Saturday, December 19, 2009

Σισέ, καρέ, μπορεί και ρετιρέ...











Με τη Γαλλία και τους Γάλλους δεν έχω ιδιαίτερα καλή σχέση και δεν μπορώ να πω ότι τους συμπαθώ, αλλά αυτό που έχω πάθει με τον Σισέ μάλλον είναι ...coup de foudre! Πιάνω τον εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι να θέλω να κάνει μια καλή ενέργεια, θέλω να βάλει όσο περισσότερα γκολ γίνεται, θα χαρώ απίστευτα αν καταφέρει να κερδίσει μια θέση στους "τρικολόρ" για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δεν πανηγυρίζω κανένα γκολ όσο τα δικά του. Είναι σοβαρό; Δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε γκολ του Τζιμπρίλαρου με φτιάχνει! Με φτιάχνει απίστευτα! Και έχω χρόνια να νοιώσω έτσι με σκόρερ της ομάδας. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, ο σημερινός πρόλογος του ανήκει δικαιωματικά γιατί το δεύτερο γκολ που έβαλε είναι το πιο καυλωτικό που έχει πετύχει μέχρι τώρα!


Σισέ λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα! Και είναι κρίμα που, για μια ακόμα φορά, όπως στο ματσάκι με την Λάρισα που πάλι είχε βάλει δύο, το πρωτάθλημα σταματάει για τις γιορτές των Χριστουγέννων, πάνω που ο Τζιμπρίλ έχει ξεμπουκώσει για τα καλά.

Από την άλλη πάλι, ακριβώς επειδή είναι οι γιορτές και το χειρότερό μας θα ήταν να φέρουμε πάλι κανα κουλό αποτέλεσμα και να μείνουμε με τη γκρίνια, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη αυλαία για τον πρώτο γύρο και εν όψει των διακοπών. Δηλαδή εντάξει, σαφώς υπάρχει καλύτερη αυλαία, να τα αρπάξει αύριο ο γαύρος από τα αρειανά και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο ως πρωταθλητές χειμώνα. Αλλά αυτή είναι λάθος συλλογιστική, το λέω και το πιστεύω, έτσι σκεφτόμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος, θεωρώντας ότι μέχρι το ντέρμπι ο ακατονόμαστος θα είναι τουλάχιστον πέντε βαθμούς πίσω και να πού καταλήξαμε.



Επομένως, κοιτάζουμε απλώς τα δικά μας παιχνίδια, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Το ματσάκι είχε αρκετό ενδιαφέρον, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και αν δεν ήταν στη μέση ο Τζιμπρίλ ουσιαστικά θα ξεκινούσα από τα εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά θα έρθει και η δική τους η ώρα.

Ο Νιόπλιας το παιχνίδι το ξεκίνησε λάθος, ή καλύτερα δεν του βγήκαν αυτά που είχε στο μυαλό του, αλλά πιστώνεται τις απόλυτα επιτυχημένες αλλαγές που έκανε, οι οποίες άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Αυτές την άλλαξαν και όχι κάποιο πέναλτι - εφεύρεση όπως επιμένουν οι φίλοι μου οι Γιαννιώτες, θα τους στενοχωρήσω, που δεν συμφωνώ μαζί τους.

Το βασικότερο συμπέρασμα που βγήκε από το πρώτο ημίχρονο ήταν πως αν θέλει ο Νιόπλιας να παίζει το 4-3-3 δεν νοείται να μην ξεκινάει χωρίς Ζιλμπέρτο και Σιμάο μέσα στο ματς. Αυτοί οι δύο θα πρέπει να πάρουν τη φανέλα στο σπίτι τους. Εκτός αν δώσει τη λύση με την μεταγραφή ενός στόπερ κλάσης, ή τοποθετήσει τον Κατσουράνη σε θέση στόπερ όπως έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Κατσουράνης και Καραγκούνης ήταν ανύπαρκτοι στο πρώτο μέρος, τα κενά τεράστια, ο Γιούρκας "δεν μπορεί το παλικάρι" και πλέον αρχίζει και δημιουργείται θέμα για το "πότε θα μπορέσει", οι δύο ακραίοι της επίθεσης ενώ είχαν εντολή να παίζουν πιο κοντά στον Σισέ δεν το έκαναν (ειδικά ο Λέτο) και αν δεν είχαμε σταθεί τυχεροί θα το είχαμε αρπάξει στο πρώτο μέρος στη διπλή ευκαιρία του ΠΑΣ και θα τρέχαμε μετά να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Δεν το φάγαμε, δεν το βάλαμε κιόλας, αφού ο Λέτο έχασε το άχαστο, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, πετάχτηκε κλασικά στα σκουπίδια και ήρθε το δεύτερο που όλα ήταν διαφορετικά. Ο Νιόπλιας βγάζει έξω τον αρνητικό Σεϊταρίδη, βάζει δεξιά τον Βύντρα που μέχρι τότε έπαιζε στόπερ, τοποθετεί τον Κατσουράνη στόπερ στη λογική ότι χειρότερα δεν θα τα πάει. Και δεν τα πάει πράγματι! Είναι πολύ καλός ανασταλτικά και παράλληλα κατεβάζει τη μπάλα. Βάζει στη θέση του έναν ακόμα δημιουργικό παίκτη, τον Νίνη, λίγο αργότερα βγάζει και τον αρνητικό Λέτο, βάζει μέσα τον Λάζαρο, οι ακραίοι συγκλίνουν πια περισσότερο προς τον Σισέ, και αρχίζει το πάρτυ!



Γκολ με πολύ ωραία εκτέλεση πέναλτι ο Τζιμπρίλ, δεύτερο προσωπικό λίγο αργότερα, ένα ακόμα ο Βύντρα (μήπως να τον κρατήσουμε για ...σκόρερ;) και στο τέλος μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα ο Λάζαρος, σε ένα γκολ που αρχικά μας έπρηξαν με μια απίστευτη σιγουριά ότι ο Σαλπιγγίδης (που έδωσε την ασίστ...) ξεκίνησε από θέση οφσάιντ για να κάνουν την κωλοτούμπα λίγο αργότερα όταν στο ριπλέι με τη γραμμή φάνηκε ότι ο Σάλπι ξεκίνησε κανονικά. Η νίκη ευρεία και αδιαπραγμάτευτη, σε πείσμα αυτών που επιμένουν ότι το πέναλτι στον Σιμάο δεν ήταν πέναλτι.



Οι καλοί: Σισέ, Νίνης, Σιμάο, Τζόρβας, Καντέ

Οι μέτριοι: Σαλπιγγίδης, Λάζαρος (μέτριος προς καλός), Σπυρόπουλος, Βύντρα (έβαλε το γκολ, είχε το απίστευτο "τσαφ" αμυντικά)

Οι κακοί: Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης (αν και το "έσωσε" στην επανάληψη ως στόπερ)

Ο άσχημος: Λέτο


Και αφού ξεμπερδέψαμε με το ματς πάμε τώρα στα παρατράγουδα (δεν είναι με σειρά σπουδαιότητας).

1) Λέτο. Στράβωσε στην αλλαγή του κι αυτό μου θύμισε εποχές γαύρου. Αντιλαμβάνομαι ότι εκνευρίστηκε από το άχαστο που έχασε, όπως επίσης ότι σε κάποιες φάσεις οι συμπαίκτες του προτίμησαν να παίξουν τον Σάλπι και όχι τον ίδιο παρόλο που βρισκόταν σε καλύτερη θέση, αλλά τα παραπάνω δεν δικαιολογούν το στράβωμα στην αλλαγή του. Ηταν κακός και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

2) Κλέιτον. "Τον αράπη κι αν τον πλύνεις". Μόλις άκουσε λέει ότι ήταν εκτός 18άδας, πήρε ταξί και έφυγε από το γήπεδο. Δεν βάζει μυαλό αυτός.


3) Πατέρας. Να με συγχωρείς Φάδερ, αλλά το σημερινό ΦΑΟΥΛ ήταν τεράστιο! Τι θα πει "τα παιδιά του Παναθηναϊκού είναι αγνά;". Δεν το ξέρεις ότι υπάρχουν κάφροι ΚΑΙ στη δική μας ομάδα; Δεν είναι δηλώσεις αυτές. Αυτές τις δηλώσεις τις κάνει ο Κόκκαλης. Που έλεγε "αυτούς τους οπαδούς έχουμε αυτούς θέλουμε". Επειδή λοιπόν εμείς ούτε είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε γαύροι, κι επειδή κι εσένα δεν θέλουμε να σε δούμε να γίνεσαι Κόκκαλης και επειδή ακόμα έχεις πια θεσμικό ρόλο στη Σούπερ Λίγκα (χοχοχο, ας πρόσεχες), οφείλεις πια να φιλτράρεις όσα λες. Και κάποια από αυτά να μη τα λες καθόλου.




4) Επεισόδια. Δεν ξέρω αν οι δικοί μας ξεκίνησαν τα επεισόδια ή προκλήθηκαν από τους Γιαννιώτες όπως ισχυρίζονται. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Εκείνο που ξέρω είναι πως είναι ξεφτίλα να υπάρχουν τέτοια υποκείμενα μεταξύ των οπαδών της ομάδας μου. Που επειδή τρώνε καθημερινά τα σκατά στη δουλειά τους, ή στο σπίτι τους, που επειδή τους επιπλήττει ο εργοδότης τους, επειδή τους έριξε χυλόπιτα η γκόμενα, επειδή κακοπήδηξαν, ή επειδή δεν πήδηξαν καν, επειδή πήραν την πρέζα τους ή επειδή τους λείπει η πρέζα τους, μπαίνουν μέσα στο γήπεδο όχι για να δουν παιχνίδι αλλά για να πετάξουν μπουκάλια, να τα σπάσουν και να εκτονωθούν. Που δεν διστάζουν να κρατάνε στα χέρια τους φονικά όπλα όπως τα πιστόλια που εκτοξεύουν φωτοβολίδες και να ρίχνουν συνεχώς προς τους αντίπαλους οπαδούς θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή κάποιων ανθρώπων που πήγαν στο γήπεδο για να ψυχαγωγηθούν. Και το κάνουν αυτό όταν λίγες εβδομάδες πριν κάποια άλλα υποκείμενα είχαν βάλει στο σημάδι έναν ποδοσφαιριστή της δικής τους ομάδας και τότε φώναζαν και απειλούσαν θεούς και δαίμονες και ζητούσαν να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Λοιπόν, ακούστε το καλά, γελοίοι! Εμείς δεν γουστάρουμε να γίνουμε ολυμπιακοί. Ούτε να κάνουμε αυτά που καυτηριάζουμε. Πηγαίνετε όπου αλλού θέλετε να περιφέρετε τα άχρηστα κορμιά σας, αλλά όχι στα παιχνίδια της ομάδας μας. Δεν σας χρειαζόμαστε στο γήπεδο! Αϊ σιχτίρ!



Scratch: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ο τρόπος που πανηγύρισε ο Ζιλμπέρτο το δεύτερο γκολ του Σισέ...

Scratch 1: Οποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Αυτή τη φορά ο Τζιμπρίλ πριν τρέξει να πανηγυρίσει προς την κερκίδα, φώναξε κοντά τους συμπαίκτες του. Ρε θες σου λέει να τρέχω πάλι μόνος μου κι αυτοί να πανηγυρίζουν αλλού;

Scratch 2: Με τον Νιόπλια να μην εμπιστεύεται τον Γκάμπριελ, με τον Μαρίνο να είναι στα ...πιτς και ΑΥΤΟΝ τον Γιούρκα, το έχουν σκεφτεί καλά στην Παιανία όταν λένε πως θα πάρουν στόπερ και θα πουλήσουν τον Βύντρα;

Scratch 3: Καλά Χριστούγεννα να έχουμε και του ...χρόνου σε γήπεδο χαλί! Επιτέλους θα φτιαχτεί το ...βοσκοτόπι!

47 comments:

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Επειδή ήμουνα μέσα, να σου γράψω πως τα επεισόδια τα ξεκίνησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ. Φυγανε καμιά δεκαριά από το σημείο που βρίσκονταν και διέσχισαν κάθετα το πάνω διάζωμα φτάνοντας σχεδόν μέχρι τους επίσημους. Υπήρχαν μόνο security και η αστυνομία ήτανε έξω από την θύρα. Οι δικοί μας βρήκαν μια θύρα άπό το πάνω διάζωμα ανοιχτή, μπήκαν μέσα και έτσι ξεκίνησαν όλα..Η αστυνομία μπηκε στην θύρα, αφού ήδη είχαν μπουκάρει οι δικοί μας μεσα..

Όχι πως έχει σημασία βέβαια όπως γράφεις..Απλά έτσι για την ιστορία. Θα έγραφα μακάρι να εξαλειφτούν αυτά τα φαινόμενα αλλά όσο οι διοίκησεις τους χαιδεύον τα αυτιά, άλλο τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες ανάλογων φαινομένων.

Γιώργος Τ. said...

Ακριβώς όπως τα λέει ο Θόδωρας... Υπήρξε πρόκληση, αλλά τα γεγονότα ήταν θλιβερά και απαράδεκτα... Αναρωτιέμαι, γιατί δεν κλείνουν τις πόρτες εκεί και να τους συλλάβουν ΟΛΟΥΣ.. Έριχναν φωτοβολίδες πάνω στους Γιαννιώτες (που κι αυτοί επαναλαμβάνω ότι προκάλεσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον.. Το γήπεδο τους γιούχαρε και καλά έκανε..
Για το παιχνίδι, μου άρεσε πολύ ο Σαλπιγγίδης και πραγματικά, αν μπορέσουν να βρουν ισάξιο ή καλύτερο, έχει καλώς.. Αν όχι, μην τον αφήσουν να φύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Πεναλτάρα εκτέλεσε ο Σισέ, το είδα στα στιγμιότυπα!! Όσο για το δεύτερο γκολ, επιτέλους έβαλε και ένα γκολ "όλο δικό του".. Το σημερινό και αυτό στην Καβάλα ήταν γκολ κλάσης Σισέ.. Τα υπόλοιπα είναι απλά γκολ γκολτζή (δεν νομίζω να ξεχνώ κανένα).. Επιμένω ότι ακόμα είναι ντεφορμέ και ανυπομονώ να τον δω να παίρνει μπροστά και να τα διαλύει όλα!!!! Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, ειλικρινά!!!
*χοντρή γιούχα στον Ελευθερόπουλο, αλλά αυτός άψογος, συγχάρηκε και τον Σάλπι στο 4-0
*πάλι μαλακίες ο Κλέιτον? Από σένα το ακούω.. Τον συμπαθώ και μου αρέσει, αλλά άντε γεια αγόρι μου..
*ωραίοι στο πρώτο μέρος οι Γιαννιώτες (οι φίλαθλοι), αλλά στο δεύτερο χάθηκαν. Δεν μου άρεσε όμως ότι όταν βγήκαν τα ματ μπροστά τους την είδαν και καλά μαγκιά και χειρονομούσαν κλπ.. Τζάμπα μαγκιά.
*άθλιοι όσοι τους την έπεσαν.
*καλό ξημέρωμα!

coachp said...

Μερι κριστμας...

eforas said...

Πάμε γερά σήμερα για άσο στου Κλεάνθη και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! (λέμε και καμιά μ$#%# να περνά η ώρα). Ο Τζιμπρίλαρος (μ'αρέσει πολύ αυτό) τον οποίον βιάστηκαν να τελειώσουν ορισμένοι από νωρίς για να προλάβουν, ευτυχώς δεν πρόλαβαν και θα βγει χαλαρά πρώτος σκόρερ. Μακάρι και η ομάδα να βγει πρώτη! Πολύ καλημέρα μας!

fl@neur said...

@gatti
Τα γράφεις όλα, οπότε εμείς τι να συμπληρώσουμε; Έστω, 1-2 αυτονόητα, που κι αυτά τα έχεις ήδη "πιάσει" στο post.
Ο Φάδερ, πρέπει να προσέξει 2 και 3φορές παραπάνω όσον αφορά τα "παιδιά" και να τραβήξει κανένα αυτί, διότι αυτοί κάνουνε τη μεγαλύτερη ζημιά, και ψυχολογικά και αγωνιστικά!
Δεν κατανοώ την αντίδραση κατά του "Ελέ", ο άνθρωπος 10 χρόνια πριν ήταν στον γάβ-ρο (και δεν είναι κακός τερματοφύλακας κι ούτε "τσογλάνι", άσε που με το "τσαφ" του πέρασε η Γιούβε), μην τρελλαθούμε κιόλας!
Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, αρκεί να έχουμε τα μάτια δεκατέσσερα.
Και μια προσωπική γνώμη: εκτιμώ, ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται μία καλή μεταγραφή ακόμα, για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους, για Ελλάδα ΚΑΙ Ευρώπη, τι θα 'ναι αυτή, ας το βρει η υπηρεσία.
Καλά Χριστούγεννα gatti (μπας και ξεκουραστείς λίγο)!

4minister said...

Έλα μωρέ ποιος Τζιμπρίλ, ο σακάτης, ο τελειωμένος; (χαχα)
Ο Πατήρ όχι μόνο θέλει να γίνει "Θείος", αλλά νομίζει ότι έχει ήδη γίνει, δυστυχώς ...
Σήμερα χωρίς Σουηδό πίσω, ο Γαυρύλος έχει θέμα. Αν δεν κερδίσει, θα κάνουμε πλάκες για 10 μέρες στα ψαράκια, μη το ξεχνάμε αυτό.
Για τα περιοδόπανα που κάνουν τα επεισόδια στα γήπεδα το θέμα είναι βαθύ. Και πολιτικό ...

squarelogic said...

τα είπες όλα γατάκι.Τι κακή συνήθεια είναι αυτή...
-)))
Συμφωνώ απόλυτα με την στάση σου όσον αφορά τα δικά μας "αγνά παιδιά".Δεν είναι εικόνα Παναθηναικών αυτή.
Χάρηκα πολύ για τον Τζιμπρίλ,γιατί μην βλέποντας το Νίνη να ξεκινά διείδα εκνευρισμό και "στράβωμα" αφού δεν θα είχε τροφοδότηση.
Καραγκούνης και Κατσουρ πρέπει να μείνουν στα πιτς μέχρι να φορτίσουν μπαταρίες(εκτός αν οτελευταίος παίξει σεντερ μπακ,όπου σλιγουρα είναι καλύτερος απ τους 3 εκ των 4).Η κλάση του Νίνη φαίνεται με το που μπαίνει στο γήπεδο,με τον τρόπο που κατεβάζει την μπάλλα στο κοντρόλ κερδίζοντας 1 υπερολύτιμο δευτερόλεπτο(=2 μέτρα...) σε σχέση με τους άλλους,αλλά και τις μπαλιές που βγάζει στο Σισέ.
Δεν ξέραμε οτι ο Κλέιτον έκανε τέτοια μ@λ@κία,και περιμέναμε να τον δούμε ως 3η αλλαγή.Αν μετά από μισό γύρο στο ψυγείο φέρθηκε έτσι κακό του κεφαλιού του.
Βλέποντας τον Σάλπι να αδυνατεί να τριπλάρει δεξιά(αλλά και να μαρκάρει λυσσασμένα) όλο καιπερισσότερο πιστεύω οτι αυτό είναι που τον οδηγεί προε την έξοδο:οτι η θέση του φορ είναι καπαρωμένη.Ανάμεικτα τα συναισθήματα για το ενδεχόμενο,δεδομένου οτι δεν έχω καμια εμπιστοσ΄ύνη οτι θα φέρουν καλύτερο(και ο 1 μαγεύω και 6 κωλοβαράω_Σκόκο,ΔΕΝ είναι αντάξιος αντικαταστάτης του).
Τέλος,ο Γιούρκας δείχνει γιατί τον άφησε η Ατλέτικο..."καμμένος" πρώην ποδοσφαιριστής.What about Marinos?

paoad said...

Όταν τέλειωσε ο αγώνας είχε σχηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Όχι μόνο γιατί ο Σισέ πέταξε 2 τεμάχια στον Ελέ, όχι μόνο γιατί επιτέλους νικήσαμε χωρίς τη παρουσία του Ζιλμπέρτο(υ), αλλά κυρίως για την πληθωρική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Η Πανάθα έβαλε 4 και θα μπορούσε να βάλει 6, η άμυνα του ΠΑΣ έγινε σμπαράλια και για πρώτη φορά εφέτος ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΘΗΚΑ με αυτό που είδα.

Σωστά το ανέφερες γατάκι. Ο Νιοπλιας δεν ξεκίνησε καλά το ματσάκι. Ο Κατσού ήταν ακόμα μια φορά εκτος παιχνιδιού, ο Σειταρίδης συνεχίζει να επιβεβαιώνει αυτούς που δεν πιστεύουν ότι είναι ποδοσφαριστής και ο Κάρα ήταν φλύαρος. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.

Γιατί στο δέυτερο ημίχρονο, όλα ήταν διαφορετικά. Η κίνηση ματ του Νιόπλια δεν ήταν η είσοδος του Νίν, ήταν η μετατόπιση του Κατσουράνη (το τεράστιο χαμόγελο που λέγαμε). Ο Κατσό ως σεντερ μπακ έκανε ένα απο τα πιο μεστά παιχνίδια του με την πράσινη φανέλα- ήταν αλάνθαστος, μετεδιδε ηρεμία στους υπόλοιπους, ανέβαζε τη μπάλα και ένωνε τις γραμμές. Για εμένα, δεν υπάρχουν αμφιβολίες.

2. Ο Σιμάο έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, για φέτος. Ήταν καταπληκτικός, δεν περνούσε ούτε κουνούπι απο τον άξονα. Μου θύμισε τον παίκτη που θαύμαζα πέρσι και είχα αρχίσει να αμφιβάλλω φέτος. Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι ο Μοζαμβικανός και τον πιστεύω πάρα πολύ.

3. Οεεεοεοεοεοεεοεοε Τζιμπρίλ Σισέεεεεε.

4. Τελικά, αυτός ο Καντέ δεν είναι τόσο κακός. (είναι η 10η φορά που το γράφω απο την αρχή της περιόδου)

5. Ο Νιόπλιας μέσα σε 10 μέρες δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα. Τι έκανε λοιπόν;;; Μετέτρεψε τα 4-2-3-1, 4-3-2-1, 4-1-1-1-1-32-434442 φτού και βγαίνω κλπ σε ένα 4-3-3 με διακριτούς ρόλους ανά παίκτη και ανα γραμμή, έφερε τους 2 μεσοεπιθετικούς πιο κοντά στον Σισέ, ενεργοποίησε ξανά τους Ρούκα και Χριστοδουλόπουλο (σκόραραν και ο δύο, αν θυμάμαι καλά..), άλλαξε τη ψυχολογία στα αποδυτήρια και έφερε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία στον κόσμο. Αυτά.

Συνήθως, δεν σχολιάζω τα εξωαγωνιστικά αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την ασχήμια του Πατέρα. Έκανες φαουλ πρόεδρε, οι κάφροι δεν έχουν χρώμα.

Υ.Γ. Λέτο πάρτο αλλιώς..
Υ.Γ1 Μην μου αγχώνεσαι μέρες που είναι.
Υ.Γ2 Για να κατατάσεις τον Σαλπιγγίδη στους μέτριους και εγώ στους διακριθέντες κάτι δεν πάει καλά... Μήπως να ξανακάνω την αυτοκριτική μου;
Υ.Γ4 Όταν τελειώσει η σεζόν θα σου στείλω το μικρό μου αρχείο με όλα όσα είχα γραφτεί για τον Γάλλο όταν ήρθε...και θα πάθεις πλάκα.

:)))

koutavaki said...

Γατί γουότς γιορ μάουθ!!!Δε μας έχεις συνηθίσει έτσι!:)))
Με κάλυψες πλήρως.Ειδικά για το Ζιλμπέρτο.Όσο για το Λέτο,αφού δεν έβρισε δυνατά και δεν κλώτσαγε μπουκάλια,είναι σε πολύ καλό δρόμο.Μήπως οι άλλοι το χαίρονται όταν γίνονται αλλαγή?Εγώ πάντως δεν ανησύχησα.

paoad said...

..επειδή κάποιες ζητήσατε Djibril, έψαξα και βρήκα. Άλλωστε, δεν χαλάμε χατίρια στα κοριτσάκια!


http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00687/cisse_280x390_687939a.jpg

http://kaltsovrako.files.wordpress.com/2009/06/cisse_1.jpg

:))

zouk said...

Μια χαρα τα λες Γαττακι μου.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι πρεπει να φτιαξουμε εμεις το χορταρι?
Δεν πληρωνουμε ενοικιο?Δεν ειναι υποχρεωμενοι οι ιδιοκτητες να το φτιαξουν?Αυτοι δεν δωσαν αδειες για συναυλιες και πηραν λεφτα.Αυτοι δεν εχουν αλλη μια ομαδα να τους πληρωνει ενοικιο?Τι ειναι αυτα παλι?θελω να πιστευω πως απο αυτα που θα δωσουμε δεν θα τους δωσουμε το αναλογο σε ενοικια.

gatti said...

@Thodoras13: Aκόμα κι αν οι αντίπαλοι προκάλεσαν, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι οπαδοί θεωρούν ζήτημα τιμής το να απαντήσουν στις προκλήσεις. Και ούτε νομίζω ότι θα το καταλάβω ποτέ.

Και εκεί πάνω με ενοχλεί η δήλωση του Πατέρα περί "αγνών παιδιών". Γιατί κάφρους έχουμε όλοι. Και αυτούς τους κάφρους οφείλουμε να τους πετάξουμε έξω από τα γήπεδα, όχι να τους κανακεύουμε κι από πάνω...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Μια ωραία τιμωρία της έδρας όμως για μερικές αγωνιστικές, που θα στοίχιζε στην ομάδα να δεις τι ωραία που θα έλυνε το πρόβλημα. Γιατί θα ανάγκαζε και την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς να απομακρύνουν αυτά τα στοιχεία από τους κόλπους τους. Κι αν έμπαινε κάποιος και φυλακή να δεις πώς θα διορθωνόταν το πράγμα!

Ειδικά αυτό με το πιστόλι που εκτοξεύει φωτοβολίδες είναι εγκληματικό!
To μόνο που με παρηγόρησε ήταν αυτό που λες. Οτι οι υπόλοιποι τους αποδοκίμασαν. Που σημαίνει ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υγιείς οπαδοί.

Οσο κι αν σου άρεσε ο Σάλπι, μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη η αποχώρησή του. Δεν θέλει ούτε ο ίδιος να μείνει, όχι μόνο λόγω του οικονομικού, αλλά και για τους αγωνιστικούς λόγους όπως γράφει παρακάτω ο squarelogic.

Ηταν πράγματι πολύ καλή η εκτέλεση του Σισέ στο πέναλτι. Υποδειγματική. Και βέβαια το δεύτερο γκολ είναι γκολ που μόνο σκόρερ κλάσης μπορούν να βάλουν.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά γκολ γκολτζή. Αυτό ήταν γκολ σπεσιαλίστα.

Αν σου πω ότι κι εγώ ακόμα τον θεωρώ ντεφορμέ... :))))

* Eντάξει, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό τον Ελέ, τώρα δεν παίζει στον γαύρο.

* Κι όμως ο Κλέιτον το διέπραξε ξανά. Δεν βάζει μυαλό, δυστυχώς...

* Λογικό δεν είναι να χαθούν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες φίλαθλοι; Αν σου πετούσαν εσένα φωτοβολίδες θα είχες μυαλό να κάνεις κερκίδα; Ασε που από ό,τι διάβασα, πολλοί από αυτούς σηκώθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο, γιατί είχαν έρθει οικογενειακώς με γυναίκες, παιδιά κ.λπ. Κρίμα, πολύ κρίμα. Οσο για τους τζάμπα μάγκες, είπαμε, υπάρχουν παντού...

gatti said...

@coachp: Επίσης κόουτς! :))

gatti said...

@eforas: Eμείς να πάμε γερά; Ο Αρης να πάει γερά! Εμείς μόνο να κοιτάζουμε μπορούμε...

Κι εμένα μ΄ αρέσει να τον λέω Τζιμπρίλαρο (και του πάει κιόλας!) Αλήθεια, πόσα έχουν πει γι΄ αυτόν τον παίκτη. Τελικά όμως αντί για γαλλικό παλτό, αποδεικνύεται γαλλικό κλειδί.

Εντεκα γκολ χωρίς ακόμα να έχει βρει απόλυτα τα πατήματά του. Φαντάσου τι μπορεί να συμβεί αν πιάσει ρυθμό!

Kαλησπέρα! :))))

gatti said...

@fl@neur: Ποια όλα; Ξέρεις πόσα θα μπορούσα να συμπληρώσω; Αλλά άσε να έχουμε κάτι να γράφουμε και τις επόμενες μέρες.

Ο Φάδερ πρέπει όντως να τραβήξει κανα αυτί, παρά να μιλάει για αγνά παιδιά.

Εγώ πάλι κατανοώ την αντίδραση κατά του Ελέ, αλλά νισάφι, παίζει αλλού τώρα. Και σαφώς είναι πολύ καλός τερματοφύλακας.

Κοίταξε, η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο δείχνει το τελικό σκορ. Και αν ο προπονητής του ΠΑΣ δεν έκανε ανακατατάξεις στο κέντρο της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξέρω αν θα φτάναμε τόσο εύκολα στη νίκη. Για άλλη μια φορά δεν βρήκαμε λύσεις στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε να διορθώσουμε πράγματα στην επανάληψη. Καλό θα είναι κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε
ορθολογικά και να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο.

Επειτα με απασχολεί και ένα άλλο ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα παρουσιάζεται καλύτερος στην επανάληψη, επειδή βασίζεται στην πολύ καλή φυσική του κατάσταση, σκάλες ανώτερη από όλων των άλλων ελληνικών ομάδων.

Ομως, ο υπεύθυνος για αυτή την άριστη φυσική κατάσταση γυμναστής, αποτελεί παρελθόν. Θα μπορέσει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν να έχει την ίδια καλή φυσική κατάσταση; Γιατί αν δεν μπορέσει και συνεχίσει να πετάει στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, κάποια στιγμή θα έρθουν ζόρια.

Πάντως, ναι, τα πρώτα δείγματα γραφής από τον Νιόπλια είναι θετικά, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο διαχείρισης.

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! :)))

gatti said...

@4minister: Eλα ντε! Ποιος Τζιμπρίλ; Ο άχρηστος; Ο σακατεμένος; Ο ξοφλημένος;

Αν ο Πατέρας νομίζει ότι έχει γίνει ήδη "θείος", τότε τα πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι φανταζόμουν!

Οντως, θα έχει θέμα ο γαυρίλος χωρίς τον Κάπτεν Ιγκλο. Ο Αβραάμ μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Αλλά θα πρέπει να παίξει μπάλα κι ο Αρης.

Οσο για τα επεισόδια, εντάξει, το έχω γράψει στο blog πολλές φορές. Σαφώς και είναι πολιτικό το θέμα. Ολοι γνωρίζουμε ότι το γήπεδο είναι πεδίο ελεγχόμενης εκτόνωσης της κοινωνικής οργής. Αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς γι΄ αυτό, από την στιγμή που το καταλαβαίνουμε;

gatti said...

@squarelogic: Tι να κάνω κι εγώ, οι κακές συνήθειες δεν κόβονται! :))

Kαραγκούνης και Κατσουράνης (μέχρι να τοποθετηθεί στόπερ) ήταν πολύ κακοί κι όμως σήμερα διαβάζοντας τις κριτικές παικτών στο Goal βλέπω ο Καραγκούνης να έχει 6,5! Οταν ο κορυφαίος Σισέ έχει 7,5 και ο δεύτερος καλύτερος, Σιμάο έχει 7. Ε, μετά από αυτό μπορώ να μην κάνω πονηρές σκέψεις για την ασυλία κάποιων Ελλήνων παικτών; Ρε παλικάρια, όταν ο Κάρα δεν τραβάει, δεν είναι κακό να το γράψετε!

Ο Σισέ ηρεμεί όταν στο παιχνίδι βρίσκεται ο μικρός. Είναι ο άνθρωπός του.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η μπάλα πάει πια πιο συχνά σ΄ αυτόν ακόμα κι όταν δεν παίζει ο Σωτηράκης.

Κι όμως δυστυχώς ο Κλέιτον την έκανε πάλι...

Εχεις απόλυτο δίκιο για τον Σάλπι. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που θέλει να φύγει: H θέση του φορ είναι καπαρωμένη, δεν υπάρχει καν περίπτωση να παίξει δίπλα στον Σισέ σε ένα 4-4-2 γιατί ούτε ο Νιόπλιας το χρησιμοποιεί.

Κι εμένα τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα. Το φιλότιμο του Σάλπι δύσκολα θα βρεθεί, η ταχύτητά του είναι απίστευτη, αλλά από την άλλη δεξί εξτρέμ δεν είναι με τίποτα. Ομως, με κρατάει αυτό που λες κι εσύ. Ποιον θα φέρουν στη θέση του; Θα είναι καλός σαν αυτόν ή θα είναι κάποιος υποδεέστερος;

Στον Σκόκο δεν έχω εμπιστοσύνη. Μεγάλος παίκτης, αλλά ασταθής. Ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο το οποίο όπως λες κι εσύ είναι πιο συνηθισμένο.

Ζόρικα τα πράγματα με τον Γιούρκα. "Δεν τραβάει". Και οδεύουμε πια προς το τέλος Δεκέμβρη. Ο Μαρίνος είναι τραυματίας. Για να τον δούμε κι αυτόν όταν αποθεραπευτεί....

gatti said...

@paoad: Κι εγώ με ένα χαμόγελο μέχρι τ΄ αυτιά ήμουν χθες! Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου είναι γεγονός ότι μας κάλυψε όλους και σαφώς και θα μπορούσε η ομάδα να βάλει περισσότερα γκολ. Εγώ στενοχωρήθηκα και που βγήκε ο Σισέ, γιατί το περίμενα χθες το χατ-τρικ. Ας είναι! Θα το κάνει σε άλλο ματς.

Πάντως όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα. Και χρειάζεται προσοχή και σωστές κινήσεις στα μεταγραφικά.

Σαφώς και η κίνηση ματ ήταν η μετατόπιση του Κατσούρ σε θέση στόπερ. Ηταν πολύ καλός σ΄ αυτή τη θέση ο Κατσούρ, τουλάχιστον ως λύση ανάγκης θα είναι εξαιρετική. Ελπίζω πάντως να μην κάνουν τίποτα δεύτερες σκέψεις να τον τοποθετήσουν εκεί και να μην πάρουν στόπερ.

Ο Σιμάο είναι ...σκυλί μοναχό! Στο 4-3-3 του Νιόπλια είναι υπερ-απαραίτητος!

Μια χαρά ήταν ο Καντέ, συμφωνώ!

Η ψυχολογία έχει σίγουρα αλλάξει, οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση, τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία. Φοβάμαι ότι θα έχουμε θέμα Λέτο. Οχι επειδή στράβωσε στην αλλαγή, αυτό δεν είναι τόσο φοβερό, αν αντιμετωπιστεί σωστά. Αλλα νομίζω ότι ο Αργεντίνος έχει πρόβλημα να συγκλίνει προς τον Σισέ. Παίζει περισσότερο στη γραμμή (και του αρέσει κιόλας...).

Συμφωνώ, οι κάφροι δεν έχουν χρώμα ούτε διακριτικά...

ΥΓ. Λέτο πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις... :))

YΓ1. Ε πώς να μην αγχώνομαι που μου θέλεις συνέχεια νέο ποστ!

ΥΓ2. Να την κάνεις! Να την κάνεις! (την αυτοκριτική σου!)

ΥΓ4 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓ3;) Να το στείλεις το αρχείο!

Αχ, βρε Τζιμπρίλ τι μας κάνεις! :))))))))

gatti said...

@koutavaki: Πάντα έτσι εκφράζομαι καλή μου, απλώς δεν έβαλα αυτή τη φορά αστεράκια ****

:)))

Είδες πώς έκανε ο Ζιλμπέρτο; Σαν μικρό παιδί! Και ...κυνηγούσε τον Τζιμπρίλ να του ρίξει σφαλιάρα!

Κανείς δεν χαίρεται όταν γίνεται αλλαγή, συμφωνώ. Αλλά επειδή ο Λέτο έχει ...ανέντιμο πρότερο βίο, αυτό και μόνο είναι λόγος ανησυχίας... Οχι μεγάλης, αλλά πάντως, ανησυχίας...

gatti said...

@zouk: Δεν θα το φτιάξουμε εμείς το χορτάρι. Διευκόλυνση κάνουμε και θα αφαιρεθεί το ποσόν από το ενοίκιο.

Και καλά που αναλάβαμε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, γιατί αν περιμέναμε από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, μέχρι το καλοκαίρι στο ίδιο χωράφι θα παίζαμε.

zouk said...

Παλι καλα,γιατι πριν λιγο καιρο που το ειχα διαβασει καπου δεν το διευκρινιζε.

Να κανω και μια ερωτηση για πλακα.
Αληθεια το δευτερο γκολ ο Βρυζας το εμαθε στο Σισε?Ειχαν τιποτα ιδιαιτερα μαθηματα?Α ρε Σπυροπουλε γιγαντα.
Αυτο ακριβως σε πορωνει με τον Σισε γατι,οτι ολοι οι αλλοι ηταν σιγουροι οτι θα βγει παλτο και οτι εχει σπασμενα ποδια.Ετσι τωρα το γκολ του το γουσταρουμε τρελα.Μπορουμε ανετα να λεμε οτι στην ομαδα εχουμε τον Σισε και κανεις να μην μπορει να κανει πλακα.

pensierix said...

Συμφωνώ!

Φιλάκια, τρελοζουζουνοβαζελογατουλίνι!!!

zouk said...

και χαιρετω του Πρωταθλητες χειμωνα

4minister said...

Σισσέ και ρετιρέ
κι' ο γαύρος ντεκλαρέ

χοχοχο!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Συμβαίνουν αυτά - όπως κατ' επανάληψη σου έχω γράψει, φιλτάτη. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον ότι συμβαίνουν... κατ' επανάληψη. Νά 'σαι καλά.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Δεν γράφω τίποτα σιβυλλικό. Για τον πούλο που εισπράξαμε στο Χαριλάου γράφω. Χαίρε (κυριολεκτικώς!)

paoad said...

http://www.youtube.com/watch?v=a6SeIYjTLEw

και

"Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη Καλαμπόκη, Καλαμπόκη!"

Υ.Γ3 Ααα ρε Τεντά, εκτός των άλλων ήσουν και καντέμης.
Υ.Γ5 Σαλπι μείνε, άλλαξα γνώμη.

Μιλ1 said...

Δεν θα σχολιάσω (εννοείται), απλά πέρασα να πω ένα γεια!

Φιλιά πολλά!

Crazy Tourists said...

Τελικά η κρυφή σου επιθυμία πραγματοποιήθηκε! Δε ζητάς και το πρωτάθλημα τώρα;
Τζιμπρίλ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Φιλιά
Καληνύχταααααα

Τρελοτουρίστρια

The Bgt said...

Ωραια πρασινη μερα αυτη η Κυριακη.
Παντα τετοια ;)

σκρατς1
ρετιρε ρετιρε με τον Σισε!

σκρατς2
Ο Ντομι αμυντικο χαφ!!!
αρχισε ου Ζηκους τις ομορφιες!

paoad said...

"Σισέ, καρέ, μπορεί και ρετιρέ..."
Ο τίτλος τα είπε όλα τελικά. gattiou speaking!!! :)))

φαντάσου όμως.. Μάρτης μήνας- απόκριες. Βρισκόμαστε στο περίφημο κότερο του Πατέρα (σωστά κατάλαβες, ο Πατέρας ξανακάνει πάρτι). Το κλίμα είναι ευθυμο, οι πλάκες δίνουν και παίρνουν, όλοι είναι πρωτότυπα και εορταστικά ντυμένοι(όλοι εκτός απο τον Αλέξη (όχι τον αστερίξ, τον ευθυτενη) ο οποίος θεώρησε too much για την κλάση του να βάλει στολή. Ο Ζιλμπέρτο είναι ντυμένος Λουκυ Λουκ, ο Καραγκούνη μεξικάνα χορεύτρια, ο Τζόρβας σπαιντερμαν, ο Λέτο μικρη Ολλανδέζα, ο Σιμάο bodyguard, ο Σισέ ναύτης.. o Αντωνίου σουπερμαν και ο Πατέρας Τάσος Μπουγάς. Ο Ζιλμπέρτο απο την αρχή της βραδιάς, δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Σιμάο, αφου πάει όλη την ώρα απο πάνω του και του σκάει καψούλια. Ο Σισέ, αν και δεν παίζει χαρτιά, έχει κάτσει στο ίδιο τραπέι με Σιμάο, Ρουκάβινα, Καντέ και Κάρα και τους παρακολουθεί που παίζουν πόκερ. Για την ακρίβεια κάθεται δίπλα στον Σιμάο και του έχει φέρει τύχη ως φαίνεται. Ο Μοζαμβικανός bodyguard, αν και δεν ξέρει χαρτιά, έχει ξεκο..στει σε σημείο να κάνει τον ήρεμο Καντέ να δυσφορεί και τον Κάρα να ζητά επανάληψη της παρτίδας. Ο Ρούκα ως πεπειραμένο χαρτόμουτρο κάνει
'κράτει' και περιμένει το κατάλληλο φύλλο για να χτυπήσει.. Η στιγμή που περίμενε όλοκληρη τη βραδιά έχει έρθει - φουλ του βαλλέ στο χέρι ο Κροάτης και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει. Η αγωνία κορυφώνεται, τα φύλλα ανοίγουν και ο πού@$@$@ ο Σιμαό έχει καρε με ντάμες. Ο Σισέ ξεσπά σε γέλια φωνάζοντας
-έχει καρέ, έχει καρέ
Ο Αντωνίου που βρίσκεται στη γέφυρα μαζί με τον πρόεδρο ακούει τα γέλια και βγαίνει στη γέφυρα, με την μπέρτα ν'ανεμίζει. Αντικρίζοντας τον Σισέ φωνάζει:
"Ναύτη Σισέ, άσε το καρέ και έλα στο ρετιρέ".

:))))))))))))))))))))))))

gatti said...

@zouk: Oχι, δεν του το έμαθε ο Βρύζας. Ο Μάντζιος του το έμαθε (είχε γράψει ότι μπορεί να διδαχτεί και από τον Βαγγελάκη)!

Εχεις δίκιο! Το γεγονός ότι όλοι τον είχαν βγάλει σακάτη μας πωρώνει ακόμα περισσότερο τώρα που έχει αρχίσει και "πυροβολεί"!

"Πρωταθλητές Χειμώνα"! Η παράδοση θέλει τον πρωταθλητή Χειμώνα να παίρνει τίτλο, έτσι;

gatti said...

@pensierix: Τρελοζουζουνοβαζελογατουλίνι; (Αχ, τον χάνουμε τον pensierix!).:ppp

Αυτό πάντως, ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ απρόβλεπτο!!! :))))))

gatti said...

@4minister: Σισέ και ρετιρέ και ο γαύρος ντεκαβλέ! (α πα πα θα με σκοτώσει το koutavaki)...

:))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ότι συμβαίνουν αυτά και μάλιστα συμβαίνουν κατ΄ επανάληψη, αυτός ο κάποιος είμαι εγώ! Τα έχω ζήσει χρόνια...

Να περνάς καλά, Γιώργο! :)))

gatti said...

@paoad: Mα, από τον Καλαμπόκη;

Τι έγινε σήμερα; Εχουμε καμιά πλανητική συναστρία;

ΥΓ3. Ηταν γκαντέμης ο έρμος ο τεντάς!

ΥΓ5. Ναι, καλά, σε πιστέψαμε τώρα!!!

gatti said...

@Mιλένα: Καλώς μου την!

Tι να σχολιάσεις; Ειδικά σήμερα! ;)))


Φιλιά, Μιλενάκι μου! :****

gatti said...

@Crazy Tourists: Δεν ήταν και τόσο κρυφή... :)))

ΦΥΣΙΚΑ θα ζητήσω και πρωτάθλημα!

Οέ οέ, Tζιμπρίλ Σισέ!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

Καλό βράδυ!

gatti said...

@The Bgt: Μια χαρά Κυριακή! Μακάρι να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες! Και χωρίς να κουνήσουμε ούτε το ...δαχτυλάκι μας! :)))


Κι όμως! Ντομί, αμυντικό χαφ! Τι να μας πει ο Βραζιλιάνος o Zίκο(υ); Κόντρα σε Αργεντίνο έπαιζε! :)))

gatti said...

@paoad: Gattiou speaking, όπως λέμε Γεωργίου speaking; Ημαρτον ρε! Ημαρτον! :pppp

Kαλά, το casting είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Ο Αντωνίου Σούπερμαν; Θα βρει στολή;

Πεπειραμένο χαρτόμουτρο ο Ρούκα; Αμάσητο θα τον καταπιούν οι χαρτοπαίκτες!

Απίστευτη η ιστορία! Δεν ανοίγεις κανα blog σιγά σιγά; :))))

pensierix said...

@ gatti

Δεν έπαθα τίποτα, μην ανησυχείτε! Απλά, το είχα μεγάλο καημό ν'αφήσω μια φορά ένα σχόλιο σαν αυτά που βλέπω συνήθως σε πολλά μπλογκς γένους θηλυκού τύπου:

"Σήμερα έφαγα μακαρόνια με κιμά" κι από κάτω καμιά εκατοστή σχόλια με καλημέρες, καλησπέρες κομπλιμέντα, που δεν ξεπερνούν τη μια γραμμή το καθένα!

Ε, αφού τα είχατε γράψει όλα εσείς και δεν είχα τίποτε να προσθέσω, είπα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία!

:)))))

gatti said...

@pensierix: Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα, γιατί μου ήρθε "κάπως" έτσι όπως το διάβασα!

Και γιατί να αφήσεις τέτοιο σχόλιο; Σου μοιάζει αυτό με θηλυκό blog; (Oχι, αν σου μοιάζει να μου το πεις για να το αλλάξω!).

Ασε που παθαίνω αλλεργία με αυτά τα εκστασιασμένα σχόλια, κάτω από μια τέτοια φράση όπως τα περιγράφεις!

ΥΓ. Αμα θέλεις να προλαβαίνεις πριν τα γράψουμε όλα, να είσαι πιο ...σβέλτος! :pp
Aλλά έτσι είσαι εσύ! Τη μία "καις" θέματα (πώς το είπε η "φίρμα"; ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ!). Και την άλλη καθυστερείς χαρακτηριστικά! Πάντα των άκρων!

pensierix said...

"Και γιατί να αφήσεις τέτοιο σχόλιο; Σου μοιάζει αυτό με θηλυκό blog; (Oχι, αν σου μοιάζει να μου το πεις για να το αλλάξω!)."

Επειδή ο γραπτός λόγος είναι περίεργος, δεν κατάλαβα αν ενοχλήθηκες...Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πάντως, διευκρινίζω ότι δεν είχα καμία διάθεση να κοροϊδέψω εσένα, το ύφος του μπλογκ και τις γυναίκες...

gatti said...

@pensierix: Βρε τι έχουμε πάθει μ΄ αυτόν τον παρεξηγήσιμο γραπτό λόγο!

ΔΕΝ ενοχλήθηκα καθόλου! Αλλά επειδή δεν θέλω να μοιάζει με θηλυκό blog γι΄ αυτό έγραψα πως αν μοιάζει να μου το πεις για "να αλλάξω γραμμή πλεύσεως" που έλεγε κι ο αντιπλοίαρχος Γελεβουρδέζος στο "Δεσποινίς διευθυντής". :))))

paoad said...

χααχασχαχαχαααχαχαχααχχαχααχαχχασδψαδψδψ

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

gatti said...

@paoad: Oχι, δεν θα μπω στον πειρασμό να ρωτήσω γιατί γελάς! :ppp