Tuesday, July 7, 2009

KANTE μας τη χάρη...




ΚΑΝΤΕ μας τη χάρη...

* Που θα μπω στο τριπάκι να κρίνω την ομάδα από το δεύτερο φιλικό, με ένα σχήμα που - λογικά - δεν πρόκειται να δω ούτε σε αγώνα κυπέλλου κόντρα σε ομάδα Γ΄ Εθνικής...

* Που από την άλλη θα καρδιοχτυπάω μήπως και ΟΝΤΩΣ δω το συγκεκριμένο σχήμα, τουλάχιστον στην άμυνα, ΑΝ τυχόν δεν αποκτηθεί δεξί μπακ και είναι για κάποιο λόγο απόντες ο Μουν και ο στόπερ κλάσης που αναμένεται να αποκτηθεί...


* Που θα κρίνω από τώρα αρνητικά τον Καντέ από ένα παιχνίδι όπου έπαιξε κόφτης και από ένα άλλο που έπαιξε στη θέση του, επειδή ατύχησε να μπει από δικό του λάθος ένα γκολ.

* Που (από την άλλη) με το χέρι στην καρδιά, θα διστάσω να πω ότι δεν μου γεμίζει το μάτι (από ένστικτο περισσότερο, γιατί, επαναλαμβάνω πως δύο φιλικά στην περίοδο προετοιμασίας δεν μπορεί να αποτελούν ασφαλές κριτήριο).

* Που θα υποχρεωθώ να ξαναδώ αυτό το χάλι στην άμυνα με τον Βύντρα να κάνει ...βυντριές, τον Σαριέγκι να είναι αλλού για αλλού, τον Σπυρόπουλο πότε να είναι καλός και πότε στην κοσμάρα του και τον Μελίσση να "μην μπορεί το παλικάρι". ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!


* Που θα ξεκινήσει η σεζόν που έχουμε πάρει τον Σισέ, τον Λέτο, τον Κατσουράνη και ευελπιστούμε να έρθουν κι άλλοι μεγάλοι παίκτες και επιθυμούμε να ανεβούμε επίπεδο και θα βλέπω τον "παλιάς κοπής" Καραγκούνη να διαμαρτύρεται στους διαιτητές με τον γνωστό εκνευριστικό του τρόπο... ΕΛΕΟΣ!!!

* Που θα πρέπει να απαντήσω στο δίλημμα αν είναι προτιμότερο να τιμωρηθεί ο Καραγκούνης και να μην παίξει στον πρώτο προκριματικό ή να μην τιμωρηθεί και να παίξει...

* Που θα πρέπει να ξαναδώ τον καθ΄ όλα φιλότιμο Σάλπι να μην μπορεί να ντριπλάρει και να κάνει ένα πλασέ της προκοπής...


* Που θα πρέπει να ξαναπώ ότι θέλουμε τερματοφύλακα κι ας μου λένε ότι υπερβάλλω, γιατί ούτε ο Γκαλίνοβιτς, ούτε ο Τζόρβας είναι παίκτες που μπορούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στην άμυνά τους (μερικά πράγματα έχουν φανεί από πέρσι και δεν αποτελεί γι΄ αυτά δικαιολογία η αρχή της προετοιμασίας).

* Που θα υποχρεωθώ να βλέπω τους ΑΡΔ να δημιουργούν κλίμα από την προετοιμασία ακόμα σχετικά με τις δοκιμές του τεντά (ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ 8Α ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ;).

* Που θα υποχρεωθώ να ανησυχήσω από τώρα για το ποιος θα φτιάξει τις ευκαιρίες που θα μετατρέψει σε γκολ ο Σισέ όταν με το καλό μπει στην 11άδα...


* Που θα βγάλω συμπεράσματα από τώρα για το αν ο Νίνης θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο φετινό στοίχημα ή όχι...



* Που θα πρέπει να ξαναρχίσω τις συγκρίσεις ανάμεσα στον Μάτος και τον Σιμάο, τον Μάτος και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον Σιμάο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και από φέτος όλων των παραπάνω με τον Κατσουράνη (ο Τζιόλης έφυγε ή ακόμα;).



Εν κατακλείδι. Ανησυχίες υπάρχουν. Ειδικά όσο παρακολουθείς την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Και είναι καλό να υπάρχουν ανησυχίες. Σημαίνει πως υπάρχουν αντανακλαστικά. Αλλά γκρίνια και κριτική μετά από δύο φιλικά παιχνίδια ΔΕΝ μπορεί να γίνει. Ισως να γίνει στα φιλικά της Αυστρίας. Αυτό που σίγουρα φαίνεται είναι πως ΕΠΕΙΓΕΙ η απόκτηση του στόπερ γιατί αυτή η άμυνα δεν στρώνει με τίποτα...



Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ







***

Η ΜΟΥΦΑ...



Ρε κάντε μας τη χάρη που μαζεύτηκε 85.000 κόσμος...


Για να αποθεώσει...


τον Πορτογάλο καραγκιόζη...


...που από μικρός ήταν ...Ρεάλ Μαδρίτης
(ΧΟΥ ΡΕ!)

Σιγά θα σκίσεις κανα καλσόν...

47 comments:

paoad said...

Πες τα ρε gattouli! ααα μπράβο!

Να σου πω στο σημερινό φιλικό τρόμαξα για ενδεχόμενους τραυματισμούς, γιατί οι άλλοι 1)έτρεχαν σα σκυλιά 2)βαρούσαν στο ψαχνό. Τι συμπέρασμα να βγάλεις στο δεύτερο φιλικό, το οποίο λαμβάνει χώρα μόλις 2 μέρες μετά το πρώτο, ενώ έχουν μεσολαβήσει 3 σκληρές προπονήσεις?

Δεν προτρέχω αλλά ο Καντέ έχει ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, είναι πολύ ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια και ξέρει τι να την κάνει. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο!

Όσο για τον στόπερ- ηγέτη δεν ξέρω αν θα έρθει τελικά, αλλά όποιος και να έρθει καλό θα είναι να περιμένουμε και να τον κρίνουμε στο γήπεδο.

paoad said...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για τον κλαψο…νι! Άμα πια με τη Τσιγκολελετα.

Κρίμα για την παιχτούρα τον Κακά. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο λάθος και η παιχτούρα μου ο Ριμπερί και πάει και αυτός Μαδρίτη. Κρυφή μου επιθυμία είναι να τον αρπάξει η Αρσεναλ και να δούμε μια τριπλέτα μπροστα με Αρσάβιν, Ριμπερυ, Αντεμπαγιορ και ακολουθουν Γουολκοτ, Βαν Προπερσι, Τσεσκ... Φωτιά!

Ζεσταίνομαι!!!
Έλεος πια μ’ αυτή τη ζέστη! Αργεί να τελειώσει το καλοκαίρι..?

gatti said...

@paoad: E, μα, ακόμα δεν ξεκινήσαμε, άρχισε και η γκρίνια. Εντάξει, κάποιους φόβους τους έχουμε, δεν έχουμε περάσει και λίγα. Αλλά basta ρε παλικάρι. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Ακόμα καλά καλά δεν έχουν μπει σε ρυθμό οι νεομεταγραφέντες!

Μακάρι να έχεις δίκιο για τον Καντέ. Δεύτερο Σαριέγκι δεν θα τον αντέξω...

Ο στόπερ - ηγέτης ΠΡΕΠΕΙ να έρθει. Αλίμονο αν κάνουν και φέτος το ίδιο λάθος.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ φωνάζουμε!!!


Οσο για τον κλαψιάρη, μεγάλη ξεφτίλα να μαζέψει 40.000 ο Κακά και να τρέξουνε οι διπλάσιοι για τον καραγκιόζη (ήταν λέει και άλλες 10.000 απέξω. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!). Αλλά τόση μπάλα ξέρουν οι ...μαρέγκες!

Μπα, δύσκολο να μην πάει και ο Ριμπερί... Αλλά ό,τι και να κάνει την πλάτη της Μπάρτσα θα βλέπει! :))))

Εγώ δεν ζεσταίνομαι, καίει το a/c μέρα - νύχτα. Εγώ θα ζεσταθώ όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ...

Γιώργος Τ. said...

Εγώ πολλά χρόνια τώρα έχω σταματήσει να παρακολουθώ τα πρώτα φιλικά... Έτσι και τα πρώτα 2 δεν τα έχω δει, απλά έχω διαβάσει σχετικά.. Δεν είναι για συμπεράσματα, πόσο μάλλον όταν οι αντίπαλοι σε λίγες μέρες ξεκινούν το πρωτάθλημά τους.. Προτιμώ να διαβάζω ότι σέρνονται στα πρώτα φιλικά και όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες να πετάνε..!! Ελπίζω φέτος να γίνει κάτι τέτοιο..

Alexandros said...

Τόσες ιστοσελίδες, τόσες εφημερίδες, τόσοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τόσα περιοδικά πως θα γεμίσουν; Πως; Δεν θα αργήσει η εποχή που θα κλάνει ο Σισε και θα το μαθαίνουμε σε πρώτη αποκλειστικότητα. Θα σου πρότεινα να μην διαβάζεις κανένα κείμενο ποδοσφαιρικής ανάλυσης. Μόνο χιουμοριστικά και ενημερωτικά κείμενα και αυτά με το ζόρι. Τι να λέμε τώρα...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Είναι πολύ καλός παίχτης ο Κρ. Ρονάλντο, αλλά ποτέ δεν τον "πήγαινα". Τώρα μάλιστα που πήγε και στη φασίστρια, και είπε και διάφορες κοτσάνες, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Ενώ ο δικός σας ο Σισέ (ό,τι και να κάνει και ό,τι και να κάνετε) μου είναι πολύ παραπάνω από συμπαθής. Τον πάω! (Αλήθεια σου λέω...) Χαίρε.

The Bgt said...

Μεραααα!

Λοιπον φετος εκεινο που θελω πιο πολυ απο ολα ειναι να πατωσει η Ρεαλ. Η ομαδα του Φρανκο να μη περασει ουτε στους 16. Και να φαει κι αλλα 5 απο τη Μπαρτσα.

Κι αν γινει κανα θαυμα και ειναι ο ΠΑΟ που θα την πεταξει οξω απο το Τσου Λου θα ειναι η απολυτη ηδονη λεμε!! :)

Γκαλακτικος μαι μπιγκ γκρικ αςς!

koutavaki said...

Να αγιάσει το στόμα σου ή... μάλλον το χέρι σου κοπέλα μου!!!Ακούς 85000 λαός για τον καραγκιοζάκο!Ξέρω,θα μου πείτε ότι τότε ήταν μικρός ακόμα,αλλά άκουγα πολλούς διθύραμβους τότε με το ιστορικό Euro και δεν κατάλαβα γιατί τέτοιος χαμός για ένα παίκτη που από τότε αναλωνόταν σε "θεαματικές" ντρίπλες και του πήρε τη μπάλα ο Δέλλας για πλάκα!!!Το τι γέλιο είχα ρίξει δεν περιγράφεται!!!Μ***κα τον άφησε!Ακόμα το βλέπω καμιά φορά και γελάω!Όσο για τα λοιπά,ασφαλώς και πιστεύω κι εγώ πως όταν πρέπει η ομάδα θα πετάει!!!Και ΣΤΟΠΕΡ θέλουμε ΧΘΕΣ δεν το συζητάμε!!!Ελπίζω το σκηνικό "Καντέ-αμυντικό χαφ" να μην επαναληφθεί με την έναρξη των υποχρεώσεων!Όπως επίσης ελπίζω να μην επαληθευθούν οι ΑΡΔ για την πιθανότητα του σκηνικού "Κατσουράνης-Στόπερ"!Εκτός που μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε (μέχρι που πλέον δε μιλάμε για γλώσσα αλλά για προβιά),μέχρι εδώ μια χαρά τα πήγαμε στα μεταγραφικά.Μη μας πιάσουν τώρα οι τσιφουτιές.Κρίμα είναι...

koutavaki said...

Παίδες μόλις διάβασα συνέντευξη του Μπιερσμίρ (αν το γράφω και σωστά)που είπε ότι θέλει πολύ να έρθει κι ενώ ήταν για Γενάρη πιστεύει ότι θα έρθει τώρα.Και αυτή τη στιγμή το ακούω και στον Ant1.Πως σας φαίνεται?

Ντεμης said...

Το φιλικό δεν το είδα, άσε που είμαι της απόψεως πως αυτά τα πρώτα-πρώτα αναγνωριστικά παιχνίδια δεν πρέπει καν να τα δείχνει η τηλεόραση.
Για Καραγκούνη τι να πω; Ακόμη κι εσύ που είχες πει πως δεν θα ξαναγκρινιάξεις δεν κρατήθηκες. Είναι πραγματικά.... άντε μην πω....

Αλλά το τόσο μίσος σου για την Βασίλισσα με διασκεδάζει! Σπάνιο και για Παναθηναϊκό, που είστε μέχρι και αδελφοποιημένοι με τους Ultras Sur! Δεν έχεις δει πράσινα πανό στο Μπερναμπέου, ούτε της Ρεάλ σε μπάσκετ ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα; Και τι εννοείς βρε Γκάττι μου "μούφα"; Δεν μαζεύτηκαν τόσοι; Δεν είναι σούπερ μεταγραφή; Και του Κακά; (όντως πολύ καλύτερος του Ρονάλντο) Άκου καραγκιόζης ο Κριστιάνο! Μα τόσο μίσος πια;... Σε θεωρούσα πιο αντικειμενική.
Καλά, για τον άλλον που αποκαλεί ομάδα δεκάδων εκατομμυρίων θαυμαστών παγκοσμίως "φασίστρια" δεν θα πω κάτι, πλάκα έχει....

pensierix said...

Είμαστε η μοναδική χώρα στο κόσμο όπου κρατικό(!) κανάλι μεταδίδει φιλικό προετοιμασίας ομάδας και μάλιστα μετά από 10 μέρες προπονήσεων...ΟΚ, βγήκαν τα συμπεράσματα από οπαδούς και δημοσιογράφους, να τα κοινοποιήσουμε και στον Ολλανδό μπας και συμμαζέψει τίποτα...

Αλήθεια, υπάρχει κανένας πλέον που να πιστεύει ότι δεν την έχουν στημένη στον Τεν Κάτε; Εδώ έχασε σε φιλικό προετοιμασίας και αφήνουν υπόννοιες, φανταστείτε τι θα γίνει μετά από στραβή σε επίσημο παιχνίδι...Η καφρίλα, η κακεντρέχεια και η εξυπνακίστικη αμπαλοσύνη δεν έχουν όρια...

The Bgt said...

Φασιστρια βεβαια!
Πως να αποκαλουμε την αγαπημενη ομαδα του φασιστα δικτατορα Φρανκο?

Να θυμηθουμε πως το καθεστως εδρασε για να παρει η Ρεαλ μεσα απο τα χερια της Μπαρτσα το Ντι Στεφανο ?

Τυχαιο γεγονος οτι τα περισσοτερα Ευρωπαικα ηταν φασιστοπροωθουμενα (αρτος και θεαματα οπως καθε καλος δικτατωρ ξερει να προσφερει).

Θα κατσω να υμνω την ομαδα που εγινε "βασιλισσα της Ευρωπης" με τις ευλογιες ενος φασιστικου καθεστωτος?

Και οι Ultras γνωστα φασιστακια ειναι κι αυτοι, αδελφοποιημενοι με τα αλλα τα καλοπαιδα της Λατσιο.
Τωρα αν τα χαμενα της Θυρας 13 εχουνε κανει κονε μαζι τους προβλημα τους. Δεν αντιπροσωπευουν το κοσμο του ΠΑΟ.

απαπαπα ταραχθηκα εγραψα τοσα πολλα για την ακατανομαστη...φτου φτου φτου ο βουρδουλακας!

zouk said...

Ρε αφηστε ησυχη την ΡΕΑΛ.
Ομαδαρα θα κανει που να σκασετε Μαρτσελονακια.
Οχι οτι τρελενομαι για τον Ροναλντο αλλα τρελενομαι για Κακα.
Απο κει και περα ομως ειναι σουπερ μεταγραφη,ασχετως αν τον λεω κωλοπαιδο(σε ενα παιχνιδι στην Λεωφορο μας εκανε χειρονομιες οταν μας ειχε βαλει γκολ η Μαντζα).

Για τον Παναθηναικο δεν θα πω τιποτα.
Περιμενω.

sportathens said...

Ολα καλά με την ομάδα,προπονήσεις κάνουν,απλα αντί για διπλά μεταξύ τους παίζουν με αντίπαλο.
Ο μόνος που μπορει να βγάλει κάποια συμπεράσματα είναι ο Κάτε αλλα κι αυτός λίγα.
Κάποιοι δημοσιογράφοι όμως ψάχνουν θέμα και αφού δεν έχουν δημιουργούν.Δε λέω ότι η ομάδα ειναι καλή κτλ,πρέπει να περιμένουμε τα φιλικά της Αυστρίας και τότε ισως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.

Ντεμης said...

Χαίρετε ξανά! Θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω στην αγαπητή The bgt πως ΔΕΝ είμαι Ρεάλ Μαδρίτης αλλά Βαλένθια. Ούτε εγώ τους πολυσυμπαθώ αλλά δεν μπορώ και να τους απαξιώσω. "Εμείς" πχ δεν τους δώσαμε τον Βίγια, όσο κι αν λύσσαξαν.
Όταν η Μπαρτσελόνα έρριξε πέντε γκολ στην Ρεάλ καταλαβαίνω το να γράψεις και να "κράξεις". Αλλά να "κράξεις" όταν κάνουν τις δύο απανωτές μεγαλύτερες μεταγραφές παγκοσμίως.... με ξένισε λίγο. Ποιος ο λόγος;
Επίσης δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούνται τόσο βαριές λέξεις (φασίστας) πουθενά, και ειδικά να μπαίνουν και στο ποδόσφαιρο. Τόσα προβλήματα έχει η μπάλα μωρέ, ντόπες, κλέφτες, στημένα, κλπ, είναι ανάγκη να προσθέσουμε και φασίστες, συμμορίτες και το κακό συναπάντημα;....
Ο Φράνκο όντως ήταν Ρεάλ, όντως έγιναν αυτά, αλλά χαρακτηρίζεται μια ομάδα έτσι 40 χρόνια μετά; Επειδή ένας Δικτάτορας την υποστήριζε; Και κάποιοι δικοί μας δικτατορίσκοι είχαν αγαπημένες ομάδες, τι θα πει αυτό; Ο ΝτιΣτέφανο που πήγε "με το ζόρι" στη Ρεάλ γιατί είναι ακόμη εκεί; Γιατί δεν βγήκε τόσα χρόνια Δημοκρατίας να τα πει;
Πάντως τελικά είναι ενδιαφέρον που τόσοι Παναθηναϊκοί εδώ μέσα μισούν την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλλον δεν τα ξέρω καλά και ζητώ συγγνώμη. Για μένα όμως ισχύει η υποστήριξη προς τις φιλικές ομάδες, πχ για μένα προς την Μαρσέιγ. Και στην Ιταλία δεν θα διανοούμουν να βρίσω τη Λιβόρνο - και μάλιστα όχι για το πως παίζει αλλά για το ήθος της και τα ιδανικά που πρεσβεύει! - παρ΄όλο που είμαι λάτρης της Νάπολη. Είμαστε αδελφοποιημένοι, τέλος.
Έχω τόσο άδικο;....

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Εγώ αντίθετα τα βλέπω τα φιλικά, κάπου το αισθάνομαι σαν ανάγκη επειδή έχω πολύ καιρό να δω την ομάδα. Ξέρω ότι είναι αρρώστια, ειδικά όταν τα τελευταία χρόνια το θέαμα που προσφέρει είναι άθλιο, αλλά η αρρώστια είναι ανίατη, τι να κάνω... Αλλωστε κάθε πρώτο φιλικό είναι σαν μια καινούργια αρχή, ακόμα και αυτά με τις μπυραρίες και τα καφενεία όταν τα έδειχνε τα παρακολουθούσα. Αλλά εννοείται ότι δεν θα βγάλω συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά. Κάποιες ανησυχίες πάντως θα τις έχω, είναι νομίζω λογικό.

gatti said...

@Αlexandros: Ελα βρε Αλέξανδρε,έχουν τη χάρη τους αυτά τα μικρά - μικρά στιγμιότυπα από τη ζωή των παικτών την περίοδο της προετοιμασίας. Εγώ τα ευχαριστιέμαι, παρόλο που όπως έχω γράψει στο παρελθόν για τους ΑΡΔ που παρακολουθούν την προετοιμασία όλα κυλούν ιδανικά. Αυτά διαβάζω κυρίως, σιγά μην διαβάσω αναλύσεις καλοκαιριάτικα...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Ούτε εγώ τον πάω τον κλαψιάρη, άλλωστε νομίζω ότι είναι φανερό από όσα γράφω, αλλά βέβαια αναγνωρίζω ότι είναι καλός παίκτης.

Πάντως, ότι είναι καραγκιόζης, είναι! :))))

gatti said...

@Τhe Bgt: Ο κυριότερος λόγος που θέλω να πατώσει η Ρεάλ είναι για να αποδειχτεί πως το ΠΟΛΥ χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία.

Τώρα βέβαια να ελπίζω ότι θα την πετάξει η Πανάθα έξω από το Τσου Λου παραείναι τολμηρό για να το σκεφτώ. :)))

gatti said...

@koutavaki: To χειρότερο δεν είναι ότι μαζεύτηκαν τόσοι άνθρωποι για να τον δουν. Το χειρότερο είναι ότι μαζεύτηκαν οι μισοί για να δούνε τον Κακά. Μα, είναι σοβαροί αυτοί οι ...μαρέγκες;

Οπως το λες: Στόπερ θέλουμε XΘΕΣ. Oτι ο Κατσουράνης μπορεί να βοηθήσει σ΄ αυτή τη θέση ούτε κακό είναι ούτε παράλογο. Αρκεί βέβαια να μην περιμένουν από αυτόν να καλύψει την συγκεκριμένη θέση. Θέλω έναν στόπερ "γομάρι" και τον θέλω ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ψηλό (ΨΗΛΟ ρε γαμώτο!) ΚΑΙ δυνατό ΚΑΙ γρήγορο. Για να μη σου πω ότι δεν βλέπω και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, από όσους έχουμε δει μέχρι τώρα. Δεν μου κάνει ΚΑΝΕΙΣ (αν και θα πρέπει να περιμένω για τον Καντέ...).

Και εντάξει, έχουμε χρόνο για να κάνουμε τη μεταγραφή, αλλά θέλει και η άμυνα το χρόνο της να "δέσει"...

Αυτό με τον Μπιέρσμιρ όντως ακούστηκε. Μπορεί να έρθει και τώρα, τι να σου πω...

gatti said...

@Nτέμης: Nαι, είπα ότι δεν θα ξαναγκρινιάξω για τον Κάρα και δεν γκρίνιαξα (πολύ...). Ούτε γκρίνιαξα για αγωνιστικά ζητήματα. Αλλά τέτοιες διαμαρτυρίες που συνηθίζει, με εκνευρίζουν βρε Ντέμη μου!

Για το θέμα της Ρεάλ είσαι οφσάιντ! Κατ΄ αρχήν ΠΟΥ είδες να τα χώνω στη Ρεάλ; Στους οπαδούς της που έτρεξαν να υποδεχτούν τον κλαψιάρη τα έχωσα και στον ίδιο τον Πορτογάλο που είναι γνωστή η ...συμπάθεια που του έχω. Πήγε να μου φιλήσει και τη φανέλα, ο ξεφτίλας!

Και την Ρεάλ δεν την συμπαθώ, λογικό δεν είναι αφού αγαπάω την Μπάρτσα; Και τι με νοιάζει εμένα που αδερφοποιήθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ; Εμένα με ρώτησαν; Δεν με ρώτησαν αν την γουστάρω. Αλλά σήμερα δεν είπα κάτι για τη Ρεάλ, πώς να το κάνουμε! Με αδικείς!

Και το "μούφα" πάλι στον κλαψιάρη πήγαινε! Οχι στη Ρεάλ! Και βέβαια ούτε κάτι σχετικό με την πολιτική και την σχέση της με την "βασίλισσα" έγραψα. Κι ας μπορούσα να πω πολλά, τόσο για το παρελθόν της, όσο και για τις προκλητικές μεταγραφές που κάνει σε τόσο δύσκολες εποχές...

gatti said...

@pensierix: Εμένα δεν με χαλάει να βλέπω τα φιλικά, ακόμα και αυτά στα οποία η ομάδα είναι ακόμα αμοντάριστη. Επειδή όμως ως οπαδοί είμαστε ποδοσφαιρικά ανώριμοι για να κατανοήσουμε ότι αυτά είναι μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων από πλευράς προπονητή και όχι για να λέμε εμείς τις βλακείες μας, ίσως τελικά θα ήταν καλύτερα να μην τα δείχνουν. Δεν αντέχω άλλη γκρίνια, τόσο νωρίς.

Για τον Τεν Κάτε τι να λέμε. Σαφώς και του την έχουν στημένη. Εδώ ξεκίνησαν από τα φιλικά να κράζουν γιατί βάζει παίκτες σε άλλες θέσεις από τις φυσικές τους, δεν θα τον ξεσκίσουν άμα γίνει καμιά στραβή; Δύσκολα τον βλέπω να βγάζει τη χρονιά...

gatti said...

@zouk: Καλά, με τη Ρεάλ είσαι; Α πα πα...

O Kακά κι εμένα μου είναι συμπαθής.
Είναι αδιανόητο να πηγαίνουν στον Βραζιλιάνο οι μισοί απ΄ όσους πήγαν στον κλαψιάρη.

Για τον Παναθηναϊκό κι εγώ θα περιμένω (αλλά θα λέω και κάτι στο μεταξύ...) :)))

gatti said...

@sportathens: Eτσι είναι. Τα φιλικά προετοιμασίας είναι για τον προπονητή. Α ναι, και για μερικούς ...ειδήμονες που έχουν ήδη καταλήξει ότι και φέτος θα δούμε μία από τα ίδια. Κι εγώ από τα φιλικά της Αυστρίας περιμένω να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη (και πάλι δεν είναι βέβαιο, αν επίκεινται κι άλλες μεταγραφές βασικών)...

coachp said...

εντάξει, να συμφωνήσω πως φταίνε οι δημοσιογράφοι. τα λαμόγια.
εσείς εδώ, γιατί να εχετε άποψη? ουτε εσεις να μην λέτε την αποψή τους εφοσον δεν μπορουν να την πουν οι ΑΡΔ.
τερμα οι απόψεις για κατι. ζητω η χουντα.
Κι οποιος δημοσιογράφος δεν συμφωνεί με την άποψη οποιουδήποτε οπαδού, να λέγεται λαμόγιο. δημοκρατικά πράγματα... Ρε τι πάθαμε. τελικά μήπως φταίει ο Νικολογιάννης για το λάθος του Καντε???

zouk said...

Καλα και εγω θα λεω την γνωμη μου απλα δεν εχω να πω κατι για αυτο το φιλικο.
Ας πουμε οτι μου φαινοταν οτι ο Κατσουρανης δεν μπορουσε να περπατησει.Φαινοταν οτι οι παιχτες απο καποιο σημειο και μετα δεν μπορουσαν αλλα προσπαθουσαν.Θετικο και αυτο.
Ακομα εκτος του Καντε δεν εχουμε δει τις αλλες μεταγραφες.Ο Κατσουρ επαιξε λιγο,δεν μπορουσε να κουνηθει αλλα βλεπεις οτι εχει μυαλλο και ποιοτητα με μια -δυο μπαλιες του.Περιμενω να δω και το Σισε-Λετο.

Αυτα και Ρεαλλλλ.

zouk said...

Και κατι ακομα,δεν μας δειχνουν τα φιλικα της Ρεαλ λεω εγω,χαχαχαχα.

gatti said...

@coachp: Oχι βρε κόουτς! Να έχετε κι εσείς άποψη, αλίμονο! Αλλά να μη της δίνουμε σημασία! Αφού ξέρουμε τι λαμόγια είστε! :ppp

Eμείς λέμε τον πόνο μας και τις ανησυχίες μας. Εσείς κάνετε κριτική για την κριτική. Εδώ ο άλλος μετά το πρώτο φιλικό με τη Γιουνγκ Μπόις γράφει στο πρωτοσέλιδο: "Αναλύσαμε τον Καντέ!". Πώς τον ανέλυσες δηλαδή; Ούτε στη θέση του δεν έπαιζε! ΕΛΕΟΣ!

Αλλά εντάξει, έχετε το δίκιο σας κι εσείς. Τόσες σελίδες πρέπει να κλείσετε...

Ο Νικολογιάννης φταίει για όλα! Για τα πάντα όλα λέμε! Αρα, θα φταίει και για το λάθος του Καντέ!

gatti said...

@zouk: O Θεός να μας φυλάει που θα δούμε τα φιλικά της Ρεάλ. Κανα ματσάκι της με την Μπαρτσελόνα να δείχνει να το ευχαριστιόμαστε που θα αρπάξει την εξάρα! :pp

Κι εγώ περιμένω να δω τον Σισε-Λέτο!
Για τον Κατσούρ δεν ανησυχώ.

Αυτά και... Μπάρτσα! Μπάρτσα! Μπάααααρτσα!

island said...

θες ανησυχίες δηλαδή;

Κάπου διάβασα πως ο τεντάς είναι ευχαριστημένος με το ροστερ και πλέον κυνηγαμε τις εξαιρετικές και μόνο περιπτώσεις. Δηλαδή μεγάλο στόπερ δεν θα πάρουμε. Ούτε εκείνον τον νεαρό Σουηδό που είναι και φθηνός. Μα καλά μυαλό δεν έχουν; Τόσα χρόνια δεν φαίνεται η συγκεκριμένη έλλειψη; Λες και το κάνουν επίτιδες/

gatti said...

@island: Kαλώς το Νησάκι!

Νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ να μην πάρουν στόπερ. Ισως να μίλησε ο τεντάς για να εκτονώσει τα πράγματα, όπως είχε κάνει και με την απώλεια Μέλμπεργκ.Τώρα βέβαια δεν υπάρχει κάποια απώλεια, αλλά τον εκνευρισμό των οπαδών από την εμφάνιση της άμυνας μην νομίζεις ότι δεν τον έχουν εισπράξει.

Το άλλο σενάριο, πως δηλαδή ο Τεν Κάτε είναι ικανοποιημένος με την άμυνα (στη λογική ότι με τον Σισέ και τον Λέτο θα βάζει πάντα ένα παραπάνω από αυτό που θα τρώμε) δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Πάντως, νομίζω ότι ακόμα και στην περίπτωση που αυτός σκέφτεται κάτι τέτοιο, τόσο ο Αντωνίου, όσο και ο Πατέρας έχουν καταλάβει ότι δεν βγαίνει σεζόν με αυτή την άμυνα.

Τελικά μάλλον θέλουμε 3 μεταγραφές: Στόπερ, δεξί μπακ και επιτελικό χαφ...

squarelogic said...

Αν ισχύσει αυτό που λέει το Νησάκι θα κλαίνε τα εκατομ.που έδωσαν για Σισέ-Λέτο-Κατσούρ απ τον Οκτώβριο!
Μεγάλο(και ψηλό...) στόπερ και δεξί μπακ χρειαζόμαστε όπωσδήποτε!
(και τέρμα και παίκτη τύπου Αλεξ μπροστά,αλλά τέτοια ωρα τέτοια λόγια)
Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο άμπαλοι που να μην το βλέπουν!Κι ο Σουηδός μπορεί νάναι καλός ως επένδυση,αλλά δεν μπορεί σήμερα να γίνει ο ηγέτης της άμυνας!Ξυπνήστε!

gatti said...

@squarelogic: Πραγματικά το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν ότι δεν χρειάζεται να πάρουν στόπερ κλάσης. Θα έχουν υπογράψει την καταδίκη του Παναθηναϊκού για ακόμα ένα χρόνο αν το κάνουν. Και εννοείται πως ο Σουηδός δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Μπορεί πράγματι να είναι καλός, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να αποκτηθεί μόνο αυτός. Ηγέτης μπορεί να γίνει ενδεχομένως στο μέλλον (υπό την προϋπόθεση να έιναι τόσο καλός όσο λένε) αν δουλέψει πλάι σε ένα μεγάλο στόπερ. Αλλά να γίνει άμεσα ο ηγέτης της άμυνας, αποκλείεται.

paoad said...

Κάτι σας έχει πιάσει από χθες.. Ρε παιδιά μεταγραφές θα γίνουν. Ψυχραιμία! Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μπροστά ως προς τον προγραμματισμό. Έχει τη δυνατότητα να περιμένει, να αξιολογήσει τις ευκαιρίες που τυχόν προκύψουν, να κάνει μεταγραφές με τους δικούς του όρους. Έχουμε χρόνο!

Εδώ ο Χωχος έχει αρχίσει να ξεπουλάει μπας και βρεί ρευστό και δε ακούγεται κιχ. Έχει κάνει μόνο μία μεταγραφή κι αυτή επειδή του έκατσε. Αντίθετα εμείς που έχουμε κάνει 3 αξιόλογες και δαπανηρές κινήσεις όλο γκρινιάζουμε και όλο θέλουμε. Υπομονή!

Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν 2 ακόμα πολύ καλές κινήσεις. Στόπερ και επίθεση!

gatti said...

@paoad: Χρόνο έχουμε στη λογική ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στο τέλος Αυγούστου. Και στη λογική του ότι ακόμα και με την περυσινή ομάδα περνάμε χαλαρά από τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσαμπιολί στα πλέι οφ του Τσαμπιολί. Βάσει των αντιπάλων που θα έχουμε στην πρώτη κλήρωση. Μετά όμως αρχίζουν τα δύσκολα.

Και εκεί χρειάζεται να έχουμε καλή άμυνα. Κι εμείς με τις τελευταίες δηλώσεις βρισκόμαστε πάλι να μην ξέρουμε καλά καλά αν θα αποκτηθεί στόπερ κλάσης. Αυτό που εθεωρείτο βέβαιο πριν δύο εβδομάδες τώρα άρχισε να ...θολώνει. Εδώ έγκειται η ανησυχία. Συν βέβαια το ότι όσο χρόνο κι αν έχουμε στη διάθεσή μας κάποια στιγμή θα πρέπει να "δέσει" η άμυνα. Σήμερα άκουγα στο ραδιόφωνο ότι ανησυχούν πως στην κατάσταση που είναι ο Μουν (ψυχολογική αλλά και σωματική) θα αργήσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αρα, μιλάμε και για την θέση του δεξιού μπακ που βέβαια δεν βγαίνει με Βύντρα, Μελίσση. (Λες να γυρίσουμε πίσω τον Γκάμπριελ; χαχαχα).

Οσο για τον Χόχο δεν μου λέει κάτι το γεγονός ότι ούτε αυτός κινείται. Μην ξεχνάς πως εμείς τον κυνηγάμε, δεν μας κυνηγάει αυτός. Αρα θα πρέπει εμείς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Και αν τελικά ισχύουν τα όσα ακούγονται περί χρεών του, έχουμε μοναδική ευκαιρία φέτος.

Εν πάση περιπτώσει, προβληματισμοί είναι αυτοί. Αν μου εγγυάτο κάποιος ότι θα πάρουν οπωσδήποτε στόπερ και δεξί μπακ και είχα πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αξιοποιεί τον Σισέ, δεν θα ανησυχούσα καθόλου. Τώρα όσο νάναι ένα "τσίμπημα" το νοιώθω... Kαι αυτό βέβαια ΔΕΝ είναι γκρίνια...

paoad said...

@gatti

...γκρίνια είναι και είσαι γκρινιάρα!

gatti said...

@paoad: Καλά... :(((

;-)))

SniperAthens said...

πολύ γκρίνια, πολύ γκρίνια, πολύ γκρίνια...ούτε ο παππούς μου δε γκρινιάζει τόσο όταν του χαλάμε τα φρένα στο καρότσι....



κόφτε το γιατί είμαστε στη μέση της τουριστικής περιόδου και η γκρίνια είναι αντιτουριστική. Επίσης είμαστε ακόμη στην αρχή των μεταγραφών οπότε πάλι άδικη είναι η γκρίνια.


Και μη τρώτε το σότο και το παρολί από τις φυλλάδες. Δεν είμαστε gay(ρο)πρόβατα.


Και μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και ΑΛΛΟ μέτωπο.....εκεί τι γίνεται είναι το θέμα γιατί ο απέναντι έχει πιάσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα πόστα....κι αυτή τη φορά και ΜΕΣΑ και ΕΞΩ... (Μεγάλη υπόθεση το αδερφάτο της UEFA και οι κουμπαριές του...Kι όποιος δε κατάλαβε ας ρωτήσει να του πω...)

gatti said...

@Sniper: O παπούς σου προφανώς έχει Αλτσχάιμερ, γι΄ αυτό δεν γκρινιάζει. Αλλωστε είπαμε ότι κι εμείς δεν γκρινιάζουμε, απλά προβληματιζόμαστε... :pp


Συμφωνώ ότι είναι πολύ σημαντικό το τι συμβαίνει στο άλλο μέτωπο, όπως επίσης και ότι ο άλλος έχει πιάσει τα πόστα. Αν υπάρχει κάτι που με απασχολεί πολύ αυτό τον καιρό είναι ακριβώς τα κολλητιλίκια του γαύρου με τον Πλατινί μέσω του Σαββο-υιού, Θόδωρα...

Τελικά αυτός ο γαύρος είναι σαν το χταπόδι. Παντού απλώνει τα πλοκάμια του...
Βάρδα όμως μην γίνει καμιά στραβή και δεν περάσει στους ομίλους του Τσαμπιολί. Τότε να δεις πώς το "άνοιγμα" (τι ωραία λέξη για τα χρέη, κι εγώ από εδώ και πέρα "άνοιγμα" θα λέω αυτά που χρωστάω σε δάνεια και κάρτες...) θα γίνει πιο μεγάλο κι από το Γκραν Κάνυον του Κολοράντο. Και ούτε τα κολλητιλίκια θα τον σώζουν τότε...

SniperAthens said...

@gatti: Ή είσαι γάτα ή έχεις καλή πληροφόρηση (και που την παίρνεις δε ξέρω....) :-pppppp

Φυσικά και το θέμα είναι στο Ch.L. διότι εκεί είναι το μπαγιόκο. Θυμήσου το πέναλτυ μαϊμού που πήρε ο Πατσατζόγλου πέρσι και πως σε έπαιξε εσένα η διαιτησία στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Είπαμε, αδελφές ενωμένες ποτέ νικημένες. Α ρε Dominique Rochetau τι της έκανες της Μισελούς στα early 80's......

Οπότε τα gay(ρο)πρόβατα που τρώνε κουτόχορτο και αγωνιούν αν ο Φρόκαλης θα κάνει μεταγραφές, να μην ανησυχούν. Θα προκριθούν στους ομίλους, είναι όλα εν τάξει. Καθαρίζει η Θεοδώρα (όχι η Μπακογιάννη, η άλλη, η συνεπώνυμη με την εκ Θεσσαλονίκης τραγουδίστρια με το μακρύ πηγούνι που της το συμμάζεψε ο πρώην σύζυγος πλαστικός χειρουργός).


Και στο εσωτερικό μέτωπο...(άλλα 20μύρια ζεστά και παντελονάτα), Terror-βίτσας

seaconfused said...

Δε θα ασχοληθώ με τα πράσινα γιατί όντως είναι νωρίς και έχουμε καιρό να λέμε διάφορα.

Όμως δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτό το τσογλάνι, αυτό το μούλικο, αυτό το αχώνευτο, αυτό το... το... άντε μη πω, θα παίζει στη Ρεάλ. Ανέχτηκα αυτό το μουλάρι τον Ολλανδό τον Βαν Νίστερλοι (πως διάτανο λέγεται), αυτόν όμως δεν τον αντέχω.
Μπουχουουουου μπουχουουου

:P

paoad said...

Μάστορα, όχι και μουλάρι ο Βαν Νιστελροι...

pensierix said...

"Η ιστορία του Νίνη αγωνιστικά πάει να μοιάσει με την αντίστοιχη του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο οποίος αφού κάποια στιγμή μπλέχτηκε από τις οδηγίες των προπονητών του, άρχισε να αλλάζει στυλ στο παιχνίδι του, μέχρι που βολεύτηκε με μια περίεργη λύση. Για να δείξει στους προπονητές του ότι είναι φιλότιμος άρχισε να κυνηγάει τους αντίπαλους αμυντικούς σαν να έπαιζε αυτός άμυνα. Ενα στυλ που αρχικά ικανοποιεί τον προπονητή και την εξέδρα αλλά τελικά καταστρέφει την καριέρα του επιθετικού.

Γιατί ο επιθετικός χρειάζεται καθαρό κεφάλι για να κάνει τις καλύτερες επιλογές, ενώ στην περίπτωση του αμυντικού και ένα διώξιμο μπορεί να αρκεί. Μετά τη χρονιά του Μουνιόθ, η εκρηκτικότητα και όχι το φιλότιμο ήταν αυτό που είχε λείψει από τον Νίνη. Οπότε, σε αυτό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι η έκρηξη στο παιχνίδι του και τα fundamentals. Στα βασικά στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού του που τον είχαν κάνει να ξεχωρίσει όταν πρωτοεμφανίστηκε."

Noμίζω ότι ο Πανούτσος έχει απόλυτο δίκιο, αν και πολύ φοβάμαι ότι ο Νίνης έχει μπει στο τριπάκι ότι φέτος κρίνεται η καριέρα του και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το διαχειριστεί σωστά αυτό...Ο προπονητής και η διοίκηση πρέπει φέτος να είναι δίπλα του όσο ποτέ, γιατί ούτε την κούραση θα μπορεί να επικαλεστεί, ούτε την απουσία από την προετοιμασία της ομάδας. Ελπίζω και ο κόμος να δείξει την απαιτούμενη υπομονή (αμφιβάλλω βέβαια) γιατί θα ήταν αμαρτία να χαθεί ένα ταλέντο τόσο άδοξα, πριν εξαντληθούν οι πιθανότητες να δούμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.

gatti said...

@Sniper: ΚΑΙ γάτα είμαι ΚΑΙ καλή πληροφόρηση έχω! :pp

Eίναι αλήθεια για όποιον παρακολουθεί τα σημάδια ότι από την στιγμή που ανέλαβε ο έχων ως δεξί του χέρι τον Σαββο-υιό Θόδωρα, Μισέλ, ο γαύρος στην Ευρώπη έχει τα μέσα.

(Ασχετο: Μικρός που είναι ο κόσμος... Η κοπέλα που μου έκανε γαλλικά ήταν συμμαθήτρια της αδερφής του Ροστό, στη Λα Ροσέλ...).

Δεν είναι δύσκολο πάντως να προκριθεί ο γαύρος στους ομίλους. Εχει ασύγκριτα πιο εύκολους αντιπάλους και στις δύο κληρώσεις ανεξάρτητα από τα "κονέ". Θα πρέπει να είναι πολύ άχρηστος για να αποκλειστεί.

Από το εσωτερικό μέτωπο δεν είναι μόνο ο Τέρορ. Είναι και ο Κύρος.Που με κουμπάρο τον Θόδωρα μάλλον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τόσο ...φιλοβάζελος τώρα πια.

gatti said...

@confused: Kαλώς την! Κι εσύ με τη Ρεάλ;

Πω πω για φαντάσου να πήγαινε ο κλαψιάρης στη Μπάρτσα! Σε καταλαβαίνω! Ούτε εγώ θα το άντεχα!!!

gatti said...

@paoad: Mαστόρισσα είναι! :))))

gatti said...

@pensierix: To διάβασα κι εγώ αυτό το άρθρο του Α-strap-Pan.
Mπορεί να έχει δίκιο, πράγματι. Το θέμα είναι ότι ο μικρός έχει αγχωθεί τρομερά, βλέπει τη φετινή χρονιά σαν την τελευταία του ευκαιρία, ζορίζεται για να αποδείξει πράγματα κι αυτό μόνο καλό δεν του κάνει.

Αν μάλιστα ακούει και τις ...συμβουλές που του δίνει ο Δομάζος, θα πρέπει να αρχίσουμε να τον κλαίμε από τώρα...