Tuesday, February 24, 2009

Γκαρσόν, ένα (κίτρινο) υποβρύχιο παρακαλώ...


Εφτασε λοιπόν η ώρα... Η ώρα του "Ελ Μαδριγάλ", εννοώ. Η ώρα για τον δεύτερο μεγάλο στόχο της χρονιάς, από την στιγμή που ο πρώτος πήγε νωρίς νωρίς περίπατο. Κι όταν τώρα λέω στόχος, δεν εννοώ να φτάσουμε στον τελικό της Ρώμης. Αν και όπως το είχε πει ο Γκουμόγιαννος στην εκδήλωση για το βιβλίο της Πανάθας, πιο εύκολο είναι να πάμε στη Ρώμη παρά να πάρουμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. ΠΙΟ εύκολο μπορεί να είναι. Εύκολο όμως δεν είναι. Και τη Βιγιαρεάλ, από την άλλη, μεγαθήριο δεν την λες. Θηρίο όμως και μόνο επειδή παίζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την λες. Κι ας είναι στα κάτω της αυτό τον καιρό. Κι ας πανηγύρισες όταν άκουσες το όνομά της στην κλήρωση. Αυτή να δεις πώς πανηγύρισε που άκουσε το δικό σου, αλλά άστο αυτό, δεν είναι για να το θυμάσαι τέτοιες ώρες...


Το ματσάκι που λες είναι δύσκολο. Γιατί μπορεί η Σπανιόλα να μην έχει τον έναν πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά έχει πολλούς καλούς. Εχει Καθόρλα, έχει Πιρές (χου ρε! παλιόγαυρε!), έχει Σένα, έχει Ρόσι, έχει και δυο - τρεις ακόμα. Που μπορούν να κάνουν κάθε κατεβασιά και γκολ. Και γρήγοροι είναι σαν να τους έχουν βάλει νέφτι και στην κόντρα είναι εξπέρ (θα μου πεις σιγά μη τη χρειαστούν την κόντρα, αφού όλο αυτοί θα είναι στην επίθεση...) και καλά την κυκλοφορούν την μπάλα και τα τσαφ δεν τα συγχωρούν. Κι εσύ από τσαφ άλλο τίποτα. Το μεσαίο σου όνομα είναι το "τσαφ". Θα μου πεις... Τώρα ήρθε το λαβράκι από την Πολωνία. Και όσο νάναι τα συμμάζεψε κομμάτι τα πράγματα. Κι άμα τα κατάφερες με την Βέρντερ και την Ιντερ χωρίς το λαβράκι, δεν θα τα καταφέρεις τώρα που το έχεις με την Σπανιόλα; Μια κουβέντα όμως είναι αυτή. Γιατί όσο και να το κάνεις ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Κι έπειτα μπορεί να έχεις το λαβράκι, αλλά μπορεί να μην έχεις τον Λουκά. Ε, ότι θα ερχόταν καιρός που θα στενοχωριόμουν μήπως δεν παίξει ο Λουκάς ούτε που το φανταζόμουν! Ποτέ μη λες ποτέ, τελικά...

Αν όμως δεν παίξει ο Λουκάς (που μη μας βρει τέτοιο κακό) θα παίξει ο Σαριέγκι. Οπότε εκεί θα αρχίσει το καρδιοχτύπι. Γιατί μπορεί οι Ισπανοί να λένε ότι στην χώρα τους ο Γιόσου ήταν υποτιμημένος αλλά στην Ελλάδα ζει το όνειρό του (κούνια που τους κούναγε, ας έρθουν να παρακολουθήσουν κανα ματς να δουν τι μπινελίκι τρώει ο Βάσκος mister Bean) αλλά εσύ το ξέρεις καλά πώς ανεβαίνουν οι σφυγμοί σου κάθε φορά που πάει να διώξει τη μπάλα.
Θα μου πεις πάλι, "καλά το έδεσες κι εσύ ότι ο τεντάς θα παίξει με τρεις στόπερ; Επειδή έπαιξε με τρεις στο Μιλάνο;". Αυτός είναι τρελός. Μπορεί να αφήνει να εννοηθεί ότι θα παίξει με τρεις στόπερ, αλλά μπορεί τελικά να κατεβάσει δύο. Οπότε ένας ο Πολωνός, άλλος ένας ο Γκούμας κι έτσι ακόμα κι αν δεν παίξει ο Βυντρίνιο μια χαρά είμαστε. Αμ δε! Πώς είμαστε μια χαρά; Αν δεν παίξει με τρεις στόπερ, θα παίξει με τρεις αμυντικούς χαφ. Κι εκεί ειδικά τα κουκιά δεν βγαίνουν. Γιατί με τον Μάτος στην Αθήνα ποιος θα είναι ο τρίτος αμυντικός χαφ; Ε; Ποιος; Ο Μπόκολης! Εεεε, ο Μελίσσης εννοώ. Και πες μου τώρα εσύ αν δεις τον Μελίσση στη βασική ενδεκάδα, πώς θα νοιώσεις. Από την άλλη πάλι, έτσι και παίξει ο Βύντρα μπορεί και πάλι να αιφνιδιάσει ο Σουριναμέζος. Αυτός είναι ικανός να βάλει τον Βύντρα δεξιά, να βάλει τον Σπυρό αριστερά και να παρατάξει ΚΑΙ Γκούμα ΚΑΙ Κούμπα ΚΑΙ Σαριέγκι. Ολα μέσα είναι. Βάλε και Σιμάο με Ζιλμπέρτο μπροστά τους, βάλε και τον Καραγκούνη που στα ευρωπαϊκά ματσάκια έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του, βάλε ότι τον Βαγγελάκη τον γουστάρει πολύ στην Ευρώπη, τι έμεινε; Μια θέση. Εκεί τώρα για να μαντέψεις ποιον θα βάλει θα πρέπει να είσαι Πυθία. Μπορεί να βάλει τον Σάλπι, αλλά μπορεί να βάλει και τον Νίνη. Μπορεί να βάλει τον Γκάμπριελ, αλλά μπορεί να κάνει και την έκπληξη με τον Κλέιτον. Εκτός αν επειδή ο διαιτητής είναι Αυστριακός, βάλει τον Ιβανσιτς για το κονέ. Με λίγα λόγια η 11άδα του τεντά θυμίζει αυτό που λέμε: "H θα βρέξει, ή θα χιονίσει, ή θα κάνει καλό καιρό".

Κι επειδή μαντεψιά με την 11άδα του τεντά δεν μπορεί να γίνει, ας ευχηθούμε να έχει δει καλό όνειρο, να του βγουν τα σχέδιά του, να γίνει καλό ματσάκι και να έρθει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για μας. Γιατί μπορεί να είναι καλή στην επίθεση η Βιγιαρεάλ, αλλά στην άμυνα έχει τα δικά μας τα χάλια (περίπου). Οπότε ένα γκολάκι στο "Μαδριγάλ" είναι εφικτό να μπει. Να σου πω την αμαρτία μου μια ισοπαλία 1-1 δεν θα με χαλούσε καθόλου. Αλλά κι ένα σκορ 2-1 το αντέχω. Μόνο μην γίνει καμιά στραβή, γιατί είναι κι αυτός ο Πλάουτς διαιτητής κι όσο νάναι τους συνειρμούς τους κάνεις. Τον βλέπεις και θυμάσαι την 7άρα του γαύρου στο Τορίνο από τη Γιούβε. Τότε που ο ...cool (και καλά) τώρα Βασίλης Παπανικολάου που μετέδιδε ραδιοφωνικά το ματς είπε στο 5-0: "O θεός να λυπηθεί τον Ολυμπιακό". Τότε το άκουγες και γελούσες. Αλλά αν ακούσεις κάτι ανάλογο για την ομάδα σου, είναι βέβαιο ότι δεν θα το αντέξεις...


Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ

Είπε:
"Στο ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι έχεις ευκαιρίες για να βάλεις ένα γκολ και θα είναι σημαντικό αν το καταφέρεις"

Eννοούσε: "Είναι να περάσει ένας κομήτης κοντά από τη γη. Ανάλογα με την πορεία του, θα είναι και το αποτέλεσμα".

Eίπε: "Μία φορά ήμουν εγώ στον πάγκο γιατί ο Φρανκ (Ράικαρντ) ήταν άρρωστος και νικήσαμε 2-0. Είναι κάτι το διαφορετικό να παίζεις σε αυτό το στάδιο".

Eννοούσε: "Σαν βοηθός το κέρδισα το παιχνίδι στο Μαδριγάλ. Σαν πρώτος προπονητής, τι να σας πω... Θα δείξει".

Είπε: "Η Βιγιαρεάλ είναι εντελώς διαφορετικός αντίπαλος. Δεν είναι η Βέρντερ, ούτε ή Ίντερ, οπότε αύριο θα δούμε τι θα κάνω».

Εννοούσε: "Σχήμα με τρεις κόφτες δοκίμασα. Σχήμα με τρεις στόπερ δοκίμασα. Ρε μπας και είναι η ώρα να παίξω με τρεις επιθετικούς;" (το καλό που σου θέλω μη το δοκιμάσεις, θα γελάει το παρδαλό κατσίκι).

Είπε (Στην ερώτηση: Ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία σε 10 παιχνίδια έχει 10 ήττες. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να πάρετε πρώτο θετικό αποτέλεσμα;): "Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Εννοούσε: Σιγά τη δύσκολη ερώτηση. ΄Η θα κερδίσουμε, ή θα χάσουμε, ή θα φέρουμε ισοπαλία". (Τι 10 ήττες, τι 11).

Είπε: "Οι αγώνες στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εμάς. Είμαστε μεγάλη ομάδα και κάθε ομάδα θέλει να δίνει περισσότερα με εμάς. Πρέπει να αλλάζει και νοοτροπία".

Εννοούσε: "Στην Ελλάδα για να κερδίσεις τον μικρό που ταμπουρώνεται πρέπει να παίξεις μπάλα. Εύκολο τόχεις; Στην Ευρώπη που κάνεις τον κλεφτοκοτά, είναι ευκολότερο".


Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ

Είπε: "Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αφού μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα, με ταχύτητα όπως είναι η Βιγιαρεάλ".

Eννοούσε: "Aν είναι δύσκολο λέει; Εγώ για να προλάβω τους επιθετικούς της χρειάζομαι GLX!"

Είπε: "Εμείς έχουμε την δική μας ποιότητα και τεχνική και νομίζω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Νικήσαμε τη Βέρντερ και την Ιντερ, γιατί όχι και τώρα;".

Εννοούσε: "H αλήθεια είναι ότι από τότε που έμαθα την ελληνική παροιμία 'μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη', άρχισα να φοβάμαι".

Είπε: "Eίναι θέμα τύχης το σκοράρισμα και ελπίζω να τα καταφέρω όπως με την Ιντερ. Ολη η ομάδα όμως είναι ικανή να σκοράρει".

Eννοούσε: "Να βάλω γκολ; Πλάκα μου κάνετε; Εγώ μόλις πατήσαμε σε ισπανικό έδαφος πήγα και προσευχήθηκα στην Σάντα Μαρία ντε Πεντράλμπες και στον αγώνα - αν παίξω - θα φορέσω και το lauburu* μου, ώστε αν γίνει καμιά μαλακία να μην είμαι εγώ που θα την έχω κάνει. Κι εσείς μου λέτε να σκοράρω κιόλας;".

Είπε: "Oι εμπειρίες μου από το γήπεδο της Βιγιαρεάλ δεν είναι και τόσο καλές. Κάθε αγώνας είναι και διαφορετική ιστορία. Πάντα όμως υπάρχει και η πρώτη φορά".

Εννοούσε: "Εχω φάει προσποιήσεις από επιθετικούς της Βιγιαρεάλ με κάθε δυνατό τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι έχει εξαντληθεί το ρεπερτόριό τους. Εχω κι εγώ δικαίωμα στην χαρά".


* Lauburu: Ενα από τα σύμβολα του βασκικού έθνους είναι ο «τετρακέφαλος σταυρός», το Λαουμπούρου. Ο όρος "lauburu" τής βασκικής γλώσσας είναι σύνθετος και αποτελείται από την λέξη "lau", που σημαίνει "τέσσερα" και "buru", που σημαίνει "κεφάλι". Από αυτόν προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, ο λατινικός όρος "labarum", τον οποίο η ελληνική γλώσσα δανείστηκε και χρησιμοποίησε ως "λάβαρον".

Από εδώ είναι το Conservatoire...


...και από εκεί είναι η Λυρική Σκηνή.


Μπιιιιιιζζζζζζζζζζζζ!


Mη σφαλιαρίζεστε μόνοι σας ρε! Αφήστε, θα το κάνει η Βιγιαρεάλ.


Scratch: Πόσα σκουλαρίκια φοράει ο Σαριέγκι; Πες μου τώρα ότι την έχει δει Πειρατής κι έτσι...

Scratch 1: Ο Πουρουπουπού πήγε Ισπανία; Οχι τίποτα άλλο, αλλά έφερε δύο διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο! (για το γούρι ρε γαμώτο!).


Scratch 2: Σπάθας junior στο ντέρμπι με τον γαύρο στο "τηγάνι". Ο υιός του γνωστού Σπάθα. Αυτού που έλεγε: "Mόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμ*θούν". Τώρα αυτός ο ορισμός δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. ΄Η ότι τον επέλεξαν σημειολογικά για να μας πείσουν ότι έκλεισε ο κύκλος της παράγκας (χοχοχο) ή ότι θα χάσουμε από τη φυσούνα...

EDIT: (από γαυροφόρουμ).

* Γαύρος Νο1: Διασυρμός της Βιγιαρεάλ απόψε - Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι στην Ινδία, εκφράζονται φόβοι για νεκρούς - Θα χώσω 100.000 ευρώ στο διπλό/οver του βάζελου

* Γαύρος Νο2: Επεσε Μπόινγκ στο Αμστερνταμ - πάω να παίξω το νεφρό μου στο διπλό του βάζελου.

17 comments:

squarelogic said...

Εγώ περίμενα ενα rebus για το γούρι...
Οχι οτι έμεινα ανικανοποίητος βέβαια απ το -οπως πάντα-πλήρες μενού...

Σπάθας στο ντέρμπυ???
Καλά,πλάκα μας κάνουν?Ξυπνάτε ρεεεε!!

gatti said...

@squarelogic: To rebus "κάηκε" με το "Χ" στο ΟΑΚΑ με το γαύρο.

Εξάλλου, είναι η δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή...


ΥΓ. Δικαιολογίες, δεν μου έβγαιναν οι φωτογραφίες...

YΓ1. Ναι, πλάκα μας κάνουν... ;))

houli_v said...

Το ότι όλοι οι βάζελοι περιμένουν πως και πως να αναρρώσει ο Βύντρα μπας και παίξει ενώ για τον τραυματισμό του Μάτος ούτε που τους καίγεται καρφί ποιος να το έλεγε πέρυσι και ποιος να το πίστευε .

Υ/Γ. : Σαν πολύ μεγάλες δηλώσεις ακούω δεξιά και αριστερά από παίχτες, προπονητές και προέδρους. Κάτι πάμε για γκολ και διπλό και μεις είμαστε ευρωπαίοι και τα τοιαύτα. Μας βλέπω αύριο αιφνιδίως να αρρωσταίνουμε για να μην πάμε στη δουλειά μας.

Καλημέρες :)

gatti said...

@houli_v: Oντως! Πολύ μεγάλη αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα, ακόμα και διπλό και ξεχνάμε αφενός ότι η Βιγιαρεάλ είναι ισπανική ομάδα, αφετέρου ότι έχουμε πολύυυυυ καιρό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που να δικαιολογεί αυτή την θετική διάθεση. Αρχισαν και οι εφημερίδες τα "κύριε πρέσβη" και τον πήραμε ψηλά τον αμανέ.

Είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται διαφορετικός στην Ευρώπη, αλλά περίμενε πρώτα να τον δεις και μετά μιλάς.

Αυτό με τον Βύντρα αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού... Κάποτε θα γραφτεί βιβλίο γι΄ αυτή τη σχέση "πάθους" Λουκά και "πράσινων" οπαδών... Για τον Μάτος τι να πω... Πονάει αυτή η ιστορία... (Είναι και γκαντέμης ρε γαμώτο, πήγε και τραυματίστηκε - όχι ότι θα έπαιζε...).

Καλημέρα houli μου! :)))

Γιώργος Τ. said...

Είμαι αισιόδοξος σήμερα!! Πιστεύω στο διπλό!! Αλήθεια!!
Βέβαια, για να έχουμε ελπίδες, θα πρέπει τα αμυντικά μας χαφ να κοιμήσουν τον αντίπαλο και να μην του επιτρέψουν να αναπτύξει.. ακατάλληλες για τον Παναθηναϊκό ταχύτητες.. Και σ' αυτό έχω εμπιστοσύνη και στον Ζιλμπέρτο και στον Σιμάο Μάτε Άμπαλο.. Θα δείξει! Πάντως (για το γούρι) θα το παίξω και διπλάκι στο στοίχημα.. Φέτος, μόνο με την Ανόρθωση δεν τον έπαιξα!!
Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ενδεκάδα.. Κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο μυαλό του Τεν Κάτε..
Όσο για τον Σπάθα, σαν να ακούω τον Κόκκαλη να γελάει στο βάθος (χοχοχοχο!!).. Αν και πιστεύω ότι αυτός ο γαύρος δεν έχει καμιά ελπίδα απέναντι σε οποιονδήποτε Παναθηναϊκό.. Εύχομαι να δικαιωθώ!
Άντε, εύχομαι ένα πανηγυρικό βραδινό post!!!

pensierix said...

Φαβορί, όπως και να το κάνουμε, είναι η Βιγιαρεάλ. Μόνο και μόνο αν σκεφτούμε σε ποια θέση θα ήταν μια ελληνική ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα, αρκεί. Από εκεί και πέρα, σε 2 παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ισπανοί είναι "υποψιασμένοι", ξέρουν ότι δεν έχουν την υπερομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να μας υποτιμήσουν. Οπως αποκλείεται να κατέβει ο ΠΑΟ υπέρμετρα αισιόδοξος. Αυτά τα κουσούρια τα έχει το απέναντι μαγαζί. Το κακό είναι οι δημοσιογράφοι και οι αρλούμπες του στυλ "ο καλός ΠΑΟ την έχει τη Βιγιαρεάλ". "Ο καλός και τυχερός ΠΑΟ έχει κάποιες πιθανότητες", λέω εγώ.

Προβληματιζόμαι για την κατάσταση των Γκούμα, Βύντρα που προέρχονται ο μεν πρώτος από αγωνιστική απραξία (το ματς με Πανιώνιο δεν το υπολογίζω) ο δε δεύτερος απο τραυματισμό (έστω κι επιπόλαιο). Για την εντεκάδα δεν έχω άποψη, όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

ΥΓ
Ο Πετρόπουλος, πάντως, με δεδομένη την αδυναμία των Ισπανών στα στημένα, δεν θα ήταν κακό αν έμπαινε κάποια στιγμή...Ελπίζω να τον έχει στον πάγκο αν και, λόγω της απειρίας του , χλωμό το βλέπω...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Συγκρατημένα αισιόδοξη είμαι κι εγώ. Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε χιλιοστό παραπέρα. Γιατί η στραβή παραμονεύει σε κάθε ευκαιρία.

Σήμερα διάβασα ότι σκοπεύει να βάλει τον Σπυρόπουλο στα χαφ και τον Πολωνό αριστερό μπακ. Ποιος ξέρει τι όνειρο είδε πάλι. Βέβαια το θέμα δεν είναι τι όνειρο είδε, αλλά αν θα του βγει...

Η πλάκα είναι με τον Σπάθα ότι αντί να φωνάζουμε εμείς φωνάζουν οι γαύροι. Ολους βάζελους τους έβγαλαν, από τους επόπτες μέχρι τον παρατηρητή. Το θέμα είναι να παίξουμε καλά. Αν παίξουμε καλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Πάντως μην περιμένεις να δεις τον γαύρο που είδες με Σεντ Ετιέν και Εργοτέλη.Θα είναι πολύ διαφορετικός. Και ό,τι θα του λείπει από παίκτες θα το αναπληρώνει ο κόσμος. Τέλος πάντων, μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Αντε με τη νίκη! ;)))

gatti said...

@pensierix: Eννοείται ότι φαβορί είναι η Βιγιαρεάλ. Αν την δει ο Παναθηναϊκός αλλιώς, δεν θα προλαβαίνει να μαζεύει. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε ισπανικό και ελληνικό πρωτάθλημα. Και μόνο ότι μετράει 10 ήττες στην Ισπανία ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, φτάνει για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Οπως το λες. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε εκτός από καλή αγωνιστική εικόνα ΚΑΙ τύχη. Θέλω πάντως να πιστεύω ότι οι παίκτες δεν τσιμπάνε από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Αυτά είναι για τους οπαδούς. Οι παίκτες δεν θα χάσουν τον προσανατολισμό τους λόγω των πρωτοσέλιδων. Το θέμα είναι να μη χάσουν τη ...μπάλα.

Θέλω να ελπίζω ότι Γκούμας και Βύντρα δεν θα επηρρεαστούν (κοίτα που ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε για τον Βύντρα... Εχει χαλάσει ο κόσμος!).

ΥΓ. Ο Πετρόπουλος πρέπει κάποια στιγμή να πάρει την ευκαιρία του. Αλλά νομίζω ότι ο τεντάς είναι ...ερωτευμένος με τον Μάντζιο. Τι να πω. Ας παίξει ο πιο φορμαρισμένος και ας κάνει το καλύτερο δυνατό.

Unknown said...

θα παρουμε το διπλο με γκολ του γκουμα και σπυροπουλου.

το βραδυ περιμενω ποστ,

τι παιζει με google και εδω και μια βδομαδα την περισσοτερη ωρα δεν μπορουμε να δειαβασουμε και να αφησουμε σχολια?

island said...

Ε κουέρβο; Πορκέ;

Το φοβάμαι το ματσάκιον σήμερα γατί. Άκουσα για Βύντρα, Σαριέγκι, Πολωνό, Γκούμα, Νίλσον, Σπυρόπουλο (στα χαφ!!!). Δηλαδή θα παίξουμε για να βάλουμε ένα γκόλ έτσι; Αυτό νόμιζα πως είναι ο ορισμός του συστήματος "ταμπούρι". Σύστημα 6-3-1 και φυσικά ένας επιθετικός ταχύτατος σαν τον Βαγγελάκη. Και με αυτόν τον διαιτητή είναι να μην κάνεις τους συνειρμούς; Βέβαια ο τεντάς σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι (μη σου πω και σε ελληνικό) το όνειρό του το βλέπει. Και σύμπτωση μία σύμπτωση δύο κάθε φόρα σύμπτωση δεν είναι. Το ότι ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι το ξέρει και με το παραπάνω. Όμως όταν πας ταμπουρωμένος δεν βάζεις έναν γρήγορο επιθετικό για τις αντεπιθέσεις; Και ως γνωστόν ο Βαγγελάκης άρχοντας είναι, στυλ έχει, ταχύτητα όμως δεν έχει. Και όταν θα τον δεις με τα υπερηχητικά της Βιγιαρεάλ τότε θα νομίζεις πως είναι τουλάχιστον μαστουρωμένος.

Είδωμεν. Στο είπα πάντως ότι το φοβάμαι το ματσάκιον και έχω την συνείδησή μου καθαρή.

ΥΓ Τα "είπε" και "εννοούσε" που εφαρμόζεις τελευταία σου πάνε πάρα πολύ. Έχω πεθάνει στο γέλιο...

ΥΓ2 Λες να βγούνε προφητικοί αυτοί στα γαυροφόρουμ;

Γειά σου ρε γατάκιιιι :)

island said...

@squarelogic

Και να φανταστείς πως όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι γαυροσυντάκτες αλλά και οι "αντικειμενικοί" φωνάζουν πως είναι τουλάχιστον ύποπτη αυτή η επιλογή του Σπάθα!!! Μιλάμε για παράνοια. Αφού κάποια στιγμή με πείσανε ότι έτσι θα είναι αλλά αμέσως πήρα 2 λεξοτανίλ των πεντακοσίων και ηρέμησα.

Unknown said...

Παίδια ένα θα πω μονο για σήμερα... Έπεσε αεροπλάνο στο Αμστερνταμ!!!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=990054&lngDtrID=245

gatti said...

@andy: Bρε ας βάλει γκολ και ο Νίλσον. Σημασία έχει να σκοράρουμε (και να μη φάμε τουλάχιστον παραπάνω από όσα θα βάλουμε).

Η google τα έχει παίξει γενικά αυτές τις μέρες. Χθες έπεσε το gmail και όπως διάβασα κάπου μερικοί ένοιωσαν σα να κόπηκε το ρεύμα ή το νερό...

ΥΓ. Μη με αγχώνετε βρε με το ποστ! :)))

gatti said...

@island: Kι εγώ το φοβάμαι το ματς Νησάκι. Δεν είναι εύκολο, όπως και να το κάνεις. Και οι δικοί μας δεν με έχουν πείσει ότι έχουν βρει ρυθμό. Ας ελπίσουμε ότι θα τα πάνε καλά.

Κι εγώ με το σύστημα που "λέγεται" ότι θα κατεβάσει, θα περίμενα γρήγορο επιθετικό, αλλά πάλι πού ξέρεις ότι αυτό που διαβάζουμε ή ακούμε θα είναι και το σύστημα που θα κατεβάσει;

Τέλος πάντων, Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Λίγη ώρα έμεινε ακόμα...


ΥΓ. Χαίρομαι που σου αρέσουν.

ΥΓ2. Λες;

Γεια σου ρε Νησί! :))))

gatti said...

@Dimitris: Nαι, έπεσε και δυστυχώς υπάρχουν και νεκροί, παρόλο που στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχουν θύματα...

zouk said...

Το σκορ που ζητησα ηρθε,οποτε ειμαι ευχαριστημενος.

gatti said...

@zouk: Kι εγώ το ίδιο! :)))