Tuesday, August 11, 2009

Θαλασσινή ναυτία


Το άσθμα μου κι ο βρυχηθμός μου
στα ραδιόφωνα του κόσμου
με τρύπια βάρκα και ναυτία
βγαίνω λοιπόν στην πειρατεία κι εγώ...


Για ένα πράγμα μόνο λυπάμαι τον Σωτήρη Κυργιάκο. Που ενώ έχει βγάλει (και θα βγάλει ακόμα) τόσο πολύ χρήμα από τη μπάλα, δεν θα μπορέσει να το επενδύσει αγοράζοντας ένα κότερο. Τον πιάνει ναυτία με τα κότερα ρε παιδί μου. Κοίτα τώρα να δεις γκαντεμιά...

Κατά τ' άλλα...

Γεια σου ρε μάγκα και αλάνι που έβγαλες τέτοια ανακοίνωση και είπες αυτά που ήθελα και εγώ και αρκετοί άλλοι Παναθηναϊκοί να πούμε τόσο καιρό. "Ας βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός έναν στόπερ να ησυχάσουμε όλοι"! Μαζί σου! Να αγιάσει το στόμα σου!!!

Γιατί είναι ξεφτίλα τόσο καιρό τώρα, ολόκληρος Παναθηναϊκός να κρέμεται από τα ...πόδια σου, λες και χάθηκαν οι στόπερ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, μόνο και μόνο επειδή αυτοί που κάνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού είναι ανίκανοι να βρουν έναν!

Γιατί είναι ξεφτίλα τόσο καιρό να μας πρήζουν μερικοί παναθηναϊκάρες οπαδοί με το αλάνι που "καίγεται" να γυρίσει στο "τριφύλλι" και είναι και η ενδεδειγμένη λύση για την άμυνά μας και θα βρισκόταν ήδη εδώ αν ο Τζίγγερ δεν είχε βάλει το περιβόητο βέτο.

Γιατί οι επιστροφές δεν είναι πάντα ωφέλιμες σε μια ομάδα που οφείλει να προχωράει μπροστά, άσχετα αν μερικές θα έπρεπε να γίνουν περισσότερο στο πλαίσιο μιας "ηθικής αποκατάστασης" που οφείλει ο σύλλογος σε ποδοσφαιριστές που επέδειξε απέναντί τους άθλια συμπεριφορά (ο Sotis πάντως δεν ανήκει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, όπως ας πούμε ανήκει ο Λύμπε).

Ενα πράγμα μόνο δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβαίνει: Να πήγες όντως στο κότερο, να "παίζει" τράμπα με τον Μάντζιο στην ΑΕΚ, να ζήτησες στο πλαίσιο της συμφωνίας να γραφτούν στο χιόνι τα λεφτά που χρωστάς στην ΠΑΕ και όταν είδες ότι δεν σου έκαναν το χατήρι να έβγαλες την ανακοίνωση για να ενισχύσεις την θέση σου στην ΑΕΚ. Γιατί τότε δεν θα είσαι μάγκας και αλάνι, αλλά δάγκας και τσογλάνι!

***

Scratch: Father, έχει πολλά μποφόρια στο Αιγαίο; Πρέπει να έχει, αλλιώς δεν θα ζαλιζόταν ο Sotis, δυο μέτρα παλικάρι! (Τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδάκι μου! Επίσκεψη και ζημιά αυτό το κότερο...).

Scratch 1: Πλάκα - πλάκα ο Κυργιάκος με τη σημερινή του ανακοίνωση δικαίωσε αυτόν που και ο ίδιος και η πλειοψηφία των οπαδών του "τριφυλλιού" είχε άχτι. Τον Τζίγγερ! Ε, ρε γέλια που θα κάνει ο ραλίστας...

Scratch 2: Συνθηματάκι που ακούστηκε από τους ΑΕΚτζήδες στο φιλικό με Μπόκα για τον "Κατσούρ": "Κωστάκη, Κωστάκη, Κωστάκη, για δε μας είπες ότι είσαι βαζελάκι, για δε μας είπες ότι ήσουνα ρουφιάνος, για να σου δώσουμε κι εσένα ένα κράνος". Ωραία θα περάσουμε και φέτος στα γήπεδα.


Scratch 3: Ζαγοράκη ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ! Δεν θα μου χαλάσεις εσύ το ντέρμπι στην Τούμπα με τον γαύρο που το περιμένω πώς και πώς! Το λένε και τα ΠΑΟΚια. No Garcia No Party! Να απορριφθεί η πρόταση της Ανκαραγκουτσού πάραυτα!!!

Scratch 4: Τα πήρε κρανίο η ξανθούλα που έβαλαν τον αγώνα της με τον ΠΑΣ στις 16.45. Εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει. Θα σκάσουνε οι παίκτες εκείνη την ώρα. Τώρα που είναι μαζί με τον γαύρο στην ΕΡΤ και οι άλλοι στη Nova θα χορτάσουμε ανακοινώσεις φέτος.

Scratch 5: Tα πήρε κι ο Αχιλλέας (ένας είναι ο Αχιλλέας) και τα έχωσε στον Πιλάβιο, στον Γκαγκάτση και την ΚΕΔ που όλοι μαζί βάλθηκαν να ...αφανίσουν παλιές ιστορικές ομάδες.

Scratch 6: Ρε το φουκαρά τον Ηλυσιακό τι του έμελε να πάθει! Με το ζόρι συγχώνευση με το "Σίτι". Ημέρα Κυριακή συνεδρίασε η επιτροπή και έκανε τη λαμογιά. Η Κυριακή του Θωμά που λέμε...

Scratch 7: Ρε μυρουδιά Γάλλε (Γκιγιόμ Ριπέρ) δεν ήξερες δεν ρώταγες; Πού πήγες και νυχτοπερπάτησες στην Καβάλα; Δεν το περίμενες ότι θα σε πάρει χαμπάρι ο Μάκαρος; Οταν ο Ψωμιάδης είχε το Μαρακές, εσύ ήσουν αγέννητος ακόμα φουκαρά μου!

Scratch 8: Ο ήλιος σβήστηκε το φως, εχάθη το φεγγάρι στο Ουάιτ Χαρτ Λέιν. Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός που ξέρουμε και αγαπάμε. Τώρα και σε φιλικό...

Scratch 9: Oι μεταγραφές του γαύρου μέχρι τώρα μοιάζουν με εκείνο το μίνι ανέκδοτο: Που πάει ένας στην αγορά και βλέπει μια ψαρούκλα και ρωτάει: "Πόσο κάνει αυτή η ψαρούκλα;" Και μόλις του λέει ο ψαράς την τιμή, αναφωνεί: "Ποιο; Αυτό το ψαρακακάκι;". Ετσι ακριβώς το πάνε. Μόλις ακούσουν την τιμή, ακριβός ο ένας, αργός ο άλλος, κουτσός ο τρίτος, προβληματικός ο τέταρτος.

Scratch 10: Πάνω που λέγαμε ότι θα αποκτήσει ένα κάποιο ενδιαφέρον η Φόρμουλα Ενα μας τελείωσε πριν αρχίσει ο "Σούμι". Εμενε στα πιτς!


- Βρήκες ομάδα;
- Πού να τρέχω τώρα...


Ζαλάδα ρε παιδί μου. Σκέτη ζαλάδα αυτό το κότερο...


Τοπαλίδης: Εχει βρει μια βαφή μαλλιών φοβερή.
Ρεχάγκελ: Τι μάρκα είναι, Βασιλάκη;


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ...


27 comments:

kakaskimos said...

Μα μπορεί να μιλάνε Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού?
Που της ΑΕΚ της έκανε πλάκα ο Λεβαδειακός και στον Παναθηναϊκό κάνει πλάκα ο προπονητής? Γιατι τι άλλο σήμαινε το "αν μου φέρουν τον Τέρι δεν θα πω όχι", εκτός του ότι: "αν είναι να μου φέρνετε Οπελ Καντέτ καλύτερα μην μου φέρετε άλλους, είναι ίδιοι και χειρότεροι απο Βύντρα - Σαριέγκι, οπότε βολεύομαι και με αυτούς που έχω ήδη"?

paoad said...

Ας βρουν πια ένα στόπερ για να ηρεμήσουμε κ εμείς και ο Κυργιάκος!

χρατς 2: Ααα ρε Αεκτζήδες σας είχα για πιο ξύπνιους

χραρτς 3: Καλό θα είναι να φύγει ο Πάμπλο. Ειδικά τώρα με τον ερχομό του Βιτόλο είναι περιττός.

χρατς 4: Ο Ολυμπιακός έφαγε 3 και θα μπορούσε να φάει 6- άκουσες κανένα να γκρινιάξει για αβρααμ ή μελμπεργκ. Ο Μέλμπεργκ ήταν παντου και έκλεινε τρύπες, ο Κυργιακος Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ο Αβρααμ έπρεπε να αντιμετωπίσει τις μπούκες του Λένον και του Νταφοε? Με άλλα λόγια ποιος φταίει για τα 3 μπαλάκια? Πάντως αν τρώγαμε εμείς 3 μπαλάκια από την Τότεναμ ξέρουμε ποιος θα έφταιγε...-ο Τσίγκερ!:)

χρατς 5: Οι μεταγραφές του γαύρου όντως μοιάζουν με ανέκδοτο αλλά ακούς κανένα να γκρινιάζει; αντίθετα, εμείς οι Παναθηναϊκάρες είχαμε βγάλει τον προγραμματισμό αστείο, ενώ οι πιο πολλές μεταγραφές είχαν ολοκληρωθεί από τις 26 Ιουνίου!
Χρατς 6: Εντάξει κάψαμε ήδη ένα παίκτη με 10ετή παρουσία στο Σαμπιονα, τουλάχιστον ας προσέξουμε λίγο παραπάνω τον Σουηδό!
Χρατς 7: Πάει κ ο Μάτος όπως κάποτε έφυγε ο Μινχ, ο Μίκλαντ, ο Κόλκα, ο Λυμπερόπουλος και κανένας δεν κατάλαβε γιατί . Ελπίζω να ξαναγυρίσει του χρόνου.

Ντεμης said...

Εύγε Γάττι, ήθελα να το γράψω κι εγώ το θέμα με τον Κυργιάκο και όπως πάντα με πρόλαβες! Α ρε Αλάνι μας, γι΄αυτό σε πάω!
Για τον Ηλυσιακό τι να πω.... είναι σκάνδαλο. Με το ζόρι συγχώνευση με την δεύτερη πιο άθλια ομάδα και περιοχή της Ελλάδας; Και αλλαγή έδρας; Μα δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος να σακατέψει το μπάσταρδο μητρόπουλο να ξεβρωμίσει λίγο η Ελλαδίτσα;
Αλλά θα διαφωνήσω για Σούμι και Πάμπλο. Ουστ! Ούτε να τους βλέπω μπορώ! Αν και στον μέσο παοκτσή όντως ταιριάζει αυτό το ανεγκέφαλο άμπαλο όργιο! (και πες μου ό,τι θες, ξέρω πως εσύ για κάποιο ανερμήνευτο λόγο τους συμπαθείς)

zouk said...

Εχουμε και ανακοινωσουλα απο τον Παναθηναικο.
Ποσο γελοιο ειναι να πας στα γραφεια μιας ομαδας για μια τελεσιδικη αποφαση χρηματων και να μην τα βρεις.Χαιρομαι που δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει αυτο το ατομο στον Παναθηναικο.Θυμαστε απο ποτε ειναι αυτη η υποθεση.Δεν τον γουσταρω καθολου τον Κυργιακο,πραγματικα.Οχι τωρα,απο τοτε.

Απο εκει και περα μακαρι να παρουμε ενα αμυντικο να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.

Αυτος ο Τζιολης τι καταλαβε που δεν δεχτηκε την προταση της Αταλαντας?

Stepas said...

@Ντέμης: Χίλια συγγνώμη αγαπητέ, αλλά όχι και άμπαλος ο Γκαρσία. Έλεος δηλαδη! Πες τον κακό χαρακτήρα, πες τον σκληρό παίκτη, πες τον ακόμα και βρώμικο και θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά όχι και άμπαλος. Έλεος δηλαδή! Μάλλον δεν τον έχεις παρακολουθήσει για να δεις με τι άνεση κρατάει την μπάλα και μάλλον δεν έχεις ακούσει ότι αυτός ο παίκτης έχει περάσει από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης βάσει ευρωπαϊκών τίτλων (Ρεάλ Μ. και Μίλαν).

Ντεμης said...

@ Stepas
OK, ανακαλώ. Όντως δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ, αλλά τι φταίω εγώ που ο ΠΑΟΚ είναι όλο στο συνδρομητικό; Δεν έχω λεφτά....
ΥΓ: μη σε ακούσει η Γκάττι να αποκαλείς την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μίλαν "μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης" χεχέ!

Stepas said...

@Ντέμης: Αυτό με το συνδρομητικό ξαναπέστο...

Ε γι’αυτό το διευκρίνισα: με βάση τους ευρωπαϊκούς τίτλους που έχουν πάρει. Ούτε εγώ τη γουστάρω τη Ρεάλ, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είναι μεγάλη ομάδα.

zouk said...

Stepa και Ντεμη λιγα με την Ρεαλ.Για να μην γινει εδω του Γκαρσια,χαχαχα.

gatti said...

@kakaskimos: Kαλώς τονε! Πού έχεις χαθεί εσύ; Από Μπανγκόκ μπαίνεις;
Και με τον καλό τον λόγο πάντα! :pp

Ετσι είναι οι οπαδοί! Βλέπουν πάντα την ...καμπούρα των άλλων και όχι τη δική τους. :)))

gatti said...

@paoad: Ετσι! Ας βρουν EΠΙΤΕΛΟΥΣ έναν στόπερ!

σκρατς 2: Ξύπνιοι είναι, αλλά όσο νάναι δεν τους αρέσει να βλέπουν τον Κατσούρ με τα πράσινα. Ανθρώπινο.

σκρατς 3: Καθόλου καλό δεν θα είναι να φύγει ο Πάμπλο! Πάμπλο και τα μυαλά στο μπλέντερ! Σιγά τώρα με τον Βιτόλο. Αυτός θα πλακωθεί με τον Βιεϊρίνια που του τη φυλάει από πέρσι για τον τραυματισμό του. Δεν είδες στη φωτο της παρουσίασης; Αλάργα αλάργα καθόντουσαν!

σκρατς 4: Πλάκα κάνεις τώρα που θα πουν κακό για τον Μέλμπεργκ; Εδώ ο κάπτεν Ιγκλο έσωσε και βέβαιο γκολ. Πάντως σοβαρά τώρα ο αδύναμος κρίκος δεν είναι ο Σουηδός, είναι ο Γ-αβραάμ. Δεν έχουν καταφέρει να συνδυαστούν καλά οι δύο τους. Μακάρι να μην τα καταφέρουν καθόλου! :p

Kαλά η αβάντα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι άλλο πράγμα. Για γέλια πραγματικά η κατάσταση. Και σέντερ φορ να τον βάλει ο Κετσπάγια πάλι το εγκώμιο θα του πλέξουν. Μη το ψάχνεις...

σκρατς 5: Αν γκρινιάζουν λέει; Για μπες σε κανα γαυρο-φόρουμ! Γενεές δεκατέσσερις τον περνάνε τον Χόχο! Τώρα αν εννοείς τους γαυρο-ΑΡΔ, αυτοί είπαμε! Παίρνουν γραμμή από τον Μώραλη για το τι πρέπει να γράψουν!

Δανεικός πάει ο Μάτος, οπότε αν μας αφήγει ...χρόνους ο τεντάς θα γυρίσει του χρόνου, μην ανησυχείς. Αν πάλι δεν μας αφήσει χρόνους ο τεντάς θα σημαίνει ότι πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε who cares;

gatti said...

@Ντέμης: To πας το αλάνι ε; Ε, θα μπορείς να το χαίρεσαι και φέτος στην ομάδα σου! Δεν το κουνάει από την ΑΕΚ!

Τον Ηλυσιακό πραγματικά τον λυπάμαι. Και τους ανθρώπους του και τους φιλάθλους του. Πού έμπλεξαν οι άνθρωποι! Σκάνδαλο πραγματικό! Τίποτα δεν αλλάζει σ΄ αυτόν τον οίκο ανοχής που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα λαμόγια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν...

Εεεεπ! Ολα καλά, σε αγαπάω, σε λατρεύω, αλλά κάτω τα χέρια από τον χάνδακα! Και όχι και άμπαλος! Είναι μεγάλος παίκτης με σπουδαία καριέρα. Ολα κι όλα!

Oσο για τον Σούμι, ήταν η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει ενδιαφέρον η Φόρμουλα Ενα. Οσο νάναι ένα όνομα σαν του Σουμάχερ ιντριγκάρει.

gatti said...

@zouk: Aνακοίνωση ο Σώτος, ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός, τη γεμίσαμε και σήμερα τη μέρα μας. Καναν παίκτη θα φέρουμε; Επί της ουσίας και οι δύο πλευρές έπραξαν το σωστό. Ανεξάρτητα από το τι πραγματικά έγινε και ο Κυργιάκος όφειλε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση, αλλά και ο Παναθηναϊκός να απαντήσει.

Ανεξάρτητα πάντως, από το πού βρίσκεται η αλήθεια, ο Κυργιάκος είπε το σωστό. Να πάρουμε έναν στόπερ επιτέλους να ησυχάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Νισάφι!

Μια αναμπουμπούλα, βέβαια, στα παιχνίδια μας με την ΑΕΚ θα την έχουμε. Από τη μια ο Κατσούρ, από την άλλη ο Κυργιάκος, θα γίνουν αρκετές ομορφιές.

Ο Τζιόλης μάλλον θέλει να μας σπάσει τα νεύρα...

Αυτή την αγάπη σου στη Ρεάλ δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα...

gatti said...

@Stepas: Σιγά βρε που θα πει βρώμικο τον Πάμπλο! Απλά είναι λίγο τζόρας. Τι να κάνουμε, είναι στη φύση του!

(Οτι πέρασε από τη Ρεάλ για καλό το λες; :pp).

Οσο για το συνδρομητικό καλά θα κάνετε και εσύ και ο Ντέμης να συνηθίζετε στην ιδέα ότι πρέπει να βάλετε Nova φέτος. Αλλιώς θα βλέπετε μόνο γαύρο!

gatti said...

@Ντέμης (again): Ούτε κουβέντα για τη φωτογραφία που έβαλα με το Πλιατσικούι σου! :pp

Eφυγε από την ΑΕΚ και τον ξέχασες...

zouk said...

Μεγαλη πορωση με την Ρεαλ.
Εχω τρελαθει που δεν θα εχει η Νοβα το Ισπανικο πρωταθλημα.Μετα απο τοσο πανηγυρι για τις μεταγραφες(ειδικα για τον Κακα,ο Ροναλντο αν και ειναι παιχταρα μου την σπαει και λιγο απο κατι χειρονομιες που ειχε κανει στην θυρα που καθομουν στην Λεωφωρο πριν αρκετα χρονια)δεν θα μπορω να τους βλεπω συχνα.Ευτυχως ενα παιχνιδι του Σαββατου το εχει το ΣΚΑΙ.

Δικιο εχει ο Κυργιακος στο οτι θελουμε στοπερ,στα αλλα αμφιβαλω,εχουμε κερδισει μια φορα δικαστικως οποτε δεν υπαρχει θεμα νομιζω,απλα παμε και για δευτερο γυρο δικων.Κλασσικος Ελληνας ο Κυργιακος που δεν θελει να παραδεχτει την ηττα του και την λαμογια του.Αλλα ο θεος τιμωρει.Τραυματιας ηταν την χρονια του euro.χαχαχα.Τα λεφτα που θα παρει η ΠΑΕ λιγο με νοιαζουν.Με ενδιαφερει ομως το ηθικο θεμα και δεν γουσταρω τετοια ατομα.Απ οτι φαινεται στην ΠΑΕ ειχαν καλη διαθεση να λυθει το θεμα με καποιον διακανονισμο,αλλιως δεν θα υπηρχε συναντηση.θα δουμε τι θα γινει στο μελλον.Μια φορα την πορτα την κλεινει στον Παναθηναικο.Μονο μην τον δω παλαιμαχο με πρασιινη φανελα γιατι θα βγαλω σπυρια,ας παιζει με την ΑΕΚ.

koutavaki said...

Πολύ ατυχές,κατά την άποψή μου πάντα,το σύνθημα για τον Κατσουράνη.Διότι αφ'ενός δε μας ήρθε από την ΑΕΚ αλλά από τη Μπενφίκα και αφ' ετέρου και από την ΑΕΚ να ερχόταν,ισχύει το "όποιος σκάσει τα περισσότερα" και όπως όλοι γνωρίζουμε,η ΑΕΚ δεν δύναται και για την ψυχή της μάνας του δε δουλεύει κανείς...
Αυτό το "τώρα και σε φιλικό",πες την αλήθεια,το πήρες από τους θιάσους που λένε "τώρα και στην πόλη σας"?Αυτό μου θύμισε!!!Μήπως υποννοείς και κάτι για τα συμπαθή θαλάσσια όντα???
Υ.Γ.:Μέχρι Δέλλας και Μπασινάς εκτός αποστολής και κάποιοι άλλοι...Ναι ρε Αντωνάκη,για σένα τα λέω.Θα αφήσεις τα κόκκαλά σου στο Καραϊσκάκη φουκαρά μου...Εδώ που τα λέμε,λίγο ψυχοπονιάρης να είσαι,άμα βλέπεις να έρχονται πίσω σου Πάρντο(πουλιά στον αέρα πιάνει ο κερατάς)και Κόβατς(no comments)και σε ρίξουν στο φιλότιμο...βράστα!Όχι,σοβαρά τώρα,έτσι που τον βλέπεις να ξεφυσάει δεν τον λυπάσαι ώρες ώρες?Να ανυπομονείς να φτιάξεις τους κρεμαστούς κήπους του Φαλήρου και να μη σε αφήνουν!Αντιλαμβάνεσαι το δράμα του?

Γιωργος Κεντρωτης said...

Εμείς πάντως το γλυτώσαμε το αλάνι, όπως επίσης και τον... υπερκινητικό Μπασινά. Τι να σου πώ! Αδαμάντινος χαρακτήρας ο Σωτήρης. Μιμόζα η αισχυντηλή!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Συγγνώμη, φιλτάτη, για το παραπάνω ποστάκι. Δεν μου πέφτει λόγος για το τί κάνατε και τί θα κάνετε με τον Κυργιάκο. Αλλά να, θυμήθηκα τα περισυνά μας καραγκιοζιλίκια και ίδρωσα πολύ. Χαίρε!

Ντεμης said...

Έλα βρε Gatti μου, πρέπει να πάρω το συνδρομητικό λες, ε; Δεν το γλιτώνω; Μα τι να κάνω που δεν βαστώ μπακκίρα.... ήδη πληρώνω ένα από Κύπρο για να βλέπω την Μεγάλη Κυρία (αχ τι πίκρα κι αυτό φέτος), έχει και ταινίες. Να σου πω την αλήθεια - κι ελπίζω να μη με πάνε μέσα! - έχουμε το "πιάτο" για να πιάνω Ρωσσία και προσπαθούμε να υποκλέψουμε κάτι κωδικούς κλπ της Νόβα αλλά.... τίποτα ως τώρα. Βρε τους άτιμους! Πόσο κάνει το μήνα φέτος, ξέρει κανείς;
ΟΚ για τον Γκαρσία, αλλά τώρα θα σε ξαναπικράνω χειρότερα, χεχέ! Πόσο ωραία τα λέει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Ντέρμπυ ο Γκότζος! Εγώ τον βρίσκω ορθότατο και συμφωνώ και για ό,τι γράφει για Γκούμα κλπ. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για Γκοτζίλες, εγώ ως αντικειμενικός τον βρίσκω καλύτερο απ΄όλους! (σόρρυ!)
ΥΓ: αχ μωρέ, καθόλου δεν το ξέχασα το Πλιατσικούι, μακάρι να τα πάει και καλά στην Ευρώπη. Και η φωτό τέλεια, βλέπω τα ξανα-"πείραξε" τα μαλλούθκια του, την έσωσα! Δεν σχολίασα γιατί μετά θα έπρεπε να σχολιάσω και την άλλη φωτό με Μάκο, Κυργιάκο και τον άλλον (Ταχτσίδης;) και αυτό που πιάνουν όλοι μαζί εν ρυθμώ, και θα ξέφευγα τελείως! Τι να λένε άραγε εκεί; Εξαιρετική επιλογή εσταντανέ! Φιλιά!

kakaskimos said...

Μερικά αεροδρόμια διαθέτουν ασύρματο internet σε λογικές τιμές και ταχύτητες και γίνεται η στάση υποφερτή.
Ευτυχώς στην παραλία δεν έχει internet, οπότε δεν θα κάνω πικρόχολα σχόλια.
Καλές διακοπές

gatti said...

@zouk: Tη γνώμη μου για τον Ρονάλντο την έχω γράψει πολλές φορές. Τον αναγνωρίζω σαν παίκτη, με εκνευρίζει αφόρητα σαν χαρακτήρας. Ευτυχώς πήγε στη Ρεάλ. Φαντάζεσαι να πήγαινε στην Μπάρτσα; Θα είχα χάσει τον ύπνο μου! (Λέμε τώρα...).

Τελικά έγινε αυτό που όλοι φανταζόμασταν. Πήγε να τα βρει για τα λεφτά της δικαστικής διαμάχης προκειμένου στη συνέχεια να συζητήσει τη μεταγραφή του, δεν τα βρήκε και χάλασε η δουλειά, οπότε έπρεπε μετά να πουλήσει ΑΕΚοφροσύνη. Εγώ πάντως πιστεύω ότι πήγε να συζητήσει εν γνώσει της ΑΕΚ που θα καλοέβλεπε μια "τράμπα" με τον Μάντζιο. Δεν ξέρω αν στη διοίκηση της "Ενωσης" χάρηκαν όσο οι οπαδοί τους για την παραμονή του Sotis. Είναι άγνωστο αν θα μπορούν να τον πληρώσουν για 4 χρόνια, άσε που πιστεύω ότι ο Μπάγεβιτς δεν πολυκαίγεται κιόλας γι΄ αυτόν. Αυτά βέβαια είναι δικές μου εκτιμήσεις.

Από εκεί και πέρα δεν θα απαξιώσω τον Κυργιάκο επειδή μένει στην ΑΕΚ, τον θεωρώ πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά δεν τρελαινόμουν στην ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Ξαναζεσταμένο φαγητό...

gatti said...

@koutavaki: Aτυχές - ξε-ατυχές έτσι νοιώθουν και είναι ανθρώπινο. Νομίζω ότι κι εμείς κάτι ανάλογο θα αισθανόμασταν κι ας είχε μεσολαβήσει κάποια ξένη ομάδα ενδιάμεσα.

Κάπως έτσι μου ήρθε "τώρα και σε φιλικό" όπως τα λες. Εγώ τι να υπονοώ; Με τον γαύρο στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να υπονοήσεις. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα! :pp

YΓ. Τον μάτιασες τον Αντωνάκη και είχε ενοχλήσεις. Αν και μέχρι τον αγώνα με τους Μολβαδούς θα είναι μια χαρά φαντάζομαι. Εγώ πάντως πιστεύω ότι κακώς αποφάσισε να μείνει και αυτή τη χρονιά. Εχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Εχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι πολύ κακός φέτος. (Λες να είναι ευσεβείς πόθοι;).

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Εχετε όμως κι εσείς κάτι αγκυλώσεις! Πάρτε τους και τους δύο να μπορούμε να τους βρίσουμε άνετα!!! Τώρα που ο Κυργιάκος είναι στην ΑΕΚ ζορίζομαι. Ενώ αν ήταν σε σας, θα μου ερχόταν αυθόρμητα! :)))

gatti said...

@Ντέμης: Μάλλον θα πρέπει να τα σκάσεις φέτος να το πάρεις το συνδρομητικό. Κανα σαραντάρι ευρώ είναι νομίζω για Φίλμνετ και Σουπερσπορτ1. Χωρίς πιάτο, μόνο τον αποκωδικοποιητή. Εκτός αν δεν τα δίνουν πια χώρια, δεν ξέρω εγώ έχω από το 1995 το απλό και δεν σκέφτηκα να βάλω πιάτο.

Και μόνο που λες ότι συμφωνείς (εσύ ως αντίπαλος οπαδός) με τον Γκοτζίλα είναι λόγος για να πιστεύουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί ότι τα λέει όλα λάθος. Για σκέψου το λιγάκι...


Αλλαξε χτένισμα το Πλιατσικούι, πράγματι! Το ξέρεις ότι τον θέλουν για να κάνει το μοντέλο στη Γερμανία; Εχει κάνει θραύση!

Τι πήγες και είδες βρε στη φωτο! Εγώ γιατί δεν το σχολίασα νομίζεις αυτό που πιάνουν; ε; Ε; :ppp (Eίπα να μην σας τη στερήσω, αλλά ήθελα και να δω ποιοι έχουν ...παρατηρητικότητα!) :))))

gatti said...

@kakaskimos: Εσένα σε έχω ικανό να στέλνεις και από την παραλία! :)))

Nα περάσεις κι εσύ καλά στις διακοπές σου και να ξεκουραστείς!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αν κατάλαβα καλά, ψάχνεις ευκαιρία να βρίζουμε μαζί τον ίδιο παίχτη! Μας έχει φύγει και ο... Καφές!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Τον Κυργιάκο τον συμπαθούσα πολύ! Επομένως, ο μόνος λόγος για να τον βρίσω θα ήταν να πάει στον γαύρο...

Αφού δεν πήγε...