Tuesday, October 28, 2008

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες...




Ανασύνταξη. Μάλιστα κύριοι, ανασύνταξη έχουμε στους τρεις μεγάλους του Λεκανοπεδίου μετά τις ...Da pipes της Κυριακής. Και λογικό εδώ που τα λέμε. Η περασμένη Κυριακή δεν ήταν μια απλή Κυριακή. Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου ήταν. Θυμάσαι εσύ πόσα χρόνια πριν είχανε καταφέρει να τα κάνουνε μαντάρα στα παιχνίδια τους και οι τρεις ταυτόχρονα; Οταν έχανε ο ένας, κέρδιζε ο άλλος. Κι έπεφτε την άλλη μέρα, δηλαδή ποια άλλη, από το ίδιο βράδυ έπεφτε η καζούρα σύννεφο. Την Κυριακή όμως δεν είχε κανένας κουράγιο να την πει στον άλλο. Τι να πει δηλαδή ο βάζελος στο γαύρο; Οτι έχασε στο Χαριλάου; Εκτός έδρας έπαιζε η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σάμπως όμως τι να πει ο γαύρος στο βάζελο; Για το χηνάρι με τις γριές στο ΟΑΚΑ; Αφού δεν πρόκανε καλά καλά να χαρεί και ήρθανε και τα δικά του τα χαμπέρια από τον Χαβίτο. Η πιο τραγική περίπτωση όμως νομίζω ότι ήτανε η ΑΕΚ. Οχι μόνο επειδή την πάτησε, αλλά και με τον τρόπο που την πάτησε. Δεν είναι και μικρό πράγμα να κερδίζεις στο πρώτο ημίχρονο με τρία γκολάκια διαφορά και να καταφέρνεις να φέρνεις το ματς στα ίσια. Και να βγαίνει σήμερα ο Τσιώλης και να λέει το απίστευτο: "Χάσαμε μοναδική ευκαιρία για νίκη, γιατί πού αλλού θα βρούμε ομάδα με τέτοια κενά στην άμυνα;".
Μιλάμε τώρα ότι οι σφαλιάρες που τρώει από τρίτους η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό δεν έχουν προηγούμενο. Την μια βγαίνει ο Κυριακίδης και λέει ότι οι παίχτες της Λάρισας μια χαρά θα έπαιζαν στην ΑΕΚ. Την άλλη βγαίνει ο προπονητής του Θρασύβουλα και λέει ότι τέτοια άμυνα της πλάκας δεν έχει ξαναδεί. Να κάνει κράττει κι αυτός όμως λέω εγώ, γιατί δεν την έχει δει ακόμα την δική μας άμυνα. Ας την δει και την δική μας και μετά ας κάνει τις συγκρίσεις του.

Τέλος πάντων άλλο είναι το θέμα μας. Η ανασύνταξη. Μιλάμε τώρα για μεγάλη κινητικότητα. Κατέβηκε ο χόχος στο Ρέντη, συναντήθηκε ο τεντάς με τον Αντωνίου, έχουνε όλοι δουλειές με φούντες. Η μεγαλύτερη κινητικότητα έγινε στην ΑΕΚ. Συναντήσεις, συζητήσεις, παραιτήσεις, διαψεύσεις, απ΄ όλα είχε ο μπαξές. Ψυχανάλυση κανονική έκαναν. Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής. Το καλύτερο πάντως το είπε ο Ντέμης. Αφού τόνισε ότι στηρίζει τον Δώνη και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει τα έχωσε στους παίκτες. Να κάνουμε, λέει, μια συμφωνία. Απομονώστε αυτούς που δεν προσφέρουν το 100% και εγώ θα τους διώξω. Μέχρι και 10 παίκτες θα διώξω. Μιλάμε τώρα ότι ο Ντέμης πάντα ήτανε αντικομφορμιστής και του φαίνεται! Συνήθως όταν κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, διώχνουνε τον προπονητή. Ομως ο Ντέμης κάνει την ανατροπή. Θα διώξει τους παίκτες. Κι όχι μόνο θα τους διώξει αλλά ζητάει και από τους άλλους να του πούνε ποιοι δεν προσφέρουν. Τι δηλαδή ζητάει ακριβώς; Ρουφιανιλίκι. Ε, φταίνε μετά οι Οριτζιναλίστας που τον βγάλανε Αρντέμη Μάτσα; Δεν φταίνε! Και στην τελική, οι παίκτες πρέπει να του "δώσουν" τους συμπαίκτες τους; Ποδοσφαιριστής ήταν ο ίδιος τόσα χρόνια. Δεν ξέρει, δεν μπορεί να καταλάβει ποιος παίζει καλά και ποιος όχι; ΄Η μήπως δεν ξέρει ο Δώνης ποιος παίκτης δεν κάνει καλά τη δουλειά του;

Και μιας και είπα Δώνης. Μιλάμε τώρα ότι το τρένο έχει εκτροχιαστεί και βρίσκεται μια ανάσα από το γκρεμό. Εχω γίνει λέει ρεζίλι, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το βράδυ. Και καλά αυτά. Κατανοητά. Το άλλο όμως που είπε; Πως ό,τι κι αν συμβεί στα επόμενα παιχνίδια, μ΄ αυτά που βλέπει δεν είναι αισιόδοξος; Αν δεν είναι αυτός αισιόδοξος, που έχει την ευθύνη να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του, ποιος θα είναι; Και πώς περιμένει να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα άμα δεν έχουν ψήφο εμπιστοσύνης από τον ίδιο τους τον προπονητή;

Αυτά τα ωραία που λες γίνονται στην ΑΕΚ, αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω. Σε μας τώρα έχουμε άλλα. Τέρμα οι γαλαντομίες και οι γενναιοδωρίες. Οι παίκτες και ο τεντάς πήρανε τώρα νέα εντολή. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ! Βρε δεν πα να σας κάνουνε δώρα η ΑΕΚ και ο γαύρος; Εσείς βράχοι! Βράχοι τσιγκουνιάς! Να μη τους ανταποδώσετε το παραμικρό. Αν το κάνετε αυτό, λέει τίποτα δεν έχει χαθεί. Στο χέρι σας είναι. Βρε πάτε καλά; Τι είναι στο χέρι σας; Στο χέρι του Βύντρα και του Σαριέγκι είναι. Και ακριβώς επειδή είναι στο χέρι τους ή μάλλον στο ...πόδι τους, τα πράγματα είναι δύσκολα. Το χέρι πάντως στην Παιανία φοριέται πολύ. Γιατί χέρι έβαλε και ο τεντάς στους παίκτες. Και να σου βάζει τώρα χέρι ο Σουριναμέζος υποπτεύομαι ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Χέρι έβαλε που λες στους επιθετικούς επειδή δεν μπόρεσαν να κάνουν τις ευκαιρίες γκολ, χέρι και τους αμυντικούς να αποφεύγουν τα προσωπικά λάθη. Το να λες τώρα στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να αποφεύγουν τα προσωπικά λάθη είναι σα να έχεις απαίτηση από την πουτάνα να κόψει ...ξέρεις τι. Αλλά δεν γαμιέται, τσάμπα είναι τα λόγια, μαλακίες θα ειπώθηκαν πολλές. Σάμπως η πρώτη φορά είναι ή η τελευταία; Ασε τώρα το άλλο. Οτι επειδή ό,τι δοκίμασε μέχρι τώρα απέτυχε, σκέφτεται να βάλει στόπερ τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οχι τεντά μου, να χαρείς! Το έχω ξαναδεί αυτό το έργο με τον Μπίσκαν. Γιου νόου Μπίσκαν; Που έτρεμε το φυλλοκάρδι μας σε κάθε επίθεση που έκανε ο αντίπαλος; Που είτε είχες βάλει στο κέντρο της άμυνας, έναν στύλο, είτε τον Μπίσκαν το ένα και το αυτό ήτανε. Ασε που στο στύλο υπήρχε η πιθανότητα να χτυπήσει η μπάλα και να εξοστρακιστεί. Στον Μπίσκαν ποτέ! Θα μου πεις τώρα ο Ζιλμπέρτο δεν είναι Μπίσκαν. Αλλά και πάλι, είναι λύση αυτή;

Κι ενώ εμείς ασχολούμαστε με τα δώρα, στον γαύρο έχουν άλλο πρόβλημα. Στο άγνωστο λέει πάνε χωρίς πυξίδα. Ανοιχτό βιβλίο είναι η ομάδα για κάθε αντίπαλο, εξαφανισμένος ο Γκαλέτι στα εκτός έδρας ματσάκια, παθαίνει ζημιά ο Ντάρκουλας άμα δεν τον βάζει να παίξει από την αρχή. Αυτό τώρα το πράγμα το τελευταίο έχει κάποια βάση. Γέρος άνθρωπος είναι ο Ντάρκουλας. Μπορεί να πάρει αμέσως μπροστά άμα δεν έχει ζεσταθεί κομμάτι; Εδώ να πηδήξει προσπαθεί ο γέρος κι άμα δεν το παλέψει καμιά ώρα, προκοπή δεν βλέπει (Σάμπως άμα το παλέψει είναι σίγουρο ότι θα δει προκοπή; Αλλά λέμε τώρα...). Εδώ λίγο κρύο κάνει έξω και πριν αρχίσεις να οδηγείς το βάζεις πρώτα το αμάξι να ζεσταθεί λιγάκι. Πώς έχεις την απαίτηση με μια προθέρμανση της πλάκας να μπει μέσα ο Σέρβος και να αρχίσει να πυροβολάει; Δεν είναι όμως μόνο ο Ντάρκουλας ούτε μόνο ο Ευτύχης (ο Γκαλέτι ντε!) που ψάχνεις να τον βρεις με το κυάλι στα εκτός έδρας. Είναι κι η ομάδα που κατάντησε νοσοκομείο. Είναι και ο Λέτο που έχει σηκώσει το δικό του μπαϊράκι. Είναι κι ο Μπελούτσι που όλο τον περιμένουνε και ποτέ δεν έρχεται. Χώρια που είναι και ο Βαλβίδας. Που κάνει ό,τι του κατεβεί στην γκλάβα και δεν μπορεί η ομάδα να πάρει τα πάνω της. Αυτό τώρα με τον Βαλβίδα είναι το πιο ωραίο. Που τη μία είναι προπονηταράς και την άλλη μυρουδιάς. Τη μια είναι επιστήμονας και την άλλη Τιτίκα. Μάλιστα, Τιτίκα! Ετσι τον είπε ο Αλέφαντος χθες το βράδυ στο TV Mακεδονία.


Μιλάμε τώρα για μεγάλες ομορφιές και στις τρεις ομάδες. Ο μόνος που είναι στα πάνω του είναι ο ΠΑΟΚ. Αήττητος είναι, καλά παίζει και όλα πάνε πρίμα. "Δυναμική κορυφής" λέει έχει η ομάδα. Ας κάνουνε κι αυτοί λίγο κράττει όμως στα λόγια, λέω εγώ γιατί είναι κάπως νωρίς. Και μπορεί να τον συμπαθώ τον ΠΑΟΚ και να θέλω να πάει καλά, αλλά για να πούμε του στραβού το δίκιο δεν έχουνε κάνει και κανα μεγάλο επίτευγμα. Τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό νικήσανε, ενώ στα δύο ντέρμπι στην Τούμπα με ΑΕΚ και Πανάθα χηνάρι έφεραν. Ας τους δούμε κι αυτούς στα δύσκολα και μετά μιλάμε.

***

Scratch: Τι απόδοση να παίζει άραγε η επιστροφή του βατραχοπρίγκιπα; Και πού θα πρωτοεπιστρέψει να μου πεις! Ψάχνονται οι τρεις του κέντρου ψάχνονται και οι γριές. Να πηγαίνει κάθε εβδομάδα του μήνα και σε μια ομάδα λέω εγώ. Την μια στον Παναθηναϊκό, την άλλη στην ΑΕΚ, την τρίτη στο γαύρο και την τέταρτη στις "γριές". Κι άμα ο μήνας έχει πέντε εβδομάδες την πέμπτη θα ξεκουράζεται. Τέτοια προπονητική ιδιοφυϊα είναι κρίμα να την χαίρεται μία μόνο ομάδα!

Scratch 1: Eίναι μετά να αμφισβητείς την "δυναμική κορυφής" του ΠΑΟΚ; Εδώ άρχισε να σκοράρει ο Μπακαγιόκο. Ενα με τον Σουβλακιακό, δύο στο κύπελλο με Μακεδονικό. Αν δεν είναι αυτό ...momentum, ποιο είναι;

Scratch 2: Μα είναι πράγματα αυτά; Να κάνουν όλοι οι προπονητές Παρέλαση;


47 comments:

Πανάθας said...
This comment has been removed by the author.
Πανάθας said...

Πολύ καλό post και όντως πολυσυλεκτικό. ;-)

Όχι και αντικομφορμιστής ο Ντέμης με τις Ferrari και τις Porsche, βρε γατί.

Πάντως τον βάτραχο θα τον ήθελα στην ομαδα μας αντί του Σουριναμένζου.

Και έχω την προαίσθηση ότι θα έρθει μόλις χάσουμε από τον Ολυμπιακό. Σε κανα δυο αγωνιστικές δηλαδή εκεί όπου και ο χοχο θα "κλειδώσει" το πρωτάθλημα.

Η κριτική που του άσκησε ο Κάρα (αλήθεια και αυτός "γκρινιάζει" χωρίς λόγο?) ήταν εύστοχη και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι (θυμίζω τι έπαθε ο φουκαράς ο Γκούμας).

Αν τώρα κερδίσει ο τεντάς με Σιαρέγκι/Βύντρα/Μάντζιο και χωρίς Μάτος μέσα, τότε θα "αγοράσει" χρόνο έως.....τα Χριστούγεννα.

Αν πάρει κανα ντέρμπυ φέτος. Γιατί έως τώρα είμαστε 0-1-1.

Καλό βράδυ.

Υ.Γ. Σιγά μην ΔΕΝ σχολίαζα. ;-)

tzonakos said...

Οντως της ΑΕΚ ηταν αναλογικά το χειρότερο πάθημα απο τα τρία.
Αν το πάθαινε αυτο το ίδιο ο Τεν Κάτ τοτε τι θα λέγαμε ;
Μην υποτιμάς καμμιά ομάδα, όλες μπορούν να κάνουν ζημιά η μιά στην άλλη αν κρίνω απο οσα έχουμε δει ως τώρα.
Θα περιμένω 5-6 ματσάκια ακόμα για να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.
Ως τότε θα ψυχαγωγούμεθα γενικώς :)

gatti said...

@πανάθας: Aντικομφορμιστής στην ιδεολογία, κομφορμιστής στην καθημερινότητά του. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ΠΑΣΟΚ. :pp

Eλα! Θα ήθελες τον βάτραχο στην ομάδα; Δεν το δείχνεις καθόλου!

Εγώ πάλι έχω προαίσθημα ότι κάποιος θα μας προλάβει. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι η ΑΕΚ ή ο γαύρος. Είναι ένα ...σύννεφο μπροστά και μου χαλάει την πρόβλεψη.

Για τον "Κάρα" και τη δήλωσή του, σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ. Είναι γεγονός πάντως ότι για πολλά πράγματα μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Κάρα, αλλά η αδεξιότητα δεν είναι μέσα σ΄ αυτά.

Και για το Πάσχα μη σου πω...

Πήρε ντέρμπι. Αυτό με τον Αρη. (χοχοχο).

ΥΓ. Ε, καλά! :))


@tzonakos: Aν το πάθαινε ο Τεν Κάτε τι θα λέγαμε; Αυτά που λέει ο πανάθας στη ...νιοστή!

Δεν υποτιμώ καμία, συμφωνώ ότι όλες μπορούν να κάνουν ζημιά. Εχουν κατεβάσει πολύ τον πήχη οι "μεγάλοι" και όλα πια μπορούν να συμβούν.

Δεν είναι κακό πράγμα η ψυχαγωγία... :))))

island said...

Όλοι παρέλαση γατάκι. Όπως είπες. Όπως λέει και το σύνθημα όλοι μέλη! Και ο Δημητράκης μέλος; Θα δείξει. Του τον συνέστησε ο Χοχός του Βαλβίδα και εκείνος είπε ναι με την πρώτη και ας μην τον ξέρει. Απλά είπε ο Σώκρατες πως διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων και δεν είμαστε για μεγάλα έξοδα οπότε ο Δημητράκης τσάμπα πράμα τους έρχεται. Τον γλυκοκοιτάζουν και στο ΑΕΚ αλλά βλέπω να πηγαίνει δίπλα στον κολλητό του. Και κρίμα γιατί τον πήγαινα και τον πάω πολύ τον Δημητράκη. Και αν γινει μέλος πιθανόν να μην του κακιώσω. Αδυναμίες είναι αυτές.

ΥΓ Πιαθνόν να μην πάμε σε ερώτηση ποιός θα κάνει την δεύτερη παρέλαση έτσι; Είναι μακρυά αυτή. Προέχει η ερώτηση που λέει ποιός θα φάει γαλοπούλα φέτος. Είναι πιο κοντά και πιο σίγουρες οι αποδόσεις δεν νομίζεις;

Φιλάκια γατάκι

houli_v said...

εγώ πάντως βλέπω πολύ καλά στοιχεία στο φετινό Παναθηναϊκο και μου αρέσει όπως προσπαθεί να παίξει - με λίγες διορθώσεις μπορεί να φτιάξει πάρα πολύ καλή ομάδα

Υ/Γ : όσο για ο ματς με τον Ηρακλή πρέπει να είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν έφταιγαν τόσο πολύ τα στόπερ όσο λέχθηκε (στο πρώτο γκολ συνέβησαν τα χίλια μύρια για να μπει τελικά η μπάλα στα δίχτυα ενώ στο δεύτερο είναι καθαρά ευθύνη του Τζόρβα (αν στη θέση του ήταν ο Γκαλίνοβιτς θα τον είχαν ήδη κρεμάσει))

Καλήμέρες :)

Ντεμης said...

Ωραιότατα τα γράφεις βρε Gatti, δεν την "λυπάσαι" ούτε την ομάδα σου ούτε εμάς, τα χώνεις κανονικά.
Μαύρη αγωνιστική! Όλες οι ομάδες που συμπαθώ συνετρίβησαν, αρχής γενομένης από τη Σαλαμίνα και την Καβάλα και φθάνοντας στο ρεζιλίκι της ΑΕΚ (και στο μπάσκετ χάσαμε - άδικα) και το διασυρμό της Ανόρθωσης με τεσσάρα από Ομόνοια! Μαύρη γιορτή έκανα! (Δημήτρη με λένε, δεν υπάρχει μέρα του Αγίου Ντέμη!)
Πάντως ο πρόεδρος δίκιο έχει, οι κωλοπαίκτες μας φταίσιν - εξαιρείται ο Σκόκο - που κοιμούνται όρθιοι. Τι να τους κάνει κι ο Δώνης πια, ποιους να βάλει; Δεν τον σέβονται επειδή είναι Έλληνας, τι να πω; Ή να φύγει αυτός.... και να έρθει ποιος τέτοια εποχή;
Και μη χειρότερα!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Χειμαρρώδης!!!!!!!!
Να σε πω? Σε κανα ραδιόφωνο γιατί δεν δουλεύεις?!

ΥΓ Αν νικήσουμε όλες τι "και καλά μικρές" ομάδες και φέρουμε Χ στα ντερμπι ειναι ασχημα?

mamma said...

Καλημέρα.
Με ξεγέλεσας με τον τίτλο και μπήκα να το καυτηριάσω... νόμιζα βλέπεις ότι κοκκίνησες κι εσύ :-P

irene said...

γέλασα , γαμάτο ποστ!!

άμυνα, ποια ομάδα εχει φετος άμυνα ;; παίκτες που να κάνουν την διαφορά κ όχι απλά ξεσπασματα ;;

πρώτα θα φύγει ο βαλβέρδε κ μετά ο δώνης , είμαι σίγουρη..

gatti said...

@island: Ολοι παρέλαση! Πρωτοφανές γεγονός!
Κι ο Δημητράκης πάει ολοταχώς για μέλος. Δίπλα στο κουμπαράκι του το άλλο το μέλος.
Εγώ πάλι μόνο στον Μιχαλάκη δεν κάκιωσα. Δηλαδή κάκιωσα στην αρχή, αλλά μετά μου πέρασε (αδυναμίες είναι αυτές όπως λες κι εσύ).

ΥΓ. Ε πολλά τα θέλεις κι εσύ τώρα. Γαλοπούλα είναι πολλοί που δεν θα προλάβουν να φάνε. Και καλά που δεν έχουμε στην Ελλάδα Τhanksgiving γιατί κάποιοι ούτε αυτή τη γιορτή δεν θα προλάβαιναν!

Φιλάκια, Νησάκι! :))



@houli_v: Kι εσύ βλέπεις καλά στοιχεία στην ομάδα; Κάτσε κι εσύ στη σειρά να σου τα ψάλλει ο Πανάθας!

ΥΓ. Οτι έφταιγαν οι στόπερ έφταιγαν. Εδώ σκοτώθηκαν ποιος θα πρωτοπασάρει στον αντίπαλο. Αλλά συμφωνώ πως είχε ευθύνες ο Τζόρβας. Εγώ το έλεγα ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, αλλά τι να κάνουμε, η παναθηναϊκοφροσύνη του μετράει παραπάνω.



@ντέμης: Xρόνια σου Πολλά και καλά Ντέμη μου! Ο,τι επιθυμείς!

Μαύρη κι άραχλη ήτανε η αγωνιστική. Τέτοια συνολική πίκρα για τους μεγάλους είχε καιρό να συμβεί. Ευτυχώς που υπάρχει και η Λίβερπουλ! Κι αυτή η Ανόρθωση πώς τα άρπαξε έτσι; Ακου τεσσάρα! Αμα αρχίσουμε τις τεσσάρες δεν θα ξεμπερδέψουμε ποτέ. Θυμάσαι τι έγινε δώ πέρσι με τις 4άρες. Κύκλο κάνανε, κανέναν δεν άφησαν δυσαρεστημένο!

Φταίνε τα παλιόπαιδα, φταίνε! Ξέρει ο Ντέμης! Κι ο Δώνης ξέρει. Μόνο οι οπαδοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται... :pp



@_st_: Kαλημέρα! Να δουλέψω Στάθη μου, αλλά θα πρέπει να γίνει και η πρόταση!

ΥΓ. Βρε μια χαρά είναι το "χ" στα ντέρμπι και οι νίκες επί των μικρών. Μην ακούς τι λέω. Από ζήλια τα λέω! (Δεν μπορώ να το χωνέψω που βρήκατε τον Κοντρέρας!).



@mamma: Γεια σου mammaaaaaaaaa! :-***

Eκεί που εννοείς πάντα κόκκινη ήμουν. Σιγά μην περίμενα τώρα να κοκκινήσω! ;-)



@irene: Kαλώς την!

Ποια ομάδα έχει φέτος άμυνα; Ο ΠΑΟΚ!

Κάτσε μη γίνει καμιά στραβή σήμερα με τον Εργοτέλη και φύγει πρώτος ο τεντάς!

Φιλιά! :)))

ΠΑΥΛΟΣ said...

Δυό μέρες έκανα να μπω και δέκα ποστ βρήκα να με περιμένουν. Εντάξει είμαι λίγο υπερβολικός!!!

Καλημερούδια

gatti said...

@pavlos: Καλημερούδια, Παύλο μου!

Τι να κάνω κι εγώ, έχω έμπνευση τον τελευταίο καιρό!

Μην μου αγχώνεσαι, διάβαζε μόνο το πιο πρόσφατο!

:*

Πανάθας said...

Γατί και "κόκκινη" και Liverpool (είμαι "RED" όσο θυμάμαι να είμαι και ΠΑΟ και αυτό οφείλεται σε ένα ταξίδι μου στην Αγγλία στα μέσα του '70, τότε που ο πατέρας μου άρχισε να με ντύνει σαν τον Μίμη Δομάζο) και ΠΑΟ.

Κάποιος από τους δυο μας πρέπει να ανησυχεί.

;-)

Υ.Γ.Κάποιος σe ρώτησε αν έχεις ραδιοφωνική εκπομπή νομίζω. Θεωρώ ότι είσαι κατά ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από τον μέσο όρο των δημοσιογράφων μας (το υστερόγραφο θα αυτοκαταστραφεί μόλις το διαβάσεις - σαν το mission impossible ένα πράμα).

http://www.youtube.com/watch?v=k55NuWQCh78

The Bgt said...

Απαπαπα Γατττι!
Μη το σκεφτεις καν να δουλεψεις σε κανα ραδιοφωνο ή σε καμια εφημεριδα.
You will be assimilated! Θα σε κανουν σα τα μουτρα τους.
Resistanse is futile!

skrats
Καλα η παραγραφος με το Βατραχο το γελιo! Να δουμε ποιος θα προλαβει πρωτος.Οποιος χασει περνει Λεμονη ή Αλεφαντο ;)
Αν και καποιοι λιγουρευονται Κετσπαγια. Εγω παντως ειμαι επιφυλακτικη με τον Τιμουρ, στο τσουκου-τσουκου μπολ μια χαρα τα παει. Για παραπερα ομως? Δεν εχουμε δειγματα.

skrats no2
Διαφωνω καθετα με τον Καραγκουνη. Αμα θελει 1-0 και τσουκου-τσουκου ας παει αλλου. Μεγαλο πισωγυρισμα θα ειναι. Ας εχουμε και βλεψεις για κατι πιο ελκυστικο κι ας μην παρουμε πρωταθλημα ποτε.
Βαρεθηκα το ανταρτικο..ενταξει καναμε πορειες πηραμε και ενα Euro αλλα μπαστα πια..

Πανάθας said...

@The Bgt:

Το να παίζεις επιθετικά μόνο και μόνο για να λες ότι παίζες επιθετικά χωρίς να παίρνεις αποτελέσματα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ.

Όμορφο ποδόσφαιρο παίζουν οι ομάδες που έχουν ισσοροπία σε ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ τις γραμμές. Μια ομάδα πρέπει να λειτουργεί σαν μια καλοδουλεμένη ορχήστρα. Αλλιώς είναι φάλτση.

Εφόσον ο ΠΑΟ - ως μεγάλη ομάδα - πάει για πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσει την νίκη, να "κλειδώσει" που λέμε το ματσάκι. Αφού βλέπει ότι μπροστά δεν σκοράρει και πίσω έχει τους Άμποτ και Κοστέλλο, τότε η λογική επιτάσσει να κρατήσει το σκορ μια και οι 3 βαθμοί μετράνε πιο πολύ από μια καλή εμφάνιση (άσε που για σένα είναι καλή, για μένα ήταν ΑΘΛΙΑ).

Θέαμα μπορεί να προσφέρει μια ομάδα και σε ένα ματς που θα κερδίσει 1-0.

The Bgt said...

Δε διαφωνω Παναθα(!!!!!).
Αλλα δε νομιζω οτι ο Καραγκουνης μιλουσε με 1-0 σε συνδοιασμο με θεαμα. Εγω καταλαβα οτι εννοησε "αφου κερδιζουμε 1-0 ας μην ξανοιγομαστε για να κρατησουμε το σκορ". Και να σου πω αν ειναι ενα νοκ ουτ παιχνιδι και πας για κανα κυπελλο παω πασο.
Αυτο τωρα πως μπορει να συνδοιαστει με ευχαριστο θεαμα μονο Καρα το ξερει. Και προσεξε ομιλω για ευχαριστο θεαμα οχι για τη Βραζιλια του Πελε.

Οπως επισης νομιζω οτι στην Ελλαδα μας αρεσει να γκρινιαζουμε συνεχεια (δεν ειναι δικο σου προνομιο αυτο Παναθα) και με τιποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι γιατι λατρευουμε το δραμα. Ζουμε για το δραμα και την υπερβολη.

Αν κραταμε το 1-0 μας κραζουν γιατι νικαμε με τη ψυχη στο στομα. Αν παμε πιο επιθετικα (με το ρισκο της ισοφαρισης) πεφτει το κραξιμο γιατι δεν παιξαμε για το αποτελεσμα.
Περα απο τους επαγγελματιες γκρινιαρηδες και τις drama queens παιζει ρολο το πως αντιλαμβανεται ο καθενας το ποδοσφαιρο κα δει το ελληνικο.
Εμενα αυτος ο φρεσκος (και τρελλουτσικος) αερας που εχει φερει ο Τεντας μου αρεσει.
Δε βρωμαει ψωροκωσταινα..και μονο που τον ακουω στις συνεντευξεις μετα τον αγωνα να μιλαει σαν ανθρωπος και με ωραιο και συγκροτημενο λογο με κανει να αισθανομαι κατι τις απο πολιτισμενο ποδοσφαιρο.

Εχω γκωσει πια απο ολους τους κακομοιρηδες προπονητες που εχουν σαν σκοπο πιο πολυ να καλοπιανουν τον προεδρο και την εκαστοτε θυρα παρα να μας κανουν να νοιωσουμε τη μαγεια του ποδοσφαιρου.

Και μεγαλυτερος αρχικακομοιρης απο το Βατραχο δεν υπαρχει. Και μονο που συνεργαστηκε με το διαβολο και ανεχτηκε τις παραγκες με κανει να τον απεχθανομαι. Εξαλλου γι αυτο διακριθηκε ΜΟΝΟ στην Ελλαδα, επειδη ξερει καλα να δουλευει στο βοθροσυστημα. Χαμαιλεων στα σκατα...

tzonakos said...

again... who is Batraxos ???

eforas said...

Υπερπλήρες ξανά το ποστάρισμά σου! (Να ποστάρεις, που λένε και στη σύγχρονη μπασκετική διάλεκτο) Δεν θα σου πρότεινα να πας σε ραδιόφωνο, γιατί πρέπει να είσαι γάβρος! Μπορείς να βάλεις διαφημίσεις στο μπλογκ αν θες!

Επίσης θα έλεγα να κάνουμε περισσότερα αφιερώματα στο σινεμά! Το έργο στο ελληνικό πρωτάθλημα το έχουμε δει και ξαναδεί!

Πολύ καλησπέρα μας!

The Bgt said...

Βατραχος is Ducan Bajevic!
(νομιζω ετσι τον βαφτισαν οι Αεκτζηδες ως το αντιθετο του πριγκηπα??)

Scratch
Τελικα υπαρχει και χειροτερη αμυνα απο Βυντρα - Σαριεγκι. Αυτοι τουλαχιστον εφαγαν μονο 2 :D

Scratch2
Διαβασα καπου οτι ο Παο θελει τον Κουστιανικουλη (ή όπως στον καλο τον λενε.. μα ονομα ειναι αυτο??).
Τον πηρε... τον πηρε 2 φορες σημερα ;)

Πανάθας said...

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.

"Μπαλάρα" από τον ΠΑΟ.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Εμάς δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα αλλά το θέαμα σύμφωνα με κάποιους από εσάς, οπότε δεν θέλω απογοήτευση. Τι πιο θεαματικό από μια ήττα με 3-2 στην έδρα σου. Θα έρθουν και μεγαλύτερα σκορ κάνετε υπομονή.

Υπομονή δύο χρόνια ακόμη. Μέχρι να ξευτιλιστούμε τελείως να μας φέρουν άλλον Τεν Κάτε να ξανακάνουμε υπομονή για άλλα δύο χρόνια (αυτόματη ανανέωση λες και δεν "μετράνε" τα χρόνια της συνεχούς σφαλιάρας).

Περιμένω το βράδυ έκτακτη εκπομπή του Γκότζου στον Sport-Fm να πάρω "γραμμή" για να ξέρω τι να λέω αύριο (κοινώς να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα).

Υ.Γ. Φυσικά για το Αριστοφανικό φετινό θέαμα δεν φταίει μόνο ο Τεν Κάτε. Οι ένοχοι είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτήν την αστεία ομάδα που κάποιοι από εσάς θαυμάζετε.

The Bgt said...

Κατσε βρε Παναθα, 5 γκολ μπηκαν και ωραιοτατα γκολ κι ολας!
Αρα αν μη τι αλλο προσφερουμε θεαμα!
Και που να δεις ποσο θεαμα θα προσφερουμε στη Νεα Σμυρνη με την ευγενικη βοηθεια του Ρεκομπα.
Αν μη τι αλλο οι αγωνες μας δεν ειναι βαρετοι!

Εγω ακομη στηριζω τον Τεντα. Γιατι βασικα πιστευω οτι το προβλημα του ΠΑΟ και ολων των μη ΟΣΦΠ ομαδων ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Τα τελευταια χρονια τα πρωταθληματα τα πηρε ο Κοκκαλης και ο Μπαγιεβιτς (με την εξαιρεση του Σουμ). Και ο ΟΣΦΠ ως πρωταθλητης τις περισσοτερες φορες αθλιος ηταν.
Νομιζω το βασικοτερο θεμα ειναι αν πραγματι μπορει να αναδειχθει μια ομαδα μεσα απο τις συνθηκες ενος λαμογιοποδοσφαιρου.

Και ο ΟΣΦΠ επιβιωνει τοσα χρονια γιατι με την παραγκοστηριξη και με την αγνοια της ηττας απεκτησε καρδια πρωταθλητη. Τωρα ομως που οι παικτες αυτης της φουρνιας φευγουν εχει πλεον και ο ΟΣΦΠ προβλημα.

Αν δε φτιαξει το πρωταθλημα μας (τουτεστιν να απολαμογιοποιηθει, να σταματησει να υπαρχει μονο για να αυτοικανοποιουνται οι καφροι-οπαδοι και να θυμισει παλι κατι απο θεαματικο αθλημα) φοβουμαι οτι ουτε ο Βγενο ουτε ο Μπαγιεβιτς θα ειναι αρκετοι, ουτε καν ο Κοκκαλης.

coachp said...

Πανάθα, θα σε απογοητεύσω, Κετσετζόγλου για σήμερα. Αυριο ο Γκοντζος...

Laplace said...

gatti ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ bLOG ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΤΣ ΜΟΥ..
ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ..

Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

zouk said...

Παναθα εχει pc στο νοσοκαμειο?Μετα απο αυτο το ματς πρεπει να εισαι σε νευρολογους.(Πλακα κανω φυσικα)

Τωρα στο θεμα.Οσο μπορω θα στηριζω αυτη την ομαδα θα το κανω.Ελπιζω οτι μπορει να βρει τον δρομο της.Παντως σημερα γελασα πολυ στο γηπεδο.Γελαω με την γκρινια των γυρω.Ο καθενας διαλεγει σε ποιον παιχτη θα τα χωσει και ριχνει.

Μπραβο και στον Εργοτελη και βασικα στον Κουτσιανικουλη που χρειάζονταν λασο οι παιχτες μας για να τον πιασουν.

Περιμενω με αγωνια αλλα και περιεργεια να δω τι θα κανουμε το Σαββατο με τον Πανιωνιο.

Πανάθας said...

Δηλαδή βρε the bgt για να νικήσεις τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή στην έδρα σου πρέπει πρώτα από όλα να φτιάξει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο?

Ισχύει και για σένα ότι είπα και στο γατί.

Αν θες να δικαιολογήσεις μια κατάσταση βρίσκεις πολλές δικαιολογίες.

Είναι η άποψη σου, είναι σεβαστή, αλλά τα αποτελέσματα δεν την δικαιώνουν.

Πανάθας said...

Φίλε Zouk είμαι ηρεμότατος (το ξέρω ότι κάνεις πλάκα) γιατί ξέρω τι να περιμένω από αυτή την ομάδα.

ΑΛΛΟΙ :-) πέφτουν από τα σύννεφα.

Δυστυχώς με αυτόν τον προπονητή, ΕΤΣΙ θα πάει όλη η χρονιά.

Και επειδή κάποια στιγμή θα τον διώξουν, καλό είναι να γίνει μια ώρα νωρίτερα μήπως και σώσουμε την χρονιά.

coachp said...

laplace, πάλι βρίζεις ρε φίλε? Πήρες σβάρνα τα μπλογκς τώρα να αποδείξεις το βρισιδολόγιο σου...?

Τι θες να κάνω στο δικό μου μπλογκ, να σου πω ευχαριστώ που με βρίζεις..?
Δημοσιοκάφρος, αλήτης ρουφιάνος και άλλα πολλά. Πόσο κόμπλεξ ρε παιδάκι μου. Θες ρε να σε προσλάβω? Θες να σε στείλω στην πράσινη? Πες μου συγγνώμη, και υπόσχομαι να το κάνω. Στο λέωφ εδώ ενωπιων όλων. Βρες τα αρχίδια να ξεχωρίζεις το σωστό και το λάθος απλά.

Laplace said...

coachp δεν μιλω με τετοιες..
μιλω ή με γυναικες ή με ανδρες ή με γκει..με κυριες σαν εσενα δεν μιλω..
μην ασχολεισαι αλλο,ξεκολλα μην σε ξεκολλησω μια κ καλη..

The Bgt said...

Παναθα, τα πραγματα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα απο νικες εις βαρων των... μικρων.
Το προβλημα ειναι βαθυτερο. Για μενα δεν ειναι τυχαιο που ο ΠΑΟ "μικρυνε" τοσο πολυ στα χρονια της απολυτης λαμογιοποιησης του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Οχι οτι πριν ηταν τα χρονια της αθωοτητας αλλα επι κυριαρχιας Βαρδινογιαννη περνανε κι αλλες ομαδες το πρωταθλημα δεν υπηρχε ο τωρινος ξεπεσμος.

Ειναι πραγματικα θεμα προοπτικης. Εμενα δε με πολυπειραζει που χασαμε απο τον Εργοτελη γιατι στο δικο μου το νιονιο ολες οι ομαδες μπορουν να χασουν απο ολες. Εκεινο που με πειραζει ειναι ο τραμπουκισμος και η λαμογια του Θρηνου που πρεπει να περνει νικες και τιτλους ετσιθελικα και εχει ισοπεδωσει καθε εννοια αθλητισμου και fair play. Με ενοχλουν ολοι οι λαμογιοπαραγοντισκοι που στην ουσια σιγονταρουν το Θρηνο και τρωνε απο τα ψυχουλα του.

Σε τοσο αρρωστημενο περιβαλλον πως γινεται να φτιαξεις κατι υγειες και να κερδιζεις κι ολας?
Ολα εχουν σχεση μεταξυ τους. Αν θες και οι λαθος επιλογες του καλοκαιριου (αγορα παικτων για να μην τους παρει ο Θρηνος, τεχνικος δ/ντης ο ασχετος Αντωνιου κοκ)ειναι σε απολυτη συναρτηση με το λαμογιοπεριβαλλον.
Και σε απολυτη αντιθεση με την αναθεση της ομαδας στον ΤενΚατε. Που οσα λαθη και να κανει ο ανθρωπος ειναι απο αλλο επιπεδο πολιτισμου και ποδοσφαιρου.

Η Νικη του ΠΑΟ και των οπαδων του δε θα ειναι να παρει τον Μπαγιεβιτς που εχει διαπρεψει στη λαμογια για να παρει ενα τιτλο.. αλλα να χαραξει αλλο δρομο. Κι ας μη σωσει και παρει τιτλο ποτε.

Εμενα αποψε το παιχνιδι μου εβγαζε μια υγεια, ηταν καλο, ειχε ανατροπες και οκ εχασε η ομαδα μου. Δε κερδιζεις παντα ξερεις (εκτος αν εισαι ΟΣΦΠ).
Οι αποδοκιμασιες στο τελος ομως με προσγειωσαν αποτομα και λυπαμαι αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο ΠΑΟ θα πρεπει να ξεκινησειτην αλλαγη νοοτροπιας απο καποιους οπαδους του που φαινεται οτι εχουν γαυροποιηθει.

Πανάθας said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (που λέει και ο γαύρος Παπαδόπουλος)? Προς τι τα μίση και ο αλλησπαραγμός? Για πέτε και μένα να μάθω.

------------------

Λοιπόν έκανα ένα μικρό copy/paste, σχολίων οπαδών του ΠΑΟ, γιατί νομίζω πως κάποιοι εδώ μέσα ή διαβάζουν πολύ DERBY ή δεν έχουν καταλάβει πια ομάδα υποστηρίζουν (με BOLD η άποψη που με εκφράζει 100%):

"Bay-Bay Ten Whell comme Dousan "

"-Κ Η Δ Ε Ι Α-"

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...!!!!"

"etsi re.etsi 8a pame mprosta polla mpravo"

"akoma kai to vrisimo re paidia pleon exei xasei tin axia tou... ti na pei kaneis??"

"dioxte vintra tzioli kai ten kate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"PARAKALW NA DHMOSIEUTEI O TEN KATE EINAI APARADEXTOS.shmera mikrhne tn omada mas.dn ftaiei oute h amuna oute tpt.otn kaneis allagh kai vgazeis enan eksairetiko gabriel gia na mpei ena palto onomati tziolis shmainei pws kati dn paei kala.ontws to exei xasei to paixnidi o ollandos"

"ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"ashetos proponitis, na figei amesos mono kako kanei.to gipedo fonaze petahte tis faneles kai ante sto kalo ihan adiko? Na stamatisoun ta polymetohika tsirakia na mou lene na kano ypomoni, diladi tosa hronia ti kanoume?"

"παυλο θεε παρε την παε"

"ο τεν κατε δεν πουλαει τεντες?"

"ante re ten kate h opos se lene traba spiti soy na broyme thn ygeia mas"

"kala na pathoume...2o paixnidi pou trwme 2 goal se 5 lepta kai o ten kate vazei ton tzioli na girisi to paixnidi..pou pas re karamitrooo"

"ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟΣ Ο ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΗ........."

"Ο άνθρωπος κοιμάτε στο πάγκο.Η άμυνα είναι για τα πανυγήρια.΄Έχουν περάσει οι εποχές που έπαιρνες παιχνίδια μόνο με την φανέλα.Ο ρεκόμπα θα κάνει πάρτυ το σαββάτο."

"Τουλάχιστον υπάρχει σταθερότητα στην άμυνα, τρώει 2 ή 3 γκόλ σε κάθε ματς."

"prolabainoume na paroume to Ntousan!den yparxei swtiria me ayton ton proponiti.zei se allo kosmo.kai ayti pou exoun ton programatismo kalytera na ksanaginoun sxoliastes stin tileorasi!!!"

"koukouroukou..."

"ΝΤΟΥΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΠΑΟ ΠΕΘΑΙΝΗ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 100 ΚΡΙΜΑ....."

"Καμία δικαιολογία και καμία ανοχή. Αυτός δεν είναι παναθηναικός. 18.000 κόσμος πήγε σήμερα, βρείτε μου έστω ένα λόγο γιατί να ξαναπατήσουν όλοι αυτοί στο γήπεδο! Ο Παναθηναικός μετά από 1 πρωταθλημα στα 12 χρόνια δεν έχει περιθώρια να χτίζεται. Μόνο να πρωταγωνιστεί. Οτιδήποτε διαφορετικό αυτού απορρίπτεται."

"kala,,tetoia omada pragmatika...einai n tn vrizeis!!!gelane mazi sas reeeeee!!!xipniste"

"Dusan eisai trela me tin prasini fanela!!"

"Ήρθε η ώρα του Ολλανδού να μας αποχαιρετήσει...10 επίσημα ματς...3 νίκες 3 ισοπαλίες 4 ήττες..άδειασε μας τη γωνιά λοιπόν!Όσο για τα σημερινά...βγάζει Γκάμπριελ,Σάλπι και βάζει Τζιόλη για να....γεμίσει το κέντρο...χαχαχαχαχ! Η αμυντική λειτουργία παραπαίει,τουλάχιστον κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν είναι θέμα προσώπων το γελοίο θέαμα που παρουσιάζουμε στην άμυνα.Αν θέλει χρόνο ο Όλλανδος να πάει σπίτι του και του δίνουμε όσο θέλει!Όσο για τους ανθρώπου γύρω από τον κ.Πατέρα...αποτύχατε για φέτος πριν καν μπει ο Νοέμβριος!Ο κ.Αντωνίου που είναι κρυμμένος???"

"Αίσχος!Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει για άλλο ένα θέατρο του παραλόγου.Εγώ προσωπικά κουράστηκα,αηδίασα.Που κατάντησε η ομάδα.."

"diwxte ton..."

"den paei allo sto IDIO ERGO THEATES!!!!! epiteloys na analaboyn tis eythines toys oloi toys... o kosmos exei barethei pia... skorpoxwri sthn amyna, anapotelesmatikotath epithesh kai 5 bathmoys pisw ex arxhs!!!!! o TEN KATE einai alloyyy!!!! den paei allo pia mia plhrhs ANARXIA!!! kai epiteloys ayto to ....roteison prepei na stamathsei!!!!! o kosmos exei BARETHEI!!!!"

"an den fygei k twra o 10-10 pote perimenoun na ton steiloun ton anthropo spiti tou?????????????????????????? eleos piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eleos........"

"palatia stin amo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!parte ton bajevic mono autos bori na vgalei tin omada apo auto to adiexodo!!! epigodos parte ton kai pite tu na pari mazi tu tn vintra ton tzioli kai to palto tn souzaaaaaaa ten kate e3o apo edo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


#NTROPI TOUS.I ANEXEIA FTANEI.PREPEI NA ARXIZOUME NA TOUS KRAZOMAI...MPAS KAI BALOUNE MUALO!"

"νομιζω οτι ηρθε η ωρα του μπαγεβιτς.δεν βλεπω κατι αλλο."

"ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΙΩΝΙΕ ΒΟΗΘΕ"

"TEN KATE PES ALEURI... O KOUTSIANIKOULHS SE GHREVEI!"

Πανάθας said...

ΔΙΑΦΩΝΩ The Bgt και το ξέρεις.

Δηλαδή όλη την "ομορφιά" του ποδοσφαίρου την βλέπεις στον ΠΑΟ και στα αποτελέσματα που φέρνει?

Δεν συμφωνώ με αυτή την λογική. Εδώ παίζεις, αυτά τα λαμόγια ανταγωνίζεσαι, σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα συμμετέχεις και όταν συναναστρέφεσαι με "αλήτες" πρέπει να γίνεις και εσύ αλήτης και όχι να γυρίσεις το άλλο μάγουλο για να σε πουν ανώτερο.

Αλλιώς θα είσαι μόνιμα στην σφαλιάρα και απλώς θα έχεις την ψευδαίσθηση της ανωτερότητας. Γιατι περί ψευδαίσθησης πρόκειται.

Αυτό που λες εμφυσήθηκε την περίοδο του Τζιγγερισμού από τον ΜΕΓΑ επικοινωνιολόγο ΓΚΟΤΖΟ, για να "καλύψει" την ανικανότητα του αφεντικού του να προστατεύσει την ομάδα.

The Bgt said...

Μα να μην ειναι Παναθηναικος ο Χαρρυ Ποτερ να αγγιζε την ομαδα με ενα μαγικο ραβδακι για την εκανε ετσι ξαφνικα πρωταθλητρια και οχι να χτιζεται και να χτιζεται και να χτιζεται...

Το μπαγασα τον Χαρρυ..

coachp said...

ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΚΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...

The Bgt said...

Παναθα φυσικα και διαφωνουμε.
Αυτο που αποκαλεις εσυ "μονιμα στη σφαλιαρα" εμενα δε με αγγιζει καθολου.

Γιατι δεν ταυτιζομαι με τις νικες ουτε με τις ηττες της ομαδας μου και δε νιωθω κατωτερη επειδη ο Ολυμπιακος πηδει και δερνει τοσα χρονια. Νιωθω και ειμαι ανωτερη γιατι εχω αξιοπρεπεια, ηθικη και δεν ειμαι προβατο κανενος.

Στη δικη μου λογικη, ψυχη, νοοτροπια, η νικη μιας ομαδας δε σημαινει οτι πρεπει να προδωσω τις αξιες μου για να νιωσω καποιος.
Γι αυτο και απεχθανομαι τον ΟΣΦΠ και τους οπαδους του των τελευταιων 12 χρονων. Αντιπροσωπευουν οτι μισω στην Ελληνικη κοινωνια.

Για αυτο σου λεω, ολα ειναι θεμα προοπτικης.
Περαν τουτου ομως η λογικη του ΟΣΦΠ ειδες που καταντησε το ποδοσφαιρο μας.

Και συγνωμη αν ειναι να ζω μες στα σκατα για να νιωθω καποιος χαρισμα και τα πρωταθληματα τους και η μπαλλα τους.

Πανάθας said...

The Bgt θα σε στεναχωρέσω το ξέρω αλλά δεν νομίζω πως ο ΠΑΟ είναι προϊόν παρθενογέννεσης. Έχει κάνει και η ομάδα μας "πραγματάκια" για τα οποία δεν θα έπρεπε να νιώθει κανείς περήφανος.

Και εν τέλει, το να προστατεύσεις την ομάδα σου δεν είναι παράνομο, ούτε λαμογιά. Και εγώ δεν θέλω να παίρνει κάλπικα πρωταθλήματα.

Το να φτιάξεις μια αξιόμαχη ομάδα που να μην ξευτυλίζεται σχεδόν κάθε αγωνιστική και αυτό δεν είναι λαμογιά.

Υ.Γ. Παρακαλώ τις αντιμαχόμενες παρατάξεις να συνεχίσουν τον "πόλεμο" και την χυδαία υβρεολογία τους στα του οίκου τους, κοινώς στα blogs τους. Αρκετά αηδιασμένοι είμαστε σήμερα. Τσαμπουκάδες μέσω internet κάνουν μόνο οι θρασύδειλοι.

gatti said...

ΕΛΕΟΣ!!! Δεν θα μου φτάσει ένα 24ωρο να τα διαβάσω όλα αυτά!

The Bgt said...

Ναι Παναθα σε αυτο θα συμφωνησω, ο καπεταν-Γιωργης δεν ηταν κανενας αγιος.
Αλλα οταν ο καπεταν-Γιωργης εβγαινε με τις κουμπουρες στο γηπεδο δεν ειχε κλειδωμενα τα πρωταθληματα ο ΠΑΟ. Και η Λαρισα πηρε και ο ΠΑ0Κ πηρε και η ΑΕΚ πηρε.

Εδω πια εχει ξεφυγει το πραγμα και ειλικρινα χαιρομαι που ο ΠΑΟ δεν εχει ακολουθησει. Δεν ξερω αν ο Τζιγγερ το εκανε απο ανικανοτητα ή λογων αρχων αλλα δεν πεσαμε στο Βουρκο των ΓκαγκατσοΚοκκαληδων.

Το ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ μου εδω, πρεπει να αποφασισουν οι φιλοι του ΠΑΟ τι θελουν επιτελους: να γινει ο ΠΑΟ ο νεος δικτατωρ ή η αφετηρια για ενα υγειες ποδοσφαιρο?
Το πρωτο ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα δε θα μας παει πουθενα. Εκτος αν αρκουμαστε στο να ειμαστε εμεις αυτοι που πηδουν και δερνουν ολους τους υπολοιπους.
Αυτο το τελευταιο ομως εμενα δε με αφορα καθολου.

Πανάθας said...

τι είναι ένα 24ωρο μπροστά σε.....100 χρόνια.

;-)

The Bgt said...

ΣΙΩΠΗ ΓΑΤΤΙ! ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ! ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ!! :)

Πανάθας said...

The Bgt (δεν με αφήνεις να πάω να φάω) ο Γιώργος (αν και λαμογιές δεν κάναμε μόνο επί Τζορτζ, κάναμε και επί ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) δεν έκανε ότι και ο Κρόκους όχι λόγω μεγαλοψυχίας αλλά επειδή στα "χρόνια" του, το CL λεγόταν Πρωταθλητριών και τα έσοδα ήταν μηδαμινά. Όταν κατάλαβε τι παιζόταν το '96, πρόκανε ο χοχο και οι μπαρμπαθωμάδες, φάγανε τους Τριβελοτέτοιους και βάλανε τους Γκαγκατσοτέτοιους.

Πλατιάζουμε όμως και δεν με συμφέρει(πεινάω).

Αν είναι να συζητήσουμε για την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου να συζητήσουμε.

Αλλά εδώ προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη τι έφταιξε και η ομάδα έχασε από τον Εργοτέλη. Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έφταιξε και για αυτό? Γιατί αν για σένα είναι ΥΓΕΙΑ να χάνει ο ΠΑΟ στην έδρα του από τον Εργοτέλη, για μένα είναι αρρώστεια.

Άρα λοιπόν που οδηγούμε την κουβέντα?

Πρέπει πρώτα από όλα να ορίσουμε τι είναι ΥΓΕΙΑ και τι αρρώστεια.

Πάει μακρυά όμως η βαλίτσα. Έως το Άμστερνταμ.

;-)

tzonakos said...

Eαν ο coachp που δε ξέρω ποιός στο καλό ειναι συνεχίσει να βρίζει ετσι, δεν θέλω να γράψω ουτε να διαβάσω κανένα σχόλιο εδω.

Προς το παρόν θέλω να πώ οτι όλοι όσοι έχουν έτοιμο το σύνθημα "διώξε αυτόν", "διώξε τον άλλο" κλπ κλπ ειναι οπαδοί και μάλλον δεν εχουν άλλη δουλειά να τους ενδιαφέρει.
Παρά το κάζο, είμαι νηφάλιος, ήρεμος και όπως είπαμε ... ψυχαγωγία :)

tzonakos said...

Ζαλίσαμε και το gatti εδω με τόσα ... :)

The Bgt said...

Ειπαμε βρε παληκαρι βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικη προοπτικη.

Αντε πανε φαε τωρα, εγω παω να δω "the big bang theory" με παρεουλα, αντε γιατι αμα γραψουμε κατι ακομη θα μας τιμωρησει το γαττι :D

Πανάθας said...

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ

:-))


(πάω να φάω γιατί θα με διώξει η γυναίκα μου)

pensierix said...

Προσυπογράφω το υστερόγραφο του Πανάθα και πάω παρακάτω.

Το μεγάλο θέμα για τον ΠΑΟ δεν είναι αυτή τη στιγμή ούτε οι χτυπητές αδυναμίες του ούτε ο προπονητής.

Το πως θα διαχειριστεί η νέα διοίκηση την πρώτη μεγάλη κρίση που έχει να αντιμετωπίσει, αυτό είναι το θέμα. Διότι πλέον τα κοκκόρια είναι πολλά.

Όσον αφορά στον αγώνα, είναι εμφανές ότι ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα χωρίς ισορροπία και ταυτότητα. Πόσοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο είχαν παίξει μαζί πριν από σήμερα; Εδώ ο Τεν Κάτε φέρει την αποκλειστική ευθύνη. Για τα της άμυνας, τα προβλήματα είναι γνωστά αλλά όσο και άχρηστοι να είναι οι αμυντικοί, τόσα πολλά γκολ είναι κάτι το πρωτοφανές από τη στιγμή που οι ίδιοι παίκτες σχεδόν τα ίδια γκολ τα είχαν δεχτεί σε ένα πρωτάθλημα. Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για κακή αμυντική λειτουργία. Μου φαίνεται ότι ο Τεν Κάτε τράβηξε πολύ την κουβέρτα προς τα μπροστά και τα πόδια κρυώνουν...

gatti said...

@πανάθας: Mάλλον πρέπει να ανησυχούμε και οι δύο...

ΥΓ. Σειρά μου! Mission impossible! Πες μου ότι έβλεπες και Combat, Bonanza, High Chaparral kai Hawaii 5-0!



@the bgt: Kαι πώς να δουλέψω σε ραδιόφωνο ή εφημερίδα; Οταν θα χάνουμε, δεν θα μπορώ να αποδώσω...

σκρατς: Ασε, γιατί βλέπω να μας κάνει σύντομα ποδαρικό ο βάτραχος.

σκρατς: Κι εγώ διαφωνώ με Κάρα, αλλά..


@tzonakos: Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τον "βάτραχο του Νερέτβα" εεεε σόρι, τον "πρίγκιπα του Νερέτβα"...



@eforas: Καλομελέτα κι έρχονται τα αφιερώματα στο σινεμά. Με βλέπω να την κόβω την μπάλα...


@the bgt (again): Tώρα που το λες... Εχω ξεχάσει γιατί τον έβγαλαν βάτραχο!!!

σκρατς: ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει χειρότερη άμυνα.

σκρατς: Νομίζω ότι μπερδέψαμε ποιος πήρε ποιον...



@πανάθας: Eλα τώρα πες την αλήθεια! Πες ότι χάρηκες σήμερα!

Σαν αποτέλεσμα ήταν θεαματικό δεν μπορείς να πεις! Τα ακούμε αυτά τα αποτελέσματα όταν έρχονται στη Γηραιά Αλβιόνα και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον θαυμασμό μας!

Ο Γκόντζος από όσο άκουσα ήταν "έτσι και γιουβέτσι". Στήριξη και μπηχτές, μπηχτές και στήριξη...



@the bgt (again): Kι εγώ στηρίζω τεντά. Και προκειμένου να μας κατσικωθεί ο βάτραχος, τον στηρίζω και για μια ολόκληρη πενταετία άμα λάχει.



@laplace78: Μη με ευχαριστείς. Εγραψα αυτό που βλέπω και αισθάνομαι.
Μόνο μην αλληλοβρίζεστε εδώ, σε παρακαλώ...



@zouk: Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Οτι με τόση γκρίνια και μουρμούρα και τέτοια επίθεση που θα δούμε αύριο (σήμερα πια...) στις φυλλάδες, δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα να βρει το δρόμο της. Για να γίνει αυτό χρειάζεται προπάντων ηρεμία. Κι αυτό είναι το ΜΟΝΟ που δεν θα έχει...



@coachp: Ισχύει και για σένα ό,τι έγραψα στον laplace. Καλύτερα να πάτε να τσακωθείτε αλλού... Κι όσο για το βρισίδι που σου ρίχνουν; Τα ήθελε κι εσένα ο κώλος σου! Με τέτοιο θέμα που ανέβασες!



@tzonakos: Kι εγώ προσπαθώ να είμαι ήρεμη, αλλά δεν τα καταφέρνω απόλυτα. Πάντως, συμφωνώ πως δεν είναι λύση το "διώξε αυτόν" ή "φέρε τον άλλο".

ΥΓ. Ξέρεις τι είναι να διαβάζω κριτικές και σχόλια για το ματς, αναλύσεις και αντιπαραθέσεις και ξαφνικά ξέμπαρκα ανάμεσα σ΄ αυτά τα βρισίδια του coachp και του laplace;



@the bgt και πανάθας: Παρόλο που ούτε κι εγώ θεωρώ πως ο Ρίνγκο ήταν κάποιος άγιος και παρόλο που πιστεύω πως θα εκμεταλλευόταν καταστάσεις αν είχε τη δυνατότητα, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την bgt ότι ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ και ΤΟΣΟ ΑΠΛΗΣΤΟΣ σαν τον Κόκκαλη ΔΕΝ ήταν.



@pensierix: Σωστότατος! Το μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η διαχείριση της κρίσης. Και από τον τρόπο που θα την διαχειριστεί η διοίκηση θα φανεί αν έχει απαλλαγεί από τις αρρώστιες του παρελθόντος ή αυτές εξακολουθούν να αναπτύσσονται στον οργανισμό της.

Ο Τεν Κάτε είχε ευθύνες μεγάλες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Επιμένει να ανεβάζει ψηλά την άμυνα, χωρίς να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία με τα γνωστά αποτελέσματα. Ετσι όπως πάμε, θα δικαιωθεί ο Πεσέιρο με τα τρία αμυντικά χαφ...