Friday, July 3, 2009

Κλήρωση και άλλες ιστορίες...


Απορίες που προέκυψαν από την κλήρωση...

* Την κλήρωση την έκανε ο Κομνηνός ή ο Δραμουντάνης;

* Τι θα πει ο Σισέ μόλις δει τον Ογκουνσότο (αν δεν έχει φύγει για Ρωσία όπως φημολογείται...) στο ματς της πρεμιέρας; (Για τον Πάτρικ ξέρουμε τι θα πει: "Πώς γκένιν αυτό;").

* Τι ψάρια θα πιάσει ο Τιμούρης στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του;

* Στην 4η αγωνιστική στην Τούμπα ο γαύρος θα ανεβεί με όλα του τα όπλα, ή θα αφήσει τους Ντιογοντουντούδες στην Αθήνα;

* Πόσο εύκολο είναι να έχει τιμωρηθεί ο Πάμπλο Γκαρσία μέχρι την 4η αγωνιστική και να μην παίζει κόντρα στο γαύρο;

* Πώς το είπε ο Σάββας μετά την κλήρωση γιατί δεν το άκουσα καλά; "Ο Ολυμπιακός θα δώσει 30 ντέρμπι;" 30 ντέρμπι είπε ή 30 στημένα;

* Ντέρμπι πρεμιέρας χωρίς Γκαλέτι και Αβραάμ, τι σόι ντέρμπι θα είναι; Κοίτα φίλε μου ζημιά που έκανε ο τελικός κυπέλλου...

***


Εγινε που λες η κλήρωση για τη νέα σεζόν της Super League και έβγαλε πάλι ντέρμπι στην πρεμιέρα. Αυτή τη φορά τουλάχιστον δεν μας αφορούσε. ΑΕΚ εναντίον γαύρου στο ΟΑΚΑ και πρίγκιψ εναντίον Τιμούρη. Χωρίς Αβραάμ και Γκαλέτι ο γαύρος γιατί αποβλήθηκαν στο κύπελλο, με αλάνι η ΑΕΚ (αν μείνει και δεν παραχωρηθεί, μέχρι τον Αύγουστο έχουμε καιρό), γιατί πρόλαβε και ξε-τιμωρήθηκε (είδες που έχουν και τα καλά τους τα πλέι οφ;).

Το δε πρόγραμμα του γαύρου στο ξεκίνημα, ένας μικρός Γολγοθάς. Ξεκινάει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (που εύκολο ματς δεν το λες...), συνεχίζει με Λάρισα στο Αλκαζάρ, μετά υποδέχεται την Καβάλα του Μάκαρου, αλλά μετά ανεβαίνει στην Τούμπα. Κι αυτή τη φορά δεν θα έχει την πολυτέλεια την περσινή να είναι εκατό βαθμούς μπροστά ώστε να έχει την άνεση να "θυσιάσει" Ντιόγο ή Ντουντού. Αν μάλιστα έχει γίνει καμιά στραβή στο ΟΑΚΑ ή και στο Αλκαζάρ (που κι αυτό το ματς εύκολο δεν το λες), τότε θα ανεβεί για τη νίκη στην Τούμπα. Και ΑΥΤΟ το ματσάκι θέλω στ΄ αλήθεια να το δω. Κονσεϊσάο, Πάμπλο Γκαρσία, Μπιζέρα στην πρώτη αναχαίτιση, κι από πίσω Τσιρίλο - Κοντρέρας. Από πού να ξεφύγεις; Εδώ ισχύει αυτό που λένε: ΄Η η μπάλα θα περάσει ή ο παίκτης. Και τα δύο μαζί αποκλείεται. Εκτός αν έχει προλάβει η διαιτησία να κάνει το θαύμα της και έχει κοκκινίσει τον "Χάνδακα" (πολύ θέλει; θα βοηθήσει κι ο ίδιος...) ή και καναν άλλο. Κι άμα περάσει από την Τούμπα, θα έχει στο τηγάνι τον Πανθηρώνιο, που κι αυτό εύκολο ματσάκι δεν το λες, πέρσι χρειαστήκανε δύο γκολ οφσάιντ και κάτι μαϊμούδες για να τον κερδίσει κι ας είχε τα χάλια του και τον Λεμονή στον πάγκο (τώρα που το σκέφτομαι, αυτός ο Τάκης λες και πήγε στη Νέα Σμύρνη μόνο γι΄ αυτό το ματσάκι...).

Αμα δηλαδή ο γαύρος κάνει κανα στραβοπάτημα κι εμείς είμαστε σοβαροί, μέχρι που μπορεί να υπάρχει και διαφορά βαθμών μετά την πέμπτη αγωνιστική. Θα μου πεις όλα αυτά είναι στην θεωρία. Γιατί και το δικό μας το πρόγραμμα σε αντίθεση με του γαύρου, εύκολο φαίνεται αλλά όπως είπε κι ο ψηλός, ο Αντωνιάδης ντε, και πέρσι στα εύκολα χάσαμε τους βαθμούς, στα δύσκολα τα είχαμε πάει καλά. Πάντως θεωρητικά πάντα το πρόγραμμά μας, μια χαρά είναι, ειδικά αν έχουμε περάσει και στους ομίλους στο Τσαμπιολί και πρέπει να κρατήσουμε τα περιβόητα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Το ξεκίνημα που λες είναι στην Κρήτη με τον Εργοτέλειο. Τώρα αυτό εύκολο παιχνίδι δεν είναι, αλλά ακριβώς επειδή είναι ο συγκεκριμένος αντίπαλος, και την έχουμε πατήσει άπειρες φορές με την πάρτη του, όσο να πεις υποψιασμένοι θα πάμε. Που πάλι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί υποψιασμένοι είχαμε πάει και στην Κύπρο και την τριάρα την αρπάξαμε. Λέμε όμως ρε παιδί μου. Θεωρητικά μιλώντας, το ματσάκι το έχουμε. Και ευτυχώς τώρα που για πρώτο ματς θα παίξουμε στο Παγκρήτιο, που δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι το χόρτο του, αλλά από εμφάνιση μια φορά τα πάει καλά. Οχι τίποτα άλλο, τον Σισέ σκέφτομαι γι΄ αυτό το λέω. Φαντάζεσαι τώρα να έχεις πάρει τον Σισέ που έχει παίξει στις Γαλλίες του και τις Αγγλίες του και να έπρεπε να τον πας στο Μαρτινέγκο;

Να δει αυτό το γήπεδο, να δει και την τάφρο απέξω και να μην ξέρει από πού να φύγει; Οχι τώρα ότι θα το αποφύγει το πολιτισμικό σοκ. Εχει να πάει στην Κομοτηνή, με την εκκλησία να έχει θέση VIP στο γήπεδο, έχει να πάει και στο "Ανθή Καραγιάννη" στην Καβάλα. Αλλά όσο νάναι το ξεκίνημα θα του έρθει κομμάτι ελαφρύ. Και μετά τον Εργοτέλειο τώρα, υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη. Που κι αυτή αν είναι στα καλά της κάποιο ζόρι θα το αισθανθούμε. Μετά πάμε Θράκη, που εντάξει, μια χαρά ομάδα είχε πέρσι ο Πανθρακικός, αλλά εδώ τον κερδίσαμε στα άσχημά μας, δεν θα τα καταφέρουμε φέτος που υποτίθεται - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ λέω έτσι; - ότι πάμε για τα καλά και τα μεγάλα; Μετά το μενού έχει αρειανά στο ΟΑΚΑ που να σας πω την μαύρη μου αλήθεια, πήρανε πολύ καλούς παίκτες, αλλά εγώ τουλάχιστον αμφιβάλλω αν θα καταφέρει ο Μαζίνιο να τους κάνει ομάδα (ή εν πάση περιπτώσει να τους κάνει ομάδα τόσο γρήγορα) και η πρώτη πεντάδα κλείνει με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τώρα αυτό ντέρμπι είναι, όλα ανοιχτά είναι, αλλά αν φέτος που υποτίθεται (πάλι) ότι έκανες μεταγραφές ουσίας, δεν καταφέρνεις να πάρεις τα ντέρμπι - και ειδικά αυτό που μπορεί να είσαι τυπικά φιλοξενούμενος, αλλά δεν παύει να γίνεται στην έδρα σου - να πας καλύτερα να πνιγείς. Το ζόρικο πάντως για μας είναι στη μέση της σεζόν. Εκεί κάπου στο ξεκίνημα του β΄ γύρου έχει να γίνει της κακομοίρας. Kι επειδή ημερομηνίες δεν έχουν βγει ακόμα, δεν μπορώ να σου πω πότε ακριβώς, αλλά το υπολογίζω γύρω στο Γενάρη με Φλεβάρη. Θαύμασε ζόρια: Ξάνθη - Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός - Πανθρακικός, Αρης - Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Λάρισα - Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός - Καβάλα, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Πανιώνιος - Παναθηναϊκός. Από την 17η μέχρι την 24η αγωνιστική θα δούμε τον Χριστό Φαντάρο. Κι έτσι και δεν έχουμε εξασφαλίσει μέχρι τότε κάποια διαφορά από τους υπόλοιπους και σ΄ αυτό το διάστημα δεν αποφύγουμε τις απώλειες (και πώς να τις αποφύγουμε, εδώ που τα λέμε...) θα υπάρχει πρόβλημα.

Η ΑΕΚ τώρα θα τραβήξει κι αυτή το δικό της Γολγοθά. Πρώτο ματς με τον γαύρο και ή το κερδίζεις και παίρνεις με τη μία τα πάνω σου, ή το χάνεις και κάνεις μισό γύρο να συνέλθεις από την κατραπακιά. Υπάρχει βέβαια κι ο δρόμος της καμήλας, το "Χ" δηλαδή, που μπορεί να μην καταστρέφει κανέναν από τους δύο, αλλά δεν λες ότι τους απογειώνει κιόλας. Μετά το ντέρμπι της πρεμιέρας, το μενού έχει Πιτσούνι Σίτι. Με πρώτο - πρώτο Φενταγίν τον Δώνη, που θα περιμένει να την ξεσκίσει την ΑΕΚ. Τώρα βέβαια τυπικά ο Ατρόμητος είναι νεοφώτιστος, επί της ουσίας όμως μόνο ως τέτοιος δεν λογίζεται. Και μετά εντός έδρας με τις γριές. Που επίσης αναμένεται να είναι φέτος ανεβασμένες, αλλά για ζημιά μέσα στο ΟΑΚΑ το κόβω χλωμό. Δεν το κόβω όμως καθόλου χλωμό να έρθει ο άσος στους Ζωσιμάδες. "ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ και σίγουρα θα πας στην Α΄ Εθνική, ομάδα θρυλική". Και μπορεί η Α΄ Εθνική να μην λέγεται πια έτσι, αλλά ο ΠΑΣ είναι ήδη εδώ και σκοπεύει να μείνει. Με οπαδούς που είναι ΜΟΝΟ ΠΑΣ και μια φοβερή δυναμική σε μια έδρα - φωτιά με την ΑΕΚ να είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που θα επισκεφτεί τα Γιάννενα, ε ότι θα καλοπεράσει κιόλας, εύκολα δεν το λες. Και μετά είναι το ντέρμπι με μας. Που καλά να το κερδίσει (καλά γι΄ αυτήν για μας πάλι όχι...), αλλά έτσι και το χάσει, όσο να το κάνεις, δύο εντός έδρας ντέρμπι μέχρι την πέμπτη αγωνιστική, αν είναι και τα δύο χαμένα, ή και το ένα μόνο να είναι, αρχίζει και βαραίνει η ατμόσφαιρα.

Κι ο ΠΑΟΚ τώρα έχει τα δικά του τα ζόρια. Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο. Λεκανοπέδιο, Πλατεία, και αντίπαλος ο Φερέρα, ο Τσακίρμαν, ο "Ελ Τσίνο" και ο "Λόλο" (εκτός αν πάρει καμιά μεταγραφή). Θα το πάρει το διπλό όπως το πήρε πέρσι στην Κρήτη; ΄Η θα ξεκινήσει με το αριστερό; Μετά βέβαια έχει στην Τούμπα τον Λεβαδειακό κι ο Κομπότης το χατήρι του κουμπάρου Γκαγκά δεν πρόκειται να το χαλάσει (και να ήθελε εδώ που τα λέμε, τον Σουβλακιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τον έχει χαλαρά). Ακολουθεί ο Αστέρας στην Τρίπολη που ό,τι και να σας πω ψέμματα θα είναι. Δεν ξέρω πώς θα εμφανιστεί ο Αστέρας φέτος. Ούτε πατήρ Κωστένογλου έχει να δέσει τίποτα κομποσκοίνια, ο Φιλομένο θα είναι από την αντίθετη πλευρά, ο Ζαϊρί θα λείπει και μέχρι τότε μπορεί να λείπει κι ο Καρντόζο. Θα κάνουν και τη γνωστή κατάληψη στα επίσημα τα ΠΑΟΚια όπως έκαναν πέρσι αυτοί και οι γαύροι στην Τρίπολη, οπότε ψιλοχαλαρά μπορεί να το πάρει το ματσάκι. Μετά όμως; Εδώ σε θέλω. Μετά έχει γαύρο το μενού. Νωρίς νωρίς να ανάψουνε τα αίματα. Εδώ τώρα θα είναι όλες οι ομορφιές. Τις εξήγησα παραπάνω. Ο γαύρος λογικά θα πάει με όλους τους βασικούς. και ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει προλάβει να χάσει με τιμωρίες τους δικούς του (αν προλάβει, κακό του κεφαλιού του). Ο Γκαγκά πάλι θα θέλει να κερδίσει τον άπονο τον Σωκράτη που του έταζε θέσεις και αξιώματα και τον κορόιδεψε. Πόσο θα έρθει το ματσάκι; Ασο, χι, διπλό, διακοπή; Ολα μέσα είναι. Αν πάντως το χάσει ο ΠΑΟΚ ή διακοπεί εις βάρος του (γιατί εις βάρος του θα διακοπεί αν διακοπεί), δεν θέλει και πολύ να γίνει μπουρδέλο με το καλημέρα. Αν πάλι το κερδίσει, τότε από το Περιστέρι την 5η αγωνιστική θα περάσει αέρα.

Αμα τα βάλεις πάντως κάτω τα πράγματα, το δικό μας πρόγραμμα μοιάζει καλύτερο. Και του γαύρου τόσο ζόρικο (καλά, μην φανταστείτε τίποτα τρελά πράγματα) όσο δεν του είχε τύχει ποτέ τα τελευταία χρόνια. Σε τέτοιο βαθμό που μερικοί αρχίσανε να ψάχνονται μπας και έχει βάλει το χεράκι του ο Φάδερ. Εγώ πάλι θυμήθηκα τον Δραμουντάνη. Ο Δραμουντάνης, για τους νεότερους που δεν τον ξέρουν ήταν ένας κυριούλης - σημείο αναφοράς των απανταχού κληρώσεων των εγχώριων διοργανώσεων.


Δεν υπήρχε κλήρωση που να είχε βάλει το χεράκι του και να μην τύχαινε στον Παναθηναϊκό ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος. Αν υπήρχαν ας πούμε στην κληρωτίδα Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και κολοπετινίτσα, ε η κολοπετινίτσα ήταν πάντα αντίπαλος του Παναθηναϊκού και οι άλλοι δύο σφάζονταν μεταξύ τους. Γι΄ αυτό έλεγαν τότε ότι αυτός ο κυριούλης έκανε μαγκιές με παγωμένα μπαλάκια, τα έβαζε πριν την κλήρωση στην κατάψυξη και έβγαζε τον κατάλληλο αντίπαλο. Τώρα, αλήθεια, ψέμματα, σύμπτωση, ήταν αυτό, ποιος μπορεί να ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι υπήρχαν λαμογιές και στην π.Χ. (προ Χόχου είναι αυτό μάγκες, όχι προ Χριστού) εποχή, δεν έχει ο Κρόκους την αποκλειστικότητα, οπότε μπορεί να ήταν και αλήθεια...


Για την κλήρωση βέβαια θα τα ξαναπούμε. Τώρα προέχουν οι μεταγραφές και η προετοιμασία. Ο Σισέ ήρθε (ξανα-ήρθε πιο σωστά...) και την πέταξε και την ατάκα του: "Θα πρέπει να με φοβούνται στον Ολυμπιακό", λέει. Κι αυτό τώρα εντάξει, είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Αλλά πόσος καιρός έχει περάσει ρε παιδί μου από τότε που είχαμε παίκτη να μιλάει με αυτό τον τρόπο; Που να νοιώθει τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και να μην λέει "δεν ξέρω, θα δούμε, θα δείξει, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά" και άλλες τέτοιες παπαριές.

Οι Λέτο και Κατσούρ πάλι υπέγραψαν, φορέσανε και τα πράσινα και όλα ωραία και καλά.
Κι ο Αργεντίνος τώρα, παρά την αμηχανία του και το δικαιολογημένο σφίξιμό του, ένα χαμογελάκι το έριξε.


Και το σήμα της νίκης το έκανε επίσης. Τι να κάνει κι αυτός; Το πήρε απόφαση, ότι ήρθε σε μας όπως το πήραμε απόφαση κι εμείς. Είναι παίκτης της ομάδας μας τώρα, θα το συνηθίσουμε πού θα πάει. Ο άλλος ο Κατσούρ όμως; Ρίξε ρε Κωστάκη κανα χαμογελάκι! Μεταγραφή έκανες, δεν σε βγάζουνε φωτογραφία στην Ασφάλεια!

Μ΄ αρέσει που λένε ότι από μικρός ήσουν βάζελος (όχι δεν είναι ανέκδοτο, αυτός ήταν όντως βάζελος). Και μη μου πεις τώρα ότι δεν σκας χαμόγελο και είσαι σοβαρός επειδή είναι στη μέση και η ΑΕΚ. Μη μου πεις ότι το κάνεις γιατί δεν θέλεις να προκαλέσεις τους ΑΕΚτζήδες! Γιατί, να σου πω ένα μυστικό; Είτε τους προκαλέσεις, είτε όχι, το μπινελίκι σου στο μεταξύ μας ντέρμπι θα το φας, θες δε θες. Εξακριβωμένο αυτό! Οπότε άστα αυτά πίσω σου και κοίτα μπροστά. Και σταμάτα να είσαι μπλαζεδούρα, είχαμε τον Μάντζιο. Δεν θέλουμε αντικαταστάτη του τώρα που πάει σε άλλες πολιτείες.

Τώρα που είπα για άλλες πολιτείες... Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, έχουμε και τις αποδεσμεύσεις. Ο στόπερ λέει μπορεί να περιμένει, πρώτα πρέπει να σπρώξουμε το ...σκάρτο εμπόρευμα. Κι αυτό τώρα πρέπει να γίνει στα γρήγορα. Πώς το έλεγε ο επιπλοποιός Βογιατζής στο "Mια Ιταλίδα από την Κυψέλη" όταν ένας σιτεμένος κύριος ζήτησε το χέρι της
πεθεράς του και ο υιός Αλεξανδράκης με την Ιταλίδα σύζυγο Κοντού το έπαιζαν δύσκολοι; "Στη δουλειά μας, το σκάρτο εμπόρευμα το δίνουμε γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά".

Ετσι πρέπει να γίνει και εδώ. Θα μου πεις μια κουβέντα είναι αυτή. Να το δώσεις το σκάρτο (ή το μη σκάρτο...) εμπόρευμα χωρίς πολλά πολλά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις και προτάσεις. Και οι προτάσεις δεν έρχονται (προς το παρόν τουλάχιστον). Κι άμα έρθουν θα πρέπει να αρέσουν και στο ...εμπόρευμα. Ας πούμε ο Αλέξανδρος ο Εύζωνας μάνι μάνι άρχισε τα τσαλίμια. Δύο μύρια ευρώπουλα δίνει η Αταλάντα, αλλά εκεί αυτός! "Κολλημένος" με τη Βέρντερ. Κι οι Γερμανοί τώρα μαλάκες δεν είναι. Βλέπουν την κάψα του Αλέκου, βλέπουν και την λαχτάρα τη δική μας να τον ξεφορτωθούμε, οπότε σου λέει "ένα μύριο δίνουμε κι αν σας αρέσει". Για τους υπόλοιπους τώρα άκρα του τάφου σιωπή. Κι εντάξει, τον Μόρις κάπου θα τον δώσουμε. Αλλά ο Αυστριακός που δεν έπαιξε μπάλα όλη τη χρονιά; Και έχει και μεγάλο συμβόλαιο; Ποιος θα τον πάρει; Και είναι κι ο Βαγγελάκης, είναι κι ο Σιμάο που τζάμπα μάλλον του έβαλαν τη ρήτρα γιατί βλέπω τελικά να τον δίνουν μπιρ παρά, ο Λεοντίου, ο Δάρλας, ο Δημούτσος, ο Μάλαρτζ, ατελείωτος είναι ο αριθμός.

Αντε, παλικάρια, ξεκουβαλάτε σιγά σιγά να ξεμπουκώσει η ντουλάπα από τα παλιά ρούχα, γιατί θέλουμε να φέρουμε τα καινούργια.

Ρούχα καινούργια τώρα περιμένει και ο γαύρος. Που επειδή πήρε τον Μέλμπεργκ πίστεψε στ' αλήθεια ότι δεν υφίσταται οικονομικό θέμα στο γαυριστάν με το σκεπτικό ότι αν υπήρχε, ο Χόχος δεν θα έκλεινε ούτε τον μίστερ Ιγκλο.

Ομως, ουδέν ψευδέστερον τούτου. Γιατί μπερντές όντως δεν υπάρχει, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Και αυτό δεν φαίνεται να ξεκαθαρίσει τόσο εύκολα. Οι Αγγελόπουλοι (Engelvogel, κατά pensierix) τα 70 μύρια τα βρίσκουν πολλά. Τους έπεσε από δίπλα και ο πατήρ Αγγελόπουλος, τους είπε "κόψτε τις μαλακίες" (εντάξει, έτσι ακριβώς δεν θα τους το είπε, μεγάλος άνθρωπος...), οπότε πήρανε στα χέρια τους το μπασκετάκι και κόψανε ρόδα μυρωμένα. Και οι υπόλοιποι υποψήφιοι τώρα είναι μεν πρόθυμοι να μπουν αλλά όχι με τους όρους του Χόχου. Τι θα πει σου λέει εμείς να βάλουμε τον μπερντέ, εσύ να παίρνεις τις αποφάσεις και το τηγάνι και η Θρήνος ΑΕ, αλλά και ό,τι άλλο φέρνει κέρδη να είναι στην απέξω; Δηλαδή εμείς τι θα κάνουμε; Θα χρηματοδοτήσουμε μια ζημιογόνο επιχείρηση; Εχει και το οπαδιλίκι τα όριά του.

Κι οι γαύροι τώρα έχουν διχαστεί. Οι μισοί λένε πως ο υποψήφιος επενδυτής πρέπει να μπει χωρίς όρους για να αποδείξει την ολυμπιακοφροσύνη, ενώ οι άλλοι μισοί τα χώνουν στον Χόχο.

Το θέμα όμως είναι ότι μ΄ αυτά και με τ΄ άλλα οι μεταγραφές δεν προχωράνε. Κι όχι μόνο δεν προχωράνε, αλλά άρχισαν να έρχονται και ανησυχητικά μηνύματα από το Ζέεφελντ. Ειδικά τα σημερινά ανέβασαν την θερμοκρασία των γαύρων. Ο Τιμούρης βλέπεις δεν επείγεται για αριστερό χαφ, αλλά μόνο για κόφτη. Κι αυτό τώρα δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει. α) πως θα την βγάλουν με Ζαϊρί στα αριστερά οπότε τον Μαρκ Γκονζάλες ξεχάστε τον, β) πως θα πάρουν μόνο τον Κάλστρομ. Κι αν τυχόν γίνουν έτσι τα πράγματα και έρθει καμιά στραβή είτε στο Τσαμπιολί, είτε στις πρώτες αγωνιστικές, ο Τιμούρης παρέλαση δεν προλαβαίνει (τον προπονητή πάντως τον έχουν έτοιμο, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ο Αλεξανδρής έχει αναλάβει την ομάδα των Νέων...). Γιατί αν γίνει η στραβή ο Τιμούρης θα φταίει ακόμα κι αν έχει καβούρια η τσέπη του Χόχου.

Πάντως, τα πράγματα στο γαύρο είναι ρευστά. Αν πέσει ο μπερντές, θα πάρει παίχτες και μάλιστα μπορεί να πάρει και μεγάλο όνομα.

Εκείνη που δεν φαίνεται να παίρνει παίκτη, είναι η ΑΕΚ. Και δεν μιλάμε τώρα για μεγάλο όνομα, αλλά ούτε καν για τον Λεονάρντο. Κι ας επιμένει ο Καραλής ότι ο Λεονάρντο δεν πάει αλλού παρά μόνο στην ΑΕΚ. Για να το λέει, κάτι θα ξέρει. Θα έχει υπογράψει ο παίκτουρ στην ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι πότε θα πάει; Τώρα ή σε έξι μήνες; Γιατί αν είναι σε έξι μήνες, ποιος ζει ποιος πεθαίνει! Στην ΑΕΚ τώρα πάντως έχουν άλλο νταλγκά. Τις αποδεσμεύσεις και τις ανανεώσεις. Μάνι μάνι ο Ταχτσίδης είπε "Νο". Κι έχουνε τώρα αρχίσει να ψυλλιάζονται πως πίσω από τον παίκτη βρίσκεται η Group Eleven. Αυτή η εταιρία του Ντέμη τώρα μιλάμε ότι θα ανοίξει τους Ασκούς του Αιόλου. Οποιος παίκτης αρνείται αυτά που του δίνουν θα "στιγματίζεται" ότι έχει βρει ομάδα μέσω των μανατζαρέων του Ντέμη. Μιλάμε τώρα ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πανηγύρι...

Scratch: ΦΥΣΙΚΑ και δεν γράφω τίποτα για Καστίγιο. Παίκτης Καστίγιο για μένα δεν υφίσταται.

Scratch 1: Τι ζόρι τράβηξε ο έρμος ο Ντουντού από τους ΑΡΔ, μέχρι να ...μαρτυρήσει ότι θεωρεί αδικία που δεν παίζει στην Εθνική, αλλά παίζει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Scratch 2: Τρέλανε λέει τα μηχανήματα ο Ναφτί στις εργομετρικές του Αρη. Πραγματικός ταύρος ο Τυνήσιος! Ε, λες να μην ήξερε το μωρό τι νταβραντισμένο ταίρι έχει; Γιατί νομίζεις ότι τον προτίμησε;

Scratch 3: Σα να μη τον πολυγουστάρει τον Μπελούτσι ο Κετσπάγια. Βλέπω το αγορασμένο πόδι να πηγαίνει σύντομα να κάνει παρέα στο ελεύθερο...


DETAILS...


Το μπράτσο του Ραούλ Μπράβο

***


ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ


ΠΑΟΚ, ξέρω γω ξέρω γω εντάξει...



Ο πάντα κεφάτος Πάμπλο Γκαρσία


Ο "Kucci"


Τούμπα beach



ΠΑΟΚτσάκι



Αντε, πάρτε και δύο για τα αρειανά...



32 comments:

ΠΑΝΟΣ said...

Καλημέρα γατόνι.
Άντε να τους δούμε! Βασικά ήθελα πολλά να πω αλλά ψιλοθόλωσα με ΤΗΝ παιχτούρα του Άρη την έγχρωμη στις φωτό και τα λόγια μου τα μασάω τώρα.
Τα λέμε!

Rizobreaker said...

Σφάλμα πρώτο:
Αποδέσμευση Ίβανσιτς! Πάνω που βρέθηκε ένας ικανός αριστερός χαφ (Λέτο) και ο Αντρέας θα μπορούσε να παίξει δημιουργικά στο κέντρο, τον διώχνουν και δε φτάνει αυτό, αλλά ψάχνουν "επιθετικό χαφ"......

Σφάλμα δεύτερο:
Αποδέσμευση Μάντζιου. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει λύσεις ως μπακαπ του Σισέ.

Σφάλμα τρίτο:
Αποδέσμευση Λεοντίου! Ισχύει το ίδιο με τον Ίβανσιτς. Ψάχνουν "επιθετικό-δημιουργικό χαφ" και δεν τους κάνει ο Λεοντίου που παίζει και κέντρο και αριστερό χαφ και αριστερό μπακ και είναι μπαλαδόρος...

Σφάλμα τέταρτο:
Αποδέσμευση Δάρλα! Ο Σπυρόπουλος δε βγάζει μια χρονιά μόνος του. Ειδικά όταν νοιώθει ότι δεν απειλείται η παρουσία του στην 11άδα μπορεί να σέρνεται κιόλας. Και μη μου πει κανείς ότι είναι λύση ο Καντέ, γιατί ο Δάρλας είναι δοκιμασμένος και σίγουρη λύση...

Σφάλμα πέμπτο:
Αποδέσμευση Σιμάο σχεδόν τσαμπέ! Εκεί πάει το πράγμα όπως φαίνεται, κι αυτό δείχνει αν μη τι άλλο, ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα... Όταν (ουσιαστικά) ξεπουλάς τον παίκτη που προσδοκούσες ότι θα μοσχοπουλήσεις, τότε σίγουρα είσαι (και) επιχειρηματικά άσχετος...

Σφάλμα έκτο:
Αποδέσμευση Μάτος. Ελπίζω να κρατήσουν τουλάχιστον το Βραζιλιάνο, γιατί αν φύγει και ο Σιμάο και αυτός, μπιγκ πρόμπλεμ...

ΥΓ: Στην περίπτωση Γκούμα δεν αναφέρομαι γιατί το θεωρώ αυτονόητο. Ήταν άθλια η συμπεριφορά τους απέναντι του!

Αυτά το ολίγα, γιατί καλά είναι τα θετικά, αλλά κάποιος πρέπει να πει και τα αρνητικά. Δυστυχώς δε βλέπω να χτίζεται ομάδα με τη λογική που λειτουργεί ο Τεντάς στα πλαίσια της πολυμετοχικότητας...

gatti said...

@Πανοσ: Τη μια η Ρωσίδα στην Ευρωλίγκα, τώρα το μωρό του Ναφτί. Πολύ ευαίσθητος είσαι στην ομορφιά! Να το προσέξεις αυτό! ;)))))

Kαλημέρα!

gatti said...

@Rizobreaker: Kαλώς το μου. Σου απαντώ, προσπαθώντας κατ΄ αρχήν να "ερμηνεύσω" τις προθέσεις της διοίκησης και στη συνέχεια λέγοντας πού συμφωνώ και πού διαφωνώ με τις κινήσεις της.

Σφάλμα πρώτο: Mε τον Λέτο αριστερά, τον Καραγκούνη να μην βγαίνει από την 11άδα και τους Ζιλμπέρτο - Κατσούρ, πού νομίζεις ότι χωράει ο Ιβ; Θεωρώ πάντως ότι είναι αν μη τι άλλο παράξενο τη μια χρονιά να αγοράζεις έναν παίκτη και την επόμενη να προσπαθήσεις να τον πουλήσεις, έχοντας προηγουμένως απαξιώσει ο ίδιος το προϊόν σου. Πάντως, επειδή δεν είναι καν σίγουροι ότι του χρόνου θα είναι ο τεντάς στην ομάδα (αν κάτι πάει στραβά "παίζει" να μην κλείσει ούτε αυτή τη χρονιά...) αφού έχει πει ότι σταματάει και επειδή δεν είναι επίσης σίγουροι ότι ο Ιβ είναι άχρηστος όπως παρουσιάζεται, "παίζει" και περίπτωση να δοθεί δανεικός, ώστε να επανεξεταστεί η περίπτωσή του, του χρόνου. Τώρα αν θέλεις και τη γνώμη μου, ο Ιβ είναι ένας βελτιωμένος Τσιάρτας. Γλυκό πόδι, τεχνίτης, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολυτέλεια και σίγουρα μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν.

Σφάλμα δεύτερο: O Bαγγελάκης δεν ξέρω γιατί πρέπει να φύγει, όταν πέρσι ο ίδιος ο Τεν Κάτε τον κράτησε. Αλλά "παίζει" περίπτωση να θέλει ο ίδιος να φύγει, οπότε εκεί δεν μπορείς να πεις κάτι. Στο κάτω κάτω μένει ο Σάλπι, ο Πετρό και ο Ρουκάβινα. Πόσους θα κρατήσεις; (Ισως Μάντζιο αντί για Πετρό; Δεν ξέρω..).

Σφάλμα τρίτο: O Λεοντίου δεν έχει παίξει εδώ και δύο χρόνια. Αυτοί που είναι κοντά του σίγουρα ξέρουν καλύτερα από εμάς, που έχουμε μείνει σ΄ αυτό που είχαμε δει πολύ καιρό πριν, ποια ακριβώς είναι η κατάστασή του. Ισως βέβαια θα ήταν καλύτερα να δοθεί δανεικός για να φανεί αν μπορεί να παίξει στο παλιό επίπεδο, ή όχι.

Σφάλμα τέταρτο: Ο Δάρλας δεν κατάφερε να παίξει βασικός ούτε στον ΠΑΟΚ! Τι μου λες τώρα; Είχε ευκαιρία και δεν την έπιασε από τα μαλλιά. Εχει γενικά αλλού το μυαλό του... Αριστερά η ομάδα έχει Σπυρόπουλο, μπορεί να παίξει ο Καντέ, μπορεί άνετα να παίξει και ο Βύντρα, το έχει κάνει στο παρελθόν με επιτυχία. Πόσους άλλους θέλεις σ΄ αυτή τη θέση;

Σφάλμα πέμπτο: H αποδέσμευση Σιμάο ήταν κοινό μυστικό. Κρίνεται ότι δεν μπορεί να έχει περαιτέρω βελτίωση. Σ΄ αυτή την περίπτωση ή αποδέχεσαι το συγκεκριμένο γεγονός (σκυλί στην άμυνα, αλλά δεν μπορεί να δώσει σωστή πάσα στα δυο μέτρα) ή προσπαθείς να τον πουλήσεις τώρα που μπορείς. Επιχειρηματικά είναι σωστή κίνηση. Αγωνιστικά ...θα δείξει.

Σφάλμα έκτο - σε άμεση εξάρτηση με το πέμπτο: AN πουληθεί ο Σιμάο, ΔΕΝ θα παραχωρηθεί ο Μάτος. ΄Η ο ένας θα φύγει ή ο άλλος. Και οι δύο μαζί δύσκολο...


ΥΓ. Για τον Γκούμα τα έχουμε ξαναπεί. Μπορεί να ήταν Αρτέμης Μάτσας (σάμπως είναι ο μοναδικός;), αλλά η συμπεριφορά απέναντί του ΔΕΝ ήταν η ενδεδειγμένη. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι...

Τα αρνητικά σαφώς πρέπει να λέγονται όπως και τα θετικά. Πάντως, μην είσαι τόσο βέβαιος ότι γίνονται όλα τα ...χατήρια του τεντά. Αυτός εισηγήσεις κάνει. Αλλες γίνονται δεκτές άλλες όχι. Για να φτάσουν σε αυτές τις αποφάσεις, τις έχουν περάσει από κρησάρα...

paoad said...

Βασικά, συμφωνώ με Πανοσ!

Gatti, έτσι όπως το πάς δεν θα ξαναγράψω στο blog σου- μιας και λέμε σχεδόν τα ίδια πράγματα!!!

Rizobreaker said...

Πρώτο:
Μα είναι απλό βρε! Έξω ο Καραγκούνης, μέσα ο Ίβανσιτς! Έτσι χωράει... Άμα θες να λες ότι προσπαθείς να παίξεις μπάλα, αλλιώς άσε τον Καραγκούνη που παίρνει τη μπάλα και την κάνει δεξιά αριστερά στο κέντρο και πίσω...

Δεύτερο:
Θεωρώ το Μάντζιο καλύτερο από το Σαλπιγγίδη. Ο Σαλπιγγίδης κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει υπερεκτιμηθεί για παίκτης που δε μπορεί να κάνει ένα πλασέ (ιδίως όταν μιλάμε για επιθετικό)...

Τρίτο:
Η μπάλα δε ξεχνιέται ρε Gatti... Τι να λέμε τώρα! Ο Λεοντίου έχει αξία. Αν δεν τον βάλουν να παίξει πως θα τη δείξει δηλαδή?

Τέταρτο:
Ο Δάρλας μια χαρά έπαιξε Gatti όποτε του ζητήθηκε... Θυμάσαι κάποιο αγώνα που να έπαιξε και να μην ήταν καλός ή να ήταν ο χειρότερος από όλους στην 11αδα μας? Εγώ δε θυμάμαι. Όσον αφορά το "έχει το μυαλό του αλλού" είναι και θέμα της ομάδας αν δε μπορεί να έχει τους παίκτες της συγκεντρωμένους...
Όσον αφορά τον Καντέ, δε μπορείς να μιλάς για κάποιον που δεν ξέρεις αν κάνει ούτε για κεντρικό μπακ, από τη στιγμή που δεν τον είδες...
Ο Βύντρα, δεν είναι ώρα να κάτσει σε μια θέση, και να μην είναι μπαλαντέρ και αποδιοπομπαίος τράγος σε κάθε στραβή?

Πέμπτο:
Δε μιλάω για την εξέλιξη του Σιμάο, αλλά για την αξία του "στο Χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου". Δε μπορείς να βάζεις ρήτρες 10 εκατ. ευρώ πέρυσι και φέτος να είσαι έτοιμος να τον δώσεις με 2!! Αυτό είναι στοιχείο ομάδας που δεν έχει κανένα πρόγραμμα, κανένα όραμα, και μικραίνει αντί να μεγαλώνει...

Έκτο:
Εεε καλά αν διώξουν και τους 2 εννοείται ότι θα είναι για πολλές μπάτσες...

ΥΓ: Γιατί τώρα που έφυγε ο Γιαννάκης, δε βγαίνουν έξω τα "κρατικά μυστικά"? Εγώ παντού βλέπω τι είπε ο Αντωνίου σε κάθε "υπό διωγμόν" παίχτη...

gatti said...

@paoad: E, τότε να το αλλάξω το τροπάριο! Να γράφω αντίθετα από αυτά που πιστεύω, για να μπαίνεις και να διαφωνείς και να γίνεται τζέρτζελο! :))

gatti said...

@Rizobreaker: Aχ, βρε Rizo μου! Πώς τα λες και δεν ντρέπεσαι!:ppp

Πρώτο: Εξω ο Κάρα; ΕΞΩ Ο ΚΑΡΑ; Aκούς τι λες/γράφεις; Μα, γίνονται αυτά τα πράγματα; :)))

(Ορκίστηκα ότι κακή κουβέντα για τον Κάρα δεν θα πω ξανά - ή εν πάση περιπτώσει θα αργήσω...).

Δεύτερο: O Mάντζιος είναι παίκτης με απίστευτη τεχνική για την θέση που παίζει. Ο Σαλπιγγίδης είναι άμπαλος μπροστά του. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος. Κι εγώ που τον λατρεύω τον Σάλπι, το παραδέχομαι. Μπορεί να αισθάνεται ο Τεν Κάτε ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν του χρειάζεται τώρα που έχει τον Σισέ, αλλά θέλει διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές. Δικό του είναι το πλάνο και προφανώς εγκρίθηκε από την διοίκηση. Αλλά επαναλαμβάνω, ότι "παίζει" δυνατά να θέλει να φύγει ο ίδιος ο Βαγγέλης.

Τρίτο: Γιατί πάντως εγώ έχω την εντύπωση ότι έχει υπερεκτιμηθεί τι μπορεί να προσφέρει ο Λεοντίου; Aπό όλη την "φουρνιά" Μαλεζάνι μόνο ο Βύντρα δια-σώθηκε (όπως δια-σώθηκε...). Ξεχνάς ότι όλους τους άλλους τους απαξιώσαμε; (Δεν εξετάζω αν έγινε καλώς ή κακώς): Τζιόλη, Μάντζιο, Δάρλα. Αν ο Λεοντίου τη ...γλίτωσε, είναι επειδή δεν πολυ-έπαιξε...

Τέταρτο: Εγώ ξέρω ότι με τον Δάρλα υπήρχαν ΚΑΙ προβλήματα συμπεριφοράς. Τι να σου πω από εκεί και πέρα για τον παίκτη; Εμένα επί Μαλεζάνι μου άρεσε. Μετά όμως έπιασε πάτο.
Οσο για τον Καντέ, ναι, δεν τον ξέρω, δεν τον έχω δει. Τον ξέρουν όμως αυτοί που τον έφεραν. Αυτοί τον έχουν δει και έκριναν ότι μπορεί να κάνει τις συγκεκριμένες δουλειές. Γι΄ αυτό λέω ότι κάποια πράγματα εμείς δεν τα ξέρουμε, αλλά οι αρμόδιοι τα ξέρουν καλύτερα. Αν τώρα, βέβαια μου πεις πως ένας νεοαποκτηθείς είναι λαχείο, ενώ τον Δάρλα τον ξέρουμε, και στα πάνω του και στα κάτω του, εκεί θα σου πω ότι συμφωνώ.

Τώρα για τον Βύντρα, τι να σου πω... Αν αποκτηθεί ο σούπερ κεντρικός αμυντικός και αν ο Καντέ είναι πολύ καλός (και μιας και είναι αριστεροπόδαρος θα προτιμηθεί για βασικός, για να αποκτηθεί και η περιβόητη ισορροπία για την οποία μιλάει ο Τεν Κάτε) και αν η πλειοψηφία μας δεν θέλει να δει τον Βύντρα ως δεξί μπακ, τότε ναι, δεν πρόκειται να μονιμοποιηθεί σε κάποια θέση. Αλλά θα είναι ένα πολυεργαλείο και ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μπακ απ, καθώς απ΄ ό,τι ακούω πάλι τα δίνει όλα στις προπονήσεις, έχει απίστευτη φυσική κατάσταση και ίσως είναι και καιρός να σταματήσουμε πια να γκρινιάζουμε για πάρτη του (όχι ότι φταίμε απόλυτα, σαν στόπερ πέρσι ήταν σχεδόν άψογος, σαν δεξί μπακ μας στέλνει στο ψυχιατρείο...).

Πέμπτο: Για την χρηματιστηριακή αξία του Σιμάο συμφωνώ. Αλλά άμα από την μια δεν βλέπεις ο παίκτης να εξελίσσεται και από την άλλη δεν έρχεται η ρημάδα η καλή πρόταση τι θα κάνεις; Δεν εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό η πρόταση, όπως ξέρεις... Προφανώς ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Μοζαμβικανού βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αν και νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι βιάζεται να τους σπρώξει για να κάνει τις επόμενες κινήσεις του, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες προχωράνε με το πάσο τους.

Εκτο: Eννοείται ότι δεν μας παίρνει να φύγουν και οι δύο. Θα είναι μέγιστη βλακεία!

ΥΓ. Μα, αυτό το έγραψα και παραπάνω. Δεν είναι ο μόνος Αρτέμης Μάτσας ο Γκούμας. Αλλά ίσως να λειτούργησε χάρην παραδειγματισμού η δική του περίπτωση.

paoad said...

1)Ο Κάρα δε βγαίνει από την ενδεκάδα ακόμα και αν χρειαστεί να κάτσει ο Κακά στον πάγκο..!

2)Ο Μάντζιος έχει σκατά στο κεφάλι του.

3)Ο Λεωντίου έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ήταν αυτό που έλειπε από τη μεσαία γραμμή πέρυσι, αλλά έχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια.

4)Ο Δάρλας ποτε δε μου γέμισε το μάτι.

5)Τη περίπτωση του Σιμάο την χειρίζονται πολύ λάθος. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με τρομερή φυσική δύναμη που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν είναι όμως απαραίτητος στον ΠΑΟ! Όταν θέλεις να πουλήσεις έναν παίκτη της αξίας του Σιμάο δεν βγάζεις σήμα ότι πωλείται. Του ανανεώνεις το συμβόλαιο, του βάζεις υψηλή ρήτρα και λές στους μάνατζερ ότι δε πωλείται ούτε για 15 εκατ.

6)Εννοείται πως αν φύγει ο Ματος θα είναι η μεγαλύτερη βλακεία του ΠΑΟ εβερ.

Αυτός ο ΠΑΟ ακόμα και τον Κακά να φέρει, είναι ικανός να τον περάσει σαν επικοινωνιακή ήττα επειδή ναι μεν πήρε τον Κακά, αλλά του έφυγε ο Χ- Κλέιτον. Έχουμε μαζέψει 8 καλούς παίκτες και διατυμπανίζουμε δεξιά και αριστερά ότι πωλούνται όσο όσο, ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και ότι δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές αν δεν πωληθούν. Πως περιμένουν να βγάλουν χρήμα με αυτή τη στρατηγική;

Γιώργος Τ. said...

Εμένα γιατί το ματσάκι στην Τούμπα του γαύρου δεν μου κάθεται καλά?? Θα φταίει μάλλον ο Γκαγκάτσης.....
Για μένα δεν υπάρχει καλή ή κακή κλήρωση... Αν είσαι σοβαρός και παίξεις σωστά, δεν έχεις πρόβλημα, ακόμα κι αν στραβοπατήσεις στην αρχή... Για να δούμε.....

pensierix said...

Κάπως έτσι πρέπει να έγινε η φωτογράφιση Κατσουράνη:

http://www.youtube.com/watch?v=Zcbw1v7i674&feature=related

Περί αποδεσμεύσεων. Ενας καλός μάνατζερ δεν φαίνεται μόνο από τους παίκτες που αγοράζει και σε ποιά τιμή αλλά κι από τα χρήματα που φέρνει στην ομάδα από την πώληση περιουσιακών της στοιχείων...Οταν έχεις κάνει βούκινο ότι τον έναν δεν τον υπολογίζεις, τον άλλο προσπαθείς να τον ξεφορτωθείς κτλ, περιμένεις να σου 'ρθουν οι προτάσεις βροχή και σε καλή τιμή; Οταν αφήνεις παίκτες στη Παιανία, τί περισσότερο από αυτό χρειάζονται οι μανατζαραίοι και οι ομάδες για να σου τους πάρουν με πενταροδεκάρες; Ασε που από τη στιγμή που δεν τους υπολογίζεις, ο μάνατζερ κάθε παίκτη θα σε εκβιάζει να αφήσεις ελεύθερο τον πελάτη του ώστε τόσο αυτός όσο και ο ποδοσφαιριστής να κονομήσουν περισσότερα (αφού ο επίδοξος μνηστήρας δεν θα δώσει μία στον ΠΑΟ).

Δε νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η πώληση του Σιμάο. Αν έρθει καλή πρόταση θα φύγει, διαφορετικά θα είναι άλλο ένα γρανάζι στο κέντρο του ΠΑΟ. Σκοπός είναι να φύγουν παίκτες που κάθε Κυριακή είχαν δίκιο επειδή δεν έπαιζαν. Τη μία ο Ιβανσιτς , την άλλη ο Κλέιτον κτλ κτλ. Αν και ο Αυστριακός έπαιξε περισσότερο απ'όσο νομίζουμε. Είναι, όπως έχω ξαναπεί, ο κλασσικός παίκτης που όταν τον έχεις στην ομάδα τον σιχτιρίζεις, και με το που φύγει τον νοσταλγείς. Περιττό να σας πώ ότι με τη πρώτη στραβή οι ΑΡΔ θα πουν ότι αν ήταν ο Ιβ στην ομάδα, το ματσάκι το είχαμε στο τσεπάκι αλλά ας ειν' καλά ο Τεντάς με τις εμμονές του...Λες και μιλάμε για τον Ινιέστα κάνουν μερικοί. Ο Τεντάς πάντως δεν φταίει. Ούτε ο Κλέιτον ήταν επιλογή του, ούτε ο Ιβ, και είναι δικαίωμά του να μην του αρέσουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές. Για τους άλλους δεν γράφω, ήδη βγήκε πανωσέντονο και ολίγον από κάτω...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εγώ πάλι για μια καλησπέρα πέρασα και για να ευχηθώ καλό Σ/Κ!!!

υγ το πόσο ανθίσταμαι στο να μην σε καλέσω για ιστορία δεν λέγεται!!!

koutavaki said...

Γεια σας και από μένα!Περί κληρώσεως τι να πω?Δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα!Κάποια στιγμή θα κάτσουν μαζεμένα δύσκολα παιχνίδια όπως και να έχει.Είτε γιατί θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές σοβαρές ομάδες μαζί(το σοβαρές καταλαβαίνετε πως το λέω,μην παρεξηγηθώ),είτε γιατί θα είναι πολύ κουραστικό το πρόγραμμα της ομάδας(π.χ.μουντιάλ,πρωτάθλημα,Ευρώπη).Μεγαλύτερη σημασία νομίζω έχει οι παγκίτες ανά παιχνίδι να μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν τους βασικούς.Πάμε και παρακάτω.Για τον Κατσουράνη που λές,δεν υπάρχει νομίζω φωτογραφία του που να είναι χαμογελαστός.Δεν έχει να κάνει με τη μεταγραφή.Και στις φωτό με την Εθνική το ίδιο ύφος έχει.Έτσι είναι το ύφασμα δηλαδή.Για το σύντροφο Γκούμα έχω να πω το εξής:ότι δεν ήταν τρόπος αυτός το είπα από την αρχή.Ωστόσο σας θυμίζω ότι ο Τεν Κάτε πέρυσι είχε δηλώσει ότι αυτόν που ρουφιανεύει στους ΑΡΔ θα τον βρει και θα τον τελειώσει.Και αν θέλετε τη γνώμη μου,μαγκιά του που το είπε και το έκανε!Είναι και αυτός ένας τρόπος να τον υπολογίζουν οι παίκτες του.Πως λέμε "το φόβο μου να 'χεις"?Ε, αυτό.Άλλωστε η ΠΑΕ στη δήλωσή της ανέφερε ότι η πόρτα της Παιανίας θα είναι πάντα ανοιχτή,που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνεται η πολυετής προσφορά του ΜΕΣΑ στα γήπεδα.Πάντως εγώ καλύφθηκα.Για Σιμάο και Μάτος δεν ξέρω τι θα γίνει,αλλά διάβασα ότι είναι και οι δύο υπό παραχώρηση.Προσωπικά ψηφίζω κι εγώ ότι ο Μάτος θα βοηθήσει περισσότερο,αλλά αυτός δεν είναι λόγος να δώσουμε το Σιμάο για ένα κομμάτι ψωμί!Για το Βαγγέλα,συμφωνώ ότι είναι τεχνίτης,αλλά είναι κομματάκι βαρύς(πέρυσι έβγαινε οφσάιντ 20 φορές σε κάθε παιχνίδι).Σύμφωνα λοιπόν με τις κινήσεις μας,ένα από τα ζητούμενά μας φέτος είναι και η ταχύτητα.Εκεί νομίζω κολλάει το πράγμα.Για Σάλπι έχω τοποθετηθεί σε άλλα ποστ,μην επαναλαμβάνομαι.Ο Καραγκούνης δε βγαίνει,αυτό ξεχάστε το.Άλλωστε θα είναι και μόνος αρχηγός φέτος.Ε,είναι και η πείρα...είναι και η λύσσα...κάπως έτσι πάει.

Unknown said...

Δεν έχω καταλάβει με ποιο σκεπτικό θέλουν στον ΠΑΟ να μείνουν με 3 κεντρικά χαφ...Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Σιμάο ή Μάττος. Ο Τεν παίζει είτε με 2 είτε με 3 και πιστεύω με 3 μόνο δε βγαίνει η χρονιά, ακόμα και αν παίζει ο Καραγκούνης σε έκτακτες περιπτώσεις ή/και τελικά κάνουμε και τον Μελίσση κεντρικό χαφ... Πέρσι όταν έφυγε ο Τζιόλης στη Βερντερ είχαμε αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Αν έρθει καλή πρόταση για Σιμάο (~5εκ) να τον πουλήσουν ΚΑΙ να πάρουν έναν παιχταρά στη θέση του.

Στα μπακ δεξιά έχουμε τον Μουν (Αν δε γίνει καμια στραβή με το τροχαίο, αν έφταιγε καλώς να τιμωρηθεί όμως γιατί χάθηκε και μια ζωή...) και παίζει Μελίσσης (και Βύντρα). Ενώ αριστερά έχουμε Σπυρόπουλο και παίζει και ο Καντέ (και ο Βύντρα). Θα ήθελα να δω μια μεταγραφή και για τις 2 θέσεις. Και να μείνουν Βύντρα και Καντε στη θέση τους εκτός και αν τον Καντέ τον πήραμε για αριστερό μπακ οπότε πάσο.

Για τον Ιβανσιτς από το τέλος της χρονιάς παρακαλάω να τον δώσουμε δανεικό και αν φύγει του χρόνου ο Τεν Κάτε το ξανασυζητάμε.

Ο Σάλπι μπορεί να είναι άμπαλος αλλά 2 χρονιές είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ. Ο Μάντζιος ακόμα περιμένουμε να δείξει το ταλέντο του ενώ πέρσι ο Πετρόπουλος με τις σχεδόν μισές συμμετοχές έβαλε παραπάνω γκολ.

Το έβγαλα το άχτι μου... και το κρατούσα καιρό...

Καλό καλοκαίρι σε όλους από την όμορφη Νάξο...

Unknown said...

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί είχα την εντύπωση οτι ο Μάντζιος έπαιξε παραπάνω παιχνίδια στο Πρωτάθλημα απο τον Πετρόπουλο. Τελικά 14 συμμετοχές είχαν και οι 2 και 6 γκολ ο Πετρό και 4 ο Μάντζιος...

zouk said...

Εγω παλι μπορει να ειμαι ο μοναδικος αλλα πιστευω οτι επραξαν σωστα με τον Γκουμα και οτι η ολη φαση ειναι καθαρα το πως τα γραφουν οι δημοσιογραφοι.Αμα ημασταν στην συζητηση Αντωνιου-Γκουμα θα ειχαμε μια καλυτερη αποψη αλλα οτι ξερουμε ειναι απο τους δημοσιογραφους.Αρα οτι ξερουμε ειναι η πλευρα του Γκουμα γιατι αμφιβαλω αν ο Αντωνιου μετα τις συναντησεις μιλησε για το συγκεκριμενο θεμα σε αυτους.

Ειμαι περιεργος αν σε μια ακριβως ιδια περιπτωση αλλα στην θεση του Αντωνιου ηταν ο Κοκκαλης και στου παιχτη καποιος σημαια του Γαυρου και γινονταν ακριβως τα ιδια πραγματα,να προτινουν θεση στις ακαδημιες η μισο το συμβολαιο αμα δεν θελει ο παιχτης να μεινει στην ομαδα και τα σχετικα(δεν ειναι αναγκη να επαναλαβω το σκηνικο)τι θα εγραφαν οι δημοσιογραφοι?
Γιατι ολα νομιζω θα ηταν υπερ του κοκκαλη και πωπω τι σωστος ειναι με τον παιχτη και βασικα γιατι ειμαι σιγουρος οτι οποιος παιχτης και αν ηταν θα εμενε στι ακαδημιες του ΟΣΦΠ?
Γιατι οι Ελληνες παιχτες του ΟΣΦΠ ειναι κοτες μπροστα στον Κοκκαλη και τον κοσμο του θα απαντουσα εγω και γιατι οι ΑΡΔ ξερουν ποιον να προστατεψουν.

Θεμα πωλησεων.
Ειμαι ο Γιωργος και νομιζω οτι οι σαγιοναρες μου εχουν αυτη την αξια και θελω να τις ξεφορτωθω για να παρω αλλες που μου αρεσουν περισσοτερο.Τις βγαζω σε μια διαφημιση.Που ειναι το κακο?Οποιος θελει,δινει τα λεφτα που τις κοστολογω και τις παιρνει.
Αμα δεν πω οτι τις πουλαω πιθανο ειναι να μην εχω και καμια προταση.
Το ποσο τις κοστολογουν οι γονεις και ο αδελφος μου ειναι αλλο θεμα,μπορει να πιστευουν οτι ειναι καλες και δεν πρεπει να τις δωσω,εγω ομως δεν τις θελω γιατι συνεχεια σκονταφτω.
Τι λαλακιες γραφω,χαχαχα.
Παντως καταλαβατε τι θελω να πω.

Δεν θυμαμαι αν ηθελα να γραψω τιποτα αλλο,απλα να πω οτι δεν κρατιεμαι να δω την ομαδα στον δευτερο γυρο φιλικων που θα παιξουν και οι νεοι παιχτες.
Ο Τεν Κατε δηλωσε πολυ καλα λογια για τον Καντε,για να δουμε.

zouk said...

Dimitris ειχες αυτη την εντυπωση για Μαντζιο-Πετρο επειδη σε αρκετα παιχνιδια ο Πετρο θα μπηκε αλλαγη ενω ο Ματζιος ξεκινουσε βασικος.
Θα ηταν καλυτερο αμα εβρισκες λεπτα συμμετοχης.

Unknown said...

Μάντζιος: 1082', 14 συμμετοχές, 13 ξεκίνησε βασικός, 4 γκολ σε 28 προσπάθειες. Συνολικά στην καριέρα του έχει 129 συμμετοχές στην "Α' εθνική" και 30 γκολ

Πετρόπουλος: 758', 14 συμμετοχές, 7 ξεκίνησε βασικός, 6 γκολ σε 34 προσπάθειες. Συνολικά στην καριέρα του έχει 24 συμμετοχές στην "Α' εθνική" και 10 γκολ.

Ο Σαλπιγγίδης πάντως σε 187 συμμετοχές έχει βάλει 89 γκολ, δλδ 1 γκολ ανά 2,1 παιχνίδια...

Πιο αποτελεσματικός για το 2008-2009 ο Ρουκάβινα με 5 γκολ σε 10 προσπάθειες και λιγότερο αποτελεσματικός ο Καραγκούνης με 3 γκολ στις 46! προσπάθειες...

πηγή: http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aeteam.asp?t=02

καλημέρα...

Stepas said...

"με την εκκλησία να έχει θέση VIP στο γήπεδο" χα χα χα!! Κορυφαίο!

Λοιπόν έτσι όπως το είδα κι εγώ το πρόγραμμα θα συμφωνήσω μαζί σου. Εσείς έχετε ψιλοεύκολο, εμάς τρώγεται, ενώ ο γαύρος πρώτη φορά θα στριμωχτεί τόσο πολύ. Ειδικά αν δεν έχει κλείσει όλες τις μεταγραφές του πριν το ξεκίνημα. Και μιας και το ανέφερα, ο γαύρος πολύ πίσω δεν έχει μείνει στις μεταγραφές; Εκείνος ο λύκος (ο Λεντέσμα) θα έρθει; Γιατί με Στολτίδη-Ντουντού δεν νομίζω να βγάλουν σεζόν. Και μπροστά θα μείνουν μόνο με τον Άγγλο φοιτητή και τον Φιόγκο; Αλλά να μου πεις τι ρωτάω τώρα ε; Λες και θα φάνε τις κάρτες που τρώμε εμείς οι υπόλοιποι για να έχουν πρόβλημα...

Εσείς ασχολείστε με τις αποδεσμεύσεις, αλλά θα το πω και πάλι ότι πρέπει να κλείσετε σέντερ μπακ και μάλιστα για βασικούρα. Τον Σουηδό δεν τον ξέρω, αλλά απ’ό,τι λένε είναι πολύ καλός, αν και αν ήμουν ΠΑΟ θα απαιτούσα στη συγκεκριμένη θέση μεγάλο όνομα που να κάνει τη διαφορά. Όπως και να χει οι μεταγραφές σας φέτος είναι εξαιρετικές μέχρι στιγμής και δεν συγκρίνονται με πέρυσι.

Ο Ίβανσιτς δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά έχω την εντύπωση ότι για πρώτη αλλαγή του Λέτο είναι μια χαρά. Υπό αυτήν την έννοια δεν καταλαβαίνω γιατί τον διώχνετε. Ειδικά σε κάτι παιχνίδια με Πανθρακικούς και Λεβαδειακούς και λοιπούς τέτοιους και γκολάκι θα σου βάλει και ασίστ θα σου δώσει και καλά στημένα θα τραβήξει.

Δυο κουβέντες για το θέμα Δάρλα, επειδή όπως ξέρεις πέρυσι παρακολούθησα όλα ανεξαιρέτως τα ματς του ΠΑΟΚ. Ο Δάρλας ξεκίνησε πέρυσι βασικός και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους στο πολύ καλό μας ξεκίνημα, σχεδόν σε όλο τον α’ γύρο. Εντάξει, όχι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά πολύ παθιασμένος και αρκετά καλός αμυντικά, ενώ μπροστά ήταν μετριος. Το θέμα είναι ότι μετά το 3-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι σε εσάς (όπου ήταν κακός), μετά από κάτι τραυματισμούς που έβγαλαν τη φήμη ότι έχει πρόβλημα συχνών τραυματισμών και μετά την έλευση του Λίνο, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Ο Σάντος τον άφηνε εκτός αποστολής χωρίς να ξέρει κανείς ακριβώς γιατί. Εμείς οι οπαδοί πάντως είχαμε την εντύπωση ότι έχει προβλήματα τραυματισμού, ενώ σερνόταν και η φήμη ότι ο παραγκωνισμός του ήταν κάτι σαν σιωπηλή τιμωρία για την εμφάνισή του απέναντι σε εσάς. Ο ίδιος βγήκε σε ράδιο της Θεσ/νίκης πρόσφατα και είπε ότι δεν ήταν τραυματίας και προσπαθούσε στις προπονήσεις αλλά ο Σάντος δεν τον υπολόγιζε χωρίς να του πει ποτέ το γιατί. Πιασ’ το αυγό δηλ... Πάντως για αναπληρωματικός στον ΠΑΟ μια χαρά θα ήταν. Δεν είναι τόσο κακός παίκτης.

Υπέροχο το φωτορεπορτάζ σου! Ειδικά αυτή η φωτο με την ομπρέλα από Τούμπα είναι απίστευτη!

ΥΓ: Τώρα ακούω στο ράδιο ότι κατά 90% κλείσατε τον Σουηδό.

Φιλιά!

Καλό ΣουΚου, καλή ξεκούραση!

SniperAthens said...

Άσχετο με τα ποδοσφαιρικά αλλά σχετικό με πρεμιέρες...

Πήγα με τον παππού μου στην πρεμιέρα του Μουσείου της Ακρόπολης και.....τον παππού τον κράτησαν εκεί ως έκθεμα!!!!!!

(είμαστε σε συζητήσεις με το Υπ.ΠΟ. να αυξήσουμε κατά τι το εισιτήριο γιατί ο παππούς έχει τεράστια αξία)

Γιωργος Κεντρωτης said...

Καλό καλοκαίρι, φιλτάτη. Λέω να κάνω (αν μπορέσω) μακρές διακοπές. Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά από το διαδίκτυο σίγουρα ξεκόβω από απόψε. Τον Σεπτέμβριο, που θα ξαναεμφανιστώ, θα έχουμε πολλά πράγματα γνωστά!

gatti said...

@paoad:


1) Από τον Κάρα ΑΡΧΙΖΕΙ η ενδεκάδα!

2) Ο Μάντζιος δεν κατάφερε να δείξει κάποια βελτίωση αν και του δόθηκαν οι ευκαιρίες.

3) Ετσι, δύο χρόνια χωρίς μπάλα είναι πολλά, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα επιστρέψει όπως ήταν ο Λεοντίου.

4) Ούτε εμένα μου γέμισε το μάτι ο Δάρλας. Μου άρεσε στην αρχή (μάλλον είχα ελπίδες ότι θα εξελιχθεί, αλλά ...τζίφος).

5) Υπάρχει όντως πρόβλημα διαχείρισης των παικτών που θέλουν να πουλήσουν.

6) Οποιος κι αν φύγει από τους δύο, θα έχουμε να λέμε...


Δεν το έχουμε το επικοινωνιακό, δυστυχώς...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Aπό ποια άποψη δεν σου κάθεται καλά το ματς; Οτι θα το δώσει ο ΠΑΟΚ; Μπορεί να το θέλει ο Γκαγκά, αλλά θα το δώσει ο Θόδωρας; Δύσκολο το βλέπω.

Αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...

gatti said...

@pensierix: Χαχαχα! Οντως, κάπως έτσι πρέπει να έγινε η φωτογράφηση του Κατσούρ!

Κάνουν λάθη, είναι γεγονός, αλλά από την άλλη, τώρα μαθαίνουν. Είδαμε και πάθαμε να μάθουν να κάνουν μεταγραφές. Με τον καιρό (αν μείνουν) θα μάθουν να κάνουν και αποδεσμεύσεις. Θα μπορούσαν όντως να έχουν κινηθεί σωστότερα, σε μερικά επιμέρους θέματα δεν χρειάζεται καν να έχουν εμπειρία μάνατζερ. Χρειάζεται απλή, κοινή λογική.

Ο Ιβανσιτς πήρε όντως ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Αν ψάξει κανείς τα στατιστικά θα εκπλαγεί από το πόσες ευκαιρίες πήραν κάποιοι παίκτες που φαινομενικά δεν έπαιξαν. Αλλά παίζουν βλέπεις πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι οι ΑΡΔ και μας έχουν πείσει πως μερικοί ήταν στο "ψυγείο".

Πάντως, δεν νομίζω ότι θα νοσταλγήσω τον Ιβ...

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Γεια σου Παυλούκο μου! Καλή εβδομάδα να έχεις!

ΥΓ. Αφού δεν το κατέχω το ...σπορ βρε... :)))))

gatti said...

@koutavaki: Eχεις δίκιο για την κλήρωση. Απλά κι εγώ ασχολήθηκα επειδή έπρεπε με κάτι να ασχοληθώ...

Και για τον Κατσουράνη συμφωνώ. Δεν το έχει το χαμογελαστό... Είναι λίγο δυσκοίλιος στο γέλιο, τι να κάνουμε θα τον συνηθίσουμε κι αυτόν όπως είναι...

Οντως, το είπε και το έκανε ο Τεντάς για τον Γκούμα, με τη διαφορά ότι δεν ήταν ο μόνος ...Αρτέμης Μάτσας.

"Παίζει" πάντως να εξαντλείται πάνω του η "αυστηρότητα" της ΠΑΕ επειδή είναι παιδί του Τζίγγερ και ίσως να ήθελαν να δείξουν ότι όντως έχει κάτσει στην άκρη ο ραλίστας.

Δεν πιστεύω ότι τελικά θα δώσουμε τον Σιμάο για ένα κομμάτι ψωμί. Ούτε πως θα φύγουν και αυτός και ο Μάτος.

gatti said...

@Dimitris: Oύτε εγώ το έχω καταλάβει, ίσως το καλύτερο θα ήταν να μείνουν και οι 4. Αλλά πάλι 4 για δύο θέσεις; Γιατί σε πόσα ματς θα χρειαστείς 3 αμυντικά χαφ; Από την άλλη είναι οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες... Τι να πω...

Δεξιά, νομίζω ότι είδες ΚΑΙ τον Βύντρα ΚΑΙ τον Μελίσση. Ο ένας βγαλμένος από τους ...εφιάλτες μας, ο άλλος αναιμικός για τη θέση. Μέχρι που έχω αρχίσει να ξανασκέφτομαι τον Γιούρκα...

Για στόπερ πάλι θα ήθελα ΚΑΙ Μπιέρσμιρ (από τώρα, όχι το Γενάρη) ΚΑΙ τον στόπερ κλάσης. Αλλά μάλλον δύσκολα θα μου γίνει το χατήρι.

Είναι μια λύση να τον δώσουμε δανεικό τον Ιβ, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο;

Συμφωνώ για Σάλπι, Μάντζιο, Πετρό...

Καλό καλοκαίρι και σε σένα! Αχ, η Νάξος... :)))))

gatti said...

@zouk: Εχεις δίκιο πως δεν γνωρίζουμε σφαιρικά τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Γκούμα. Οπότε ίσως κάνουμε λάθος υποθέσεις...

Δεν χρειάζεται να είσαι περίεργος για το τι θα συνέβαινε σε αντίστοιχη περίπτωση στον γαύρο. Αφού την ξέρεις ήδη την απάντηση. Οι γαυρο-ΑΡΔ παίρνουν γραμμή από τον Μώραλη και δεν πέφτουν σε επικοινωνιακές γκάφες.

Σαγιονάρες βρε οι παίκτες; Α πα πα... :))))

Για τον Καντέ θα περιμένω...

gatti said...

@Stepas: Kαλώς τον! Ο γαύρος έχει όντως μείνει πίσω στις μεταγραφές και όσο μένει πίσω τόσο περισσότερο πιστευτές γίνονται οι φήμες περί έλλειψης ρευστού. Πάντως έκανε πολύ καλό deal για τον Μπελούτσι και με αυτά τα λεφτά θα μπορέσει να κινηθεί. Ο Λύκος θα έρθει, αλλά τι να σου κάνει ένας λύκος μόνος του; Τον Στολτίδη μη τον υπολογίζεις, δεν τον βλέπω να προλαβαίνει. Προβλέπω να κάψει φλάντζα φέτος η ...Bubu αν δεν πάρουν παίκτη. Ο δε Ματ έχει λέει κάτι ψιλοπροβληματάκια. Πάντως νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα, θα τις κάνει και ο γαύρος τις κινήσεις του.

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ!!!! Εννοείται ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη κλάσης για την συγκεκριμένη θέση. Η άμυνά μας δεν παλεύεται. Ο Σουηδός πρέπει να είναι καλός, αφού τον είδαν Χένρικσεν και Κάιζερ και συμφώνησαν (και ο Βαζέχα, νομίζω τον είδε...) αλλά το ιδανικό θα είναι να τους πάρουμε και τους δύο.

Τα στημένα του Ιβ είναι τα μόνα που θα μου λείψουν, αλλά πάλι, με τον Καραγκούνη μέσα πόσα στημένα να εκτελούσε; ;pp

O Δάρλας νομίζω ότι δεν βοηθάει ο ίδιος τον εαυτό του. Οσο ήταν στον Παναθηναϊκό ακουγόταν ότι δεν έκανε και πολύ αθλητική ζωή. Οταν ανέβηκε στον ΠΑΟΚ κι εγώ ήλπιζα ότι βρήκε τους ρυθμούς του, αλλά ενώ ξεκίνησε με φόρα μετά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι έπαιξε, υπέθετα ότι ήταν λόγω συμπεριφοράς και ντεφορμαρίσματος. Αν τώρα υπάρχει κάτι βαθύτερο δεν το γνωρίζω.

Φοβερή η φωτο με την ομπρέλα έτσι; Κι εμένα μου άρεσε!

Φιλιά!

Καλή εβδομάδα (την χρειάζομαι την ευχή για ξεκούραση!) :)))))))))))

gatti said...

@Sniper: Οντως, άσχετο...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Kαλό καλοκαίρι, αγαπητέ. Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις αν φύγεις διακοπές. Αλίμονο σε μας που θα μείνουμε εδώ...

Καλά να περάσεις!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Διευκρίνιση (για να αποφύγω το... μάτιασμα!): Δεν ξέρω αν και πότε θα φύγω. Έχω πολλά "τρεχάματα" με τις αναλογούσες εκκρεμότητές τους. Γι' αυτό -μέχρι νεωτέρας- αποφάσισα να κάνω διακοπές στο... κλεινόν άστυ. Κάτι σαν διακοπές, δηλαδή! Σε όλους σας εύχομαι τα καλύτερα. Σε εσένα ειδικά τα πολύ-πολύ καλύτερα.