Friday, February 27, 2009

Kαταδύσεις




R-E-S-P-E-C-T στον δημιουργό!

* Το τραγουδάκι που ακούγεται είναι: "Pourquoi pas moi" από την Mareva Galanter

20 comments:

Stepas said...

Δεν μπορώ να σταματήσω το γέλιο με τη βουτιά Νο7 (αυτή που περιγράφεται "Αυτό τι ήταν"). Χα χα χα χα! Έχει φύγει η μπαλα, ο αντίπαλος είναι ψιλομακριά και ο γαύρος βουτάει με όλη του τη δύναμη μήπως και πέσει πάνω στον αντίπαλο και υπάρξει έστω μια επαφή! Απίστευτο!!!

Όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό αποδεικνύονται σε αυτό το βίντεο με τρόπο αδιαμφισβήτητο. Πολύ βουτιά ρε παιδί μου. Σκέτο ρεζίλι. Εγώ θα ντρεπόμουν αν πέφτανε έτσι οι παίκτες της ομάδας μου. Και μετά βγαίνουν οι γαύροι και το παίζουν αντρίλα-λιμανίλα-καφρίλα. Και καλά η ομάδα του λιμανιού, με μπέσα και τσαμπουκά και ξέρω γω. Ρε ουστ!

ΥΓ: Αυτός ο Φιόγκο όλο το ματς ξάπλα το έβγαλε! (που σαι ρε Πάμπλο Γκαρσία τεράστιε! Τελικά καλά του έκανες μου φαίνεται... :-))

ΥΓ1: Όντως respect στον δημιουργό του βίντεο!

squarelogic said...

Καταπληκτικο ε?
είχε κανει παραπομπή κι ο ΤΤ στο gatezero και το είδα πρώτα εκεί...

Μαζεμένες έτσι ωραία οι φάσεις τους ξεφτυλίζουν από μόνες τους.Δεν παει να λένε οι μιζαδόροι α(θ)λητικογράφοι το μακρύ τους και το κοντό τους...Φαίνεται οτι η βασική τακτική που διδάσκεται στο Καραισκάκη είναι η τεχνική της καλής βουτιάς...
Φήμες αναφέρουν ότι τα ματς του ΟΣΦΠ θα μεταδίδονται πλέον απ τον Κωστάλα που κατέχει καλά τα διπλά loop και τις αλλες εξωτικές λεπτομέρειες του diving.

gatti said...

@Stepas: H No 7 είναι και για μένα το σημείο αναφοράς. Tέτοιο ...πλονζόν ούτε τερματοφύλακας! Η πλάκα είναι ότι παρόλο που η γενική μου αίσθηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πως οργίασαν με τις βουτιές δεν είχα συνειδητοποιήσει πως "βούτηξαν" τόσο πολύ και τόσοι πολλοί!

Και απορούσα χθες πότε έμαθε να βουτάει ο Ντάρμπισαϊρ! Αφού όπως φαίνεται οι καταδύσεις είναι το πιο βασικό μάθημα στου Ρέντη.

Πραγματικά, μεγάλο ρεζιλίκι. Εχουμε κι εμείς τον Καραγκούνη και τον έχουμε ταράξει στο βρισίδι. Αλλά αυτός είναι ...ερασιτέχνης μπροστά στο φετινό γαύρο!

Οσο για τους οπαδούς τους, το κακό είναι ότι δεν ντρέπονται. Αμφιβάλλω κι αν το συνειδητοποιούν. Το μόνο που κάνουν είναι να φωνάζουν σε κάθε πέσιμο παίκτη τους μέσα στο τηγάνι για να πάρουν το σφύριγμα.

ΥΓ. Για τον Ντιόγο τα έχουμε ξαναπεί. Αδικεί το ταλέντο του με τον τρόπο που παίζει. Αλλά - τόσο - μικρός (σε ηλικία) δεν είναι ώστε να μην καταλαβαίνει τι κάνει... (Ο Πάμπλο ήθελε να τον συνετίσει. Οποιος ...αγαπάει παιδεύει, αλλά ο μικρός δεν το κατάλαβε... :p)


ΥΓ1. Ο δημιουργός είναι ΘΕΟΣ! Μπράβο στο παλικάρι! Δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις! Τις βουτιές, την αρίθμηση, τα σχόλια ή το φοβερό τραγουδάκι; Και στο τέλος οι κωλοτούμπες του Καρμοίρη, φοβερές κι αυτές! Ενα ποίημα το βιντεάκι! Μνημειώδες!

gatti said...

@squarelogic: Tο είχατε βάλει στο gatezero; Εγώ το έψαχνα όλη μέρα! Ακουσα γι΄ αυτό το πρωί στην ΕΡΑ από τον Κοντό και από εκείνη την ώρα έψαχνα να το βρω. Παρόλο που πληκτρολόγησα Ολυμπιακός - Σεντ Ετιέν δεν μου το έβγαζε! Τελικά το βρήκε ένας φίλος που τον είχα πρήξει όλη μέρα και τελικά μου το έστειλε.

Είναι πράγματι εκπληκτικό πώς οι εικόνες δίνουν ανάγλυφα το στίγμα μιας κατάστασης καλύτερα από οποιεσδήποτε λέξεις. Ο,τι και να πούμε εμείς ωχριά μπροστά σ΄ αυτή την απεικόνιση της πραγματικότητας...


Πρέπει όντως να ανατεθεί στον Κωστάλα η μετάδοση των αγώνων του γαύρου, είναι ο πλέον κατάλληλος γι΄ αυτή τη δουλειά.

pensierix said...

Τηλεφώνημα στον Καπράλο αμέσως, πρέπει να τους συμπεριλάβει στην ολυμπιακή αποστολή του Λονδίνου. Ας πάρουν και τον Χαραλαμπίδη για να τους "σπρώχνει" απ'το βατήρα. Ε ρε χρυσά που έχουμε να μαζέψουμε! Η ερυθροβουτηχτίνη δεν ανιχνεύεται οπότε θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο...

:)))))

gatti said...

@pensierix: Mια νέα καριέρα ανατέλλει! Γαύροι γερά, το Λονδίνο είναι κοντά! Σιγά που χρειάζονται κάποιον να τους σπρώχνει! Πρέπει να ελληνοποιήσουμε τους ξένους του γαύρου πάραυτα!

Πάμε για πολλά χρυσά! Tρέμετε Κινέζοι! :))))

squarelogic said...

'Ερυθροβουτηχτίνη"!!!
pensierix έγραψες!

seaconfused said...

Ένας μικρός θεούλης ο δημιουργός!
Οι αγαπημένες μου είναι οι 12+13, τι ταχύτητα, τι στυλ, τι να πρωτοθαυμάσει κάποιος!

«Ερυθροβουτηχτίνη» μυθική ατάκα!

Δυστυχώς έχουμε να δούμε την Κυριακή τέτοιες...

Καλησπέρες :)

gatti said...

@squarelogic: Eνας καλλιτέχνης ο δημιουργός του βίντεο κι ένας ακόμα ο pensierix! Λεξιπλάστης!!!

gatti said...

@confused: Eχεις δίκιο, και η διπλή βουτιά (12+13) είναι μια ζωγραφιά!!!

Σε λίγο να δεις που θα αρχίσουν να βουτάνε δυο - δυο. Στο κάτω κάτω και στις καταδύσεις έχουμε και διαγωνισμό ζευγαριών!

Προβλέπω πως η "ερυθροβουτηχτίνη" ως λέξη θα κυκλοφορήσει πολύ γρήγορα!

Οντως, θα δούμε πολλές τέτοιες την Κυριακή... :(

Kαλησπέρα! :))

Leviathan said...

kalimera kai kala koulouma!...asxetos me ta tou podosfairou.. :)

gatti said...

@Leviathan: Καλώς τον! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλά να περάσεις κι εσύ. Καλά Κούλουμα!

Καλημέρα!

ΥΓ. Κι εμείς που είμαστε σχετικοί με το ποδόσφαιρο τι καταλάβαμε;

coachp said...

Δεν διαπραγματεύομαι, το 12+13 μαζί με την βουτιά που κάνει σε κάποια φάση ο Μπελούτσι να πιάσει την μπάλα είναι μακραν τα καλύτερα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση δε, είναι το τέντωμα που κάνουν ενώ πέφτουν. Εχω μπερδευτεί πλήρως. Τελικά τους μαθαίνουν να βουτάνε ή να τεντώνονται καθώς βουτάνε? Το ρωτάω γιατί και τα δύο μαζί αποκλείεται να μπορούσαν να τα μάθουν. Αν δεν ήταν βλάκες δεν θα βουτούσαν 15(!!) φορές σε ένα παιχνίδι...

gatti said...

@coachp: Tα 7 και 12+13 είναι όντως τα κορυφαία.

Αχ βρε coach πώς φαίνεσαι πως δεν ξέρεις από καταδύσεις... Να βουτάνε τεντωμένοι τους μαθαίνουν. Tαυτόχρονα. Πώς πέφτουν οι αθλητές των καταδύσεων από το βατήρα προσπαθώντας να είναι το σώμα τους στην κατακόρυφο για να είναι επιτυχημένη η βουτιά και να σηκώσουν όσο το δυνατόν λιγότερο νερό; Ενα τέτοιο πράγμα προσαρμοσμένο στην μπάλα. Δεν είδες εκεί στη φάση που εκβιάζει το πέναλτι ο Ντιόγο, πόσο τεντωμένο είναι το πόδι του; Και καλά για να δείξει ότι του το κλάδεψε ο αντίπαλος. Λες και το κομμάτι από το γόνατο και κάτι δεν είναι δικό του, ανήκει σε άλλον. Τι να λέμε τώρα. Οι άνθρωποι έχουν PhD στις βουτιές.

coachp said...

Πως σου φανηκε η διαιατησία? Εγω συγκινηθηκα. Να σου πω την αληθεια, αν πεθάνει ενας διαιτητης δεν θα στεναχωρηθώ. Μη σου πω οτι ειναι η λύση να σκοτωσουν εναν μπας και χεστει κανας αλλος... Πολυ σκληρή αποψη αλλα με εχουν σιχτηριάσει...

gatti said...

@coachp: Δεν συγκινήθηκα διόλου. Δεν μου κάνει πια εντύπωση. Κοντεύουμε να γίνουμε (αν δεν έχουμε γίνει ήδη...) γραφικοί με την αναφορά στη διαιτησία. Νισάφι...

tzonakos said...

Καλό το βίντεο, πολυ καλό.
Θα το βάλω κι εγω κάποια στιγμή.

gatti said...

@tzonakos: Eίναι πράγματι καλό! Ενα βίντεο ...1000 λέξεις! :))

Γιώργος Τ. said...

Καθυστερημένο post, αλλά μόλις το είδα!!!
Προσκυνώ τον δημιουργώ.. Όχι απλά respect, προσκύνημα!!!!! Να 'ναι καλά κι αυτός, να 'σαι καλά κι εσύ που το έβαλες και το είδα!! Καλημέρα!! Ανεβαίνω προς τα πάνω (στο blog σου!!)

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Είναι πραγματικά φοβερός. Για δυο μέρες είχε αποσυρθεί το βιντεάκι και είχα καταστενοχωρηθεί. Δεν ξέρω αν κάποιος είχε διαμαρτυρηθεί ή το απέσυρε ο ίδιος ο δημιουργός. Ομως, επανήλθε, όπως και έπρεπε. Γιατί τέτοια βιντεάκια είναι μνημεία!