Sunday, February 1, 2009

Παιχτούρα ο Ισπανός



* Ξενερώνω που για μια ακόμα χρονιά το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς και δεν θα έχει το παραμικρό ενδιαφέρον η συνέχεια.

* Ξενερώνω που οι οπαδοί του γαύρου ερμηνεύουν το γεγονός ως ανωτερότητα της ομάδας τους και που η πορεία της ομάδας μου ακυρώνει τα όποια επιχειρήματα θελήσω να τους αντιτάξω περί εύνοιάς τους από την διαιτησία.

* Ξενερώνω που γνωρίζω ότι αν ο γαύρος πλήρωνε τα λάθη του ή τις κακές του εμφανίσεις όπως ακριβώς τις πληρώνουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή, θα ήταν ανύπαρκτη και το πρωτάθλημα θα είχε ακόμα ενδιαφέρον.

* Ξενερώνω που ενώ είχα αποδεχτεί εξ αρχής (παρά τις όποιες ...εξαγγελίες) ότι φέτος δεν κυνηγάμε πρωτάθλημα, οι διοικητικές κινήσεις με πείθουν πως ούτε πραγματική επιθυμία για δημιουργία μεγάλης ομάδας υπάρχει, ούτε ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου την επόμενη σεζόν.

* Ξενερώνω που η πορεία της ομάδας μου δεν μου επέτρεψε να δείξω το παραμικρό ενδιαφέρον για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

* Ξενερώνω που τα τελευταία τέσσερα χρόνια "πληρώνουμε" την αποδέσμευση του μέλους λόγω της καβουροσύνης του Τζίγγερ.

* Ξενερώνω που η αποπομπή του κατά τ΄ άλλα αντιπαθή Βέλιτς σημαίνει μια ακόμα "ευκαιρία στην αποτυχία" για τον Κώστα Αντωνίου από τη θέση του απόλυτου αφεντικού στα θέματα σκάουτινγκ της ομάδας.

* Ξενερώνω που μοναδικός στόχος στο πρωτάθλημα απέμεινε η νίκη επί του γαύρου στο τηγάνι. Μέχρι τώρα μόνο για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ όλη η σεζόν επικεντρωνόταν στο παιχνίδι τους εναντίον του γαύρου. Αν αυτό δεν είναι κατάντια δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. ΄Η μάλλον ξέρω. Είναι η απόλυτη παραδοχή ήττας.

* Ξενερώνω που χαραμίζουμε τον καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος σε μια θέση την οποία η διοίκηση αποδείχτηκε ανίκανη να καλύψει για δύο συνεχόμενες σεζόν.

Scratch: Οταν συνέβησαν τα επεισόδια στην Πάτρα στη διάρκεια των ημιτελικών το Σάββατο, η πρώτη μου σκέψη ήταν: Βάλτε όλους τους κάφρους μέσα στο γήπεδο, κλειδώστε και τις πόρτες, αφήστε τους να αλληλοσκοτωθούν και μετά μπείτε και μαζέψτε τα πτώματα! Μου είναι αδιανόητο το γεγονός ότι η καφρίλα μεταφέρθηκε στην Πάτρα, για να ανησυχήσει την πόλη και τους κατοίκους της, να καταστρέψει περιουσίες και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ανυπεράσπιστων ανθρώπων (για τους χουλιγκάνους δεν με νοιάζει, αυτοί πάνε υποψιασμένοι) που το μόνο τους "έγκλημα" είναι ότι λαχταρούν να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός από αυτά που η ελληνική Πολιτεία στερεί εξακολουθητικά ή προσφέρει με το σταγονόμετρο στην περιφέρεια.

Οταν όμως το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση πως δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους είδα από τη μια πλευρά τους οπαδούς της ομάδας μου που πήγαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ στο γήπεδο να ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την άλλη ένα μπουλούκι κάφρους με ΚΡΑΝΗ να προχωρούν προς το μέρος τους και να τους επιτίθενται (αλήθεια, αυτοί πώς ...οργανώθηκαν σε στρατό;) σκορπώντας τον πανικό δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να συνταχθώ με τον Γιαννακόπουλο που ζήτησε να μην διεξαχθεί ο αγώνας και έκανε αυτό που δεν διανοήθηκε να κάνει κάποιος άλλος πριν από μερικά χρόνια στη Ριζούπολη. Μόνο που εμένα δεν με ενδιαφέρει να οριστεί η διεξαγωγή του σε άλλη μέρα και ώρα. Να μη γίνει καθόλου! Και ας πάρει το κύπελλο ο γαύρος στα χαρτιά. Δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά.

Και δεν με ενδιαφέρουν, ούτε με αγγίζουν, οι κορώνες των γαύρων ότι δήθεν δειλιάσαμε να παίξουμε και ότι είμαστε κότες και όλα τα σχετικά. ΚΟΤΕΣ ήταν αυτοί που φορούσαν ΚΡΑΝΗ. Οχι αυτοί που δεν είχαν πρόβλημα να δείξουν τα πρόσωπά τους.


Scratch1: Ρε γίγαντα Συγγελίδη τι ατάκα ήταν αυτή που ξεστόμισες; Πώς ακριβώς μπορούσες να εγγυηθείς εσύ την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού; Είσαι τόσο ανόητος που να πιστεύεις ότι μπορείς εσύ να εγγυηθείς κάτι που δεν τολμά να εγγυηθεί ούτε η Αστυνομία, ή είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήταν ΣΤΡΑΤΟΣ της ομάδας σου, άρα σε ένα νεύμα σου θα κάθονταν φρόνιμα; Μεταξύ μας, προτιμώ να ισχύει το πρώτο...


***

Scratch 2: Μήπως να μιλήσουμε για τένις;


22 comments:

eforas said...

Ποιος Ισπανός; Ο Όσκαρ; (όχι βρε, πλάκα κάνω!) Πιστεύω ότι τώρα με το Βρβζβζρνιακ τα πράγματα θα στρώσουν! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ! (και τώρα πλάκα κάνω, ή μάλλον άλλοι μας κάνουν χοντρές πλάκες! Ε ρε, χιουμορίστες που είναι όμως;)

Καλημερούδια! (και καλομηνούδια!)

Γιώργος Τ. said...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα τα.. περί ξενέρας.. Από τότε που θυμάμαι το σύνθημα "Δεν ξενερώνουμε ποτέ", η ομάδα προσπαθεί να το ακυρώσει.. Τα έχει καταφέρει να το κάνει..
Οι γαύροι θεωρούν την ομάδα τους καλύτερη.. Προσωπικά, φυσικά και δεν συμφωνώ, καθώς το ποδόσφαιρο που παίζει είναι τις περισσότερες φορές άθλιο.. Αλλά, τι να πεις? Είτε παίζουν είτε όχι, θα πάρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους 3 βαθμούς.. Ενώ οι υπόλοιποι? Αν δεν παίξουν, τρίποντο δεν έχει.. Εδώ δεν έχει ακόμα και αν παίξουν....

Για το βόλεϊ τι να πει κανείς? Όλοι ξέρουμε ποιοί έχουν και ποιοί στηρίζουν τους οργανωμένους στρατούς.. Αλλά τα πράγματα εδώ έχουν ξεφύγει.. Διαβάζω στο πρωτοσέλιδο του Γκολ: "επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού με κράνη, λοστούς και ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ".. Θεέ μου, είναι δυνατόν??? Και θέλουν και το παιχνίδι στα χαρτιά?? Και φυσικά, η κόκκινη προπαγάνδα κάνει την δουλειά της.. Η Sportday αναφέρει χαρακτηριστικά "επεισόδια και αναβολή του τελικού".. Για τις κόκκινες φυλλάδες τι να σχολιάσω?? Ρε άι στο διάολο όλοι σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..

Ντεμης said...

Αχχχχχχχχ............

gatti said...

@eforas: Ποιος Οσκαρ; Ο Ναδάλ! Μεγάλη παιχτούρα λέμε!

Ναι, πήραμε παίκτη. Από το πανέρι όπως στις παλιές καλές εποχές. Μπορεί και να βγει, δεν λέω. Αλλά η πρόθεση μετράει για μένα πολύ. Και αυτό που βλέπω είναι από τη μια η έλλειψη διάθεσης από την άλλη το δούλεμα.
Γιατί να μη μας κάνουν πλάκες οι άλλοι; Αφού την ζητάει ο οργανισμός μας την πλάκα!

Καλημέρα! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Πραγματικά μεγάλη ξενέρα. Να σου λένε από το Φλεβάρη ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Τι να παρακολουθήσεις από εδώ και πέρα; Με τι κέφι; Και βέβαια εμείς δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα να λέμε πως αυτό συνέβη χθες με τη νίκη του γαύρου. Γιατί ακόμα κι αν έχανε τίποτα δεν θα άλλαζε. Βλέπεις, είχαμε προλάβει να τεθούμε νοκ άουτ μία αγωνιστική πριν, στο Παγκρήτιο...

Το ότι θεωρούν οι γαύροι την ομάδα τους ως την καλύτερη είναι το λιγότερο. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι η αλαζονεία που έχουν αποκτήσει.

Οσο για το βόλεϊ; Ας το πάρουν στα χαρτιά, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Εκείνο που με χαροποίησε είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για μια φορά οι τραμπουκισμοί τους δεν πέρασαν. Οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει είναι ένα γεγονός που δεν το έχουν συλλάβει όλοι στην απόλυτη διάστασή του. Θα έρθει στιγμή που θα θρηνήσουμε ΠΟΛΛΟΥΣ νεκρούς, αν δεν γίνει κάτι.

Πώς να γράψει η Sportday για το βόλεϊ; Δεν είχε χώρο. Ολο της το πρωτοσέλιδο ήταν μια τεράστια ΓΛΩΣΣΑ που έγλειφε τους γαύρους. Αυτά να τα βλέπουν όσοι Παναθηναϊκοί την αγοράζουν. Δεν έχω συναντήσει τόσα χρόνια που διαβάζω αθλητικές εφημερίδες πιο ΥΠΟΥΛΑ ΓΑΥΡΙΚΗ φυλλάδα.

Χίλιες φορές το "Φως". Το λέω και το πιστεύω. Γιατί ΕΙΝΑΙ αυτό που βλέπεις. Δεν παρουσιάζεται διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι. Μη τις φοβάσαι τις οπαδικές γιατί μπορείς να προφυλαχθείς από αυτές. Τις "αντικειμενικές" να φοβάσαι!

gatti said...

@Nτέμης: Βααααχχχχ!

Τι να πεις...

pensierix said...

Όπως ακριβώς τα λες, gatti μου. Ξενέρωσε και το ξενέρωμα εδώ που έχουμε φτάσει...Ας μην λέμε τα ίδια και τα ίδια...

Για τα γεγονότα της Πάτρας, τί να προσθέσω. Θλιβερές καταστάσεις και ακόμα πιο θλιβερή η στάση των παραγόντων του γαύρου (αντίστοιχης καφρίλας με τους δικούς μας στο πόλο). Θα μπορούσαμε να είχαμε νεκρούς, κι αυτοί είχαν το κουράγιο και το θράσος ν'ασχοληθούν με τον αντίπαλο. Από τέτοια υποκείμενα δεν περιμένω τίποτα, το παράπονο το έχω από τους παίκτες που δεν έχουν τα @@δια να σηκωθούν να φύγουν παρακάμπτοντας εντολές παραγόντων κτλ.

Τα πρωτοσέλιδα της Sportday έχουν καταντήσει ανέκδοτο. Σοβαροφανής πολιτική γλυψίματος με άποψη. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο όταν ο Χελάκης χτες βγαίνει και μιλάει για δίκαιο αποτέλεσμα όταν από το 10 μέχρι το 80 ο γαύρος δεν βγήκε από την περιοχή του και είχε MVP τον Νικοπολίδη. Με αυτά που ακούω και διαβάζω αρχίζω σοβαρά να αμφιβάλλω στο κατα πόσο είμαι ικανός να δω μπάλα...

gatti said...

@pensierix: E ναι, δεν ωφελεί να λέμε συνεχώς τα ίδια. Αλλά και τι άλλο να κάνουμε, αφού παρακολουθούμε ποδόσφαιρο...

Καλά κάνεις και επισημαίνεις την δική μας καφρίλα στο πόλο. Γιατί κι αυτή είναι μια πολύ θλιβερή υπόθεση. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι μόνο οι άλλοι έχουν κάφρους. Εχουμε κι εμείς πολλά μπουμπούκια. Αλλά είναι του νηπιαγωγείου σε σχέση με τους απέναντι επιστήμονες. Που εκτός των άλλων δεν "παίζουν" τίμια. Γιατί χθες απέναντί τους δεν είχαν οργανωμένους του Παναθηναϊκού. Οι δικοί μας από την στιγμή που δεν πήραν εισιτήρια έφυγαν. Ενώ εκείνοι έμειναν, βρήκαν εισιτήρια δεν ξέρω με ποιον τρόπο και κινήθηκαν οργανωμένα εναντίον άμαχου πληθυσμού. Κι αυτό δεν είναι μαγκιά. Είναι αλητεία. Και μάλιστα μεγάλη!

Αλλά αν αυτοί είναι ανεγκέφαλοι, τι να πεις για τους παράγοντες της ομάδας τους; Αφού ως γνωστόν το ψάρι βρομάει από το κεφάλι.

Αυτό με τους παίκτες το επισήμανε χθες ο Τεντζέρης σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση. "Πήγα - λέει - μέσα και έπιασα τους παίκτες και των δύο ομάδων και τους είπα: Eσείς είστε οι πρωταγωνιστές κάθε αθλήματος. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε να γίνεται έξω; Πώς το ανέχεστε; Εσείς πρέπει να κάνετε την αρχή και να σηκωθείτε να φύγετε...".

Οσο για τις φυλλάδες που επιμένουν να γλείφουν το γαύρο, θέλω να δω πώς θα προσελκύουν από εδώ και μπρος τους αναγνώστες τους. Αλλά θα μου πεις πάντα βρίσκουν τρόπο. Είτε με ιντριγκαδόρικα θέματα για τους δευτερότριτους, κάνοντας κριτική σε προπονητές και διοίκηση, είτε με μεταγραφολογία. Τι μου λες τώρα για τον Χελάκη; Ακουγα τις προάλλες Σπορ FM αν και δεν το συνηθίζω και βγαίνει να κάνει ένα σχόλιο. Μόλις τελείωσε, τον χαιρετά ο συντονιστής λέγοντας: "Γεια σου, κόουτς!". Εχουμε ξεφύγει λέμε!

zouk said...

Εγω αντιθετα με ολους σας συνεχιζω να πιστευω και να ελπιζω οτι θελουν να φτιαξουν την ομαδα.Προσπαθησαν να παρουν καποιον καλο παιχτη για την επιθεση και δεν τους εκατσε.Ας τον παρουν το καλοκαιρι οπως πηραν τον Ζιλμπερτο Σιλβα.

Οτι ακομα δεν ειναι καλα οργανωμενοι αυτο ειναι σιγουρο.Αλλα θα το φτιαξουν και αυτο.Τα θελουμε ολα τωρα και αμεσως.Ακομη και ο Παυλος αργησε να κανει την ομαδα ετσι οπως την ηθελε.Εγω απο την αρχη ειπα να βγει καποιος και να πει οτι δεν παμε φετος για πρωταθλημα.Αν βεβαια αυτο ερχοταν καλως να ερχοταν.Τωρα που δεν ερχετε χαμος.

Η λογικη της Sportday και καθε εφημεριδας σαν αυτη ειναι το να πουλησει περισσοτερα φυλλα.Σημερα πουλαει ο Ολυμπιακος μετα την νικη του.Αμα ηταν ντεμπυ Ολυμπιακου-Παναθηναικου με νικητες εμας σιγουρα θα ηταν με εξωφυλο Παναθηναικου.Ετσι το βλεπω εγω.
Μετα απο διπλο στο ΟΑΚΑ αμα πας και βαλεις τα επεισοδια,θα πουλησεις δυο φυλλα.

Για τα επεισοδια,θα πω απλα ας το παρει ο Ολυμπιακος το κυπελακι.Τετοια κυπελα του αξιζουν.Μεσα σε ζουγκλες και με οποιοδηποτε κοστος.Μπραβο σε αυτους που πηραν την αποφαση να μην βγει η ομαδα να παιξει.

Την καλημερα μου σε ολους.

gatti said...

@zouk: Στο έχω ξαναπεί ότι λατρεύω την αισιοδοξία σου. Μακάρι να μπορούσα να δω τα πράγματα όπως εσύ. Θα γλίτωνα πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που μου έχει προκαλέσει αυτή η ομάδα.

Δεν μπορώ όμως να βλέπω τα πράγματα τόσο καλοπροαίρετα. Τον καλό παίκτη τον βρίσκουν αν θέλουν και το Γενάρη, αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Την στιγμή μάλιστα που υποστηρίζουν ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα γι΄ αυτούς.

Αλλο πράγμα είναι οι δυσλειτουργίες που δημιουργούνται από το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα προσπάθεια όπου κανείς δεν έχει βρει ακόμα το ρόλο του και όλοι μαζί τους ...αυτοματισμούς τους (για τη διοίκηση μιλάω) και άλλο να βλέπεις πως διαφαίνεται κάποιου είδους κόντρα και διάσταση απόψεων. Αλλά ακόμα και την διάσταση απόψεων την δικαιολογώ. Που βγαίνει προς τα έξω είναι που δεν μου αρέσει. Ας διαφωνήσουν όσο θέλουν, ας χτυπήσουν ακόμα και το χέρι στο τραπέζι. Αλλά προς τα έξω ας έχουν μια κοινή πολιτική.

Για το πρωτάθλημα συμφωνούμε, έπρεπε να είχαν πει ότι αυτό που προέχει είναι να δημιουργήσουμε ομάδα και όχι να πάρουμε τίτλο. Και δεν παίζει ρόλο που θα χάναμε έναν ακόμα χρόνο. Στην τελική, έτσι κι αλλιώς τον χάσαμε.

Σαφώς και η λογική κάθε εφημερίδας είναι να πουλήσει φύλλα. Αλλο όμως αυτό και άλλο το μόνιμο "λιβανιστήρι" προς μία μόνο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι άλλες "αντικειμενικές" βρήκαν χώρο για να γράψουν για τα επεισόδια (παρόλο που η "Εξέδρα" τα μπέρδεψε και έβαλε και μας μέσα στους ...κρανοφόρους).

Για τα επεισόδια επίσης συμφωνούμε. Ας το πάρουν το κύπελλο, αυτά τα κύπελλα τους αξίζουν.

Καλημέρα! :))

squarelogic said...

Συμφωνώ με όλα τα "ξενερώνω" αλλά το κλού του Σ/Κ ήταν η αποκαλυπτική του ήθους τους στάση του επίσημου(τρομάρα τους!)Ολυμπιακού
μπροστά στο κλίμα τρομοκρατίας που ο στρατός αλητών τους είχε δημιουργήσει.
Τυχαία το είδα γυρνώντας τον δέκτη απ το ανιαρό ποδόσφαιρο στη Σουβλακούπολη,και έμεινα ακούγοντας το
@ρχ*δι τον Συγγελίδη(σόρυ,αλλά του αξίζει)να "εγγυάται" ο πανηλίθιος την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα,και κανένας αλήτης "δημοσιογράφος" να μην τον ρωτά "δηλαδή πως εγγυάστε οτι θα ελέγξετε τους δολοφόνους?" και "ποιά η ευθύνη σας αν υπάρξουν και νέα επεισόδια και τραυματισμοί?"
Θάπρεπε να γίνει το ματς και να τραυματιστεί καποιος,να δούμε τότε τις ευθύνες του "εγγυητή"!
Αποκαλυπτικό του πως αντιλαμβάνονται το fair play οι αποθρασυνθέντες από την χρόνια ανοχή της Πολιτείας,νταβατζήδες του Πειραιά.
Εζήλωσε τη δόξα της Ριζούπολης και ο Συγγελίδης!*7$5&%%@

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ναι, φιλτάτη, όντως πολύ γαύρικη εφημερίδα η Σπορτνταίη. Δες αυτό.

http://erythrolefkometerizi.blogspot.com/2009/02/blog-post_4515.html

Απλώς πρόκειται περί αθλιοφυλλάδας, όπου διάφοροι εξυπνάκηδες ξερνούν διάφορα. Συμφωνώ μαζί σου: Να την κόψετε εσείς, να την κόψουμε και εμείς. Υπέροχη πρόταση. Την έχω διατυπώσει και εγώ κατ' επανάληψη.

Έχω και ένα άλλο λινκάκι, όπου ο κ. Χελάκης μάς κορόιδευε που ποτέ δεν θα γίνουμε ... Πανιώνιος. Άσε, φιλάρα, καλύτερα να μη γίνουμε ποτέ.

Θερμούς χαιρετισμούς.

pensierix said...

Ακολουθει μερος της ανακοινωσης του Ολυμπιακου για τα γεγονοτα της Πατρας:

"Δεδομένης της βιαιότητας των επεισοδίων του Σαββάτου, ο Ο.Σ.Φ.Π. συνέβαλε στο να δημιουργηθούν ομαλές συνθήκες για τη διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που εγγυήθηκε επίσημα και η αστυνομία παρά το ένα και μεμονωμένο κρούσμα βίας, για το οποίο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία απόφαση η οποία λαμβάνεται κατά παράβαση των νόμων και των κανονισμών ούτε θα συμμετέχει με κανέναν τρόπο στη δημιουργία νομικών τετελεσμένων που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο όχι μόνο το βόλεϊ αλλά όλα τα αθλήματα.

Παράλληλα, σεβόμενος την ιστορία του θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο σε όλα τα επίπεδα κατά φυσικών προσώπων και κατά φορέων που έχουν πάρει έκνομες αποφάσεις για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του, τα συμφέροντα των αθλητών του και των χορηγών του, που επλήγησαν από τη μη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου βόλεϊ και κυρίως για την προστασία του αθλήματος»."

Τι να σχολιασει κανεις...Αυτο το τελευταιο παντως "για τη προστασια του αθληματος" ειναι ολα τα λεφτα...

Crazy Tourists said...

Τέννις και ξερό ψωμί gattούλι!!
Θεϊκή ατάκα στη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια (την Παρασκευή νομίζω):
"Αποστόλη, ξέρεις γιατί δε θα γίνει το γήπεδο στον ελαιώνα;"
"Γιατί;"
"Γιατί βρήκαν αρχαία!!"
"Τι αρχαία;"
"Ένα κύπελλο του Παναθηναϊκού!"
Έπινα και νερό εκείνη την ώρα, τι το 'θελα; Παραλίγο να πνιγώ από τα γέλια!!
Φιλιά πολλά

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@squarelogic: Γιατί; Περίμενες εσύ να αλλάξει κάτι στο γαύρο επειδή άλλαξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη; Μιλάμε για την ομάδα που έχει στο ΔΣ της οργανωμένους οπαδούς. Κι εγώ τυχαία το είδα γυρνώντας το κανάλι από το ματς με τον Λεβαδειακό και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι άκουσα καλά. Εγγυάται λέει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα! Πρέπει να είναι μακράν η πιο γελοία δήλωση που έχει κάνει παράγοντας!

Οπως το λες! Εχουν αποθρασυνθεί πλήρως από τη χρόνια ανοχή του κράτους, γι΄ αυτό λέω συνεχώς ότι αν δεν γίνει κάτι θα θρηνήσουμε πολλά θύματα. Ακουσα σήμερα πως έχουμε μέχρι τέλος Φλεβάρη ένα σωρό αναμετρήσεις με το γαύρο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο. Ο θεός να βάλει το χέρι του όταν οι παράγοντες έχουν τέτοια μυαλά!

gatti said...

@Γιώργος Κεντρωτης: Το θυμάμαι αυτό το πρωτοσέλιδο. Αυτό όμως είναι στο πλαίσιο της πολύ αγαπημένης στους αλήτες ρουφιάνους άσκησης της κωλοτούμπας.

Οτι είναι γαύρικη όμως δεν χωράει αμφιβολία. Πού και πού πετάνε και κανα ψίχουλο στους υπόλοιπους για να μη χάσουν το κοινό τους.

Τι το ψάχνεις ... Μυαλοπώλες...

gatti said...

@pensierix: Πώς το είπαν αυτό; "Ενα και μεμονωμένο κρούσμα βίας;" Εχουν χιούμορ τελικά, τους είχα παρεξηγήσει!

Α, είσαι ...εμπαθής! Τόσες ...προσπάθειες έχουν κάνει για την προστασία του αθλήματος τα τελευταία χρόνια!

Και τα συμφέροντα των χορηγών μη τα ξεχνάμε έτσι;

Δεν τους δίνουν το κύπελλο να ξεμπερδεύουμε; Δεν μπορώ να τους ακούω να σκούζουν!

gatti said...

@Crazy Tourists: Tένις και πάλι τένις! Συμφωνώ μαζί σου τρελοτουρίστι μου!

Πολύ καλή η ατάκα, πράγματι! Την είχα ακούσει κι εγώ και για την περίπτωση που μου διέφευγε φρόντισαν και μου την έστειλαν και με email!

Σου έχω και ένα ακόμα (παλιό): Γιατί ειπώθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Παναθηναϊκό;
Επειδή οι γιατροί δεν του απαγόρευσαν να κάνει αθλητισμό. Μόνο τον πρωταθλητισμό του απαγόρευσαν!

:)))

Kαλό! Η αλήθεια να λέγεται! (Κι ας πονάει...).

Crazy Tourists said...

Χαχα!!!
Τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε!!

gatti said...

@Crazy Toyrists: E, ναι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Φιλιά! :)))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Δες και το σημερινό πρωτοσέλιδο της αφεδρωνοφυλλάδας. Πάει να τσιμπήσει κανά φύλλο στο μπουγατσιστάν...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Tι να κάνουν κι αυτοί... Για την αναγνωσιμότητα ρε γαμώτο!