Thursday, February 12, 2009

Being John Malkovich


Tελικά έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο γαύρος που έχει πάρει τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα. Εννιά αγωνιστικές έχουν μείνει μέχρι το τέλος και αντί να είναι κάθε αγώνας αίμα και άμμος έχει χαθεί όλη η διάθεση για μπάλα. Mιλάμε τώρα ότι χρειάζεσαι τρεις μέρες για να μαζέψεις θέματα που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ειδησεογραφία ενός 24ωρου. Στο γαύρο ειδικά δεν βγαίνει τίποτα. Και πώς να βγει; Αντε να γίνει καμιά μανούρα όπως αυτή με τον Λέτο που κλότσησε ό,τι βρήκε στον πάγκο, οπότε βγήκε ένα θεματάκι. ΄Η η πιο πρόσφατη που παραλίγο να πιαστούνε στα χέρια ο Γκαλέτι με τον Λεονάρντο. ΄Η σαν το εγγλεζάκι που χάθηκε στους δρόμους γύρω από το Ρέντη και χρειάστηκε να τον κατευθύνει τηλεφωνικά ο Δουρέκας για να βρει άκρη. Καλά ρε σεις. Ενα GPS δεν μπορούσατε να του δώσετε του ανθρώπου; Οχι τίποτα άλλο αλλά στην περίπτωσή του δεν είναι μόνο οι δρόμοι. Είναι και η ίδια η οδήγηση. Ανάποδα οδηγεί στην Αγγλία, άρα όλα ανάποδα θα του φαίνονται στην Ελλάδα. Τόχουν αυτό οι Αγγλοι. Αυτοί οδηγούν ανάποδα, η υπόλοιπη Ευρώπη τους φαίνεται ότι πάει στραβά. Ειδήσεις που λες εκτός από αυτές τις εξαιρέσεις δεν βγάζει ο γαύρος. Γι΄ αυτό και οι φυλλάδες το έχουν ρίξει στη μεταγραφολογία. Σου λέει ας αρχίσουμε να ρίχνουμε μερικά ονόματα σιγά σιγά να κρατάμε και τους γαύρους ζεστούς. Ετσι κι αλλιώς τζάμπα είναι. Ενα πάνω ένα κάτω, όσο πιο πολλά αραδιάσουμε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να βγει κάποιο από αυτά.
***
Ο Παναθηναϊκός πάλι παλεύει να βρει σταθερότητα. Μία ζεστό μια κρύο στους αγώνες του. Εκεί που λες δόξα σοι ο Θεός, κατρακυλάς στο βόηθα Παναγιά. Και αντίστροφα. Μήπως όμως στα διοικητικά είναι καλύτερα τα πράγματα; Με ένα μαχαίρι στην πλάτη κυκλοφορεί ο καθένας από τους πολυμετοχικούς. ΄Η μάλλον οι τρεις από τους τέσσερις (οι Γιαννακόπουλοι πιάνονται και οι δύο μαζί για έναν - επειδή είναι αδέρφια εννοώ κακεντρεχείς, όχι λόγω ύψους!). Γιατί τον Βγενόπουλο και να θέλουν να τον μαχαιρώσουν πρέπει πρώτα να τον βρούνε. Αφαντος είναι και μόνο επιστολές στέλνει. Μόνο ο φουκαράς ο Γκούμας νόμιζε ότι μίλησε μαζί του στη φάρσα που του έκανε ο Μητσικώστας. Και νάσου τώρα οι δηλώσεις περί ενότητας και νάσου η κοπή της πίτας από κοινού στη γιορτή του Φορέα. Για πόσο όμως; Μέχρι τον επόμενο σκόπελο. Που θα ξαναγίνουν μαλλιά κουβάρια.


Θα μου πεις τώρα και που δεν βγαίνει ο Βγενό έχουνε πρόβλημα οι αλήτες ρουφιάνοι; Σιγά μην είχανε πρόβλημα. Ρεπορτάζ έκαναν και έψαξαν και βρήκαν τι έλεγε ο κυρ Αντρέας (κατά Γκούμα) στην επιστολή του. Και μόλις την βρήκανε, μία από τις "αντικειμενικές" άρχισε τις αναλύσεις. Μπήκαμε λέει στο ...μυαλό του Βγενό και βρήκαμε τι εννοεί μ΄ αυτά που λέει. Για καθίστε ρε σεις. Κι εγώ έχω ανάλογη ...στήλη (πςςςς) "είπε - εννοεί" αλλά στην πλάκα το κάνω. Μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του;

Αυτοί όμως ξέρουν, όλα κι όλα! Ανακαλύψανε το μαγικό πορτάκι στον 7 1/2 όροφο τoυ κτιρίου της Marfin κι από εκεί τρυπώσανε στο μυαλό του Βγενό ως άλλος Craig Schwartz στο μυαλό του John Malkovich. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βρήκανε τρόπο να κάτσουνε πολύ περισσότερο από τα 15 λεπτά που κάθησε ο Craig πριν το μυαλό του Malkovich τον απορρίψει και τον "αδειάσει" στο χαντάκι. Και αλίμονο δηλαδή τώρα που βρήκανε το πορτάκι τι έχουμε να τραβήξουμε. Ο,τι τραβάμε και με τους ...άλλοι παραδίπλα, που έχουνε τον κόουτς Χελάκη. Κι εντάξει από τον κόουτς Χελάκη γλιτώσαμε έστω και προσωρινά (χωρίς πλάκα τώρα εύχομαι ό,τι και αν του συμβαίνει του ανθρώπου να έχει αίσια έκβαση) αλλά από αυτούς που άνοιξαν τέτοια φάμπρικα το βλέπω τώρα χλωμό. Τώρα που βρήκαν τον τρόπο θα μπαινοβγαίνουν στα μυαλά των πολυμετοχικών και θα μας μεταφέρουν τις σκέψεις τους. Το νου σας ...ρεμάλια (πολυμετοχικοί), προσέξτε τι σκέφτεστε, γιατί έτσι και διαβάσουν το μυαλό σας οι αλήτες ρουφιάνοι, ρόμπες θα σας κάνουν!

Και μια που είπα για τους ΑΡΔ (αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι είναι αυτό - σόρι coachp, σπάω την υπόσχεση, αλλά μου έρχεται πιο εύκολο ρε συ να τους λέω έτσι...) έκατσε και ζουμερή συνεντευξούλα Μάντζιου. Είπε, είπε και τι δεν είπε ο παίκτουρ. Και για τους ΑΡΔ είπε και κολλάει με το παραπάνω. "Το επίπεδο λέει της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι πολύ χαμηλό. Δεν τους διαβάζω, ο άλλος μου έκανε ψυχογράφημα χωρίς να με ξέρει καν". Οπς... Ελα! Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Που λες είχε πολύ ζουμί η συνέντευξη του Βαγγελάκη, είχε και την πλάκα της, αλλά με δίχασε. Από τη μια μου άρεσε που είναι ειλικρινής. Λέει αυτά που πιστεύει και μπράβο του. Και ότι παίζει για να κάνει λεφτά γιατί όταν σταματήσει τη μπάλα δεν θα ξανασχοληθεί μαζί της κι αυτό σωστό μου φάνηκε. Ετσι νοιώθει, έτσι πράττει. Το προτιμώ από αυτούς που πουλάνε οπαδιλίκι. Και γι΄ αυτά που είπε για τον "κατσαπλιά" Μπάκε γέλασα. Ακόμα και τις στραβοκλοτσιές "ατυχία" τις βάφτιζε ο Σουηδός. Φαντάσου τι μυρουδιά μας είχε φέρει ο Τζίγγερ. Τα άλλα για τον Εκι ομολογώ δεν μου πολυάρεσαν γιατί εγώ τον πήγαινα τον Εκι. Αλλά δεν το αποκλείω να είναι έτσι. Ομως, υπερβάλλεις κομμάτι Βαγγελάκη. Κοντύτερός σου μεν ο Εκι αλλά όχι και σου φτάνει στο λαιμό. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες. Αντε να σου φτάνει στο σαγόνι.
Από την άλλη πάντως, αυτά που είπε για προπονητές και συμπαίκτες, ειλικρινή και χύμα μεν, αλλά δείχνουν πόσο ωραία περνάνε στην Παιανία. Τι ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτό όσο νάναι μόνο χαρά δεν μπορεί να σου δώσει. Ζόρικα τα πράγματα.

***

Σάμπως όμως η ΑΕΚ; Αλλη μιζέρια εκεί. Κοιτάζει να βγάλει όπως - όπως τη χρονιά και για μετά ...έχει ο θεός (μόνο ο θεός γιατί για τον "τίγρη" χλωμό το κόβω...). Θα μου πεις έκανε και μια μεταγραφή. Πήρε αυτόν τον παίκτη με το όνομα γλωσσοδέτη. Ενσιαμπαμφούμου λέει. Αντε τώρα να φωνάξεις αυτό το όνομα. Mπορεί βέβαια να κάνει σύνθημα. "Ρίξτε φούμο(υ) με τον Ενσιαμπαμφούμου". Αλλά "παίζει" να το θεωρήσουν κάποιοι ρατσιστικό οπότε άσε καλύτερα. Κι αν ήταν κανα δαμάλι σαν τον συμπατριώτη του τον Ραμπεσαντρατανά θα μπορούσες να φωνάξεις "Παίξτε σούμο(υ) με τον Ενσιαμπαμφούμου". Αλλά γεροδεμένο τον κόβω, χοντρό δεν τον κόβω, οπότε αυτό το σύνθημα είναι άκυρο.

***

Βέβαια αν θέλεις να ασχοληθείς υπάρχει και η Εθνική. Η ποια; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ποιος ασχολείται; Σου φαίνεται αυτή η Εθνική ελκυστική; Σε κάνει να θέλεις να πας να την δεις; Εγώ νομίζω ότι μάλλον σε απωθεί. Τρεις κι ο κούκος πήγαν. Ας όψεται ο μπαρμπα Οτο που θέλει να παίζει στο τηγάνι. Βρε πήγαινε εκεί πέρα την ομάδα στην περιφέρεια που διψάει ο κόσμος να δει μπάλα, να γεμίσει το γήπεδο! Την πιο σωστή κουβέντα πάντως την είπε ο Γιούρκας. "Ο κόσμος θα έρθει όποτε θέλει". Σα να σου λέει, άμα γουστάρει θα έρθει. Αμα δεν γουστάρει ό,τι και να πούμε ή να κάνουμε εμείς, εκείνος θα απέχει. Σωστός.



Αγωνιστικά τώρα η ομάδα καλά τα πήγε. Και το γκολάκι το έφαγε πάνω στις αλλαγές του μπαρμπα Οτο οπότε κι αυτό δικαιολογείται. Αλλά μην ξεχνάμε και πως οι Δανοί ήταν παραλίες. Από απραξία προέρχονταν, δεν ήταν οι περισσότεροι από αυτούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Οσο όμως έχουμε Γκέκα δεν φοβόμαστε τίποτα. Με ό,τι τρόπο θέλει βάζει γκολ. Χθες το έβαλε με γονατιά. Ολα κι όλα. Εγώ τον Γκέκα προσωπικά δεν τον πάω. Αλλά το ένστικτο του σκόρερ το έχει πώς να το κάνουμε. Βρίσκεται πάντα εκεί που πάει η μπάλα. Κι αυτό όσο νάναι μετράει. Κατά τ΄ άλλα είδαμε και Τζιόλαρο (ναι ρε σεις, αφού έφυγε και Τζιόλαρο θα τον πω, αν έμενε πάλι όχι) στη θέση του Κατσούρ, είδαμε και Μόρα στο ντεμπούτο του, είδαμε και Ρόμενταλ με ένα παπούτσι κόκκινο και ένα άσπρο, είδαμε και μια φανέλα που πήγε να ανοίξει αλλά το ένα της μανίκι είχε τσακωθεί με το υπόλοιπο ρούχο και δεν εμφανίστηκε. Και απ΄ ό,τι λένε κάποιοι είδαν και την Γωγώ στις εξέδρες παρέα με το Χάρη Σιανίδη. Εγώ δεν την είδα, αλλά το διάβασα.

Το τιγκάρισε πάλι το γήπεδο η Εθνική...



20 comments:

squarelogic said...

Πληρέστατη ενημέρωση!Ευχαριστούμε!
Μήπως να βάλεις συνδρομή?
(μην σου μπαίνουν ιδέες!)

gatti said...

@squarelogic: Eγώ να τη βάλω την συνδρομή. Υπάρχει κανείς που θα την πληρώσει;

(Γιατί παρακαλώ να μη μου μπαίνουν ιδέες; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ιδέα ήταν αυτή!)

:)))

pensierix said...

Την πέταξες την ιδέα, square, άντε τώρα να την μαζέψουμε την φίλτατη gatti...Εναν χώρο με δωρεάν group therapy βρήκαμε κι εμείς οι βάζελοι, και βάλθηκες να μας κάνεις να πληρώνουμε. Μάλλον η οικοδέσποινα ήθελε να μας δημιουργήσει εξάρτηση στην αρχή και σιγά σιγά θα μας ξεφουρνίσει τα περί συνδρομής...Προβλέπω διαφημίσεις ανάμεσα στα ποστς τύπου "το ποστ είναι μια προσφορά του ΟΠΑΠ" , "η gatti συνιστά skip" και σε λίγο καιρό θα την ψωνίσει τελείως, θα μας βλέπει στο μπλογκ και δεν θα μας μιλάει...(λέω "τελείως", διότι την είδα στο δρόμο και δε μου μίλησε...)

:))))))

coachp said...

Ξέρεις γιατί οι Αγγλοι οδηγούνε ανάποδα?

Στον μεσαίωνα, όταν υπήρχαν δρόμοι αλλά όχι αυτοκινητα, οι πολίτες περπατούσαν πάντα κολλητά στον τοίχο. Περπετούσαν πάντα απο τα αριστερά και κολλητά στον τοίχο επειδή ήθελαν το δεξί χέρι ελευθερο ή στην τσέπη. Αυτό γινονταν επειδή ο κοσμος έτρεμε τους ληστές και τους κατ-θροτερς που κυκλοφορούσαν και ήθελε το δυνατό του χέρι(η πλειοψηφία είναι δεξιοχειρες) σε εγρήγορση. Το ίδιο και με τα άλογα και τις άμαξες, που ήθελαν πάντα το δεξί χέρι να είναι αυτό που θα τους προφυλάξει...

Κάπως έτσι, οταν ήρθε η ώρα και έφτιαξαν αυτοκινητοβιομηχανία ο νόμος βγήκε έτσι όπως τον είχαν συνηθίσει, αψηφώντας την ορθολογική άποψη που λέει οτι είναι πιο βολικό να οδηγεί ο κόσμος απο δεξιά... Και επίσης οι Αγγλοι σε όλες τους τις αποικίες έκαναν το ίδιο, βάζοντας τους να οδηγούν αριστερά...

Τέλος, να σε ενημερώσω οτι αν βάλεις συνδρομή πας να γίνεις και εσύ Αλήτης Ρουφιάνους. Ξέρεις, εμάς οι διαφημίσεις μας πληρώνουν. Δεν είμαστε φούρνος να πουλάμε ψωμί. Παπάτζες πουλάμε όπως λέει ο Μάντζιος. Να μην κάτσω να γράψω τώρα για τον Βαγγελάκη. Ηρθε και το φαί, ας φάω καλύτερα. Μεγάλη μπουκιά που λένε...

gatti said...

@pensierix: Oσο πάει γίνεται και καλύτερο! :)))

Aν βάλω διαφημίσεις, δεν χρειάζεται να πληρώσετε συνδρομή καλέ μου! Θα είναι κάτι σαν free press. Θα βγάζω λεφτά από διαφημίσεις και εσύ θα συνεχίσεις να έχεις την group therapy δωρεάν!

Λες να βάλω κι εκείνα να εκνευριστικά pop ups που πετάγονται ξαφνικά όταν ανοίγεις ένα site και με στέλνουν στην κυριολεξία;

Πάντως αν σε είδα και δεν σου μίλησα, δεν είναι επειδή την ψώνισα (ακόμα - τελείως). Θα είχα χάσει πιθανότατα το φακό επαφής!

:)))))

gatti said...

@coachp: Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για την οδήγηση των Αγγλων, κόουτς. Δεν τις ήξερα.

Πώς θα γίνω αλήτης ρουφιάνος βρε αν βάλω ...συνδρομή; Εγώ νόμιζα πως αλήτης ρουφιάνος είναι όποιος γίνεται "υπάλληλος" και γράφει αυτά που θέλει το ποδοσφαιρικό αφεντικό του. Eγώ γράφω γενικά και κράζω αδιακρίτως (έχοντας και κάποιες αδυναμίες βεβαίως βεβαίως)...

Ναι, καλύτερα να μην κάτσεις να γράψεις για τον Βαγγελάκη. Απόλαυσε το δείπνο σου. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς/γράφεις...

Βγάζεις λιγότερο αντιπαναθηναϊκό μένος έτσι...

:pp

houli_v said...

Καλό Σαββατοκύριακο gatti :)

Γιώργος Τ. said...

Ωραία ανασκόπηση της επικαιρότητας... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά την συνέντευξη Μάντζιου.. Καλά τα είπε, ποδοσφαιρικό το λεξιλόγιό του, αλλά με τον Έκι μου τα χάλασε.. Και είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα επέστρεφε το καλοκαίρι πιο..φρόνιμος!
Για την εθνική, τι να πρωτοπούμε?? Αφού μας έκανε το "κακό" και σήκωσε το ευρωπαϊκό το 2004, πρέπει να την υποστηρίζουμε, ανεξάρτητα από το τι μπάλα παίζει (εγώ πάντα υποστήριζα Ολλανδία και Αργεντινή από επιλογή, όχι από "υποχρέωση")... Όχι όμως και να πάμε στο γήπεδο να την δούμε.. Ούτε σαν τιμωρία δεν θα το 'κανα..
Καλή σου μέρα! Και αν βάλεις συνδρομή, εγώ θα τα σκάσω για να σε διαβάζω!! Αλλά κι εσύ θα πρέπει να γράφεις κάθε μέρα 2-3 αρθράκια!!!!

Giorgos Varvakis said...

ΕΥΧΗ: Καλό Σαββατοκύριακο με πλούσιο θεματολόγιο (να έχεις να γράφεις βρε παιδί μου)!

gatti said...

@houli_v: Kαλό Σ/Κ και σε σένα houli μου! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Mια χαρά τα είπε ο Βαγγελάκης, αλλά τώρα ακούω ότι ανασκευάζει κάποιες δηλώσεις του, επειδή ενόχλησε το γεγονός ότι είπε πως η Εθνική πήρε το Euro χάρη στην τύχη και στην καλή της άμυνα. Γιατί δηλαδή; Ψέμματα είπε; Δεν είχε τύχη η Εθνική;

Κι εμένα μου τα χάλασε για τον Εκι. Αλλά σιγά σιγά το παίρνω απόφαση ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει...

Για την Εθνική δεν νοιώθω την παραμικρή τύψη που δεν πάω να την δω. Ψυχαναγκαστικά δεν παρακολουθεί κανείς ο,τιδήποτε. Αν το επιθυμεί πάει, αν δεν το επιθυμεί δεν πάει. Τόσο απλά. Τι είναι αυτά τώρα με τον κάθε διεθνή να βγαίνει και να κράζει; Ρώτησες στην τελική ρε Κατσουράνη αν έχει ο άλλος τα λεφτά να πάει στην Εθνική με τα παιδιά του; Αν θέλει η ΕΠΟ να γεμίσει το γήπεδο ας βγάλει 15.000 προσκλήσεις. Το άλλο με το μπέρδεμα που έγινε με τα εισιτήρια το διάβασες; Που είπαν ότι εξαντλήθηκαν τα φτηνά εισιτήρια και υποχρέωναν τον κόσμο να αγοράσει τα ακριβά; ΄Η μήπως που στο φιλικό με την Ιταλία δεν ίσχυσαν τα διαρκείας; Παίρνει ο άλλος διαρκείας για την Εθνική και στο πιο σημαντικό φιλικό του λένε, "ξέρεις το διαρκείας βάλτο..." αντε να μη το πω πού. Είναι σεβασμός αυτός απέναντι στον φίλαθλο;

"Λυσσάξατε" βρε με τη συνδρομή! Σας ζήτησα εγώ κάτι; (2-3 αρθράκια κάθε μέρα; Εδώ ζορίζομαι με το ένα!)

:))))

gatti said...

@gvarvakis: Kαλώς τον! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Γιώργο μου. Θα έχω φαντάζομαι, το Σαββατοκύριακο πάντα βγάζει θέματα! Και σήμερα έχω, τραυματίστηκε το καμάρι μου (Διαμαντίδης) και μίλησε η αδυναμία μου (Πάμπλο Γκαρσία), αλλά δεν έχω χρόνο. Ισως το βράδυ.

Φιλιά!

Wrong Guy said...

αναρωτιέμαι ποιος άλλος θα συνδύαζε τα αθλητικά με τον Τζον Μάλκοβιτς!
πέρασα να πω Χρόνια πολλά, το θυμόμουν ότι ήταν στις 11(;)αλλά έκανα φορμάτ και δεν είχα υπολογιστή!
πολλά φιλιά και να είσαι πάντα καλά!

Γιωργος Κεντρωτης said...

"Τι ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όλα αυτά τα χρόνια". Φιλτάτη, σε πάω με χίλια -που λέει κι ο γιός μου- γιατί έχεις την τιμιότητα και το θάρρος και το γράφεις - κατ' επανάληψιν δε. Κατέβηκα απ' το Φαιακονήσι να δω τον Γαύρο παίζοντα με τους Σκώληκες (για τη γνωστή ψυχοθεραπεία...) Καλό απόγευμα.

gatti said...

@Wrong Guy: Α, μπα, μη νομίζεις. Υπάρχουν πολλοί που θα το συνδύαζαν.

Καλά θυμάσαι, στις 11 ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να είσαι καλά! :)))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Πολύ με πας αγαπητέ και καθώς είσαι γαύρος, μάλλον πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ!

Ωστε πήγες στο τηγάνι; Δεν μου λες: Aισθάνθηκες υπερήφανος μετά το τέλος του αγώνα;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Είμαι υπερήφανος που είμαι γαύρος. Αυτό δεν αμφισβητείται και ισχύει γενικώς.
Στα ειδικά: Για να σου πω την αλήθεια τα περί οφσάιντ μου τα τηλεφώνησε ο φίλος μου ο Μαυρωνάς από την Κέρκυρα, που έβλεπε το ματς στην Τιβί. Στο γήπεδο ΚΑΝΕΙΣ δεν τα πήρε είδηση, ούτε οι Αρειανοί. Αυτό βέβαια δεν είναι λόγος για να "ξεπλυθούν" τα οφσάιντ. Το οφσάιντ ή είναι ή δεν είναι. Τα "οριακά οφσάιντ" είναι εφευρήματα των ασχέτων ελλήνων αθλητικογράφων. Εγώ είδα ότι ο Άντζας υπέπεσε σε παράβαση και έπρεπε να αποβληθεί και ότι ο Ρεγκέιρο υπέπεσε επίσης σε παράβαση και έπρεπε ομοίως να αποβληθεί. Ο Βιτόλο αποβλήθηκε με χρονοκαθυστέρηση! Για εμένα έκανε σαφέστατη παράβαση και έπρεπε να αποβληθεί. Ο κ. διαιτητής περίμενε ένα ολόκληρο λεπτό για να τον στείλει στα αποδυτήρια και ενώ όλο το γήπεδο έβραζε. Μάλλον του λέγανε από το ακουστικό της ενδοσυνεννόησης τί είχε συμβεί.

ΥΓ. Να μην ανησυχείς καθόλου που σε πάω. Ίσα-ίσα να χαίρεσαι. Ξέρε ότι μπορεί να είμαστε αντίπαλοι -και τούτο δεν πρόκειται να αλλάξει (τουλάχιστον από τη μεριά μου) ποτέ- αλλά το χιούμορ και η ευθυκρισία είναι πάνω και πέρα από αντιπαλότητες (για όσους καταλαβαίνουν από δαύτα, εννοείται).

Γιωργος Κεντρωτης said...

Συμπλήρωμα του προηγουμένου: Με ρώτησες αν έφυγα υπερήφανος χτες από το τηγάνι. Επειδή δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος και επειδή την ιστορική προβοκάτσια την έχω στο αίμα μου, και παρόλο που δεν είναι καθόλου ευγενικό να απαντάς με ερώτηση σε ερώτηση (και δη προς κυρία), θα σε ρωτήσω, εκλεκτή φίλη και αντίπαλη: Εσύ ήσουν υπερήφανη όταν προ ετών ρίχνατε στη Β΄ Εθνική τον Άρη με γκολ 40 μέτρα οφσάιντ στο ΟΑΚΑ;

(Μεταξύ μας, τώρα, καλά του κάνατε! Ομάδα είναι αυτό το πράμα;...)
Πάω να αναρτήσω για πάρτη σου ένα ωραίο ναπολιτάνικο τραγουδάκι στο -όπως το αποκαλείς- γαυρομετερίζι. Νά'σαι καλά.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Σαφώς και δεν εννοούσα αν είσαι υπερήφανος που είσαι γαύρος. Ολοι κάτι έχουμε νοιώσει, κάτι μας έχει κάνει "κλικ" για να υποστηρίξουμε μια συγκεκριμένη ομάδα. Εννοούσα αν είσαι υπερήφανος για τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα σου. Αλλά μου απάντησες έτσι κι αλλιώς, με τον ίδιο τρόπο που συμψηφίζουν οι φίλα προσκείμενες στον γαύρο φυλλάδες. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που γράφουν όσα γράφουν. Γνωρίζουν το κοινό τους.

Θα σου απαντήσω στην ερώτηση με την οποία απάντησες στην ερώτηση! :)
Οχι, δεν ένοιωσα υπερήφανη σε καμία περίπτωση που η ομάδα μου κέρδισε αγώνα ή τίτλο χάρη στην εύνοια της διαιτησίας και αδικώντας άλλες ομάδες. ΠΟΤΕ!

Αν και εντελώς ειλικρινά μπορώ να ομολογήσω ότι στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ το επιχείρημα της εξουσίας του ισχυρού για να πικάρω αντιπάλους. Αλλά ήμουν μικρή τότε...


ΥΓ. Ελα που εξακολουθώ να ανησυχώ... :)

Nα περνάς καλά κι εσύ!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Μπα, μην ανησυχείς καθόλου, καθότι εγώ δεν λέω να μεγαλώσω (μου το λέει ακόμα η μάννα μου...)! Καλό απόγευμα.