Monday, June 1, 2009

Τριπλό στέμμα - τριπλή γλύκα!


Κύπελλο Ελλάδας 2009 .................... ν
Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2009..................... ν
Πρωτάθλημα Ελλάδας 2009................. ν














Αυτό το triple crown είναι ακόμα πιο γλυκό από εκείνο του 2007.

* Γιατί ήρθε μετά από καθολική κυριαρχία επί του "αιώνιου" αντιπάλου και στις τρεις διοργανώσεις.

* Γιατί ήρθε χωρίς να διαθέτουμε το πλεονέκτημα έδρας που αποτελούσε το "άλλοθι" των άλλων για την επικράτησή μας τα προηγούμενα χρόνια.

* Γιατί ήταν η χρονιά που ο Ολυμπιακός αμφισβήτησε με τον πιο εμφατικό τρόπο από κάθε άλλη σεζόν την "πράσινη" παντοκρατορία.

* Γιατί ήταν η χρονιά που κερδίσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκα την μεγάλη ΤΣΣΚΑ και μάλιστα με κόντρα διαιτησία.

* Γιατί ήταν η τελευταία χρονιά του Φράγκι και έπρεπε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια καριέρα του στο "τριφύλλι".

* Γιατί ήταν η χρονιά που ο "βιονικός" Δημήτρης Διαμαντίδης "μάτωσε" και υποχρέωσε τους συμπαίκτες του να δοκιμάσουν τα όριά τους παίζοντας χωρίς να έχουν την καθοριστική βοήθεια από αυτόν.

* Γιατί ήταν η χρονιά που ο Ομπράντοβιτς χρειάστηκε να μετρήσει τις αντοχές του όταν σε κάποια στιγμή της σεζόν υποστήριξε πως κάποιοι παίκτες δεν αξίζουν να παίζουν σ΄ αυτή την ομάδα.

* Γιατί ήταν η χρονιά που και οι παίκτες υποχρεώθηκαν να αποδείξουν στον προπονητή τους πως αξίζουν να παίζουν σε μια ομάδα νικητών.

* Γιατί ήταν η χρονιά που - δυστυχώς... - ανάγκασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να κατεβεί κουτρουβαλώντας τα σκαλοπάτια της εκτίμησης που με τόσο κόπο είχε ανεβεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων ένα προς ένα όλα τα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία του ως παίκτης και προπονητής της Εθνικής, προκειμένου να διατηρήσει μια προνομιούχο θέση και να μην χάσει ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.

Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Και όλοι εμείς πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς που είμαστε παρόντες την στιγμή που γράφει την ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Oι αριθμοί μαρτυρούν του λόγου το αληθές: 11 πρωταθλήματα στα τελευταία 12 χρόνια, 7o συνεχόμενο, 30 πρωταθλήματα συνολικά, 5 σερί νταμπλ, 2 triple crown μέσα σε τρία χρόνια. Και το σπουδαιότερο; Πέντε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μέσα σε 13 χρόνια, τα 4 από τα οποία μέσα στην τελευταία δεκαετία. Και η ιστορία συνεχίζεται...

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου στους αδερφούς Γιαννακόπουλους, στον σπουδαίο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στους παίκτες που απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Μια ομάδα βγαλμένη μέσα από τα πιο τρελά όνειρά μας! Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να νοιώθουμε υπερήφανοι!





Scratch: Παναγιώτη, προσπάθησε πρώτα να εξηγήσεις γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει ούτε ένα σύστημα της προκοπής, γιατί επιμένεις να τιθασεύεις την εκρηκτικότητα συγκεκριμένων παικτών σου μέσα σε κοντρόλ μπάσκετ, γιατί δεν χρησιμοποίησες τον Σχορτσιανίτη (που σε εξέθεσε σήμερα) στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί η ομάδα σου στερείται ψυχολογίας, γιατί η ομάδα σου βραχυκυκλώνει πάντα όταν αποκτά μια διαφορά με αποτέλεσμα να αδυνατεί να την κρατήσει, γιατί ξεχνάς παίκτες στον πάγκο, γιατί ξεχνάς να πάρεις τάιμ άουτ, γιατί επιμένεις στη ζώνη όταν ο αντίπαλος βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι, γιατί... γιατί... γιατί... Και όταν τα εξηγήσεις όλα αυτά, μπορείς μετά να μιλήσεις και για την διαιτησία. Ούτε τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν πείθεις πια... Κρίμα!

Scratch 1: Πολύ μεγάλο σκορ, πολλές άστοχες βολές ο Παναθηναϊκός, εκπληκτικός Μπατίστ, εγκεφαλικός Χατζηβρέττας (προβλέπω καριέρα προπονητή στο μέλλον και μάλιστα πολύ καλού προπονητή), ελάχιστη η συμμετοχή του Σάρας που έμεινε πολλή ώρα στον πάγκο,
προφανώς "πλήρωσε" την τεχνική ποινή.


Scratch 2: Ιδανικό "αντίο" για Φράγκι, αποχωρεί από το μπάσκετ με 25 τίτλους (11 ελληνικά πρωταθλήματα, 8 κύπελλα, 5 Ευρωπαϊκά και 1 Διηπειρωτικό) - 8 περισσότερα από όσα έχει συνολικά ο Ολυμπιακός (17).

Scratch 3: Και μέσα σ΄ όλα έκανε σχόλια και ο Τσίλντρες για την διαιτησία...

Scratch 4: O Θανάσης καθιέρωσε την γουρλίδικη γραβάτα της Ευρωλίγκα και στην σειρά των τελικών της Α1.

Scratch 5: Tα καθιερωμένα σχόλια από γαυροφόρουμ.
Mετά το ματς:

* Γιαννάκη, ακόμα και ο Ζούρος θα ήταν πιο ανταγωνιστικός με το 1/5 των χρημάτων. Μην πούμε για τον Σούμποτιτς.
* Μ΄ αυτή την ηττοπάθεια που δείχνει ακόμα και με τον Λεμπρόν και τον Κόμπε δεν θα κατάφερνε να μας φέρει πρωτάθλημα.
* Γιαννάκη, αν πω ότι σου έκλεψε την ταυτότητα ο Ομπράντοβιτς θα είναι ιεροσυλία για τον Ομπράντοβιτς το ότι μπαίνουμε στον κόπο να τον συγκρίνουμε με την πάρτη σου.
* Ναι Γιαννάκη, η διαιτησία φταίει που σε ξεβρακώνει ο Ομπράντοβιτς όπου σε βρίσκει.
* Βλέπεις από τη μια τον Ομπράντοβιτς να γίνεται παντζάρι ακόμα και σε ανύποπτες φάσεις κι από την άλλη τον Γιαννάκη να ζητάει συγνώμες και υπομονή. Αμα τυχόν ξαναπείς σήμερα για υπομονή πρόσεξε μη φυτρώσει καμιά λεμονιά στον κώλο σου...
* Παπαλουκά, μπράβο ρε ήρωα... Μπράβο και στον μαλάκα που σε είχε μέσα και στους ΑΡΔ που σε στήριξαν...

Πριν το ματς:
*To άθλημα πρέπει σήμερα να πάει 200 χρόνια πίσω. Προκαλέστε στο μάξιμουμ, Γιαννάκη πρέπει να γεμίσεις 3 κουβάδες κλάμματα, όποιος δεν γυρίσει νικητής (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) ας γυρίσει πάνω στην ασπίδα του. ΥΓ. Αγγελόπουλε, σήμερα προπονητής έπρεπε να είναι ο στρατηγός Αλέφαντος.
* Ποια ασπίδα ρε; Αυτοί το πολύ πολύ να γυρίσουν με κανένα frisby...



-------------------------------------------------------------------------------------------


O ΑΓΩΝΑΣ






Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ




Ο ΜΑΪΚ









ΟΙ VIPS





Ο ΚΟΣΜΟΣ







79 comments:

koutavaki said...

Τρία στέμματα,τρεις κούπες...Γεμίσαμε κήλες και γουστάρουμε!!!
Υ.Γ.:Τέρμα και για φέτος.Μια και τέλειωσε η σεζόν με χαμόγελα και έφυγε και το άγχος δεν κάνεις γατί μου ένα ποστ με χιουμοριστικό θέμα και να συμμετέχουμε όλοι?Για ξεχαρμάνιασμα...Μετά τη φετινή χρονιά καλό θα μας κάνει!!!Α,και πριν τις μεταγραφές γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται!!!

ethanandthecity said...

Και φυσικά το καταχάρηκα, γιατί παρόλο που έχω ρίξει μαύρη πέτρα εδώ και χρόνια, παραμένω πάντα Παναθηναικός. Εξάλλου οι πρώτες αγάπες επιβιώνουν ανεξίτηλες στο χρόνο

ΠΑΥΛΟΣ said...

Δίκαια δικό σας, παίξατε σαφώς καλύτερα!

island said...

Και κλάμα ο Γιαννάκης ρε παιδί μου. Πουλάει ακόμα γαυροφροσύνη. Ακόμα και οι ΑΡΔ τον στήριζαν όλο το βράδυ. όποιος έβγαινε και μιλούσε εναντίον του τον έκοβαν. έλεγαν ότι δεν γίνεται να μιλάς άσχημα για τον πλέον πετυχημένο προπονητή της Εθνικής. Μόνο που ο πετυχημένος είχες παιχταράδες έτοιμους στην Εθνική. Κρίμα γιατί κάποτε ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε σε αυτόν. γιατί τότε πουλούσε πρασινοφροσύνη. Τώρα κοιτάει να μην χάσει όχι τα χρήματα. Αλλά την αίγλη ενός προπονητή μεγάλου σωματείου. Γιατί αν το διώξουν από εκεί(θεέ μου σε παρακλώ όχι) τότε θα ψάχνει τους παίχτες με την μεζούρα. και θα χάσει την άνεση που είχε ως τώρα που διάλεγε ότι ήθελε.

Βέβαια ξέρει και ο ίδιος πως το να διαλέγεις δεν κάνεις ομάδα. Πρέπει να περάσουν χρόνια. και να δουλεύεις συγκεκριμένα συστήματα. Όταν όλη τη χρονιά έπαιζε κοντρόλ σχεδόν μπάσκετ πώς περιμένει να κερδίσει όταν σε 3 αγώνες πηγαίνει σε τρανσίσιον; Απέναντί του έχει τον Γκαστόνε. Δεν έχει τον προπονητή της Λάρισας. Και ειδικά όταν έχει τον Παπαλουκά στα 32 σαν τον μόνο αξιόπιστο άσσο.

Γι αυτό και τώρα πουλάει γαυροφροσύνη μήπως και τον λυπηθούν οι Αγγελόπουλοι και τον κρατήσουν. Και μακάρι να τον κρατήσουν. Αλλά δεν είναι βλάκες οι άνθρωποι. Άλλο λάθος που έκανε ήταν να φουλάρει την ομάδα μεσούσης περιόδου ώστε να πάρει το πλεονέκτημα και είπε πως μετά βλέπουμε. Ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να ρολάρει μετά την Σιένα εκτός. Είναι τυχαίο; Απλά στόχευε και στους 3 τίτλους. Ενώ ο Γιαννάκης δεν πίστευε πως θα πάει και φάιναλ φορ. Έτσι ήρθε η κόπωση της ομάδας και το φυσιολογικό ξεφούσκωμα. Και όλα αυτά ξέροντας πως δεν έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο και με τους διεθνείς καταπονημένους. Γι αυτό και κλάταρε ο Παπαλουκάς και ο Μπουρούσης και ο Βασιλόπουλος. Απλά ο Γιαννάκης δεν υπολόγισε το φάιναλ φορ και την σπατάλη των εκεί δυνάμεων. Είναι μήπως τυχαίο που μας ξελάσπωσε χθες ο Χατζηβρέτας; Ο άνθρωπος έχει σταματήσει από την εθνική και είναι από τους πιο φρέσκους. και φάνηκε. Τον έσβησε τον Τεόντοσιτς.

Και μη μου λένε ότι παίζανε με μισό Παπαλουκά. Είδαμε όταν παίζανε και με ολόκληρο. Και εμείς παίζαμε για ένα ημίχρονο χωρίς Σαρούνας. Και όχι από τραυματισμό. Αλλά γιατί ο Γκαστόνε ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας και βγάζει έξω τον σούπερ σταρ επειδή του έσπασε τα νεύρα. Είναι το βάθος του πάγκου που έλεγα.

Πάντως μας συμφέρει όλη αυτή η γκρίναι για την διαιτησία. Σημαίνει πως δεν βλέπουν τα λάθη τους και δεν τα διορθώνουν. Οπότε δύσκολα θα χαθεί και το άλλο πρωτάθλημα και κύπελλο.

tzonakos said...

OEOEEEE OEOEEEE OEOE OEOEEEEEEEE !
Πωπω μαγεία !
Κι ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σειρά -και μπράβο του- και καρδιοχτυπήσαμε λιγάκι αλλα δεν πίστεψα στιγμή οτι θα χανόταν αυτη η νίκη !
Μεθύσι, ευτυχία, χαρά.
Ας πάνε να ξεκουραστούν τωρα τα παιδιά κανα δίμηνο γιατι το αξίζουνε με το παραπάνω.
Μην ασχολείστε με τους ΑΡΔ αυτοί δεν θ' αλλάξουν ποτέ. Ας ειναι καλά τα μλκσμένα τα κανάλια που βάζουν τέτοιους να περιγράφουν.

Μεθύσι, απόλαυση, η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών ακόμα και κατ' αναλογία της κάθε εποχής.
Πάνω απ ολα απολαυστικό μπάσκετ, θέαμα, αγωνία, ένταση και καθαρό μυαλό.
Ο Μπατίστ με 2.04 ειναι ενα απο τα κορυφαία πεντάρια της τριετίας.
Ο Σπανούλης δεν θολώνει ποτέ.
Ο Ομπράντοβιτς αξίζει και τα λεφτά του και ολα. Μπράβο, τεράστιο μπράβο !
Ο κόσμος του μπάσκετ και οχι μονο οι Παναθηναϊκοί ειναι τυχερός που απολαμβάνει μια τέτοια ΟΜΑΔΑ !

Καλημερες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

mahler76 said...

3 πλή γκάβλα!!!!

Αλήθεια η Απόλυτη ήξερε που πήγε η απλά της είπε ο μάντζερ "θα έχει φώτα και κάμερες μπέκα μαρή"

mahler76 said...

Σου έκλεψα και την αρχική φωτό!

paoad said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ. Τι άλλο να πει κανείς?

paoad said...

Είδα αυτο το βιντεακι στα Πρασινα Νέα. Νομίζω ότι δείχνει το λόγο που ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ΟΜΑΔΑ που έχει αναδείξει ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Είναι η συνεντευξη τύπου μετα τη Προκομ όπου ο Παναθηναϊκος έχει νικήσει με 22 πόντους διαφορά..


http://www.youtube.com/watch?v=z-gyjtOnwA8

The Bgt said...

Καταπληκτικη ομαδα. Χιλια μπραβο.
Εχουμε ευτυχισει με τον κο Ομπραντοβιτς. Μεγαλη τιμη για την Ελλαδα και τον ΠΑΟ που αυτος ο προπονητης δουλευει εδω.

Αν ελειπαν οι γραφικοτητες των προεδρων και μερικες καφριλες του "υπεροχου" κοσμου θα μιλουσαμε για την Τελεια Ομαδα.

Οπωσδηποτε ομως η πιο πετυχιμενη ομαδα στην Ελλαδα ολων των εποχων. Οχι γιατι σαρωνει τις κουπες αλλα για την ποιοτητα της και την νοοτροπια της.

Διαβαζα και γω ενα γαυροφορουμ χθες, μονο για τη διαιτησια μιλουσαν. Τι να πω αναρωτηθηκα αν και μεις στο ποδοσφαιρο σκουζουμε σαν κι αυτους, αδικα.

Παντως τον Τσιλντρες τον δικαιολογω για τις δηλωσεις του..σκεφτειτε στο ΝΒΑ οι celebrities ειναι επιπεδου Τζακ Νικολσον.. εδω τωρα διπλα στον αγωνιστικο χωρο να βλεπεις "ολες τις τσουλες της γης" και τον Μικρουτσικο..ε οπως και να το κανεις σκιαχτηκε το παληκαρι. Τωρα εδω που τα λεμε μαλλον ο Αντρικος ηταν το μυστικο μας οπλο κατα του Αφανα :D

Επιτρεψτε μου κατι προσωπικο: πιο πολυ απο ολα χαιρομαι για την πικρα που τρωνε οι Αγγελοπουλοι. Μακαρι να ξοδευουν τα λεφτα τους τζαμπα για ΠΟΛΛΑ χρονια ακομη. Ουτως ή αλλως ειναι λεφτα βγαλμενα με το ΑΙΜΑ των αλλων..καταραμενα λεφτα..

paoad said...

@Bgt

Υποκλίνομαι- ρε θηρίο πως κατάφερες να συνδέσεις τον επιτεύγματα του ΠΑΟ με τους κεφαλαιοκράτες και τον καπιταλισμό?

pensierix said...

Τα έλεγα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τα ξαναλέω τώρα. Χαίρομαι που αυτή η ομάδα με διέψευσε πανηγυρικά, μέχρι το
Γενάρη δεν μου ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη και το triple crown μόνο ως ανέκδοτο θα μου ακουγόταν. "Με το μπάσκετ που παίζουμε θα κάνουμε όλη την Ευρώπη να γελάει μαζί μας" δήλωνε ο Ζοτς και κανείς δεν βγήκε να πει ότι δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά ο κόουτς...Φτάσαμε στον ορισμό της ονειρεμένης χρονιάς, τί άλλο να ζητήσει ένας οπαδός του ΠΑΟ; Είμαστε τυχεροί που ζούμε την πορεία αυτής της τεράστιας ομάδας προς το μύθο. Ο,τι καλύτερο έχει βγάλει ο ελληνικός αθλητισμός σε συλλογικό επίπεδο...

Τα μόνα "φάουλ", μερίδα του κόσμου που δεν της πρέπει τέτοια ομάδα και η αλαζονεία που επικρατεί ώρες ώρες γύρω από τον μπασκετικό ΠΑΟ. Για κανένα από τα δύο, φυσικά, δεν φέρει ευθύνη ο Ζοτς και οι παίχτες του...

gatti said...

@koutavaki: Yπερκούπωση!!! Πικραθήκαμε πάλι φέτος, αλλά τουλάχιστον χάρη στο μπάσκετ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν.

ΥΓ. Και τι είναι βρε το χιουμοριστικό κειμενάκι; Δεν έχω διακόπτη για να τον γυρίσω. Αν είναι νάρθει (η έμπνευση) θε ναρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει! :))

gatti said...

@ethanandthecity: Nα ήξερες πόσο καιρό την περίμενα αυτή την "εκδήλωση" της παναθηναϊκής αγάπης από πλευράς σου! :)))

Oλοι το χαρήκαμε Εthan μου! Οι πρώτες αγάπες είναι και παντοτινές!

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Στον Γιαννάκη να τα πεις αυτά που αμφισβητεί την ανωτερότητά μας!

Ευχαριστούμε, Παύλο μου! :****

gatti said...

@island: Δεν το περίμενα από τον Γιαννάκη. Επεσε πολύ στην εκτίμησή μου. Δεν θα με πείραζε το ίδιο αν διαμαρτυρόταν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Αλλά το ότι προσπάθησε τώρα να "σώσει το τομάρι" του λέγοντας πράγματα που ούτε η πλειοψηφία των γαύρων δεν τα πιστεύει (δεν μιλάω για τους
άρρωστους) για να παραμείνει στη θέση του, τον έκανε αξιολύπητο στα μάτια μου.

Δεν πιστεύω ότι ο Γιαννάκης είναι άχρηστος. Ούτε μπορώ να απαξιώσω τις επιτυχίες του στην Εθνική, όσο κι αν σε μεγάλο βαθμό οφείλονται και στην ποιότητα των παικτών που είχε. Μόλις άφησε την ομάδα του να παίξει ελεύθερα απαγκιστρωμένη από τις δικές του "αγκυλώσεις", όπως έκανε χθες, είδαμε ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι πως δεν είχε μάθει να δουλεύει σε συνθήκες πρωταθλητισμού (δεν είχε τέτοιες ως προπονητής του Αμαρουσίου) με τόση μεγάλη πίεση και προσδοκία αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον σημαντικότερο προπονητή σε επίπεδο συλλόγων, τον Ομπράντοβιτς.

Πιστεύω ότι έπαιξε και έχασε, όταν εγκατέλειψε (γιατί ουσιαστικά την εγκατέλειψε με την κίνησή του) την Εθνική για τον Ολυμπιακό και ακόμα κι αν οι Αγγελόπουλοι τον κρατήσουν και του χρόνου, πολύ δύσκολα θα πετύχει κάτι.

Σωστά επισημαίνεις πως παίξαμε μεγάλο διάστημα χωρίς Σάρας. Παίξαμε επίσης και ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς Πέκοβιτς. Δύο από τους βασικούς μας παίκτες ήταν εκτός πεντάδας και όμως δεν φάνηκε λεπτό η έλλειψή τους. Εχει τεράστιο βάθος αυτή η ομάδα, πολλές λύσεις και μεγάλη ομοιογένεια. Πώς μπορεί να έχει απαίτηση ο γαύρος να την ξεπεράσει; Ο ίδιος δεν είχε απλώς ένδεια επιλογών. Δεν έχει καταφέρει να έχει καν χημεία μεταξύ των παικτών του. Αλλα είναι τα συστήματα του Γιαννάκη, άλλοι οι παίκτες που κλήθηκαν να τα υλοποιήσουν.

Κατά τ΄ άλλα τους φταίει η διαιτησία.

ΥΓ. Προσωπικά αποφεύγω να λέω τον Ομπράντοβιτς Γκαστόνε. Οπως έχω ξαναπεί, ο Γκαστόνε ήταν τυχερός. Αυτός είναι ικανός. Ασε που όταν τον είπαν έτσι στη συνέντευξη Τύπου στην Ευρωλίγκα πήρε το γνωστό του μελιτζανί χρώμα και είπε: "Aν μετά από τόσους τίτλους που έχω κατακτήσει είμαι απλώς τυχερός, ε ας είμαι τυχερός"!

E, μα πια! :)))))

gatti said...

@tzonakos: Kαρδιοχτύπι δεν υπήρχε, δεν ξέρω αλλά ακόμα κι όταν προηγήθηκε ο γαύρος δεν πίστεψα ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Αφού ήταν φανερό πως μόλις πιεζόταν λίγο γινόταν επιρρεπής στα λάθη. Θορυβήθηκα βέβαια με την ευκολία που δόθηκαν τα φάουλ στον Πέκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί.

"Τώρα πάμε ...Μύκονο" που λέει κι ο Σάρας. Ας ξεκουραστούν τα παιδιά, το αξίζουν!

Κι εγώ θέλω να μην ασχολούμαι με τους ΑΡΔ αλλά βρε παιδί μου έψαχνες με το ...κυάλι να βρεις κανάλι στο ραδιόφωνο για να πετύχεις κάποιον όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό. Τον ήχο στον ΑΝΤ1 τον έκλεισα τελείως όταν κατάλαβα ότι έχουν χαμηλώσει τα μικρόφωνα και δεν ακούγεται καθόλου ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Στο ραδιόφωνο τουλάχιστον καταλάβαινες ατμόσφαιρα.

Ο Μπατίστ έχει απίστευτο πάθος.Από μια άποψη καλύτερα που έμεινε στον πάγκο ο Πέκο, γιατί ο χθεσινός Μπατίστ έτρωγε σίδερα!!!

Ολοι οι παίκτες και ο Ζοτς φοβεροί! Σε όποιον κι αν κάνεις ιδιαίτερη μνεία θα αδικήσεις τους υπόλοιπους.

gatti said...

@mahler76: Hδονή!

Νομίζω ότι η ...απόλυτη έχει ξαναπάει στο μπάσκετ, σα να θυμάμαι ότι την έχω ξαναδεί στις λευκές πολυθρόνες. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

ΥΓ. Πάρε όσες φωτος θέλεις.

gatti said...

@paoad: Mπράβο τους!!! Είναι μεγάλο πράγμα να κατακτήσεις την κορυφή και να κατορθώνεις να παραμένεις σ΄ αυτήν!

gatti said...

@The Bgt: Αυτό με τους Γιαννακόπουλους είναι πια εκ των ουκ άνευ. Δεν νοείται πανηγυρισμός χωρίς κάποιες γραφικότητες από μέρους τους, που ευτυχώς όσο περνάει ο καιρός μειώνονται (έχει σβήσει και η δίψα, βλέπεις). Εγώ πάντως χθες ...απόλαυσα την φροντίδα της κυρίας Δέσποινας στον κύριο Παύλο που του έφτιαχνε τα πέτα στο σακάκι για να είναι έτοιμος για την απονομή. Ας είναι! Οι άνθρωποι έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό μας μεγάλο στο μπάσκετ και έτσι αυτά είναι ...πταισματάκια που τους συγχωρούνται. (Αλλα είναι τα ασυγχώρητα - ανοχή στους κάφρους, γαυρίζουσα από καιρού εις καιρόν νοοτροπία κ.λπ.).

Φοβάμαι πως και εμείς έτσι ...σκούζουμε στο ποδόσφαιρο και αν διατηρούμε για τον εαυτό μας το δικαίωμα να υποστηρίζουμε πως δεν είναι αβάσιμες οι φωνές μας είναι βέβαιο ότι στους τρίτους θα φαινόμαστε κι εμείς γραφικοί...

Τον Τσίλντρες πάνε να τον κάνουν σαν τα μούτρα τους. Είναι ο τελευταίος που θα περίμενα να μιλήσει για τη διαιτησία. Αισθάνεται λέει σαν ρούκι. Αφού ρούκι είναι στην Ευρώπη! :)))

O Tσίλντρες σκιάχτηκε από τον Ανδρέα; Δεν είναι πιο λογικό να σκιαχτεί ο Αντρέας από τον αφάνα;

Για τους Αγγελόπουλους τι να πω; Ξέρεις εσύ καναν πλούσιο που να έκανε τα λεφτά του με το σταυρό στο χέρι; Οι περισσότεροι επί πτωμάτων πατάνε...

gatti said...

@pensierix: Kαι για μένα υπήρξαν στιγμές που πίστεψα πως φέτος δεν θα πάμε μακριά σε καμία διοργάνωση. Να όμως που οι δηλώσεις Ομπράντοβιτς ξύπνησαν τον εγωισμό των παικτών του και οδήγησαν την ομάδα σε τρεις τίτλους. Τι παραπάνω να επιθυμήσουμε; Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το κίνητρο αυτής της ομάδας του χρόνου; Θα έχει άραγε κίνητρο;

Αυτή την αλαζονεία θα πρέπει να την παλέψουμε (το λέω, αλλά δεν μπορώ να το τηρήσω κι εγώ και ξεφεύγω...), ενώ για την μερίδα του κόσμου στην οποία αναφέρεσαι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Εκεί οι ευθύνες είναι των Γιαννακόπουλων. Αυτοί έχουν τα γένια, αυτοί και τα κτένια για να θυμηθώ και την προσφιλή τους δήλωση για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Καιρός (πια...) να την εφαρμόσουν και στο μπάσκετ. Αυτή η ομάδα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ για να έχει τέτοιας κακής ποιότητας (έστω κι αν είναι λίγοι αυτοί) οπαδούς.

Unknown said...

Μπράβο, Μπράβο!!!
Όργια η διαιτησία στον πρώτο αγώνα - όργια και στον τελευταίο.
Ο Μπατίστ σε κάθε πικ εν ρολ κάνει κινητό σκριν(επιθετικό φάουλ)
Ο Χατζηβρέττας όταν σουτάρει κάνει και μια καρατιά.
Οι παίχτες του Ολυμπιακού (κυρίως Τσίλντρες, Μπουρούσης και Βούισιτς) τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους μόλις μπαίνουν στη μπασκέτα.
Οι διαιτητές βέβαια αυτά δεν τα βλέπουν. Είδαν όμως τον Τεόντοσιτς να κλωτσάει τον αέρα και έδωσαν φάουλ (το είδαμε και αυτό), τις βολές όμως τις βάρεσε ο Σπανούλης και όχι ο αέρας.
Και πάλι Μπράβο, άντε και του χρόνου.

Υ.Γ. Καλά κάνει ο Σωκράτης και σας πάει κλωτσοπατινάδα στο ποδόσφαιρο

The Bgt said...

@paoad

Ηταν τελειως προσωπικο το σχολιο γιατι οι συγκεκριμενοι εχουν βλαψει την οικογενεια μου.
Ζητω συγνωμη αν ηταν απρεπες που το ανεφερα.

island said...

@manwlis

Φαντάζομαι ότι για την κακή εικόνα σας στους κρίσιμους αγώνες φταίει η διαιτησία; Όπως και στο Βερολίνο που παίζαμε με ξένους διαιτητές;

gatti said...

@manwlis: Oπα ρε ο αλεξιπτωτιστής! Καλά δεν βαρέθηκες να κάνεις google λογαριασμό μόνο και μόνο για να κάνεις επίδειξη της αρρώστειας σου;

Unknown said...

@island
Εγώ βλέπω ότι στην Ελλάδα κάθε φορά που ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την νίκη ο Παναθηναϊκός παίζει με οχτώ παίχτες. Οι τρεις είναι κοντοί αλλά την κάνουν τη δουλεία τους. Αναρωτιέμαι πόσο ψηλό είναι το "συμβόλαιο" τους.
Αν θυμάσαι το παιχνίδι στο f4 παίχτηκε στις δυο τελευταίες φάσεις και ο ΠΑΟ νίκησε δίκαια να και με τη βοήθεια της τύχης.
Το χθεσινό όμως όπως και ο πρώτος αγώνας ήταν όργιο.
Ντροπή για το άθλημα

tzonakos said...

Oντως φάουλ η συμπεριφορά κερικών ηλίθιων θεατών. Οτι και να πεις γι αυτούς χαμένο θα πάει, κρίμα.
Πρέπει να τους πετάξει έξω ο Γιαννακόπουλος και να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά.

Αφήστε τον Γιαννάκη και λοιπούς γάβρους να πουλάνε γαβροφροσύνη λέμε ! Αυτο εχουν μόνο. Αστους να τρώγονται, μια ζωή ετσι ειναι.

Α, έφτιαξα κι εγω μια παρόμοια εικόνα σαν την πρώτη σου :)

island said...

@manwlis

Αν δεν δείτε παραπέρα από αυτά τα τετριμένα που βλέπουμε και εμείς στο ποδόσφαιρο δεν θα κάνετε προκοπη. Σου μιλάω εκ πείρας. Γιατί αν αναλύσουμε τις φάσεις μία μία και πούμε για την δικιά μας τεχνική ποινή στον Σαρούνας που μειώσατε και προηγηθήκατε τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε μια ομάδα με βασικό κορμό παιχτών που παίζουν χρόνια μαζί ενώ είστε μια ομάδα με καλούς παίχτες χωρίς ομοιγένεια συνόλου. Και αντί για έναν προπονητή που κοιτάει μόνο την ομάδα του έχετε τον κλάψα που ναι μεν είναι μεγάλος προπονητής αλλά θέλει ακόμα καρβελια να γίνει κάτι καλύτερο. Κυρίως θέλει ταπεινότητα. Να καταλάβει ότι είναι ένα τίποτα(γιατί τα περισσότερα είναι εφήμερα) ώστε να γίνει κάτι. Αντ' αυτού υπάρχει στην αντίπερα ο Ζέλικο που όταν η ομάδα κέρδιζε με 22 πόντους την Πρόκομ(δες το παραπάνω λινκ που παραθέτει ένας) εκείνος ούτε μιλούσε για διαιτησία ούτε για γιατροσόφια. Δες το βίδεο και θα καταλάβεις. Έλεγε πως εκείνος ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θέλουν όλοι να κληρωθούν. Γιατί απλά έτσι όπως έπαιζε δεν πήγαινε πουθενά. Αυτά

paoad said...

@ the bgt

Τι απρεπές? Καλά κάνεις και τα αναφέρεις.. Πλακίτσα σου έκανα..

koutavaki said...

Μα για αυτό είπα να συμμετέχουμε και εμείς.Και όχι απαραίτητα κείμενο,μπορεί να είναι και βιντεάκια ή whatever...Άλλωστε εσύ μας κάνεις να γελάμε και στα δύσκολα.Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ανταποδώσω...Ψάχνω κάτι καλό!
Υ.Γ.:Αν δεν ήσουνα κι εσύ...

paoad said...

ρε Μανώλη, τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που μας λές? Φέτος σ' έχω νικήσει 6 φορές, έσπασα την έδρα σου, σου έριξα 27 με Σακοτα, Κετσμαν και να λες πάλι καλά που είχαμε αφήσει εκτός αποστολής τον Βεργίνη και τον Σερμαντινι γιατί θα έκαναν όργια ακόμα κ αυτοί αν τους βάζαμε..

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ δουλειά για να κοντράρει ομάδες όπως η Ταου, η Μπαρτσα, η Σιενα.. Δεν συγκρίνεται καν με ομάδες όπως η CSKA και ο ΠΑΟ. Κακά τα ψέματα.

Δυστυχώς, για εσένα, φέτος ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία σου, γιατί ο ΠΑΟ κατά τη διάρκεια της σεζόν έπαιξε μέτριο έως κακό μπάσκετ.

Τέλος, χαίρομαι που τα ρίχνεις στη διαιτησία, χαίρομαι που δεν αναφέρεσαι στα λάθη της διοίκησης και του προπονητή σου, χαίρομαι που το προσεχές καλοκαίρι θα σκάσεις 25 εκατομ. δολάρια για να φέρεις τον καλύτερο έκτο παίκτη από το ΝΒΑ και όχι παίκτες τύπου Σισκα, Διαμαντίδη, Ρακοσεβιτς ..., χαίρομαι που σε αντίστοιχη περίπτωση ο κάθε Μπουρούσης θα μου ξανακάνει χειρονομιούλες και νοηματάκια, γιατί με τέτοια μυαλά και νοοτροπία πάλι εγώ θα πανηγυρίζω του χρόνου.

pensierix said...

Αντι για χιουμοριστικό, καλά θα κάνει η gatti να αφιερώσει ένα ποστάκι στους αφανείς ήρωες αυτού εδώ του μπλογκ, που με τα εύστοχα σχόλια τους έδωσαν ώθηση σε ένα κάτω του μετρίου ιστολόγιο...Και για να χρησιμοποιήσω έναν (σε βαθμό αηδίας) προσφιλή στους Ελληνες μπασκετμπολίστες όρο, είναι "ευλογία" για την gatti να διαθέτει σχολιαστές τέτοιου βεληνεκούς...
:)))))))

koutavaki said...

@ manwlis
Απάντησέ μου αυτά τα δύο και θα σε παραδεχτώ:
1.Γιατί διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία και δεν παραδέχεστε ότι ακόμα δε μπορείτε,τη στιγμή που όταν στο ποδόσφαιρο (κακώς) που το κάνουμε εμείς θεωρούμαστε κλαψιάρηδες,κότες,λαγοί κ.λ.π.Σε πάω λίγο αλλού βέβαια αλλά αθλήματα είναι και τα δύο και όσο διαφορετικά και να είναι υπάρχουν ομοιότητες.Άσε που στο μπάσκετ το σκορ αλλάζει πολύ πιο εύκολα.Αν όντως θέλετε διαιτησία 50-50 στο μπάσκετ,γιατί στο ποδόσφαιρο θεωρείτε τιμή σας να πάρετε αγώνες "στο 93' και με πέτσινο πέναλτι για να τσούζει περισσότερο"?(το είδα γραμμένο σε δικό σας φόρουμ δεν το βγάζω από το μυαλό μου).Δηλαδή και τα δικά σας δικά σας και τα δικά μας δικά σας?
2.Το ότι είμαστε μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ φαίνεται στην Ευρώπη φίλε,όχι από τα πρωταθλήματα.Εκεί που εσύ στο ποδόσφαιρο δεν έχεις κάνει και πολλά ως πρώτος,ενώ εμείς ως δεύτεροι καλύτερα πάμε.Όπως είχε πει και ένας βάζελος"αν δεν είχα τα ευρωπαϊκά βραδιές σαν τη χτεσινή θα ήταν φιέστα κι άστα".Γιατί, όταν όλοι παραδεχόμαστε ότι το μπάσκετ θέλει και ψυχολογία,τη στιγμη που ο Ζοτς στους +20 ζοχαδιάζεται για ένα λαθάκι,ο Γιαννάκης δίνει συγχαρητήρια και ζητά υπομονή?Δε σου λέει τίποτα αυτό?
@ pensierix
Κι εκεί γέλιο θα βγάλει, αμφιβάλλεις?Πάντως μέσα στο concept είναι κι αυτό!Να απέχουμε λίγο από τα αγωνιστικά πάντως.Και να έχουμε ενεργό συμμετοχή,μην τα ρίξουμε πάλι όλα στο γατάκι!
@gatti
Γλυκιά μου όλα από σένα τα περιμέναμε φέτος(εγώ δηλαδή)!!!Έχεις σκεφτεί να ακολουθήσεις καριέρα ψυχαναλύτριας?Πρέπει να σε διασκεδάσουμε και λίγο!!!Φιλάκια!!!

Παλουκοκαύτης said...

Ερώτηση: Θυμάται κανείς το...ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού 25-1 στην κανονική περίοδο; Μάλλον όχι...Ο Ολυμπιακός φέτος ηττήθηκε από μία μόνο ελληνική ομάδα, μόνο που οι ήττες ήταν 6, από τις οποίες οι 4 με διψήφιες διαφορές.

Μετά από όλα αυτά respect στο χθεσινό παραλήρημα-μανιφέστο του Γιαννάκη στην συνέντευξη τύπου. Οι γάβροι καταγγέλουν οργανωμένο σχέδιο σπίλωσης του προπονητή, αλλά έχω την αίσθηση πως καταφέρνει να "γραφικοποιείται" μια χαρά μόνος του. Με τέτοιο στρουθοκαμηλισμό όλο και πιο εύκολα ο Παναθηναϊκός θα τα κατακτά όλα...

Stepas said...

Τα συχαρίκια μου! Είστε βεβαίως πολύ μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και γενικώς ο μπασκετικός ΠΑΟ των τελευταίων ετών είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Το δείχνουν και τα νούμερα και η άποψη του κόσμου ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.

Συγχαρητήρια και πάλι!!

ΥΓ: Καλά για τον Νταλάρα του μπάσκετ τι να λέμε τώρα; Κλάμα μια ζωή...

Unknown said...

Ο Σωκράτης μάλλον σας έχει κάνει μεγάλη ζημιά γιατί πάλι στο ποδόσφαιρο την πήγατε την κουβέντα. Α, ρε Σωκράτη τους έχεις κάνει και παραμιλάνε.

Πάλι καλά που σας έχει μείνει και το μπάσκετ και έχετε κάτι να πανηγυρίζετε γιατί στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα είστε κλαψ-κλαψ.

Συγχαρητήρια για τον τίτλο!!
Άντε και του χρόνου να κατακτήσετε το πρωτάθλημα μπάσκετ και εμείς τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, πόλο και βόλεϊ

Όταν μπήκαν οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί σας τους αποθέωναν. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει κάτι τέτοιο? Ποτέ.

Και κάτι τελευταίο. Εγώ μίλησα για δυο παιχνίδια, τον πρώτο και τον τελευταίο τελικό. Σε αυτούς τους αγώνες οι διαιτητές καθόρισαν το αποτέλεσμα. Για τους υπόλοιπους αγώνες δεν είπα τίποτα.

koutavaki said...

@manwlis
Δεκτό, να μην το πάμε στο ποδόσφαιρο,αν και δεν απάντησες.Δεν αναιρώ την αξία σας αλλά σαν μονάδες,όχι σαν ομάδα.Αυτό δεν κατάλαβες.Η ομαδική ψυχολογία θα σας δώσει την ώθηση για να ανέβετε(ίσως και 1-2 μεταγραφές,αλλά αυτό θα το κρίνετε εσείς).Όπως επίσης δεν κατάλαβες ότι την αξία δεν την δίνει το πρωτάθλημα αλλά η Ευρώπη.Όσο για τον καθορισμό αποτελεσμάτων που λες,θα μπορούσε να γίνει άνετα το 3-0 σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.Θεωρείς ότι πήρατε το τρίτο παιχνίδι λόγω ΣΕΦ?Γιατί εκεί χάσατε το πρώτο.Κάπου δεν κολλάει.Και μη μου πεις ότι στον τελικό του F4 δεν είχαμε κόντρα διαιτησία,γιατί και γαύροι το έχουν παραδεχτεί.Είναι αναμενόμενο η ομάδα με τη μεγαλύτερη παράδοση να παίρνει κάποια σφυρίγματα(ή η έδρα),το θέμα είναι εσύ τι κάνεις.
Όσο για το Σωκράτη,εσείς φωνάζετε ότι δεν πάτε καλά στην Ευρώπη.Εκτός αν σας φτάνει το πρωτάθλημα.Εμείς (έστω κάποιοι από μας)θεωρούμε ότι με αυτή την κατάντια(υποβαθμισμένο πρωτάθλημα εννοώ,δεν είναι καρφί),η μόνη χρησιμότητα του πρωταθλήματος είναι να μην ιδρωκοπάμε στα πλέι οφ.
Υ.Γ.Αν και μου φάνηκαν ειρωνικά τα συγχαρητήρια, ευχαριστούμε και εγώ προσωπικά ανταποδίδω γιατί πραγματικά έχεις πολύ καλή ομάδα.Και όσο για τους οπαδούς που λες,ξέρεις πολύ καλά ότι άτομα με χαμηλό IQ υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.Φιλικά.

pensierix said...

Σάρας: Ισως η μεγαλύτερη προσωπικότητα του ευρωπαικού μπάσκετ.
Διαμαντίδης: Καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας, σύγχρονο playmaker.
Σπανούλης: MVP του τελικού της Ευρωλίγκας.
Μπατίστ: To καλύτερο τεσσαροπεντάρι της Ευρώπης. (διαβάστε και ξένα site να δείτε τι λένε για την αφεντιά του).
Πέκοβιτς: Ο πιο ελπιδοφόρος σέντερ της Ευρώπης. Τα στατιστικά του μιλάνε μόνα τους.
Νίκολας: Δολοφονικό σουτ, τώρα και σε βερσιόν αμυντικού...
Φώτσης: Από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με παιχνίδι μέσα κι έξω από τη ρακέτα.

Να ασχοληθώ με τη διαιτησία μετά από αυτή τη λίστα, παραπάει...Αν κάτι με ενοχλεί , βέβαια, είναι η επιλεκτική μνήμη...Χωρίς να θέλω να μπω στο τρυπάκι των επιμέρους φάσεων, οι φίλτατοι γαύροι ξεχνούν πως πήραν το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ (βήματα Βασιλόπουλου, φάουλ στο Φώτση και φάουλ στον Σπανούλη στο τελευταίο σουτ). Δεν θυμάμαι να βγήκε ο Ζοτς να κλάψει για τη άτιμη την κοινωνία που δεν τον αφήνει να κερδίσει...Κακώς, πάντως που ανέφερα το εν λόγω παιχνίδι. Πραγματικά δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα η μιζέρια...

The Bgt said...

Δε ξερω αν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις μεταξυ μπασκετικου ΠΑΟ και ποδοσφαιρικου ΟΣΦΠ, αλλα αθληματα, αλλα μεγεθη.

Αν μεινουμε ομως στο μπασκετ θα πρεπει να καταλαβουν οι φιλοι του ΟΣΦΠ οτι δεν παιζουνν μονοι τους, εχουνε και αντιπαλο, και ο αντιπαλος αυτος ειναι πραγματικα καλη ομαδα στο συγκεκριμενο αθλημα, η καλυτερη φετος στην Ευρωπη.

Για μενα ειναι αστειο και που ψαχνουν δικαιολογιες που εχασαν (απλα ο ΠΑΟ ειναι καλυτερος) αλλα και που ψαχνουν να βρουν ποιος φταιει στην ομαδα τους που δε μπορουν να παρουν τα σκηπτρα απο τον ΠΑΟ (ο Παο εχει τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη ισως αυτο να μην μπορεσετε να το ισοσκελισετε ποτε).

Ολος ο τζερτζελες ομως γινεται μεσα στο πλαισο της κοντρας των αιωνιων. Ο ΟΣΦΠ δε ξεκιναει να φτιαξει μια ομαδα που να παιζει καλο μπασκετ, αλλα μια ομαδα που να ΠΡΕΠΕΙ να νικησει τον ΠΑΟ, πραγμα που θα ισχυε αν ο ΟΣΦΠ τερματιζε δευτερος πανω απο τον 3ο ΠΑΟ. Γι αυτο και φευγει ηττημενος τις περισσοτερες φορες.

Αυτη η αρρωστια της κοντρας των δυο αιωνιων εχει καπελωσει τον ελληνικο αθλητισμο που εχει καταντησει απλα η σκηνη πανω στην οποια μονομαχουν. Το προβλημα ειναι οι οπαδοι των μεν και των δε που εχουν αναγαγει σε ζητημα ζωης και προσωπικης ευτυχιας τις πορειες των ομαδων τους.

Ετσι ομως δε προαγεται ουτε το αθλητικο πνευμα (το ποιο??) ουτε τα αθληματα τα ιδια. Απλα εχουμε παντοκρατορειες που πολυ δυσκολα σπανε πια και πολλους καφρους (και καφροι δεν ειναι απαραιτητα μονο αυτοι που πετανε αντικειμενα..)

(τι λετε θα το κερδισω το Πουλιτζερ? χι χι)

mislandfru said...

Triple crown τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτή την ομάδα? Bastiste μακράν ο καλύτερος, και αδυναμία μου τρελή.

Εγώ ένα έχω να πω: μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία και όσοι δεν την έχουν χάνουν ή καλύτερα γι'αυτό χάνουν...

Πολύ ωραίο post gatti...

paoad said...

@ gatti

Αλήθεια, τι συμβαίνει σήμερα στο blog?

Από τη μία ο Μανώλης με τη πίκρα του, απο την άλλη ο/η bgt* με τα επαναστατικά του (και ριζοσπαστικά του θα έλεγα), το koutavaki που θέλει ντε και σώνει να σ' ευχαριστήσει, εγώ πάλι με τα δικά μου- κάπου στη μέση μπαίνει και η μπάλα, να σου και η παράγκα... Τα πάντα όλα!

*Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ απόλυτα με bgt..

ΕΕΕ να μην προσθέσω κάτι κ εγώ.. Πολύ ακούω για Σαντ και Καντε και έχω αρχίσει να τρομάζω… Ας είναι απλά διαρροές από διάφορους μανατζερ ή λύσεις για τον πάγκο γιατί αν τους προορίζουμε για ηγέτες άμυνας και επίθεσης αντίστοιχα… μάλλον κάποιος μας ξανακάνει πλάκα!

The Bgt said...

@paoad

Α, εγω εχω δικαιολογια!
Ειμαι 10 μερες τωρα σπιτι με λουμπαγκο και εχω γκωσει τελειως.. οποτε την πληρωνουν τα blogs. Ασε που νομιζω οτι κι οι ενεσεις ειναι ληγμενες ;)

Kι επειδη θα ειμαι ΚΑΙ αυτη τη βδομαδα σπιτι, ετοιμαστητε...τα..."καλυτερα ερχονται"...

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ (σατανικο γελιο)

gatti said...

@tzonakos: O Γιαννακόπουλος πρέπει να τους απομακρύνει από το γήπεδο, αλλά θα το κάνει; Η προϊστορία έχει δείξει πως δεν είναι διατεθειμένος δυστυχώς.

Συμφωνώ. Ας αφήσουμε τον Γιαννάκη στην κλάψα του. Και ας ευχηθούμε να τον κρατήσουν οι Αγγελόπουλοι και του χρόνου...

Πολύ ωραία η εικόνα που έφτιαξες! Και είναι και δική σου! Ενώ εγώ την πήρα από τους greenwebfans.

gatti said...

@koutavaki: Τι να σου πω... Δεν το έχω σκεφτεί. Θα το ψάξω και αν σκεφτώ κάτι θα το κάνω. Στο μεταξύ σκέψου κι εσύ. :))

ΥΓ. Εγώ ψυχαναλύτρια; Αφού θα είμαι πιο τρελή από τους ...ασθενείς μου!

gatti said...

@pensierix: Eτσι ε; Χτύπα κι άλλο! (που λέει και ο βάζελος Πετρέλης). Θα τ΄ αντέξω! :pp

Πάντως, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλει ο μέτριος μπλόγκερ πάλι μέτριο θα βγει το αποτέλεσμα. Οπότε θα πάει τζάμπα και το ποστάκι που θα αφιερώσει στους αφανείς ήρωες! Γι΄ αυτό είναι καλύτερα να αναλάβουν δράση οι σχολιαστές. Για την ποιότητα ρε γαμώτο!

Είναι όντως ευλογία να διαθέτεις σχολιαστές τέτοιου βεληνεκούς! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!!!

:)))))))

gatti said...

@Παλουκοκαύτης: Αλήθεια μας είχαν ...πρήξει με το "ιστορικό ρεκόρ". Πρέπει επιτέλους να έμαθαν πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Οπως τα λες είναι. Οσο οι γαύροι ασχολούνται με την διαιτησία και επηρρεάζονται από το παραλήρημα του Γιαννάκη τόσο πιο δύσκολο είναι να φτιάξουν επιτέλους ομάδα ικανή να πάρει τα πρωτεία από την δική μας.

gatti said...

@Stepas: Eυχαριστούμε, ΠΑΟΚι μου!

Eτσι ακριβώς! Οι αριθμοί και οι επιτυχίες τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και η άποψη του κόσμου ανεξάρτητα από την οπαδική του προτίμηση αποδεικνύουν πως αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μεγάλη. Οποιος δεν μπορεί να το παραδεχτεί είναι απλώς κολλημένος.

ΥΓ. Είχες δεν είχες, έβγαλες και εσύ το ...αντιαρειανό σου μένος! :ppp

gatti said...

@manwlis: Φίλε, τον Σωκράτη εσύ τον ανέφερες πρώτος. Μετά σου απάντησαν οι υπόλοιποι.

Πάντως για να κάνεις όοοοοολο αυτόν τον κόπο μάλλον εσένα πειράζει η κατάσταση και όχι εμάς.

Και για να τελειώνουμε (χάρη σου κάνω τώρα, αλλά με βρίσκεις σιτς καλές μου).

Πρώτο ματς Οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως ΠΡΙΝ από το φάουλ του Σάρας είχαμε μεταφορά μπάλας και βήματα από τον Παπαλουκά. Ημασταν και 2 πόντους μπροστά. Για ποια αλλοίωση μιλάτε;

Τέταρτο ματς * Προκλητική κόντρα διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο.
* Πέκοβιτς με 4 φάουλ από τα οποία τα δύο ήταν κουκουρούκου.
* Φάουλ του Σόφο στον Διαμαντίδη που δεν δόθηκε ποτέ
* Τρίποντο του Γκριρ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ που δεν έπρεπε να μετρήσει και μέτρησε
* Τσίλντρες πετάει το μασελάκι στον αγωνιστικό χώρο και κλοτσάει τον πάγκο (δεν δόθηκε τίποτα)

Οσο για τον Τεόντοσιτς που έφαγε τεχνική ποινή, σου φταίει κανείς που ο παίκτης σου είναι τόσο βλαξ που πήγε να κλοτσήσει τον Σπανούλη μπροστά στον διαιτητή; ¨Η μήπως σου φταίει κανείς που ο Γιαννάκης και ο Μανουσέλης χτυπιόντουσαν σαν ουρακοτάγκοι στον πάγκο; Είδες να διαμαρτυρηθούμε εμείς για την τεχνική ποινή στον Σάρας;

Ποια διαιτησία και ποια όργια μωρέ; Πλάκα κάνετε; Βγάλτε την τσίμπλα από τα μάτια!

gatti said...

@pensierix (again): Για δες! Τον τρόπο που πήραν το πλεονέκτημα έδρας το είχα ξεχάσει ακόμα κι εγώ! Oντως δεν αξίζει η μιζέρια σ΄ αυτή την ομάδα (αλλά στο τριπάκι των επιμέρους φάσεων μπήκα τελικά κι εγώ - ας όψεται ο αλεξιπτωτιστής γαύρος).

gatti said...

@The Bgt: Oύτε εγώ ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οχι μόνο γιατί είναι άλλα μεγέθη και άλλα αθλήματα, αλλά και επειδή η μία έχει ξεφύγει πολύ μπροστά, είναι πρώτη και στην πόλη (Ευρώπη) όχι μόνο στο χωριό (Ψωροκώσταινα) κι αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει.

Πάντως, νομίζω ότι κακώς προσπαθούμε να τους ξεστραβώσουμε, στην τελική μας συμφέρει να σκέφτονται έτσι γιατί όσο το συνεχίζουν δεν πρόκειται να δουν προκοπή.

(Σήμερα παίζεις σε άλλο επίπεδο!!! - το Πούλιτζερ το έχεις στο τσεπάκι!) :))))

ΥΓ. Περαστικιούλια σου! :)))

gatti said...

@mislandfru: Τίποτα άλλο δεν μπορεί να ζητήσει κάποιος από αυτή την ομάδα. Μόνο να συνεχίσει να είναι έτσι.

Ο Μπατίστ είναι και δική μου αδυναμία, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος Αμερικανός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Η διάρκειά του το αποδεικνύει.

Σε ευχαριστώ! :))

gatti said...

@paoad: Ξέρω γω τι συμβαίνει; Θα πάω να κοιτάξω μπας και έχουμε καμιά έκλειψη ή τίποτα σχετικό. Ολα τα περίεργα σήμερα συνέβησαν.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ένα: Aρκεί ένας γαύρος για να κάνει το μπλογκ μπουρδέλο! :pp

Κι εγώ τρομάζω με τα ονόματα που ακούω. Ζήτω που καήκαμε έτσι και έρθουν ο Σαντ και ο Καντέ. Κεσκεσέ Καντέ; Τον ήξερες; Τον είχες ακούσει; Μου φαίνεται ότι θα φάμε κι άλλη ήττα στα μεταγραφικά και θα είναι μεγαλύτερη από την περσινή αν ισχύουν αυτά που διαβάζουμε/ακούμε.

paoad said...

Je ne sais pas Kante αλλά τον παρουσιάζουν ώς ένα καλό εργαλείο (βλεπε Βαβζινιακ- νομίζω ότι θα είναι και ο αντικαταστάτης του στο ρόστερ). Έχω ακούσει καλά λόγια για Puygrenier και μου αρέσει αρκετά (νομίζω!)... Απο την άλλη για τον Σαντ είναι ένας καλός γκολτζής αλλά τίποτα παραπάνω- καμία σχέση με τους άλλους που ακούγονται. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να πάρουμε τον Σαντ αν λογιζόταν ως επιπλέον λύση και όχι ως το βασικο βαρβάτο φορ.

Για την επίθεση θεωρώ ιδανικές 2 περιπτώσεις. Ο ένας είναι το παιχτούρι ο Νιλμάρ και ο άλλος είναι ο Κάριου, τον οποίο θεωρώ εξαιρετική περίπτωση με φοβερά προσόντα και ηγετικά χαρακτηριστικά (είναι και η καψούρα μου).

"...αρκεί ένας γαυρος για να κάνει το μπογκ μπουρντέλο" χεχεεεχεχεχεεχεχεεχεχε :):):):)

Unknown said...

@gatti
Τον Σωκράτη εγώ τον ανέφερα και εσείς πέσατε στη παγίδα μου, που σημαίνει ότι μάλλον εσάς ενοχλεί.

Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι ότι σε κάποιους αγώνες (όχι σε όλους) ο ΠΑΟ έχει μεγάλο σπρώξιμο από την διαιτησία.
Δεν θα βρεις κανέναν Ολυμπιακό που να πει ότι έχουμε καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ. Όλοι αναγνωρίζουν την ποιότητα του ΠΑΟ και μπράβο στον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη (μην τον ξεχνάτε) που έφτιαξαν τέτοια ομάδα.
Όμως θέλουμε οι αγώνες να κρίνονται στο παρκέ και να κερδίζει ο καλύτερος (ή ο πιο τυχερός) όπως έγινε στο f4. Υπό ουδέτερη διαιτησία είδες πόσο μικρή είναι η διαφορά.

H ποιότητα του Blog φαίνεται από το θεματοθέτη.

Άντε τώρα τρέξτε μήπως και προλάβετε το τρένο που λέγεται ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο.

Καλό καλοκαίρι να έχετε και μη κλείσετε το αεροδρόμιο για να υποδεχθείτε τον Καντε

gatti said...

@paoad: Eμένα δεν μου αρέσει ούτε ο Σαντ ούτε έχω εμπιστοσύνη σ΄ αυτόν τον Καντέ.

Θα προτιμούσα να μην ισχύουν τα ονόματα που ακούγονται και να δουλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι αυτό εφικτό; Δεν ξέρω.

Παρεμπιπτόντως, ο Αρης πάει για μεγάλη μεταγραφή. Αυτός ο Γκρατσιάν είναι - λένε - πολύ μεγάλος παίκτης.

Εμείς να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε...

gatti said...

@manwlis: Eπειδή είσαι αλεξιπτωτιστής σ΄ αυτό το χώρο κι εγώ δεν μπορώ να γράφω συνεχώς πράγματα που τα έχω εξαντλήσει, αναγκαστικά θα επαναλάβω: Εδώ είναι blog και όχι φόρουμ.

Δεν έχω διάθεση (ούτε χρόνο) να αντιπαρατίθεμαι με γαύρους. Αν έχουν οι υπόλοιποι ας ασχοληθούν.

Προσωπικά αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι:

http://members3.boardhost.com/redwiredfans/

Πήγαινε εκεί να πεις τον πόνο σου για τους κακούς Γιαννακόπουλους που δεν σε αφήνουν να σηκώσεις κούπα στο μπάσκετ και να χειροκροτήσεις το μεγαλείο του Σωκράτη στο ποδόσφαιρο.

tzonakos said...

Μπράβο ρε gatti σε παραδέχομαι.

The Bgt said...

Θελουμε φωτος απο το γλεντι στο Villa Mercedes! Θελουμε φωτος απο το γλεντι!

Γαττι εχεις να προτεινεις κανα πρασινο φορουμ που να αντεχει κανεις να το διαβαζει? (χωρις βρισιδια και πρασινα γυαλια). Αν υπαρχει κι ολας δηλαδη :D

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Τι να πει κανείς για την ομάδα του μπάσκετ!! Είμαστε τυχεροί που ζούμε από κοντά την ιστορία αυτής της ομάδας, σίγουρα της μεγαλύτερης στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη! Είναι τόσο μεγάλο αυτό που έχει καταφέρει ο μπασκετικός ΠΑΟ που φαίνεται και από τις αντιδράσεις των υγιειώς σκεπτόμενων φιλάθλων εντός και εκτός Ελλάδας: η συντριπτική τους πλειοψηφία αναγνωρίζει την τελειότητα αυτής της ομάδας! Η ιστορία θα γράψει αυτήν την ομάδα με ολόχρυσα γράμματα.

Βέβαια οι όποιες συγκρίσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν :(

ΥΓ: Μεγάλη τιμή για τον Φράγκι που θα του αποσύρουν την φανέλα αλλά και για τον ΠΑΟ που ένας τέτοιος παίκτης τίμησε την φανέλα του!!

pensierix said...

Διαφωνώ με την απόσυρση της φανέλας, όχι για τον Φράγκι, αλλά γενικότερα. Μια ομάδα μπορεί να τιμήσει έναν παίκτη με χίλιους δυο τρόπους, την απόσυρση της φανέλας δεν την καταλαβαίνω...Δεν έχει καμία λογική. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Νίνη. Γιατί να μην αισθάνεται περηφάνεια φορώντας τη φανέλα που έχει φορέσει ένας Σαραβάκος αισθανόμενος παράλληλα συνεχιστής της ιστορίας της ομάδας του; Η απόσυρση μου θυμίζει βαλσάμωμα...Αντιθέτως οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί με ιστορία μεν, που πρέπει να τη μπολιάζουν στους νεότερους δε...

ΥΓ
Γιατί να μας κόβουν τη φράση "ρε, αυτή τη φανέλα την έχει φορέσει ένας Αντωνιάδης, ένας Βαζέχα...";

paoad said...

@pensierix
Διαφωνώ καθέτως μαζί σου. Η απόσυρση της φανέλας είναι η μέγιστη των τιμών για έναν αθλητή, που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά, δόξασε το σύλλογο αλλά και το άθλημα γενικότερα. Η απόσυρση σηματοδοτεί την κοινή παραδοχή ότι ο ρόλος του αθλητή στην ομάδα δεν πρόκειται να αντικατασταθεί ποτέ. Γι αυτό κρεμάς τη φανέλα του δίπλα στα κειμήλια του συλλόγου- Ο ΠΑΟ μπορεί να σηκώσει πολλά ευρωπαϊκά ακόμα, αλλά στο Βερολίνο το 2008 δεν πρόκειται να ξανά-σηκώσει τίποτα. Μπορεί να έρθουν παίκτες με εξωπραγματικό ταλέντο, να σηκώσουν κούπες και πρωταθλήματα, όμως Φράγκι δεν θα υπάρξει άλλος. Υπάρχουν άλλα 98 νούμερα για να διαλέξουν- το 4 καλύτερα ας το αφήσουν στην άκρη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν είναι όλοι οι αθλητές το ίδιο. Υπάρχουν οι καλοί αθλητές, υπάρχουν οι αρχηγοι (βλέπε Καραγκούνης), υπάρχουν οι ηγέτες (βλέπε Διαμαντίδη) υπάρχουν όμως και οι αθλητές – σύμβολα.

Επειδή εγώ δεν θέλω να δω τη φανέλα με το 4 σε άλλον αθλητή και να φτάσω σε σημείο να πω «….ρε αυτή τη φανέλα την έχει φορέσει ο Αλβέρτης…» ας φορέσει καλύτερα ένα άλλο νούμερο. Το 4 σημαίνει 19 χρόνια πιστός στην ομάδα, 25 τίτλοι εκ των οποίων 5 ευρωπαϊκά, Φυσικός αρχηγός της ομάδας, ένας από τους καλύτερους Έλληνες σουτέρ κ.α…

zouk said...

Αρχικα συμφωνω με Pansierix για την φανελα.

Στο μπασκετ ενω ακομα πανηγυριζουμε εχουμε κανει ειδη δυο μεταγραφες.

Περσι ελεγα για τον Πεκοβιτς οτι ειναι μεγαλη μεταγραφη και μας ελειπε ενας τετοιος παιχτης.Φετος θα πω οτι δεν μας λειπει ενας παιχτης σαν τον Καλαθη αλλα πιστευω οτι ειναι μεγαλη μεταγραφη.Τον τεπιτς δεν τον ξερω αλλα λογω Ομπραντοβιτς ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μας βγει καλος ενας παιχτης που επαιζε Παρτιζαν.

Για το ποδοσφαιρο θα περιμενω αυτους που δεν ξερω να τους δω στο γηπεδο.Δυσκολα θα ακουσω ονομα για την αμυνα που να το ξερω.Ουτε τον Πουιγκρενιε ηξερα πριν τον ακουσω πρωτη φορα για τον παναθηναικο,ουτε και τον Πεγερανο ηξερα περσι.Γενικα δεν θυμαμαι αμυτνικο που να τον ειχα για ονομα απο πριν.Επιθετικο ελπιζω σε κατι καλο.Και εγω θα ηθελα τον Νιλμαρ.

tzonakos said...

Για το θέμα φανέλας συμφωνώ κάθετα με τον Pensierix.

Για το έμψυχο δυναμικό να μην ξεχνάμε οτι έχουμε ήδη και Βεργίνη και Σερμαντίνι πυ λογικά θα μπούν τη νεα χρονιά να παίξουν !
Ερωτηματικό ο Γεια Σου και Βίτσιους που έμεινε λέφτερος και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φοράει κόκκινα του χρόνου.

squarelogic said...

BGT

Νομίζω οτι μπορείς να διαβάσεις άνετα την Βαζελοκατάσταση(gatezero.gr) στο οποίο έχω την τιμή να είμαι guest ...star!Στα σχόλια υπάρχουν ενίοτε παρεκτροπές(πως να τις μεποδίσεις σε ανοιχτά σχόλια?)αλλά οι κυρίως αναρτήσεις(άλλων ή δικές μου) είναι πάντα καλές.

Υποκλίνομαι και γω σε ένα Θρύλο in the making...In Zots we trust!

gatti said...

@tzonakos: Kι εγώ ...με παραδέχομαι κάποιες φορές... :)))

gatti said...

@The Bgt: Δεν βρήκα φωτος από το Villa Mercedes (έτσι θα σε άφηνα αν έβρισκα;). Τώρα πια, μετά από μια εβδομάδα απουσίας δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να βάλω και από το επίσημο γλέντι, αφού έχουν κυκλοφορήσει παντού...

Το γνωστό πράσινο φόρουμ είναι το greenwebfans.com. Βέβαια ΚΑΙ βρισίδι έχει (όταν δεν προλάβουν οι admins) ΚΑΙ πράσινα γυαλιά. Υπάρχει άραγε οπαδικό φόρουμ που να μην έχει και από τα δύο;

Το gatezero που σου λέει παρακάτω ο square αν και δεν είναι φόρουμ, αλλά blog, είναι όντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ με υψηλότατο επίπεδο. Το μόνο πρόβλημα είναι εκεί συχνάζει ο φίλος μας ο Πανάθας. Θα το αντέξεις; :))))

gatti said...

@Thodoras13: Πραγματικά είμαστε τυχεροί! Δεν νομίζω ότι έχει περάσει μεγαλύτερη ομάδα από την Ελλάδα και σίγουρα είναι μέσα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Εννοείται ότι δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε να την συγκρίνουμε με την αντίστοιχη ποδοσφαιρική γιατί την κατάθλιψη την έχουμε στο τσεπάκι!

ΥΓ. Εχεις δίκιο, η τιμή αφορά και τις δύο πλευρές.

gatti said...

@pensierix: Eπιτέλους! Να και κάτι ακόμα που διαφωνούμε, καιρός ήταν! :))

Nαι, μια ομάδα μπορεί να τιμήσει με χίλιους τρόπους έναν παίκτη, αλλά η απόσυρση της φανέλας του είναι η πιο μεγάλη τιμή. Και νομίζω ότι ένας παίκτης σαν τον Αλβέρτη την αξίζει και με το παραπάνω. Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω άλλον παίκτη να φοράει τη φανέλα με το 4, άσε που δεν με χαλάει το ...βαλσάμωμα. Νομίζω μάλιστα ότι επιβάλλεται σε κάποιες περιπτώσεις!

ΥΓ. Και σαφώς ΔΕΝ θέλω να φτάσω ποτέ στο σημείο να πω την φράση: "Ρε, αυτή τη φανέλα την έχει φορέσει ένας Αλβέρτης!!!".

gatti said...

@paoad: Συμφωνούμε σε όλα (είδες τι καλά που τα βρίσκουμε οι δυο μας, αν δεν βρίσκεται στη μέση ο ...παλιοτεντάς; :ppp)

O Φράγκι είναι το "τοτέμ" του Παναθηναϊκού και η φανέλα του πρέπει να υπάρχει εκεί πάνω για να θυμίζει στους παλιούς και να διδάσκει τους νεότερους.

gatti said...

@zouk: Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα μας βγουν οι Καλάθης και Τέπιτς γιατί μετά από 10 χρόνια έχω πια απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ομπράντοβιτς. Ενα καλό τριάρι θέλουμε τώρα και είμαστε ΟΚ.

Στο ποδόσφαιρο νομίζω ότι δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Είτε τα έχουν ήδη βρει με τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και θολώνουν τα νερά, είτε έχουν πέσει στην ίδια την περσινή ...λούμπα και θα ζήσουμε τα περσινά χάλια. Πάντως, δεν μου γεμίζουν το μάτι οι Καντέ - Πουϊγκρενιέ και δεν θέλω με τίποτα τον Σαντ και τον Κρουζ.

gatti said...

@tzonakos (again): Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν πως ο Σερμαντίνι είναι ήδη έτοιμος για να παίξει, έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση και ο Ομπράντοβιτς σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει.

Για τον Γιασικεβίτσιους δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα μείνει, τα βρίσκουν στα χρήματα με αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά όχι στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Λιθουανός θέλει δύο χρόνια κλειστά ενώ ο Παναθηναϊκός του δίνει μόνο ένα.

gatti said...

@squarelogic: Συμφωνώ και επαυξάνω για το gatezero, όπου είσαι όχι απλώς ο guest star, αλλά ο super star θα έλεγα!!!

Αλλά...

Στα σχόλια υπάρχουν ενίοτε παρεκτροπές???

"Στρογγυλεύεις" το ζήτημα, όπως έλεγε χθες κι ο Χατζηνικολάου στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

:)))))

SniperAthens said...

Έφα gatti: "τα ανθρωπινα δικαιωματα και η ιση μεταχειριση δεν εχουν φυλο, χρωμα ή σεξουαλικη προτιμηση"

Καταγγέλω την άνιση μεταχείριση και τη σεξουαλικότατη καταπάτηση των gay(ρων) (πάει και στο χρώμα...).


KI ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ - ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ

island said...

Γιατί δεν τον θες με τίποτα τον Κρούζ; Δεν είναι τόσο κακός(το αντίθετο μάλιστα) και έχει εμπειρίες πρωταθλητισμού. Βέβαια και εγώ προτιμάω ολιβέιρα αλλά είναι δύσκολα κοφίνια αυτά. Πάντως ο Κρόυζ μου παραγεμίζει το μάτι. εξαιρετικός παίχτης.

ΥΓ Πότα θα ανεβάσεις ένα ποστ με θέμα τις μεταγραφές και τις προτιμήσεις σου;

paoad said...

O Cruz είναι εξαιρετικός παίκτης, γνωρίζει καντάρια μπάλα, είναι και ψηλός. Το αρνητικό σε αυτή τη περίπτωση είναι η ηλικία του. Δεν είναι ούτε 30 ούτε 33 αλλά 35! Αν θέλεις τη γνώμη μου θα τον έπαιρνα, με κλειστά τα μάτια, άλλα θα έπαιρνα και το βαρβάτο-φορ που (Ολιβειρα, Σισε) όλοι περιμένουμε και έτσι θα έκανα μια επίθεση φωτιά. Για φαντάσου…!

Εγώ προβληματίζομαι λίγο με Drenthe.. Μπορεί να είναι εξαιρετικός παίκτης (ντριμπλερ, γρήγορος) και τεράστιο ταλέντι αλλά δεν βλέπει δίκτυα και αυτό με ανησυχεί λίγο. Θεωρώ πολύ καλές περιπτώσεις τους Obraniak, Biseswar. Ειδικά ο Ολλανδός που έλαμψε και στην Τουλόν είναι Εξαιρετική περίπτωση.

gatti said...

@Sniper: Καλά, έχουν ανθρώπινα δικαιώματα οι γαύροι; Ψάρια δεν είναι; :pp

Ποιος τον πείραξε τον παπού; Μόνο εσύ τον πειράζεις!

gatti said...

@island: Δεν είναι κακός ο Κρουζ, Νησάκι μου! Αλλά είναι μεγάλος. Και μπορεί μετά από τόσα, χρόνια να επιθυμώ ένα πρωτάθλημα, αλλά δεν μου αρέσει να χτίσουμε ομάδα με προοπτική ενός χρόνου. Αν πάρουμε τον Κρουζ, μετά από ένα χρόνο θα θέλουμε νέο επιθετικό.

ΥΓ. Ανέβασα ποστ... Τα κατάφερα...

gatti said...

@paoad: H ηλικία του είναι που με προβληματίζει κι εμένα. Εκτός αν πάρει κι έναν ακόμα όπως λες εσύ οπότε δεν θα με χαλούσε ο Κρουζ. Αλλά θα πάρει; Ισως βέβαια το γεγονός ότι σταμάτησαν να μιλάνε για δεξί μπακ και τερματοφύλακα να σημαίνει ακριβώς αυτό: Oτι δηλαδή σκοπεύουν να πάρουν δύο επιθετικούς και όχι έναν.

Οτι δεν βλέπει δίχτυα μόνο σε ανησυχεί για τον Ντρέντε; Δεν σε ανησυχεί πως θέλει να έχει πολύ χώρο μπροστά του για να κάνει το παιχνίδι του;

Δεν ξέρω, αλλά όλες οι κινήσεις (ή μήπως πρέπει να πω οι "μη κινήσεις";) δεν μου αρέσουν... Δείχνουν να μην υπάρχει σχεδιασμός ούτε φέτος. Μακάρι να είναι προπέτασμα καπνού...

island said...

Όσοι παρακολουθείτε πρωτάθλημα Αργεντινής κρατήστε για παράδειγμα ένα όνομα. Εντουάρντο Σάλβιο, δεξιός εξτρέμ και επιθετικός της Λανούς. Ετών 19, με χαμηλό κέντρο βάρους και ικανότατος με την μπάλα στα πόδια. Τον θέλει η Άρσεναλ, η Νάπολι, η Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τώρα πια με τη χρονιά που έκανε δεν τον παίρνεις κάτω από 10 εκατομμύρια. Η πλάκα είναι ότι ο παίκτης είναι γνωστός και στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ρότσα. Ο Αντωνίου όμως θέλει να δουλεύει μέσω γραφείων μάνατζερ και προτιμάει «λύσεις ανάγκης» τύπου Πουιγκρενιέ, ενώ το σκέφτεται για πουλέν τύπου Lewandowski τον οποίο προτείνει με κλειστά μάτια ο Βαζέχα και κοστίζει το πολύ 2 εκατομμύρια ευρώ. Δυστυχώς με αυτές τις μεθόδους και πληρώνοντας 32άρηδες Gilberto Silva, 34άρηδες Dragutinovic και 35άρηδες Julio Cruz για ένα σωρό λεφτά, στην Ελλάδα επενδύουμε βραχυπρόθεσμα και όχι μακροπρόθεσμα. Άλλο πράμα να αγοράζεις το ταλέντο στα 18-19 του και να τον πουλάς στα 30 του κι άλλο να τον αγοράζεις στα 30φεύγα του για να του προσφέρεις τα τελευταία ένσημα."

αυτό το κείμενο είναι από την gazzeta. ενισχύει την άποψή μου για τον μεσιέ Αντωνίου