Sunday, April 18, 2010

Εφ΄ όλης της ύλης...



Ούτε θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που παρακολούθησα τελευταία αγωνιστική πρωταθλήματος χωρίς το παραμικρό άγχος. Με την ομάδα να έχει πάρει τον τίτλο κι εγώ να βλέπω το ματσάκι ήρεμα και χαλαρά. Ακόμα και στο τελευταίο πρωτάθλημα, το 2004, μέχρι να μπει το γκολ στον Πύργο, πήγαινα αλέ ρετούρ τη διαδρομή Παράδεισος - Κόλαση. Θα μου πεις, άγχος δεν είχες ούτε τα προηγούμενα χρόνια. Οταν ήσουν ας πούμε δέκα βαθμούς πίσω την τελευταία αγωνιστική, είχες ήδη δει τα ραδίκια ανάποδα, τι άγχος να έχεις; Αλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο. Τότε έβλεπες (αν είχες κουράγιο να παρακολουθείς...) με ένα αίσθημα μελαγχολίας. Ενώ τώρα; Τώρα παρακολουθείς με ένα αίσθημα ικανοποίησης.

Το ματσάκι βέβαια δεν ήταν για πολλά - πολλά. Ειδικά από την στιγμή που έλειπε ο Τζιμπρίλαρος για μένα δεν είχε καν ενδιαφέρον. Γι΄αυτό και δεν το είδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Γυρνούσα να δω τα υπόλοιπα. Τον γαύρο δηλαδή, γιατί δεν έχω Nova, μόνο Supersport 1, άρα δεν μπορούσα να δω την ΑΕΚ. Ακουγα όμως το ματς της, όπου που έγινε το έλα να δεις και ακόμα την Τούμπα, το Αλκαζάρ και το Καυτανζόγλειο.


Τέλος πάντων, την βγάλαμε καθαρή από τραυματισμούς στο ανεκδιήγητο γήπεδο του ΠΑΣ, φωνάξανε και οι ΠΑΣολέδες εναντίον του ΟΦΗ, φωνάξανε και κάτι ιστορικές ανακρίβειες για τον ΟΦΗ και τον Πατέρα (ρε σεις, ο ΟΦΗ με τον Τζίγγερ έχει σχέση, όχι με τον Πατέρα, ληγμένα παίρνετε;) έπεσε και μια κροτίδα και χέστηκε επάνω του ο κόραξ του αγώνα, κάτι πήγε να παίξει με τα φώτα (όχι αυτή τη φορά δεν άνοιξαν τα αυτόματα ποτιστικά), φορούσαν και οι δικοί μας τις μαύρες τις φανέλες και όταν πήγαν να πανηγυρίσουν στο γκολ του Γκάμπριελ, ο σκόρερ, ο Σιμάο και ο Ζιλμπέρτο, σκοτείνιασε ο τόπος, έκανε η κάμερα και δυο κοντινά σε κάτι Γιαννιώτισσες ("μπορεί ο ΠΑΣ να είναι για Β΄ Εθνική, αλλά οι Γιαννιώτισσες είναι για Super League, μη σου πω για Champions League", έλεγαν οι δικοί μας στους GWF και συμφωνώ μαζί τους), έχασε ως συνήθως το άχαστο ο Μπακαγιόκο και σχόλασε το παραμύθι.

Σκοτείνιασε...


Ο Νιόπλιας τώρα έκανε πολλές αλλαγές, ο Πετρόπουλος τα πήγε μια χαρά, ο Γκάμπριελ καλός ήταν αλλά το γκολ που έβαλε μάλλον αποχαιρετιστήριο ήταν αφού δεν τον βλέπω να μένει, ο Ρουκάβινα πολύ κοκο κι από αβγό τίποτα, ο Λάζαρος είχε ένα δοκάρι και να σας πω την αμαρτία μου, δεν θέλω να φύγει ο "οικοδόμος" πολύ δε περισσότερο να πάει ως αντάλλαγμα στην ΑΕΚ για τον Σκόκο (που δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιον λόγο τον θέλουμε).

Τελείωσε λοιπόν το πρωτάθλημα, το σηκώσαμε και τώρα μένει ένα παιχνίδι ακόμα, το κυπελλάκι κόντρα στον Αρη, το επόμενο Σάββατο. Στο οποίο κυπελλάκι θα έχουμε μάλλον τον Βάσκο mister Bean γιατί λέει βάσει κανονισμού η κόκκινη που έφαγε στο κύπελλο, εκτίεται στον αμέσως επόμενο αγώνα, άρα εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ τις κάρτες που έχει "προίκα" από το πρωτάθλημα δεν μπορεί να τις εκτίσει σε διαφορετικό θεσμό, δηλαδή στο κύπελλο, αλλά θα μεταφερθούν στο επόμενο πρωτάθλημα (φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή αν τα πράγματα πάνε καλά και μας κουνήσει μαντίλι το καλοκαίρι).
Ετσι λένε ότι ισχύει, αυτό σας μεταφέρω κι εγώ, αν είναι λάθος, τότε λάθος το λέω.

Ο Αρης πάντως λέει δεν αντιδρά και γιατί να αντιδράσει; Ποιος δεν θέλει να παίξει ο Σαριέγκι; Εγγύηση είναι ο παίχτουρας. Ειδικά με τους επιθετικούς του Αρη που δεν τους έχει με τίποτα. Ακόμα τον θυμόμαστε τον Τζόνσον πως είχε περάσει στον αγώνα του Χαριλάου και ο δικός μας δεν είχε καταλάβει τι τον χτύπησε.

Τέλος πάντων για το κύπελλο θα τα ξαναπούμε όπως και για τον Αρη που πήγε και τα άρπαξε στο τηγάνι ενώ θα μπορούσε να φύγει αν όχι με διπλό, τουλάχιστον με "Χ". Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να σου βάζει γκολ ο γαύρος στην εκπνοή του ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο. Θα μου πεις αφού το πέναλτι ήτανε μαϊμού, τι να κάνει κι ο Αρης. Κι εδώ θα συμφωνήσω. Πέναλτι βγαλμένο από τα παλιά ήταν αυτό που κέρδισε ο Παντούρου. Και για την κόκκινη στον Αράνο έχω τις αμφιβολίες μου. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Στο τηγάνι είχαμε και ομορφιές. Τις γνωστές. Εκτός γηπέδου με οπαδούς και ΜΑΤ που τις πληρώνουν οι εντός. Πετάει ο τσοςμπα τα ληγμένα χημικά, αλλάζει τα φώτα στον κόσμο και στους παίκτες που είναι μέσα στο γήπεδο. Και βγήκε μετά τον αγώνα ο Χελάκης και άρχισε να λέει ότι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια δεν είναι οπαδοί, αλλά είναι ξένα στοιχεία που επιδιώκουν να συγκρούονται με την αστυνομία επειδή είναι γενικά τεταμένη η κατάσταση με τους τρομοκράτες που έπιασαν, με την οικονομική κατάσταση κ.λπ. Και έκανε και πρόβλεψη ότι θα έχουμε κι άλλα τέτοια γεγονότα στους αγώνες των πλέι οφ.


Εντάξει, άραξε δικέ μου, αντιεξουσιαστές είναι κι αυτοί όπως και οι δικοί μας στο ματς με τον Ατρόμητο (στον πρώτο γύρο) δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Και ούτε κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο γαύρος, θα πατήσει στο δεδικασμένο το δικό μας, αυτό το βεβαίωσε και ο άλλος ο γαύρος, ο Νικολακό. Που βέβαια επειδή δεν μπορεί αν δεν πετάξει και τη γραφικότητά του έκανε και την φοβερή επισήμανση: "H Αστυνομία είναι πολύ αυστηρή με τον Ολυμπιακό ενώ δεν είναι το ίδιο αυστηρή με τους οπαδούς άλλων ομάδων, να μην κρυβόμαστε τον Παναθηναϊκό εννοώ". Ναι, εμάς μας κάνουν σκόντο...

Επί της ουσίας τώρα με τη νίκη του γαύρου επί του Αρη με το +4 και με τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ ουσιαστικα η πρωτιά των πλέι οφ θα παιχτεί ανάμεσα στον γαύρο και τον ΠΑΟΚ. Ο Αρης από την στιγμή που πέρασε στον τελικό του κυπέλλου, έχει ρίξει το πρωτάθλημα έναν παρά πίσω. Πάει δηλαδή να κάνει το περσινό λάθος της ΑΕΚ. Και αν τυχόν το χάσει το κυπελλάκι, θα μπει διαλυμένος στα πλέι οφ.




Οσο για την ΑΕΚ, τι να πεις και τι να μολογήσεις... Είναι ΑΕΚ με τα όλα της! Και ο Αδαμίδης είναι γνήσιος ΑΕΚτζής. Γιατί μόνο ένας γνήσιος ΑΕΚτζής θα έβγαινε να πει ότι η ομάδα πουλάει τον Σκόκο, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, ενώ θα μπορούσε να το πει μετά το τέλος τους. Ολα τα λεφτά λοιπόν ήταν το ματσάκι του ΟΑΚΑ. Οχι το ματσάκι αυτό καθ΄ αυτό, αλλά τα όσα ακολούθησαν την είσοδο του Σκόκο που έγινε αλλαγή του Μαντούκα (άλλος γνήσιος ΑΕΚτζής ο Βραζιλιάνος, ήξερε ότι έγινε συλλαλητήριο, μύριζε μπαρούτι και πήγε στο γήπεδο με το παιδί του αγκαλιά...).


Υδραυλικό που λες τον φωνάζουνε τον Σκόκο, αλλά μάλλον φυτίλι ήταν σήμερα. Με το που μπαίνει στο ματς γίνεται της κακομοίρας. Αρχίζει να πέφτει το βρισίδι σύννεφο. Και ποιος δεν τα άκουσε. Ο Αδαμίδης τα άκουσε. Ο Αργεντίνος τα άκουσε. Ο Ντέμης τα άκουσε. Ο Μπάγεβιτς τα άκουσε. Οι μέτοχοι τα άκουσαν. Οι μισοί ΑΕΚτζήδες τα άκουσαν από τους άλλους μισούς. Χαμός! Και ενώ στις εξέδρες έπεφτε το ξύλο της αρκούδας και ο Αδαμίδης έφυγε άρον άρον από το γήπεδο ο Μελισσανίδης καθόταν και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα με την πουράκλα του, απαθής. Να σας πω την αμαρτία μου; Εμένα μου κάνει λίγο προκλητική η στάση του. Βλέπεις δηλαδή ότι η ομάδα διαλύεται, σε έχουν θερμοπαρακαλέσει να την αναλάβεις, μπορείς να την αναλάβεις υπό την έννοια ότι έχεις και την οικονομική επιφάνεια και γνωρίζεις και τα κατατόπια. Και κατά τη γνώμη μου, "ΧΡΩΣΤΑΣ" στην ΑΕΚ μια επανόρθωση γιατί τα δεινά της ξεκίνησαν από την στιγμή που την έδωσες στον Τροχανά. Και κάθεσαι και βλέπεις το μπάχαλο και δεν τρέχει μία; Ντροπή!

Και βέβαια έχουμε και το θέμα με τους ξενύχτηδες. Αλλους παίκτες περίμεναν οι ΑΕΚτζήδες να δουν στο ματς, άλλους είδανε. Και πώς να γίνει αλλιώς, αφού εννιά παίκτες, οι Σκόκο, Μπλάνκο, Αρτσε, Σάχα, Γκερέιρο, Αλβες, Ρίκα και Γιαχάγια (και καλά οι Αργεντίνοι, ο Ρίκα και ο Γιαχάγια πού κολλάνε;) ξενύχτησαν την Παρασκευή σε μπαρ της Κηφισιάς μέχρι τις 4 το πρωί και ο πρίγκιψ τα πήρε κρανίο και τους απέκλεισε. Τι ήθελε τότε και έβαλε τον Σκόκο; Για να γίνει η φασαρία; ΑΕΚτζής και ο πρίγκιψ κι ας τον φωνάζει προδότη ο Χατζηχρήστος!

Κι άντε τώρα αυτή η ΑΕΚ να μαζέψει τα κομμάτια της και να παίξει πλέι οφ. Με τρεις βαθμούς διαφορά από τον γαύρο και δύο από τον ΠΑΟΚ. Και πιθανότατα και με τιμωρία του ΟΑΚΑ σε κάποια ματς, γιατί αυτή δεν μπορεί σαν τον γαύρο να κάνει λόγο για αντιεξουσιαστές και να πατήσει σε δεδικασμένο για να τη σκαπουλάρει, ούτε η φασαρία έγινε εκτός γηπέδου. Εντός έγινε, φανερά, με ένταση και πάθος.



Στην Τούμπα εκπλήξεις δεν είχαμε. Πήρε φόρα ο ΠΑΟΚ από την αρχή, έριξε τέσσερα γκολάκια στο πρώτο ημίχρονο και μετά ...κάθισε. Εβαλε κι ο Εργοτέλης το γκολ της τιμής και πήγανε μετά στα σπίτια τους. Και ξεκινάει τώρα ο ΠΑΟΚ με 3 ποντάκια, μόλις ένα λιγότερο από τον γαύρο και μπορεί να την πάρει την πρωτιά. Αυτές οι δύο αναμετρήσεις στα πλέι οφ θα είναι "όλα τα λεφτά".


Και βέβαια είχαμε και τις ομορφιές σε Αλκαζάρ και Καυτανζόγλειο. Δύο ...περήφανα διπλά, μόνο που της Ξάνθης είχε και τις ευλογίες του Υψίστου, καθώς τόσες προσευχές που έκανε ο Πανόπουλος, σου λέει κι ο Υψιστος ας του κάνω το χατήρι για να σταματήσει να ξεφτιλίζεται και να μη μου ζαλίζει κι εμένα τον έρωτα.



Μηδέν εκτός έδρας νίκες είχε σε όλο το πρωτάθλημα η ξανθούλα και έκανε την πιο σημαντική στο παιχνίδι που έκρινε τα πάντα. Να, βρε σεις, ομάδα με μέταλλο! Και ούτε ένα ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε. Κι όταν την ισοφάρισαν οι "γριές" η ξανθούλα όρθωσε ξανά το ανάστημά της, έβαλε άλλα δύο γκολάκια και καθάρισε. Και μιλάμε τώρα ότι σε όλο το πρωτάθλημα η Πανοπουλάδα είχε βάλει τέσσερα γκολάκια. Και σήμερα έβαλε άλλα τέσσερα. Και οι τυφλοί είδαν στο Καυτανζόγλειο. Τι να κάνουν όμως κι αυτές οι γριές. Μπορεί να είναι γριές αλλά Αλτσχάιμερ δεν έχουν. Θυμόντουσαν ότι έπρεπε να επιστρέψουν τα δανεικά. Ποια δανεικά; Περίοδος 2006-07, 30ή αγωνιστική, 13 Μαϊου, Ξάνθη - Ηρακλής 1-3. Είχαν κάνει κι αυτές περήφανο διπλό. Κι είχαν μείνει στην κατηγορία επειδή υπερτερούσαν στην ισοβαθμία με την Κέρκυρα.


Ο Λεβαδειακός τώρα την έπαθε από τον ΟΠΑΠ. Γιατί την παραμονή δεν την έχασε σήμερα Την έχασε την περασμένη αγωνιστική. Τότε που έγινε ο χαμός με το κουπόνι και το παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Βρόμισε το παιχνίδι, αναγκάστηκε η ΑΕΚ να παίξει για να διαλύσει τους ψιθύρους και έτσι ο Σουβλακιακός που πήγαινε να το πάρει λάου λάου το παιχνίδι, έκατσε πάνω στο παγωτό. Κι αν με ρωτήσεις τώρα εμένα ποιος από τους δύο θα ήθελα να πέσει, θα σου έλεγα να πέσουν και οι δύο και να μείνει ο ΠΑΣ. Αν όμως έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ανάμεσα σε Κομπότη και Πανόπουλο, θα προτιμούσα ασυζητητί να μείνει ο Κομπότης και να πέσει ο Πανόπουλος. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ΄ αυτή τη ζωή...



Scratch: Αυτός ο Αναστόπουλος, πόσες φορές τον έχει ρίξει τον ΠΑΣ;

Scratch 1: Μπράβο στον Ηρακλή. Επαιξε για την ιστορία του.

Scratch 2: Μου αρέσουν οι ανακοινώσεις Μελισσανίδη.

Scratch 3:
Ευτυχώς που τρόμαξε τις ομάδες ο Μπιτσαξής με τα μέτρα που θα πάρει και σταμάτησαν τα επεισόδια...



ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ


Δύο ώρες μόνο έμεινα στο μπαρ...


ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ





ΤΑ ΠΑΝΟ






Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ

Πριν το ματς του Αλκαζάρ


...μετά το ματς του Αλκαζάρ...



ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ







Οι ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...











33 comments:

pensierix said...

Πτήση Α3652 για Ρώμη, δυο ΑΡΔ συνομιλούν:

ΑΡΔ1: Πάλι καλά που κάνουμε τη μισή διαδρομή μέχρι το Μιλάνο αεροπορικώς...Εδώ ολόκληρη Μπαρτσελόνα και θα πάει με πούλμαν! Βρε λες να κρύβεται ο Special One πίσω από την ηφαιστειακή στάχτη;
ΑΡΔ2: Ποιός Μουρίνιο; Ο Σισέ ευθύνεται για την έκρηξη και ο τρόπος που παίζει τη θέση!

Αληθινό περιστατικό τώρα:

ΑΡΔ1 και ΑΡΔ2(δε νόμιζω να μην καταλάβατε για ποιο δίδυμο μιλάω, τους έχουμε περιλάβει για τα καλά εδώ μέσα) περιτριγυρισμένοι από καμιά 20ρια ιταλόπουλα (σχολική εκδρομή), στην πλειονότητά τους οπαδοί της Ρομα που κάνουν σαματά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Προσγείωση, χειροκρότημα και ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα στο διάδρομο, ένας πιτσιρικάς ανοίγει το κινητό και βάζει ραδιοφωνάκι...Εχει ντέρμπι της Ρώμης, Λατσιο-Ρόμα στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τους τζιαλορόσι που πάνε για πρωτάθλημα ενώ οι λατσιάλι ρισκάρουν τη Serie B αν χάσουν. Bίοι αντίθετοι..."Rigore per la Roma!",φωνάζει! Η αεροσυνοδός, δεμένη ακόμα στη θέση της ακριβώς απέναντί μου (μου έχει πιάσει την κουβέντα για τα ιταλόπουλα που δεν κάθησαν φρόνιμα και ήθελε να τα καρυδώσει) με ρωτάει τι είπε ο μικρός. "Θα σου πω σε ένα λεπτό", της απαντάω..."Γκοοοοοοολ!!!!!!" φωνάζουν τα πιτσιρίκια. "Πέναλντι για τη Ρόμα και δεν χρειάζεται να σου πω αν μπήκε..."

Αν ήμουν ΑΡΔ1 ή ΑΡΔ2, ένα τέτοιο σκηνικό μπροστά στα μάτια μου δεν θα το άφηνα ανεκμετάλλευτο. Ενα αρθράκι θα το έγραφα...

ΥΓ
Καραάσχετο με το ποστ, αλλά ας γράψω κι εγώ μια φορά κάτι άσχετο...

ΥΓ1
Τελικό σκορ, 2-1 για τη Ρόμα. Το πέναλντι ήταν το γκολ της ισοφάρισης ενώ πριν έχει χάσει ένα η Λάτσιο για να κάνει το 2-0...Ολική ανατροπή και οι τζιαλορόσι πάνε για πρωτάθλημα, κυριολεκτικά από το πουθενά. Κάποια στιγμή πρέπει να ήταν καμιά 15ρια πόντους πίσω από την Ιντερ...

:)))))))

gatti said...

@pensierix: Μάλλον θα πρέπει να αραιώσω σιγά - σιγά τα ποστς...

:))))


YΓ. Μήπως να κλείσω και τα σχόλια; Ποιος ξέρει...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Έλα που θα κλείσεις τα σχόλια, και εμείς πως θα σου λέμε καλημέρες? :)))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Και οι δικοί σας και οι δικοί μας ήσαν, ναι, αντιεξουσιαστές. Περί αυτού δεν χωρεί αμφιβολία. Απόγονοι του κόμητος Κροπότκιν, σύντροφοι του Μπακούνιν και παιδιά του Μαλατέστα, του Ντουρρούτι, του Νετσάγεφ, του Μπαμπέφ και του Ρεκλύ όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου. Να εξακολουθούν δε οι διοικήσεις μας να "γλείφουν" και άλλο τούτα τα... αναρχικά βοθρολύματα που οι ίδιες κουβάλησαν με "αυξημένα δικαιώματα λόγου και πράξεων" στα γήπεδα! Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν τα "πρόβατα" και θα δεις πού θα πάνε ολοι οι ατρόμητοι αντιεξουσιαστές. Δεν είναι μακριά η μέρα.

Αντε, φιλτάτη, να πούμε και μια σαχλαμάρα, γιατί το παρασοβαρέψαμε με τα ρεμαλοκάθηκα. Ρωτάς "Πόσες φορές έχει ρίξει ο Αναστόπουλος τον ΠΑΣ;". Η απάντηση (λίγο κρυπτική): Όσες έχει στερήσει και από τον ΠΑΟ το πρωτάθλημα - ως προπονητής εννοείται.

Καλή βδομάδα μέχρι την Παρασκευή. Από Σάββατο ας συννεφιάσει.Και από Κυριακή πάλι αιθρία!

fl@neur said...

Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, αυτό είναι ο "τέταρτος γύρος" του Εμφυλίου, ευτυχώς που ξεμπλέξαμε, το πήραμε και γλυτώσαμε από τα χειρότερα. Τώρα, για "φυσιολογικά" και "περίεργα" αποτελέσματα "τι να πούμε τι, τι να τραγουδήσουμε;"
Ας περιμένουμε τουλάχιστον τον τελικό, κι ας ελπίσουμε κι εκεί μη δούμε τα ίδια ρεζιλίκια με τα χτεσινά, σε ΟΑΚΑ και ΓουΚου, κι όσα γράφουν ότι έγιναν στη Λεωφόρο με τους "μικρούς" (μα καλά, όλοι αυτοί από το Δρομοκαϊτειο βγήκανε; την πέφτουν σε πιτσιρικάδες, τόσο θρασύδειλοι και ανεγκέφαλοι είναι;)
Το θέμα πάντως μ' εμάς είναι να μην έχουμε κλυδωνισμούς στη διοίκηση (διέρρευσαν και πρακτικά) και να μη διαλυθεί η ομάδα, όπως βλακωδώς έγινε το 2004.
Καλή εβδομάδα

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Θα μου λες από το δικό σου blog Παύλο μου! Καλημέρα! :))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Συμφωνώ. Αμφότεροι αντιεξουσιαστές είναι Γιώργο...
Μόνο που όταν θα ξυπνήσουν οι διοικήσεις των ομάδων θα είναι αργά...

Εχω την εντύπωση πως ο αλενατόρε τον έχει ρίξει πολύ περισσότερες φορές τον ΠΑΣ από όσες έχει στερήσει πρωτάθλημα από εμάς. Γι΄ αυτό και αδυνατώ να κατανοήσω την εμμονή του ΠΑΣ με τον συγκεκριμένο προπονητή.

Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία.

gatti said...

@fl@neur: Tι χάλι κι αυτό πάλι χθες! Το χειρότερο φινάλε στο πρωτάθλημα.

Εμείς πάντως δεν πρόκειται να βρούμε ησυχία ούτε τώρα ούτε ποτέ. Εκεί που έλεγες πως θα πάμε ήρεμα μέχρι τον τελικό κυπέλλου (αν γίνει γιατί κι αυτός στον αέρα είναι λόγω ΕΣΚΑΝ) ήρθε η κεραμίδα με τη διαρροή των πρακτικών.

Ρεζιλίκια και επεισόδια πιστεύω ότι θα δούμε πολλά στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια για να μην υπάρξουν επεισόδια.

4minister said...

Αν θυμάστε παλιότερα σας είχα πει τι πιστεύω για τους αντεξουσιαστές, ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τους χουλιγκάνους, ο zamuk (αν θυμάμαι καλά) μάλιστα με είχε ρωτήσει πόσο σίγουρος είμαι.

Ορίστε και έτερη άποψη. Μπορεί να είναι ένας απλός δημοσιογράφος, όχι υπουργός (χοχο), αλλά συμφωνούμε.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=8384&autid=12&sn=13

Aν αυτοί που συνέλαβε η Αστυνομία είναι μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» και είναι ΑΕΚτσήδες, το θέμα είναι αξιοσημείωτο.

Ο Κουφοντίνας και οι αδελφοί Ξηροί είναι ΑΕΚτσήδες και όταν είχαν συλληφθεί, άνθρωποι θυμόντουσαν ότι τους έβλεπαν στη σκεπαστή. Ο Νίκος Κουνταρδάς, που ενώ είχε αποφυλακιστεί πήγε μόνος του στον εισαγγελέα και είπε ότι σκότωσε τον ειδικό φρουρό, επίσης ήταν ΑΕΚτσής. Οι τρεις που συνέλαβε η Αστυνομία για τον «Επαναστατικό Αγώνα» βγαίνει ότι είναι και αυτοί οπαδοί της ΑΕΚ, και μάλιστα Φιλαδελφειώτες. Και φυσικά στο φαινόμενο υπάρχει εξήγηση.


Δεν μένουμε φυσικά στην ΑΕΚ, τέτοια καϊνάρια υπάρχουν και αλλού, σε "καλύτερες" οικογένειες.
-----------------------
Η τωρινή δήθεν διαρροή της Εξέδρας είναι ετεροχρονισμένη. Κάποια απ' αυτά τα έγραψα ενάμισυ μήνα πριν.

http://4minister.wordpress.com/2010/03/01/πολυμετοχική-συνέλευση-και-βοτανικό

Φρέσκα λέμε, σπαρταρούσαν, όχι κατεψυγμένα ...

Θα μας τρελλάνουν για εδώ οι πολυμετοχικοί, ή θα μας τυλίξουν για έξω; Τότε γιατί δεν υπήρξαν αντιδράσεις για τη διαρροή;

Πολύ βρώμα είναι η εργασία ....

4minister said...

Περίμενα σχόλιο για τη δήλωση Πανόπουλου. Όταν τον ρώτησαν πως κατάφερε η Ξανθιά να κερδίσει εκτός πρώτη φορά φέτος, δήλωσε:

"Είπα στον προπονητή μας να πάρει τηλέφωνο τον προπονητή της Λάρισας και να τον ρωτήσει τι σύστημα έπαιξε στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο όταν κέρδισε με 3-0 και του είπα να παίξει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο."

χοχοχο!

gatti said...

@4minister: Συγκοινωνούντα δοχεία δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα κάποια σχέση υπάρχει. Σε τι βαθμό, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Από την άλλη όμως, το να υποστηρίζει κανείς ότι είναι μόνο αντιεξουσιαστές αυτοί που κάνουν τα επεισόδια, παρόλο που δεν στερείται βάσης είναι σε κάθε περίπτωση αποπροσανατολιστικό.

ΑΕΚτζήδες οι Ξηροί και ο Κουφοντίνας; Δεν το ήξερα, μου είδε διαφύγει αυτό. Λογικό μου φαίνεται πάντως, το ιδεολογικό τους προφίλ συνάδει με αυτό του ΑΕΚτζή οπαδού.

Υπουργέ μου, μπας και είσαι μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και μας κάνεις πλάκα τόσο καιρό; Βρε μπας και έκανες εσύ τις διαρροές;


Oσο για την έξυπνη ομολογουμένως δήλωση του "Περίεργου" θα σου απαντήσω με τον τίτλο από το σημερινό άρθρο του Κάρπετ: "Συνηθισμένη η πρακτική, αλλά η μπόχα δεν συνηθίζεται...".

Μάγος said...

Τα πλέι-οφφ ίσως τελείωσουν και την πρώτη αγωνιστική τους όπως τα βλέπω. ο Άρης αν χάσει το κύπελο τον βλέπω να πηγαίνει παραπαίοντας και να χάνει απο τον γαύρο. Οπότε αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει την ΑΕΚ, δεν βλέπω πως μπορουν να καλυφθουν 3+ βαθμοί...

Stepas said...

"Κι αν με ρωτήσεις τώρα εμένα ποιος από τους δύο θα ήθελα να πέσει, θα σου έλεγα να πέσουν και οι δύο και να μείνει ο ΠΑΣ. Αν όμως έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω ανάμεσα σε Κομπότη και Πανόπουλο, θα προτιμούσα ασυζητητί να μείνει ο Κομπότης και να πέσει ο Πανόπουλος. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ΄ αυτή τη ζωή..."

Συμφωνώ 100%!!! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τόσο καιρό. Καλό θα ήταν να πέσουν και οι δύο, αλλά άμα είναι να πέσει μόνο μία, ας πέσει η Ξανθιά. Πώς κατάφερε αυτή η επαρχιακή ομάδα - από την οποία έχουν περάσει εξαίρετοι παίκτες και έχει παίξει και καλή μπαλίτσα κατά καιρούς - να μου γίνει τόσο αντιπαθής με τα χρόνια, είναι άλλο πράγμα... Αυτός ο Πανόπουλος φοβερά ασυμπάθιστος ρε γμτ... Τελοσπάντων. Θα τον φάμε στη μάπα και του χρόνου.

Από κει και πέρα για την αγωνιστική δεν έχω να πω πολλά. Είδα μόνο ΠΑΟΚ μιας και όλοι έπαιζαν την ίδια ώρα, ενώ μετά βγήκα και δεν είδα ούτε φάσεις, ούτε σχόλια, ούτε τίποτα. Εμείς πάντως παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που ξέχασε να κατέβει στο γήπεδο, αλλά παρολαυτά μάς βλέπω χλωμούς στα πλέι-οφ παρότι η συγκυρία θεωρητικά είναι άψογη (=γαύρος κακός, ΑΕΚ σε μαύρο χάλι). Για να δούμε...

Τους χαιρετισμούς μου gatti!

pensierix said...

Eγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι ο Χρυσοχοϊδης την έχει δει σερίφης της Ελλάδας κι έχει και τα ΜΜΕ να τον αβαντάρουν προκλητικά. Κάθε επιτυχία ή "επιτυχία" της ΕΛΑΣ του πιστώνεται και καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι και κάθε γκάφα ή χοντράδα κουκουλώνεται. Από την εξάρθρωση της 17Ν και μετά, έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, απέκτησε ένα αλαζονικό στυλάκι κι έχει μπει σε μια διαδικασία κόντρας με διάφορες ομάδες, από τους κοινούς χουλιγκάνους μέχρι τους αντιεξουσιαστές, κάνοντας επίδειξη δύναμης μέσω προληπτικών συλλήψεων, αλόγιστης χρήσης χημικών με το παραμικρό κτλ κτλ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί τον αποκαλούν "Χρυσαυγίδη"...

gatti said...

@Μάγος: Αυτή την εκδοχή δεν θέλω να την σκέφτομαι! Προτιμώ την άλλη. Οτι ο Αρης και η ΑΕΚ θα κερδίσουν στην πρεμιέρα, το προβάδισμα που έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα εκμηδενιστεί και θα δούμε μια πολύ ωραία σειρά πλέι οφ.

Βέβαια, για τον γαύρο δεν το θεωρώ τόσο πιθανό, για τον λόγο που αναφέρεις κι εσύ. Ενας απογοητευμένος Αρης θα μπει παραπατώντας στα πλέι οφ. Αλλά κι ένας μεθυσμένος από τη χαρά του τίτλου Αρης, επίσης (λες;). Ασε που ο γαύρος θα έχει κάνει και τα κουμάντα του.

gatti said...

@Stepas: Πράγματι, η παρουσία του αντιπαθέστατου Πανόπουλου είναι που δεν επιτρέπει να συμπαθήσουμε την Ξάνθη. Για την ακρίβεια δηλαδή εγώ προσωπικά την συμπαθούσα πολύ στο ξεκίνημά της. Την έβλεπα σαν μια όαση μέσα στην μιζέρια του ποδοσφαίρου μας. Μια ομάδα που κάνει τις σωστές κινήσεις, έχει υποδομές, καλό τμήμα σκάουτινγκ και ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

Οσο για τα πλέι οφ, η συγκυρία είναι όντως άψογη. Τον Αρη δεν τον βλέπω να μπαίνει ποτέ στο πνεύμα των αγώνων επειδή έχει κάνει focus στο κύπελλο, αλλά οι άλλοι τρεις θα μπορούσαν να το παλέψουν μέχρι τέλους. Και τον Ολυμπιακό τον βλέπεις να κερδίζει, αλλά δεν σε πείθει. Είναι πολύ αγχωτικές οι νίκες που κάνει. Αν μάλιστα πάθαινε καμιά ζημιά στην πρεμιέρα όλα θα γύριζαν τούμπα.

Δεν το βλέπω όμως να το πιστεύετε εσείς, δεν βλέπω να μπορεί και η ΑΕΚ που έχει πραγματικά ένα απίστευτο τάιμινγκ στις εμφύλιες εξάρσεις της κι έτσι μάλλον ο γαύρος θα βγει στο Τσαμπιολί...

Καλά να περνάς, ΠΑΟΚι μου! :)))

gatti said...

@pensierix: Kαλά, πώς την έχει δει ο Χρυσοχοϊδης άστο, μη το ψάχνεις...

Εσκασε η χειροβομβίδα στα χέρια του Ξηρού και έγινε μάγκας ο Χρυσοχοϊδης! Πώς λέμε, έπεσε η Ντίβερς και πήρε το χρυσό η Πατουλίδου; Ενα τέτοιο πράγμα.

Η στάση του και το ύψος του είναι πραγματικά αλαζονικά και αν δεν χαμηλώσει τους τόνους βλέπω να έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Ηδη οι ενέργειές του έχουν κοστίσει τη ζωή ενός αθώου πολίτη, ο Μανώλης Γλέζος έφαγε ξύλο και ένα σωρό άνθρωποι ποτίζονται με χημικά όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Είναι πολλά τα περιστατικά αστυνομικής βίας τον τελευταίο καιρό για να τα αγνοήσουμε.

squarelogic said...

Ελάτε καλέ που τα βάζετε με τον Μιχάλη...και ποιός νομίζετε θα πρέπει να κρατήσει την οργή του κόσμου όταν ξεσπάσει?
όταν τα λεφτά δεν θα φτάνουν για ν'αντικαταστήσει την παλιά LCD που τον αποχαυνώνει?

Κατά τ'αλλα ο τίτλος του φιλμ είναι
κορνές age No 2
Και αντί οι δικοί μας να βρουν σημεία επαφής και να τους αφήσουν στην σκόνη μας,κοιτούν να πισωγυρίσουν την ομάδα 2 χρόνια πίσω.Η συνομιλία Πατέρα-εκπροσ.Τζίγερ(Κυριακόπουλου)-Παύλου που διέρρευσε δικαιώνει πλήρως τον Πατέρα.Είναι πράγματι αστείο να εγκαλείται γιατί δεν ανακοίνωσε στους αλλους μετόχους οτι σκεφτόνταν να αντικαταστήσει τον Ολλανδό ενώπιον 10άδων ΑΡΔ και αυτό να προβάλλεται ως λόγς να μην του μιλά ο Τζίγγερ.Ή κάποιος εχει το γενικό πρόσταγμα στο day to day management και δύναται να παίρνει και μερικές αστραπιαίες αποφάσεις ή όχι.Εκ των πραγμάτων ο Πατέρας δικαιώθηκε.Όχι μόνο λόγω κατάκτησης πρωταθλήματος αλλά και γιατί συνολικά η ομάδα έπαιξε καλύτερο και πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο.,

island said...

Περιμένω και ένα ποστ για τις διαρροές!!!!!

Γειά σου ρε γατί... Και εγώ χαλαρά το είδα το ματσάκι και πολύ ευχαριστήθηκα που δεν είχα άγχος και γυρίζανε τα κανάλια στην καφετέρια. Όμορφες μέρες ρε... :)

Έχουμε και τις δικές μας ομορφιές εμείς. Έχουμε αντιεξουσιαστές στην εξουσία μέσα. Και μου φαίνεται πως ο Παύλος την έκανε την δουλειά αν και δεν το συνηθίζει (όχι με αυτόν τον τρόπο). Όλα τα στοιχεία εκείνον δείχνουν πάντως. Μπορεί και να κάνω λάθος.

Ρε συ... εμείς τελικά δεν θα ηρεμήσουμε καθόλου. Ποτέ. Έλεος. πάνω που λέγαμε ότι βρήκαμε πρόεδρα και χρηματοδότες τώρα οι χρηματοδότες λένε ότι λεφτά για το γήπεδο δεν υπάρχουν και ο καβούρια προτείνει γενναία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!!!!!! Στο είχα πει. Δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

ΥΓ Ο "τίγρης" γιατί πηγαίνει στο γήπεδο; έχει κάποιο λόγο; Τότε γιατί είχε δώσει την ΑΕΚ στον Τροχανά; Με ποια δικαιολογία; Την είχε δώσει χρεωμένη; Βγάζει και ανακοινώσεις για το καλό της ΑΕΚ; Αφού ξέρει το καλό γιατί δεν το κάνει; Μήπως φοβάται πως τώρα άλλοι έχουν τα κόζια και δεν τον πάιρνει και πολύ;

island said...

YG2

Από έγκυρες πληροφορίες αναφέρω πως ο Πανόπουλος άναψε χθες το βράδυ, λαμπάδα ίσα με το μπόι του, στην τοπική εκκλησία, για το καλό που έκανε ο Θεούλης και άκουσε τις προσευχές του. Ο σκηνοθέτης συννενοημένος ήταν για να τραβάει τις "προσευχές του"; Βρε δεν γαμιόμαστε λεώ εγώ. Βγήκε και να κάνει δηλώσεις σήμερα σε σταθμό για να σώσει την τιμή του αγώνα.

s_pablo said...

Άτιμο γατί,

Γιατί προσβάλλεις τα ιερά και τα όσια? Παντούρου και Αλενατόρε είναι μικρές θεότητες που λατρεύονται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και δεν θα έπρεπε να αναφέρεις τα ονόματα τους επί ματαίω...

Συμφωνώ, πάντως, ότι ο Πάντος έπεσε περισσότερο από το σοκ της ενέργειας του και τη ζάλη του σλάλομ, παρά από τον αντίπαλο, αλλά επαφή υπήρχε και μάλιστα γερή.

Τέλος πάντων, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Δεν σας λέω και του χρόνου και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε γι'αυτό.

Υ.Γ. Έχω την υποψία ότι καίγεστε για τον Σκόκο, μάλλον επειδή το νινί έχει ήδη δωθεί προς υιοθεσία. Μπορεί να κάνω και λάθος, βέβαια...

Υ.Γ.1 Τον ζητάει ο οργανισμός σας τον Κομπότη βλέπω. Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψει του χρόνου για να συνεχίσει τις ομορφιές του...

Nick Triantos said...

Εχω μια ερωτηση, αφου ο Κομποτης εχει γινει Urban Legend, με διαστασεις τερατος Loch Ness, οσον αφορα τις εξωαγωνιστικες του ικανοτητες, τοτε πως διαλο επεσε?

Αυτο μπορει να μου το εξηγησει καποιος?

Oi yπερβολες ορισμενων "αντικειμενικων" ΜΜΕγαφωνων δεν επιασαν τοπο, δεν τρομαξαν κανεναν και ο "Γιαννης μου" παει για προεδρος της ΕΠΑΕ...

gatti said...

@squarelogic: Nαι, αν περιμένουμε από τον Μιχάλη να μας σώσει, ...σωθήκαμε!

Μου αρέσει που γελούσαμε με τις διαρροές στην ΑΕΚ. Εκεί διέρρευσε ένα απλό μεϊλάκι. Εδώ πρακτικά 40 σελίδων. Οχι ότι μάθαμε και κάτι που δεν το ξέραμε, αν εξαιρέσεις το θέμα του γηπέδου που δεν το χρηματοδοτούν οι τράπεζες (κι αυτό πάνω - κάτω το υποπτευόμασταν).

Το ότι ο Πατέρας είναι ο μόνος που ουσιαστικά δικαιώνεται από τα πρακτικά που διέρρευσαν τον κάνει και πρώτο ύποπτο για τις διαρροές, ποιος όμως μπορεί να το ισχυριστεί αυτό με βεβαιότητα όταν μπορεί κάλλιστα να τα έδωσε κάποιος από τους άλλους δύο για "ξεκάρφωμα";

gatti said...

@island: Tι ποστ να σου γράψω βρε Νησάκι για τις διαρροές; Σάμπως μπορεί να βρεθεί άκρη;

Λες να την έκανε τη δουλειά ο Παύλος; Εμένα πάλι μου φαίνεται ο λιγότερο ύποπτος. Εκτός αν το έκανε ο Δημήτρης.

Αλήθεια, αυτό με την αύξηση ΜΚ που προτείνει ο ραλίστας πώς σου φαίνεται; Οντως, δεν θα βαρεθούμε ποτέ σ΄ αυτή την ομάδα!

ΥΓ. Ελα ντε! Γιατί πηγαίνει στο γήπεδο ο "τίγρης" αφού δεν έχει σκοπό να βοηθήσει; Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είχε φύγει. Νομίζω ότι τα είχε "σπάσει" με τον Καρρά και ήθελε λέει να ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά του.

Κι εγώ πιστεύω πως γι΄ αυτό δεν μπαίνει. Ξέρει ότι είναι δυνατοί οι άλλοι δύο γι΄ αυτό. Αν είχε αποδυναμωθεί έστω ο ένας από τους δύο, μπορεί και να έμπαινε.

ΥΓ1 Αυτό με τις προσευχές του Πανόπουλου ήταν γραφικό. Δυστυχώς θα τον βλέπουμε και του χρόνου....

gatti said...

@s_pablo: Το ξέρω βρε ότι λατρεύονται αμφότεροι από τον γαύρο, γι΄ αυτό ακριβώς ασχολούμαι μαζί τους.

Επί τη ευκαιρία και καθώς ήσουν πολύ καιρό χωρίς σύνδεση σου προτείνω (αν δεν το έχεις ήδη υπόψιν σου) ένα φανταστικό κομμάτι (σε δύο μέρη) για τον γαύρο (και τον Παντούρου)... Αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη είναι βέβαιο ότι θα το απολαύσεις.

http://runvyntrarun.wordpress.com/2009/04/24/red-metal-jacket-a/

http://runvyntrarun.wordpress.com/2009/05/11/red-metal-jacket-meros-b/

Αυτό έλειπε να μας πεις και του χρόνου. Θα πίστευα ότι είσαι άρρωστος, αν το έκανες!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν άλλοι Παναθηναϊκοί "καίγονται" για τον "υδραυλικό". Εγώ πάντως όχι. Δεξιά δεν θέλει να παίζει, πίσω από τον επιθετικό που γουστάρει να παίζει προσπαθούμε να καθιερώσουμε τον Νίνη, δεν μαρκάρει και παίζει μπάλα ανάλογα με τα "φεγγάρια" του, ενώ όταν διαταραχθεί ο ...ψυχισμός του (Ιωανννίδης Νο2) δυστροπεί και τα κάνει όλα μπάχαλο. Συν το ότι θα ανοίξουμε βεντέτα με τους ΑΕΚτζήδες. Γιατί λοιπόν να τον θέλω;

ΥΓ1. Ο Κομπότης είναι cult φυσιογνωμία. Δεν έχει σχέση με τον Πανόπουλο. Και αν το πάρεις και βαθμολογικά, από το παράρτημα της Λιβαδειάς, εύκολα ή δύσκολα περνάμε. Η ξανθούλα μας δυσκολεύει.

gatti said...

@Nick Triantos: Ο Κομπότης έπεσε γιατί ...καθάρισε ο Πατέρας το παρασκήνιο. Του ξέφυγε βέβαια η Ξάνθη...

gatti said...

@pensierix: "Γη καλεί pensierix. Γη καλεί pensierix". Mήπως αγαπητέ Γαλάτη μπορείτε να μου στείλετε κάποιο email για να επικοινωνήσω μαζί σας;

:)))

pensierix said...

Επειδή όλη αυτή η παραφιλολογία γύρω από την διαρροή των πρακτικών του ΔΣ του Παναθηναϊκού έχει κουράσει και ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του, θα σας αποκαλύψω το πρόσωπο που κρύβεται πίσω απο την ιστορία για να τελειώνει το παραμύθι, οι υποθέσεις και ο αλληλοσπαραγμός. Εδώ, κύριοι, έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτη προβοκάτσια με μόνο στόχο την πρόκληση τριγμών στο οικοδόμημα του πολυμετοχικού.

Γαύρος, φυλλάδα "Πρωταθλητής", "κομιστής" με εμπειρία. Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια...

Θέμος Αναστασιάδης, κύριοι...Θέμος Αναστασιάδης...

:pppppppppp

island said...

Ερώτηση: Εμείς τον Σκόκο τί τον θέλουμε; Μήπως επειδή θα μπαρκάρει ο Νίνης; Και αν ναι τότε γιατί τον Σκόκο; Ποιός θα μαρκάρει τελικά; Θα αντέχει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια ο Ζιλμπέρτο καλά να είναι ο άνθρωπος; Θα μαρκάρει ο Κατσουράνης ή θα αντέξει όλα τα ματς ο Κάρα; Πάλι θα ξεζουμίσουμε τον Σιμάο; Και αν φύγει και αυτός όπως φημολογείται; Μήπως θα τρέχει για όλους ο Βύντρα; Ή μήπως θα μαρκάρει ο Λέτο; Από πριμαντόνες έχουμε... Εργαλεία θέλουμε και άλλα. Και ο Σκόκο τέτοιο δεν είναι.

s_pablo said...

Θενκς γκαττι,

οντως καλό το κειμενάκι...

Nick Triantos said...

I don't give a shit about Υδραυλικος...Εσυ gatti αλλωστε το γνωριζεις.

Λαθος παικτης για μας εαν αποφασισεις να κανεις develop τον Νινη αλλα μας βλεπω να πεφτουμε στη λουμπα για να μην τον παρει ο Ολυμπιακος.

Ετσι για να τα πω λιγο ωμα...

4minister said...

Εσύ δεν είπες για Χετάφε, ή έπαψε να ισχύει;

Nick Triantos said...

Ισχυει υπουργε μου μεχρη να υπογραψει αλλου η' να παρει αλλον απο ελλαδα η Χεταφε. Παιζει και αυτο το σεναριο.

Η Χεταφε τον γουσταρει ΠΟΛΥ αλλα σιγα μην ο Τονι Μουνιοζ παει σε πληστηριασμο για τον Σκοκαρσον.