Saturday, June 12, 2010

Vamos Argentina















Ποτέ μια ομάδα δεν "χαρακτηρίστηκε"τόσο πολύ από τον προπονητή της. Ποτέ στο παρελθόν ένας προπονητής δεν έκλεψε τόσο εμφατικά την παράσταση από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας του. Συμβαίνει όμως τώρα. Επειδή ΑΥΤΟΣ o προπονητής υπήρξε ως ποδοσφαιριστής το μεγαλύτερο αστέρι από όλα. Οι κάμερες σήμερα εστίαζαν συνεχώς στον Ντιέγκο. Οι δικές του κινήσεις αποτελούν ΕΙΔΗΣΗ πολύ περισσότερο από αυτά που κάνουν πάνω στο χορτάρι ο Μέσι, ο Ιγκουαϊν και οι υπόλοιποι άσοι της Εθνικής Αργεντινής. Γιατί ΑΥΤΟΣ είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Vamos Argentina!!!




Scratch (από RWF - που έδωσαν ρέστα): * - Σαν μέλη συμμορίας είστε γ** την τρέλα μου. Και ο κοκάκιας έτοιμος να φάει παιδάκια. Δολοφόνοι, βιαστές, έμποροι ναρκωτικών. Αυτή είναι η Αργεντινή, σκατόφατσες!

- Πες μου τι σκέφτηκες μόλις είδες την ομάδα στη φυσούνα. Λιγδωμένα μαλλιά, κοτσίδια και ξυρισμένοι δολοφόνοι, με τον αρχιβαρώνο από πίσω.

- Για το γατάκι τον Μέσι δεν μας είπες.

- Ολες οι συμμορίες έχουν μία γκόμενα. Αυτή είναι και καυλιάρα..

- Ολα αυτά τα συναισθήματα που ομολογώ ότι με πλημμύρισαν την ώρα που βγήκανε οι Αργεντίνοι δεν μπορούν επ ουδενί να αντικρούσουν την αγάπη μου για τον μεγάλο Τζιοβάνι Σίλβα του Ολιβέιρα

- Ο Τζιοβάνι κατά βάθος ήσαντε Αργεντίνος (μα να σου πω...)

27 comments:

koutavaki said...

Κανένας δεν είναι τρομάρα στο γκρουπ τελικά.Εκτός από μας βέβαια,αλλά για άλλους λόγους.Μέχρι τώρα πάντως από τα παιχνίδια που έχω δει ψιλοβαρέθηκα σε όλα.Από την Αργεντινή ειδικά περίμενα παραπάνω πράγματα.
Υ.Γ.:Τι στοίχημα πάτε ότι στο επόμενο θα κατεβούμε με πιο ορθολογική εντεκάδα (τουλάχιστον σε ονόματα),αλλά θα κάτσουμε όλοι πίσω για το χ και θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος?
Y.Γ.2:Λίγο ντεφορμέ οι γαύροι(έχουν τα βάσανά τους βέβαια).Νομίζω ότι τα σχόλια του GWF ήταν ένα τακ παραπάνω σε έμπνευση.

s_pablo said...

Σκηνή για όσκαρ.

Όταν έβγαιναν για το δεύτερο ημίχρονο από τη φυσούνα και ο Ντιέγκο έδινε οδηγίες (λέμε τώρα) στον μέσι κι αυτός κουνούσε το κεφάλι, σαν να τον άκουγε...

pensierix said...

Ασχετο, αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζεται Μουντιάλ με αερόμπαλες τύπου Jabulani...

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, εκτός κι αν όλοι οι άχρηστοι τερματοφύλακες μαζεύτηκαν στη Νότια Αφρική...Χτες ο Αγγλος τρώει ένα αστείο γκολ με τη μπάλα να σκάει μπροστά του...Σήμερα ο Αλγερινός τρώει παρόμοιο γκολ. Τελικά όλοι όσοι υποστήριζαν ότι αυτή η μπάλα είναι απαράδεκτη αφού διαγράφει τελείως απρόβλεπτες τροχιές όταν σκάει στο χορτάρι, δεν είχαν άδικο...Το παρατήρησα και στις βαθειές μπαλιές αυτό, όχι μόνο στα σουτ...

Δύσκολοι καιροί για τερματοφύλακες, αλλά κάποιοι έχουν βαλθεί να τους γελοιοποιήσουν για να βλέπουμε γκολ απο τα 60 μέτρα.

The Bgt said...

Σπερααααα!
Για την Εθνικη τι να πω, πολυ σουρεαλ ολη αυτη η κατασταση, ειδικα οτα εβαλε το Πατσα στη θεση του Καρα νομιζα οτι ζουσα σε παραλληλο συμπαν.

Η Αργεντινη δε μου αρεσει. Ποτε δε μου αρεσε. Ουτε οταν πηρε το Μουντιαλ λογω του δικτατορα ουτε λογω του "Χεριου" του "Θεου". Παικταρας ο Ντιεγκο αλλα δε τον συμπαθησα ποτε (απο τον "Μαστερκαρντ" Πελε βεβαια χιλλιες φορες πιο συμπαθης).
Δε νομιζω να παει πολυ μπροστα, γιατι μπορει να εχει Μεσι αλλα πισω εχει και τον Ντε Μικελις συν οτι δεν εχει προπονητη.

Αντιθετα ζηλεψα τα Αμερικανακια. Ωραια ομαδα, δσοβαρη , προσηλωμενη, δουλεμενη, με παθος, με γκογκοβια, αθλητικη, πολυ πολυ συμπαθητικη, το χθεσικο ματσακι με τους Φαληρακηδες ηταν το καλυτερο μεχρι τωρα.
Α, τους Φαληρακηδες δε τους βλεπω πολυ καλα. Τωρα που κερδισε και η Σλοβενια θα εχουμε δραματα στον ομιλο αυτο (οπου οι γκολκιπερες εχουν βαλει στοιχημα ποιος θα φαει το πιο γελοιο γκολ).

Εμεις γιατι δε μπορουσαμε να εχουμε φτιαξει ομαδα σαν των Αμερικανων? Δε χρειαζεται να εχεις το Μεσι, πλανο και σοβαροτητα χρειαζεται (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λεω τωρα!!)

αυτα και καλα κουραγια γενικως, ερχεται και γερος καυσων να μας απογ.....

The Bgt said...

Να προσθεσω οτι αυτο με τις Βουβουζελες φρομ χελ χαλαει ολη την ατμοσφαιρα ρε γαμωτο, δεν ακους τις αντιδρασεις του κοινου πολυ πολυ σπαστικο.

Στπ Μπι-Μπι-Σι λενε οτι σκεφτονται να τις απαγορευσουν, ΑΜΗΝ!

εντωμεταξυ, το αγγλικο HD καναλι καταφερε να χασει το γκολ της Αγγλιας γιατι εδειχνε διαφημισεις, αχαχαχαχαχα!

fl@neur said...

Vamos Argentina, όπως λέμε Πάμε Ελλάδα(=διακοπές)!

Stepas said...

Έτσι έτσι gatti μου! Αρχεντίνα καμπεόν και τα μυαλά στα κάγκελα!

Μεταξύ μας (αν και τα χουμε ξαναπεί) ο Ντιέγκο δεν κάνει για προπονητής και δυστυχώς δεν μας βλέπω να προκόβουμε και σ’αυτό το Μουντιάλ. Κα θα ναι και κρίμα να μην προκόψουμε γιατί έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Τεσπα, θα δούμε... Πάντως το πιάνεις σωστά το θέμα. Δεν πα να είναι μέτριος προπονητής, δεν πα να μην τον ακούνε οι παίκτες, είναι Ο ΝΤΙΕΓΚΟ και είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο ξανά στα γήπεδα έστω και με κουστούμι... Τραβάει όλα τα φώτα ό,τι και να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι. Είναι απολαυστικό να βλέπεις τις αντιδράσεις του και το "αλήτικο" πάθος του!

ΥΓ: Για Ελλάδα τι να πω; Όλα έχουν ειπωθεί και στο κάτω-κάτω η εικόνα μίλησε από μόνη της...

pensierix said...

Mesut Oezil, τουρκικής καταγωγής και βασικός σήμερα στην Εθνική Γερμανίας με εξαιρετική απόδοση. 3 χρόνια πριν, κάποιος Σωτήρης Νίνης και κάποιος Σωκράτης Παπασταθόπουλος τον αντιμετώπισαν στον ημιτελικό του τουρνουά under 19, και του πέταξαν 3 γκολάκια παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Τους προπονούσε κάποιος ονόματι Νίκος Νιόπλιας.

Τρία χρόνια μετά ο προπονητής του Παναθηναϊκού Νίκος Νιόπλιας μας λέει ότι κακώς ο Ρεχάγκελ δεν έβαλε μέσα το Νίνη κόντρα στην Κορέα. Δεν μας εξήγησε, βέβαια, γιατί είχε απαίτηση από τον Γερμανό να χρησιμοποιήσει τον παίκτη του στο Μουντιάλ, όταν ο ίδιος τον έβαζε μέσα για 30-35 λεπτά απέναντι σε Αστέρες Τρίπολης...

Μάγος said...

Πάμε μωρη Αργεντινάρα...

Είχα μια κρυφή σκέψη για την Αργεντινή επειδή την έχω υπεραναλύσει στο μυαλό μου επειδή είμαι φανατικός οπαδός της...στην παραθέτω γαττί μου γιατι βλέπω να επιβεβαιώνεται

Ο Μαραντόνα ναρκομανής ήταν, τρελός ή χαζός ΔΕΝ ήταν, και προφανως δεν είναι. Μου φαίνεται λοιπον πως είχε ένα τρομερά ευφυές και ριψοκίνδυνο σχέδιο στο μυαλό του ενόψει Μουντιάλ.
Σου λέει, άμυνα δεν έχω, ομάδα σαν Ισπανία Βραζιλία και Αγγλία στα δύσκολα αμα τους παίξω στα ίσια και με άγχος τελείωσα.

Οπότε μου φαίνεται πως επίτηδες δεν έκανε ένα καρό προφανής επιλογές (Καμπιάσο, Ζανέτι κλπ.) , αφενός ήθελε να την έχουν ξεγραμένη όλοι ώστε να μην έχουν άγχους οι Μέσσι και Αγουέρο ώστε να παίξουν το 100% του, και αφετέρου έτσι δημιούργησε ένα κλίμα τεράστιας αμφισβήτησης για την ομάδα του που έτσι δημιουργεί ένα κλίμα ενωποίησης μέσα στην ομάδα..(φάνηκε το τελευταίο στο ματς με Νιγηρία)...

Τέλος οι παίκτες έχουν ασπίδα τον ίδιον για οποιαδήποτε αποτυχία άρα όπως είπα θα δούμε μια Αργεντινή να αποδίδει 100%...

Μάγος said...

Τον Μέσσι και τον Αγουέρο τους ανέφερα ενδεικτικά...όλους τους αστέρες παίρνει η μπάλα..

KitsosMitsos said...

Σαν να έγινε ολίγον άνθρωπος αυτός, ε;

zouk said...

Ελπιζω να ανεβει η ομαδα.Γενικα δεν εχουμε δει κανενα τρομερο παιχνιδι.Δλδ και η δυο ομαδες να παιζουν πανω κατω.Ισως γινει αργοτερα.Τα μεσημεριανα παιχνιδια πρεπει να ειναι μαρτυριο για τους ποδοσφαιριστες.

ο εκφωνητης σημερα που τα ειχε με την Ζιλμπερτο μου ηρθε να παω προς Αφρικη να του πω τιποτα.Περιμενε να παιξει δεκαρι μαλλον ο Ζιμπε.
Μετα ακουσα οτι ανεβηκε η αποδοση του Ζιμπε.πρεπει να το εφαγε το κραξιμο απο αλλους τελικα.Νομιζω οτι 8α ανοιγω ραδιο απο αυριο.

fl@neur said...

Gatti, Καλό Καλοκαίρι! Μάς λείπουν posts και scratch, αλλά, ελπίζω, ότι σύντομα θα επανακάμψεις δριμύτερη.

Unknown said...

theloume post!!!

island said...

@Thrylaras

Σήμερα είμαι μαζί σου :)

MenieK said...

εγώ παιδιά πειράζει να είμαι λίγο και με την Ολλανδία?

Γιωργος Κεντρωτης said...

Κι εγώ είμαι με την Αργεντινή. Συμπαθώ και την Ουρουγουάη. Και παραδοσιακά (λόγω παλιού Άγιαξ) και την Ολλανδία.

s_pablo said...

Που είσαι γατί? Καλά είσαι? Θα χουμε σε λίγο Αργεντινή-Γερμανία και δεν θα έχουμε σχόλιο δικό σου?

Ελα μη στεναχωριέσαι και οι wi-fi γέφυρες να ναι καλά...
;)

bhoy said...

ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ ρεεεεεεεε

houli_v said...

φιλιά ..

pensierix said...

@ gatti

Νομίζω ότι πρέπει να σπάσεις τη σιωπή σου! Ζούμε ιστορικές στιγμές! Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε άλλη μια συνιστώσα! Παναθηναϊκή Αριστερά της Οικολογίας!

Δυο φορές πήγε να πει "Συνασπισμός" ο Κωνσταντόπουλος (η συνήθεια βλέπετε) αντί για "Παναθηναϊκός"...

ΥΓ
Και μετά απορούμε γιατί η Αριστερά πάει κατά διαόλου στην Ελλάδα. Γλάστρα του Βαρδινογιάννη ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού...

The Bgt said...

Γκατινιιιιιιι! εισαι καλα?

The Bgt said...

τρια μπαλακια καθονταν, στο κλαμπ τενις Εκαλη, το ενα τηραει την Κιφισια, το αλλο τον μπακαλη..


Χα χα Γαλατη!
καλα δεν ειναι τελειως τρελλα αυτα που συμβαινουν στον ΠΑΟ?

Δηλαδη πραγματικη καταρα για τον ΠΑΟ οι Βαρδηδες τελικα..
αλλα να μου πεις, εντω Ελλαντα!

ακου ο Κωνσταντοπουλος.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!

και θα ξεπουλησουν και παικτες και το προγραμμα στις πρωτες αγωνιστικες ειναι ανηφορος... χεσε μεσα

pensierix said...

@ the Bgt

Καλά, το έχουμε πει εδώ και καιρό ότι αν αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τα πράματα, έχει απίστευτο γέλιο αυτό το θέατρο του παραλόγου...Κι έχεις και το φιλαράκι του Βαρδινογιάννη (που το παίζει και αριστερός, τρομάρα του), τον διευθυντή της εφημερίδας-φέιγ βολάν Ντέρμπυ, να βγαίνει με ύφος 1000 καρδιναλίων και να υμνεί το νέο ήθος που φέρνει ο Κωνσταντόπουλος στο...ποδόσφαιρο.

Γεμάτη συμβολισμό η σημερινή μέρα. Στην Ελλάδα, άνθρωπος που το όνομά του ακούστηκε έντονα για την προεδρία της Δημοκρατίας, καταλήγει πρόεδρος ΠΑΕ...Προεδρία Δημοκρατίας-Προεδρία ΠΑΕ Παναθηναϊκός ένα τσιγάρο τρίφυλλο δρόμος.

fl@neur said...

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΟΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ!!!
Να είσαι καλά, gatti

4minister said...

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους του συντρόφους Παναθηναϊκούς! Η επανάσταση θα νικήσει!

χοχοχο!

Γατόνι είσαι καλά; Σε βλέπω στα στατιστικά που περνάς, αραιά και που, αλλά δεν παύω να ανησυχώ για σένα. Πες καμιά κουβέντα.

pensierix said...

Gatti, γράψε! (σαν το οπαδικό "Τζίγγερ, πούλα!" ένα πράμα...)

Εδώ ο σοφέρ είπε τελικά "πουλάω" (λέμε τώρα), εσύ πότε θα γράψεις κάτι για εμάς τους έρμους που κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σου; Κανόνισε μόνο, μη βάλεις κανέναν διαχειριστή-γλάστρα στο μπλογκ! Αυτό δεν θα το αντέξω!

:(((((((((