Thursday, October 1, 2009

Πίνω μπάφους και προπονώ



Τον Ρουμάνο απωθώ, πίνω μπάφους και προπονώ
τι κι αν με λένε βοηθό, πίνω μπάφους και προπονώ


οοοοο πίνω μπάφους και προπονώ
οοοοο πίνω μπάφους και προπονώ
εεεοοο πίνω μπάφους και προπονώ
εεεοοο πίνω μπάφους και προπονώ


με φωνάζουνε τρελό γιατί πίνω μπάφους και προπονώ
για την τακτική αδιαφορώ πίνω μπάφους και προπονώ


οοοοοοοο πίνω μπάφους και προπονώ
και εσύ και εγώ, πίνω μπάφους και προπονώ
τι κι αν με λένε βοηθό, πίνω μπάφους και προπονώ
για όλα τα άλλα αδιαφορώ, πίνω μπάφους και προπονώ
πότε θα βάλω τον μικρό (Νίνη) πίνω μπάφους και προπονώ
είναι πάλι χώμα ο Καντέ, πίνω μπάφους και προπονώ
αλλά έχει κέφια ο Σισέ (χα!) πίνω μπάφους και προπονώ
και φέρνει βόλτες κυριλέ πίνω μπάφους και προπονώ



οοοο πίνω μπάφους και προπονώ
το παίζετε εσείς προπονητές πίνω μπάφους και προπονώ


εγώ δεν είμαι καβγατζής γιατί πίνω μπάφους και προπονώ
είμαι της μπάλας εραστής γιατί πίνω μπάφους και προπονώ
όλη μέρα είμαι εδώ πίνοντας μπάφους και προπονώ


οοοο πίνω μπάφους και προπονώ
οοοο πίνω μπάφους και προπονώ


Ρε τι ήταν πάλι αυτό! Δηλαδή μια μέρα ήρεμη δεν μπορούμε να περάσουμε; Είναι δυνατόν να γίνεται ολόκληρο θέμα ένα επεισόδιο που είχε ο Τεν Κάτε με έναν Ρουμάνο εικονολήπτη στο Βουκουρέστι; Εχουνε λαλήσει όλοι; Κι εντάξει οι Ρουμάνοι από την πλευρά τους καλά κάνανε. Ιντριγκαδόρικο ήτανε το θέμα. Τι είναι δηλαδή πιο πιασιάρικο; Δυο - τρεις κλισεδιάρικες δηλώσεις ενός προπονητή για ένα επικείμενο ματς που είναι όλες λες και έχουν βγει από καρμπόν ή κανα δυο μπουκέτα; Θα μου πεις μπουκέτα δεν πέσανε. Ενα σπρώξιμο μόνο έριξε ο τεντάς. Κι αυτό όμως αρκούσε.

Κι αρχίσανε τώρα μετά από τους Ρουμάνους να ασχολούνται και οι δικοί μας. Σου λέει έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του, αλλά όσο δεν χάνει ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να τον ακουμπήσουμε, θα εκτεθούμε. Το επεισόδιο όμως μια χαρά τους έκατσε. Δεν μπορείς λέει κύριε τεντά να αφήνεις τα νεύρα σου να εκδηλώνονται από την στιγμή που εκπροσωπείς μια ομάδα. Που φοράς το σήμα της και πηγαίνεις μαζί της στο εξωτερικό. Οφείλεις να είσαι τύπος και υπογραμμός! Για να μην την εκθέτεις!

Μπα; Σοβαρά ρε; Δηλαδή ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του; Τον πρίγκιπα τον είχατε ξεχάσει με εκείνο τον Μυριανάκη; Που τον είχε ειρωνευτεί στο αεροδρόμιο μετά από μια ήττα και τον είχε πλακώσει ο Μπάγεβιτς στο ξύλο; Ο δικός μας στην τελική δεν τον πλάκωσε στο ξύλο. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έτσι χλεμπονιάρης που ήταν ο Ρουμάνος, είναι ζήτημα αν θα έμενε κάτι από αυτόν.

Απλά του είπε να τον αφήσει ήσυχο. Τις δηλώσεις του τις είχε κάνει ωραία και καλά και ήθελε ο Χριστιανός να καπνίσει με την ησυχία του το τσιγαράκι του. Κι ενώ του είπε να φύγει, αυτός συνέχιζε να του βάζει το καβλιτζέκι στη μούρη. Δηλαδή εσύ αν βρισκόσουν ωραία και καλά σε ένα μέρος και ερχόταν κάποιος με κάμερα και σε τραβούσε και του έλεγες ότι σε ενοχλεί κι αυτός συνέχιζε δεν θα τον πλάκωνες στα μπινελίκια; Και στο ξύλο θα τον πλάκωνες μη σου πω.

Κι έπειτα είναι και το άλλο. Εχεις ιδέα τι θα πει άνθρωπος χαρμάνης; Να θέλει να τραβήξει τη τζούρα του και να μη μπορεί; Εχεις δει την Κανέλλη όταν την φωνάζουνε στα παράθυρα πώς ντουμανιάζει και δεν καταλαβαίνει ούτε από απαγόρευση ούτε από τίποτα; Και μιλάμε τώρα ότι δεν αντέχει η Λιάνα χωρίς τσιγάρο, που πόσο να κρατήσει η παραμονή της στο παράθυρο; Πέντε λεπτά; Δέκα;

Φαντάσου τώρα ότι ο τεντάς είχε μείνει χωρίς τσιγάρο σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Και με το που βγήκε έξω τον περίμεναν και για τις δηλώσεις. Αφού ξεμπέρδεψε και μ΄ αυτές, έχει το δικαίωμα ο άνθρωπος να πάει μετά να καπνίσει με την ησυχία του. Και δεν φτάνει που πρέπει να βγει έξω, σε ανοιχτό χώρο για να καπνίσει, σαν τον ψωριάρη. Πας εσύ και τον τσιγκλάς κι ενώ σου μιλάει ευγενικά δεν καταλαβαίνεις. Ε, δεν θα γυαλίσει μετά το μάτι του; Του τεντά δεν ξέρω αν γυάλισε, γιατί φορούσε και το γυαλί, αλλά άμα σκεφτείς ότι τον φωνάζουνε volcano, ε μία λάβα θα ξεχύθηκε όσο να πεις. Πάλι καλά δηλαδή που δεν του πήρε την κάμερα να του τη βάλει πουθενά!

Και η πλάκα είναι ότι το θέμα είχε και συνέχεια. Εγινε ό,τι έγινε στο αεροδρόμιο και οι Ρουμάνοι το συνεχίσανε στη συνέντευξη Τύπου. Με κάσκα πήγε ο χλιμίντζουρας ο Ρουμάνος για να δώσει συνέχεια. Το ζητούσε δηλαδή ο οργανισμός του το ξύλο, αλλά τελικά δεν το άρπαξε. Τον βγάλανε έξω οι της ΟΥΕΦΑ κακήν κακώς.

Πήγε όμως μια Ρουμάνα και ρώτησε τον τεντά. "Θα τα κάνατε αυτά σε μια δυτικοευρωπαϊκή χώρα;" Τώρα τι να της πεις κι αυτής; Οτι σε μια δυτικοευρωπαϊκή χώρα αν του αλλουνού του έλεγες ότι ενοχλεί θα είχε το στοιχειώδες μυαλό να καταλάβει και θα αποχωρούσε; Και πως αν ήταν γκάου και δεν καταλάβαινε θα αναλάμβανε να του δώσει να καταλάβει κάποιος αρμόδιος;



Τέλος πάντων, αρκετά ασχοληθήκαμε. Το βράδυ είναι το ματσάκι. Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε τελικά στην επόμενη φάση και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός μια εικόνα αντάξια του ευρωπαϊκού του ονόματος. Γιατί είπαμε ότι φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες στην Ευρώπη. Γι΄αυτό δεν ξέρω τι θα κάνεις κύριε Τεν Κάτε, τι πειράματα και τι αλχημείες, αλλά θέλω να δω την ομάδα να παίζει μπάλα και να μη χάσει. Αυτά...


Είπε: "Oπως βλέπετε ανήκω στην κατηγορία των βαρέων βαρών και δεν τα βάζω με κάποιον από την ελαφρών βαρών".

Eννοούσε: "Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' τη ζωή σου. Μια νύχτα απ' τη δική μου ολόκληρη η δική σου".

Eίπε (για το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου): "Θα μοιάζει με προπόνηση, γιατί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά είναι ένα σοβαρό παιχνίδι. Μια φορά στην καριέρα μου έζησα παιχνίδι χωρίς θεατές. Είναι παράξενη αίσθηση, ακούγονται τα πάντα. Είναι πλεονέκτημα για μας, αλλά δεν σημαίνει και πολλά".

Eννοούσε: To μόνο που με απασχολεί είναι που θα ακούγονται τα μπινελίκια που θα ρίχνω...

Είπε (ερωτηθείς για το αν η Ντιναμό είναι καλύτερη ομάδα από τη Γαλατάσαραϊ): "Aυτό θα το απαντήσω μετά από το ματς. Είναι σίγουρα μια καλή ομάδα. Την είδαμε με τη Στεάουα και τη Στουρμ. Θα είναι δύσκολο, αλλά κι εμείς έχουμε καλή ομάδα".

Εννοούσε: "Αν φάμε παραπάνω από τρία, θα πω ότι είναι πολύ καλύτερη από τη Γαλατά. Αν την κερδίσουμε πάλι θα πω ότι είναι καλύτερη από την Τουρκάλα για να αποκτήσει αξία η νίκη μας".

Είπε: "Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου, αλλά θέλουμε τη νίκη. Εμείς πάντα για τη νίκη παίζουμε, δεν κατεβαίνουμε ποτέ με στόχο την ισοπαλία, η οποία όμως δεν θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα".

Εννοούσε: "Εμένα το πρωτάθλημα μου ζήτησαν. Σιγά μην είναι ματς ζωής ή θανάτου. Επειδή ήρθαμε στα Καρπάθια; Με τη Διναμό παίζουμε, δεν παίζουμε με το Δράκουλα. Εμείς πάντα για τη νίκη παίζουμε, άσχετα αν δεν μας κάθεται. Ποτέ δεν παίζουμε για την ισοπαλία. (ε, ψιτ, παιδί! Μη με τραβάς προφίλ γιατί η μύτη μου μοιάζει με του Πινόκιο)."




Scratch: Λέει ακροατής σε ραδιοφωνικό σταθμό (δεν θυμάμαι ποιον): Από εδώ και στο εξής ο Χενκ Τεν Κάτε θα λέγεται Χενκ Καράτε.

Scratch 1: Καλά που έλειπε ο Σισέ. Ετσι και ήταν ο Γάλλος στη θέση του τεντά, θα του την έδινε του Ρουμάνου να τη φάει την κάμερα.

Scratch 2: Ε όχι και πρότυπο, τεντά μου! Μη λέμε κι ό,τι θέμε! Εδώ οι μισοί καλά καλά δεν έχουν παραδεχτεί ότι είσαι προπονητής, θα σε έχουν και για πρότυπο;

Scratch 3: Πώς το είπε ο Ζίκο(υ); Αδικήθηκε ο γαύρος επειδή ήταν Γάλλος ο διαιτητής; Χοχοχο.




Τόσα μου τα έκανε ο Ρουμάνος!


Τσουρέκια; Ποια τσουρέκια;

24 comments:

eforas said...

Κακή συνήθεια τελικά το τσιγάρο. Είδες τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει; Τέλος πάντων (όχι τάσων), πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα, αλλά (όσο γάβρο και να με θεωρείς) περισσότερο θέλω τη νίκη τη Δευτέρα (δεδομένου ότι την Κυριακή θα νικήσει η δημοκρατία). Καλημέρα και με τις νίκες!

Scratch Τα πρι-γκέιμ σου (ήταν και) είναι απολαυστικά! Μη σταματάς να μας... εκπλήσσεις!

koutavaki said...

Σε 4-5 μέρες κλείνω δύο μήνες απεξάρτησης μετά από 4 χρόνια καπνίστρια(από 28/7/2005!εντυπωσιαστήκατε που το θυμάμαι?μπράβο,αυτό ήθελα).Πέρα από την πλάκα δύσκολη φάση το χαρμάνιασμα παιδιά.Όχι μόνο καπνίζεις ό,τι ώρα να ΄ναι και όπου να ΄ναι,αλλά καπνίζεις και πλατάνι που λέει ο λόγος!Επίσης όποιος είναι καπνιστής μπορεί να καταλάβει ότι μερικές φορές το τσιγάρο(ειδικά όταν είμαστε αγχωμένοι ή φοβόμαστε-γκουχ γκουχ!)μπορεί να γίνει πολύ προσωπική υπόθεση.Άρα τον δικαιολογώ απόλυτα!Μα κι αυτός ο παπαράτσι τι έβλεπε πια που δεν το είχε ξαναδεί???Σιγά τα ωά!
Υ.Γ:Άσχετο αλλά μια και ανέφερε τις εκλογές ο eforas,ακούστε ξεφτίλα!Έχουν πάρει σβάρνα τις πολυκατοικίες και πετάνε φακέλους.Τους ανοίγεις και βλέπεις 5-6 ψηφοδέλτια,έτοιμα,σταυρωμένα!!!Το γελοίο δε είναι ότι δίπλα έχουν ρίξει φυλλάδια του κόμματος(και καλά να δούμε το πρόγραμμα πριν αποφασίσουμε)και εκτός αυτού,στην πολυκατοικία μου που έχει 4 διαμερίσματα(φαίνεται και από τα κουδούνια αυτό)οι φάκελοι ήταν τουλάχιστον 7!Για 7 άτομα 35 ψηφοδέλτια.Αυτό είναι που λένε θα ψηφίσουν και τα δέντρα!Έχετε κι εσείς τέτοια καραγκιοζιλίκια,γιατί εδώ πρώτη φορά γίνεται αυτό!!!

Γιωργος Κεντρωτης said...

"Ε όχι και πρότυπο, τεντά μου! Μη λέμε κι ό,τι θέμε! " Αυτό είναι δικό σου και είναι θαυμάσιο. Καλημέρα.

tzonakos said...

Το πήρε τ αυτί μ' το επεισόδιο δεν ξερω λεπτομέρειες, ξέρω οτι περιμένω να παίξουν καλή μπάλλα αντάξια του ονόματος του ΠΑΟ.
Καλημέρες και καλό μήνα.

Elpis Cameraman said...

Πετυχημενο!!!

mamma said...

Εξαίρετο ποστ! το φχαριστήθηκα!

Καλή τύχη σήμερα :)

paoad said...

...Αν δεν έρθει το διπλόοοοοοο, (δέ) πίνω μπάφους και παίζω προ.

...δεν θα βάλω επιθετικόοοοοο, (δε) πίνω μπάφους και παίζω προ.

...θα με κάνει καρδιακό, (δε) πίνω μπάφους και παίζω προ

gatti said...

@eforas: Oντως, κακή συνήθεια το τσιγάρο, αλλά τι να κάνουμε που μερικοί δεν μπορούν χωρίς αυτό;

Κι εγώ περισσότερο θέλω τη νίκη τη Δευτέρα απ΄ ό,τι σήμερα (λες να γίνομαι κι εγώ γαύρος;).

Δεν με ενοχλεί αν δεν κερδίσουμε σήμερα. Αλλά δεν θέλω να δω μια άσχημη εικόνα της ομάδας.

Scratch: Eυχαριστώ!

Scratch 1: Ενα ...θεματάκι με τον ...Παντούρου το έχουμε έτσι; :pp

gatti said...

@koutavaki: Tα κατάφερες και το έκοψες; Μπράβο σου! Εγώ ευτυχώς δεν κάπνισα ποτέ αν εξαιρέσεις την τελευταία τάξη του λυκείου και το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο. Δεν το σήκωνα όμως και το παράτησα νωρίς. Αλλά φίλους καπνιστές έχω και κάποιους από αυτούς μανιώδεις κι επειδή ξέρω πώς λειτουργούν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του Τεν Κάτε.

ΥΓ. Κι εμείς έχουμε γεμίσει φυλλάδια στην πολυκατοικία. Αλλά τόσο ...μαζόχα να τα ανοίγω δεν είμαι (μπηχτή! :ppp).

Σοβαρά έχουν μέσα σταυρωμένα ψηφοδέλτια; Ε καλά έχουν ξεφύγει! Επίσης παίζεται παιχνίδι με sms. Στέλνουν με το κιλό sms στον κόσμο. Αγοράζουν λέει από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πακέτα μηνυμάτων και οι εταιρίες αναλαμβάνουν να "βομβαρδίσουν" όλόκληρες περιοχές. Ασε τώρα τις γελοιότητες που γράφουν! "Αυτή την Κυριακή, μη με ξεχάσεις". Μέγιστη ξεφτίλα. Σαν τα 090 μοιάζουν!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Ε, πού και πού γράφω κι εγώ κάποιο καλό! :))))

gatti said...

@tzonakos: Kι εγώ αυτό περιμένω. Να τιμήσουν το ευρωπαϊκό τους όνομα. Δεν με νοιάζει η πρόκριση. Με νοιάζει η εμφάνιση.

Καλημέρα, καλό μήνα και σε σένα!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!

gatti said...

@mamma: Nάσαι καλά mamma μου!

Με τη νίκη! :)))))

gatti said...

@paoad: Aχ, ζόρια που τραβάς κι εσύ paoad μου!

Αν είναι νάρθει (το διπλό) θε να 'ρθεί. Αλλιώς θα προσπεράσει!

:))))

pensierix said...

Να δω τον Τεντά να τραγουδάει το "Χόρτο μαγικό" ενώ πίνει μπάφους και προπονεί και τι στο κόσμο! Κι αν είναι να μας κάνει να παίζουμε σαν ομάδα Pro, ας πιεί ό,τι κυκλοφορεί και καπνίζεται στο φυτικό βασίλειο...Βέβαια, ακόμα και στο Pro δεν είναι όλα ρόδινα...Εκεί που οι υπόλοιποι παίκτες, πατώντας το τριγωνάκι, κάνουν κάθετη πάσα, ο Κάρα περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, βουτάει και παίρνει φάουλ...

Paoad, με 3-4 τζούρες ξέρεις τι ανάπτυξη έχουν να δουν τα ματάκια σου; "Πολύ όμορφη η πράσινη φανέλα της Μπαρτσελόνα!", "Ο Μπιάρσμιρ είναι αυτός ή ίσιωσε το μαλλί ο Πουγιόλ;", θα λες...

ΥΓ
Τελικά, στις συνεντεύξεις τύπου ο Τεντάς πάει για να μας πει τι είναι και τι όχι...Είναι εραστης (ωχ, έρχεται ο coachp!) και όχι καβγατζής. Είναι νικητής και όχι επιζών...

ΥΓ1
Η gatti δεν ποστάρει. Ζωγραφίζει...Δε μπορεί, κάποια ουσία θα παίρνει κι αυτή γιατί τόσος οίστρος δεν εξηγείται διαφορετικά...

coachp said...

καθαρίζω τα μάτια μου καλά, για να προλάβω να δω τις επελάσεις των μπακ που θα βάλει ο εραστής και καπνιστής Ολλανδός...
Βυντρα απο τη μία, Καντε απο την άλλη. Κατι κουρσες που θα κάνουν και πάλι οι άτιμοι.

Οσο για το περιστατικό με τον καμεραμαν; Καλά απαντάει ο Ολλανδός και το γελοιοποιεί το περιστατικό με το χιούμορ και την προσωπικότητα που διαθέτει, αλλά ρε συ gatti, δεν είναι και λογική η κινηση που κάνει. Μαλακία του είναι. Ακόμη και σε αυτο, να τον καλύψεις πας. Α πα πα, τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδάκι μου...

pensierix said...

Ηρθε, ήρθε!!!

:)))))))

gatti said...

@pensierix: Και το δικό μου όνειρο είναι να τον δω να τραγουδάει το "χόρτο μαγικό". Ας μας κάνει να παίζουμε σαν ομάδα Pro κι ας κάνει και ο τυπάρας τα δικά του, δεν τρέχει τίποτα.

Να μας προκύψει η Μπάρτσα verdeblanca; Δεν είναι κακό! Αλλά ο Μπίαρσμιρ - Πουγιόλ; Εχεις απίστευτη φαντασία! :)))

YΓ. Προσπαθεί ο τεντάς να μας πει πράγματα, αλλά εμείς δυσκολευόμαστε...

ΥΓ1. Δεν παίρνω ουσίες (προς το παρόν, γιατί με βλέπω σύντομα!). Kοίτα όμως με τι υλικό δουλεύω! Εμπνέει ο τεντάς με τις ατάκες του, πώς να το κάνουμε!

gatti said...

@coachp: Και ποιον να βάλει ρε κόουτς; Εχει μείνει κανείς; Αφού έκανε τα ...βουντού του ο Λουκάς και έπεσε περονόσπορος στην άμυνα!

Ελα καημένε που πάω να τον καλύψω! Καλά ούτε αυτό κατάλαβες ότι είναι χιουμοριστικό ποστ; (τι κάνω στραβά ρε γαμώτο;).

Ηταν ατυχές περιστατικό αυτό, καλύτερα να έλειπε. Αλλά αφού έγινε τι να κάνουμε; Να βγάζουμε χολή σαν τον Ασημακόπουλο; (Πρόσεξε γιατί πολύ συμφωνείς μαζί του τελευταία, να το κοιτάξεις αυτό...).

gatti said...

@pensierix (again): Σιγά που δεν θα ερχόταν! :))))

coachp said...

Μου γάμησες την ψυχολογία τώρα. Χειρότερο δεν θα μπορούσες να μου πεις οτι ταιριάζω στις απόψεις του.
Το κακό για σένα βέβαια, αφού ξερεις πως συνάδουν οι αποψεις μας, είναι οτι τον ακούς... Για όνομα της Παναγίας. Εσύ και ο κολλητός μου έχετε τέτοια βιτσια. Τι ακούει ο ανθρωπος ρε παιδάκι μου....(γενικοτητα ειν'αυτό)

paoad said...

κοίτα ρε που έσπασε και το διπλό της Μπενφίκα... παιδιά, από εδώ και πέρα ότι λέω, εσείς θα παίζετε τα αντίθετα. Είπα ότι η Αλκμααρ είναι καλή ομάδα- χώμα η Αλκμααρ, είπα για τη σταντάρ- μια απ τα ίδια, είπα για το άχαστο διπλό της μπενφίκα κ σήμερα τσιμπιόμουν για να δω αν ζω έναν εφιάλτη.

Χάλια η σημερινή μέρα- κ όχι μόνο στοιχηματικά- αυτό είναι το λιγότερο. Στον αγύριστο να πάει!

gatti said...

@coachp: E, αφού λέτε τα ίδια, τι να κάνω; Να μη στο πω;

Βίτσια - ξε-βίτσια εγώ τις εισαγωγές του Ασημακόπουλου δεν τις χάνω. Την εκπομπή δεν την ακούω όλη, αλλά την ...είσοδό του στη σκηνή την παρακολουθώ με προσοχή!

gatti said...

@paoad: Σα δεν ντρέπεσαι, να στέλνεις τον κόσμο στον κουβά! :ppp