Sunday, February 15, 2009

Δις οφσάιντ η Αννα Ρίζου


Εχουμε και λέμε:

* Πρώτο γκολ οφσάιντ

* Κόκκινη στον Βιτόλο τραβηγμένη από τα μαλλιά

* Δεύτερη κίτρινη στον Αντζα για ίδια φάση δεν δόθηκε

* Πέναλτι σε βουτιά του Ντουντού

* Δεύτερο γκολ οφσάιντ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!


Κατά τ΄ άλλα, ο γαύρος προχωράει ακάθεκτος για το 12ο και έχει 12 σερί νίκες στο τηγάνι.

Κατά τ΄ άλλα, εγώ κράζω τους δικούς μας παίκτες όταν είναι αδιάφοροι και υποστηρίζω πως για την διαφορά που έχει δημιουργηθεί δεν μας φταίει πρωτίστως η διαιτησία, αλλά ο κακός μας εαυτός.

Κατά τ΄ άλλα, περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα με τον Πιλάβιο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Κατά τ΄ άλλα περιμένουμε να φύγει ο Ψυχομάνης (αν δεν το ξέρετε 9-7 υπέρ της παραμονής του είναι οι ψήφοι στην Σούπερ Λίγκα).

Κατά τ΄ άλλα οι πολυμετοχικοί τρώγονται μεταξύ τους για λάβαρα και άλλες ιστορίες.

Κατά τ΄ άλλα επανδρώνουμε το τμήμα σκάουτινγκ και ασχολούμαστε με τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Κατά τ΄ άλλα ο Βγενόπουλος είναι πολύ απασχολημένος με την αγορά της Ολυμπιακής και στο ΔΣ της ομάδας στέλνει επιστολές (και μη μου πει κανείς ότι δεν είναι μέλος του ΔΣ) και θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Χόχο.

Κατά τ΄ άλλα ο θείος κάνει επίδειξη δύναμης. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας κύριοι πολυμετοχικοί. Αυτό το πρωτάθλημα ο χόχος το θέλει περισσότερο απ΄ όλα. Και το θέλει επειδή επιθυμεί να ξεφτιλίσει την πολυμετοχικότητα. Και επιθυμεί να ξεφτιλίσει την πολυμετοχικότητα επειδή ξέρει ότι αν πετύχει αυτό το μοντέλο θα πρέπει να βάλει κι άλλους μετόχους στο δικό του "μαγαζί". Και αυτό δεν το γουστάρει με ΤΙΠΟΤΑ.

Α, και κάτι άλλο. Μετά και το σημερινό 100-0 της διαιτησίας είναι πλέον σαφές. Ο γαύρος θέλει να κάνει φιέστα τίτλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο τηγάνι. Θέλει να είναι η διαφορά τέτοια μέχρι τότε ώστε να εξασφαλίζει τον τίτλο. Γι΄ αυτό καλού κακού περιμένετε και κανα στήσιμο της Πανάθας μέχρι το ντέρμπι (αν και σιγά μην έχουμε ανάγκη το στήσιμο για να χάσουμε. Μπορούμε και μόνοι μας).

***


Πάμε παρακάτω. Ο ΠΑΟΚ πέρασε αέρα από το λασπότοπο της Λιβαδειάς και έβαλε τον Λεβαδειακό στην πρίζα για τα καλά. Κι άμα κερδίσει αύριο ο ΟΦΗ θα έχουμε πολλά γλέντια μέχρι το τέλος της σεζόν.


Ο ΠΑΟΚ που λες έκανε την καλύτερή του εμφάνιση φέτος έβαλε το πρώτο γκολάκι με τον Κονσεϊσάο, έβαλε κι άλλα δύο με Σορλέν και Ιβιτς (πέναλτι) και τέζα ο καμπούρης. Ο Χούτος τώρα μπήκε στο ογδονταφεύγα. Λογικόν. Η Πόρσε για να τρέξει θέλει αυτοκινητόδρομο. Πώς να αποδώσει σε έναν λασπόδρομο;



Στη Νέα Σμύρνη τώρα είχαμε πολλές ομορφιές μετά το ματς. Το παιχνιδάκι με τον Εργοτέλη έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά μετά είχαμε λαϊκά δικαστήρια. Την πέσανε οι Πανθηρώνιοι στους παίκτες και ιδιαίτερα στον Μάκο και τον Μανιάτη και τους σούρανε τα μύρια όσα. Μόνο τον Εστογιάνοφ δεν έβρισαν. Και πώς να τον βρίσουν τον Ουρουγουανό; Ολη ομάδα τους είναι ο παίκτουρας.




Η ΑΕΚ πάλι ίδρωσε να κερδίσει τον Θρασύβουλα. Καλά το έλεγε ο φουκαράς ο Μπάγεβιτς ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν δεν ξέρει αυτός την ομάδα του ποιος θα την ξέρει; Είχε όμως τον Ταχτσίδη και πήρε το τριποντάκι στις καθυστερήσεις. Μια μέρα πριν τα γενέθλιά του ο πιτσιρικάς δήλωσε "παρών" και η ΑΕΚ μπορεί τουλάχιστον να ονειρεύεται ότι βρήκε το δικό της Νίνη.


Αυτός ο Ντουντού δεν έχει στόμα. ΠΗΓΑΔΙ έχει!



Scratch: Kαι επειδή πολλοί γαύροι βγαίνουν και λένε πως το πέναλτι στον Ντουντού ήταν πέναλτι, να τους θυμίσω πως το γκολάκι που προήλθε από το πέναλτι ΟΦΣΑΪΝΤ ήταν. Μην ξεχνιόμαστε...

Scratch 1: Eίχε όμως αυτός ο Χαραλαμπίδης μια αγωνία στο βλέμμα μην ισοφαριστεί ο γαύρος.

Scratch 2: Τζάμπα πήγε η εμφάνιση του Σηφάκη.

Scratch 3: Τι; Θα έχει πρόβλημα ο γαύρος με το ρόστερ του επειδή ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια; Χοχοχο...



Scratch 4: Σύνθημα σε πανό ΠΑΟΚτσήδων στη Λιβαδειά: "ΠΑΟΚ γερά και τη ζωή μου δίνω, στα αρχ...α μου τον γράφω τον Αγιο Βαλεντίνο".

Scratch 5: Είδηση από τα sites: Ο Ράμος έφυγε από την ΑΕΚ λόγω οικογενειακών προβλημάτων, πωλήθηκε στην Μότζιμ Μιρίμ (ομάδα ιδιοκτησίας του Ριβάλντο) έναντι 300.000 ευρώ και σήμερα πήρε μεταγραφή για την ουζμπεκική Μπουντιονκόρ (η νυν ομάδα του Ρίμπο) έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ! Γειά σου Ρίμπο επιχειρηματία!!!

Scratch 6: Βρίστε ελεύθερα ομάδες και χώρες. Η δικαιοσύνη απεφάνθη πως ένα σύνθημα που λέει "Γ... ο/η ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/ΠΑΟ/θρήνος και η Τουρκία/Πειραιάς/Λεωφόρος κ.λπ. δεν στοιχειοθετεί αδίκημα καθώς η ...συνεύρεση ομάδας με μόρφωμα κράτους/συνοικίας/περιοχής είναι φύσει αδύνατη. Ρε μυρουδιάδες δικαστές, το σύνθημα δεν είναι γ.... ο/η τάδε με τον/την δείνα. Είναι γ... ο/η τάδε ΚΑΙ ο/η δείνα από την οποία ο/η τάδε προέρχεται!


Scratch 7: Και μιας και ο λόγος παραπάνω για ...συνερεύσεις, του Αγίου Βαλεντίνου ήταν σήμερα. Και τoυ Αγίου Βαλεντίνου είναι που σε πιάνει μια διάθεση να γ**** όλο τον κόσμο... Ε, τι φωνάζετε; Αυτή τη διάθεση είχε και ο γαύρος...

16 comments:

squarelogic said...

Ξέχασες μόνο το άνοιγμα της ψαλίδας στα λεφτά που θα παίρνει όποιος περνά στους ομίλους του Τσ.Ληγκ,άνοιγμα που κάνει αδύνατο το κοντράρισμά του απ τους άλλους εγχώριους "διεκδικητές"...

Κατά τ'αλλα,όλα σωστά!

pensierix said...

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον...Λες και αν έχανε ο γαύρος θα ρίσκαρε τίποτα...

Ο διαιτητής αυτός είναι ακατάλληλος. Ας δεχτώ ότι δεν είδε τα οφσάιντ. Ας δεχτώ ότι είδε φάουλ στον Πάντο και αποβολή. Ας δεχτώ ότι ήταν πέναλντι. Αυτο που δεν δέχομαι είναι η μη αποβολή του Αντζα. Εβγαλε τη φανέλα του Κόκε, σφυρίζει φάουλ και δεν δίνει κίτρινη. Ε, ΕΚΕΙ κύριε διαιτητά δείχνεις ότι δεν κάνεις γι'αυτή τη δουλεια!! (για να μην πω ότι από τη στιγμή που δίνεις πέναλντι, πρέπει να δείξεις και κόκκινη στον παίκτη του Αρη αφού ο παίκτης του γαύρου ήταν σε προφανή θέση για γκολ).

Αλλη μια "επαγγελματική νίκη" γράφει ομως το κοντέρ, νέα ρεκόρ και αφήστε τους γραφικούς να φωνάζουν...

ΥΓ
Ο Λεβαδειακός θα έμπαινε σε περιπέτειες αλλά είναι τυχερός. Πληροφορίες λένε ότι 3 βαθμοί που πήγαιναν Θεσσαλονίκη, αποκλείστηκαν στον Πειραιά, κάθησαν εκεί λίγο για ασφαλεια αλλά μετά χάσανε τον δρόμο τους και βρέθηκαν στη Λιβαδειά. Αν σε θέλει...

eforas said...

Έτσι είναι. Γιατί κάθε φορά που κράζεις -δίκαια πολλές φορές- τους παίχτες μας, σου λέω ότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί; Εδώ η διοίκηση συνεχίζει να καταφεύγει σε "μπαλαρίνες" και να μεταθέτει το πρόβλημα. Αυτά. Καλημέρα μας.

gatti said...

@squarelogic: Για το θέμα του Τσάμπιονς Λιγκ είχα γράψει αν θυμάσαι στο ποστ "Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη" (http://gatti-squared.blogspot.com/2009/01/blog-post_20.html).

Με 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ άντε μετά ο διορισμένος να ...επιτρέψει σε άλλον να πάρει την πρωτιά.

Αηδία! Αηδία πραγματική...

gatti said...

@pensierix: Γιατί να κρατήσουν τα προσχήματα; Εχουν ανάγκη κανέναν ή μήπως φοβούνται κανέναν;

Την δεύτερη κίτρινη στον Αντζα δεν υπήρχε περίπτωση να τη δώσει. Την κόκκινη στον Ρεγκέιρο έπρεπε να τη δώσει, παράλειψή του, θα πρέπει να παραπεμφθεί γιατί χαρίστηκε στον παίκτη του Αρη!

Βεβαίως και γράφει το κοντέρ και αυτό είναι που προβάλλουν οι γαυροφυλλάδες. Για να μην πω για την Sportday την "αντικειμενική" που είναι πιο εμετική από τους γαυροφυλλάδες! Οφσάιντ λέει τα δύο γκολ αλλά οριακά (δηλαδή τα οριακά "παίζει" και να δικαιολογούνται) κόκκινη έπρεπε να δει ο Αντζας ΑΛΛΑ έπρεπε να αποβληθούν ΔΥΟ παίκτες του Αρη, δηλαδή και ο Βιτόλο και ο Ρεγκέιρο. Επομένως, τι φωνάζει ο Αρης, μία η άλλη τα λάθη. Η Goal πάλι, κι αυτή στους συμψηφισμούς το έριξε. Οφσάιντ τα γκολ, σωστή η κόκκινη, σωστό το πέναλτι, αλλά δίνει κι ένα πόντο στον Αρη, μιλώντας για την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Αντζα. Ξεφτίλες όλοι!

Και βέβαια η ερυθρόλευκη προπαγάνδα έπιασε ήδη δουλειά.

ΥΓ. Ε, βέβαια, ο γαύρος παίρνει τους βαθμούς τώρα για να μπορέσει να δώσει στο φιλαράκι τον Κομπότη βαθμούς όταν αυτός θα τους έχει ανάγκη...

gatti said...

@eforas: Nα σου πω και ένα καινούργιο νέο που άκουσα και δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ισχύει ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Ο Βγενό λέει από την αρχή είχε βάλει στο μάτι το γήπεδο, έχει "τακιμιάσει" με τον Τζίγγερ για να το φτιάξουν μόνοι τους, να το ονομάσουν "Marfin Arena" και να πετάξουν έξω τους Γιαννακόπουλους και τον Πατέρα...

Και άσε μετά τον Πατέρα να μιλάει για "μπαλαρίνες" και τους Γιαννακοπουλαίους να τσακώνονται για τα λάβαρα...

Χοχοχο!


ΥΓ. Ε ναι, το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Είναι όμως ΚΑΙ εκεί. Γι΄ αυτό και θα συνεχίσω να κράζω αν δεν παίζουν καλά. Γι΄ αυτό και θα λέω ότι ευνοηθήκαμε, αν συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν γουστάρω να καταντήσω σαν τους γαύρους που βλέπουν σε ΚΑΘΕ ματς να ευνοούνται και αντί να ψυλλιαστούν ότι κάτι πάει στραβά, βαυκαλίζονται ότι έχουν ομαδάρα ανίκητη και ότι όλοι τους φθονούν!

Κι άμα αρχίσεις να μπερδεύεις την αηδία με τη ζήλεια, βράστα...

tzonakos said...

100-0 ;;;
Υπερβάλλεις.
91-9 ηταν.

Γιωργος Κεντρωτης said...

"Κατά τ΄ άλλα ο θείος κάνει επίδειξη δύναμης. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας κύριοι πολυμετοχικοί. Αυτό το πρωτάθλημα ο χόχος το θέλει περισσότερο απ΄ όλα. Και το θέλει επειδή επιθυμεί να ξεφτιλίσει την πολυμετοχικότητα. Και επιθυμεί να ξεφτιλίσει την πολυμετοχικότητα επειδή ξέρει ότι αν πετύχει αυτό το μοντέλο θα πρέπει να βάλει κι άλλους μετόχους στο δικό του "μαγαζί". Και αυτό δεν το γουστάρει με ΤΙΠΟΤΑ."

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. (Πάντως ούτε εγώ (ως οπαδός του Θρύλου και γιά όσο μου πέφτει λόγος) γουστάρω την -γελοία και ως λέξη- πολυμετοχικότητα. Καλό μεσημέρι.

Alexandros said...

Γεια σου gatti!
Εγώ πιστεύω ότι κανένας Κόκκαλης δεν κάνει επίδειξη δύναμης. Ούτε καν ασχολείται ο άνθρωπος. Τα πράγματα είναι απλά. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί εδώ και καιρό, οι διαιτητές κάνουν δημόσιες σχέσεις με τον ισχυρότερο. Δεν έχετε παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνει η διαφορά τόσο πιο μεγάλα όργια γίνονται υπέρ του ΟΣΦΠ; Στην συνέχεια θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Υ.Γ. Ο Χαραλαμπίδης (όπως και ο Σταυρίδης πέρυσι) εξασφάλισε θέση στον πίνακα διεθνών διαιτητών. Μία μεγάλη καριέρα μόλις άρχισε...

squarelogic said...

...ένα καινούριο σώμα "πεζοναυτών"διαιτητών δημιουργείται μπροστά στα μάτια των large πολυμετοχικών...

Και οι διαφορες Ντυναμό και ΤΣΣΚΑ θα ωχριούν μπροστά στην κόκκινη "παντοκρατορία'...Και ας μην ξεγελιόμαστε με τα παλιά ευρωπαικά ρεζιλίκια του Γαύρου...τα τελευταία 2 χρόνια έχει αρχίσει μεταγγιση πρωτοκλασάτου DNA πληρώνοντας αδρά απ τα 'σίγουρα" του ΤΣ.Ληγκ για να μην ρεζιλεύεται εκτός συνόρων.Ο φετινός αποκλεισμός οφείλεται στην θερινή μεταγραφική ολιγωρία του Κόκκαλη που έβαλε το χερι στην τσέπη μπρος στο φάσμα του αποκλεισμού απ την Ανορθωση δίχως τελικά να τον αποφύγει.
Απ'οτι φαίνεται εκτός απ το χρήμα στους σκάουτερς(που ας περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα αξιοποιούνται και οι εισηγήσεις τους) πρέπει να σπρωχτεί χρήμα και στους "ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ κοινης γνωμης",τους Α-Ρ-Δ κατά γκάττι,ώστε διαιτησίες σαν την χθεσινή να τυγχάνουν της κατακραυγής που τους πρέπει.

gatti said...

@tzonakos: E ναι, πάντα υπερβολική είμαι... "Παίζει" να ήταν και 50-50 αν σκεφτείς ότι δεν αποβλήθηκε ο Ρεγκέιρο... :))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: To ξέρω ότι έχω δίκιο. Και δεν μου κάνει εντύπωση που ούτε εσύ γουστάρεις την πολυμετοχικότητα. Δεν είσαι ο μόνος. Γενικά ο Ελληνας είναι της ιδιοκτησίας και δεν γουστάρει να μοιράζεται πράγματα. Αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο κοινωνικκό θέμα έτσι κι αλλιώς, το ποδοσφαιρικό είναι μόνο μια παρωνυχίδα του...

Καλό απόγευμα!

gatti said...

@Alexandros: Καλημέρα Αλέξανδρε! Οτι κάνουν δημόσιες σχέσεις οι διαιτητές είναι βέβαιο. Εδώ παρουσιάζεται το φαινόμενο να αδικούν ομάδες μόνο και μόνο για να δηλώσουν πίστη στον ισχυρό κι ας μην έχουν (ακόμη) κανένα όφελος από αυτόν. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Το πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κόκκαλης θέλει όσο τίποτα το φετινό πρωτάθλημα και με τεράστια (αν γίνεται) διαφορά για τους λόγους που έγραψα στο ποστ.

ΥΓ. Σωστά. Ετσι χτίζονται οι καριέρες!

gatti said...

@squarelogic: Eτσι ακριβώς. Η "παράγκα" ανανεώνει το έμψυχο δυναμικό της. Και σαφώς τα ευρωπαϊκά ρεζιλίκια του γαύρου θα εκλείψουν με τον καιρό, αφού θα μπορεί να αγοράζει πρωτοκλασάτους παίκτες χάρη στα "εγγυημένα" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επάνδρωση του τμήματος σκάουτινγκ είναι ένα βήμα στο σωστό δρόμο για εμάς, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στην πράξη. Γιατί και το καλοκαίρι έκανε εισηγήσεις ο Ρότσα, αλλά ποιος έδωσε σημασία;

Εκεί φτάσαμε; Να πρέπει να πληρώσουμε τους ΑΡΔ για να γράψουν αυτά που βλέπουν με τα μάτια τους; Ε ρε πού κατάντησε το ...λειτούργημα της δημοσιογραφίας!

zouk said...

Το πανο "Προσοχη παιζουν Γριες" επρεπε να προβληματισει τους παιχτες του Παναθηναικου,γιατι τις γριουλες τις βοηθουν οι καλοι ανθρωποι οπως οι διαιτητες.

Απο εκει και περα ειχαμε τα χαλια μας.

gatti said...

@zouk: Oντως, είχαμε τα χάλια μας... Αν και θα επισκιαστούν από την αδικία της διαιτησίας.

Κουράστηκα...