Saturday, December 12, 2009

Καλή επιτυχία


Καινούργια σελίδα, ίδιος στόχος. Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τις τύχες του στα χέρια δύο ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά το βάρος της φανέλας του, που τον έχουν υπηρετήσει με ήθος και αφοσίωση και έχουν γνωρίσει μαζί του μεγάλες στιγμές στην καριέρα τους σαν ποδοσφαιριστές. Ελπίζουν (και ελπίζουμε) να γνωρίσουν εξίσου μεγάλες στιγμές και σαν προπονητές.

Καλή επιτυχία Νίκο! Καλή επιτυχία Κριστόφ!


ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ


Νιόπλιας, Αποστολάκης, Δώνης


Πανηγυρισμοί με Σαραβάκο, ΓΧ. Γεωργιάδη, Βαζέχα


Η κούπα


Η ομάδα του 1993-94

Πάνω: Αντωνίου, Μαραγκός, Καπουράνης, Βάντσικ, Mαυρίδης, Χριστοδούλου.

Κάτω: Σαραβάκος, Αποστολάκης, Μπορέλι, Βαζέχα, Νιόπλιας.


Η προπόνηση


***


Ο ΒΑΖΕΧΑ

Γκολ σε ματς με τον Αρη


Βαζέχα, Μίκλαντ


Πανηγυρικό



Τα γκολ



Η κούπα


Ρότσα, Βάντσικ, Βαζέχα, Μπορέλι

16 comments:

fl@neur said...

Πράγματι, καλή επιτυχία στα παιδιά, στην ομάδα, στη διοίκηση. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, εντός κι εκτός της πράσινης οικογένειας.

squarelogic said...

Αν ηρεμήσει ο διοικητικός περίγυρος
και καταφέρουν τα παιδιά να κλείσουν τ'αυτιά τους(εδώ είναι το δύσκολο...)στα κάθε λογής δημοσιεύματα εγώ είμαι αισιόδοξος οτι θα τα πάνε καλά.Κρίμα που δεν έμεινε ο πολύ καλός Ολλανδός γυμναστής να τους συνδράμει.

koutavaki said...

Καλή αρχή ρε παιδιά!!!Άντε κι εμείς μαζί σας!!!

4minister said...

Δεν φοβάμαι το Νόμπλια και τον Βαζέχα. Ο Νίκος, που είναι και ο πραγματικός προπονητής, είναι δουλευταράς, συνεργάσιμος, με νέες ιδέες, γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Ο Κριστόφ, σαν επίκουρος, είναι άνθρωπος που αποκτά εύκολα το σεβασμό, ξέρει πολύ καλά την κίνηση χωρίς μπάλα. Πρόκειται δηλαδή για ένα δίδυμο σοβαρών ανθρώπων. Μόνο που στην Ελλάδα θα τους κρίνουν απ΄την πρώτη Κυριακή.

Εκείνο λοιπόν που φοβάμαι είναι η διοίκηση της ομάδας. Που δεν καταφέρνει να με πείσει για την ικανότητά της. Και πολλούς άλλους, απ' ότι διαβάζω ...

Εύχομαι να επικρατήσουν οι δυό πρώτοι, οι σοβαροί. Ολόψυχα!

fl@neur said...

Μια απορία, έτσι για να κάνουμε λίγο πιο εύθυμο το κλίμα: καλά τόσα (τζάμπα) λεφτά πήρε από το "τσαμπιολί" ο γάβ-ρος, με το Λούα-Λούα άρχισε τις μεταγραφές;;;
Δηλαδή, κι εμείς πέρσυ, έπρεπε να πάρουμε ξανά το Μανωλάκη;;;
just 4 fun

4minister said...

Περάσαμε απ' τις γριές. Έστω και με ένα γκολάκι όπως κάνουμε φέτος. Δεν 'ν' κακό.

pensierix said...

Μόνο να τελειώσει σύντομα αυτή η περίοδος προσαρμογής Νιόπλια γιατί δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα τα "αδούλευτη τακτικά ομάδα που φάνηκε και σήμερα"...Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρος είναι ότι το πρωτάθλημα ή θα το πάρει ο Νιόπλιας ή θα το χάσει ο Τεν Κάτε.

gatti said...

@fl@neur: Η αρχή το ήμισυ του παντός. Και η δική μας ήταν καλή αρχή.

gatti said...

@squarelogic: Kι εγώ είμαι αισιόδοξη για τους δυο τους. Και από την στιγμή που κέρδισαν στο ξεκίνημα (που το φοβόμουν) νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Είναι κρίμα που δεν έμεινε ο γυμναστής, αλλά διάβασα ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ακολουθηθεί το πρόγραμμά του, οπότε κάτι είναι κι αυτό...

gatti said...

@koutavaki: Το Σύμπαν συνωμοτεί! :))))

gatti said...

@4minister: Ούτε εγώ τους φοβάμαι τους δυο τους. Το πρόβλημα (αν προκύψει) πάλι από τους πολυμετοχικούς θα προκύψει, έχεις δίκιο. Γιατί αυτοί είναι που έχουν να χωρίσουν πράγματα και που τελικά βάζουν αρκετές φορές τα συμφέροντά τους πάνω από την ομάδα.

gatti said...

@fl@neur: O Λούα Λούα είναι δοκιμασμένη συνταγή και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει που πάει στα σίγουρα.

Μου άρεσε ο Λούα Λούα σαν παίκτης. Και στον γαύρο άρεσε, αλλά υπήρχε ειδικός όρος στο συμβόλαιό του και αν έμενε έπρεπε ο καβουροΧόχος (πώς αλλάζουν τα πράγματα...) να σκάσει 1 μύριο ευρώπουλα στην ομάδα του. Οπότε αποφάσισε να τον ...σουτάρει.

gatti said...

@4minister: Τι κακό να είναι; Μακάρι να κερδίσουμε όλα τα ματς με ...μισό μηδέν. Δεν θα με χαλάσει καθόλου! :))

gatti said...

@pensierix: Μα... "αδούλευτη" είναι η ομάδα. Και σαφώς θα φταίει ο Ολλανδός αν χάσουμε το πρωτάθλημα! :ppp

paoad said...

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα σαφώς και θα είναι έργο Νιόπλια. Ο Σουριναμέζος φεύγοντας άφησε την ομάδα δεύτερη (μη ξεχνιόμαστε) ενώ είχε πιο έυκολο πρώτο γύρο απο τον αντίστοιχο του γαβρου. Αυτή τη στιγμή, ο γάβρος έχει το πλεονέκτημα. Εκτός και αν κάνω λάθος...

Αν χάσουμε το πρωτάθλημα, την αποκλειστική ευθύνη θα φέρουν οι Πατέρας, Αντωνίου (αλήθεια που χάθηκε αυτός) που κράτησαν τον Σουριναμέζο και δέυτερη χρονιά. Ο Σουριναμέζος δεν φταίει ρε παιδιά. Τόσο μπορούσε..!

:))

gatti said...

@paoad:

Ο Σουριναμέζος δεν φταίει ρε παιδιά. Τόσο μπορούσε..!

Ασχολίαστο...