Friday, October 10, 2008

Eνας εφιάλτης ήρθε απόψε από τα παλιά...


Συγνώμη τώρα, αλλά αν τολμήσω να πω κακή κουβέντα για τον Ζάετς - παίκτη, θα πέσει φωτιά να με κάψει. Χώρια που θα με πούνε και άσχετη! Ακόμα θυμάμαι πόσο τον λάτρεψα, πόσο θαύμασα το αρχοντικό του στιλ, τις επελάσεις του από την άμυνα μέχρι την επίθεση, τις απίστευτες εμπνεύσεις του, το μπινελίκι που έριξα στον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον "σκοτώστρα" του Ηρακλή που του έκοψε τη μπάλα, ενώ μπορούσε να προσφέρει κι άλλα, ακόμα και στα 32 του.

Αλλά άμα με ρωτήσεις να σου πω για τον Ζάετς - προπονητή νοιώθω να ζω ξανά ένα κακό όνειρο. Οπως εκείνο του ΄97 όταν το 1-1 με τον ΟΦΗ (παράρτημα είπαμε μην ξεχνιόμαστε ε!) του Κουτσουπιά μας άφησε εκτός Ευρώπης μετά από 14 χρόνια.

Αν όμως η προπονητική καριέρα του Ζέκο ήταν ένα κακό όνειρο, ο Ζάετς - μάνατζερ είναι ο εφιάλτης ο ίδιος. Ο Κροάτης κολλητός των Βαρδινογιάννηδων, που έφερνε παίκτες από το πανέρι σε σταθερή βάση ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για το ότι "μίκρυνε" η ομάδα. Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Σάριτς (όχι Σέριτς, αυτό το παλτό το έφερε ο Μαλεζάνι), Μάριτς, Μίτου, Αντριτς, Ζουτάουτας ακόμα και ο Γκαλίνοβιτς είναι δικό του "έργο". (Εδώ που τα λέμε δηλαδή το μόνο καλό "κομμάτι" που έφερε - για τους άρρενες οπαδούς του "τριφυλλιού" και από ...σπόντα - ήταν η κόρη του Σουμ).

Κι όταν βλέπω τώρα τον Ζάετς που λάτρεψα σαν παίκτη και στη συνέχεια σιχάθηκα σαν μάνατζερ να επιστρέφει κάνοντας δηλώσεις για την ομάδα και αφήνοντας μπηχτές για τον νέο προπονητή, λέγοντας ότι θα μπορούσε η ομάδα να κάνει καλύτερη επιλογή και επαναλαμβάνοντας το "βαρδινογιάννειο μότο" ότι "οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται" που δεν λέω, σωστό - σωστότατο είναι, αρκεί τα υλικά που χρησιμοποιείς στο χτίσιμο να είναι τα καλύτερα και όχι δευτέρας διαλογής και να κινδυνεύει το σπίτι να σου έρθει στο κεφάλι στον πρώτο σεισμό δεν μπορώ παρά να ανησυχώ.
Οπως ανησυχώ όταν ακούω ότι θα ξαμολήσουνε τον Βέλιτς (σύμπτωση η κοινή - γιουγκοσλαβική - εθνικότητα ε;) στα Βαλκάνια και ειδικότερα σε Ρουμανία - Κροατία για να δει παίκτες. Γιατί κάτι μου λέει ότι ο Τζίγγερ που τόσο καιρό ...ξαπόσταινε παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα έπεισε με κάποιο τρόπο τους πολυμετοχικούς (και δεν ήθελε και πολύ μετά το μέτριο έως κακό ξεκίνημα...) πως η ενεργοποίηση του Ζάετς είναι η πλέον κατάλληλη λύση για να βρεθούν καλοί παίκτες για την ομάδα (μήπως πάμε και για "φάγωμα" του Κωστάκη;). Μόνο που τους καλούς παίκτες που έφερε ο Κροάτης, τους έχουμε δει και δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε...

***

Scratch: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Χτίζουμε κάτι μεγάλο". Ρε παλικάρι μου, σε φωνάζουνε που σε φωνάζουνε τα ΠΑΟΚια "οικοδόμο". Και κάθεσαι και μιλάς για χτίσιμο; Ελεος! Χρησιμοποίησε άλλο ρήμα!

Scratch 1: Και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ. Τι σχέσεις είχε ο Ζάετς με τον Αντωνίου;

Scratch 2: Nίκος Κούλης: "Να εξαφανιστεί η ΑΕΚ, θέλει ο Γκαγκάτσης". Μιλάμε τώρα δικέ μου ότι εσύ ανακάλυψες την Αμερική...

Scratch 3: Μήπως είναι εκ του πονηρού η μία αγωνιστική στον Μπαρκαουάν; Ηδη ο γαύρος φωνάζει για ποινή - "χάδι".

Scratch 4: "Φως": "Υπάρχει και ο Καστίγιο". Πάντα κοιτάει μπροστά αυτός ο γαύρος!

Scratch 5: Κοίτα φίλε μου σουξέ ο Γιούρκας!

Scratch 6: Ποια Εθνική; Αντε να αρχίσει το μπασκετάκι!

15 comments:

houli_v said...

Ρε συ gatti αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω όταν διάβασα το σημερινό πρωτοσέλιδο στο Φίλαθλο γιατί μεγάλος παίχτης ο Ζάετς αλλά και όπως τουλάχιστον φάνηκε ή δεν έκοβε το μάτι του ή το πιο πιθανό περισσότερο νοιαζόταν για την τσέπη του φέρνοντας σαπάκια παρά για τον Παναθηναϊκό .
Όχι πως αυτό είναι ντε και καλά κακό αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε ότι μιλάμε για κάποιον που πάνω από την ομάδα βάζει το προσωπικό του συμφέρον και άρα και αυτές οι δηλώσεις αυτό το σκοπό εξυπηρετούν .

Υ/Γ1 : Θυμάμαι όταν απρόσμενα την έκανε για Πόρτσμουθ (αν δε κάνω λάθος) μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξα
Υ/Γ2 : Σε λίγο θα ζητάνε συνεντεύξεις και από τον Μπάκε
Υ/Γ3 : Για το μόνο που διαφωνώ είναι για τον Γκαλίνοβιτς που εγώ τον θεωρώ αρκετά καλό τερματοφύλακα .
Υ/Γ4 : Η δήλωση του Λάζαρου είναι highlight :)
Υ/Γ5 : Καλό Σου-Κου γατουλίνι …

gatti said...

Aστα, μεγάλη απογοήτευση. Δηλαδή θα πάμε μπροστά με Ζάετς; Κι όχι τώρα ότι έχει γραφτεί ή ειπωθεί πως αναλαμβάνει κάποιο πόστο, αλλά το πράγμα μυρίζει από μακριά...

Το μάτι του κόβει και παρα-κόβει, αλλά παραείναι μέσα στα κόλπα και είναι "τσίπης". Τώρα είναι εκ πεποιθήσεως, είναι επειδή οι Βαρδινογιάννηδες ήθελαν να την βγάλουν στη φτήνεια, δεν ξέρω τι από τα δύο συμβαίνει το θέμα είναι ότι δεν έφερε καλούς παίκτες στην ομάδα.

ΥΓ1. Πώς δεν θυμάμαι! Θυμάμαι και πόσο έκλαιγαν μετά στην Πόρτσμουθ...

ΥΓ2. Ποιον Μπάκε; Αυτοί ήταν ικανοί να αναστήσουν τον Κυράστα! Αλλο που ο Γιάννης ήταν ΚΥΡΙΟΣ και δεν υπήρχε περίπτωση να πει κακό για κανέναν!

ΥΓ3. Εντάξει, δεν είναι σαπάκι - σαπάκι ο Μάριο. Είναι το λιγότερο σαπάκι από τα σαπάκια :p

YΓ4. Ναι, δήλωση highlight για να κοροϊδεύουν οι "αλλόθρησκοι".

ΥΓ5. Καλό Σουκού houli μου! :))

squarelogic said...

Συμφωνώ απόλυτα για τον Ζάετς-μάνατζερ,ου μην και για το ανέκδοτο 'Ζάετς-προπονητής'.
Και πάντα μου έκανε εντύπωση πως-αν ήταν επιλογή του Τζίγγερ το αστείο μπάτζετ-αποφάσισε να διακινδυνεύσει το καλο του όνομα,προσπαθώντας(?) να κάνει γκουρμέ φαγητό με υλικά φαστ φουντ.
Τώρα Κροάτες και Ρουμάνοι,είναι οι 2 εθνότητες απ'οπου κατεξοχήν θα απέφευγα να 'ψωνίσω"(εξαιρείται ο Ρουκάβινα!):ποιός απ'οσους είχαμε όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε?
Ο ενας πιο παλτό απ τον άλλον.
Αν αρχίσουν τις "βαρδινογιαννιές" πάντως θα βρουν τον κόσμο απέναντί τους.Και η αναθέρμανση της αγάπης του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο κερδος της θερινης "μεταπολίτευσης".

kakaskimos said...

Τι κακό είχε η συνέντευξη του Ζάετς? Είχε μια μπηχτή για τον πριμαβέρα, αλλά τίποτα άλλο κακό. Τουλάχιστον όπως το διάβασα εγώ.
Ενα σημείο που θα μπορούσε να σημειωθεί ήταν ότι όταν πήραν (μαζί κι αυτός ...) το 2004, οι μεταγραφές κόστισαν 500.000e. Ε, απλά δείχνει ότι είναι τσίπις, και αν πετάει κάποια μπηχτή, αυτή είναι για την τότε απόφαση της διοίκσης για το ύψος του μπάτζετ.
Λες να φέρει χειρότερους παίκτες απο Βύντρα, Σαριέγκι και σία?

ΠΑΥΛΟΣ said...

Και μετά λέτε ότι φταίμε που τρίβουμε τα χέρια μας!!!
Άντε καλώς τον δεχτήκατε, χιχιχι

coachp said...

Καταρχάς, ο Αντωνίου είναι ανθρωπος του Τζίγγερ. Ξεκινάω απο αυτό. Για τον Ζάετς, δεν ξέρω, υποθέτω, οτι αυτή η συνέντευξη και τα λεγόμενα της, δεν υπάρχει λόγος να βάζουν κανέναν σε σκέψη. Αυτά τα υποθέτω, απο κάποιες συζητήσεις με τους αρμόδιους ρεπόρτερ, που ουτε αυτοί είναι σίγουροι. Εικασίες, άρα... Ελπίζω να σε βοήθησα gatti στις ερωτήσεις που βασανίζουν το μυαλό σου. Κατα τα άλλα, συμφωνώ για τα γραφόμενα σου για τον ΖΑΕΤΣ. Μεγάλο λαμόγιο ο λαγός. Όσο παιχταράς ήτο, τόσο κακός μανατζερ είναι. Να ξέρεις οτι έχει ψηφιστεί ο καλύτερος κροάτης ποδοσφαιριστής όλων των εποχών...

νατασσΆκι said...

κι εμενα μου άρεσε ο Ζάετς παίχτης -μετά....
:)

Αντε, ν' αρχίσει το Μπάσκετ!

καλό ΣΚ γατί μου
:***

island said...

Όξω Ζάετς από την παράγκα. Όξω.

Ζουτάουτας. Τί παιχταράς-παλτό ήταν αυτός!!!! Σπάσαν τα τσιμέντα γατάκι. Γι αυτό αργεί ο Βοτανικός.

Θα δω πάντως τί παίχτες θα πάρουνε τον Γενάρη και θα μιλήσω.

ΥΓ1 Είδες που δεν απάντησα στο Γκόσιπ; Έτσι από άποψη!!!
ΥΓ2 Η αλήθεια είναι ότι έχω και την εξεταστική αλλά αυτήν την περίοδο φτάνω με δυσκολία μπροστά σε πισί γι αυτό και αργώ να απαντήσω ή χάνομαι. Συγχώραμε.
ΥΓ3 Μπάσκετ επιτέλους. Άντε να δούμε κανένα σοβαρό άθλημα.
ΥΓ4 Γουστάρω Καστίγιο στο λιμάνι. Με χίλια όμως. Να τα κάνει πουτάνα και να φύγει. Φαντάσου από την μία τον Τζόλε που χάνει την θέση και από την άλλη τον Καστίγιο να παλεύει με Ντιογό και Ντάρκο στα ντουζένια τους. Ατομική βόμβα μιλάμε!!! Διαίρει και βασίλευε που λέει και το σουξέ.

Φιλάκια γατάκι

gatti said...

@squarelogic: Aυτή την απορία την είχα κι εγώ... Γι΄ αυτό αναρωτιέμαι αν είναι "τσίπης" εκ πεποιθήσεως...

Κι εγώ μόλις ακούσω Κροάτες και Ρουμάνους κάτι με πιάνει. Μια ...ζωή τον καλό Ρουμάνο και τον καλό Κροάτη τους κυνηγήσαμε και δεν τους πήραμε (Χάτζι, Σούκερ). Μόνο δευτέρας διαλογής παίρναμε. Εξαιρείται βέβαια ο ίδιος ο Ζάετς και - θέλω να ελπίζω - ο Ρουκάβινα.

Α ναι κι εγώ το πιστεύω ότι ο κόσμος με την δυναμική που έχει τώρα είναι ικανός για μεγάλα πράγματα αν δει πισωγυρίσματα.



@kakaskimos: Ε, βέβαια! Τι κακό να δεις εσύ; Μόνο καλά βλέπεις στη συνέντευξη του "λαγού" και είναι και λογικό.

Γιατί, δεν τον έχεις ικανό να φέρει χειρότερους από Βύντρα - Σαριέγκι; Εγώ τον έχω!



@pavlos: Tρίβεις κι εσύ τα χέρια σου Παύλο μου; Αφού εσύ - λες ότι - δεν ασχολείσαι με τη μπάλα!

Εγώ έχω τα νύχια, εσύ άρχισες να γρατζουνάς... :-p



coachp: Eίναι γνωστό ότι ο Κωστάκης είναι άνθρωπος του Τζίγγερ. Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι η συνέντευξη δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά όποτε ακούω για Ζάετς λογικό είναι να ανησυχώ. Εκατσε και το ταξιδάκι του Βέλιτς και σκέφτηκα ότι μπορεί να πάει να δει παίκτες που πρότεινε ο "λαγός".

Τι να το κάνω που έχει ψηφιστεί ο καλύτερος Κροάτης παίκτης; Σαν μάνατζερ μας έχει καταστρέψει!



@νατασσάκι: Σαν παίκτης ήταν πράγματι αρχοντικός. Ημασταν τυχεροί όσοι τον είδαμε να παίζει ποδόσφαιρο (και εγώ ευτύχησα να τον δω αρκετά).

Αλλά μετά... μόνο αρνητικές εντυπώσεις άφησε...

Ναι, καιρός είναι να αρχίσει το μπασκετάκι γιατί μας έλειψε!!!

Καλό ΣΚ και σε σένα Νατάσσα μου!

Φιλιά! :***



@island: Γιατί δηλαδή δεν σου άρεσε ο Ζουτάουτας; Εχει ξαναπεράσει τέτοιο παιχτρόνι από την ομάδα;

Κι εγώ θα περιμένω το Γενάρη αλλά στο μεταξύ θα ...μιλάω κιόλας! :pp


ΥΓ1. Ετσι πρέπει! Κράτησες χαρακτήρα!

ΥΓ2. Πας καλά; Απολογείσαι επειδή δεν σχολιάζεις; Οποτε έχεις διάθεση θα γράφεις!

ΥΓ3. Ετσι! Ετσι! Αντε να δούμε και λίγο πορτοκαλί μπαλίτσα!

ΥΓ4. Α, εσύ είσαι διεστραμμένος. Τώρα που το λες... Θα τους έκανε όλους άνω κάτω. Βρε μπας και πρέπει να γυρίσει, για να δούμε ωραία σκηνικά;

Φιλάκια, Νησάκι!

tzonakos said...

Για το υστερόγραφο με το μπασκετάκι συμφωνώ απόλυτα.
Για το οτι ασχολήθηκες με τον Ζάετς ως μάνατζερ θελω να πώ οτι άλλο παίκτης, άλλο φταίχτης. Οι μάνατζερς, παράγοντες και λοιποί συνήθως ειναι φταίχτες.
Φταίνε 90% και κάνουν καλό 10%.
Η εστω 70-30, όσο θες.
Τον συμπαθώ τον Ζάετς αλλα ως φίλαθλος δεν μου πέφτει λόγος και πολυ να ασχοληθώ με Βέλτς, Ζαετς, Ιβιτς κλπ. ( Πολύ -τς στο τέλος ).
Ο Αντωνίουτς κάνει κουμάντο φέτος.
Αν του ζητήσουν να φέρει 5 φτηνούς θα το κάνει.
Αν του ζητήσουν δυο πανάκριβους θα το κάνει.
Δεν ξερω, δεν ασχολούμαι και πολύ με αυτά.

KitsosMitsos said...

Σχόλιο που τσακίζει! Έσκισες...
Καλημέρα

Alexandros said...

Καλημέρα gatti!

Toν Ζάετς τον θυμάμαι αμυδρά. Για να λένε όλοι ότι ήταν παικταράς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Αντίθετα, ως μάνατζερ τον θυμάμαι πολύ καλά. Ανέλαβε τον πλέον δύσκολο ρόλο. Να διαλύσει την ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Κυράστας και να κάνει μία νέα ομάδα από την αρχή. Οι πιθανότητες αποτυχίας ήταν μεγάλες διότι λάμβαναν χώρα αναπόφευκτες συγκρίσεις με το παρελθόν.

Stepas said...

To ίδιο σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα τη δήλωση του "οικοδόμου". Μα είναι δύνατόν; Σαν να το είπε επίτηδες!

Και Λούα Λούα και Καστίγιο πίσω! Όντως κοιτάνε μπροστά αυτοί. Δεν ξαναβάζουν και τον Γκόγκιτς να παίξει λεω γω...

Συμφωνώ στα όσα λες για Ζάετς. Έτσι ακριβώς είναι.

Καλό Σαββατόβραδο!

gatti said...

@tzonakos: To μπασκετάκι ξεκίνησε αλλά η ξεφτίλα - ξεφτίλα. Επιτρέπεται να αρχίζει το πρωτάθλημα και να μην ξέρουν ποια είναι η 14η ομάδα;

Για τον Ζάετς, τώρα, είναι πολύ διαφορετικό να είναι κάποιος παίκτης και πολύ διαφορετικό να γίνεται μάνατζερ. Κι εγώ τον συμπαθώ αλλά μόνο ως παίκτη. Εχω ξεχωρίσει μέσα μου τις δύο ιδιότητές του.

Ούτε εγώ θέλω να ασχολούμαι με αυτά, αλλά βλέπεις πως από τον σχεδιασμό τους και από τους παίκτες που φέρνουν εξαρτάται η πορεία της ομάδας. Οπότε, αναγκαστικά ασχολείσαι.


@kitsosmitsos: Eγραψα αυτό που με εκφράζει. Αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται εκφράζει το σύνολο σχεδόν των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Καλημέρα! :)



@alexandros: Σαν παίκτης ο Ζάετς ήταν μεγάλος. Οταν λέμε μεγάλος εννοούμε ΜΕΓΑΛΟΣ! Από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα.

Αλλά ως μάνατζερ έκανε αυτό ακριβώς που λες. Ανέλαβε να διαλύσει την ομάδα του Κυράστα. Και τα ...κατάφερε μια χαρά. Σε μια διαφορετική ανάγνωση, μπορεί να τον πεις και ...επιτυχημένο, έτσι; :(



@stepas: Λες να το είπε επίτηδες το ...παλιολαμόγιο; Ποιος ξέρει!


Ε ναι άμα διαβάζεις ότι ξανασκέφτονται Λούα Λούα και Καστίγιο καταλαβαίνεις και τον δικό τους προγραμματισμό. Ανάλογος με τον δικό μας είναι!

Καλά να περνάς!

Anonymous said...

成人遊戲,成人交友網,臺灣情色網,好玩遊戲,免費視訊,小遊戲區,視訊交友,色情,免費影片,AV,貼圖,視訊美女,微風論壇,色情遊戲,線上遊戲,微風成人區,維克斯論壇,線上遊戲,成人論壇,伊莉論壇,情色a片,ut聊天室,成人圖片,色情,色情網站,好玩遊戲,本土自拍,A片下載,成人影片,美女寫真,視訊做愛,美女寫真,免費A片,微風,視訊聊天,成人網站,a383,小遊戲,小遊戲區,視訊聊天,a383,我的遊戲口袋,遊戲,情色視訊,史萊姆,後宮電影,080視訊聊天室,微風,同志色教館,a片,情趣,色情遊戲,色情,哈啦聊天室,免費A片,本土自拍,成人文學,微風論壇