεμά τους αν τον ξεχωρίζουν από τον Κυριάκο και τον Αβραάμ (και λοιπές χριστιανικές δυνάμεις)

gatti said...

@meniek: E, όχι δα. Και οι τρεις είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Κυριάκος είναι μπούλης (δεν το λέω ειρωνικά, έχει ακόμα παιδικό πρόσωπο - φαντάσου να βγάζει τσεκούρι στο μαρκάρισμα - "ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο"), ο άλλος είναι φτυστός ο Ανατολάκης, ο Γιάννης είναι ο πιο νορμάλ. Και τον Δημητράκη να πάρετε (καλομελέτα...), πάλι θα τον ξεχωρίζουν, κανείς δεν έχει την ...μυτόγκα του! :ppp

The Bgt said...

Συμφωνω και επαυξανω, μια χαρα φατσουλα ο Αντε. Απαιτουμε να παιζει πιο συχνα και στους σκηνοθετας πιο πολλα κοντινα παρακαλω.


σκρατς-σκρατς
Καθε φορα που σε αγωνα του ΟΣΦΠ ακουω τον εκφωνητη να λεει το ονομα του Ντουντού θυμαμαι αυτο!

http://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU

island said...

Είδα μόνο το β ημίχρονο και απογοητεύτηκα. Δεν ξέρω πως ήταν το πρώτο γι αυτό δεν έχω και άποψη. Πρέπει να στρώσουν πάντως και γρήγορα. Το μόνο εναθαρυντικό είναι πως άλλες χρονιές σκιζόμασταν με το κούτσου κούτσου 1-0 ενώ φέτος μπαίνουν τα τεμάχια. Σε άλλους αγώνες έχουμε αστοχίες. Δεν ξέρω που θα βγει ρε γατάκι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρουμε και άλλον επιθετικό; Τον χρειαζόμαστε; Ένας επιθετικός για να βάλει γκολ πρέπει να του πετάξουν την μπάλα έτσι δεν είναι; Τί να κάνει και ο επιθετικός ο σούπερ ντούπερ αν δεν πάει η μπάλα σε φάση; Απλές σκέψεις κάνω.

ΥΓ1 Δώστε λίγο χρόνο στον Σόουζα. Ακόμα και ο ταντάς δεν ξέρει ποιόν να βάλει μέσα.
ΥΓ2 Ο Βύντρα γιατί τα έκανε αυτά; τον σκίζανε απ'την εξέδρα; Όμορφα εξιλαστήρια δεν βρήκαμε τόσα χρόνια;
ΥΓ3 Τον αγώνα με τα τηγάνια που είδα ήταν και εκείνος μια σούπα εκτός από κάποιες εκλάμψεις. Ο Βασάρας δεν ήταν άσχημος αλλά σε κάποιες φάσεις (όπως το φάουλ της ΑΕΚ έξω από την περιοχή του γαύρου στο 0-0) που έσπρωχνε τον θρήνο.
ΥΓ4 Ποιό είναι το Πιτσούνι σου; Έχω χάσει επεισόδια...

Φιλάκια γατάκι

SPIROS said...

ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.ΓΙΑΤΙ,ΓΑΤΙ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ? ΝΤΕΦΟΡΜΕ Η ΚΑΛΑΜΙ?

Ντεμης said...

ΑΟΚ, Γκάττι μου, ΑΟΚ! Νέο διπλό η Καβάλα που τόσο συμπαθούμε, αυτή τη φορά μέσα στην Καισαριανή! Τον είδα τον αγώνα στην ΕΤ-3, μόλις τελείωσε. Το γκολ πάλι ο Άλεξ Άλβες, ο αδερφός του Μπρούνο! Μάς ἐσφαξε το κοράκι, τελειώσαμε με εννιά παίκτες στο 98' αλλά νικητές! Αυτά είναι!
ΥΓ: "πιτσούνι" είναι ο Ατρόμητος Περιστερίου, έτσι;

gatti said...

@the bgt: Mπα; Μας αρέσει ο Αντε; Τι λες!

Είχα διαβάσει πως είχε πάει σε μια έκθεση αθλητικών ειδών όταν είχε πρωτοέρθει στην ομάδα και του την πέσανε οι πιτσιρίκες από δίπλα και του φώναζαν να τους δώσει αυτόγραφα, φωνάζοντάς τον Ade (το γράφω έτσι για να φανεί η προφορά). Και τους απαντούσε: "Νο Αde. Ade means go! My name is Ante!".

Φατσούλα ο μικρός! Μόνο που πρέπει να τον παχύνουν λίγο. Σα χλεμπονιάρικο τον κόβω!

Αχ, μη μου μπλέκεις το Μαναμανά με τον Ντουντού. Το Μαναμανά το λατρεύω βρε. Τον Ντουντού πάλι ...μπλιαχ...

:))))



@island: Βρήκες κι εσύ ημίχρονο να δεις! Ο,τι πρέπει για να σε πάρει από κάτω. Το ενθαρρυντικό είναι πως φαίνεται ότι βρήκαν τρόπο να ξεκολλάνε στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια που φτύναμε αίμα να κερδίσουμε ακόμα και στην έδρα μας τα προηγούμενα χρόνια.

Τι να σου πω για τον επιθετικό... Είναι σαφές ότι δεν πατάμε περιοχή. Χθες, που πίσω από τον Σόουζα ήταν ο Ρουκάβινα που έχει το ένστικτο του φορ, πατούσε συνέχεια περιοχή. Οταν πίσω είναι ο Κλέιτον ή ο Νίνης αυτό δεν συμβαίνει.

ΥΓ1. Για τον Σόουζα θα περιμένω. Εχω ψιλοαπογοητευτεί, γιατί δεν τον βλέπω και τόσο καλό στα τελειώματα των φάσεων. Από την άλλη δεν παραγνωρίζω ότι είναι και τελείως άχαρος ο ρόλος του να σπάει συνεχώς τη μπάλα.

ΥΓ2. Με τον Βύντρα δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Υπάρχει κόσμος που έγινε έξαλλος μαζί του θεωρώντας πως χειροκρότησε ειρωνικά. Είχε προηγηθεί μια από τις γνωστές πατατιές του που όπως ήταν αναμενόμενο έφερε κράξιμο και γιούχα. Τώρα τι ακριβώς έκανε ο παίκτουρας δεν κατάλαβα. Παίζει να ειρωνεύτηκε, σκεπτόμενος ότι τι άλλο χειρότερο μπορεί να πάθει (φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή;), παίζει και να χειροκρότησε στο στιλ ("εντάξει, την έκανα τη γκάφα μου, αλλά μη με κράζετε, ενθαρρύνετέ με λίγο").

ΥΓ3. Ο αγώνας στο τηγάνι δεν άξιζε, αλλά η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και για τον γαύρο "μίλησε" η προσωπικότητα των παικτών του. Αυτό είναι όλο. Ο Βασσάρας έκανε κάποια λάθη που αν το παιχνίδι είχε έρθει αλλιώς θα τον συζητούσαν σήμερα ως πρωταγωνιστή του αγώνα. Πάει και δίνει αυστηρή κάρτα στον Κυργιάκο στο 7ο λεπτό για ένα φάουλ που δεν σήκωνε ούτε ...επίπληξη - και καλά για να κρατήσει το ματς - και μόλις κάνει το κανονικό φάουλ αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να του δώσει δεύτερη κίτρινη γιατί θα πρέπει να τον αποβάλλει. Αν δεν κέρδιζε ο γαύρος, σήμερα όλοι οι γαύροι θα μιλούσαν για την κόκκινη που ...χάρισε στον Sotis. Αν πάλι τον απέβαλε, σήμερα η ΑΕΚ θα μιλούσε για σφαγή.

YΓ4. Το πιτσούνι μου είναι ο Ατρόμητος Περιστερίου.

Φιλάκια, Νησάκι!



@spiros: Πού την είδες την ειρωνεία; Το ότι έκανε την πατατιά είναι γεγονός αντικειμενικό και αυταπόδεικτο. Το ότι χειροκρότησε επίσης. Το θέμα είναι: Ειρωνεύτηκε με το χειροκρότημα ή απολογήθηκε; Οσο για το ότι προσπαθεί... Αυτή δεν είναι η δουλειά του; Εχω πει ότι τον θεωρώ πολύ καλό αμυντικό. Ομως, από την στιγμή που ...ανά δύο παιχνίδια θα κάνει στατιστικά τουλάχιστον ένα σοβαρό λάθος, είναι αναξιόπιστος. Και καθώς η σχέση του με τον κόσμο είναι σχέση προβληματική, θα ήταν καλύτερα και για αυτόν και για εμάς να πάει σε άλλη ομάδα.
Οσο για μένα προσωπικά, ο Βύντρα είναι σαν ναρκωτικό. Ξέρω ότι μου κάνει κακό, αλλά δεν μπορώ και να ζήσω χωρίς αυτό (ποιον θα κράζω μετά;).



@ντέμης: Δηλαδή θα είμαστε αντίπαλοι στη μάχη του τίτλου στη Βου Εθνική; Μα την Καβάλα κι εσύ; Του Ψωμιάδη; Α πα πα...

Ναι, Ατρομητάρα! Φενταγίν! ;)

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Καλησπέρα,

με αυτόν τον Λουκά πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχει πέντε χρόνια τώρα, μας έχει βγάλει την πίστη ανάποδα. Και αυτό που έγινε τις προάλλες στο ΟΑΚΑ, όλοι το πέρασαν στα ψηλά αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει το ποιόν του ανθρώπου. Έκανε πάλι την κοτσάνα του και μετά σήκωσε τα χέρια και χειροκρότησε ειρωνικά τον κόσμο(αφού είχε ακουστεί η κλασσική μουρμούρα απο την κερκίδα). Για τα επόμενα 10 λεπτά προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη με τα παιδιά στην θύρα αν το έκανε ειρωνικά ή εάν απλώς το έκανε ως ένδειξη συγνώμης.

Όταν γύρισα σπίτι και είδα στην TV την φάση και την φάτσα του την ώρα που χειροκροτάει, μου φυγε κάθε αμφιβολία: το κάνει ξεκάθαρα ειρωνικά , ειρωνεύεται ποιους- αυτούς που τον ανέχονται τόσα χρόνια και δεν έχουν μπουκάρει μέσα στο γήπεδο να τον... τέλος πάντων.

Επιτέλους να αγοραστούν αμυντικοί και να μας αδειάσει την γωνιά και αυτός και ο άλλος ο ανεκδιήγητος που είπε πως το αυτογκολ ήταν μια κακή στιγμή, ας την ξεχάσουμε.

gatti said...

@thodoras13: Ωστε λοιπόν κι εσύ όπως οι περισσότεροι παναθηναϊκοί ερμηνεύουν ως ειρωνία την κίνηση του Βύντρα. Καλά, πρέπει να είναι μεγάλος στόκος για να αντιδρά έτσι ενώ ξέρει ότι λίγο πριν είχε κάνει την (μια ακόμα) βλακεία του.

Τι να πω... Εχω σκεφτεί πολλές φορές μήπως τον έχω αδικήσει αλλά κάθε φορά θα φροντίσει με τις πράξεις του να μου αποδείξει ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και για μένα πρέπει να φύγει, αφού πέρα από τις κοτσάνες που κάνει δεν είναι υγιής η σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αλλά ειδικά ο Βύντρα αισθάνομαι ότι συγκεντρώνει πάνω του όλη τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων τα οποία προσπαθώ να ξεχάσω.

Anonymous said...

微風,情趣用品,色情遊戲,色情遊戲,成人圖片區,色情網站,走光,尋夢園聊天室,言情小說,尋夢園聊天室,美女,成人貼圖,成人電影,情趣,性感影片,免費視訊,情色論壇,伊莉討論區,色情遊戲,成人網站,維克斯論壇,情色視訊,ut聊天室,ut聊天室,情色網,ut聊天室,免費視訊聊天,a片,sogo論壇,美女,色情遊戲,情色網,6k聊天室,a片免費看,成人影片,AV,中部人聊天室,情趣用品,色情小說,伊莉論壇,成人文學,微風論壇,本土自拍,plus論壇,A漫,視訊美女,色情,ut聊天室,色情小說,kk俱樂部,a383,SEX,史萊姆,情趣用品,色情網站,情色論壇,微風成人區,6k聊天室