Saturday, December 12, 2009

"Γίναν τα κομμάτια, μια καινούργια γη"


















To μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι να μπει στο τριπάκι να συγκρίνει την ομάδα Τεν Κάτε με την ομάδα Νιόπλια. Οχι μόνο επειδή δεν πρόκειται οι πολέμιοι του Ολλανδού να συμφωνήσουν με τους "οπαδούς" του, αλλά και επειδή στο πρώτο μόλις ματς μετά την αποπομπή του, ουσιαστικά δική του ομάδα κατέβασε ο Νιόπλιας, αφού δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να κάνει διαφορετικά.


Το πρώτο λοιπόν πράγμα στο οποίο αξίζει να σταθεί κάποιος είναι πως η νίκη επετεύχθη. Αυτή ήταν άλλωστε και το ζητούμενο. Και το "διακύβευμα" για να μιλήσουμε με όρους πολιτικούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλο. Το ματς ήταν "κομβικό". Είτε το κερδίζαμε, ο Νιόπλιας έμπαινε με το δεξί, αποκαθίστατο η ηρεμία σε διοικητικό επίπεδο (ποιος θα τον κράταγε τον Παυλάρα;) και η ομάδα παρέμενε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, είτε το χάναμε και όλοι θα νοσταλγούσαν τον Ολλανδό, θα τα έχωναν στον Πατέρα που πήρε την απόφαση να τον σουτάρει, αλλά και στους παίκτες που η δική τους αμπαλίαση "χρεώθηκε" στον Ολλανδό, ενώ ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι αυτοί για το χάλι της ομάδας.

Από την στιγμή τώρα που δεχόμαστε πως το σημαντικό είναι η νίκη και πως ο Νιόπλιας δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να αλλάξει πολλά πράγματα, δεν μπορούμε να κάνουμε και κριτική. Μόνο κάποιες εκτιμήσεις.


Χώρια που αν το επιχειρήσουμε θα "σκοντάψουμε" σε κάποια επιμέρους αλλά καίρια διλήμματα. Πχ. Πού πρέπει να "χρεωθεί" η άσχημη εμφάνιση του Μπιάρσμιρ; Στο γεγονός ότι έχει να χρησιμοποιηθεί τόσο καιρό επομένως δεν έχει ρυθμό, ή στο ότι ήταν ντεφορμέ (άρα καλά έκανε και δεν τον έβαζε ο Ολλανδός;).

Οσο για το ματς; Κλασικός άθλιος Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έκανε τους περισσότερους να ευχηθούν ο Βαζέχα να βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου και όχι στον πάγκο (και όσοι είδατε το ματς και δεν το ευχηθήκατε αυτό στο πρώτο μέρος, μάλλον δεν είστε ειλικρινείς). Εξαιρετικά στατικό ποδόσφαιρο στο κέντρο, Καραγκούνης - Κατσουράνης ήταν λες και έβλεπες ματς Εθνικής ομάδας και ο Ζιλμπέρτο έτρεχε και για λογαριασμό τους. Επί τη ευκαιρία σας προτείνω ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα που έγραψε σήμερα ο Μαρκάκης όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως το 4-3-3 του Νιόπλια για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει τα τρία χαφ να κάνουν πολλές δουλειές και να καλύψουν πολλά χιλιόμετρα. Αυτό σήμερα δεν το είδαμε παρά μόνο από τον Βραζιλιάνο. Αν δεν το δούμε και στο μέλλον και δεν βρεθεί Νίνης να σκοράρει, τότε η γκέλα θα μας κλείσει και πάλι κάποια στιγμή το μάτι. Αλλά εν πάση περιπτώσει, ο προβληματισμός για το συγκεκριμένο ζήτημα μένει, αλλά η αγωνία μετατίθεται για το μέλλον.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού και πάλι δεν βοηθούσαν τα χαφ, και μπορεί να ανέβηκε ο ρυθμός αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ηρθε όμως η φάση του 73' και λύθηκε ο γόρδιος δεσμός. Βέβαια και πάλι τα προβλήματα στην άμυνα δεν έλειψαν αφού εκτός των παικτών της άμυνας ατομικά, ήταν κάκιστη και η αμυντική λειτουργία γενικότερα. Ηρθαν και τα δύο "τσαφ" του Τζόρβα και του Βύντρα, αλλά ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε.

Τι κρατάμε

* Τους τρεις βαθμούς

* Την για άλλη μια φορά εκπληκτική εμφάνιση του Ζιλμπέρτο. Που όταν βγήκε είναι βέβαιο ότι πολλοί έκραξαν ή έστω παραξενεύτηκαν, αφού υπήρχαν άλλοι που θα έπρεπε να αντικατασταθούν (πχ. Κατσούρ). Ομως τελικά ο Νιόπλιας έδωσε την εξήγηση ότι έπαιζε τραυματίας από το ημίχρονο.

* Την αγωνιστική άνοδο του Χριστοδουλόπουλου. Λες να ανεβεί ο "οικοδόμος" τώρα που ήρθε στην ομάδα ένας προπονητής που τον γνωρίζει από την Ελπίδων και τον πιστεύει;

* Τη σέντρα του Σπυρόπουλου στη φάση του γκολ

* Το γκολ του Νίνη που του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, αλλά και το πάθος που έδειξε στον πανηγυρισμό του.

* Τη λατρεία (και την ανιδιοτέλεια) που έδειξε ο Σισέ όταν σκόραρε το "πουλέν" του.

* Το πάθος που έδειξε το προπονητικό τιμ στην επίτευξη του γκολ. "Ολα τα λεφτά" οι αγκαλιές Νιόπλια - Βαζέχα - Ιορδανίδη.



Τι πετάμε

* Την άσχημη εικόνα της ομάδας

* Την κακή αμυντική λειτουργία. Το 40% των προβλημάτων στην άμυνα ξεκινούν από τη στατικότητα και την έλλειψη αλληλοκάλυψης στο κέντρο.

* Την κακή εμφάνιση των δύο "Κ" (συνδέεται και με το παραπάνω).

* Την απίστευτα κακή άμυνα (συνδέεται και με την αμυντική λειτουργία), κορυφαίος της οποίας στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν ο ...Καντέ.

* Τον Βύντρα δεξί μπακ

* Την κακή συνήθεια του Τζόρβα να μην σιγουρεύει τις αποκρούσεις του μέσα στην περιοχή του.

* Την κακή εμφάνιση του Μπιάρσμρ (ΑΝ δεν οφείλεται στην αποχή του, τότε μάλλον πρέπει να πάμε για 2 κεντρικούς αμυντικούς το Γενάρη).

* Την ανωριμότητα για ένα ακόμα παιχνίδι του Ρουκάβινα.

* Τα ...καρότα που έριξαν οι γριές στον Καραγκούνη όταν πήγε να εκτελέσει το κόρνερ.


Δυο παλιοί γνώριμοι


Μήπως να μπουν να παίξουν;


Ενας ευτυχισμένος άνθρωπος

***



Scratch: Τελικά είναι καλή ή κακή είδηση η εντός έδρας ήττα του Αρη από τον Αστέρα, εν όψει του προσεχούς αγώνα του με τον γαύρο;

Scratch 1: Εκεί στην ΑΕΚ θα το γλιτώσουν τελικά το ξύλο οι μέτοχοι; Πόση απόδοση να έχει άραγε στο στοίχημα;

67 comments:

The Bgt said...

σπερααα (μεραααα)

Εγω ειδα την ιδια ομαδα με τα ιδια προβληματα. (γιατι διωξαμε τον Τεντα παλι?)

Deja vu:
Κατσουρανης και Καραγκουνης ειναι χωμα και πηδανε την ομαδα αλλα σαν αλλες ιερες γελαδες ΔΕΝ καθονται στον ΠΑΓΚΟ.
Η Αμυνα προβληματα (κυριως λογω των 2 γελαδων).
Βυντριες και (εσχατως) Τζορβιες.
Οι αντιπαλοι να χανουν τα αχαστα.

Αγχος απιστευτο, τρεμουν και τη σκια τους.
Κατα τα αλλα θα αλλαζε η ψυχολογια τους με την φυγη του Τεν Κατε καλε.
ΠΩ ΠΩ μια ψυχολογια που αλλαξε τωρα που δεν τους βριζει ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ, τα χρυσα μου.


γιατι εφυγε παλι ο 10Κατε? αααα για να κατσει στον παγκο ο Κλειτον βρε!

Η ΟΜΑΔΑ ειναι λουζερ και χεσμενη επανω της και Καταδυναστευεται απο Καραγκουνη και ΣΙΑ και ιδιως απο τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που εχουμε για διοικηση.

Ελπιζω να βρει καμια μαγικη συνταγη ο Νομπλιας. Ειλικρινα το ελπιζω.

gatti said...

@The Bgt: Καλώς την!

Την ίδια ομάδα θα έβλεπες έτσι κι αλλιώς. Και θαυματοποιός να ήταν ο Νιόπλιας δεν θα προλάβαινε να μεταμορφώσει την ομάδα σε τέσσερις - πέντε μέρες.

Το θέμα της διαχείρισης Κάρα - Κατσούρ από τον Νιόπλια θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα μας δείξει πράγματα. Σήμερα τη ...σκαπούλαρε επειδή ο Ζιλμπέρτο ήταν τραυματίας και έτσι δεν χρειάστηκε να ακουμπήσει κάποιον από τους δύο.

Και φυσικά τα προβλήματα της άμυνας ξεκινούν από το κέντρο. Είναι που είναι προβληματική και κάνει και "τσαφ", δεν την βοηθούν και τα χαφ.

Κι εγώ πραγματικά θα περίμενα να δω κάτι διαφορετικό σήμερα όσον αφορά τη διάθεση των παικτών. Λίγο πάθος, λίγο τρέξιμο ρε παιδί μου. Μπα...

Ο Κλέιτον δεν με χαλάει. Θεωρώ ότι είναι καλός παίκτης. Αλλωστε και ο Ολλανδός τον πίστευε. Είναι η συμπεριφορά του που τον εκνεύριζε. Και τώρα πάλι στοίχημα είναι. Θα έχει βάλει μυαλό; Θα πηγαίνει στην ώρα του στις προπονήσεις; Θα κόψει τα νυχτοπερπατήματα και τα ποτά; Αν το κάνει, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Συμφωνώ ότι η ομάδα καταδυναστεύεται, για το αν είναι λούζερ θα περιμένω να το πω στο τέλος της σεζόν.

Tουλάχιστον τώρα με τον Νιόπλια θα μας δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν έφταιγε ο μάγειρας πριν ή δεν ήταν καλά τα υλικά...

pensierix said...

Αν και "Τενκατικός" (και όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι ακόμη πιο φανατικός οπαδός του με τις απίστευτες μαλ**ίες που ακούω), δεν υπήρχε περίπτωση να κράξω σήμερα. Πρώτον, γιατί έχω ξενερώσει τόσο πολύ που βαριέμαι να κράζω και δεύτερον γιατί κι εγώ να ήμουν χτες στο πάγκο της ομάδας, λίγο πολύ τα ίδια με τον Νιόπλια θα έκανα.

Σωστή η ανάλυση του Μαρκάκη και αυτός θα είναι ο πονοκέφαλος του Νιόπλια όσο Κατσούρ και Κάρα είναι σε αυτά τα χάλια. Τον Σιμάο αν θυμάμαι καλά δεν τον είχε και σε μεγάλη εκτίμηση ο προπονητής και δε νομίζω να ποντάρει πολύ σε αυτόν...Δεν πιστεύω, πάντως, ότι με αυτού του είδους τους παίκτες και με τον Κατσούρ ειδικά να είναι ένα πρώην αμυντικό χαφ, θα δούμε και μεγάλες αλλαγές στο μέλλον. Θέλω επίσης να δω την ομάδα με την επιστροφή των Σάλπι και Λέτο, ποιούς συμβιβασμούς θα κάνει ο "Νίκος".

ΥΓ
Ο κύριος Σωτηρακόπουλος πλέον μας λέει ότι το θέαμα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός και σημασία έχει το αποτέλεσμα.

koutavaki said...

Παρατηρήσατε στο α' σε μια φάση που ο Σισέ σουτάρει πάνω στον Κοβαλέφσκι,το ύφος και το χαμογελάκι του Βαζέχα???Σαν να λέει "εγώ θα το έβαζα,αλλά δεν πειράζει,θα σε στρώσω".Πλάκα είχε!Αλλά να πούμε και του στραβού το δίκιο,ούτε τα δικά του γκολ δεν έχει πανηγυρίσει έτσι!Τον αγαπεί πολύ το μικρούλη μας...!
Υ.Γ.:Σας φαίνεται κι εσάς ότι ο Νίνης ώρες ώρες είναι σαν να παίζει με τα πόδια του Καραγκούνη(στα καλά του εννοείται)ή είναι ιδέα μου?Τι διάολο,έφτυσε και βγήκε ο μπέμπης?

eforas said...

Καλημέρα! Μία επαγγελματική νίκη (έτσι, έτσι) και 100% για τον Νιόπλια (πώς προφέρεται αλήθεια;) στον πάγκο του ΠΑΟ. Και ξανά στην κορυφή (τι λέγανε οι άλλοι τόσον καιρό που έπαιζαν Σάββατο). ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

fl@neur said...

@gatti
Ωραίο post με υπόκρουση Περίδη και επί τέλους πάλι αισιόδοξο και με καθαρό μυαλό (τι κρατάμε, τι πετάμε, εκτός από καρόττα!), γιατί το προηγούμενο, εμένα προσωπικά με μελαγχόλησε με τις "περασμένες μου αγάπες, όνειρα, φαντάσματα/ με το πέρασμα του χρόνου/ η ανάμνηση του πόνου..." κλπ).
Μακάρι, όλα τα επόμενα posts να είναι ανάλογα, αν η ομάδα "τρέξει" και παίξει όπως πρέπει.
Για Κατσούρ και Κάρα, δεν έχω σχόλια, αλλά δεν νομίζω ότι βοηθάνε τόσες "μπηχτές" (ευτυχώς οι φίλαθλοι κι οπαδοί δεν παίζουν).
Καλή Κυριακή!

squarelogic said...

Tουλάχιστον είχαν μια λογική οι διαφορετικές επιλογές του:
Βύντρα δεξιά,στην θέση που τον.."λατρέψαμε" για να ελέγξει τον πολύ γρήγορο Επστάιν,με τον Οποίον ο σημερινός Γιούρκας θα είχε αξεπέραστα προβλήματα,Μπιέρσμιρ για να δώσει το απαραίτητο ύψος στην άμυνα μια και υπήρχαν οι Γιάκομπ,Μπόσνιακ.
Ο ΜΠιέρσμιρ πάλεψε,αλλά είναι λογικό να του έχει κοστίσει η απουσία του,ο δε Βύντρα θυμήθηκε το μοιραίο του πεπρωμένο στο 89 αλλά ευτυχώς ο Αλεξ δεν "κρεμαστηκε".Γενικώς,κακιστη εικόνα στην άμυνα,με τα προβλήματα φυσικά να ξεκινάνε απ το γερασμένο μας κέντρο.
Για όσους δεν το έχουν σκεφτεί,χθες έπαιζαν ο Ζιλμπέρτο 33 στα 34,ο Κάρα ομοίως,κι ο Κατσουρ που στα 30 του δείχνει... μάλλον μεγαλύτερος των άλλων 2(ίσως και να φταίνε οι πολλοί αγώνες).Λογικό είναι να έχουμε προβλήματα.Βλέπω βέβαια δύσκολο να καθίζει στον πάγκο την Γκρηκ Μάφια στην οποία αναγκαστικά θα βασιστεί
για την πορεία προς τον τίτλο,μια και αυτοί ξέρουν τα κατατ'οπια και το ειδικό βάρος του καθε ματς.

ΥΓ.Δραστήριος ο Λάζαρος,αλλά από κοντρόλ άστα να πάνε...Έτσι ούτε στον ΟΦΗ δεν κάνει καριέρα,όχι στον ΠΑΟ.Ας ελπίσουμε οτι η παρουσία του Νιόπλια θα τον ανεβάσει.
ΥΓ2. Τον Πετρόπουλο πότε θα τον δούμε?ο Σισέ έδειχνε απελπιστικά μόνος στην περιοχή...

KitsosMitsos said...

Από τις φάσεις που είδα, πάντως, σαν να έκανε αρκετές ευκαιρίες ο Ηρακλής. Χμμμ

gatti said...

@pensierix: "Tενκατικός" ή μη, δεν υπάρχει λόγος να κράξεις.

Στο κάτω κάτω όλοι μας το καλό της ομάδας θέλουμε. Εμείς. Οι πολυμετοχικοί δεν ξέρω, δεν θα έπαιρνα και όρκο.

Αυτός κι αν είναι πονοκέφαλος! Ο Μαρκάκης το προχώρησε και περισσότερο: (Κι αν δω να το λύνουν μόνοι τους, με απρόσμενα
καλές εμφανίσεις κάποιοι παίκτες του, αυτό κι αν θα έχει ενδιαφέρον, ε;).
, έγραψε χαρακτηριστικά.

Το θέμα είναι πως είχαμε έναν παίκτη "ευχή και κατάρα" και τώρα θα έχουμε δύο. Αφήνω πάντως ένα περιθώριο στον Κατσουράνη, επειδή
όπως είχε γράψει και ο Τriantos σε προηγούμενο ποστ ο Κατσουράνης έχει ΠΟΛΛΑ λεπτά συμμετοχής, αφύσικα για τέτοια εποχή. Οπότε πώς να τρέξει;

Από την άλλη, βέβαια, για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ο πάγκος. Δεν είναι κακό να μείνει λίγο στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Εκτός αν πάμε αλλού. Μήπως υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του για πριμ, ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχής του; Δεν ξέρω, θα φανεί, είπαμε ότι θα έχει ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που θα διαχειριστεί τους δύο παίκτες ο Νιόπλιας.

Κι εγώ θα περιμένω επίσης πώς θα "χωρέσουν" στην ομάδα οι Σαλπιγγίδης και Λέτο. Γενικά δεν νομίζω να πλήξουμε! :)))

YΓ. Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν διάβασα τον συγκεκριμένο τίτλο στο σχόλιο του Σωτηρακόπουλου! Δεν είναι το θέαμα αυτοσκοπός; Και τότε γιατί έκραζαν τον Τεν Κάτε; Αποτελέσματα δεν του ζήτησαν φέτος;

Μήπως είδες το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εξέδρας"; "Αυτός είναι ΠΑΟ!". Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί! Στο τέλος δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας!

gatti said...

@koutavaki: O Σισέ έχει ένα χαρακτηριστικό που άλλοτε είναι
πλεονέκτημα και άλλοτε μειονέκτημα. Σουτάρει με τη μία. Τόσο καιρό είχαμε να λέμε ότι έχασε αυτό το πλεονέκτημα γιατί κάνει δεύτερες σκέψεις και επιθυμούσαμε να δούμε τον Σισέ που οπλίζει χωρίς να σκεφτεί.

Τώρα που το κάνει μας κακοφαίνεται που δεν σκοράρει. Ε, θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Γιατί ότι με τον τρόπο που παίζει θα βάζει πολλά αλλά χάνει και πολλά το ξέραμε πριν έρθει.

Πραγματικά δείχνει να τον αγαπάει πολύ τον Νίνη ο Σισέ. Κι εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που τον ...κυνηγούσε για να πανηγυρίσει μαζί του και γι΄ αυτό έβαλα τόσες πολλές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

ΥΓ. Τι να σου πω, δεν το έχω προσέξει αυτό που λες για τον Νίνη. Θα το κοιτάξω τώρα που το επισημαίνεις. Τον Λάζαρο βλέπω κάποιες φορές να παίζει σαν τον Καραγκούνη (στα άσχημά του) και σκεφτόμουν ότι επειδή ήταν συγκάτοικοι στο δωμάτιο, έχει ξεσηκώσει ακόμα και τα ...χούγια του! :p

gatti said...

@eforas: Eτσι! Επαγγελματική νίκη. Ασχετο αν για τον Νιόπλια θα είναι το ζητούμενο, ενώ για τον τεντά ήταν έγκλημα.

Παλιά προφερόταν ΝιόΜπλιας. Στην πορεία εξαφανίστηκε το "Μ" και έμεινε σκέτο Νιόπλιας.

Ναι, κορυφή για ένα 24ωρο. Σιγά μην γίνει καμιά στραβή με τους Κροκόδειλους. Στον Αρη είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου, να του κόψει βαθμούς, αλλά όπως έγινε "ζωής ή θανάτου" πια το ματς που δίνουν την άλλη εβδομάδα με τον γαύρο, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να το χάσουν...

gatti said...

@fl@neur: Αισιόδοξο είναι το ποστ, αλλά και το προηγούμενο δεν ήταν απαισιόδοξο. Μελαγχολικό ναι, αλλά έτσι κι αλλιώς όταν κάποιος δεν έχει από πού να κρατηθεί, συνήθως στις αναμνήσεις του δεν καταφεύγει; Από αυτές μπορείς να πάρεις δύναμη. Ειδικά όταν είναι ευχάριστες αναμνήσεις.

Ποιος δεν το θέλει να είναι τα επόμενα posts μες την καλή χαρά! Θα είναι όμως; Για Κατσούρ και Κάρα δεν υπάρχουν μπηχτές. Την πραγματικότητα σχολιάζουμε. Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να τους απαξιώσει, αλλά δεν μπορείς να τους βλέπεις να σέρνονται και να υποστηρίζεις ότι ...ζωγραφίζουν! Αυτό μόνο οι ΑΡΔ το κάνουν!

gatti said...

@squarelogic: Σαφώς και είχαν λογική οι επιλογές του, απλώς ο Βύντρα ως δεξί μπακ ζωντανεύει τους χειρότερους εφιάλτες μας. Και πήγε να κάνει πάλι τη βυντριά!

Μακάρι να ήταν η αποχή που κόστισε στον Σουηδό και όχι κάτι άλλο (ούτε καν ντεφορμάρισμα ή κόπωση) για να μπορέσουμε τουλάχιστον να ελπίζουμε ότι με την απόκτηση ενός αμυντικού κλάσης θα δούμε επιτέλους ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Εχεις δίκιο, το κέντρο μας είναι ιδιαίτερα γερασμένο, έχουν περάσει τα χρόνια και η θέση αυτή απαιτεί πολλά χιλιόμετρα. Ευτυχώς ο Ζιλμπέρτο τα έχει ακόμα, αλλά για τους άλλους δύο δεν παίρνω όρκο.

Κι εγώ πιστεύω πως θα βασιστεί στους Κάρα - Κατσούρ που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα κατατόπια, αλλά δεν θα έβλαπτε να τους ξεκούραζε εκ περιτροπής. Καλό θα έκανε και στους ίδιους και στην ομάδα. Τουλάχιστον μέχρι να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Λάζαρος ήταν όντως δραστήριος, εντάξει μία ...ρύθμιση την χρειάζεται, γιατί είναι αρκετά αποσυντονισμένος στο παιχνίδι του, αλλά επειδή στον πάγκο είναι ο Νιόπλιας που μαζί του έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του στην Ελπίδων, έχω αισιοδοξία. Και για τον Πετρό δεν ανησυχώ κι αυτός δικό του παιδί είναι, όταν θα έρθει η ώρα θα τον χρησιμοποιήσει.

gatti said...

@KitsosMitsos: Πώς να μην κάνει ευκαιρίες ο Ηρακλής, αφού κατέβαινε ανενόχλητος από το κέντρο. Τα δικά μας χαφ είχαν πάει ...ταξίδι στην ...Αρμενία! :ppp

koutavaki said...

Μα δεν ήταν μπηχτή για το Σισέ,να εξηγούμεθα!Το ύφος του Βαζέχα μου άρεσε!Για το Νίνη,πρόσεξε μόνο στο α' που πήγε το φάουλ του Κάρα(τέρμα αριστερά,λίγο πάνω από το δοκάρι)και που λίγο αργότερα το φάουλ(αν δεν κάνω λάθος) του Νίνη.Ακριβώς στο ίδιο σημείο!Ε είναι να τρελαίνεσαι!Μέχρι και ο πανηγυρισμός του τον Κάρα μου θύμισε!

gatti said...

@koutavaki: Κι εγώ γενικά για τον Σισέ το είπα, με αφορμή αυτό που έγραψες. Ούτε η δική μου ήταν μπηχτή. Αλλά καλώς ή καλώς θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα χάνει και πολλά. Oσο για τον Βαζέχα το θεωρώ δεδομένο ότι θα έχει πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν αυτό το ύφος. :))

Αχ, μη μου λες ότι κοπιάρει ο μικρός τον Κάρα. Δεν θέλουμε άλλους Καραγκούνηδες! Εδώ με έναν και δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα! :))))

pensierix said...

@ gatti

Αυτό που εννοούσα ήταν ότι, αν και θεωρώ ότι η διοίκηση έκανε λάθος με την αποπομπή του Ολλανδού και έχω ξενερώσει από την λογική(;) με την οποία κινούνται όλοι εκεί μέσα, δεν είμαι από αυτούς που θα περιμένουν στη γωνία για να "δικαιωθώ" στη πρώτη στραβή και να κράξω.

Εχουμε να δούμε πολλές "ομορφιές" από τους ΑΡΔ, είναι η αλήθεια. Ο άλλος βγήκε τις προάλλες και είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκαναν τακτική οι παίκτες, λέξη άγνωστη εδώ κι ένα χρόνο στην Παιανία. Και μετά έχουν την απαίτηση να τους πάρουμε στα σοβαρά και να μην τους...τσουβαλιάζουμε.

Η αρχή μου είναι ότι όλοι οι αποτυχημένοι προπονητές που πέρασαν από τον ΠΑΟ, αν ήταν στο γάβρο, θα είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Ξεκινάω από αυτή την παραδοχή, διότι στατιστικά δεν γίνεται οι μυρουδιάδες να έρχονται πάντα σε εμάς και οι φωστήρες να επιλέγουν τους απέναντι. Αυτό δεν έχει προβληματίσει κανέναν στην Παιανία. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να πάρουν με τη σειρά το ποδηλατάκι για να κάνουν ένα γύρο κι αυτοί. Τώρα το έχει ο Πατέρας, και ο Γιαννακόπουλος του φωνάζει ότι το κράτησε πολύ και θέλει κι αυτός να κάνει την βόλτα του. Μας έκαναν την oμάδα, ποδήλατο δηλαδή...

4minister said...

Είναι ακόμα ομάδα του Τεν Κάτε. Για να γίνει ομάδα του Νόμπλια (από το noble=ευγενής) θα χρειαστεί ένας μήνας τουλάχιστον. Ίσως και αρκετά περισσότερο.

Ο Σισσέ θέλω να σουτάρει με τη μια, κατηγορηματικά.

Θα μάθουμε τι παίζει στα εσωτερικά και από την παραμονή ή όχι Σάλπι. Που πριν την αλλαγή τεχνικού το είχα σίγουρο ότι φεύγει. Καθώς και από τη διάσπαση του μετώπου Κάρα-Κατσούρ, που είναι κολλητάρια. Ο 2ος δεν τρέχει γιατί καπνίζει, σου λέει ...

Ο γαμπρός του Μήτσου δεν κάνει για την ομάδα. Αν θεωρούν ότι δεν έχουν καλύτερο, πρέπει να βρουν. Ή να εκπαιδεύσουν κάποιον άλλο, ή να αγοράσουν. Σιχάθηκα τις βυντριές.

Τα διάφορα δημοσιογράφα και τα μέσα που γράφουν, κοιτούν το μεροκάματο. Σήμερα είναι ο Βάζελος αυτός που όλοι ονειρεύονται, προχθές ήταν ο Γαύρος ο νέος πρέσβης στην Ευρώπη. Έτσι φεύγουν τα φύλλα απ' το μανταλάκι ...

pensierix said...

Kαι ο Σωτηρακόπουλος συνεχίζει από εκεί που το άφησε χτες:

"Το 1-0 με το οποίο νίκησε ο ΠΑΟ χθες δεν θα μπει στο πάνθεον των καλύτερων εμφανίσεων στην ιστορία του κλαμπ, αλλά μπορεί, αν τον επόμενο Μάιο γίνει «πράσινη» η φιέστα του πρωταθλήματος, να είναι αυτό το βράδυ που άλλαξε όλη η εικόνα.

Γιατί αυτό που είχε ο χθεσινός Παναθηναϊκός και δεν διέθετε επί Τεν Κάτε ήταν η διάθεση. Αγωνιστικά δεν ήταν καλύτερος από πολλά ματς με τον Ολλανδό στον πάγκο, αλλά ο Νιόπλιας, σε αντίθεση με τον διάσημο προκάτοχό του, δεν κάθισε δευτερόλεπτο ήσυχος στον πάγκο."

Μου έφτιαξε τη...διάθεση όπως ο...ανήσυχος Νιόπλιας αυτήν του Παναθηναϊκού. Αλλά, ας μη γίνω πολύ κακός, αμαρτία είναι.

:pppppp

island said...

Γειά σου γατάκι.

1 Ο Μπιάρσμιρ είναι ταλέντο και μπορεί να γίνει μεγάλος παίχτης. Στο λέω εγώ που πίστευα σαν παίχτη τον "καρχαρία" Σίγκουρτσον!!! Πάντως ότι και να λέω μου αρέσει στα καλά του σαν παίχτης του ΠΑΟ. Το θέμα είναι πως αν τα καλά του είναι περισσότερα από τα κακά του και αν στα κακά του δεν θα δεινοπαθούμε τόσο πολύ. Βλέπουμε. Πάντως εγώ τον γουστάρω.
2 Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστοδουλόπουλο. Έχει κίνηση στο γήπεδο, και ορισμένες φορές μάτι που λίγοι έχουν. Αν αυτές τις φορές τις αυξήσει καλό θα είναι και για αυτόν και για την ομάδα.
3 Τον Κλέιτον τον γουστάρω με χίλια. Μου αρέσουν τέτοιοι παίχτες για τέτοιες δουλειές. Δεν ξέρω γιατί ο τεντάς δεν το έβαζε πάντως σέβομαι την απόφασή του γιατί θεωρώ τον τεντά, ακόμα και τώρα αξιόπιστο προπονητή, όπως και τον Νιόμπλια άλλωστε. Δεν είναι τίποτε ταβερνιάρηδες τύπου Σουμ.
3 Γιατί οι ΑΡΔ ρώτησαν τον Νιόμπλια γιατί έβγαλε τον αόρατο τοίχο;;; Αυτοί δεν ήταν που τον κράζανε; Τί γυρεύουν τώρα;
4 Άμα ο Ζιλμπέρτο τρέχει και για άλλους δύο στα 33 του τότε δεν πάνε καλά τα πράγματα
5 Το πιο σημαντικό είναι να πετάξουμε τα θετικά και να γυρίσουμε και να κρατήσουμε τα αρνητικά. Τα αρνητικά είναι άλλωστε που μας πονοκεφαλιάζουν και ψάχνουμε να δώσουμε λύση (ακούτε κύριε Αντωνίου;;)
6 Μου άρεσε πολύ η κίνηση να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Κλέιτον. Άλλωστε όλοι μπορούν να βοηθήσουν στα καλά τους. Ας τους έχεις σε εγρήγορση.
7 Αλήθεια ο Ζιλμπέρτο ήταν τραυματίας και έτρεχε έτσι; Πρέπει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο από τώρα.
8 @pensierix
Ο Σωτηρακόπουλος λέει κατά καιρούς χοντρές μαλακίες. Μην τον παίρνεις στα σοβαρά. :) Και εγώ Τενακτικός είμαι μέχρι κάποιο σημείο.
9 (Άσχετο) Το Κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ μπορεί και να διδάσκει μαλακίες. Αν δάσκαλοί του είναι αυτοί που διαφημίζονται!!!!
10 (το καλό!!!) Φιλάκια γατάκι :)

paoad said...

τι κρατάω και τι πετάω.

Κρατάω το ρουφηκτό φιλί του Ιορδανίδη στο Νίνη, όταν βγαίνει αλλαγή. Τέτοιο φιλί ούτε η κοπέλα μου δε μου δίνει, μέχρι την Αθήνα ακούστηκε το μουτςςς!

Κρατάω, την εξαιρετική εμφάνιση του Τσίμπα. Τι κάνει ο άνθρωπος;;;

Κρατάω την ενθαρρυντική εμφάνιση του Μάκης. Την γκολάρα του μικρού.

Κρατάω τη μεγάλη νίκη της Πανάθας μέσα στο Καυτανζογλειο. Το έχω πει και στο παρελθόν. Τη χρονιά που θα νικήσουμε τους Ηρακλη, Ξάνθη, Εργοτέλη μέσα-έξω θα πάρουμε και τον τίτλο.

Πετάω, την κακή εμφάνιση της ομάδας και ιδιαίτερα των Σισέ, Μπιάσμιρ. (έτρεξε αμέσως η άλλη "....2 στόπερ τον Γενάρη".)

Πετάω βύντρα. Τέλος.

Υ.Γ. Κύριε Νιοπλια, αφήστε τις πολλές αγκαλιές και τα φιλιά με τους συνεργάτες γιατι σας την έχει στημένη ο κοατς. Επίσης, μην την ακούτε ο Μπιάσμιρ μια χαρά παικταράς είναι.

paoad said...

"..Ατύχημα είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Άντε Ρουκάβινα. Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού φεύγοντας από την προπόνηση τράκαρε, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο 23χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού» είναι μια χαρά με το όχημα που οδηγούσε να έχει υποστεί ορισμένες υλικές ζημιές."


Ελέος βρε αγόρι μου. Πάλι;;;

paoad said...

H οικοδέσποινα τηλεργάζεται και τις Κυριακές;

gatti said...

@pensierix: Κατάλαβα τι εννοούσες, ίσως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω δεύτερο πρόσωπο γιατί ήταν σαν να μιλούσα για σένα
ειδικά, ενώ μιλούσα γενικά.

Ομορφιές θα δούμε πολλές. Είναι απίστευτα αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το πρωί μίλησα για το πρωτοσέλιδο της "Εξέδρας" γιατί είχα δει μόνο τα πρωτοσέλιδα στο Ιντερνετ, μετά όμως που διάβασα και τις εφημερίδες έφριξα!

Η πλάκα είναι πως στα sites λένε περίπου αυτά που λέμε κι εμείς εδώ, αλλά βλέπεις στα sites υπάρχουν και τα σχόλια από κάτω και θα πέσει μπινελίκι αν ο άλλος προσπαθήσει να σε βγάλει ...στραβό. Ενώ οι εφημερίδες που δεν έχουν τέτοιο φόβο γράφουν ό,τι θέλουν. Θα δούμε πράγματα και θαύματα στο επόμενο διάστημα, αλλά αυτό έχει και ένα καλό. Οτι θα επιτρέψουν στην ομάδα να δουλέψει με ηρεμία και δεν θα υπάρχει η αναταραχή που δημιουργούσαν επειδή ήθελαν να διώξουν τον Τεν Κάτε.

Τελικά ξέρεις πού έχω καταλήξει; Ο λόγος που πολέμησαν τόσο πολύ τον Ολλανδό είναι επειδή τους έδειχνε με τον τρόπο του (και τους το είπε
κιόλας κάμποσες φορές) ότι θεωρεί τον εαυτό του ανώτερό τους. Κι αυτό δεν το άντεξαν...

Μα, φυσικά και θα είχαν πάρει πρωτάθλημα οι αποτυχημένοι μας προπονητές αν ήταν στον γαύρο. Γιατί στο γαύρο τα πρωταθλήματα τα παίρνει ο Χόχος. Οι προπονητές είναι διακοσμητικά στοιχεία. Φιοριτούρααααααααααα που έλεγε και η διαφήμιση!

Πολύ καλό αυτό με το ποδηλατάκι! :)))
Eτσι δυστυχώς είναι τα πράγματα...

Οσο για την διάθεση που γράφει ο Σωτηρακόπουλος ότι είχε η ομάδα. είναι το μόνο που δεν είδα εγώ. Αλλά βέβαια, τι να ξέρω εγώ...

gatti said...

@4minister: O Nιόπλιας είναι όντως ευγενής. :))

Kι εγώ με τη μία θέλω να σουτάρει ο Τζιμπρίλαρος κι ας χάνει και γκολ, δεν πειράζει. Αν αρχίσουν να του πιάνουν κάτι σουτάρες που επιχειρεί θα στείλει κόσμο στο τρελοκομείο!

Προβλέπεις διάσπαση Κάρα - Κατσούρ; Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Τα έχουν βρει οι δυο τους. Για τον Σάλπι, εξακολουθώ ακόμα να πιστεύω ότι θα φύγει.

Τελικά είναι γαμπρός του Μήτσου ο Λουκάς; Γιατί οι απόψεις διϊστανται.

Πάντως ο Νιόπλιας σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα αιτιολόγησε γιατί τον χρησιμοποίησε δεξιά. Δεν θα έχει λέει Γιούρκα στο ματς με Ντιναμό, δεν θα έχει και Σαριέγκι, οπότε ήθελε να χρησιμοποιήσει για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια την ίδια άμυνα. Προφανώς δεν εμπιστεύεται Γκάμπριελ για δεξιά, ενώ δεν ξέρω τι παίζει με Μαρίνο, ας διαφωτίσει κάποιος. Είναι ακόμα τραυματίας, δεν έχει δηλωθεί ούτε αυτός ή δεν τον θεωρεί έτοιμο;

Οπως το λες. Να φεύγουν τα φύλλα από το μανταλάκι...

gatti said...

@island: Ε, άμα θεωρούσες υπερ-παίκτη τον Σίγκουρτσον, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια! :ppp

1. Kι εμένα μου αρέσει ο Σουηδός, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι ακόμα έμπειρος παίκτης. Οπότε και τα καλά του στοιχεία θα δείξει, αλλά και λάθη θα κάνει. Εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο ένας εναντίον ενός.

2. Ο Λάζαρος έχω πει εδώ και καιρό ότι είναι από τις συμπάθειές μου. Με χαροποίησε η εμφάνισή του στο ματς με τις γριές, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι έχει ταλέντο και δεν πρέπει να χαθεί. Αν συνέχιζε όπως με τον Τεν Κάτε τον έβλεπα να φεύγει ως δανεικός. Τώρα με τον Νιόπλια έχει ελπίδες.

3. Προσωπικά δεν μου κάνει κάποιο ιδιαίτερο κλικ ο Κλέιτον, αλλά δεν με χαλάει κιόλας να μείνει στον Παναθηναϊκό. Τον πιστεύω σαν παίκτη. Και μπορεί να βοηθήσει. Αρκεί να βάλει μυαλό και να σταματήσει να είναι ...Chivas Kλέιτον!

3α. Προφανώς ρώτησαν για τον Ζιλμπέρτο, επειδή γνωρίζουν ότι είναι η απορία του κόσμου.

4. Αμα συνεχίσει να τρέχει μόνο ο Ζιλμπέρτο, τότε κλάφτα Χαράλαμπε!

5. Μωρέ τα αρνητικά πρέπει να κρατήσουμε, συμφωνώ, αλλά είπα να ξεκινήσω αισιόδοξα στο ντεμπούτο του Νιόπλια.

6. Στην ενδεκάδα δεν τον επανέφερε ακόμα τον Κλέιτον αλλά όπου νάναι θα γίνει κι αυτό. Το θέμα είναι να μη δω καναν Τζιόλη ή καναν Δημούτσο.

7. Ασε με τον ...αόρατο τώρα! Δεν διαβάζεις εφημερίδες, δεν ακούς ΑΡΔ; Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Ζιλμπέρτο!

8. ...

9. Δεν έχω ιδέα ποια είναι η δουλειά του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και αν είναι καλή ή όχι. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας πει.

10. Φιλάκια Νησάκι! :))))

4minister said...

Εννούσα να γίνει η διάσπαση μετώπου Κάρα - Κατσούρ απ' το τεχνικό επιτελείο, αν δεν πειθαρχήσουν οι παίκτες.

Για το Βύντρα οι απόψεις διίστανται. Ο Βύντρα λέει ότι δεν είναι γαμπρός του Αργύρη και όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι είναι ...
________

Νόμπλιας σε δηλώσεις στο Sky. Η κυριότερη απάντηση:
-Έχετε διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού απ' αυτό που βλέπετε;
-Ναι, έχω διαφορετική νοοτροπία. Αλλά έκανα συμβόλαιο για 6 μήνες και πρέπει να πετύχω τους στόχους της ομάδας (εννοεί το πρωτάθλημα). Αν προλάβω να αλλάξω τη νοοτροπία θα το κάνω.

Τα είπε όλα ...

gatti said...

@paoad: Βρε τον Ιορδανίδη... (δεν το είδα το φιλί)...

Εννοείται ότι αν κερδίσουμε όλους αυτούς που μας έκλεισαν το σπίτι τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε πιθανότητες για τίτλο. Οπότε ναι, είναι ενθαρρυντικό αν καταφέρνουμε να μην πετάμε βαθμούς στα παιχνίδια μας με τους "μικρούς".

Για τον Μπιάρσμιρ έβαλα ένα AN μεγάλο και φωτεινό σαν ...σημαδούρα.

Τον Βύντρα δεν τον πετάω γενικά, παρά τις βυντριές του, αν δεν ενισχυθούμε στην άμυνα. Γιατί υπάρχουν παιχνίδια που μόνος του αυτός μας έχει ξελασπώσει.

Δεν πρόκειται να την πέσει ο coachp στον Νιόπλια. Με τον τεντά μόνο είχε κόλλημα. Δεν είδες που εξαφανίστηκε τελείως τώρα που πήρε πόδι ο Ολλανδός;

Μέχρι τώρα είχα αμφιβολίες αν ο Ρουκάβινα μπορεί να παίξει μπάλα. Τώρα αμφιβάλλω αν μπορεί και να οδηγήσει...

ΥΓ. Από την στιγμή που έχω αναφέρει πως αντιμετωπίζω επαγγελματικά προβλήματα και επομένως δεν βρίσκομαι σε καλή διάθεση αυτό τον καιρό, νομίζω ότι είναι το λιγότερο "άκομψο" να ειρωνεύεσαι (έψαξα να βρω κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι κάνεις πλάκα, αλλά δεν το βρήκα). Aν πάλι δεν το έγραψες με ειρωνική διάθεση και το εξέλαβα εγώ έτσι, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγνώμη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το blogging για μένα είναι θέμα διάθεσης και όχι υποχρέωσης και έτσι θέλω να το διατηρήσω.

Και για την ιστορία ναι, τηλε-εργάζομαι ΚΑΙ τις Κυριακές...

gatti said...

@4minister: Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες. Φυσικά και
συμφωνώ μαζί σου πως πρέπει να διασπαστεί το δίδυμο, αν το "κολλητιλίκι" τους κάνει κακό στην ομάδα.

Για το Βύντρα ούτε εγώ έχω βγάλει άκρη σχετικά με τα οικογενειακά του...

Με λίγα λόγια ο Νιόπλιας είναι ένας πιστός στρατιώτης. Και τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εμένα αυτό μου αρκεί...

pensierix said...

@ gatti

Αν δεν σου φέρω το tiramisu που έλεγα, "Χάρη να μη με λένε". (ακόμα να ξεπεράσω την πρόσφατη ατυχή μου έμπνευση!!!).

ΥΓ
Δε νομίζω ότι ο paoad ειρωνευόταν. Μάλλον εξέφρασε την επιθυμία για νέο ποστ, αν και καταλαβαίνω απόλυτα τον λόγο για τον οποίο "στράβωσες". "Χαριτωμενιές" της νεολαίας είναι αυτές...

ΥΓ1
Δεν με λένε Χάρη, είμαι "ευθυτενής" και "πυροβολημένος". Πώς με λένε;

ΥΓ2
Αυτό δεν θα επηρεάσει την αποστολή του γλυκού.

:)))))))

4minister said...

Η ακριβής απάντηση Νόμπλια (η προγούμενη ήταν από μνήμης):

Το να πω γενικά για το πώς φαντάζομαι τον Παναθηναϊκό δε μπορώ να το κάνω. Έχω ένα πεντάμηνο συμβόλαιο και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

- Ευτυχώς είμαστε σε όλους τους στόχους μέσα και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε. Αν τώρα έχω το χρόνο, έχω την καλή πορεία και μου δώσουν το δικαίωμα να συνεχίσω, έχω πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης από πολλά που βρήκα τώρα εδώ πέρα, τα οποία δεν είναι όμως της στιγμής. Ο καθένας έχει μία φιλοσοφία.

Για τους διαβαστερούς:

http://admin.gazzetta.gr/football/super-league/item/60604-%CE%B4

gatti said...

@pensierix: Γιατί ατυχής έμπνευση; Υπέροχο τραγούδι είναι!

ΥΓ. Κι εγώ νομίζω τελικά πως δεν ειρωνευόταν ο paoad και ίσως στράβωσα χωρίς λόγο. Αλλά δεν περνάω και τις καλύτερες μέρες μου και ζορίζομαι...

ΥΓ1. Αλέξανδρος ή Αλέξης; :)))
(ή Αλέκος;)

YΓ2. Αυτό έλειπε!

gatti said...

@4minister: Και η από μνήμης μια χαρά ήταν! :))

Mακάρι να έχει την καλή πορεία που όλοι θέλουμε και να του δοθεί χρόνος να περάσει την φιλοσοφία του. Ετσι κι αλλιώς ξένος προπονητής δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στην ομάδα, οπότε μακάρι να μας "βγει" ο Νιόπλιας και να γίνει ο νέος Κυράστας...

pensierix said...

Ατυχής ήταν η έμπνευση γιατί ένα τέτοιο τραγούδι δεν αξίζει να το χαραμίζει κανείς για τύπους σαν τον paoad!

Και η koutavaki, αντιπαθέστατη! Για να μη μιλήσω για την the Bgt που γράφει όλο κοινοτοπίες! (όταν σας έλεγα ότι ένα ξεκατίνιασμα στο μπλογκ είναι απαραίτητο για να εκτονωθούμε, δεν με ακούγατε!!!).

ΥΓ
Αλέξανδρος (αν και δεν είμαι τόσο ευθυτενής ούτε τόσο ωραίος σαν το καμάρι μας). Κι αν δεν με πιστεύεις, ρώτα και τον square που είχε τιν τιμή(;) να με γνωρίσει!

:))))))

squarelogic said...

PENSIERIX,

ζούπερ ο παραλληλισμός με το ποδήλατο!Αναλαμβάνεις και αποστολές τυραμισού Ρώμη-Αθήνα?
-)))

ΥΓ.όντως είχα την χαρά να τον γνωρίσω και σαν Παναθηναικός και...ανυπόταχτος Γαλάτης είναι απ τα καλύτερα παιδιά!
...και μετά γύρισα κι έπεσα στα βουνά με τα σκουπίδια!Oh,bella Roma!

paoad said...

Μα είναι δυνατον να πιστεύεις ότι σε ειρωνευομαι;

Σου έχω πεί ότι αυτό τον καιρό δεν διαθέτω γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι οπότε αναγκάζομαι να πηγαίνω σε ιντερνετ καφέ ή να αγοράζω χρονοκάρτες για ασύρματο ιντερνετ. Προφανώς, ένας απο τους λόγους που καταφεύγω σε τέτοιου τύπου λύσεις είναι και το blog σου. Είναι δυνατόν να ερωνεύομαι κάτι που αγαπώ τόσο πολύ..; Τα σχόλια μου έχουν στόχο να σ'ενεργοποιήσουν, να σου φτιάξουν τη διάθεση, να ανταλάξουμε ιδέες, να παίξουμε..

Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο παρα μόνο ότι αν με γνώριζες προσωπικά θα καταλάβαινες ότι είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα εργασίας και δεν θα μπορούσα ποτέ μα ποτέ να παίξω με αυτά.

Crazy Tourists said...

Εγώ ούτε Καραγκούνη πάω (το ξέρουν και οι πέτρες αυτό) ούτε Κατσουράνη...
Μ'άρεσαν πολύ τα πανηγύρια Νίνη-Σισέ!!
Για την ομάδα, θα περιμένουμε να δούμε!!
Α ρε Βαζέχα!! Μπες να τους δείξεις πώς μπάινουν τα γκολ!!! Χαχα!!!
Φιλιά!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@pensierix: Eντάξει, άραξε, δεν είμαστε και ο πολυμετοχικός! Ασε που διακρίνω ίχνη ...ρατσισμού, γιατί τα έβαλες με τον θηλυκό πληθυσμό του blog! :pppp

(Ετσι και σε περιλάβουν το koutavaki και η bgt, δεν θα καταφέρω να σε γλιτώσω!).

ΥΓ. Πολύ ωραίο όνομα!

:))))

gatti said...

@squarelogic: Eγώ πάντως αν έφευγα έξω, θα έμπαινα στον πειρασμό να μην επιστρέψω στην Ελλάδα...

gatti said...

@paoad: OK, δεκτόν. Παρερμήνευσα.

Δεν είμαι σε καλή κατάσταση, είναι και εύκολα παρεξηγήσιμος ο γραπτός λόγος όταν δεν μπορείς να δεις τον άλλο την ώρα που μιλάει, δεν ήθελε και πολύ. Σου ζητώ συγνώμη...

gatti said...

@Crazy Tourists: Aν δεν το έλεγες (ξανά) δεν θα το πίστευα ότι δεν τον πας τον Κάρα! :ppp

A, ώστε κι εσύ τον σκέφτηκες τον Βαζέχα ε; Τελικά είμαστε πολλοί...

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :))))

koutavaki said...

Ήρθε η ώρα να ξεμπροστιάσουμε τον pensierix!(Bgt όρμα του!!!)
Ατύχησες καλέ μου,δε μπαίνω στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ μαζί σου.Πρώτον γιατί δε με πείθεις ότι θες να ξεκατινιαστούμε και δεύτερον και οι τυφλοί έχουν καταλάβει ότι δε μπορείς χωρίς εμάς!!!:)))))

pensierix said...

Mε αποκάλεσε ρατσιστή! Ακούτε συμπλογκίτες; Με αποκάλεσε ρατσιστή!!!!! Κι όλα αυτά επειδή τα έβαλα με τα "θηλυκά" του μπλογκ!

Gatti, ανακάλεσε!

http://www.youtube.com/watch?v=sas4D1uf24M&feature=related

:)))))

ΥΓ
Square, ασφαλώς κι εκτελούνται μεταφοραί, αλλά στην περίπτωσή σου θα γινόταν αποκλειστικά για την δεσποινίδα squarelogic που της χρωστάω κι ένα παγωτό!
:)))))

ΥΓ1
"Το έπαθλο «Αθλητικής προσφοράς και ήθους» θα δοθεί στους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Φραγκίσκο Αλβέρτη που εγκατέλειψαν εφέτος την ενεργό δράση, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στα αθλήματα τα οποία υπηρέτησαν."

"Ηθους" στον Τζόλε; Και μετά έχουν παράπονα οι του ΠΣΑΤ ότι τους τσουβαλιάζουμε! :ppppp

ΥΓ2
Για να βγει καλύτερος αθλητής της χρονιάς ο Σπανούλης, μάλλον θα έπρεπε να είχε σκοράρει στο...Καραϊσκάκη. ΜVP της Α1, ΜVP στο Βερολίνο, triple crown με την Πανάθα, χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ και μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά. Ολα αυτά για να βραβευτεί ο...Μάρας!

:))))))

koutavaki said...

Ανάθεμα τη σύνδεση,κατάρα στο pc μου!Αγνοήστε το ένα σχόλιο και αν δε βαριέται το γατί κάποια στιγμή θα το σβήσει.

pensierix said...

@ koutavaki

Ηθελες να με ξεμπροστιάσεις εις διπλούν, ε; Και τάχα σου φταίει η σύνδεση και το pc...

ΥΓ
Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ούτε ένα πειστικό ξεκατίνιασμα δεν είμαι ικανός να σκηνοθετήσω!!!

:))))))

koutavaki said...

Το ήξερα πως θα έλεγες ότι το έκανα επίτηδες!!!Είσαι ΚΑΙ προβλέψιμος!

gatti said...

@pensierix: Συνέχισε να ...προκαλείς ωδικώς και περίμενε μετά να ανακαλέσω.

Ούτε που καταδέχεται απ΄ ό,τι είδα ο θηλυκός πληθυσμός του blog να ασχοληθεί μαζί σου. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο από το να σου επιτεθεί!
(Μήπως να κάνεις την αυτοκριτική σου; :ppppp)

YΓ1. Ελα ντε! Εχουν και παράπονο μετά οι ΑΡΔ! Επαθλο ήθους ο Αλβέρτης μαζί με τον αρχηγό της "ερυθρόλευκης" παράγκας που θεωρεί κορυφαία στιγμή της καριέρας του τη Ριζούπολη. Τι να λέμε τώρα...


ΥΓ2. Δεν λες πάλι καλά που έβγαλαν κορυφαία ομάδα τον Παναθηναϊκό. Πολύ ήθελε να βγάλουν την Εθνική; Ο Ασημακόπουλος για παράδειγμα την Εθνική ψήφισε. Κι αν θυμάσαι χαιρόταν κιόλας που προκρίθηκε στο Μουντιάλ γιατί αλλιώς δεν ήξερε τι να ...ψηφίσει (έλειπαν βλέπεις οι ...επιλογές).

:))))

gatti said...

@koutavaki: Mη μου αγχώνεσαι, έφυγε ήδη το δεύτερο σχόλιο. Αν και θα έπρεπε να μείνει για να ...εισπράξει ο pensierix την ...αδιαφορία εις διπλούν! :))))

gatti said...

Φτου! Αργησα γαμώτο!!!

Το κατάλαβε από μόνος του ο pensierix!

:))))

gatti said...

@koutavaki: Είναι! Είναι! :)))

fl@neur said...

@gatti
@squarelogic: Eγώ πάντως αν έφευγα έξω, θα έμπαινα στον πειρασμό να μην επιστρέψω στην Ελλάδα...
Όλα τα λεφτά, αυτό μονάχα το σχόλιο!

pensierix said...

"Ούτε που καταδέχεται απ΄ ό,τι είδα ο θηλυκός πληθυσμός του blog να ασχοληθεί μαζί σου."

Eίναι γενικότερη η τάση αυτή, δεν περιορίζεται στο μπλογκ! Γι'αυτό ζητώ ταπεινά την κατανόησή σας, αν είπα καμιά κουβέντα παραπάνω...(αυτό το "προβλέψιμος" πάντως δεν καταπίνεται με τίποτα)

Το κορυφαίο:
"Στην αποψινή βραδιά τιμήθηκε και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που επειδή είναι άρρωστος, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση. «Ο Τζόλε ζητά συγγνώμη που δεν είναι εδώ. Ευχαριστεί πάρα πολύ για την τιμή αυτή.

Δεν μπορώ να έρθω στην θέση του. Εκείνος μπορεί να τα πει καλύτερα. Τα καταφέραμε μαζί μία χαρά και σκοπεύω να τα καταφέρω και μόνος μου καλύτερα», δήλωσε ο πρώην συμπαίκτης του, Αντώνης Νικοπολίδης που παρέλαβε αντί του 'Τζόλε' το βραβείο."

Νομίζω ότι μια φωτογραφία του μέλους να κρατάει το βραβείο του Τζόλε αξίζει χίλιες λέξεις. Είναι ανάγκη, μετά από αυτό, να τον περιγράψουμε; Τα λέει όλα μόνος του!

squarelogic said...

pensierix,
το κορυφαίο θα ήταν αντί του Τζόρτζεβιτς να το παραλάμβανε ο βουλευτής Πειραιώς του ΛΑΟΣ (μπαρμπα)Γ.Ανατολάκης,μια και μιλάμε για ήθος...

η δεσποινίς δοκίμασε μια τεράστια στρατσιατέλλα απ την Fontana di Trevi,και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια,αφήνοντας με μόνον να την παλεύω...Μετά το overdose δεν ξαναζήτησε παγωτό πριν το Tivoli,όπου όμως βρίσκονταν σε χειμερινό mode και είχαν απομείνει μόνο οι λαχταριστές...αφίσες.

The Bgt said...

Σιχαινομαι αυτη τη διαδικασια..
ειλικρινα αγαπω ολους τους συμπλογκιτες μου αλλα το παιχνιδι απαιτει απο εμενα μια αποφαση και ειναι και η καθοριστικη..

Ψηφιζω λοιπον να φυγουν απο το παιχνιδι Κουταβακι και Γαττι (!!!) ωστε ο ΓΑΛΑΤΗΣ να ασχολειται ΜΟΝΟ με εμενα.

;)

gatti said...

@fl@neur: Δεν το κρύβω. Οπως έχει καταντήσει η Ελλάδα με πληγώνει. Αν δεν είχα οικογενειακές δεσμεύσεις θα το είχα διαπράξει...

gatti said...

@pensierix: Mη μου το χαλάς τώρα! Τι οπισθοχώρηση είναι αυτή; (το "προβλέψιμος" ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση ομολογώ, αλλά ...πήγαινες γυρεύοντας!).

Το μέλος πήρε το κύπελλο ήθους για λογαριασμό του Τζόλε; Οσο πάει γίνεται και καλύτερο!

gatti said...

@squarelogic: Την εκδήλωση δεν την είδα, μόνο κάτι σκόρπιες φωτογραφίες, αλλά κάποιο βραβείο είδα να παραλαμβάνει και ο μπαρμπα Γιώργος!

gatti said...

@The Bgt: Αποχωρώ μετά χαράς!

:)))))

gatti said...

@pensierix: Ορίστε, παραπονιάρη!

Τι γενικότερη τάση μας λες; Εδώ η The Bgt σε θέλει αποκλειστικό!

;)))

pensierix said...

@ square

Ε ,νομίζω ότι σε επίπεδα συμβολισμού, το μέλος είναι αξεπέραστο. Παρέλαβε το βραβείο προσφοράς και "ήθους" ενός αθλητή που του στέρησε τίτλους με τις παράγκες και τα καραγκιοζιλίκια του και που έχει να θυμάται την Ριζούπολη ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του(και που το μέλος ήταν το θύμα εκείνη την ημέρα). Το να τον βλέπεις με το βραβείο αυτό στο χέρι, νομίζω περιγράφει με τον πιο παραστατικό τρόπο τι εστί Νικοπολίδης, τι εστί Τζόλε και για ποια εποχή βραβεύτηκε. Ο "βιαστής" βραβεύεται για την προσφορά και το ήθος του και ο "βιασμένος" παραλαμβάνει το βραβείο. Σήμερα ο Αντωνάκης ουσιαστικά μας είπε πόσο το απήλαυσε...

@ the Bgt

Εγώ ψηφίζω να φύγουν και οι υπόλοιποι και να μας αφήσουν ήσυχους!

;)))

The Bgt said...

Τι να τον κανω καλε? :D

Αμεσως εσυ να φυγεις! ΕΔΩ θα κατσεις να γραφεις στο μπλογκ, τιμωρια.

gatti said...

@pensierix: Προσυπογράφω τα περί μέλους! Ετσι ακριβώς είναι. Το ...απήλαυσε και το ομολόγησε ενώπιον πάντων! Ηταν τόσο μεγάλη η χαρά του που ήθελε να την μοιραστεί!

gatti said...

@The Bgt: Α, όχι κυρία μου! Δεν μπορεί να λες και μετά να την κάνεις γυριστή!

Ζήτησες να φύγουμε και το σεβαστήκαμε!

:pppp

(Αποχωρώ οριστικά από το παρόν ποστ. Πάω να σκεφτώ το καινούργιο. Θα έρθει και ο γκρινιάρης σε λίγο και θα διαμαρτύρεται...).

The Bgt said...

off topic: συστεινω ανεπιφυλακτα να βλεπετε παπακαλιατη διαβαζοντας ταυτοχρονα αυτο το Live cannibalive blogging : http://theintvduals.com
αυθεντικη κωμωδια!

paoad said...

pensierix δεν ξέρω τι να πω. Αρχικά το koutavaki ενέδωσε αλλά δεν τσίμπησε, στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα η bgt επέλεξε Isolation, αλλά για κακή σου τύχη τελαυταία στιγμή άλλαξε γνώμη και έδωσε τη μπάλα στο γατάκι για το τρίποντο. Το γατάκι δεν μπήκε καν στο κόπο να σουτάρει.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

http://www.youtube.com/watch?v=UdTBxjg9l4U

http://www.youtube.com/watch?v=qughhukO6Ag

pensierix said...

@ paoad

Επέλεξα να παίξω ζώνη "3-2" με βοήθειες για να γλιτώσω το πικ εν ρολ. Ε, μοιραία θα άφηνα το τρίποντο ακάλυπτο στην weak side...

To μόνο που δεν είχα προβλέψει είναι ότι αυτό το σύστημα δεν σπάει μόνο με τρίποντο, αλλά και με "χτυπήματα κάτω από τη ζώνη". Σου πετάνε ένα "προβλέψιμος" και τέζα ο...Καμπούρης!

paoad said...

http://www.youtube.com/watch?v=iCnpZys-qLI&feature=related