Thursday, February 26, 2009

Βόμβες μεγατόνων

Και καλά... Η Μίλαν το είχε πάρει απόφαση από τότε που έμαθε ποιος θα είναι αντίπαλός της στα χιαστί πως δεν την παλεύει. Οπότε σου λέει, προκειμένου να ξεφτυλιστώ και στο τηγάνι και στο Μιλάνο, ας χαιρετίσω από τώρα. Αυτός ο γαύρος όμως; Που πήγαινε για τη μεγάλη ανατροπή στο Σεντ Ετιέν; Πώς την έπαθε έτσι και αποκλείστηκε από το Καπανδρίτι της Γαλλίας; Και μπροστά στα μάτια του Μισέλ μάλιστα; (Οχι του Τροχανά ρε σεις. Του άλλου Μισέλ, του ορίτζιναλ, του Γάλλου του Πλατινί). Μιλάμε τώρα για βόμβες μεγατόνων. Πάει, το έχασε τώρα το ΟΥΕΦΑ το ενδιαφέρον του...

Scratch: To μέλος όμως ε; Στάθηκε στο ύψος προηγούμενων λαμπρών ευρωπαϊκών του εμφανίσεων. Ορθιος τα άρπαξε τα γκολάκια. Αν δεν τον προσλάβουν για κηπουρό στον Δήμο Κηφισσιάς, μπορούν κάλλιστα να τον προσλάβουν για τροχονόμο!


Scratch 1: Αυτός ο Οσκαρ κόντεψε να τους στείλει τους γαύρους. Σε όλο τον αγώνα τον έβριζαν και στο τέλος πετάει τη γκολάρα και μένουν κάγκελο.

Scratch 2: Ο Ντάρμπισαϊρ πότε έμαθε να βουτάει; Τι διάολο, ταχύρρυθμα τους κάνουν εκεί στο Ρέντη;


Scratch 3: Kάποιος να πει στον Ντιόγο, ότι στην Ευρώπη σφυρίζουν αλλιώς. Κρίμα είναι να τσαντίζεται και να τρώει κάρτες επειδή δεν παίρνει τα σφυρίγματα που παίρνει στην Ελλάδα.


Scratch 4: Τι πίνουν οι γαυροσπορτκάστερς; Mετά το δεύτερο γκολ λες και ήταν συνεννοημένοι σε τηλεόραση - ραδιόφωνο: "Τώρα, μειώθηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού για την ανατροπή". Την ποια;

Scratch 5 (Από sport.gr): "Αγνωστοι - πιθανότατα οπαδοί του Ολυμπιακού - έγραψαν απειλητικά μηνύματα έξω από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία (σε τοίχους και στο δρόμο!). "Ετοιμαστείτε για νέα Ριζούπολη την Κυριακή", είναι ένα από τις δεκάδες συνθήματα που γράφτηκαν.

Scratch 6:
Πώς; Τραυματίστηκε ο Ντουντού; Ρε σεις... Θα μείνει κανείς να παίξει στο ντέρμπι; Εξω ο Μπελούτσι, έξω ο Ντομί (σιγά την απώλεια), αμφίβολος ο Γκαλέτι, αγωνία για Ντουντού. Σαν το ανέκδοτο* με τον φυλακισμένο λεπρό την πάτε τη δουλειά...

* Ανέκδοτο: Eνας χασικλής κι ένας λεπρός βρίσκονται στο ίδιο κελί της φυλακής. Ο χασικλής "τραβάει" τζούρες κι ο λεπρός ξύνεται συνέχεια. Σε κάποια στιγμή, ο λεπρός απ΄το πολύ ξύσιμο στο πρόσωπο κάνει κρααατς και του μένει η μύτη στα χέρια. Την κοιτάει λίγο και μετά την πετάει έξω απ' το παράθυρο. Ο χασικλής γουρλώνει τα μάτια, τραβάει μια τζούρα που κόντεψε να του κάψει τα δάχτυλα, αλλά δεν λέει τίποτα. Η σκηνή επαναλαμβάνεται με το λεπρό να κόβει και να πετάει το αριστερό του μάγουλο. Ο χασικλής μια απ' τα ίδια, αλλά πάλι δεν λέει τίποτα. Μετά από λίγο, ο λεπρός κόβει (απ' το πολύ ξύσιμο) το ένα του αυτί και την ώρα που το πετάει έξω, πετάγεται ο χασικλής: "Τι έγινε, μεγάλε; Την κάνουμε σιγά-σιγά;
"


Scratch 7: A ρε πρώην ποδοσφαιριστή Μπέκαμ. Μόνο για συνοδός της Βικτόρια σε κανα fashion show του Marc Jacobs κάνεις τώρα πια...


Scratch 8: Koίτα ρε που η "ομάδα της πλάκας" η Βέρντερ, αυτή που έφαγε τρία τεμάχια από τον Παναθηναϊκό, απέκλεισε τη Μίλαν!



Scratch 9: Ρε λες να πάει τελικό ΟΥΕΦΑ ο Αλέξανδρος ο ευθυτενής, να τρελαθούμε όλοι;


Scratch 10: Στο ρελαντί το ματσάκι στη Ρώμη και το highlight της βραδιάς η πάσα του Σάρας στον Μπατίστ.


Scratch 11:
Τι ολυμπιακοφροσύνη πούλησε ο Γιαννάκης μετά το ματς με την Πρόκομ; Τι σπάτουλα ήταν αυτή που έβγαλε για να γλείψει τους Αγγελόπουλους; Μέχρι "ολυμπιακός ΜΑΣ" είπε. (Τα site δεν το γράφουν, αλλά το άκουσα με τα αφτιά μου). Σου λέει, έτσι και γίνει καμιά στραβή την Κυριακή δεν θα φάω μόνο καρέκλες όπως έγινε στον τελικό του κυπέλλου. Θα φάω και μια κλοτσιά περιποιημένη από τα αδέρφια. Κάτσε να κάνω τα κουμάντα μου! Α ρε δράκε... "Που ήσουν νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος!" Γάντι σου ταιριάζει!

Scratch (BONUS): Κeep xeftylizing...

(από greenwebfans)

15 comments:

Γιώργος Τ. said...

Μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε να χάσουν από το Καπανδρίτι (όπως σωστά λες!!) της Γαλλίας, και μάλιστα 2 φορές!! Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να το χτυπήσει γερά το ματσάκι. Ευκαιρία είναι.. Άλλωστε, το μυαλό του γαύρου (λογικά) είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Το δεύτερο γκολ που τρώει το μέλος δείχνει και την κατάστασή του.. Σαν δέντρο έπεσε.. Ούτε να τεντωθεί δεν μπορεί.. Έχουν κλατάρει όλοι στον γαύρο από τα συνεχόμενα παιχνίδια.. Άθλια η διαχείρηση του Βαλβέρδε και η προπαγάνδα των γαύρων τον έχει κάνει προπονηταρά..
Λες να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα ο Τζιόλης?? Δεν το πιστεύω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!! Κρίμα για την Μίλαν πάντως (την οποία και υποστηρίζω στην Ιταλία-μαζί με Φιορεντίνα)..

Crazy Tourists said...

Φέτος δεν είναι που θα παίρνανε το κυπελλάκι;
Πολύ συγκινήθηκα που είδα Μποντιρόγκα! Τροφαντούλης τροφαντούλης έχει γίνει! Καλοπερνάει στις Ρώμες!!
Απίστευτη πάσα πραγματικά! Σα να έχει αρχίσει να ανεβαίνει ο Σαρούνας! Αν σταματήσει και την πολυλογία...
Συνέχεια από την προηγούμενη ανάρτησή σου, με βαριά καρδιά το λέω καταλαβαίνεις: "...ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ..". Για το Μάντζιο όμως μπορώ ε;
Φιλιά πολλά
Καλό τριήμερο!!

Τρελοτουρίστρια

mamaloukas said...

προβοκάτορες! ο ένδοξος θρύλος απέσυρε το ενδιαφέρον του για πρόκριση αυτοβούλως όταν είδε ότι οδεύει προς αποκλεισμό η Μίλαν, την οποία ήθελε να συναντήσει στην επόμενη φάση γιατί πιστεύει ότι μόνο απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας ομάδες ωφείλει να αγωνίζεται.

όσο για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, με περηφάνια σας αναγγέλω ότι δεν έφταιγε σε κανένα απο τα 5 γκολ συνολικά που εισέπραξε! Ας όψεται η εκδιδόμενη γυναίκα μπάλα που εκείνη έμπαινε μέσα (είναι δύσκολο να το καταλάβετε;) κι έπειτα ας όψεται ο ανεκδιηγητος κύριος Βαλιβέρδες ο οποίος έκανε το έγκλημα να κατεβάσει τον Νικοπολίδη χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για τη δουλειά του: Το κλαδευτήρι και την τσουγκράνα! τι να σου κάνει ο άνθρωπος; μέχρι κι η υπέρτατη ιδέα -ο θρύλος- έχει όρια! Ας είναι λοιπόν... δε το θέλουμε τέτοιο κύπελο Γουέφα!

The Bgt said...

Καλημερα!
Ακομη μια διασκεδαστικη ευρωπαϊκη βραδυα, ευγενικη προσφορα του ΟΣΦΠ.
Να ναι καλα τα παληκαρια.

Παλι μεσα πεσανε οι αθλητικες φυλλαδες...ξερετε που μετα την κληρωση μιλαγανε για τα παιχνιδια Μιλαν - ΟΣΦΠ.

Πολυ χαρηκα που την πατησε και η Μιλαν, γερασμενη και κορεσμενη ομαδα. Αλλα κι αυτη η Βρεμη πολυ αλλοπροσαλλη ομαδα, τους εχω πολυ ικανους να αποκλειστουν απο τους Γαλλους.

Απροπο αυτα τα Γαλλακια παλι μου αρεσανε αν και χθες ηταν πιο χαλαρα τα πραγματα. Βγαζουνε μια υγεια, πραγμα τοσο εμφανες διπλα στη μποχα του Ελληνα πρωταθλητη.
Οταν δε, επεσε και ο Νταρμπης για να παρει πεναλτυ ηταν πραγματικα αξιοθρηνητο.

Αρχισανε τα οργανα? Ο ΟΣΦΠ ειναι σε αγωνιστικη κριση και μπηκε μπροστα ο αμυντικος τους μηχανισμος με απειλες για Ριζουπολεις κοκ.
Το φοβαμαι γενικα το ματς της Κυριακης. Το πληγωμενο θηριο αντιδρα πολυ ασχημα οταν ειναι στα κατω του.
Κριμα παντως, δε ξερω τι ηταν ο ΟΣΦΠ τα παλια τα χρονια αλλα εχει καταντησει πια στρατος τραμπουκων.

tzonakos said...

To keep xeftylizing, όλα τα λεφτά :)

Και το Τζιόλη θα δούμε τελικό ΟΥΕΦΑ και το Γάβρο Τελικό... ε, θα βρει ενα τελικό να ΄παίξει κι ο γάβρος.

Αν επαναληφθεί η τρομοκρατία της Ριζούπολης και δεν βρεθεί ενας με @@ να κλείσει αυτο το μαγαζί του Πειραιά τότε ας αποσυρθούν όλες οι ομάδες απο την Πορδολίγακ.

Τελος πάντων οεο οεοεοοοο...
Του γάβρου δεν του πάνε τα κοντομάνικα. Ειπαμε σχολή βουτηχτών "Λουγκάνις"

xaroylita said...

Γειαααααααααααα.. Ήρθα βιαστικά, με τα μάτια χαμηλά, προσπέρασα την ανάρτηση για να μη δώ το κράξιμο κλπ κλπ (καλά τα λές) και πήγα κάτω κάτω που γράφει *ανάρτηση σχολίου.. Και να'μαι...

Λοιπόν..

Τί γίνεται.. Μέρες έχω να έρθω.. Κρυβόμουν....

Καλό τριήμερο Gattouli.. Nα περάσεις καλά. Φιλιά πολλά :)))

νατασσΆκι said...

**Αν δεν τον προσλάβουν για κηπουρό στον Δήμο Κηφισσιάς, μπορούν κάλλιστα να τον προσλάβουν για τροχονόμο!

(έλιωσα στο γέλιο)
(ένα άχτι τον έχω, πάντως!)

και η τελευταία φωτό, απίστευτη!

Καλό τριήμερο, γατί μου

(αν και την Κυριακή, θα τα ξαναπούμε νομίζω..)
;)

:*

xaroylita said...

@ Δεν άντεξα , δεν άντεξα. Βρήκα pc και ηρθα...

Μπορεί να μη βρίσκομαι Αθήνα αυτή τη στιγμή αλλά έπρεπε οπωςδήποτε να διαβάσω την ανάρτηση..

Έχω πάθει εξάρτηση με τα ποδοσφαιρικά φαίνεται.. :)))

Το ανεκδοτάκι τα σπάει...

Καλό βράδυ...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Αυτό το ταλέντο (να χάνει δύο φορές από ομάδες που νομίζει ότι έχει του χεριού του χαλαρά) είναι γεγονός ότι το διαθέτει ο γαύρος.

Το παιχνίδι πρέπει να το χτυπήσουμε, αλλά μη νομίζεις ότι ο γαύρος θα παρουσιαστεί όπως με τη Σεντ Ετιέν. Και δεν νομίζω ότι μπορεί να σκέφτεται το ματς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, περισσότερο απ΄ ό,τι το παιχνίδι με μας. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για τους γαύρους. Σε υποτιθέμενο δίλημμα τι προτιμούν, να κερδίσουν εμάς και να αποκλειστούν στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, θα προτιμούσαν να αποχαιρετήσουν το κύπελλο. Εξάλλου είναι τέτοια η αμφισβήτηση που έχουν δεχθεί ειδικά φέτος που επιζητούν μέσω του ντέρμπι την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς τους. Θεωρούν ότι αν μας κερδίσουν θα καταρριφθούν όλα μας τα επιχειρήματα περί διαιτησίας.
Κι εμείς εδώ που τα λέμε, κάπως έτσι δεν το βλέπουμε το ματς; Δεν πιστεύουμε πως με νίκη θα αποδείξουμε ότι αξίζαμε πολλά περισσότερα και μας τα στέρησαν τα κοράκια;

Από την άλλη βέβαια είναι αλήθεια ότι οι γαύροι έχουν κλατάρει από τα συνεχόμενα παχνίδια. Μέχρι το 60΄ τους έχω να αντέχουν. Το θέμα είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς, αλλά και πώς θα παρουσιαστεί ο Σπάθας.

Γιατί να μην σηκώσει κούπα ο Αλέξανδρος; Εδώ που έφτασε η Βέρντερ όλα γίνονται.

Είπαμε, η Μίλαν το πήρε χαλαρά το πράγμα και προτίμησε να αποκλειστεί παρά να πέσει πάνω στον γαύρο! :pp

gatti said...

@Crazy Tourists: Βεβαίως, φέτος είναι! Που πήγε ο Χόχος στην Τουρκία για το ματς του ομίλου και το είχε απέναντί του το κύπελλο του ΟΥΕΦΑ, αφού θα γίνει στην Πόλη ο τελικός και το χαλβάδιαζε. Και δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο Μπελούτσι δήλωνε: "Μπορούμε το ΟΥΕΦΑ". Δεν πειράζει παιδιά, του χρόνου πάλι.

Είδες τι τροφαντούλης είναι ο Ντέγιαν; Τον βλέπεις και θέλεις να του πιάσεις το μαγουλάκι σαν τα μωρά. Ο Σάρας θεός! Αν και ο Μπατίστ δεν την κατάλαβε αμέσως την πάσα. Αλλά εδώ δεν την κατάλαβε ο παίκτης της Ρόμα που μάρκαρε τον Σάρας και συνέχιζε να παίζει άμυνα... Φοβερή φάση!

Είναι αλήθεια ότι κι εγώ θα ζοριστώ πολύ μόλις δω τον Καραγκούνη να ξανατραβήξει χειρόφρενο, αλλά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και δεν θα γκρινιάξω (ελπίζω...).

Ε, του Μάντζιου ρίχτου κανα μπινελικάκι (μικρό). Οχι τίποτα άλλο, αλλά για το φουκαριάρικο το τακουνάκι! :p

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

Καλό τριήμερο και σε σένα! :))

gatti said...

@mamaloukas: Εμείς προβοκάτορες; Αυτοί είναι άχρηστοι! (πω πω, σαν το γνωστό ρατσιστικό ανέκδοτο ακούστηκε...).

Κοίτα που εγώ νόμιζα ότι η Μίλαν απέσυρε τον ενδιαφέρον της για τον συγκεκριμένο λόγο! Και να σκεφτείς τελικά ότι οι "ροσονέρι" ήταν ο λόγος που ο γαύρος δεν προχώρησε σε μεταγραφές. Σου λέει χαμένο για χαμένο το παιχνίδι. Από τους "στεφανουά" νόμιζε ότι θα περάσει αέρα!

Ναι, ναι, ποτέ δεν φταίει το μέλος. Η άμυνά του φταίει! Βρε εγώ το λέω και θα το φωνάζω συνεχώς. Το μόνο καλό που έχει ο Νικοπολίδης είναι οι τοποθετήσεις του. Αυτές μάλιστα. Είναι εξαιρετικές. Πέραν τούτου ουδέν! Δεν μπορεί να πηδήξει, δεν μπορεί να στρίψει, δεν μπορεί να πέσει, τίποτα άλλο δεν μπορεί να κάνει. Τα σουτ από μακριά τα τρώει όρθιος.

Οσο για τον κύριο Βαλιβέρδε, αν συνεχίσει έτσι θα ψάχνει αυτός τον θείο. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να αλλάξει γνώμη και η Ατλέτικο.

gatti said...

@The Bgt: Eίναι μέγας entertainer στην Ευρώπη ο γαύρος, όντως!

Είναι αλήθεια ότι κι εγώ ως οπαδός της Γιούβε στην Ιταλία (τι να κάνουμε... αυτή η ρημάδα η δεκαετία του ΄80...) το χάρηκα για την Μίλαν. Τα γερόντια που θέλουνε και Ευρώπη. Βέβαια, ένα ενδιαφέρον θα το είχε μια αναμέτρηση Μίλαν - γαύρου. Τα ΚΑΠΗ του Μιλάνου απέναντι στα ΚΑΠΗ του Πειραιά. Αλλά δεν έκατσε.

Κι εγώ την έχω ικανή να αποκλειστεί από τους Γάλλους τη Βέρντερ, με την αστάθεια που έχει. Τα γαλλάκια όντως βγάζουν μια υγεία στο παιχνίδι τους. Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα πάει βουρ για υποβιβασμό.

Οσο για τα όργανα; Αναμενόμενο. Οταν δεν μπορεί με άλλο τρόπο, βάζει τα μεγάλα μέσα. Το ματς της Κυριακής δεν το φοβάμαι. Αλλά τον "πληγωμένο" Ολυμπιακό τον υπολογίζω κι εγώ πολύ. Και το μόνο που με απασχολεί είναι μήπως οι δικοί μας πάνε με αέρα από την Ευρώπη και όχι συγκεντρωμένοι όπως πρέπει.

gatti said...

@tzonakos: Κι εμένα μου άρεσε έτσι όπως μου ήρθε, γι΄ αυτό το έβαλα το xeftylizing. Χαίρομαι που σου άρεσε κι εσένα.

Ε ναι θα παίξει τελικό ο γαύρος, στο πόλο. Αυτό που έβαλε πρωτοσέλιδο ο "Πρωταθλητής". Χο χο χο.

Δεν ξέρω αν θα επαναληφθεί η τρομοκρατία της Ριζούπολης, πιστεύω πάντως πως αν γίνει τέτοια απόπειρα, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά τώρα.

Ναι, δεν του είναι γραφτό να φοράει κοντομάνικα ο γαύρος στην Ευρώπη...

gatti said...

@xaroylita: Kοριτσάκι μου, είσαι τόσο γλυκό που απορώ αφενός, πώς είναι δυνατόν να είσαι γαυράκι, στενοχωριέμαι αφετέρου όποτε μπαίνεις εδώ μέσα και το θέμα μου είναι το κράξιμο της ομάδας σου. Παρηγορήσου από το γεγονός ότι κράζω εξίσου και τη δική μου! :))

Γιατί κρυβόσουν καλέ; Δηλαδή έτσι και νικήσουμε την Κυριακή θα εξαφανιστείς για κανα μήνα; Δεν πάει έτσι! Εδώ εγώ και να χάσουμε, θα είμαι στις ...επάλξεις! :)))

Kαλό τριήμερο να περάσεις κι εσύ! Πολλά φιλιά!

YΓ. Πολύ καλό το ανεκδοτάκι έτσι; ;)))

gatti said...

@νατασσάκι: Eίτε κηπουρός, είτε τροχονόμος, το βέβαιο είναι ότι το μέλος δεν θα μείνει χωρίς δουλειά!

:))

(Eγώ κι αν τον έχω άχτι!)

Καλό τριήμερο και σε σένα Νατάσσα μου!

(λογικά ναι, θα τα ξαναπούμε την Κυριακή, έχουμε ΚΑΙ ποδόσφαιρο ΚΑΙ μπάσκετ!).

Φιλιά!
:*****