Wednesday, October 28, 2009

Υγεία



Υγεία!

Την έβλεπες παντού:

Στους πανηγυρισμούς των παικτών στο γρήγορο γκολ του Ρούκα.

Στο πλατύ χαμόγελο του Κώστα Αντωνίου στην κερκίδα μετά το γκολ του Κροάτη.

Στο παρατεταμένο στιγμιότυπο με τις αγκαλιές Σισέ και Νίνη στο κέντρο του γηπέδου λίγο πριν τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην τρελή χαρά του "μικρού" (να τολμήσω να πω ότι βλέπουμε ξανά έναν "μεγάλο μικρό" στην Πανάθα;) στο γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στα γέλια του όταν οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για να πανηγυρίσουν μαζί του.

Στα χαμόγελα των Τεν Κάτε και Αναστασίου στον πάγκο μετά το γκολ του "Ελ Νίνιο".

Μα, πού κρύφτηκε τελικά αυτό το κακό κλίμα που τόσο καιρό μας πληροφορούν πως υπάρχει στην ομάδα; Εγινε καλά ο ασθενής;


Το παιχνίδι βέβαια δεν αντέχει σε κριτική. Ο Εορδαϊκός ήταν πολύ αδύναμος για να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ σοβαρός (μετά το δικό του περσινό κάζο, αλλά και το χθεσινό κάζο του γαύρου) για να την πατήσει. Ηρθε και το γρήγορο πρώτο γκολ από τον Ρούκα που αποδεικνύεται παίκτης κυπέλλου για να λύσει με το "καλημέρα" τα πόδια των παικτών.

Η ομάδα έχει τεράστιο βάθος πάγκου, έμειναν στην Αθήνα Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσούρ, Σάλπι και δεν έτρεξε μία.

Το ξέσπασμα Τεν Κάτε έκανε τους ΑΡΔ να αναδιπλωθούν και μας άφησαν στην ησυχία μας. Παράλληλα, συσπείρωσε τους παίκτες και αυτό είναι φανερό στις κινήσεις τους.


Από εκεί και πέρα:

Πολύ βελτιωμένος ο Ρουκάβινα, ειδικά στα τελειώματά του, του ταιριάζει να παίζει πίσω από τον φορ.

Φοβερός ο Νίνης, το πιτσιρίκι όσο πάει και γίνεται καλύτερο, χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει μπάλα.

Ο Σισέ δεν σκόραρε, αλλά άνοιγε διαδρόμους στους συμπαίκτες του, αφού τραβούσε κοντά του δυο και τρεις αντιπάλους.



Ο Γιούρκας δεν είναι ακόμα έτοιμος και επιπρόσθετα είναι αγχωμένος. Αμυντικά δεν απειλήθηκε η ομάδα για τον δούμε, επιθετικά έδειξε πράγματα από το παρελθόν, αλλά ακόμα θέλει δουλειά.

Ο Λάζαρος ήταν ο μόνος που χάλασε την καλή εικόνα, θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, διαφορετικά δεν τον βλέπω να ...μακροημερεύει στην ομάδα.


Κατά τ΄ άλλα ήταν μια νίκη με "σβηστές μηχανές" σε ρυθμό προπόνησης. Κρατάς μόνο την πρόκριση, το καλό κλίμα, τη συσπείρωση κόσμου και ομάδας και προχωράς παρακάτω.





Scratch: Eίναι δυνατόν να αποδοκιμάζεται ο Σισέ από τους Κοζανίτες στην έξοδό του; Ο θόρυβος από το παιχνίδι στον Βόλο δεν τους έμαθε τίποτα; Αντί να χαίρονται που είδαν από κοντά έναν τέτοιο παίκτη... Πόσο πίσω είμαστε τελικά σαν χώρα...


Scratch 1: "Ολα τα λεφτά" ο παίκτης που έπεσε κάτω από φάουλ του Σισέ. Μόλις σηκώθηκε τσαντισμένος, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γάλλο, το ξανασκέφτηκε, σου λέει πώς να βρίσω κατά πρόσωπο έναν παίκτη - σταρ και μόλις γυρίζει από την άλλη να φύγει, αρχίζει το μπινελίκωμα: "To σπιτάκι σου γ#$##@$##@!".

34 comments:

island said...

Να στα πω ρε γατάκι γιατί πνίγομαι.

Τόσο καιρό διαβάζω και ακούω παπαριές. Και μιλάμε για παπαριές μεγέθους Μαμούθ και βάλε. Γιατί στις παπαριές μόνο ο σύλλογος του Πειραιά έχει έμπνευση. Και μόνο αυτός. Μέσα σε ένα μήνα έχει βαφτιστεί ο αναμορφωτής και ο γαμάω προπονητής ο Ζίκο. Μέσα σε ένα μήνα ο Μήτρογλου έχει βαφτιστεί ισάξιος και, άκουσον άκουσον, ανώτερος του Κοβάσεβιτς!!!!!!!!!!!! Μέσα σε ένα μήνα το συνονθύλευμα του Πειραιά παίζει μπαλάρα επιπέδου τουλάχιστον Μπαρτσελόνας. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και τα πρωτοσέλιδα καθώς τον βγάζουν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!!!!!! Μέσα σε ένα μήνα ο μάγος Ζίκο κατάφερε να καλύψει αδυναμίες που τις βλέπει και μια νυχτερίδα την ημέρα. Μέσα σε ένα μήνα ο Χοχός άλλαξε τον ρου της ιστορίας του λιμανιού απολύοντας τον Κετσπάγια και προσλαμβάνοντας τον μάγο-Ζίκο. Και έτσι ο Χοχός σε ένα μήνα έγινε τσάμπα Θεός(το τσάμπα ξέρεις που πάει).

Στην αντίπερα σε ένα χρόνο ο Τεντάς έχει απαξιωθεί ακόμα και απο τους ίδιους τους Παναθηναϊκούς. Τέτοιος πόλεμος σε προπονητή του ΠΑΟ δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Ο ΠΑΟ έχει γίνει ομαδούλα που δεν αντέχει στα δύσκολα. Ο Σισέ είναι κουτσός, παλτό, άμπαλος, μυρωδιάς και μπροστά στον Μήτρογλου- Κοβάσεβιτς μην χαρακτηρίσουμε καλύτερα το χάος που υπάρχει. Μέσα σε ένα μήνα ο ευνοημένος από την διαιτησία είναι ο ΠΑΟ ενώ ο αδικημένος ο Χοχός!!!!!!!!!!!!

Αυτοί οι ΑΡΔ πού μαθαίνουν τέτοιο ρεποστάζ γαμώ το κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ μέσα;;;;που σε όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει μία ομάδα της σειράς(βλ. Σταντάρ) είναι ήρωας και ομαδάρα ενώ όταν το κάνει ο Παναθηναϊκός κατ'εξακολούθησιν κιόλας, είναι η ομάδα που αγκομαχάει να κερδίσει στο 90 φεύγα ομάδες καφενεία παίζοντας τσούκου τσούκου μπολ.

Και φυσικά ο Ολυμπιακός πρέπει να καταθέσει ένσταση. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός του Χοχού τόσα χρόνια.

ΥΓ Παίζει οι παίχτουρες του Ολυμπιακού να το έχασαν από μόνοι τους το παιχνίδι γιατί έχουν κλατάρει από τα συνεχόμενα ματς και δεν τους πληρώνουν και υπερωρία.
ΥΓ2 Μπορεί ο Κόκκαλης να θέλει να το παίξει φιλεύσπλαχνος και να μην καταθέσει ένσταση όπως γράφτηκε ήδη, αλλά μπορεί να πάει αυτεπάγγελτα η αρμόδια υπηρεσία και να το κάνει αυτό. Βέβαια αυτεπάγγελτα δεν έχει πάει ποτέ ως τώρα. ΠΟΤΕ. Και αν πάει αυτεπάγγελτα, ξέρεις ποιός θα είναι και πάλι ο τσάμπα μάγκας.

Φιλιά γατάκι

eforas said...

Άρθρο
"Ούτε να πιάσει σπουδαία απόδοση"... Τι χάλια ήταν αυτά; Μόνο 3-0 τον Εορδαϊκό; Και πάλι δε σκόραρε το παλτό ο Σισέ; Αίσχος! Να απολυθεί ο Τεν Κάτε!

Σοβαρευτείτε ρε! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

pensierix said...

Στο μυαλό μου ήσουν βρε συ gatti...Αυτά τα χαμόγελα ήταν όλα τα λεφτά σήμερα...Να βλέπεις τον απόλυτο σταρ Σισέ να γελάει με τον πιτσιρικά Νίνη...Τον Ολλανδό (με τον παλιοχαρακτήρα, που πήγε να κόψει τη μπάλα στον μικρό κατά τους ΑΡΔ) στο πάγκο να χαμογελά με το όμορφο γκολ που πέτυχε το αστεράκι μας...

Αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Μόνο ότι ο ΠΑΟ έχει πολύ ταλέντο, νέους παίκτες με προοπτική που σε άλλες ομάδες θα ήταν πολυτέλεια...Κι όπως λέει κι ο eforas, να απολυθεί αμέσως ο Τεντάς γιατί δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή...Φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια, δεν δίνει κίνητρο στους παίκτες κι επιπλέον έπρεπε να ρίξει μίνιμουμ 12 γκολ στην ομάδα τρίτης εθνικής.

:)))))

squarelogic said...

Νομίζω οτι τόσο η στήριξη Κατσουράνη και Καραγκούνη όσο και η ψύχραιμη και νηφάλια στάση που κράτησαμε αρκετοί Παναθηναικοί στα φόρα και τα μπλογκς σχετικά με το ξέσπασμα Τεν Κάτε έπαιξαν τον ρόλο τους για την Υγεία που αναφέρεις.
Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί νοήμονες φίλαθλοι στην πράσινη κερκίδα που δεν τρώνε κουτόχορτο.Το ακούτε ΑΡΔ?
Δεν αμφιβάλλω βέβαια καθόλου οτι του την έχουν φυλαγμένη.Ελπίζω οι παίκτες να συνεχίσουν να δρουν σαν ασπίδα.
Για την ένσταση του γαύρου τι να πει κανείς...ήμουν σ'ενα καφέ πριν λίγο και δίπλα ενα βλαχαδερό ορυόταν έξω φωνή "υπάρχουν κανόνες,να μην έπαιζε με 6 ξένους"
"Βρε για 2 λεπτά ηταν" αντέτεινε ο ένας,"ρε και σεις με τόσους παίζατε"ο αλλος,'ρε,έφαγες 3 μεσα στο γήπεδο?" ο 3ος,αυτός εκεί,στους "κανόνες" που τον βολεύανε.Αυτή είναι η διαφορά του επιπέδου πράσινων και κόκκινων οπαδών.
Αν τυχόν επέμβει η ΕΠΟ αυτεπάγγελτα
θα έχουμε γέλια...Μόνο μην επέμβει πρώτα ο Λιμάγιερ για τα στημένα στοιχήματα...

The Bgt said...

Δεν υπαρχει πιο ομορφη εικονα απο το χαρουμενο μουτρακι του Νινη.
Σε γυρναει πισω σε χρονια αθωοτητας.
Σου θυμιζει εστω και για λιγο οτι το ποδοσφαιρο ειναι ψυχαγωγια και οχι ψυχωση.

Αναρωτιεμαι αν ειναι δικαιο γι αυτο το μουτρακι να μεινει στην Ελλαδα. Απο την αλλη δε θα θελα να το χασω.

paoad said...

@the bgt

...Βασικά, δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα απο χαρούμενο μουτράκι του Αντωνίου. ;)

Εγώ θα εμπιστευόμουν τον μικρό μόνο στα γλυκά κ τρυφερά χέρια του Βενγκέρ ή στα μπαμπακιασμένα χέρια του παππού. Πουθενά αλλού.

Τι γέλια κ χαρα είχαμε σήμερα; Μια ωραία ατμόσφαιρα ήμασταν. Μα καλα του Κωστάκη αβγά του καθαρίζανε;

koutavaki said...

Χάρηκα πολύ για το Ρούκα γιατί μετά από τόση αποχή έφτασε να μπει δύο φορές ως αλλαγή και μία βασικός για να βρει τη φόρμα του.Αυτό σημαίνει γαυράκια "παίζω με τα δεύτερα":βάζω βασικό τον 4ο επιθετικό μου κι εκείνος με βγάζει ασπροπρόσωπο.Όχι παίζω όλη τη χρονιά με ένα σέντερ φορ.Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
Υ.Γ.1:Γατί χωρίς να θέλω να χαλάσω το ωραίο κλίμα,κάπου σε προηγούμενο ποστ σου(βαριέμαι να ψάχνω)αναφέρθηκε ότι ο άσος του Πανσερραϊκού είχε 8.Σου θυμίζω ότι όταν αποκλειστήκαμε πέρυσι,το διπλό του είχε 12.Τι θέλω να πω?Όλες τις διοικήσεις τις έχουν επιχειρηματίες και ο Τζίγκερ και ο άλλος ο μούχτης δεν είχαν απομακρυνθεί(...και καλά!)ακόμη.Αν λοιπόν έδωσαν το παιχνίδι οι μεν το έδωσαν και οι δε ή τουλάχιστον παίζει και αυτό.Όχι γιατί μου ήσουν κάθετη τότε!!!:)))
Υ.Γ.2:Μόλις γύρισα από το This is it.Θα έλεγα ότι δεν είναι ούτε καν για φαν του Michael Jackson.Αλλά αν κάποιος από εσάς ασχολείται με τη μουσική ή το χορό,επειδή δείχνει συνέχεια πρόβες και τίποτε άλλο,ίσως να το βρει ενδιαφέρον.Εγώ π.χ. ως πρώην χορεύτρια(και μόνο)το βρήκα.Διαφορετικά μην κάνετε τον κόπο.

paoad said...

κ χορεύταρου το koutavaki... μάλιστα!!

paoad said...

είς υγεία λοιπόν:

http://www.youtube.com/watch?v=DGUQD-rhU4U

απο freddos

pensierix said...

@paoad

Να μας το χορέψει το koutavaki, θέλω να δω αυτή την αλλαγή ρυθμού!!!! :p... (γλώσσα με σάλια να τρέχουν).

ΥΓ
Μόλις γύρισα από σινεμά κι εγώ, είδα animation, την ταινία "Up". Οταν έρθει στα μέρη σας(αν δεν έχει έρθει ήδη) να τη δείτε οπωσδήποτε! Σε 3D ακόμα καλύτερα!

koutavaki said...

@ paoad
Όλο με πειράζεις εσύ!!!Το είχα δει το βιντεάκι αλλά είναι φοβερό!Τα κάλαντα των ΑΜΑΝ μου θύμισε!
@ pensierix
Εδώ περιμένουμε να βγει το Avatar και το 2012.

The Bgt said...

@ paoad

Χα χα χα!
Η γελαστη φατσουλα του Αντωνιου ηταν ολα τα λεφτα! Γελαγα για 10 λεπτα μετα!
Μια πηχτη ευτυχια στα ματια (πως λεμε πηχτη βλακεια?).
Αν το ειχα σε υψηλη αναλυση θα το εκανα wallpaper για να μου φτιαχνει το κεφι :D :D :D

The Bgt said...

Α ναι, και ΓΚΑΤΤΙ.. σε διαβαζουν και σενα στα γαυροφορουμ (και αναδημοσιευουν τα αρθρα σου ενιοτε).

greektrick said...

Οι ΑΡΔ έτσι, οι ΑΡΔ αλλοιώς, μας έχετε πρήξει . . . Ονόματα και απευθείας αναφορές-links σε άρθρα τους μπορείτε να δώσετε ?? Δεν διαβάζουμε όλοι αθλητικές και οπαδικές εφημερίδες για να καταλαβαίνουμε ποιούς εννοείτε.

pensierix said...

@greektrick

Καλά, μη βαράς!!!
:)))

Ούτε κι εγώ διαβάζω αθλητικές εφημερίδες. Στο ίντερνετ έχει αθλητικά σάιτ που βρίσκεις αρθρογραφία ΑΡΔ...Ενα παράδειγμα:

http://www.sport-fm.gr/article/201377

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Χελάκης το μόνο που έχει να πει είναι "μπράβο" στον Κατσουράνη, για να μειώσει τον προπονητή. Χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Για τον Παναθηναϊκό και να θες, δύσκολα βρίσκεις να γράψεις κάτι ιδιαιτέρως θετικό. Ετσι «πας» πάνω στον Κώστα Κατσουράνη, τον «φορτώνεις» με ένα τσουβάλι υπερθετικούς και ξεμπερδεύεις."

Και για τη γιούχα στον Τεν Κάτε:
"Η γιούχα που του επιφύλαξαν οι οπαδοί επειδή άλλαξε τον Νίνη ήταν δικαιολογημένη. Δεν αφορούσε απλώς τη συγκεκριμένη αλλαγή, αλλά συνολικά τον βίο και την πολιτεία του στον πάγκο του «τριφυλλιού». Μόνο ο ίδιος ξέρει πώς «καταφέρνει» και με τόσο καλούς παίκτες έχει ομάδα που παρουσιάζει μέτριο θέαμα. Σαν να έχει ένα χειρόφρενο και το τραβάει απότομα για να φρενάρει την ομάδα του. Ετσι «φρεναριστός» που πάει, ο Παναθηναϊκός, θα βρει ομάδα καλύτερη από τον ΠΑΟΚ και θα πάθει ζημιά ακόμα και στο ΟΑΚΑ."


Το θέμα δεν είναι αν θα γκελάρει ο ΠΑΟ(πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα). Το θέμα είναι ότι ακόμα κι οταν ο ΠΑΟ παίζει λίγη μπαλίτσα αυτό γίνεται αποκλειστικά λόγω των παικτών κλάσης (πχ Κατσουράνης) που ουσιαστικά ξελασπώνουν τον μυρουδιά προπονητή που "φρενάρει την ομάδα". Η ενδεχόμενη γκέλα ομως δεν θα χρεωθεί στους παίκτες αλλά στον προπονητή με το χειρόφρενο. Αν αυτό δε λέγεται εμπάθεια...

ΥΓ
Το εν λόγω άρθρο είναι πολύ σοφτ. Αν ψάξεις θα βρεις πολυ χειρότερα...

pensierix said...

Kι επειδή δεν μας φτάνει "ο προπονητής με το χειρόφρενο" (σαν το "ο δολοφόνος με το πριόνι" ένα πράμα), έχουμε και ψυχολογική/ψυχιατρική ανάλυση του Ολλανδού από πράσινης απόχρωσης δημοσιογράφο τη στιγμή που η ομάδα είναι πρώτη και περιμένει στήριξη τουλάχιστον από τους "οπαδικούς" όταν δέχεται πυρά από παντού. Ο κύριος Τσόπελας μας μιλάει για τον κυκλοθυμικό κύριο Τεν Κάτε, αναλύοντας σε βάθος το ψυχολογικό προφίλ του Ολλανδού. Το μόνο που μας μένει να διαβάσουμε είναι για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του προπονητή, για τους γονείς του που τον κακοποιούσαν ασύστολα και για τους συμμαθητές του που δεν τον έπαιζαν ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να θέλει να γίνει προπονητής για να τους εκδικηθεί...

http://www.prasinanea.gr/

(Οπως μπαίνεις, δεξιά. Στις αρθρογραφίες".)

;)))))

koutavaki said...

@pensierix
Χαρά στο κουράγιο σου αν έχεις διαβάσει έστω και ένα από αυτά τα άρθρα:))))
@greektrick
Μπορείς σε οποιοδήποτε αγώνα μας δείχνει η ΝΕΤ να προσέξεις τι λέγεται στη μετάδοση και την άλλη μέρα να δεις απλά τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.Θα πάρεις μια ιδέα.Έτσι και αλλιώς όλοι πάνω κάτω τα ίδια λένε.

pensierix said...

@koutavaki

Καλορίζικο το αβατάρι και να το δεις όπως επιθυμείς! Λαμπραντοράκι το κουτάβι; (το πρόσεξα αμέσως εγώ, όχι σαν μερικές μερικές πρώην χορεύτριες). :pppp

Οσον αφορά στα άρθρα, όλοι κρύβουμε έναν...Μαζοχίξ μέσα μας! Ε, εγώ τον βγάζω στη φόρα ενίοτε!

;)))))

koutavaki said...

@ pensierix
Το αβατάρι έπρεπε να χασκογελάει κανονικά!Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα το ρυθμίσω,τώρα βαριέμαι.Πάντως το "τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες" που περίμενα πως θα λέγατε,κανείς σας δεν το σκέφτηκε!!!
Το πρόσεξες κι εσύ ότι δεν ασχολούμαστε με το θέμα του ποστ έτσι???Είμαστε πλέον τόσο χαρούμενοι και ήσυχοι ως οπαδοί,που προλαβαίνουμε να φύγουμε τελείως από το θέμα!!!Ουάου!

koutavaki said...

Και όπως θα έλεγε και το γατί και το ότι ασχολούμαστε και με άλλα πράγματα υγεία είναι.Το ότι γράφω στα καπάκια και 2ο σχόλιο γιατί ξέχασα τι ήθελα να πω πάλι,δεν είναι υγεία.Αναθεματισμένο Αλτσχάιμερ...

pensierix said...

@koutavaki

Το "τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες" το σκέφτηκα αυτομάτως αλλά ήταν τόσο κοινότοπο κι εύκολο που δεν ήταν για μένα! (ως γνωστόν εγώ λέω μόνο πρωτότυπα κι έξυπνα πράγματα).
:pppp

Mη χαίρεσαι πολύ, πάντως. Παναθηναϊκός και ηρεμία είναι δύο έννοιες τσακωμένες...Δεν θα μας δωθούν πολλές ευκαιρίες να είμαστε εκτός θέματος...

gatti said...

@island: Καλά, το τι έχουν γράψει οι εφημερίδες και το τι έχει πει το στόμα των ΑΡΔ δεν λέγεται. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν ακάθεκτοι. Οι νίκες του γαύρου είναι επιτυχίες του Ζίκο(υ), οι νίκες του Παναθηναϊκού οφείλονται στην κλάση κάποιων παικτών. Κερδίζει ο γαύρος με το ζόρι, έχει ψυχή, μέταλλο κλπ.

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός (και όχι με το ζόρι), αμέσως αρχίζουν "ίδρωσε να πάρει τη νίκη".

Είναι μεγάλος ο πόλεμος και διαρκής. Και τώρα μη νομίζεις ότι ηρέμησαν. Ετσι και γίνει καμιά στραβή, τότε να δεις τι έχουν πάλι να πουν.

Το καλό είναι ότι αρκετός κόσμος τους κατάλαβε. Αλλά είναι πολλοί ακόμα που τους πιστεύουν. Στον πατέρα μου κάνω ...σεμινάρια κάθε τόσο. Είναι βλέπεις από αυτούς που έχουν δει τον Δομάζο να παίζει και ό,τι λέει ο "στρατηγός" τα έχει για ευαγγέλιο...

ΥΓ. Δεν αποκλείεται να το έχασαν από μόνοι τους. Να ηρεμήσουν λίγο τα παιδιά!

Αν και νομίζω ότι μια τέτοια εκδοχή μετριάζει την επιτυχία του Πανσερραϊκού και αυτό θα είναι λάθος. Ηταν καλύτερος και πέρσι με μας και φέτος με το γαύρο. Την άξιζε την πρόκριση.

Φιλιά Νησάκι!

gatti said...

@eforas: Eλα ντε! Μόνο 3-0 και χωρίς να σκοράρει η παλτουδιά ο Σισέ;

Μα πόσο άχρηστος είναι αυτός ο βοηθός; Να απολυθεί πάραυτα!!!

:))))))

gatti said...

@pensierix: Eίδες πόσο πιο ωραία είναι τα πράγματα όταν δεν
μιζεριάζουμε; Εντάξει ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος, αλλά πόσες φορές δεν την έχουμε πατήσει με υποδεέστερους αντιπάλους; Εγώ ευχαριστήθηκα πολύ με αυτές τις εικόνες. Ετσι κι αλλιώς το παιχνίδι δεν είναι από αυτά που σου μένουν στη μνήμη. Αλλά η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων μου έφτιαξε τη μέρα!

;)))))

ΥΓ. Το UP δεν είναι αυτό με τον τύπο που είναι φτυστός ο Χατζηφωτίου; Αυτό θέλω να το δω οπωσδήποτε!!!

gatti said...

@squarelogic: Eχεις δίκιο ότι η νηφάλια στάση των παικτών αλλά και των παιδιών μέσα από τα διάφορα παναθηναϊκά φόρα έπαιξε ρόλο στο να φτιάξει το κλίμα και να συσπειρωθεί ο κόσμος.

Αν και ακούγοντας πριν λίγο τον Γκοτζίλα κατάλαβα πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά. Ο άνθρωπος άκουσον άκουσον κατηγορεί αυτούς που δεν λένε τίποτα για τις δηλώσεις του Κάρα και του Κατσούρ,
ενώ για ανάλογες δηλώσεις είχαν χαρακτηρίσει τον Εκι, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Είναι απίστευτη αυτή η προπαγάνδα!

Το θέμα της ένστασης του γαύρου είναι πραγματικά για γέλια. Είτε τώρα που δεν κατέθεσε ένσταση, είτε αν είχε καταθέσει...

gatti said...

@The Bgt: Τα ίδια συναισθήματα μοιραζόμαστε ακριβώς!!! Κι εγώ τρελαίνομαι να βλέπω το χαρούμενο μουτράκι του Νίνη, αλλά από την άλλη θέλω να ανοίξει τα φτερά του και να μη χαντακωθεί σ΄ αυτή τη χαβούζα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΥΓ. Ωχ! Ωχ! Με διαβάζουν και με αναδημοσιεύουν οι γαύροι; Στείλε μεϊλάκι ποιοι, πού και πότε!!! :)))

gatti said...

@paoad: "Εγραψες" με την ατάκα για τον Αντωνίου!!! :)))

OXI στον παππού! ΟΧΙ!!! Οπουδήποτε αλλού παρά στον Σερ Ραμολιμέντο!

Οντως, μια ωραία ατμόσφαιρα ήμασταν! :)))

ΥΓ. Αυτό το βιντεάκι ήταν καλό! Οχι σαν τα προηγούμενα τα ...καμένα που μας έδειχνες! :ppp

gatti said...

@greektrick: Αμα αρχίσουμε να δίνουμε links και να κάνουμε αναφορά στις διάφορες ΑΡΔιές, δεν θα κάνουμε άλλη δουλειά όλη τη μέρα!

Είναι πολλοί, δυστυχώς....

gatti said...

@koutavaki: Κι εγώ χάρηκα για τον Ρούκα. Καιρός ήταν να πάρει τα πάνω του. Γιατί από ταλέντο ξεχειλίζει.

ΥΓ1. Εμείς χάσαμε από τον Πανσερραϊκό αλλά κανείς δεν μίλησε για ένσταση. Δεν πιστεύεις σοβαρά ότι ο Τζίγγερ θα έστηνε παιχνίδι για το στοίχημα! Τον έχουμε κατηγορήσει για πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι πέρα από κάθε φαντασία και ειδικά αυτή η κατηγορία δεν του ταιριάζει με τίποτα! Είμαι ακόμα κάθετη λοιπόν!

ΥΓ2. Εμένα μάλλον θα μου αρέσει το This is it γιατί γενικά μου αρέσουν έργα με πρόβες (Fame, Chorus Line κ.λπ.). Ωστε χορεύτρια μου ήσουν; Ενα ένα μας τα αποκαλύπτεις!!! :))))

ΥΓ3. Με γεια το avatar! Υπέροχο το κουταβάκι! Απίστευτα γλυκό!

ΥΓ4. Αν έχει επισκεφτεί εσένα ο κύριος Αλτσχάιμερ έστω και μια φορά (που αμφιβάλλω έντονα) εγώ έχω τρελαθεί στις βόλτες μαζί του!!!

pensierix said...

@gatti

Καλά, ο τύπος στο UP είναι φτυστός ο Ζάχος...Με το που τον είδα, νόμισα ότι θα αρχίσει τα κοσμικά σχόλια!!! Να το δεις, να το δεις...Αξίζει πραγματικά! Οι άνθρωποι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά...

pensierix said...

Και για όσους δεν ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάμε, ιδού ο...Χατζηφωτίου:

http://www.youtube.com/watch?v=USpI6Jzl3No

gatti said...

@pensierix: Θα το δω, δεν χωράει αμφιβολία. Αφού έχω τρέλα με τα animation!!!

Cybergoulion said...

Προσέξτε τώρα μη βρείτε καμιά άλλη ομάδα ικανή να κερδίσει τον Εορδαϊκό με ίδιο σκορ μπροστά σας στο κύπελο! Ο Ηρακλής ήδη την πάτησε...

gatti said...

@Cybergoulion: Tι να προσέξουμε; Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί! H πρώτη φορά θα είναι;

Φοβάται ο ...βρεγμένος τη βροχή; ;)))))