Monday, April 26, 2010

Tα πήρες όλα κι έφυγες...


Πολύ βραβείο αδερφάκι μου. Δεν προλαβαίνει να σηκώνει ο Τζιμπρίλαρος. Και η Πανάθα επίσης. Που είχε τον Γάλλο MVP της χρονιάς και πέντε ακόμα παίκτες στην 18άδα (Τζόρβας, Βύντρα, Νίνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα). Αντε να ξεμπερδεύουμε με τις βραβεύσεις, τις φιέστες και τις απονομές για να πάνε τα καμάρια μας διακοπές και να δούμε κι εμείς ήρεμοι τα πλέι οφ.

Στις βραβεύσεις τώρα είχαμε μέσα στην 18άδα μόλις έναν παίκτη της ΑΕΚ, τον Σκόκο, κανέναν αμυντικό του ΠΑΟΚ και απορώ πώς γίνεται αυτό αφού είχε την καλύτερη άμυνα, ενώ απουσίαζε από αυτή και ο Βιτόλο που για μένα ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ του πρωταθλήματος. Καλύτερος προπονητής ο Νιόπλιας, καλύτερο γκολ του Θανάση Καραγκούνη, καλύτερη απόκρουση του Αραμπατζή στο μεταξύ μας ματς που δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε, καλύτερη ασίστ του Νέμεθ. Βραβεύτηκε και ο Σηφάκης που κράτησε την ψυχραιμία του όταν ο "πυροβολημένος" του Ηρακλή του την έπεσε στο Καυτανζόγλειο. Α ναι βραβεύτηκε κι ο Παντούρου που είπε ότι δεν έβαλε το γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι γιατί ήταν κρίμα να γκρεμιστεί το τηγάνι που είναι νέο γήπεδο. Τς τς...

Ελα πάμε...


Σισέ, Νιόπλιας, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα


Σισέ ξανά
(ποιο είναι αυτό το "άλογο";)


(Νάτο πάλι με τον Νίνη)


Σισέ και Ζιλμπέρτο με τις συζύγους


Δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Αντόνιο ντε Νίγκρις

Ο Αραμπατζής βραβεύεται από το μέλος


Τζιμπρίλαρος

Ντουγκλάο


Βλάνταν Ιβιτς

Κατσουράνης
(ψωνίζει t-shirt μαζί με τον Ντέμη)

Νέμεθ

Νίνης, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Πιλάβιος


Νιόπλιας, Κατσούρ, Σηφάκης


Νιόπλιας

Αll together

Πάμπλο θρησκεία τρομοκρατία
("τον πρώτο χρόνο μάθαινα, τώρα προσαρμόστηκα", είπε)
(γι΄ αυτό σταμάτησε να βαράει φέτος)

Σκόκο, παραπονιάρης
("με πλήγωσαν οι αποδοκιμασίες")

Σηφάκης, Πιλάβιος


Οι κυρίες Νιόπλια, Σίλβα και Σισέ

Τζαβέλλας


Τζόρβας, μέλος

Τζόρβας ξανά

Βυντρίνιο

Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κομνηνός

Το ζεύγος Ζιλμπέρτο Σίλβα


***



Scratch: Ευρηματικό πανό στην είσοδο της Θεσσαλονίκης από ΠΑΟΚτσήδες απευθυνόμενο στους Αρειανούς που επέστρεφαν στην πόλη (αρκεί να το δει κανείς στα πλαίσια της οπαδικής καζούρας και μόνο...).


Scratch 1 (από ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ): Συγχαρητήρια στον λαό του Αρεως. Πραγματοποίησε τον μεγαλύτερο επιτάφιο στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους...

Scratch 2: Πέρα από την πλάκα τώρα, η μετακίνηση του λαού του Αρη μόνο για να λοιδορείται δεν είναι. Προσωπικά τους βγάζω το καπέλο. ΚΑΙ για την κινητοποίηση ΚΑΙ για την ατμόσφαιρα.


Scratch 3 (μπασκετικό): O Σάρας, θα γίνει μπαμπάς. Περιμένει κόρη από την Αννούλα. Την θυμάστε την Αννούλα; Σας την είχα συστήσει πριν από καιρό (στο scratch1).

39 comments:

pensierix said...

Η καλύτερη απόκρουση μακράν είναι αυτή του Τζόρβα στο Βικελίδης. Καλή κι αυτή του Αραμπατζή, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτή του Αλεξ...

Καλύτερος προπονητής ο Νιόπλιας λόγω νταμπλ...Κανονικά έπρεπε να δώσουν δυο βραβεία, ένα για κάθε γύρο. Βραβείο καλύτερου προπονητή πρώτου γύρου στους Κετσπάγια-Νινιάδη-Μπάντοβιτς-Ζίκο. Καλύτερα δεν μπορούσε να πάει αυτός ο γαύρος. Βραβείο καλύτερου προπονητή δεύτερου γύρου στο Νιόπλια.

:pppppp

Κανονικά έπρεπε να βραβεύσουν και τον καλύτερο βοηθό προπονητή. Εγώ θα ψήφιζα Τεν Κάτε διότι όσο κι αν θέλω να είμαι αμερόληπτος, μια αδυναμία στον Ολλανδό την έχω. Περιττό να σας πω ότι θα κέρδιζε ο Βαζέχα λόγω νταμπλ...

:pppppppp

Nick Triantos said...

Εγω θα πω οτι οταν σε βραβευουν δεν πας σαν λετσος στην τελετη, με t-shirts και blue jean. Σε τελετη πας οχι σε καφετερια.

Ας δωσουν αλλο ενα βραβειο στο Gilberto που δειχνει οτι εκτος απο εξαιρετος ποδοσφαιριστης εχει καταλαβει οτι ειναι καλο και σωστο να τιμας αυτους που σε τιμουν...

ΠΑΝΟΣ said...

Πάνω στο σχόλιο του Νικ: Ο Γκαλίνοβιτς αν είχε πέσει κατά λάθος και έκανε καμιάν απόκρουση θεϊκή και τσίμπαγε βραβείο, θα πήγαινε με φόρμα. Αλήθεια, τον έχει δει κανείς αλλιώς; Θυμάμαι κάτι γεύματα με Πρόεδρο κτλ που έσκαγε πάντα φορμάτος, όσες φορές τον έχω πετύχει εδώ στη δουλειά, επίσης έτσι :Ρ

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλή εβδομάδα gattaki!

4minister said...

Μια χαρά τα πας, για μένα έλεγες ...

Σου 'χω όμως αποκλειστικό. Ματίας avec μπουμπού:

http://www.sday.gr/Uploads/Glentia/vewvfwe.jpg

Κλασικό σουηδό γκομενετέ ...

Nick, το δεύτερο βραβείο που λες πρέπει να το μοιραστούν ο Σίλβα με τον συμπατριώτη του Ντουγκλάο. Έχεις φυσικά δίκιο στο σχόλιό σου.

Πολλά απ' τα βραβεία είναι διάτρητα, με καταφανέστερο το καλύτερο γκολ (Καραγκούνης από Πιτσούνι), που δεν μπαίνει ούτε στη δεκάδα!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28804

Και ένα σωρό άλλα.

4minister said...

Καλά τα πας στο κους-κους, για μένα έλεγες ...

Σου 'χω όμως αποκλειστικό. Ματίας avec μπουμπού:

http://www.sday.gr/Uploads/Glentia/vewvfwe.jpg

Κλασικό σουηδό γκομενετέ.

Nick, το δεύτερο βραβείο ο Σίλβα πρέπει να το μοιραστεί με τον Ντουγκλάο. Έχεις δίκιο φυσικά στο σχόλιό σου.

Μερικά απ' τα βραβεία είναι διάτρητα, με καταφανέστερο το καλύτερο γκολ του Πιτσουνιώτη Καραγκούνη

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28804

που δεν είναι ούτε για βάθρο. Και άλλα βραβεία δεν ...

The Bgt said...

Ποσο μα ποσο τυχεροι ειμαστε που εχουμε στην Ελλαδα το Ζιλμπερτο?

Πολυ μεγαλη πολυτελεια για το βλαμμενο ελληνικο ποδοσφαιρο αυτο ο παικτης.

Μάγος said...

Καλησπέρα, επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες του μπλογκ μου είναι και του γατιού θα ήθελε να ενημερώσω πως μου το κλείδωσαν προφανώς απο λάθος και ελπίζω να μου το ξεκλειδώσουν σε 2μέρες όπως είπαν... Δεν το έκλεισα και δεν θα μείνει κλειστό...

Συγγνώμη για το χώρο γαττί...ευχαριστώ
Μάγος...

Μάγος said...

Νομίζω το διορθώσαν μετα το αίτημα μου...Ευχαριστώ για το βήμα του μπλογκ, γαττί αν θες διέγραψε τα κομς μου..!

pensierix said...

"Ποσο μα ποσο τυχεροι ειμαστε που εχουμε στην Ελλαδα το Ζιλμπερτο?"

Ο Ζιλμπέρτο, the Bgt μου, πρέπει να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο κουτσάλογο-παλιοχαρακτήρα Σισέ που έβαλε 23 γκολ και πήραμε το πρωτάθλημα. Διαφορετικά και φέτος οι φωστήρες παλτό θα ανέβαζαν, παλτό θα κατέβαζαν το αμυντικό χαφ της Εθνικής Βραζιλίας...

koutavaki said...

Καλά ο Ζιλμπέρτο είναι πάντα στυλάτος και κομψός.Αλλά όσον αφορά το ντύσιμο,νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης εικόνας του κάθε αθλητή.Αυτοί που γενικότερα είναι χαμηλών τόνων και σοβαροι,είναι συνήθως και γραβατωμένοι(Σίλβα,Τζόρβας),οι πιο μικροί καλοντυμένοι αλλά πιο σπορ(Βύντρα,Σηφάκης)και οι γιούχου ό,τι να 'ναι(Σισέ-και το νινί από κοντά ως καλός μαθητής και φίλος!).Πέρα από την πλάκα και επειδή η συγκεκριμένη βράβευση έγινε στην Ελλάδα από Έλληνες(όπως είπαν και τα παιδιά δε συμφωνώ ούτε για την καλύτερη απόκρουση ούτε για το καλύτερο γκολ)τη θεωρώ λίγο των οπισθίων.Οπότε και αυτοί που έβαλαν γραβάτα την έβαλαν γιατί έτσι είναι το στυλ τους εκτός γηπέδου.Λέτε να μην ήξερε ο Ζιλ σε τι είδους βράβευση πήγε και ότι τα συγκεκριμένα βραβεία (πλην του πρώτου σκόρερ και αυτό όχι πάντα)δε συμβάλλουν στην καριέρα ενός παίκτη?

The Bgt said...

Το καλυτερο γκολ ηταν αυτο που βαλαμε στον ΠΑΟΚ, βγαλμενο απο το PRO!

pensierix said...

Αυτή είναι η καλύτερη απόκρουση της χρονιάς:

http://www.youtube.com/watch?v=ehyX4oFJmwo&NR=1

Ακόμα πονάει το μπινελίκι που έφαγε από τον Χενκ ο Σπυρόπουλος(χεχεχε):

"Με αυτόν ξεκινήσαμε την προετοιμασία, ήταν ο προπονητής μας ως την 13η αγωνιστική, πήγαμε αρκετά καλά. Το μερίδιο που του αναλογεί είναι μικρό νομίζω, ως εκεί".

Tου χρόνου, Νίκο, φρόντισε να πιάσει η ντρίπλα πάνω στον Αγουέρο για να σου πει ο Νιόπλιας μπράβο.

:))))))

gatti said...

@pensierix: Δεν σκοπεύω να μπω στο τριπάκι ποια είναι η καλύτερη απόκρουση. Σίγουρα ήταν εξαιρετική του Τζόρβα, αλλά το ίδιο και του Αραμπατζή.
Εκεί που διαφωνώ κάθετα είναι στο γκολ του Θανάση Καραγκούνη. Καλό δεν λέω, αλλά όχι για κορυφαίο.


Ο γαύρος τηρουμένων των αναλογιών πραγματικά πήγε πολύ καλά στον πρώτο γύρο. Αν σκεφτείς δηλαδή ότι έπαιζε συνέχεια μισός. Ο Νιόπλιας προφανώς λόγω νταμπλ το πήρε το βραβείο. Πολλοί ΠΑΟΚτσήδες πάντως απ΄ ό,τι διάβασα στα διάφορα φόρα τους, θεωρούν πως έπρεπε να το πάρει ο Σάντος.

Ο Τεντάς δεν πρόκειται να πάρει κάποιο βραβείο στην Ελλάδα ούτε στη ...δευτέρα παρουσία.

gatti said...

@Nick Triantos: Συμφωνώ απόλυτα Nick. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα πια. Ηταν βράβευση και όφειλαν να πάνε κατάλληλα ντυμένοι. Ούτε σαν λέτσοι, ούτε σαν ροκ σταρ.

Ο Ζιλμπέρτο θα έπρεπε ίσως να πάρει και βραβείο ήθους. Εχει πολλά χρόνια να περάσει τέτοιος ΚΥΡΙΟΣ από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

gatti said...

@ΠΑΝΟΣ: Αλλη περίπτωση ο Μάριο. Κι εγώ συνεχώς με φόρμα τον θυμάμαι. Ακόμα και σε έναν αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που τον είχα δει, πάλι με φόρμα ήταν. Αλλά εντάξει, εκεί δικαιολογείται. Στην βράβευση όμως των κορυφαίων της χρονιάς, πρέπει να δείξεις πως τιμάς αυτούς που σε κάλεσαν να σε βραβεύσουν.

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Καλή εβδομάδα Παύλο μου! :))))

gatti said...

@4minister: Eίδες που είσαι ...κακή επιρροή; Με κόλλησες! :pppp

Πολύ Σουηδέζα η Σουηδέζα. Καλά αυτοί οι δυο πρέπει να ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο μπουζουκομάγαζο.

Συμφωνούμε για το γκολ του Καραγκούνη. Υπάρχουν άλλες γκολάρες.

gatti said...

@The Bgt: Eίμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε τον Ζιλμπέρτο, αλλά βέβαια οι μισοί ούτε που μπορούν να το αντιληφθούν. Εδώ μέχρι πριν λίγο καιρό τον έβγαζαν άχρηστο...

gatti said...

@Μάγος: Τι ζητάς συγνώμη Μάγε μου; Κι εγώ όταν δεν μπορούσα να μπω στο δικό μου μπλογκ, πήγα και έγραψα στο μπλογκ του coachp (αλήθεια πού χάθηκε αυτός;).

Πολλά λάθη τελευταία, έχω ακούσει ότι έχουν κλείσει κατά λάθος και άλλα blogs...

gatti said...

@koutavaki: Εντάξει, ο καθένας έχει το στιλ του, αλλά βρε παιδί μου δεν θα έβλαπτε να ήταν λίγο πιο προσεγμένοι. Δεν πήγαν στο σινεμά. Σε εκδήλωση πήγαν για να πάρουν βραβεία.

Τώρα για τα βραβεία που έδωσαν μη το ψάχνεις. Νομίζω ότι με κάποιο τρόπο προσπάθησαν να βολέψουν όσο μπορούν περισσότερους...

gatti said...

@The Bgt: Συμφωνώ για το γκολ μας εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι βράβευσαν ατομική ενέργεια και όχι συνδυασμό. Τώρα βέβαια ήταν αυτή η ατομική ενέργεια (του Θανάση Καραγκούνη) για πρώτο βραβείο; Τι να πεις...

gatti said...

@pensierix: Χαχαχα, έτσι είπε ο Σπυρό; Οντως, ακόμα πονάει το μπινελίκι... :)))))

Κάτσε μην πονέσει περισσότερο έτσι και πάρουμε καναν Τζαβέλλα...

s_pablo said...

Είναι τρομερή πάντως η λογική των βραβεύσεων, όπου συνήθως ο πρωταθλητής τα σαρώνει όλα.

Μου έκανε εντύπωση, πάντως ότι ενώ έλειπε όλη η αμυντική γραμμή του ΜΠΑΟΝΓΚ, 3 από τους 7 μέσους ήταν τα αμυντικά χαφ του (πλην Βιτόλο βέβαια).

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Σισέ πήρε μόνο 37,8% σε μια χρονιά που ήταν μια ομάδα μόνος του.

Υ.Γ. Ο Νιόπλιας πήρε 46,2% άρα, προφανώς, του πιστώνεται σχεδόν αποκλειστικά η κατάκτηση του νταμπλ.

Υ.Γ.1 Καλά ούτε ένα γαϊδούρι δεν ψήφισε τον Τιμούρ? Αίσχος και πάλι αίσχος.

Υ.Γ.2 Τον Ζιλμπέρτο τον έβριζαν δυο κατηγορίες οπαδών. Οι βάζελοι (όχι όλοι βέβαια) που δεν καταλάβαιναν την αξία του και οι υπόλοιποι που ζηλεύαμε...

Nick Triantos said...

Ρε εκεινος ο "Thrylaras" που μας εκανε επισκεψεις που πηγε? Εχει χαθει. Κριμα εμεις γιατι τους αγαπαμε ολους κι' ασ εχουν κουσουρια...

4minister said...

Θα μπαίνει ο Θρυλάρας, το χούι δεν κόβεται, αλλά δεν τολμάει να γράψει. Δεν αντέχει την πλακίτσα όταν είναι από κάτω.

Κλασικό δείγμα γαμπρού (gabrou) ...

χοχοχο!

pensierix said...

Και μετά έχουν την απαίτηση οι ΑΡΔ να τους παίρνουμε στα σοβαρά...Τέτοια εμπάθεια και τέτοια κακομοιριά είναι άνευ προηγουμένου.

Ο Κριτής στα Πράσινα Νέα ανακάλυψε τον "Αφανή Mr Double", τον γυμναστή Φωτόπουλο που έκανε τον Παναθηναϊκό να πετάει...Ποιός Εμπεν τώρα; Να πούμε καλή κουβέντα για τον συνεργάτη του τεντά; Απαπα...Αφού δεν έγραψε ότι ο Φωτόπουλος παρέλαβε καμμένη γη, μια ομάδα γεμάτη μυικούς τραυματισμούς που δεν έβγαζε 45λεπτο, πάλι καλά να λέμε...

Ρε ουστ...

4minister said...

pensierix,

αφού δέχεται σχόλια το άρθρο, γιατί δεν του γράφεις κάνα σχόλιο;
Όπως
- Ίσα μωρή μπετούγια!
ή
- Ποιός Φωτόπουλος, ο Μίμης; Γιατί το άρθρο σου είναι κωμωδία ασούμε ...

:D

coachp said...

@ pensierix
να σου πω, σε λίγες μερες θα είμαι στη Ρώμη για μια βδομαδούλα.
Οπότε, μόλις ακούσεις Έλληνα να βρίζει τον Τεν κάτε, εγώ θα είμαι! Μην με λιντσάρεις...

Αλλα ξέρεις και κάτι. Δεν είμαι ο μόνος που τον κράζει.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν εχει πει κατι καλό για τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ μετά το νταμπλ.
Αυτο που δεν μπορώ να σου αποδείξω είναι, πως, off the record, αυτα που λένε για τον Ολλανδό οι παικτες είναι οτι χειρότερο μπορεις να φανταστείς.

Αυτο που επίσης δεν μπορώ να σου αποδείξω, είναι η δουλειά που έκανε ο Τεν Κάτε στην προετοιμασία. Μακάρι να γνωρίσεις εναν δημοσιογράφο που να ακολούθησε την αποστολή, να στα πει κατ'ιδίαν...

Απλά σκέψου, οτι ο ΠΑΟ πήρε νταμπλ και ουδείς παίκτης ανέφερε ένα ευχαριστώ προς τον Ολλανδό. Περίεργο? Οχι και τόσο θα έλεγα...

s_pablo said...

@coachp

Δηλαδή η εκπληκτική φυσική κατάσταση των παιχτων του ΠΑΟ δεν είχε καμμία σχέση με την προετοιμασία?

Δυο πράγματα μπορούν να δώσουν καλή φυσική κατάσταση. Αν δεν είναι η προετοιμασία είναι το άλλο...

ΥΓ. Προφανώς δεν πιστεύω ότι είναι το άλλο, αλλά καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε.

ΥΓ1. Ο Τεν Κάτε είναι τρομερά αντιπαθητικός και αυταρχικός, γι'αυτό κανείς δεν λέει καλή κουβέντα.

The Bgt said...

To "αλλο" το περνει οποιος κανει πρωταθλητισμο μη σου πω και οποιος συμμετεχει σε Α' κατηγορια οποιουδηποτε αθληματος.
Αυτο ειναι δεδομενο.
Διαφορετικα απλα δεν αντεχει ο ανθρωπινος οργανισμος.

Εκτος αν πιστευεις στο πρωινο των 100 χιλιαδων θερμιδων του Φελπς και την πρωινη γυμναστικη του Μπολντ.

Ειχα φρικαρει με οτι μου ειχε διηγηθει καποιος για βολλευ. Δε μπορω να φανταστω τι γινεται στο ποδοσφαιρο των 50 αγωνων επιπεδου το χρονο.

gatti said...

@s_pablo: Στην Ελλάδα η λογική των βραβεύσεων είναι "να τους βολέψουμε όλους να μην έχουν παράπονο κι αν δεν μπορούμε να τους βολέψουμε, τότε να τα δώσουμε στον πρώτο, γιατί έτσι κανείς δεν θα μας πει κουβέντα".

Το επισήμανα ήδη πως είναι παράξενο που λείπει η άμυνα του ΠΑΟΚ, η καλύτερη τουλάχιστον βάσει αριθμών από τις βραβεύσεις. Οπως επίσης παραξενεύει και η απουσία του Βιτόλο.

Ο Σισέ πήρε σχετικά χαμηλό ποσοστό γιατί δεν μας πάει το χέρι να ψηφίσουμε κάποιον αν ανήκει σε αντίπαλη ομάδα. Ακόμα κι αν το βλέπουμε ότι πράγματι το αξίζει. Ετσι είμαστε.

ΥΓ. Φυσικά πιστώνεται αποκλειστικά την κατάκτηση του νταμπλ. Ποιος τεντάς τώρα;

ΥΓ1. Ελα ντε! Ούτε ένας να μην ψηφίσει τον Τιμούρη;

ΥΓ2. Για τον Ζιλμπέρτο δεν έχω καμία απαίτηση από τους αντιπάλους. Εδώ τον αμφισβητούσαν οι δικοί μας, θα τον παραδέχονταν οι αντίπαλοι; Αυτοί που τον ζηλεύατε ήσασταν ελάχιστοι. Οι περισσότεροι τον απαξίωναν.

gatti said...

@Nick Triantos: Eλα ντε! Πού χάθηκε αυτή η ψυχή;

Thryly? Πού είσαι καλό μου; :)))

gatti said...

@4minister: Mετά και την ήττα από τον Αρη, τον Θρυλάρα δεν τον βλέπω να μπαίνει πριν το Μουντιάλ. (Ολο και κάποια πατάτα θα κάνουν εκεί οι "πράσινοι" Ελληνες διεθνείς).

:))

gatti said...

@pensierix: Aμα έφτασαν να απαξιώσουν την δουλειά του Εμπεν, χάρη στην οποία αντέξαμε ως το τέλος, φαντάσου πόσο πιθανό είναι να αναγνωρίσουν στον Τεν Κάτε μερίδιο στην επιτυχία.

Μην ασχολείσαι μαζί τους...

gatti said...

@coachp: Ρε κόουτς, νισάφι πια. Εφυγε ο κακός τεντάς. Ακόμα προσπαθείς να μας πείσεις πόσο άχρηστος ήταν; Τι νόημα έχει;

(Ούτε γκόμενα που σου έριξε χυλόπιτα να ήταν, δεν θα έβγαζες τόση ξινίλα! :-pppp)

gatti said...

@s_pablo: O Tεν Κάτε ήταν αντιπαθητικός γιατί οι Ελληνες παίκτες είναι κακομαθημένοι. Προσωπικά αν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα το ένοιωθα ως μεγαλύτερη πρόκληση να κερδίσω την εμπιστοσύνη ενός τόσο δύσκολου και αυταρχικού ανθρώπου. Το εύκολο είναι να τα σπάσεις μαζί του.

Τέλος πάντων, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Από όλα όσα λένε το ΜΟΝΟ που αναγνωρίζω είναι οι κακές σχέσεις με τους παίκτες (που τελικά όπως φάνηκε καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή του). Τίποτα άλλο.

gatti said...

@The Bgt: Παντού υπάρχει η ντόπα. Απλώς σε μερικά αθλήματα κάνουν την στρουθοκάμηλο.

coachp said...

@ pablo
ενταξει, με επεισες. Εκανε τρομερή δουλειά. Για αυτο έχει αφήσει τεράστιο έργο όπου έχει πάει ο τεν Κάτε. ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Αυτο λέει πολλά. Επίσης, θεωρείτε ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ πως δεν είχε σχέση με τους Έλληνες. Ρωτήστε τον Κλέιτον, τον Μάτος, τον Ζιλμπερτο Σίλβα (αφου τον εκτιμάτε), τον Σαριέγκι, τον Μπιάρσμιρ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ...

Αντε, φωστήρες όλοι...