Monday, April 12, 2010

Πρωταθλητή σε είδαμε Παναθηναϊκέ!


Οπως έχω ξαναγράψει στις χαρές ...ζορίζομαι. Δεν μου βγαίνουν εύκολα τα λόγια. Εξάλλου, μιλάνε τόσο πειστικά οι εικόνες που τα λόγια είναι περιττά. Αυτό το πρωτάθλημα το επιθυμήσαμε σφόδρα τα δύο τελευταία χρόνια. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Οχι επειδή αποτελεί τον διακαή πόθο κάθε ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και ειδικά εμείς το είχαμε στερηθεί εδώ και έξι χρόνια. Αλλά επειδή στο μυαλό όλων μας σήμαινε τη μετάβαση σε μια νέα εποχή. Σήμαινε την αλλαγή που όλοι προσδοκούσαμε. Την Ανάσταση! Ε, λοιπόν, το πρωτάθλημα είναι εδώ. Το πήραμε, με την αξία μας κι ας λένε ό,τι θέλουν εκείνοι που έχουν συμφέρον να υποστηρίζουν ότι χτίστηκε νέα παράγκα, το χαρήκαμε με την ψυχή μας σε πείσμα όσων προσπάθησαν να μετριάσουν τη χαρά μας. Το ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, κάποιες φορές χάσαμε το κουράγιο μας, κάποιες τρομάξαμε, γκρινιάξαμε, αμφισβητήσαμε, μετά ατσαλωθήκαμε, θυμώσαμε, σηκωθήκαμε, προχωρήσαμε.

Το πρωτάθλημα είναι γεγονός, γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα. Και δικαιώνει αυτούς που μόχθησαν για την κατάκτησή του. Από την διοίκηση και τους παίκτες μέχρι τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πισωγυρίσματα πια δεν χωράνε. Οφείλουμε να βλέπουμε μόνο μπροστά. Στα καλύτερα που ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν. Ας τους φωτίσει ο θεός να κάνουν το σωστό και να σταματήσουν τις έχθρες...


Scratch: Πόση μιζέρια έβγαλε ο Γκόντζος σε μια μέρα χαράς...


Scratch 1: Aληθεύει ότι ο Τζίγγερ έφυγε δέκα λεπτά πριν τη λήξη;


Scratch 2: Bυντρίνιο μου, τι παιχταράς είσαι εσύ! Τι ντρίμπλα έκανε το άτομο! (κοίτα τι έφτασα να γράφω...)


Scratch 3: Φοβερά τα πανό για τον Πατέρα: "Nικόλα, στο πλοίο των ονείρων μας θα είσαι για πάντα καπετάνιος"!

Scratch 4: Tι γκολάρα έβαλε το Νινί μας πάλι!

Scratch 5: Xάρμα τα ...Σισεδάκια!

Scratch 6: Tι πανηγύρι έκανε ο Λέτο στα αποδυτήρια!


Scratch 7:
Mήπως ο Ζιλμπέρτο; Παιχταρά μου για σένα αγαπάω και τη Βραζιλία, άμα λάχει!


Scratch 8:
Mόνο το σώβρακο δεν του πήραν του Σιμάο!


Scratch 9:
Σισέ, αποθέωση!


Scratch 10:
Oλα τα λεφτά το φιλί Θανάση - Πατέρα!


Scratch 11 (σκληροπυρηνικό από γαυροφόρουμ - έτσι θα σας άφηνα;):
"Γέρο (sic) βάλε μυαλό μη σου γ*** ΗΠΑ, Μύκονος και όλα τα εναπομείναντα υπάρχοντα.
Ντουντού: Παίξε μπάλα ή τράβα γ****
Μαρέσκα: Eχεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι να κάνεις μεταμόσχευση πνευμόνων, αλλιώς θα σου γ***θεί το έντερο (α πα, πα, ούτε η Τζούλια τόσο γ***, θα μας τσακώσει το ...ΕΣΒ - εθνικό συμβούλιο βλογακίων).
Ντιόγο: Eχεις τον ίδιο χρόνο με τον παραπάνω να ακολουθήσεις θεραπεία να απαλλαγείς από την καραγκουνίτιδα, αλλιώς θα πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη.
Ζαϊρί: Εχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να εξαφανιστείς από προσώπου γης, ειδικά μετά την αναφορά σου στα βαζέλια (...τόλμησε ο φουκαράς να πει ότι παίρνουμε δίκαια τον τίτλο).



ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ




Ο Σισέ και το ...Σισεδάκι


Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ - ΤΑ ΠΑΝΟ










ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ








***


Η ΓΚΟΛΑΡΑ





***


ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ













***

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ









***


Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ














Ο ΜVP




ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ














***

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ






Ο Αρκάδιος Βαζέχα


Η Τζουντ και...


...τα Σισεδάκια...

44 comments:

The Bgt said...

1η! 1η!! 1η!!!


Καλα μιλαμε ο Βυντρα φετος εχει μεταλλαχθει σε παικτη!! Εγω δε θελω να τον δωσουμε, εχω την εντυπωση οτι απαλλαγμενος απο το αγχος μπορει να κανει φοβερα πραγματα, το ειδες σημερα? λες και ηταν παντου στο γηπεδο, εκοβε, εραβε, ντριμπλες, σουτ, μπασιματα... ο Χριστος και η Παναγια παντου εβλεπα τον Βυντρα!

Και το Νινι γκολαρα και συμφωνω με Καρπετ πρεπει ο Παο να χτισει επανω του την ομαδα.

Με τις υγειες μας!!!
Να τα εκατοστησουμε :)))

4minister said...

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!

(Απόψε πανηγυρίζουμε μόνο)

Μάγος said...

καλησπέρα και απο τον πρωταθλητή Μάγο πλεον!...χαχ..

Τι είπε ο Γκοντζίλας γατάκι?...

Οι μέτοχοι είναι Παναθηναικοί, άρα σίγουρα έχουν γαλουχηθεί με το όραμα, που θέλει τον ΠΑΟ σαν Πόρτο ή σαν Λύων. Ξέρουν πως ο κόσμος αντι για το 10/10 στην δεκαετία προτιμά 6 πρωταθλήματα και τρεις βαρβάτες πορείες. Άρα η εκτόξευση είναι στο χέρι τους, δεν θέλουμε το μοντέλο του γαύρου του Σώκρατες!

fl@neur said...

Χαίρεται η Ελλάδα
που 'χει τέτοια ομάδα...
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακάρι αυτό το πρωτάθλημα να γίνει η αρχή για νέες επιτυχίες, νέες μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, και νέες αντιλήψεις, που θα ξεφύγουν οριστικά από την ελληνική μιζέρια.

Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, τη διοίκηση, αυτοί το πίστεψαν, αυτοί το κατάκτησαν -εμείς το χαρήκαμε!

eforas said...

Απίστευτη χαρά, πολύ μεγάλη συγκίνηση, δάκρυσα, δεν το χορταίνω! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2010! (και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, βεβαίως βεβαίως). Συγχαρητήρια σε όλους που μας πρόσφεραν αυτή την πολύ μεγάλη χαρά, και ας ελπίσουμε ότι στο (εγγύς) μέλλον θα έχουμε κι άλλες χαρές, απαλλαγμένοι πλέον από τους νοσηρούς μηχανισμούς που έστελναν τίτλους στον ακατονόμαστο. Πολύ καλημέρα μας και πάντα τέτοια! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

seaconfused said...

(Fade in ο ύμνος)
Έλα μωρή πράσινη αρρώστια!!!!!
Μη δώσετε τον Λουκά γιατί σας έφαγα λάχανο.
Το μικρό ζωγράφισε στο γκολ.
Τα μικρά του Σισέ για ζούπηγμα στα μαγουλάκια.
Τα φιλιά στους επίσημους λίγο του Ιούδα μου έκαναν ;)
Δεν έχεις φωτό του Σιμάου ξεβράκωτου και θα σε μαλώσω :p
(Fade out ο ύμνος)

houli_v said...

Καλημέρα gatti, καλή βδομάδα και χρόνια πολλά (μάλλον δεν ξέχασα κάτι)

Επιτέλους πρωτάθλημα ξανά και μάλιστα σε μια χρονιά που ο πρωταθλητής έχει σίγουρη την είσοδό του του στο champions league (έτσι τουλάχιστον για τον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά λεφτά θα υπάρχουν ειδικά σε μια περίοδο τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης)

Νομίζω ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Τζόρβα ο οποίος κλήθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας - πρώτος στην αρχή της σαιζόν ήταν ο Γκαλίνοβιτς, να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού και τα κατάφερε εντυπωσιακά καλά αν σκεφτεί κανείς τις περυσινές απλά συμπαθητικές εμφανίσεις, και μάλιστα ήταν και ο μόνος πραγματικά αναντικατάστατος στη φετινή ομάδα (τερματοφύλακας Γκαλίνοβιτς εδώ και καιρό δεν υπάρχει)

Επίσης και δυο καλά λόγια για τον φετινό Ολυμπιακό που παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματά του (έλλειψη παικτών, συνεχείς τραυματισμοί, διοικητικές παλινωδίες και άλλα πολλά) σε μια χρονιά που η διαιτησία τον έπαιξε στα ίσα κατάφερε και μέχρι και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να διεκδικεί το πρωτάθλημα (αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι πήρε και τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια απόρροια της αλαζονείας με την οποία κατέβηκε ο Παναθηναϊκός και στα δυο ματς).

Αυτά τα ολίγα για τώρα.

Kisses :)

Γιώργος Τ. said...

Ευτυχία...
Ούτε λεπτό δεν μας άφησαν να... ανησυχήσουμε για το παιχνίδι!! Και τι γκολ ο Νίνης!!! Μπαίνει και αυτό στα τοπ του Παναθηναϊκού φέτος (και είναι πολλά τα όμορφα γκολ φέτος)!!
Είναι ευκαιρία τώρα να χτίσουν οι υπεύθυνοι πάνω στην επιτυχία αυτή μια νέα πράσινη αυτοκρατορία.. Να μην γίνουν τα ίδια λάθη..
Από σήμερα πανηγυρίζουμε!!! Και προσοχή στην προπαγάνδα που θα ακολουθήσει, γιατί η χαρά και η υγεία στον Παναθηναϊκό τσούζει και πονάει..

Crazy Tourists said...

Λουκάς Βύντρα οε οε οε!!!

Τρελοτουρίστρια

zouk said...

Ειμαι πολυ χαρουμενος.
Ελπιζω να εχει και συνεχεια με το κυπελο και το βασικοτερο με καποιες σωστες κινησεις να συνεχισουμε με τον ιδιο τροπο και τα επομενα χρονια.

ΠΑΝΟΣ said...

Αρρώστησα.
Είχα χτυπήσει νωρίτερα και πήγα γήπεδο και μετά τη λήξη στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα το σπασμένο μου πόδι. Είχε μπλεδιάσει. Μωρέ δεν το έχανα με τίποτα αυτό, χαχα!
Έλα μωρή τρέλαααααααα

ΠΑΝΟΣ said...

Πόδι έγραψα, ε; Ωραίος. Το μεγάλο δάχτυλο "στο πόδι" είναι το σωστό. Δεν βαριέσαι..

Ντεμης said...

Χίλια μπράβο! Το χάρηκα σαν να ήμουν οπαδός τού ΠΑΟ. Έπεσε η χούντα επιτέλους! Και όχι, για μένα δεν είναι υπερβολή αυτό.

gatti said...

@The Bgt: Πρώτη και Πρωταθλήτρια!!! :)))

Ελα ντε! Τι είναι κι αυτό το πράγμα με τον Βύντρα φέτος! Αλλος παίκτης! Ούτε εγώ θέλω να δώσουμε τέτοιον Βύντρα!

Το Νινί μου θύμισε πολύ τον Σαραβάκο χθες. Οντως πρέπει να χτίσει ο Παναθηναϊκός πάνω του.

Πάντα τέτοια! :)))

gatti said...

@4minister: Συγκρατημένο σε βλέπω Υπουργέ μου...

;-)


EΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!

gatti said...

@Μάγος: Ωραία δεν ακούγεται; Πρωταθλητής Μάγος! :)))

Tον Γκοτζίλα δεν τον πέτυχα από την αρχή, αλλά η κεντρική ιδέα ήταν πως το πρωτάθλημα δεν το κατέκτησαν ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες, ούτε οι κινήσεις της διοίκησης, ούτε οι ακριβές μεταγραφές. Oυσιαστικά δηλαδή δεν συνέβαλε τίποτα από αυτά στην κατάκτησή του. Εν ολίγοις είπε ότι κατακτήθηκε λόγω του ότι ο κόσμος ήταν συσπειρωμένος ακόμα και στις αποτυχίες και τόνισε πως αν ο κόσμος ήταν έτσι και τα προηγούμενα χρόνια, αντί να κάνει "πόλεμο" στην διοίκηση, θα είχαμε κερδίσει και τότε τίτλους.

Πάντως, πραγματικά πιο στενοχωρημένο άνθρωπο από τον Γκοτζίλα δεν άκουσα χθες πουθενά στα ερτζιανά. Πρέπει να έφαγε μεγάλη πίκρα...

Εννοείται πως δεν θέλουμε το μοντέλο του Χόχου. Ας κάτσουν κάτω, ας τα βρουν και ας κάνουν αυτό που πρέπει για να ανεβεί ο Παναθηναϊκός επίπεδο στην πράξη και όχι στα λόγια.

gatti said...

@fl@neur: Πώς να μην χαίρεται η Ελλάδα!

Ας το ελπίσουμε πως θα γίνει αυτό το πρωτάθλημα η μεγάλη μας ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια. Δεν θέλω ξανά να μιλήσω για πρωτάθλημα - αυτοσκοπό αν και το έκανα συνειδητά φέτος επειδή ήταν κομβική χρονιά. Στο χέρι των πολυμετοχικών είναι να κάνουν αυτό που πρέπει για να παραμείνει η ομάδα ψηλά και να μην αποδομηθεί όπως επί Τζίγγερ. Αλλωστε και τον επόμενο χρόνο ο πρωταθλητής θα πάει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό πρέπει να είναι ένα σημαντικό δέλεαρ.

Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε άλματα. Μη τη σπαταλήσουμε!

gatti said...

@eforas: Ελα βρε εφοράκο που χάρηκες! Σιγά μη χάρηκες! Αφού δεν κερδίσαμε τον γαύρο βρε, πώς ...τολμάς να χαίρεσαι! Κανονικά έπρεπε να λες πως δεν το θέλεις τέτοιο πρωτάθλημα! :ppp

Πάντα τέτοια και ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! :))))

gatti said...

@confused: Ποιος να τον δώσει τον Λουκά; Πλάκα κάνουμε; Εδώ τον κρατήσαμε τόσα χρόνια που μας έσπαγε τα νεύρα, θα τον δώσουμε τώρα που έγινε παιχταράς;

Γλύκα δεν ήταν το πιτσιρίκι του Τζιμπρίλαρου; Αν και λίγο σαστισμένο από τον κόσμο, το είδα. Και το μωράκι, που το έφερε στο γήπεδο κι αυτό τέλειο ήταν!

Δεν ξέρω, εμένα μου άρεσε η σκηνή με τον Θανάση και τον Πατέρα.

Αχ, δεν προσέχεις! Σε δύο φωτογραφίες τον έχω τον Σιμάο με το ...σώβρακο (εντάξει, δεν τον ξεβράκωσαν κιόλας), αλλά είναι σε δεύτερο πλάνο, καθότι είμεθα και σοβαρόν βλογάκιον (λέμε τώρα...) και δεν βάζουμε τέτοιες φωτος...

:)))))

gatti said...

@houli_v: Καλημέρα, καλή εβδομάδα και σε σένα houli μου! (Δεν τα είπαμε ακόμα τα Χρόνια Πολλά; Ντροπή μας!) :))))

Πράγματι, είναι μεγάλο αβαντάζ η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούσες να μας φανταστείς να παίζουμε πλέι οφ, να έχουμε μετά την μισή ομάδα στο Μουντιάλ και ντάλα καλοκαίρι να αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν; Ξεροί θα έπεφταν οι παίκτες μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και ούτε που θα κατάφερναν να συνέλθουν!

Ενώ τώρα ΚΑΙ ξεκούραση ΚΑΙ ηρεμία ΚΑΙ χρήμα αλλά ΚΑΙ πρώτης τάξεως δέλεαρ για τους παίκτες που θα κυνηγήσουμε στις μεταγραφές. Οταν ο άλλος ξέρει ότι θα παίξει στους ομίλους, θα έρθει πιο εύκολα!

Για τον Τζόρβα, που τον λατρεύω σαν Πανάθα, διατηρώ (ακόμα) τις επιφυλάξεις μου σαν τερματοφύλακα. Αλλά, ας ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας και βλέπουμε. Οτι θέλουμε τερματοφύλακα θέλουμε. Το ζήτημα είναι θα πάμε για πρώτο ή για δεύτερο τερματοφύλακα;

Φιλιά! :)))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Πραγματικά! Ούτε λεπτό δεν ανησυχήσαμε! Πριν συμπληρωθεί είχαμε βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Και το γκολ του Νίνη απίστευτο. Χθες, κατά διαστήματα, η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει αν δεν έχει άγχος. Γι΄ αυτό έλεγα όλη τη χρονιά πως αν έρθει ο τίτλος στη συνέχεια θα φύγει το άγχος. Ευελπιστώ (αν δεν τα κάνουν μαντάρα οι πολυμετοχικοί) ότι αυτή την χωρίς άγχος ομάδα θα την δούμε τη νέα σεζόν.

Ας ελπίσουμε ότι τα πλέι οφ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον (θα είναι άλλωστε όλα ματσάρες), οπότε οι προπαγανδιστές θα μας αφήσουν ήσυχους, γιατί είναι αλήθεια ότι επηρρεάζεται εύκολα ο κόσμος.

gatti said...

@Crazy Tourists: Κοίτα σουξέ ο Λουκάς!!!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

gatti said...

@zouk: Kαλά, ούτε εσύ ντρέπεσαι που χαίρεσαι; Θα σε μαλώσει ο Γκοτζίλας! :ppp

Kι εγώ ελπίζω να έχει συνέχεια, όχι υποχρεωτικά με το κύπελλο, ας το πάρει ο Αρης, ας χαρεί και κανας άλλος βρε αδερφέ. Ευελπιστώ όμως να έχει συνέχεια στις κινήσεις που θα αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αυτοί που διοικούν την ομάδα έχουν το όραμα να την δουν πραγματικά μεγάλη στην Ευρώπη.

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Η πολλή χαρά σε έχει θολώσει μου φαίνεται! Πάνω που διαβάζω για σπασμένο πόδι και τρελαίνομαι, βλέπω μετά ότι μιλάς για δάχτυλο. Περαστικά, εύχομαι!

Ελα ρε Πανάθα, τρέλανέ μας!!!

:)))))

gatti said...

@Ντέμης: Ετσι αισθάνομαι κι εγώ Ντέμη μου! Οτι έπεσε η Χούντα! Μεγάλη χαρά! Αντε και στα δικά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! :))))

squarelogic said...

Επιτέλους!Αν και ομολογώ οτι ο γενικότερος ζόφος της χώρας με είχε επηρεάσει τόσο ώστε να μην χαρώ...
Ισως φταίει οτι και η συνειδητοποίηση της κατάκτησης του τίτλου έγινε με...δόσεις,οπότε χθες είχαμε την τυπική επικύρωση!
Ευχαριστήθηκα πολύ το αστραπιαίο γκολ που τα έκανε όλα αύκολα,γιατί αν προσέξατε πίσω μπάζαμε πάλι πολύ.
Να γιατί χρειάζονται παικταράδες τύπου Σισέ.Ενα πέταγμα και 1-0.ούτε παρολίγον,ούτε "αχ",ούτε βαχ...
Βέβαια μετά κάπου έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του κι έχασε 2-3 εύκολα για κείνον(ελέω και Μπαντή),να κάνει το ματς one man show...Σχεδόν,γιατί και το Νινί ήταν καταπληκτικό(τι γκολάρα...ελπίζω να μην μας τον στερήσει πρόωρα...),ο Βύντα απίστευτος,έτοιμος για Κοπακαμπάνα,και ο Σιμάο αληθινός τοίχος.
Ελπίζω πράγματι να χτίσουν πάνω σ'αυτόν τον τίτλο-πλατφόρμα εκτόξευσης και να ερθουν μέρες ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Τα συγχαρητήρια σ' τα έγραψα από χτες, σ' τα γράφω και σήμερα. Αλλά να μην σε πειράξω κιόλας - τί φίλοι είμαστε;

Λοιπόν από όλα τα ωραία που έγραψες, φιλτάτη, εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο τίτλος της εγγραφής σου: "Πρωταθλητή σε είδαμε Παναθηναϊκέ!" Όντως, απίστευτο!

Νά 'σαι καλά.

gatti said...

@squarelogic: Πραγματικά, η γενικότερη κατάσταση της χώρας δεν μας επιτρέπει να χαρούμε όσο θα θέλαμε αυτό τον τίτλο, γιατί μόλις σβήσουν τα φώτα ξαναγυρνάμε στα προβλήματά μας και στην αβεβαιότητα για το μέλλον.

Αλλά για όσο μπορούμε να χαρούμε αυτό τον τίτλο, ας το κάνουμε!

Οντως μπάζαμε πάλι πίσω και αν δεν είχε μπει το γρήγορο γκολ του Τζιμπρίλαρου, τότε τα καρδιοχτύπια δεν θα έλειπαν!

Αλλά ο αγώνας ήταν η εικόνα όλης της χρονιάς. Τον τίτλο τον έφερε η επίθεση. Η άμυνα μπάζει, αλλά κουτσά στραβά στο ελληνικό πρωτάθλημα (η Ευρώπη είναι άλλη υπόθεση) άμα έχεις τον παίκτη που θα σκοράρει, τα καταφέρνεις. Φέτος είχαμε τον Τζιμπρίλ γι΄ αυτό και το πήραμε.

Ελπίδα όλων μας είναι να χτίσει η ομάδα πάνω σ΄ αυτόν τον τίτλο. Στο χέρι της διοίκησης είναι!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Ο τίτλος ήταν προβοκατόρικος. Το "έπιασες" και το σχολίασες! Δεν με έχεις απογοητεύσει ποτέ, Γιώργο! :)))

Eυχαριστώ για τα συγχαρητήρια, ευπρόσδεκτο το πείραγμα!

Να περνάς καλά!

squarelogic said...

Α,και απίστευτο το φωτορεπορτάζ απ τα αποδυτήρια!Πάντα τέτοια gatti!

seaconfused said...

Ουπς! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Είναι η ζάλη από χθες ακόμα... :[

squarelogic said...
This comment has been removed by the author.
4minister said...

Καταγγέλω ότι η μπλογκοκυρά δεν ήντουνε εψές στο πόδι, να τρατάρει το κατιτίς ρε αδερφέ. Μια φρυγανιά (ολικής αλέσεως) με χαβιάρι ασούμε. Να μην πίνουμε τη Moet ξεροσφύρι ...

Ή έστω με μπρικ. Δεν θα λέγαμε τίποτις, δεν είμαστε σκατόψυχοι!

4minister said...

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο τέρμας των γριών Ντάνιελ Φερνάντεζ δεν έπαιξε χθες γιατί έχει ήδη πάρει μεταγραφή σε μας. Άρα πήραμε 2ο τερματοφύλακα.

Να δούμε αν αληθεύει.

4minister said...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=220452

Ο Φερνάντεζ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ στον Ηρακλή, φέρεται να είπε στον ομοσπονδιακό προπονητή, Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος βρέθηκε χθες στο «ΟΑΚΑ», πως ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε συμφωνία για την απόκτηση του.

Stepas said...

Τα συχαρίκια μου για το τίτλο.

Θεωρώ πως είστε πρωταθλητές δίκαια. Ήσαστε η καλύτερη ομάδα φέτος. Δυνατές μεταγραφές, σωστή διαχείριση υλικού, δύο παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ (Σισέ, Ζιλμπέρτο) και - όπως δείχνει το αποτέλεσμα - σωστή αλλαγή προπονητή την κατάλληλη στιγμή.

Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με την Καβάλα, ο ΠΑΟ είχε φέτος αυτό που δεν είχε καμία άλλη χρονιά τα τελευταία 10βάλε χρόνια: αυτοπεποίθηση και πνεύμα νικητή σε όλα τα ματς. Δεν λύγισε από το βάρος του φαβορί, ακόμη και όταν τον πλησίασαν ΠΑΟΚ και γαύρος στη βαθμολογία.

Μπαλάρα δεν έπαιξε, αλλά στους τυφλούς... Ήταν σίγουρα μια ομάδα με επιθετική νοοτροπία, που έκανε αρκετές φάσεις για γκολ σε κάθε ματς. Με λύσεις εκ των έσω και καλή δουλιά από τον Νιόπλια κατάφερε να περιορίσει και το τεράστιο πρόβλημά του στο κέντρο της άμυνας και γενικότερα στην αμυντική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να πάρει δικαιότατα τον τίτλο.

Υπήρξαν και αρνητικά που δεν είναι της παρούσης. Τα ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί και δεν χρειάζετε να τα γράφω εγώ ή όποιος άλλος τη μέρα που πανηγυρίζετε έναν σημαντικότατο για εσάς τίτλο. Εύχομαι να έρθουν κι άλλοι παίκτες σαν τον Σισέ στο πρωτάθλημα, να βγουν κι άλλοι παίκτες σαν τον Νίνη και να ανέβουν ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ και άλλες ομάδες, μπας και δούμε του χρόνου ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Φιλιά gatti μου!

Cybergoulion said...

Αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Κρίση, ανεργία, τρομοκρατία και τώρα και ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής! Που θα σταματήσει τέλως πάντων ο κατήφορος;

gatti said...

@squarelogic: Aν κερδίζει η Πανάθα, θα έχουμε πολλά τέτοια!
:))))

gatti said...

@confused: E, εντάξει, δικαιολογείσαι! Τέτοια χαρά χθες! :)))

gatti said...

@4minister: Yπουργέ μου, συνέχεια λιγούρα σε πιάνει. Να το προσέξεις αυτό! :ppp

Tώρα που έθιξες το θέμα της Moet. Oι φτηνιάρηδες με Cair την έβγαλαν στα αποδυτήρια. Ντροπή!

Μου αρέσει ο Φερνάντεζ, αλλά άμα πάρουμε τον Φερνάντεζ πόσο πιθανό είναι να τον πάρουμε για 2ο; Και γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτόν τον χαλβαδιάζει ο γαύρος;

gatti said...

@Stepas: Ευχαριστούμε, ΠΑΟΚι μου!

Κι εγώ δίκαια θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να ψάξουμε λίγο το θέμα του ότι ξοδεύτηκαν 40 μύρια ευρώπουλα (και τις 2 χρονιές) για να κινδυνέψουμε να το χάσουμε από ομάδες που δεν είχαν ούτε το μισό μπάτζετ, αλλά αυτό δεν είναι ανάγκη να γίνει τώρα.

Εκ του αποτελέσματος μοιάζει σωστή η αλλαγή προπονητή, το λέω κι εγώ που λάτρεψα τον Τεν Κάτε. Οσο και να θεωρώ κάποιον καλό προπονητή, από τη στιγμή που όλα εξαρτώνται από τους παίκτες και αυτοί δεν ένοιωθαν καλά στη σχέση τους μαζί του, ενώ αντίθετα ένοιωσαν καλά με τον Νιόπλια, καλώς έγινε η αλλαγή. Εννοείται πως αυτό ισχύει ΜΟΝΟ επειδή κερδήθηκε αυτός ο "κομβικός" τίτλος. Δεν είμαι γενικά της άποψης ότι πρέπει να γίνεται το χατήρι των παικτών. Αλλά κι αυτό δεν είναι θέμα της παρούσης.

Τελικά αποδείχτηκε πως στην Ελλάδα τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν οι γκολτζήδες. Κι εμείς φέτος είχαμε τον Τζιμπρίλ. Εύχομαι το καλοκαίρι να πάρουμε και στα μετόπισθεν παίκτη ανάλογου διαμετρήματος. Ο Νιόπλιας τα κατάφερε καλά στο τομέα ψυχολογίας και συσπείρωσης. Δεν θα έλεγα το ίδιο για την διαχείριση, αλλά από την στιγμή που το πήραμε, τα όποια λάθη του γράφτηκαν στο χιόνι. Να δούμε αν θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια ομάδα όπως την ονειρεύεται ο ίδιος. Αν θα μείνει βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους οι πολυμετοχικοί.

Αρνητικά σίγουρα υπάρχουν. Ελπίζω να διορθωθούν και να μην περάσει ανεκμετάλλευτη η φετινή ευκαιρία.

Φιλιά!

gatti said...

@Cybergoulion: Ελα ντε! Πού θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος; Τι άλλο θα δούμε πια σ΄ αυτή τη χώρα!

:)))

fl@neur said...

@cybergoulion
Ετσι ακριβώς, "ωρέ πού πάμε, ωρέ πού πάμε;", που έλεγε κι ο Αυλωνίτης!
@stepas
Χάρηκα τον τίτλο, αλλά θα ήθελα μια χρονιά να πάει πρωτάθλημα και κύπελο στη Θεσσαλονίκη, και μακάρι να το δούμε αυτό σύντομα!
@gatti
Συμφωνώ, αν δούμε τον Άρη κυπελλούχο, δεν θα βάλουμε και πλερέζες, μην τρελαθούμε! Και μην ξεχνάμε, το δικό σου blog, ακόμα και όταν εμμονές και τα άγχη ήταν διάχυτα, άλλοτε δικαιολογημένα και άλλοτε υπερβολικά, ξεχώριζε πάντα!
Μήπως είναι καιρός λίγο να ξεκουραστείς, διότι, αν πάρουμε και το νταμπλ, με τι θα γκρινιάζουμε;
Πάντως θα συμφωνήσουμε πολλοί εδώ μέσα, ότι δεν θέλουμε δυναστεία, θέλουμε όμως έναν ΠΑΟ αντάξιο της ελληνικής και ευρωπαϊκής ιστορίας του!

gatti said...

@fl@neur: To έχω πει πολλές φορές. Δεν θα αρρωστήσω αν δεν πάρουμε το κύπελλο, αν είναι καλύτερος ο Αρης και το πάρει θα τον χειροκροτήσω.

Μήπως προσπαθείς να μου πεις κάτι όταν λες πως πρέπει να ξεκουραστώ; :ppp

Δυναστεία δεν θέλω. Θέλω μια δυνατή ομάδα. Μακάρι να πάρουν τίτλους και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αρης. Είμαι όμως σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας που ονειρεύονται κυριαρχίες ανάλογες του γαύρου.