Saturday, March 27, 2010

Λούκουμος!













Το πίστεψαν περισσότερο από ό,τι πιστέψαμε εμείς σ΄ αυτούς. Βρέθηκαν δύο φορές πίσω στα σετ, αλλά δεν λύγισαν. Ο αντίπαλος είχε τέσσερα ματς μπολ, αλλά τελικά έφυγε από τον αγώνα με σκυμμένο το κεφάλι. Ηταν ένας από τους πιο συγκλονιστικούς αγώνες βόλεϊ που έχω δει. Και ο Παναθηναϊκός ήταν άξιος νικητής. Ο Αγκάμεζ ήταν εκπληκτικός, ο Πανταλέων ψυχάρα, ο Σαμικά ηρωικός, ο Καζάζης άνοιξε λογαριασμό με τα τρόπαια σαν προπονητής. Ηταν ένα πολύ μάγκικο κύπελλο! Είναι το πρώτο φετινό (στους άνδρες) και εύχομαι να είναι πολύ - πολύ γούρικο και να το ακολουθήσουν κι άλλα! Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ.

Scratch: Πόσο μίζερη η κρατική τηλεόραση (έκοψε τη σύνδεση πάνω στην απονομή)...









Ο ΑΓΩΝΑΣ






ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ








ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ





Ο ΑΓΚΑΜΕΖ
(γιατί έχουμε και αδυναμίες...)










18 comments:

4minister said...

505 τίτλοι και συνεχίζουμε! Πάντα τέτοια!

Ματς για γερά νεύρα, εντός γηπέδου αλλά και εντός καναπέ. :))

Μάγος said...

Αυτό το κύπελλο δείχνει πρωτάθλημα...

και εξηγούμαι καλό μου γαττί: αυτή ομάδα τρία χρόνια φτάνει στα πλει-οφφ με πλεονέκτημα έδρας και το χάνει. Αυτή ομάδα υπήρξε επι Σταθοκοστόπουλου υπερομάδα, παρόλα αυτά κατάφερα σε όλα αυτά τα χρόναι να πάρει ένα πρωτάθλημα. Πέρυσι με 18000 κόσμο στο πλευρό της έχασε το ούεφα του βόλλευ... τι δείχνουν όλα αυτά? ΛΟΥΖΕΡ!... ίσως λοιπον αυτό το κύπελλο να αλλάξει το στάτους της ομάδος, διότι και φέτος χωρίς τραυματισμό βασικού είναι η καλύτερη στην Ελλάδα...

Unknown said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Η ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΥΖΕΡ....
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΖΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣΤΙΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...

ΓΑΤΤΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!(ΝΙΑΟΥ!!!)

Wrong Guy said...

filia agapimeni!

xxx

gatti said...

@4minister: Tους τίτλους δεν συνηθίζω να τους μετράω. Μου θυμίζει τους γαύρους που μετράνε τα πρωταθλήματα πριν από την καθιέρωση της Α΄ Εθνικής, όταν έπαιζαν με τις κολοπετινίτσες του Πειραιά και έρχονταν ξεκούραστα και έπαιρναν το πρωτάθλημα από τον εξουθενωμένο της Αθήνας που είχε εξαντληθεί παίζοντας με όλες τις
μεγάλες ομάδες της εποχής. Και τώρα έχει το θράσος να λέει ότι έχει πάρει όσα όλοι εμείς μαζί...


Ηταν όντως ένα ματς για γερά νεύρα από όπου κι αν το παρακολούθησε κανείς...

gatti said...

@Μάγος: Συμφωνώ ως προς το ότι το κύπελλο αυτό δίνει πρωτάθλημα. Είναι μια τεράστια ψυχολογική ώθηση γι΄ αυτή την ομάδα που πιστεύει πια στον εαυτό της και ξέρει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά.

Εγώ πάντως δεν την θεωρώ λούζερ. Αλλά σίγουρα αυτά που έχει κερδίσει μέχρι τώρα είναι πολύ λίγα για την αξία της. Ελπίζω τώρα με την κατάκτηση του κυπέλλου να γίνει μια νέα αρχή.

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Σιγά καλέ, μας ...ξεκούφανες! (με τα κεφαλαία).

Η ομάδα του Καζάζη δεν μπορεί παρά να κερδίζει! Και το έδειξε χθες και θα το δείξει και στο μέλλον!

ΥΓ. Τι κάνεις στα Τρίκαλα; Πήγες με την ομάδα μπάσκετ; :))

gatti said...

@Wrong Guy: Φιλιά, Wrong μου!

Να περνάς καλά!

:***

fl@neur said...

@gatti
Μίζερο κρατικό κανάλι; Πολύ κομψή διατύπωση για το γαβρο-κάναλο, που το πληρώνουμε κι από πάνω για να κάνει διαφήμιση στον Χο-χο-χο.
Μπράβο στα παιδιά, όπως έγραψες, το πίστεψαν περισσότερο από (κάποιους από) εμάς, και άξιος αντίπαλος ο ΟΣΦΠ. Ένας τελικός αντάξιος των 2 ομάδων, αλλά και του υψηλού επιπέδου του ελληνικού βόλλεϋ, μην ξεχνάμε και τις άλλες ομάδες (Ηρακλής, ΠΑΟΚ κ.ά.)
Η διαφορά στα 2 αθλήματα σε επίπεδο ήθους είναι η μέρα με τη νύχτα, οι μεν αλληλοσυγχαίρονται, οι δε αλληλοβρίζονται!
Καλή αρχή στους τίτλους!!!

zouk said...

Εγω που αφησα το καναλι να παιζει ειδα την απονομη.Εκοψαν τις ειδησεις και την εδειξαν.Σαν μεταδοση χαλια,ηθελαν να το παρει ο Ολυμπιακος.Αυτο μου εβγαζαν.

Μπραβο στα παιδια,πολυ το ευχαριστηθηκα.Οι δυο τελευταιες φασεις που εγιναν στα καπακια ηταν πολυ τρελα,στο πρωτο ματς ποιντ,πουυυυυυυλι :p

Ντεμης said...

Ωραίο το Κύπελλο, ωραιότερος ο Αγκάμεζ και μπράβο σας, αλλά άσε βρε Γκάττι μου την πετόσφαιραν και την κρατική τηλεόραση (που τουλάχιστον τα δείχνει!) και πές μου τι θα κάνουμε με τον παλιο Αντ-1 και την Φόρμουλα! Δεύτερο ΣΚ που δεν είδα τίποτα, θα τρελλαθώ! Αχ, πάει κι ο Μάσσα καλά! Ακόμη και που προσπάθησα να μπω σ΄ αυτό το web tv τους, τίποτα δεν κατάφερα, δεν είδα κάπου οδηγίες για το πώς πληρώνουμε ή το πού! (όχι ότι σκέφτομαι να δώσω 5 ευρώ στην Μαρί Κυριακού και τον άντρα/παππού της) Ούτε τα δείχνει σε επανάληψη στις μιάμιση το πρώι. Το είδε κανείς σας; Υπάρχει κάποια εναλλακτική, κάποιο σάιτ, σπαστήρι κλπ; Αχ πληζ γράψτε μου, έστω και σε προσωπικό μήνυμα.
ΥΓ: Αν χάσετε από τον Ατρόμητο απόψε θα σας πνίξω! Αν χάσουμε εμείς από τον Πανιώνιο εννά φυρτώ! Εγώ δεν θα τα δω τα ματς, θα είμαι στην πρώτη Ακολουθία τού Νυμφίου. Κανονίστε να μου βγει ξυνή (ή ξινή -όπως προτιμάτε) Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!

gatti said...

@fl@neur: Ε, τι να πω πια για την ανεκδιήγητη κρατική τηλεόραση; Τα λόγια είναι φτωχά για να την περιγράψουν. Θα έλεγα κάτι πιο βαρύ, αλλά λόγω της χαράς μου για το τρόπαιο, έδωσα τόπο στην οργή. Τώρα να την δω που θα φύγει ο γαύρος, γιατί δεν την παίρνει να δίνει 7,5 εκ. ευρώπουλα σε καιρό κρίσης από τα λεφτά του κόσμου και της βάζουν αναγκαστικά φρένο.

Πραγματικά ήταν ο καλύτερος τελικός που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι δεν τα πιστεύαμε τα παιδιά, και πώς να πιστέψεις όταν ο γαύρος ήταν συνεχώς μπροστά και έβλεπες να επαναλαμβάνονται τα περσινά;

Τελικά όμως μας διέψευσαν και μπράβο τους! Ηθος όντως υπάρχει στο άθλημα, αξίζει να σου πω ότι ο Μίλκοβιτς και ο Τίτσερ έμειναν και παρακολούθησαν ολόκληρη την απονομή, ενώ συνήθως οι ηττημένοι φεύγουν. Για μένα ο Μίλκοβιτς έδειξε ότι είναι μεγάλος παίκτης ΚΑΙ με αυτή την ενέργεια.

Για το ποδόσφαιρο τι να λέμε... Δεν υπάρχει επίπεδο.

gatti said...

@zouk: Nαι, ΜΕΤΑ την έδειξε την απονομή. Στις ειδήσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν σε νίκη του Παναθηναϊκού.

Οι τελευταίες φάσεις ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Τι να λέμε; Απίστευτος αγώνας!

gatti said...

@Ντέμης: Με τον πόνο μου παίζεις Ντέμη μου; Εχω τρελαθεί που δεν μπορώ να δω Φόρμουλα Ενα. Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει! Την επανάληψη που έλεγαν, πράγματι δεν την έδειξαν ή αν την έδειξαν εγώ δεν την πήρα χαμπάρι. Ούτε εγώ βρήκα άκρη με το WEB TV του ANT1. Καλά πόσο κρετίνοι είναι; Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι εμείς δεν μπορούμε να το δούμε!

Θα ψάξω όμως μήπως βρω στο Ιντερνετ τίποτα ξένα κανάλια που να τη δείχνουν.

ΥΓ. Δεν θα προλάβεις να μας πνίξεις, θα έχουμε πνιγεί μόνοι μας! Αν χάσετε από τον Νιόνιο εσείς, δεν τρέχει τίποτα, έτσι κι αλλιώς είστε πρωταθλητές του β΄ γύρου. Θα μου πεις, τρέχει γιατί υπάρχει και η βαθμολογία - "προίκα" από την κανονική περίοδο.

Πάντως σήμερα θα έχουν πολλή πλάκα τα ματς. Να δεις που το ματς του γαύρου θα είναι στο γκολ. Θα περιμένει να δει τι θα γίνει στο Περιστέρι. Αν καθαρίσουμε το παιχνίδι γρήγορα, θα το δώσει στην ξανθούλα.Αν δεν το καθαρίσουμε, θα κερδίσει την ξανθούλα. Το ιδανικό μου σενάριο σήμερα, νίκη δική μας στο Περιστέρι (τι να κάνω πατρίδα, η Πανάθα πάνω απ΄ όλα), ήττες γαύρου και ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ και πρωτάθλημα απο σήμερα!

Αρκεί μόνο να μην έρθουν ανάποδα, γιατί θα ζήσουμε πραγματικά Μεγάλη Εβδομάδα...

Καλά να περνάς!

koutavaki said...

Απίστευτο παιχνίδι!Μας έβγαλε την ψυχή αλλά χαλάλι!(Γιατί έχω την εντύπωση ότι με το Λεώνη θα χάναμε?Σαν να μην είχε ψυχραιμία ένα πράγμα).Γατούλι κι εσύ αδυναμία στον Αγκάμεζ ε?Κι άλλο κοινό!!!Τα υπόλοιπα στο νέο ποστ.

paoad said...

Θα απολυθώ και ακόμα νέο ποστ δεν θα έχει ανέβει.:)

Ξέρω, ξέρω μαζί με τον paoad πήγε περίπατο και η εμπνευση.. ;))

Έλα να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά μην μας πιάσει καμιά θλάση απο τις πολλές επαναλήψεις.

gatti said...

@koutavaki: Kι εγώ την ίδια εντύπωση έχω. Με τον Λεώνη, τουλάχιστον αυτόν που είδαμε πέρσι, θα είχαμε χάσει.

Ε, καλά για τον Αγκάμεζ τι να λέμε! Ολα τα λεφτά! Οντως, άλλο ένα κοινό! ;))

gatti said...

@paoad: Θα απολυθείς και θα είσαι ο ίδιος ...γκρινιάρης που ήσουν πριν καταταγείς... :ppp

Μην τρελαίνεσαι! Σιγά μην ήσουν η πηγή έμπνευσής μου! :))))