Sunday, March 14, 2010

ΠΑΣ ...πλέι οφ


ΠΑΣ ...πλέι οφ. Αυτό δηλαδή λένε τα αποτελέσματα. Αμα χάνεις την μία εβδομάδα από τις γριές και την άλλη δεν μπορείς να κερδίσεις τον ΠΑΣ Γιάννενα που παλεύει για τη σωτηρία, μέσα στην έδρα σου, ε τότε δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για τίτλο. Το πολύ - πολύ να έχεις απαιτήσεις να γίνεις "ρυθμιστής" του τίτλου, επιχειρώντας να κόψεις βαθμούς από εμάς για να βγάλεις πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη "συμμαχία" δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, να που ήρθε η ώρα της. Να θέλει ο γαύρος να μας κερδίσει για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να επιθυμεί ο ΠΑΟΚτσής νίκη του γαύρου!


Καμάρωσε που λες ο γαύρος. Κι αν δεν καμάρωσε, καμαρώνει όπου νάναι. Θα μου πεις, βιάζεσαι. Γιατί δεν θέλει πολύ να φάει η ομάδα σου τα μούτρα της στην Τρίπολη κόντρα στον Αστερία, να κερδίσουνε και τα αρειανά τον ΠΑΟΚ και από εκεί που ο γαύρος ήτανε πεσμένος στο καναβάτσο να μειώσει τη διαφορά και από τους δύο. Και τότε σου λέω αν παίζει στο ντέρμπι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ή για την πάρτη του. Δεν λέω, "παίζει" κι αυτό το σενάριο, αλλά δεν του δίνω πολλές πιθανότητες.


Και όπως είναι φυσικό τώρα έχουμε πάλι αναλύσεις για το τι έφταιξε τι πρέπει να γίνει και πώς θα βγει ο γαύρος από το λούκι. Γιατί σου λέει από όποια πλευρά και να το δεις "δεν μπορούν τα παλικάρια". Κι αρχίσανε οι γαύροι το βρισίδι γενικώς και αδιακρίτως. Αυτός ο έρμος ο Μαρέσκα τι έχει ακούσει; Σάμπως ο Λεντέσμα; Ο Λεονάρντο; Ο Ζαϊρί; Για να μη σου πω τώρα για τον Μπάντοβιτς. Ακόμα και στον Λούα Λούα τα χώσανε, έναν παίκτη που παραδοσιακά γουστάρουνε και τους έδειξε και πέντε πράγματα από την στιγμή που επέστρεψε.


Και εκεί πάνω και καθώς το ματσάκι ήτανε με τον ΠΑΣ Γιάννενα που έχουν προπονητή τον Αναστόπουλο, βγήκε και ο Κάρπετ και άρχισε να κάνει αβάντα στον αλενατόρε. Που στη συνείδηση του φαν κλαμπ του λέει (του ποιου; Τέτοιο φαν κλαμπ μόνο αυτός και ο Αλκαίος) ο Αναστό είναι θύμα μεγάλης αδικίας. Γιατί σε όλο τον κύκλο των χαμένων προπονητών του γαύρου θα έπρεπε να του δώσουν κι αυτουνού μια ευκαιρία. Οταν σου λέει έχουν δώσει ακόμα και στον Αλέφαντο. Γιατί στην τελική ο Αναστό είναι και "δικό μας παιδί". Και μάλιστα έπρεπε να του την έχουν δώσει ήδη. Οταν έφυγε ο παραλίας ο Ζίκο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τον Βαλβίδα θα "παίξει" πολύ και ο Αναστό το καλοκαίρι.



***



Στο ΟΑΚΑ τώρα το περίμενες το ντέρμπι, στο τηγάνι σου προέκυψε. Το χάλι της το μαύρο είχε η Καβάλα. Αγνώριστη. Αυτή ήταν που δεν έχει αφήσει μεγάλο για μεγάλο χωρίς να του κάνει ζημιά; Ηταν όμως και η ΑΕΚ καλή για να λέμε την αλήθεια. Δεν τους άφησε να ανασάνουν τους "Αργοναύτες". Και έτσι σιγούρεψε την τέταρτη θέση και πλησίασε τους πρωτοπόρους, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο στην βαθμολογία - "προίκα" που θα κουβαλήσει από την κανονική περίοδο στα πλέι οφ.


"Μπάλα" όμως και μάλιστα υψηλού επιπέδου έπαιξαν και οι ΑΕΚτζήδες στις κερκίδες. "Ολα τα λεφτά" τα δυο πανό. Με αφορμή και την αποκάλυψη της Εφορίας για τα οικονομικά των συλλόγων που θέλουν την ομάδα πρωταθλήτρια στα χρέη, οι οπαδοί έφτιαξαν δύο πανό. Στο ένα ζητούσαν από τον "Αγαπούλα" να φέρει πίσω τα λεφτά.


Και στο άλλο απευθύνονταν στους μέτοχους - αμέτοχους και στο κακό συναπάντημα και τους έλεγαν "να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού" (δηλαδή δεν το έλεγαν έτσι ακριβώς, αλλά αυτό εννοούσαν). Αφού πληρώσουνε τα χρέη της ομάδας εννοείται. Μάλλον για κορόιδα ψάχνουν όμως...


Ντύστον καλά, να μη μου κρυώσει...


***



Στο Πιτσούνι Σίτι τώρα η Ατρομητάρα μου κέρδισε τις γριές και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή. Και πολύ άργησε. Γιατί δεν ήταν ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία. Ηταν για παραπάνω, αλλά ξεκίνησε στραβά. Οι γριές τώρα αλλού για αλλού. Αλλη ομάδα νίκησε το γαύρο την περασμένη Κυριακή, άλλη ομάδα κατέβηκε στο Περιστέρι. Καλά, αυτουνού του Μπουμπένκο δεν του έχουν πει ότι "ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;". Δεν πειράζει όμως, εκεί που έπρεπε να κερδίσει κέρδισε!



Το ενδιαφέρον βέβαια σήμερα είναι σε δύο γήπεδα. Στο Χαριλάου και στην Τρίπολη. Στην Τρίπολη και στο Χαριλάου. Μη με ρωτήσεις ποιο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Θεωρητικά θα έπρεπε να πω αυτό της ομάδας μου. Πρακτικά όμως είναι αυτό στο Χαριλάου. Γιατί με τον γαύρο να έχει "γονατίσει", έτσι και χάσει ο ΠΑΟΚ στο Χαριλάου ξεμπερδεύουμε από ένα μεγάλο βραχνά.

Το ματσάκι αυτό λοιπόν είναι κομβικό. Ο ΠΑΟΚ από τη μια ζει με την προσδοκία της διεκδίκησης του τίτλου και αυτός περνάει σίγουρα από το Χαριλάου, ενώ ο Αρης από την πλευρά του έχει τα δικά του κίνητρα. Από σήμερα το απόγευμα έχει ένα παραπάνω. Γιατί όπως δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Καβάλας του παρουσιάζεται μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει από την ομαδα του Μάκαρου με πέντε πόντους αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Το γιατί θέλει να τον κερδίσει είναι γνωστό, μη τα ξαναλέμε. ΄Η μάλλον ας τα θυμηθούμε επιγραμματικά. Γιατί θέλει ρεβάνς για την 4άρα του πρώτου γύρου, γιατί δεν έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του, γιατί δεν θέλει να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Οσο για μας; Επιστρέφουμε σε ορθολογική ενδεκάδα χωρίς πειράματα και αλχημείες. Στην Τρίπολη λέει δεν έχουμε κερδίσει ποτέ ως τώρα στη Σούπερ Λίγκα. Δεν πειράζει, ευκαιρία να τη σπάσουμε την παράδοση τώρα.


Scratch: Mετά το ποντάκι που "τσίμπησε" ο ΠΑΣ, το ματς της Λιβαδειάς, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη θα είναι "αίμα και άμμος".

Scratch 1: Σε ποιον απευθυνόταν η χειρονομία του Βάντερσον (του ΠΑΣ) την ώρα της αλλαγής του;


Scratch 2: Σιγά που έπρεπε να πάρει κόκκινη το μέλος! (Προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ήταν για κόκκινη). Και να μην έρθει στο ΟΑΚΑ;

Scratch 3: Mέχρι τώρα τα αυτογκόλ τα έβαζε ο Αβραάμης. Τώρα άρχισε να τα βάζει και ο Μέλμπεργκ.


Scratch 4 (από γαυροφόρουμ): * O Μαρέσκας δεν πρέπει να φύγει, ούτε να φάει κορνέδες. Πρέπει να τον δέσουμε πισθάγκωνα και να τον πετάξουμε στο Κερατσίνι, πίσω από τα παλιά σφαγεία, εκεί που σύμφωνα με το θρύλο έβγαινε ο ανθρωποφάγος καρχαρίας.

* Oταν λέμε ότι δεν έχουμε λεφτά, δεν καταλαβαίνω. Πού πήγαν όλα τα έσοδα που είχαμε από διαφημίσεις, γήπεδο, Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο, μεταγραφές όπως Καστίγιο, Τουρέ κ.λπ.; Πώς γίνεται να είμαστε τόσο χρεωμένοι; (Ελα ντε!)

Scratch 5 (από ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ): Οταν οι σκώληκες λένε ότι είναι ματς της χρονιάς, τι ακριβώς εννοούν; Πέφτουν κατηγορία; Μόνο έτσι μπορώ να το καταλάβω!

Scratch 6 (και ένα καθυστερημένο για Γκαλίνοβιτς): Αλλος είχε κόψιμο, άλλος έπαιξε σαν χεσμένος...

24 comments:

4minister said...

1. Η Ξανθιά είπαμε πέφτει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
2. Το ματς είναι στην Τρίπολη! Η Πανάθα να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε ...
3. Στο Βικελίδης θα γίνει πόλεμος. Δεν ξεχνιέται εκείνο το ΠΑΟΚ - Καλαμαριά 1-2 που έπεσε ο Άρης. Είναι και η τεσσάρα του 1ου γύρου, έδεσε το ρεβανί.
4. Να ξαναθυμίσω το "Τετράγωνο των Βερμούδων";
5. Ο Πιτσουνιακός πράγματι έχει καλή ομάδα, δεν είναι να παλεύει για την κατηγορία. Όμως είχε σωθεί ήδη.

pensierix said...

Αν η διαφορά αύριο είναι από 2 βαθμούς και κάτω , ο ΠΑΟΚ γίνεται φαβορί για το πρωτάθλημα. Η ισοπαλία του γαύρου αυτή τη στιγμή μπορεί σήμερα να αποδειχτεί ευνοϊκή μόνο για τα καρντάσια για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον οι γαύροι δεν θα είναι αναγκασμένοι να ανοιχτούν στο ΟΑΚΑ, θα μπορούν να παίξουν ταμπούρι αφού ο μόνος που θα καίγεται για τη νίκη είναι ο ΠΑΟ. Κι έχουμε δει πόσο καλά τα πήγαμε μέχρι τώρα σε ματς-κλειδιά δίχως αύριο και σε ματς που ο αντίπαλος σε περιμένει για να σε χτυπήσει στη κόντρα. Ας μην επεκταθώ και ξενερώσω κι άλλο...

Διαβάζω και κάτι πανηγυρτζήδικα σχόλια ήδη για το ντέρμπι από εξυπνάκηδες, βαρβάτους Παναθηναϊκούς, τάλε κουάλε με αυτά πριν το ματς στο τηγάνι. Και θα τους κάνουμε και θα τους δείξουμε και θα τους τελειώσουμε κτλ κτλ. Καλά κρασιά...Αυτοί πούλησαν το τομάρι πριν σκοτώσουν το ζώο και στο τέλος μη μείνουν με τίποτε άλλο στο χέρι.

Το μόνο θετικό είναι ότι σήμερα παίζουμε πριν από τον ΠΑΟΚ και δεν θα μπουν τα καμάρια μας (παίκτες και προπονητής) σε λογική διαχείρισης τύπου "και η ισοπαλία καλή είναι". Αρκετά πληρώσαμε (ελπίζω) τη μπακαλίστικη λογική.

gatti said...

@4minister:

* Tην Ξανθιά την έχω για εφτάψυχη, να δούμε αν θα πέσει.

* Εννοείται ότι σαν Παναθηναϊκοί το ματς της Τρίπολης βλέπουμε. Αλλά για έναν ουδέτερο παρατηρητή το ματς είναι στο Χαριλάου!

* Σωστά. Είναι και η ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλαμαριά για να ρίξει τον Αρη. Δεν ξεχνιέται αυτό.

* Ποιο είναι το "Τετράγωνο" των Βερμούδων; Σε έχασα!

* Είχε όντως καλή ομάδα το πιτσούνι. Πώς το είπε ο Δώνης; Πάνω από μας υπάρχουν άμπαλες ομάδες! :))))

gatti said...

@pensierix: Σαφώς και γίνεται φαβορί για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν η διαφορά είναι από δύο βαθμούς και κάτω. Γιατί τότε δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε στο ντέρμπι και ξέρουμε όλοι πόσο ...καλά αποτελέσματα παίρνουμε υπό πίεση.

Αυτά τα πανηγυρτζήδικα τα διαβάζω κι εγώ και έχω αρχίσει ήδη να ανησυχώ. Ο πιο βέβαιος τρόπος να χάσουμε το ντέρμπι θα είναι να επιχειρήσουμε αντίποινα στους γαύρους. Το έχουμε ξαναπεί πως αυτό το ...σπορ δεν το κατέχουμε και καμία σημασία δεν έχει που αυτή τη φορά θα παίζουμε εμείς εντός έδρας. Αλλωστε έχουμε δει στο παρελθόν και πρόσφατα και παλαιότερα πόσο μας στοίχισαν τα επεισόδια. Δεν θα πω για την περυσινή διακοπή, αλλά για τα επεισόδια εναντίον του μέλους που στάθηκαν αφορμή να τιμωρηθούμε και να παίξουμε κεκλεισμένων το ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν μερικά χρόνια με αποτέλεσμα να χάσουμε τον τίτλο.

Στη μπακαλίστικη λογική δεν θα μπορέσουν να μπουν τα καμάρια μας, αλλά αυτό δεν τα εμποδίζει να γκελάρουν όπως συνηθίζουν μετά από γκέλα του γαύρου. Είναι γνωστό άλλωστε πως μας έχει φάει η ...ευγένεια...

fl@neur said...

Ας μην το κάνουμε θέμα κι ας περιμένουμε Τριπολιτσά και Σαλλλονίκη, τρεις και μία μείνανε!Όμως, όταν μειώθηκε η διαφορά μας με ΠΑΟΚ και γάβ-ρο, κάποιοι βιάστηκαν να "βγάλουν" τον γάβ-ρο πρωταθλητή, με το σκεπτικό ότι εμείς θα στραβοπατάμε κι αυτοί θα κάνουν 7Χ7, ας το ξανασκεφτούν. Και όσοι επισης εκτιμούσαν οτι ο ΠΑΣ, όπως λέγαν και για τον Ηρακλή, θα το "αφήσει" (λόγω Αναστό), επίσης ας το ξανασκεφτούνε. Είπαμε, το φετινό πρωτάθλημα είναι αλλοιώτικο από τ' άλλα.
ΥΓ. Οι γάβ-ροι κλαίγονται γιατί -λένε- βάλανε τέσσερα, αλλά τελικά Χ έληξε. Προφανώς το 3-2 της Λεωφόρου (με 2 επίσης αυτογκολ), σ' ένα παιγνίδι που δεν υπήρχε
γάβ-ρος, το 'χουνε ξεχάσει, με τόσα "κουβαδάκια" που πήρανε!!!

Καλά αποτελέσματα.

gatti said...

@fl@neur: Οπως το λες. Τρεις και μία. Τα ΜΜΕ τη δουλειά τους κάνουν. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας. Κατ΄ αρχήν να βλέπουμε το κάθε δικό μας παιχνίδι και μετά το τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό το λέω (και το γράφω) καιρό. Καθ΄ υπέρβασιν ειδικά σήμερα θεωρώ πως θα έχουμε οπωσδήποτε στραμμένη την προσοχή μας και στο Χαριλάου. Ετσι κι αλλιώς πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον που θα έχει το παιχνίδι, οι αναμετρήσεις των δύο είναι σχεδόν πάντα συναρπαστικές. Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχουμε δει πολλές σούπες. Σε ντέρμπι Αρη - ΠΑΟΚ όμως ή ΠΑΟΚ - Αρη σπάνια θα υπάρξει αδιάφορος αγώνας. Εχουν πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΥΓ. Σωστά. Κι εμείς δύο αυτογκόλ είχαμε βάλει, αλλά το ματς το κερδίσαμε. Οι γαύροι έτσι που έπαιξαν είχες την εντύπωση ότι απέσπασαν το βαθμό από τον ΠΑΣ και όχι ότι τον έχασαν.

Καλά αποτελέσματα! :)))

gatti said...

@4minister: Yπουργέ μου, σε έχασα αλλά σε ξαναβρήκα. Για το "Τετράγωνο" των Βερμούδων λέω. Θα έρθω από εκεί.

Μάγος said...

Συμφωνώ με υπουργό πως η Ξάνθη φένεται να πέφτει. Πραγματικά θα είναι άθλος του Ματζουρ να ρίξει την Ξάνθη η οποία έχει στο κέντρο Ποι, Κιντάνα,Μαρσελίνιο! τους οποίους καμία απο τις άλλες ομάδες που κινδενεύουν δεν έχουν!.

Για τον Ηρακλή που λες ότι δεν είχε καμια σχέση με την ομάδα που κέρδισε τον γαύρο διαφωνώ. Σου άρεσε εσένα ο Ηρακλής με τον γαύρο?. Σκέψου οτι ήταν το μοναδικό παιχνίδι που πίεσε ο Γαυρεν μετα το 60'-70'!, και ο Ηρα δεν έκανε μια αντεπίθεση με το αμυνόμενο κέντρο του Ολυμπιακό να αποτελείται απο Μαρέσκα και Στολτίδη!

Για το ματς στην Τρίπολη πιστεύω πως μοιάζει με εκείνο στο Αλκαζάρ ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια καλή έδρα, αλλα με την χειρότερη ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν βλέπετε ο "Αστερίας", πέρασε ο πρώτος μήνας του Βλάχου που έδινε κίνητρο στους παίκτες με το στομα, και τώρα ακομα και ο ΠΑΣ του έκανε πλάκα την προηγούμενη εβδομάδα παρολο που έληξε 1-0.

gatti said...

@Μάγος: Εγώ πάντως αν δεν την δω στη Βου Εθνική την ξανθούλα, δεν θα το πιστέψω ότι έπεσε! :)))

Δεν ισχυρίστηκα ότι ήταν καλός ο Ηρακλής με το γαύρο. Aυτό που λέω είναι ότι με τη συγκεκριμένη "συνταγή" πήρε αποτέλεσμα, ενώ κόντρα στο πιτσούνι ήταν τόσο αλλαγμένος που μπερδεύτηκε κι ο ίδιος.

Ο Αστερίας δεν είναι δυνατός όπως στην πρώτη περίοδο του Βλάχου, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνος. Βέβαια, όλα εξαρτώνται πρωτίστως από εμάς. Αν εμείς είμαστε καλοί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

4minister said...

Όταν, πριν περίπου 10 μέρες αν θυμάστε, είπα για την Ξανθιά, είδα πως είχε, στους 6 αγώνες που απέμεναν, τους 4 εκτός και τους 2 εντός!

Η ομάδα που κερδίζει δεν στηρίζεται στο κέντρο, αλλά στον άξονα. Τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, δημιουργό παιχνιδιού και εκτελεστή. Με απόλυτη σειρά προτεραιότητας! Αυτοί είναι τα πέδιλα της οικοδομής, τα θεμέλια.

Άσχετο. Από trailer κωμικής σειράς.
- Από τι πεθαίνει ένα εγκεφαλικό κύταρρο της ξανθιάς;
....
- Από μοναξιά!

χαχα!

4minister said...

Ο Τσινιάρης, που σφυρίζει το Σουβλακιακός - Ξανθιά, είναι αλλοπρόσαλλος. Έχει κάνει πολλά λάθη χωρίς να τιμωρείται (έχει πλάτες ψηλά;). Δεν σφυρίζει ότι βλέπει, αλλά ότι "εντέλλεται"! Βγάζει πολλές κάρτες. Έχει σφυρίξει τα περισσότερα ματσάκια μεταξύ των κάτω στη βαθμολογία.

Άντε να το παίξεις στο στοίχημα (για όσους παίζουν). Προτείνω να το παραλείψουν. Μακάρι να το φέρει Χ, να πέσουν και οι δυό ...

Άσχετο αλλά είχε σφυρίξει και το ΠΑΟ - Καβάλα 0-2.

paoad said...

Καλησπέρα απο την όμορφη και... παγωμένη Καστοριά (...η τουρνε συνεχίζεται). Νίκη σήμερα και το κατσαρόλι βάφεται πράσινο.. τέλος. Προσωπικά δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία.

Όσο για την σφαλιάρα απο την Βελγίδα, τα πράγματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα απο την στιγμή που ο Ράμπο ανέλαβε θέση στη βασική ενδεκάδα.

Θέλω να δω πως θα τα κααφέρει ο γάβρος στα πλειοφσ με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ. ΕΕΕ ρε γλέντια.

χαιρετισμούς!:))

fl@neur said...

Περισσότερο από τη σύμπτωση απόψεων, χαίρομαι για το come back. Εδώ να μείνεις!

4minister said...

Χαιρετισμούς στον ταξιδιάρη paoad με τις τουρνέ του!

4minister said...

Δεν είπα για τη Λειβαδιά, πως δεν το ακουμπάς στο κουπόνι; Μέχρι το 88ο λεπτό διπλό, τελικό άσσος!

"Μαρούλι" κόβουν μόνο οι γνωρίζοντες! Να έχει άραγε το γήπεδο ασύρματο δίκτυο, ώστε να μπορείς να βλέπεις στο λαπτόπι πότε ανέβηκε η απόδοση του άσσου για να κάμεις ποντάρισμα;

Γειά σου Κομπότη με την τεχνολογία σου! Από γεωργός, γκουρού της τεχνολογίας ...

Ή μήπως ήντουνε ο "ανακοινωσάκιας", που χειρίζεται σου λέει το smart phone με ευχέρεια;

pensierix said...

Ο Νιόπλιας δεν βάζει μυαλό δυστυχώς...Ας κάνουμε την προσευχή μας μπας και βάλει κάνα γκολ ο Γάλλος με προσωπική ενέργεια διότι μπαλιά της προκοπής δεν πρόκειται να πάρει. Τα ίδια Νικολάκη μου τα ίδια Νικολή μου...

gatti said...

@4minister: Η ξανθούλα βρίσκεται πράγματι σε δύσκολη θέση τώρα πια, αλλά θα έχει να λέει ότι αδικήθηκε στο ματς με τον Σουβλακιακό στο γκολ που δεν μέτρησε.

Συμφωνώ ότι ο άξονας αποτελεί τα πέδιλα της (ποδοσφαιρικής) οικοδομής, αλλά από την άλλη υπάρχει και το ρητό "δείξε μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις".

Συγνώμη, αλλά όποιος ακουμπούσε στοιχηματικά το Λεβαδειακός - Ξάνθη μόνο τρελός μπορούσε να είναι...

YΓ. Πολύ καλό αυτό με την ξανθομαλλούσα.

gatti said...

@paoad: Kαλώς τα φανταράκια μας από την αγαπημένη πόλη του Μήτσου Διαμαντίδη.
Αρχίζει και πρασινίζει το κατσαρόλι. Καλά κάνεις και δεν έχεις αμφιβολία.

Αυτά τα πλέι οφ με γαύρο απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρη θέλω να τα δω κι εγώ! :)))

gatti said...

@fl@neur: Kι εγώ να μείνω θέλω. Αλλά υπάρχουν και οι ...εξωγενείς παράγοντες...

gatti said...

@pensierix: Kι όμως Γαλάτη μου! Μια χαρά ήταν η αλλαγή του Νιόπλια. Και πριν την κάνει σκεφτόμουν: Aφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει κάποιο από τα Κ-Κ, δεν τον παίρνει να ξαναβγάλει τον Λέτο, η ομάδα "φωνάζει" πως πρέπει να μπει ο Νίνης, αλλά άμα μπει ο μικρός με τους δύο πειρατές στο κέντρο θα είναι δώρον - άδωρον, μήπως να βάλει τον Κατσούρ στόπερ; Διαβάζει και σκέψεις ο Νίκος. :))))

4minister said...

Δεν πρόλαβε να μπει στις ... Βερμούδες ο ΠΑΟΚ και τον χτύπησε η πρώτη μαγνητική καταιγίδα! Το Ηλιάκι κανόνισε να είναι η ζημιές περισσότερες απ' ότι φαίνεται σε πρώτη εκτίμηση. Για χάρη τίνος δεν ξέρω, αφού μέχρι τη διαμόρφωση του τελικού σκορ, δεν επηρέασε το παιχνίδι. Μετά "έπιασε δουλειά".

fl@neur said...

@pensierix
Ο Νιόπλιας δεν βάζει μυαλό δυστυχώς...Ας κάνουμε την προσευχή μας μπας και βάλει κάνα γκολ ο Γάλλος με προσωπική ενέργεια διότι μπαλιά της προκοπής δεν πρόκειται να πάρει. Τα ίδια Νικολάκη μου τα ίδια Νικολή μου...

ΥΓ. Πάλι βιάστηκες!!!

pensierix said...

@ fl@neur

Αν μπορείς να μου εξηγήσεις το "πάλι" και το "βιάστηκες".

fl@neur said...

@pensierix
Ο μεγάλος Πούσκας, αν θυμάμαι καλά, κι επειδή σαν μεγαλύτερος τον πρόλαβα με τον ΠΑΟ του Γουέμπλεϋ, εκτός από το περίφημο "11 αυτοί, 11 κι εμείς", που είχε πει πριν από το παιγνίδι με την Εβερτον (1-1, στο Γκούντισον Παρκ), είχε πει επίσης ότι "η μπάλλα είναι πιο γρήγορη από τον παίκτη".
Το βασικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.