Thursday, October 9, 2008

Gossip


Επειδή

* λόγω έλλειψης πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει ο απαραίτητος ...τζερτζελές

* το ...μεγαθήριο που ακούει το όνομα Μολδαβία δεν προξενεί το παραμικρό ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην Εθνική ομάδα

* το θέμα του αρχιδιαιτητή έχει εξαντληθεί σε εφημερίδες και ραδιόφωνα ("άτιμε" Μπράου μου πήρες στη στήλη σου τον τίτλο από το προηγούμενο ποστ για τα "FRISK-ies")

* τα στατιστικά του μπλογκ μου, δείχνουν ότι έρχεται κόσμος που αναζητά να μάθει με ποια επιτέλους τα έχει ο Σωτήρης Νίνης

είπα να κάνουμε σήμερα λίγο ...gossip. Κι ας θυμώνει με το gossip το Νησάκι.

Μην περιμένετε να σας πω ποια είναι η μοντέλα που φημολογείται πως τα έχει ο Νίνης μαζί της, απλώς θα τη "φωτογραφίσω" και εσείς θα τη βρείτε μόνοι σας (αν και έχει ήδη ακουστεί το όνομα, όσοι ακούτε Γεωργίου θα το έχετε ήδη μάθει).

Εγώ να πω απλώς πως αν τα έχει μαζί της, τότε έχει ΠΟΛΥ γούστο ο μικρός, γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Είναι αυτό που θα λέγαμε αν ήταν αγόρι ότι είναι "καλό παιδί και άξιο παλικάρι". Εχει πάρει μέρος σε βραδινή εκπομπή και είχε έρθει στη δημοσιότητα πριν από αρκετό καιρό όχι ακριβώς με τον καλύτερο τρόπο.

Και βέβαια, αν όντως ισχύουν αυτές οι φήμες μπορεί και να εξηγούν (μπορεί λέω έτσι;) γιατί σέρνεται ο πιτσιρικάς μέσα στο γήπεδο.


ΕDIT: Κι επειδή ο Παύλος έσπευσε ήδη να συνεισφέρει στην συζήτηση, αναφέροντας το όνομα που αναγράφεται στο ρεπορτάζ της Espresso να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω για το ίδιο πρόσωπο. Που μπορεί να είναι περισσότερο ταιριαστό με το Σωτηράκη μας, αλλά δεν έχει ...σασπένς (άσε που ούτε εξηγεί το ντεφορμάρισμά του - η εφημερίδα μιλάει για ...νεοφώτιστη κι εγώ για α΄ και στη χειρότερη περίπτωση β΄ γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ).

***

Και πάρτε και ανεκδοτάκι έξτρα που ταιριάζει στην περίσταση (γιατί όσο να το κάνεις μια ...υψομετρική διαφορά υπάρχει πώς να το κάνουμε!).

Eνας νάνος δικάζεται σε κάποιο νησί του Αιγαίου με την κατηγορία ότι βίασε μια δίμετρη Σουηδέζα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε κάποιος διερμηνέας για να μπορεί να μεταφράζει όσα έλεγε η Σουηδέζα στο δικαστήριο. Βρέθηκε μόνο ένας ναυτικός που ήξερε λίγα σουηδικά, αλλά από όσα έλεγε η Σουηδέζα κατάλαβε μόνο δύο λέξεις. "Νάνος" και "κουβάς".
"Αυτό είναι!" λέει ο πρόεδρος. "Ο νάνος ανέβηκε πάνω στον κουβά και την βίασε".
Και δίνει εντολή να φέρουν στο δικαστήριο έναν κουβά. Φέρνουν τον κουβά, ανεβάζουν πάνω του τον νάνο, αλλά δεν την έφτανε τη Σουηδέζα με τίποτα.
"Δεν μπορεί να τη βίασε", λέει ο πρόεδρος, "αφού δεν την φτάνει!".
Αθωώνεται λοιπόν ο κατηγορούμενος, η Σουηδέζα απομακρύνεται διαμαρτυρόμενη για την αθώωσή του, φεύγουν ένας ένας όλοι οι παριστάμενοι και καθώς αποχωρούσε και ο νάνος, τον φωνάζει ο πρόεδρος κοντά του.
- Για πες μου τώρα, μεταξύ μας του λέει, τη βίασες τελικά τη Σουηδέζα, ή όχι;.
"Τη βίασα" κύριε πρόεδρε, του λέει ο νάνος, κλείνοντάς του συνωμοτικά το μάτι.
-Μα καλά βρε παιδί μου, πώς; Αφού σε βάλαμε πάνω στον κουβά και δεν την έφτανες.
"Μα κύριε πρόεδρε, δεν ανέβηκα πάνω στον κουβά", του απαντάει ο νάνος.
-Αλλά, τότε πώς τη βίασες;" τον ρωτάει ο πρόεδρος.
Και ο νάνος: "Τον κουβά της τον πέρασα καπέλο και κρατιόμουν από το χερούλι"...

***

Scratch: Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία. Μόλις ...ξεκουράστηκε ο Ζιλμπέρτο από αγώνα της Πανάθας, νάσου και η πρόταση της Γιουβέντους για την πάρτη του!

Scratch 1: Εκανε το μοιραίο λάθος ο Δώνης. Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

Scratch 2: Eχωσε, έχωσε και τι δεν έχωσε ο Δέλλας για τον Ριβάλντο. Και μεταξύ μας τώρα, τον πιστεύω. Μπορεί να είναι μεγάλος παίκτης ο Βραζιλιάνος αλλά είναι μικρός άνθρωπος... (κι ας είχα πάρει το μέρος του όταν έφυγε από το γαύρο...).

Scratch 3: Αυτό που έγινε με τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που ψήφισε ο Παναθηναϊκός και κάτι μικροί (Κολοσσός - Τρίκαλα) να γίνει στη στρούγκα του Αιγάλεω και όχι στο Ελληνικό δεν μου αρέσει να το ξέρετε κύριοι της ΚΑΕ. Είναι κακό για το μπάσκετ.

Scratch 4: Φαρμακοφεγγάρω η έτερη μοντέλα (όχι η "δικιά μας" καλέ, του Σωτηράκη, η άλλη!). Κακήν κακώς πάνε οι δύο πρώην εργοδότες της, ο ένας έμεινε χωρίς δουλειά, ο άλλος παραλίγο να πάει φυλακή. Οσο για τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή που ξεμυάλισε, βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...



22 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Μαριάννα Λουμπράνου, τι κερδίζω???

ΧΑΧΑΧΑ!!!

gatti said...

Βρε Παύλο, gossip είπαμε, όχι κουϊζ!
Που μου θέλεις και δώρο... :ppp

Καλημερούδια! :))))

ΠΑΥΛΟΣ said...

Χμμμμ!!!

Που θα πάει θα ξαμολήσω τους ρουφιάνους και θα μάθω, λολ

zouk said...

Τι υψος εχει η μοντελα?Θα του ριχνει κανα 2 κεφαλια φανταζομαι.

gatti said...

@pavlos: Ξαμόλησέ τους Παύλο μου! :))



@zouk: Μα γι΄ αυτό και έβαλα το ανεκδοτάκι! :)))

zouk said...

Καλα ειμαι για δεσιμο.Η συνδεση που εκανα εγω στο ανεκδοτο με κατι ηταν ο Φρισκ λογο Σουηδεζας.χαχαχαχαχα.
Μπερδεψα λιγο τα δυο ποστ.Τα εκανα ενα.

Alexandros said...

Ωραίο το ανεκδοτάκι!

gatti said...

@zouk: Σε πληροφορώ πως αν δεν το έλεγες, κανείς δεν θα το καταλάβαινε...
:)))



@alexandros: Mόνο ωραία ανεκδοτάκια βάζω! :))))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Είσαι σωστή και δίκαιη -μιλάω για αυτό που έγραψες για το μπάσκετ- γι' αυτό και σε πάω (ασχέτως αν δεν σε... ακουμπάω, γιατί μπορεί να φάω και καμμιά νυχιά!)

"Μικρός άνθρωπος" ο Ριβαλντουλίνιο! Ουδέν ψευδέστερον τούτου! ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, καλή μου γαλή.

Γιούβε! Γιούβε! Γιουβέτσι!

Εγκάρδιους χαιρετισμούς από το ερυθρόλευκο νησί.

Stepas said...

Αυτό με τον Ζιλμπέρτο πώς προέκυψε; Tο άκουσα χτες και δεν το πίστευα. Δηλ από πού κι ως πού ενδιαφέρεται η Γιούβε;

Και μανεκέν ο Σωτηράκης; Άλα...Ιδέα δεν είχα γι'αυτό το κουτσομπολιό.

gatti said...

@γιωργος κεντρωτης: Tι να γράψω; Ψέμματα; Τι δουλειά έχουμε να ψηφίσουμε να γίνει το παιχνίδι σε ένα μικρό γηπεδάκι; Μπας και γίνει καμιά στραβή και ...χάσετε; Δεν το βρήκα σωστό.

Εσύ βέβαια καλά κάνεις και δεν ...ακουμπάς γιατί τα γατιά είναι απρόβλεπτα. Και η νυχιά μπορεί να έρθει εκεί που δεν την περιμένεις! :p

Χαιρετισμούς!



@stepas: Aυτό με τον Ζιλμπέρτο προέκυψε στο πλαίσιο του ότι ο παίκτουρας δεν έχει δείξει ακόμα αυτά τα οποία περιμένουν από τον ίδιο. Και καθώς η Γιούβε ...θαμπώθηκε από την μπαλάρα που έχει παίξει ως τώρα έκανε πρόταση. Κλασικά δημοσιογραφικά κόλπα. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Αχ θα μας τον ξεζουμίσει τον Σωτηράκη η μοντέλα. Βρε λες γι΄ αυτό να του έκανε καψώνι ο τεντάς και τον έστειλε να παίξει με τους νέους; Μπας και τον βλέπει στις προπονήσεις να σέρνεται γι΄ αυτό δεν τον βάζει να παίξει;

xaroylita said...

Γειά σου... Ήρθα να πάρω το 1/3 της κολοκύθας.. Ελπίζω να πρόλαβα. Χαχαχα.. Φιλάκια, Gatti. Και χαιρετίσματα απο το Γατούλι μου..

gatti said...

@xaroylita: Kαλώς την! Πάρτην και ολόκληρη αν θελεις και δώσε και στο βικάκι!


Φιλάκια! Και σε σένα και στο γατούλι σου!

:)))

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Προσωπική εμπειρία φίλου,25 ετών με διαρκείας χρόνια σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο και όλα τα σχετικά:

Βρίσκεται πέρσυ(τότε που ο Νίνης δεν έπαιζε λόγο Πεσέϊρο) σε καφετέρια στην Γλυφάδα. Δυο τραπέζια πιο πέρα κάθε ο Σωτηράκης. Ο φίλος μου αφήνει το τραπέζι του, πάει στο δικό του και μετά τις σχετικές φιλοφρονήσεις, του ζητάει να βγούνε μια φωτό με το κινητό. Τι απάντησε ο Σωτηράκης?

"Και ποιος είσαι συ που θα βγω φωτογραφία μαζί σου?"

Καλά να είναι το παιδί, να χει υγεία, να τα δίνει όλα για την ομάδα, αλλά μεγάλος παίκτης όπως ο Δομάζος, ο Αντωνιάδης, ο Σαραβάκος και ο Βαζέχα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει με τα μυαλά που κουβαλάει.

gatti said...

@thodoras13: Θίγεις ένα μεγάλο θέμα τώρα από πολύ διαφορετική παράμετρο.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Νίνης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ταλέντο, αλλά επίσης ότι είναι υπερτιμημένος.

Για όσο καιρό δεν θα παίζει, ή όταν θα παίζει και δεν θα αποδίδει θα αποτελεί σημείο τριβής μέσα στην ομάδα, αλλά και μεταξύ των φιλάθλων.

Οσο αιρετικό κι αν (σου) ακούγεται, εγώ θα προτιμούσα αν πιάναμε (η διοίκηση δηλαδή) κανα καλό ποσό να τον δίναμε στο εξωτερικό.

Αν μείνει εδώ, πιστεύω ότι θα παραμείνει ταλέντο και δεν θα κάνει τίποτα σημαντικό...

Ντεμης said...

Πωωω, αν είπε τέτοιο πράγμα ο Νίνης - και δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω το Θόδωρα13 - πέφτω απ' τα σύννεφα! Τον θεωρούσα την επιτομή του καλού και συνεσταλμένου παιδιού που μιλά στους συμπαίκτες του στον πληθυντικό (έτσι διάβασα).
Κάτι άσχετο, Γκάττι μου: η εν λόγω γνωστή μου μπλόγκερ Αρτάνις http://artanis71.blogspot.com/ ζητά επειγόντως μια γατο-συμβουλή και σκέφτηκα πως εσύ είσαι ειδική! Αν δεν βαριέσαι κάνε μια γύρα....

gatti said...

@ντέμης: Kι εγώ έτσι πίστευα Ντέμη μου, αλλά ίσως τα φαινόμενα να απατούν. Ο μικρός θέλει προσοχή. Αραγε τον πρόσεξε κανείς την περυσινή χρονιά που πέρασε το γνωστό λούκι "Πεσέιρο"; Γιατί αν δεν τον πρόσεξε και πολύ περισσότερο αν αυτό το λούκι προκλήθηκε από την διοίκηση, τότε ο μικρός θα έχει σίγουρα αλλάξει.

Πέρασα από την φίλη σου, αλλά δεν έχω να της δώσω - δυστυχώς - κάποια συμβουλή. Εκείνη αναρωτιέται αν είναι ασφαλές να δώσει τον γάτο της για υιοθεσία. Εγώ δεν έχω δώσει γατί ώς τώρα. Μόνο μάζευα στο παλιό μου σπίτι. Αδέσποτα. Μακάρι να μπορούσα να το υιοθετήσω εγώ, αλλά σε διαμέρισμα πια, με δυο γάτες - θηρία ήδη στο σπίτι θα μας πετάξουν όλους μαζί έξω...

squarelogic said...

Αν ισχύει αυτό που έγραψε ο Θόδωρας13 και μένα μου χαλάει την εικόνα που είχα για τον Νίνη.
Το κουίζ της μοντέλας δεν το έλυσα
(αντίθετα απόλαυσα το "φαρμακοφεγγάρω"!),αλλά ας ρωτήσει ο Σωτηράκης τον Σαραβάκο να του πει εκείνος γιατί σερνότανε πριν από 20+ χρόνια...

Και αν πράγματι έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα,με πόνο θα συμφωνήσω με την gatti οτι θα είναι καλυτερα να πωληθεί σε ομάδα μιας σοβαρής χώρας ώστε να μην πάει χαμένο το ταλέντο του ανάμεσα στις καφετεριες της Γλυφάδας κ στις πασαρέλες.

irene said...

ωραίο πόστ γαττι
αλλα αν ισχύει αυτό που είπε ο θόδωρας13 ξενέρωσα απίστευτα..
πάντα το ίδιο σκηνικό , παιδιά θαύματα (βλ. χούτος) κ κάπου τους ψάχνουμε μετά..

gatti said...

@squarelogic: Eντάξει και να ισχύει αυτό που έγραψε ο Θόδωρας (που δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο) δεν νομίζω ότι αρκεί για να τον καταδικάσουμε. Πόσες φορές κι εμείς έχουμε τις μαύρες μας και δεν θέλουμε να δούμε άνθρωπο; Μπορεί να είχε στραβώσει με κάτι μια συγκεκριμένη στιγμή και αντέδρασε έτσι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως συμπεριφέρεται συνεχώς με αυτό τον τρόπο.

Αν όμως όντως έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα (και ευθύνη σ΄ αυτή την περίπτωση έχει και η διοίκηση - προστατεύεις το "προϊόν" σου ιδιαίτερα όταν μοιάζει να είναι τόσο πολύτιμο...) χαίρομαι που συμφωνείς - έστω και με πόνο... - μαζί μου πως το καλύτερο είναι να πουληθεί.

ΥΓ. Εύκολη είναι η μοντέλα βρε, αφού ουσιαστικά το έγραψα το μικρό της όνομα!



@irene: Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια. Τα παιδιά - θαύματα που μένουν παιδιά - θαύματα. Και δεν φταίνε πάντα μόνο αυτά αλλά και το περιβάλλον όπου ζουν...

Καλημέρα! :))

ethanandthecity said...

Επιτέλους ένα ποστ που μπορώ και εγώ να σχολιάσω!

Ψηφίζω Σάσα Μπάστα αν και πολύ πιθανόν να την "χαίρεται" κάποιος επιχειρηματίας.

Ωραιότατο το ανεκδοτάκι

gatti said...

@ethanandthecity: Bρε ethan, είναι η Σάσα άξια για το α΄ άντε το πολύ β΄ γκρουπ δυναμικότητας;
(εντάξει, στο β΄ μπορεί και να είναι!).

Ασε που αν ήταν η συγκεκριμένη, το "μωρό" μας δεν θα σερνόταν απλώς. Λιποαναρρόφηση θα του είχε κάνει κανονικά! :-p