Sunday, June 28, 2009

Σουξέ, σουξέ η ...τούφα του Σισέ



Τελικά οι καλές μεταγραφές είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Μέσα στην καλή χαρά είναι τις τελευταίες μέρες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μέσα στην γκρίνια, την τσαντίλα και τη μιζέρια ήταν μια εβδομάδα πριν. Από την εποχή που ο Αλέκος Σακελλάριος αποτύπωσε εύστοχα την ψυχολογία του οπαδού στην ταινία "η Ρένα είναι οφσάιντ", όπως ο ποδοσφαιριστής γίνεται από ήρωας ...κρέας και λίγο αργότερα με μια καλή ενέργεια ξαναγίνεται ήρωας, έτσι και ο Αντωνίου από άχρηστος έγινε ...Τσιτερσπίλερ (και καλύτερος εδώ που τα λέμε, γιατί ο μάνατζερ του Κρουζ έκατσε τελικά πάνω στο παγωτό), μέχρι να τα ...σκατώσει στο θεμα του στόπερ (φτου! φτου!) για να ξαναγίνει άχρηστος. ΄Η μέχρι να αποδειχτεί κάποιος απο τους παίκτες που έφερε παλτουδιά ολκής (ξανά μανα φτου! φτου!) για να τα ξανακούσει...

Προς το παρόν, πάντως, ο μεν Αντωνίου αγόρασε χρόνο, οι δε βάζελοι είναι μέσα στην ...καλή χαρά! Ηρθε ο Σισέ, τα βρήκε όλα καλά, ήρθε και η κυρία του, που την είχαμε για δύσκολη, άφησε την ξινίλα της στην Αγγλία κι έτσι υπέγραψε ο Γάλλος και ησυχάσαμε.

Κι άμα δώσεις βάση και στα "ερυθρόλευκα" φόρα οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί. Θα πιάσει ο Γάλλος στην ομάδα: "Ηρθε ο Σισέ να υπογράψει στον βάζελο και την ίδια μέρα πέθανε η Φάρα Φόσετ, πέθανε ο jacko, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ο Δεληκάρης. Ζόρικα τα πράγματα μάγκες...". (Εντάξει αυτό είναι καρα-black humor, παρακαλώ να θυμάστε ότι δεν είναι δικό μου, αλλά copy paste από γαυροφόρουμ).

Οι δικοί μας οπαδοί πάλι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δημιουργία συνθημάτων για τον Γάλλο. "Σουξέ, σουξέ η ...τούφα του Σισέ", είναι το επικρατέστερο και όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολούνται ακριβώς με την τούφα του, κάπως αλλιώς είναι το σύνθημα, αλλά επειδή εμείς είμεθα σοβαρό blog θα ασχοληθούμε μόνο με τη μοϊκάνα. Η οποία μοϊκάνα, αναμένεται να γίνει τρελή μόδα και όπως ο ίδιος είπε ότι για τον πρώτο αγώνα της ομάδας θα την βάψει πράσινη, έτσι προβλέπω ότι πολλοί οπαδοί θα υιοθετήσουν ανάλογο χτένισμα από το πρώτο κιόλας ματς. Κοινώς, θα πάει η μοϊκάνα σύννεφο και θα κάνουν χρυσές δουλειές τα κομμωτήρια.

Αν μάλιστα πάει καλά ο Σισέ και πετάει τα μπαλάκια σε κάθε αγώνα, η μοϊκάνα θα γίνει σήμα κατατεθέν. Μέχρι και οι συμπαίκτες του θα την υιοθετήσουν κι αυτόν τον Νίνη που πειραματίζεται πολύ με το μαλλί του τον βλέπω πρώτο πρώτο. Κανας Σαριέγκι μόνο μη την υιοθετήσει γιατί μας βλέπω να πηγαίνουμε με σακούλα στο γήπεδο (θα μου πεις, αν πάνε όλα καλά, πότε θα ξαναδεί 11άδα ο Βάσκος...).

Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό. Προς το παρόν έχουμε μπροστά μας ακόμα μεταγραφές. Κι ένας Σισέ τώρα από μόνος του δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη και φαντάζομαι ότι αυτό το έχουν καταλάβει εκεί στην Παιανία. Εδώ που τα λέμε μπορεί να μην τη φέρει ούτε ο Κατσουράνης και ο Λέτο, ούτε καν ο στόπερ. Γιατί σας το είπα; Θα πάρουμε τελικά στόπερ και απ΄ ό,τι λένε μάλιστα θα πάρουμε στόπερ καλό. Επιτέλους! Καιρός ήταν! Μόνο που χρειαζόμαστε και δεύτερο φορ και κατά τη γνώμη μου, πιο πολύ από δεύτερο φορ, χρειαζόμαστε κάτι τις εκεί δεξιά. Από μπακ μέχρι χαφ. Γιατί δεν μπορεί από την μία μεριά να τρέχεις με κούρσα (τη μάρκα την αφήνω να την διαλέξετε εσείς, εγώ μέχρι να πω κούρσα τον Λέτο θα χρειαστεί να περιμένω να τον δω...) και από την άλλη με ...μοτοσακό. Ξέρω, πολλοί θα διαφωνήσουν, αφού από δεξιά έχουμε ΚΑΙ Νίνη ΚΑΙ Γκάμπριελ ΚΑΙ Σαλπιγγίδη αλλά ο μικρός δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση, ενώ οι άλλοι δύο μπορεί να την κατέχουν την θέση, αλλά η φυσική τους δεν είναι. Ασε τώρα που υπάρχει και το θέμα του δεξιού μπακ. Γιατί αν νομίζεις ότι θα την βγάλεις με τον Μουν, μόνο και μόνο επειδή έκανε δυο - τρία καλά παιχνίδια στα πλέι οφ, είσαι μακριά νυχτωμένος. Κι αν πάλι σκοπεύεις - στην περίπτωση που έρθει ο καλός ο στόπερ και χρησιμοποιηθεί μαζί με τον Καντέ - να βάλεις τον Βύντρα στην θέση που τον ...ανέδειξε στην ομάδα, έστειλε στον ψυχίατρο χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού και έκανε πιο πλούσιο το υβρεολόγιο άλλων τόσων στην προσπάθειά τους να τον "στολίσουν" και περιμένεις να δεις προκοπή, είσαι γελασμένος.


Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισες να κάνεις μια δουλειά φέτος και την ξεκίνησες σωστά, τελείωσέ την και σωστά. Φέρε τους παίκτες που χρειάζονται, γέμισε τα κενά και μετά πέταξε το μπαλάκι στον τεντά και άστον να κάνει παιχνίδι. Γιατί αν τις έχεις κάνει τις κινήσεις που πρέπει, δεν θα έχει ο Ολλανδός καμία δικαιολογία. Ενώ αν του αφήσεις κενά σε συγκεκριμένες θέσεις, τότε ΚΑΙ δικαιολογία θα έχει ΚΑΙ τα νεύρα σου κρόσια θα τα κάνει, αφού αν δει στην πορεία να μη του βγαίνει ο Μουν, ή ο Γκάμπριελ, ή ο Νίνης, θα ξαναρχίσει τις αλχημείες ΚΑΙ το πουλάκι θα έχει πετάξει. Και να έχεις σκάσει - πάλι - καμιά 20αριά μύρια και να πετάξει το πουλάκι, δεν λέει...

Γιατί τώρα τα πράγματα θα είναι κομμάτι ζόρικα. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχεις πάρει και παίκτες που ζοχαδιάζονται εύκολα. Κι έτσι και δεν πηγαίνει η ομάδα καλά και αρχίσει η γκρίνια και στραβώσει το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν θα σε φτάνει όλη η Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ για να βάλεις τάξη.

Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά. Στο κάτω κάτω όλα αυτά είναι υποθέσεις. Τα χειροπιαστά μέχρι στιγμής μόνο αισιοδοξία μπορούν να μας δημιουργούν.

Τι να πουν και οι άλλοι; Τι να πει η ΑΕΚ για παράδειγμα; Αν εμείς προς το παρόν απολαμβάνουμε την ευφορία που δημιούργησαν οι τρεις απανωτές μεταγραφές, η ΑΕΚ τραβάει το μπάτζετ και προσπαθεί να το ξεχειλώσει αλλά τίποτα δεν γίνεται. Πώς να γίνει όμως; Αφού είναι σαν το χρεωκοπημένο ανθρωπάκι της Μonopoly!

Kαι επειδή ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, ακόμα και ο Τσακίρης την λυπήθηκε (ο Κομπότης πάλι όχι...) και της έδωσε τον Μάκο μπιρ παρά. Σου λέει τι να τους πάρω; Αφού είναι φανερό ότι δεν έχουν. Εδώ μέχρι και ο παίκτης βοήθησε για να γίνει η μεταγραφή του. Βοήθησε και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην ομάδα. Γιατί ο Μάκος απέδειξε ότι είναι ΑΕΚ. Και αφού είναι ΑΕΚ του αξίζουν τα "κιτρινόμαυρα".

Οπως ΑΕΚτζής απέδειξε ότι είναι και ο Θανόπουλος. Γνήσιος, γνησιότατος ΑΕΚτζής. Γιατί την "πατάτα" που διέπραξε προχθές, μόνο ΑΕΚτζής θα μπορούσε να την έχει διαπράξει. Τον ρώτησε ο Χατζηχρήστος μεταξύ σοβαρού και αστείου αν θα πάρει και η ΑΕΚ κανα Σισέ και ο Θανόπουλος το διέπραξε: "Eλα μωρέ ποιος Σισέ; Με δύο σπασμένα πόδια". Και δεν φτάνει που το διέπραξε (στην τελική, τι έκανε ο άνθρωπος, είπε αυτά που λένε οι οπαδοί στα καφενεία), αλλά έκανε τη γκάφα να το διαπράξει δημοσίως! Mα λένε τέτοια πράγματα μπροστά στους δημοσιογράφους; Τι περίμενε; Να τηρήσουν το off the record; Και βέβαια του τα βγάλανε οι ΑΡΔ φόρα παρτίδα (τι νόμιζε, θα του τη χαρίζανε;) και έτρεχε μετά να κάνει και διορθωτικές δηλώσεις. Σου λέει, είναι να πάρω κανα μύριο από τον βάζελο για τον Κατσουράνη, έτσι και τα διαβάσουνε αυτά και ζοχαδιαστούνε, τι θα απογίνω; Κακώς ανησύχησε όμως λέω εγώ. Γιατί και οι δικοί μας είχανε τον δικό τους τον νταλγκά. Μετά το κάζο του Ενχελααρ δεν τους έπαιρνε να χάσουν και τον Κατσουράνη.

Και μιας και ο λόγος για τον Κατσουράνη, μιλάμε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση γράφεις ολόκληρο βιβλίο. Κατ΄ αρχήν, βγήκε ο Θανόπουλος και είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα των 5 εκατομμυρίων για τον Κατσούρ και ότι όλο αυτό το θέμα ήταν μύθος.

Οπότε κάθεσαι εσύ και ψάχνεσαι. Αν δεν υπήρχε ρήτρα, τότε γιατί φώναζε η ΑΕΚ και μιλούσε για ηθικό θέμα; Κι αν δεν υπήρχε ρήτρα γιατί έδωσε ο Παναθηναϊκός, ακόμα και αυτό το 1 μύριο; Ηθελε να κάνει τον κουβαρντά;

΄Η μήπως υπήρχε πραγματικά ρήτρα, αλλά η ΑΕΚ μπήκε στη λογική "κάλλιο πέντε και στο χέρι τώρα που ζοριζόμαστε, γιατί αν πάμε στο CAS, μέχρι να βρει η απόφαση, ποιος ζει ποιος πεθαίνει;".

Η πλάκα τώρα είναι ότι, είτε υπήρχε ρήτρα, είτε όχι, είτε ζημιώθηκε η ΑΕΚ είτε όχι, ο Ντέμης μια φορά ζημιωμένος δεν βγήκε. Και δεν βγήκε ζημιωμένος γιατί ο μάνατζερ του Κατσουράνη δουλεύει στην Group Eleven, την εταιρεία που έχει ο Ντέμης μαζί με τον Ζήκο που διοργανώνει και συναυλίες. Οπότε την προμήθειά του την πήρε.

Οι γαύροι πάλι ζουν στο ρυθμό της "απάντησης" του Κόκκαλη στην μεταγραφή του Σισέ. Ανοίγουν και κλείνουν τα ραδιόφωνα και τα site οι γαύροι μπας και διαβάσουν για την μεγάλη μεταγραφή. Ας κουλάρουν όμως λέω εγώ, γιατί αυτοί έχουν καιρό. Οι δικές τους κληρώσεις είναι ευκολότερες, άρα δεν πολυ-καίγονται. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Θα μου πεις ότι πρέπει και να μονταριστεί η ομάδα. Ο Κετσπάγια όμως νάναι καλά. Κάνει θαύματα λέει ο Γεωργιανός στην προετοιμασία. Ασε τώρα που τα πάει πολύ καλά και ο Ραούλ Μπράβο. Τέσσερις μεταγραφές έχει κάνει μέχρι τώρα ο γαύρος, πέντε του βγήκαν. Ζαϊρί, Πάρντο, Ματ και Μέλμπεργκ πήρε, νάσου από κοντά και ο Ισπανός να τρελαίνει κόσμο. Καλού κακού όμως ας κρατάνε μικρό καλάθι για τον Ισπανό. Γιατί στις προετοιμασίες ο Μπράβο μια χαρά τα καταφέρνει. Στους αγώνες είναι που τον ψάχνουνε. Και μιας και μιλάμε για προετοιμασία, για τσεκάρετε κι εδώ. Μιλάμε τώρα ότι τα αθλητικά site έχουν προχωρήσει πολύ μπροστά: Παρουσίαση αθλητικών ειδήσεων από αιθέριες υπάρξεις, με λάγνο βλέμμα και έκφραση όλο υπονοούμενα. Σε λίγο θα λένε τα αθλητικά όπως η Πετρούλα τον καιρό. Και κάθε φορά θα πετάνε κι ένα ρούχο.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε. Για τις μεταγραφές λέγαμε. Οτι θα κάνει μεγάλη μεταγραφή ο γαύρος πάντως θα κάνει. Υπό την προϋπόθεση να εξασφαλιστεί ο μπερντές. Γιατί απ΄ ό,τι ακούω από τα 70 που ζήτησε ο θείος για την αύξηση του ΜΚ οι Αγγελόπουλοι πάνω από 15 δεν δίνουν. Γι΄ αυτό και ξαναβγήκε στη γύρα ο Κόκκαλης για να βρει άλλους μετόχους.

Κι αν τους βρει, θα τα σκάσει για να φέρει κι αυτός παίκτη. Τώρα αεροδρομίου, βέβαια, δεν ξέρω αν θα είναι. Ετσι κι αλλιώς στις μεταγραφές αεροδρομίου φέτος τα πρωτεία τα έχουν οι Θεσσαλονικείς. Και πιο συγκεκριμένα ο Αρης. Δεν προλαβαίνουν να κατεβαίνουν στο αεροδρόμιο τα αρειανά. Τη μια ο Γκρασιάν, την άλλη ο Ναφτί, την παράλλη ο Αμπρέου. Σκηνή πρέπει να στήσουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να προλαβαίνουν. Ασε που άμα ήταν μάγκας ο Αθανασιάδης θα έπρεπε να κόψει μίνι διαρκείας για το αεροδρόμιο!

***


Scratch: Mε χαλάει αυτή η εμμονή του Λέτο να δικαιολογηθεί στους γαύρους. Οτι και καλά εγώ ήθελα να μείνω αλλά ο θείος δεν με αγόρασε και άλλες τέτοιες ομορφιές. Τα είπες μία, τα είπες δύο, στις τρεις καίγεσαι παλικάρι, στο λέω να το ξέρεις. Αντε, γιατί δεν τρελαθήκαμε κιόλας με την άφιξή σου, προσωπικά τουλάχιστον περίμενα κάτι καλύτερο για την συγκεκριμένη θέση.


Scratch 1: Μια χαρά παιδί είναι ο Μέλμπεργκ (και παιχτούρα, επίσης). Αλλά συμμαζέψτε του λίγο τα μούσια. Ετσι και ήταν λίγο μεγαλύτερος, φτυστός ο Captain Iglo θα ήταν...




Scratch 2: Τελικά ο Ρουκάβινα μαθαίνει γρήγορα. Από τα παρτάκια στο σπίτι του Μουν με τον Νοτιοαφρικανό και τον Σιμάο τον περασμένο Γενάρη με τη Sprite περάσαμε στα μεθύσια, τα αλκοτέστ και τα τρακαρίσματα το Πάσχα και...


...από τα ωραία παρεάκια στη Γλυφάδα, φτάσαμε στα ...σκληρά. Με μοντέλα, 30χρονη και πρώην μις Κροατία κυκλοφορούσε το καλοκαίρι ο Ρούκα. Αλεξάντρα Γκρντιτς το όνομά της και είναι πιο γνωστή για τις τολμηρές φωτογραφήσεις τις στο πλέι μπόι παρά για τις επιδείξεις μόδας. Το συγκεκριμένο άρθρο και τις τολμηρές φωτογραφίες της μπορείτε να δείτε εδώ. Πού πας ρε κατακαημένο με την κυρία; Οπως είσαι και χλεμπονιάρικο ...αμάσητο θα σε καταπιεί! (Και περιμένουμε εμείς μετά να παίξει μπάλα ο Ρούκα...).



Scratch 3: O γνωστός "εμετός" ξαναχτύπησε! Ηθελα να ήξερα, με τέτοια δημοσιεύματα δεν έπρεπε να επεμβαίνει η ΕΣΗΕΑ; Εδώ ο Παπανικολάου της ΕΡΑ για αντίστοιχο παράπτωμα (δηλώσεις για τον Εμπέντε και τις μπανάνες) είχε μπει στο ψυγείο τόσους μήνες. Αυτός εδώ πώς γίνεται να συνεχίζει ακάθεκτος;



***

Ο ΤΡΙΦΥΛΛΟΣ


(Από greenwebfans)



O ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ


ΚΛΕΨΥΔΡΑ




Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


My name is Bond. James Bond.



Ενα φράγκο η βιολέτα, τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα.
(Μα πού είναι ο Λέτο;)


Γκαλέτι: Tι κάνεις εκεί;
Ντιόγο: Δοκιμάζω μια καινούργια τεχνική.



ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

34 comments:

squarelogic said...

Παρακαλείται η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ να διδαχτεί απλώς απ το κάζο Μέλμπεργκ,να κάνει τη ρελάνς με στόπερ ισάξιο ή καλύτερο,και να μην ασχολείται με το κάθε κωλόπαιδο που υπήρξε αγαπημένο της κόκκινης καφροκερκίδας!

squarelogic said...

..κατά τα λοιπά,πράγματι χρειάζεται κατιτις εκεί δεξιά.Κι επειδή το Νινί αξίζει να πάρει την ευκαιρία του μια και θα κάνει 1η φορά κανονική προετοιμασία η γνώμη μου είναι για καλό δεξί φουλ μπακ.Ο Μουν πράγματι ήταν πολύ καλός στα πλέυ οφφ αλλά δεν μπορεί να βγάλει τη χρονιά μόνος του.Το αλλο ενδεχόμενο που γράφεις θα ηταν πισωγύρισμα ανευ προηγουμένου και θα χαλάσει το καλό κλίμα στην εξέδρα.
Ας γίνει λοιπόν η σκάουτινκ προεργασία για δεξί χαφ/μπουκαδόρο που ισως χρειαστεί τον Δεκέμβρη αλλά προς το παρόν ας αποκτηθεί καλό δεξί μπακ.Παράκληση να μιλάμε για νυν ποδοσφαιρστές και όχι πρώην.Ο νοών νοείτο....
Απέναντι,ας μην ειρωνευόμαστε διότι αν ο Θείος πάρει ανάποδες θα την κάνει την ρελάνς.Αλλωστε συνηθίζει να έχει τον τελευταίο λόγο.
Συμφωνώ και για τον Λέτο.Ρότσα,σφύρα του 2 φωνήεντα διότι αυτός θα καεί μόνος του.

ΥΓ.Καλή η διαφήμιση,αλλά σιχαίνομαι το μήνυμα που περνάνε στα νεα παιδιά.

coachp said...

έγραψα απο χθες βράδυ για την πρώτη απάντηση του Ολυμπιακόυ...

@ squarelogic
έχεις κολλήσει με τον Νινη. Αφου ξαναειπα πως ψαχνουν να τον δώσουν δανεικό. Δεν τον έχει καθόλου στα πλάνα του. Δεν θα παιξει καθολου. Και για να μην καεί(αν δεν κάηκε ήδη), ψαχνονατι απο τώρα. Περιμένουν τις κινησεις που θα γίνουν.

@ gatti
Καλά τα λες ολα, αλλά, ήταν αναγκη να βάλεις τις φωτο και το βίντεο? Παω για μπάνιο βλέπεις...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Γράφεις: "Ασε τώρα που τα πάει πολύ καλά και ο Ραούλ Μπράβο. Τέσσερις μεταγραφές έχει κάνει μέχρι τώρα ο γαύρος, πέντε του βγήκαν. Ζαϊρί, Πάρντο, Ματ και Μέλμπεργκ πήρε, νάσου από κοντά και ο Ισπανός να τρελαίνει κόσμο."

Είπαμε, γλυκυτάτη, έχουμε οργανωμένο τμήμα σκάουτινγκ και εντός του Γαύρου. Κάνουμε και εσωτερικές μεταγραφές, άμα λάχει... Τι νομίζετε, δηλαδή;

Καλό μεσημέρι.

Ντεμης said...

Πωπώ Gatti μου, θα έγραφα άλλα, αλλά τι ήταν αυτό το σχολιάκι στο "Ημίφως των Σπορ"; Αμάν! Λίγη ντροπή πια δεν υπάρχει;
Εγώ θα αφήσω τον Κατσούρ και τις δικαιολογίες του και τις αηδίες περί μη ύπαρξης ρήτρας.... Δεν ξανασχολούμαι. Χάρισμά σας. Χάρηκα πάρα πολύ για τον Μάκο μας! Δεν τον αλλάζω με κανένα!
Για τον Καστίγιο στον ΠΑΟ δεν γράφεις τίποτα! Λες να είναι η Θεία Δίκη; Ξέρω ΠΟΣΟ τον συμπαθείς, χεχέ! Τι άλλο να πω, μπράβο για τον Σισέ, πολύ μεγάλη μεταγραφή. Αλλά εγώ χάρηκα περισσότερο με τον Λέτο, που θα μείνει Ελλάδα. Παρακαλώ για ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες του σύντομα, κοντινές, ξέρεις εσύ!!!
ΥΓ: αν πάρει ο Γαύρος τον Μάικλ Όουεν θα πέσω σε κατάθλιψη! Τέλος! Πόσες αφισσούλες πια να κατεβάσω απ΄ τον τοίχο αυτό τον Ιούνη; Κετσπάγια, Κατσούρ, φτάνει!

paoad said...

@αγαπημένη μου gatti

«…αλλά ο μικρός δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση, ενώ οι άλλοι δύο μπορεί να την κατέχουν την θέση, αλλά η φυσική τους δεν είναι.»

Ένα πράγμα θέλω μόνο να μου απαντήσεις και δεν θα ξανά-ασχοληθώ με το θέμα Νίνη. Ρε gatti, αφού μόλις την Παρασκευή άρχισε η προετοιμασία, που έχεις καταλάβει ότι ο Νίνης δεν είναι σε καλή κατάσταση? Εκτός αν μια κακή αγωνιστική περίοδο σε συνοδεύει για όλη σου τη καριέρα? Αλλά εγώ δέχομαι ότι ο Νίνης δεν…. Από την άλλη όμως, αν όντως δεν εμπιστευόμαστε πια το μικρό επειδή έκανε μια κακή χρονιά (που δεν ήταν και τόσο κακή, αλλά τέλος πάντων) τότε ο Σαλπι ο οποίος έχει κάνει μια τραγική χρονιά, με άπειρες χαμένες ευκαιρίες, χωρίς εκρήκτικότητα (σου θυμίζω ότι στα πρώτα 2 ντερμπι με την ΑΕΚ δεν μπορούσε να περάσει ούτε τον Majstorovic στο σπριντ και το ίδιο συνέβη σε πολλά ακόμα ματς) και το μόνο που ουσιαστικά προσέφερε ήταν άπειρο τρέξιμο και πρεσινγκ… Κ σε παρακαλώ μην μπεις καν στο κόπο να μου αναφέρεις τα γκολ που έβαλε… Τότε τι πρέπει να κάνουμε με τον Σαλπι?

Εγώ δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Νίνης θα πάει δανεικός, μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο θα τον λογίζω σαν βασικό γρανάζι της φετινής ομάδας. Κ από ότι ξέρω, ο Τεν Κάτε παρά τα όσα ακούγονται συμπαθεί τον μικρό! Δε νομίζω ότι ο Αντωνίου θα έκανε ποτέ τέτοιο λάθος…

Και εκτός των άλλων μου αρέσει πάρα πολύ και ο Μουν και με τον πιτσιρικά μπορούν να κάνουν μια δεξιά πλευρά που όμοια της δεν θα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα συναινούσα να πάρουμε δεξί μπακ μόνο εφόσον προορίζεται για back-up του Moon…! Εγώ θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ακόμα ένα δέυτερο επιθετικό, ένα στοπερ, ένα καλό τερματοφύλακα (το έχετε ξεχάσει, βλέπω), και ίσως ένα 8αράκι η 10άρι, ίσως.

Όσο για τα περί πληροφοριών του coachp δεν τα πιστεύω γιατί με αυτό που συμβαίνει φέτος στον Παο- οι δημοσιογράφοι γράφουν 10 για να τους βγουν τα 4!

Τέλος, για να ηρεμήσουμε λίγο, και στόπερ κλάσης, απ’ ότι φαίνεται, θα πάρουμε και πολύ καλό δεύτερο επιθετικό.

paoad said...

φίλε Ντέμη μην κατεβάσεις την αφίσα του Μιχαλάκη γιατί αυτός που απεικονίζεται στο πόστερ με τον παίκτη που αγωνίζεται τώρα δεν έχει καμία σχέση. Ήμουν κ εγώ φαν του Μιχαλάκη αλλά αυτόν τον έφαγαν οι κάκιστες επιλογές του και οι πάρα πολλοί τραυματισμοί.

Κάποτε έιχε το καλύτερο πλασέ στον κόσμο και ήταν όντως τεράστιο παιχτουρί. Τώρα στην Ελλάδα, 10 γκολάκια τα έχει άνετα αλλά να μην περιμένουμε τίποτα παραπάνω...

Το γεγονός ότι το γραφείο μανατζερ στο οποίο ανήκει τον πλασάρει με 48σέλιδη διαφημιστική μπροσούρα (σα να είναι αυτοκίνητο, με πίνακες, φωτογραφίες, στατιστικά κ δε συμμαζεύεται) μαρτυρά την κατρακύλα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ο Μιχαλάκης.

gatti said...

@squarelogic: Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον Καστίγιο, γιατί δεν θέλω να πιστέψω έστω και ότι συζητάνε στον Παναθηναϊκό μια τέτοια περίπτωση. Αν έρθει αυτός στην ομάδα θα πάψω να την παρακολουθώ.

Νομίζω ότι ένα φουλ μπακ θα ήταν όντως καλή λύση. Αρκεί να μην πάνε σε τίποτα λύσεις Σεϊταρίδη. Ο Γιούρκας ήταν παιχταράς, αλλά τώρα πια είναι μεταγραφή υψηλού ρίσκου.

Οσο για μπροστά; Το θέμα είναι: Εχουν σκοπό να δώσουν ευκαιρία στον Νίνη; Mπορούν να ανταποκριθούν Γκάμπριελ και Σάλπι; ΄Η θα αρχίσουμε να βλέπουμε πάλι πειράματα;

Ο θείος όντως μπορεί να κάνει ρελάνς. Και οι μέχρι τώρα κινήσεις του μια χαρά κινήσεις είναι. Ουσιαστικές, ουσιαστικότατες και όχι εντυπωσιασμού. Οι προκλήσεις βέβαια καλά κρατούν. Είδες δηλώσεις Ντάρμπι; Πότε πρόλαβε το Εγγλεζάκι να αποκτήσει και να πουλήσει τόση ολυμπιακοφροσύνη; Δεν πάμε καλά!

ΥΓ. Υπάρχει καμία διαφήμιση που δεν περνάει άσχημα μηνύματα στα παιδιά; Εγώ αναφέρθηκα απλώς στο ...concept όπως συνηθίζουν να λένε στην TV. :)))

gatti said...

@coachp: Για τον Οουεν; Αυτός δεν έχει τραυματισμούς και μάλιστα μυικούς; Μόνο ο δικός μας έχει ...γυάλινα πόδια... Ρε, τι γίνεται...

Αφού πας για μπάνιο, μην γκρινιάζεις. Οσο και να ...τσουρουφλίστηκες από τα μωρά, θα δροσιστείς τώρα! ;)

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Nαι, όλες οι ομάδες όταν δεν θέλουν να τα σκάσουν για παίκτες, ανακαλύπτουν εσωτερικές μεταγραφές. Εμείς το κάναμε χρόνια!

Καλό απόγευμα!

gatti said...

@Nτέμης: Tι να λέμε Ντέμη μου! Ο άνθρωπος είναι ρατσιστής του χειρίστου είδους. Και του επιτρέπουν να γράφει ελεύθερα....

Οι δικαιολογίες για την μη ρήτρα δεν είναι του Κατσούρ πάντως, του Θανόπουλου είναι.

Τι να γράψω για τον Καστίγιο, όπως είπα και στον square παραπάνω, δεν υφίσταται για μένα περίπτωση να έρθει στην ομάδα. Αν έρθει, θα πάψω να ασχολούμαι!

Για τον Λέτο θα πρέπει να περιμένεις. Γιατί εγώ φωτογραφίες του με τη φανέλα του γαύρου δεν σκοπεύω να βάλω.

ΥΓ. Ασε, άσε, κι εγώ τον αγαπάω τον Μιχαλάκη. Μα είναι δυνατόν να πάει στον γαύρο; Πώς θα το αντέξω αυτό;

gatti said...

@paoad: Ξεκόλλα βρε! Για την περυσινή του κατάσταση μιλούσα. Σαφώς και δεν μπορεί να τον συνοδέψει μια κακή αγωνιστική περίοδος (μέτρια έστω...) σε όλη του την καριέρα! Εγώ νομίζεις δεν θέλω να πάει καλά;

Πάντως να το έχεις στο νου σου ότι οι πιθανότητες να τον δώσουν δανεικό είναι πάνω από 50%, αλλά θα παίξουν ρόλο και οι μεταγραφές.

Μου τη ...φύλαγες για τον Σάλπι έτσι; :)))

Ε ναι, ήταν άθλιος φέτος, έχασε τα άχαστα, δεν του έβγαινε τίποτα, αλλά ήταν μαχητής. Πάντως και τον Σάλπι επίφοβο τον βλέπω...

Οσο για τον Μουν, παρόλο που ήταν πολύ καλός στο τέλος, έχω αμφιβολίες αν μπορεί να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη θέση με την ίδια σταθερότητα όλη τη χρονιά. Γνώμη μου μπορεί και να πέφτω εντελώς έξω (μακάρι δηλαδή να πέφτω έξω αν δεν σκοπεύουν να πάρουν παίκτη). Πάντως τον Βύντρα δεξιά δεν αντέχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να τον ξαναδώ!

Ποιος έχει ξεχάσει το τέρμα; Συνεχώς το λέω και μου φωνάζουν ότι αδικώ τον Γκαλίνοβιτς.

Πάντως στόπερ και φορ θα πάρουμε, οπότε όντως θα ηρεμήσουμε...

paoad said...

Ξεκολλάω..! χεχε.. Ούτε εγω αντέχω τον Βυντρα δεξια (είναι στόπερ ο αντθρωπος). Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Θα αντέξεις, φιλτάτη τον Όουεν σ' εμάς, όπως κι εγώ τον Παλάσιο σε εσάς. Αν τους πάρουμε - εννοείται...

Λέω, πάντως, να πάω για ένα μεσημεριανοαπογευματινό καφεδάκι, απ' το να ψήνομαι εδώ μέσα. Όποιος θέλει ας έρθει!... Σε χαιρετώ.

zouk said...

Αυτος ο Ιλαν φαινεται πολυ καλη περιπτωση.
Για να δουμε.
Ελπιζω να μεινει το Νινι και να κανει μια καλη χρονια φετος.

koutavaki said...

Θα το ξαναπώ:το βασικό είναι να παίζει ο καθένας στη θέση του.Μην αρχίσουμε τα κουλά πάλι!Ο Νίνης έπρεπε ήδη να έχει πάρει ευκαιρίες.Το πιο λογικό είναι να πάει κάπου δανεικός,δε νομίζω ότι με τη μορφή που παίρνει φέτος η ομάδα θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του.Κι εδώ να θυμίσω ότι και ο Τζιόλης δανεικός έφυγε...Όχι ότι συμφωνώ με αυτό,αλλά κάπως έτσι βλέπω να έρχονται τα πράγματα.Και μια και λέμε για νέους,εσείς οι πιο ενημερωμένοι τι ακούτε για την περίπτωση Τζόρβα?Που δεν είναι βέβαια και τόσο μικρός...Για το Σαλπιγγίδη δε λέω τίποτα πέραν του ότι δεν ξέρει που θέλει να παίζει(ομάδα εννοώ).Ή μάλλον αν θα έπρεπε να μείνει ή να φύγει.Όλοι ξέρουμε που θα ήθελε να είναι βέβαια,αλλά αν γύριζε, κανείς δεν ξέρει ποια εξέλιξη θα είχε και ποια υποδοχή θα του επιφύλασσαν.Προσωπικά δε θα ήθελα να φύγει.Έχασε μεν κάποιες ευκαιρίες αλλά και ποιος δεν έχει χάσει?Ας μην κρίνουμε από εκεί.

paoad said...

Πρίν από 5 λεπτά μιλούσα με έναν Βέλγο σε ένα chat. Ήταν εντυπωσιασμένος από τη μεταγραφή του Cisse στον ΠΑΟ (ποιός δεν είναι άλλωστε) και μου είπε ότι πλέον η ομαδα μας γίνεται πολύ δυνατή.
Στη συνέχεια τον ρώτησα αν γνωρίζει άλλους παίκτες της ομάδας? Μου απάντησε "Gilberto Silva, Karagounis, Ninis". Γεμάτος απορία τον ρώτησα "γνωρίζεις και το Νίνη" και μου απάντησε "Everyone knows Ninis!"

paoad said...

Κάτι τελευταίο.. Αν θέλετε μπείτε στο fifa.com και ψηφίστε τον Djibril ως τη πιο εντυπωσιακή μεταγραφή για φέτος. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σε ποσοστό 44% και ακολουθούν οι Κριστιανο Ροναλντο και Κακα!!!!!

Τέτοια βλέπουν και βράζουν στον Πειραιά...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Καλη μεταγραφή ο Σισε. Δεν τον σταματας ευκολα τον κύριο, νομίζω. Τον Λέτο όμως τι τον θέλετε?

coachp said...

@ paoad
Επειδή ΔΕΝ ξέρεις και μιλάς για δήθεν πληροφοριες, σου λέω πως αυτά που έγραψα δεν βγαίνουν απο το μυαλό μου, αλλά απο το στόμα του Τεν Κατε και του Αντωνιου...
Τι περισσοτερο να σου πω???
Για να μαθεις και περισσότερα επι του θέματος, σου λέω απλά, πως, οι λογοι που μένει ακομη ο μικρός στον Παναθηναϊκό ειναι οι εξης:

α) Ουέφα. Δηλαδή. Γηγενεις απο τα σπλαχνα της ομάδας που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα.

β)Μεταγραφικός σχεδιασμός. Αν βρουν αυτον που θέλουν, δηλαδή δεξιοποδαρο επιθετικογενή χαφ που να μπορει να ειναι και δευτερος επιθετικος, τελείωσε ο μικρός.

γ)το οτι ειναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. 13 εκατομυρια ρητρα.
Η σειρά προτεραιότητας είναι όπως ακριβώς τα εγραψα. Α,Β,Γ...

Το ερώτημα ειναι κι άλλο πια. Η Γουεστ Χαμ εκανε προταση για υον Μουν. 1,7 μυρια. Τον δινεις ή όχι, ιδού η απορία...

paoad said...

@coachp

ρε coach τι δήθεν πληροφορίες και πράσινα άλογα μου λες. Εγώ τα ρεπορταζ διαβάζω, αλλά επειδή είμαι άρρωστος με την ενημέρωση διαβάζω πολλές πηγές.. Τέλος πάντων.

Πάντως έτσι όπως μου τα λες, μάλλον προς το μέρος μου είναι οι Αντωνίου- Τεν Κατε!

Ο Νίνης:
1)Έκανε μια μέτρια χρονιά, αλλά παραμένει το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
2)Είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού (uefa).
3)Δύσκολα βρίσκεις καλύτερο παίκτη από τον Νίνη, που να συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ο πιτσιρικάς.

Λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Τι κάθεσαι και σκάς; Ο Παναθηναϊκός, παίξει δεν παίξει ο Νίνης, μόνο κέρδος μπορεί να έχει από αυτόν, γιατί ούτε μεγάλο συμβόλαιο έχει (συγκριτικά με άλλους), άφθονο ταλέντο έχει, δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια... Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο για να φύγει ο πιτσιρικάς δανεικός και νομίζω ούτε και ο Αντωνίου. Αυτή είναι η άποψη μου.

Όχι δεν τον δίνω τον Μoon!

Ένα πράγμα θέλω να μάθω από εσένα. Πές μου τι ρήτρα έχει ο Σταμπολζιεφ ..??

Φίλε coachp πάντως μέχρι τώρα η sportday είναι αλλού γι αλλού στις μεταγραφές του Πάο… Με απογοητεύετε παιδιά μου! Εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα, ο Γκόντζος πλέον γραφεί για τις μεταγραφές αφού ανακοινωθούν.

2) Τι κωλοτούμπα ήταν αυτή του Καρπετ για τον Ενχελααρ??? Μέχρι την Τρίτη ήταν καθαρό αμυντικό χαφ με χαρακτηριστικά όμοια με το Ζιλμπέρτο, ξαφνικά τη Τετάρτη έμαθε ότι ο Τεν Κάτε τον προόριζε για 8άρη και μόνο και μάλιστα ξαφνικά απέκτησε και καλά τελειώματα και κάθετη πάσα (και ας έγραφα εγώ συνέχεια ότι ο Ολλανδός είναι καθαρό 8ράκι)…Μάλλον άργησαν να τον ενημερώσουν τον Κάρπετ. Άσε κάτι ξέρουμε και εμείς!

pensierix said...

Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και ειρωνεία της τύχης να βλέπεις το Μουν χαμογελαστό σε φωτογραφία που συνοδεύεται από σχολιασμό των νέων συνηθειών του Ρουκάβινα (μοντέλες, ποτά, τρακάρισμα), τότε ποιά είναι;

:((((

paoad said...

Παιδιά, το είδατε το νέο βιντεάκι της Πανάθας με τον Djibril Cisse στα πρασινά; Το είδα μόλις και έχω αρχίσει να φτιάχνομαι!!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πήραμε αυτόν τον παίκτη!

Όσοι δεν τον έχετε δεί- ορίστε το Link

http://www.pao.gr/el/

Εμφανίζεται σ' ένα μικρό παράθυρο στην αρχική σελίδα.

coachp said...

Ε, όχι κι αλλού για αλλού η Σπορτντέη με τις μεταγραφές ρε PAOAD, αφού το πρώτο ραδιορωνο που τις έβγαζε ήταν ο ΣΠΟΡΦΜ, πως ειναι δυνατον να είναι αλλού για αλλού.

Μεγάλο στόρι, ας μην το αναλύσουμε ξανά. Το εχω ξανααναλύσει με το gatti...

Για τον Σταμπολζιεφ, δεν ρώτησα, αρα δεν ξέρω. Αν καίγεσαι, να μάθω.

Για τον Καρπετ, δεν θα πάρω θέση. Ρωτα τον ιδιο. Παντως, απο μπάλα, ξέρει ο Καρπετ. Ο Πανουτσος δεν ξέρει,αλλά ο κάρπετ έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη...

gatti said...

@paoad: Πάντως κάποιος πάει να μας κάνει πλάκα. Γιατί μετά από αυτό που συνέβη στον Μουν, αν τυχόν κάποια στιγμή καταρρεύσει ψυχολογικά και δεν έχουμε δεξί μπακ, μας βλέπω να ξαναθαυμάζουμε σ΄ αυτή τη θέση τον Λουκά...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: E, θα αντέξω. Εχουμε αντοχές εμείς οι οπαδοί που ούτε τις φανταζόμαστε...

gatti said...

@zouk: Mια χαρά παίκτης είναι ο Ιλάν, αλλά εγώ περιμένω κάτι πιο εντυπωσιακό...

gatti said...

@koutavaki: Eτσι είναι. Αμα αρχίσουν πάλι τα πειράματα, κλάφτα! Για τον Νίνη όλα μάλλον θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφές. Τον Τζόρβα δεν νομίζω ότι τον εμπιστεύεται για βασικό ο τεντάς.

Ο Σάλπι μπορεί να ήθελε να είναι αλλού, αλλά όσο παίζει εδώ τα δίνει όλα. Και παρά την φετινή του αστοχία (ακόμα και την αμπαλίασή του, όπως την λένε μερικοί) αυτό που δεν μπορεί να του αμφισβητήσει κανείς είναι το φιλότιμό του. Πάντως δεν αποκλείεται να φύγει ακόμα κι αυτός. Ολα θα είναι ανοιχτά μέχρι τέλος Αυγούστου...

gatti said...

@paoad (again): Ε ο Νίνης έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη επί Μουνιόθ. Δεν μου κάνει εντύπωση που τον ξέρουν.

Είχα ψηφίσει για τον Τζιμπρίλ πριν δω το σχόλιό σου (μία φορά όμως, έτσι;). :))))

gatti said...

@_ST_: Eλα ντε! Τι τον θέλαμε τον Λέτο;

gatti said...

@pensierix: Kι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν έμαθα για το τραγικό νέο. Βλέπεις σ΄ αυτή τη φωτογραφία ένα ωραίο παρεάκι και μετά πάνε στις πατρίδες τους και ξεσαλώνουν.

Ας προσέχουν μωρέ, είναι θλιβερά πράγματα αυτά...

gatti said...

@coachp: Eχει δίκιο ο paoad κόουτς! Εκανε στην άκρη (λέμε τώρα...) ο Τζίγγερ, έκλεισε η κάνουλα για τον Τασούλη. Μαύρα χάλια τα πήγατε στις μεταγραφές. Σας πήρε το σκαλπ το "Goal" με τον Σισέ! :)))

Φέτος ήσαστε ντεφορμέ!

gatti said...

@coachp: ήσασταν ντεφορμέ! (Για όνομα!).

coachp said...

Το τι πήρε το Goal με τον Σισέ, καλύτερα να το δεις στις πωλήσεις...
Ειναι, αυτές, πιο αρμόδιες να μιλήσουν...

Και τα εχουμε ξαναπει ρε Gatti. Στο Γκολ γράφουν χιλιάδες ονόματα μπας και πετύχουν κάτι, ενώ ο Τάσος είναι πιο συγκρατημένος. Αυτη ειναι πιο καλή πολιτική κατα την άποψή μου. Αν και φέτος, το γάμησε και η Σπορτντεη λίγο, παραυτα, η πολιτική της ειναι κατα πολύ καλύτερη. Κατα την άποψή μου, πάντα...