Thursday, September 23, 2010

Μικρή γλυκειά μου μπετονιέρα...


Καλά ρε σεις, δεν ντρέπεστε; Για σας, εκεί στον Παναθηναϊκό λέω! Τι ρατσισμός είναι αυτός; Γιατί πέσατε πάνω στον φουκαρά τον Σιμάο και τον χτυπάτε κάτω σαν χταπόδι; Τι έκανε το παλικάρι; Πήρε μερικά κιλάκια. Και λοιπόν; Τα πάχη του τα κάλλη του! Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος; Τόσοι παίκτες παίζουν με παραπάνω κιλά. Και παίζουνε και καλά μάλιστα. Χοντρός ήτανε κι ο Γκασγκόιν. Αυτό που έπρεπε να κάνει όμως το έκανε και με το παραπάνω. Χοντρός ήτανε κι ο Ρονάλντο (για τον ορίτζιναλ λέω, όχι για τον κλαψιάρη). Ξέχασε το ποδόσφαιρο, επειδή πάχυνε; Θα μου πεις ότι ο Σιμάο δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Δεκτόν. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν έχει και τίποτα να ξεχάσει.

Κι έπειτα τι νομίζεις; Οτι θα παίξει καλύτερα αδύνατος απ' ό,τι χοντρός; Η αδυναμία θα τον κάνει να μάθει μπάλα; Ασε τώρα το άλλο. Τον Σιμάο δεν τον θέλεις για να σου κάνει τσαλιμάκια και κούρσες. Τον θέλεις για να καταπιεί τον αντίπαλο. Κι αυτό το κάνει καλά. Ολους τους κατάπιε. Είσαι λοιπόν ή δεν είσαι παράλογος που με τόσους που έχει φάει το παλικάρι, έχεις την απαίτηση να μη του έχει μείνει ούτε ένα ξύγκι πάνω του; Γίνεται; Δεν γίνεται!

Και σα να μη φτάνει που είσαι παράλογος, τον βγάζεις και στον τάκο μπροστά σε όλο τον κόσμο και δίνεις πάτημα στους υπόλοιπους να τον δουλεύουνε.

Ξέρεις τι είναι αυτό τώρα; Σα να λες σε μια γυναίκα για την ηλικία της ένα πράγμα. Κι η γυναίκα τώρα με την ηλικία της δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Οσο και να το παλεύει όσο και να παστωθεί, όσο και να τραβηχτεί ο έρμος ο χρόνος θα τα φανερώσει τα σημάδια του. Ενώ τα κιλά είναι αέρας. Λίγο παραπάνω τρέξιμο να κάνει ο μικρός, λίγο παραπάνω πήδημα, μια σωστή διατροφή, εξαφανιστήκανε με τη μία.

Εμένα πάντως όλη αυτή η υπόθεση με τον Σιμάο μου φαίνεται παράξενη. Και το μυαλό μου πάει σε δύο περιπτώσεις. Το θέμα είναι πως όποια από τις δύο κι αν ισχύει, για καλό δεν είναι.

* Η μία είναι όντως ο Σιμάο να πήρε αυτά τα πέντε κιλά. Οπότε βάλει να δεις τι παιδική χαρά ήτανε η ομάδα όλο το καλοκαίρι με την προετοιμασία και στη συνέχεια που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Γιατί πέντε κιλά σε μίνι άδεια στη Μοζαμβίκη δεν παίρνονται. Ακόμα κι αν η μάμα Σιμάο τάισε τον κανακάρη της όλο το καζάνι και είχε μέσα ένα αγριογούρουνο και κανα δυο λευκούς συν τα ζαρζαβατικά. Αρα, αν τα πήρε, τα πήρε σταδιακά γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν το πήραν χαμπάρι.

* Η δεύτερη περίπτωση είναι να έχουν στοχοποιήσει κάποιοι τον Σιμάο για να εξηγήσουν την απουσία του από την ενδεκάδα τώρα που δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην παίζει. Κι αυτό είναι εξίσου κακό με το παραπάνω. Μη σου πω και χειρότερο.

Οπως κακή είναι όλη αυτή η φάση με τα γκάζια του Νιόπλια στους παίκτες και η… διαρροή τους προς τα έξω (καλά ρε σεις, δεν έφυγε ο Γκουμόγιαννος; Εχει κι άλλον Αρτέμη Μάτσα η ομάδα; Τότε άδικα τον διώξανε τον φουκαρά!). Κατ΄ αρχήν το βρίσκω γελοίο να ακούω ότι άστραψε και βρόντηξε ο Νιόπλιας. Δεν είναι αυτό το στιλάκι του ρε παιδί μου. Σα να παρομοιάζεις τον Αχιλλέα με τον ποντικό της Βατραχομυομαχίας είναι. Είναι δυνατό να το πιστέψεις;

Διάβαζες ας πούμε ότι μπινελίκωνε ο Τεντάς. Υπήρχε περίπτωση όπως τον ήξερες να μην το πιστέψεις ότι έτσι έγινε; Εδώ και να σου έλεγαν ότι η αντιπαράθεσή του με έναν παίκτη ήταν μόνο λεκτική θα είχες τις αμφιβολίες σου. Θα σκεφτόσουν ότι δεν μπορεί, ένα δυο μπουκέτα θα τα έριξε ο Volcano.

Ο Νιόπλιας τώρα πώς να βάλει τις φωνές; Πώς να θυμώσει με άνθρωπο; Αφού έτσι όπως τον βλέπεις είναι σαν τον Φρόντο χωρίς το κατσαρό μαλλί. Θα μου πεις στο τέλος και ο Φρόντο και άστραψε και βρόντηξε και τσαγανό έδειξε και τις μάχες του έδωσε και βγήκε και νικητής. Αυτά όμως γίνονται στις ταινίες όχι στα αποδυτήρια των ομάδων.

Μέχρι δηλαδή που σκέφτηκα ότι την διαρροή μπορεί να την έκανε και ο ίδιος για να δείξει ότι άμα λάχει μπορεί να αγριεύει κιόλας.

Κι άμα ακούς τώρα ιστορίες ότι κάτσανε οι παίκτες και ο προπονητής και τα συζητήσανε να αρχίζεις να ανησυχείς. Μια ομάδα ή τα πάει καλά από την αρχή και δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, ή δεν τα πάει καλά και όσες συζητήσεις κι αν γίνουν, ήρεμες ή άγριες, δεν διορθώνεται η κατάσταση.

Κατά πώς το βλέπω εγώ ο Πατέρας όντως τον στηρίζει τον Νιόπλια, ειλικρινά και όχι όπως στήριζε ο Χόχος τους δικούς του προπονητές, αλλά έτσι και γίνει καμιά νέα στραβή όσο κι αν τον πιστεύει και αποτέλεσε δική του επιλογή θα του δείξει τον δρόμο της εξόδου. Δεν έχει δηλαδή κι άλλη λύση. Θα χρειαστεί η ομάδα ένα ηλεκτροσόκ όπως το περσινό όταν ο Νίκος αντικατέστησε τον Τεντά. Και μιας και λέω για τον τεντά ο Nick (Triantos) είχε την καλύτερη ιδέα. Να κάνει λέει μια πρόταση ο Παναθηναϊκός στον τεντά να γυρίσει πίσω. Με αυξημένες αρμοδιότητες μέσα στην ομάδα και με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Γιατί όχι; Ο Εμπεν είναι ήδη εδώ, ο Τεντάς θα το δει σαν πρόκληση, όσο για το ηλεκτροσόκ, αυτό κι αν είναι μεγάλο! Και δεν πρόκειται να κουνηθεί και κανείς. Προσοχή θα στέκονται οι παίκτες. Μη σου πω και οι ΑΡΔ.

Γιατί τώρα κάτι σκέψεις που ακούω περί Κούπερ και λοιπά, μια χαρά λύση είναι ο Αργεντίνος, αλλά δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Ούτε μπορώ να το διανοηθώ ότι θα πάρουμε στη μέση της σεζόν τον προπονητή άλλης ομάδας.


Θα μου πεις τώρα - και με το δίκιο σου - καλά τον "φάγαμε" κιόλας το Νιόπλια; Οχι, δεν τον φάγαμε! Αλλά από ένστικτο το λέω, ότι δύσκολα τον βλέπω να βγάζει παρέλαση. Μακάρι να διαψευστώ, βέβαια...



***


ΕΙΠΕ - ΕΝΝΟΟΥΣΕ




Είπε: (O Nιόπλιας σε Μπουμσόνγκ): «Ο Ντουγκλάο μας έβαλε στα δίχτυα. Με τη δύναμη σου, θα έπρεπε να καθαρίζεις τις φάσεις. Μέχρι τώρα έχεις σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή σου. Με τον Αρη ήσουν καλός, με την Καβάλα χαλαρός και πληρώσαμε τα λάθη σου».

Eννοούσε: «Βρήκε το ευαίσθητο σημείο σου κι αυτό είναι μείον σου, κι αυτό είναι μείον σου. Oτι είσαι λαπάς το ήξερα. Γι΄ αυτό σε είχα κάτω κάτω στη λίστα. Ας όψεται η τσιγγουνιά του Τζίγγερ.»

Είπε: (Ο Μπουμσόνγκ σε Νιόπλια): «Είναι αλήθεια ότι δεν έχω βοηθήσει και θέλω λίγο καιρό να προσαρμοστώ, κόουτς. Είμαι σίγουρος ότι θα βρω τον εαυτό μου. Αλλά είμαστε δύο βαθμούς πίσω. Δεν χάθηκε τίποτα».

Εννοούσε: «Εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να επισκεφτώ τα μουσεία και να πάω στους αρχαιολογικούς χώρους. Χθες ξενύχτησα διαβάζοντας ένα πολύ ωραίο βιβλίο με τίτλο ‘’Η καθημερινή ζωή στην αρχαία Ελλάδα’’. Αν δεν το έχεις διαβάσει κόουτς στο συνιστώ».

Eίπε: (Νιόπλιας σε Μπουμσόνγκ): «Εσύ πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα και όχι η ομάδα εσένα. Επαιζες στη Λιόν που εδώ και μία 10ετία είναι μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει μεγάλη ιστορία, 100 ετών ενώ η Λιόν 15 με 20! Εχεις έρθει σε μία μεγαλύτερη ομάδα και εσύ πρέπει να μπεις στο δικό μας κλαμπ και όχι εμείς στη δική σου φιλοσοφία. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι που δείχνεις να μην έχεις καταλάβει πού βρίσκεσαι».

Εννοούσε: «Κοίτα να διορθωθείς για να σώσεις το τομάρι σου, να σώσω κι εγώ το δικό μου».



Είπε (Σε Τζόρβα): «Αλεξ, στο πρώτο γκολ έπρεπε να βγεις να καθαρίσεις, φταις. Να τοποθετείς την άμυνα πιο ψηλά και όχι κοντά σ' εσένα για να έχεις περιθώριο να βγεις. Να προσέχεις τα βολέ σου, γιατί από ένα λάθος άρχισε η Καβάλα να κάνει φάσεις».


Εννοούσε: Από το βολέ σου στο Καμπ Νου μπήκε το γκολ του Γκοβού. Από το βολέ σου στην Καβάλα, κινδυνέψαμε να δούμε τα ραδίκια ανάποδα. Τα έχει αυτά η ζωή. Είναι σαν το αγγούρι. Αλλοτε το τρως και ζορίζεσαι, άλλοτε το τρως και δροσίζεσαι.

***

Είπε: (Σε Μαρίνο, Βύντρα): «Στην Καβάλα είχατε πολύ κακή απόδοση. Ανασταλτικά δεν έχω κανένα παράπονο. Δημιουργικά πάντως ήσασταν κακοί. Θέλω να έχετε συνεργασία με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Είδα στην Καβάλα ότι βγαίνατε μπροστά και δεν είχατε δυνάμεις για γρήγορες επιστροφές. Οταν αυτό συμβαίνει, δεν θα βγαίνετε. Να παίρνετε πρωτοβουλίες και να βγαίνετε μόνο όταν έχετε αντοχές. Περιμένω περισσότερα από εσάς, να το ξέρετε».


Εννοούσε: «Είστε το δίδυμο της συμφοράς. Ενα μεροκάματο θέλετε για να πάτε από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Αφού δεν την έχετε τη σέντρα άστε το να πάει στο διάολο. Mην προσπαθείτε να παραστήσετε τα πράσινα βέλη».

***

Είπε (Σε Καντέ): Η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγες άσχημα. Από σένα δεν έχω πολλά παράπονα, δίνεις όσα μπορείς για την ομάδα. Ομως δεν καταλαβαίνω πως μετά το ματς με τον Αρη, όπου ήσουν εκπληκτικός, εμφανίστηκες κάπως χαλαρός με την Καβάλα. Κι εσύ και ο Μπουμσόνγκ. Κοιτάξτε να βελτιώσετε την μεταξύ σας συνεργασία.


Εννοούσε: «Ξέρω ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Κοίτα όμως να τα βρεις με τον ψηλό γιατί σφίξανε τα γάλατα».


***


Είπε (Σε Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη): «Προσπαθήσατε πολύ και το αναγνωρίζω. Είμαι ευχαριστημένος από εσάς και δεν συμφωνώ με τις κριτικές που σας έγιναν. Είστε, όμως, οι αρχηγοί και θέλω αυτό να το δείχνετε συνέχεια. Στην Καβάλα έπρεπε να ξυπνήσετε τους συμπαίκτες σας στο πρώτο ημίχρονο, όταν πάθαμε μπλακ άουτ. Να μπείτε στο ημίχρονο και να βάλετε μια φωνή. Κάντε το εσείς και όποιος δεν σας ακούσει ή σας αντιμιλήσει, εδώ είμαι εγώ για να τον βάλω στη θέση του».

Εννοούσε: «Εδώ δεν τρέχουν οι μικροί, τι απαιτήσεις να έχω από εσάς...».


***

Είπε (Σε Νίνη): «Αρχισες πολύ καλά το ματς. Υπάρχουν απαιτήσεις πλέον από σένα, Σωτήρη. Καλή η ασίστ στον Σισέ, αλλά θέλω μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Μετά όμως την ασίστ; Που εξαφανίστηκες; Σε βάζω πίσω από τον επιθετικό και εκεί σε θέλω, όχι να βγαίνεις στα πλάγια. Θέλω να είσαι καλός σε όλο το παιχνίδι και όχι σε μερικά λεπτά σου».

Εννοούσε: «Είδες τον Μέσι; Εσύ καμία σχέση!».

***

Eίπε (Σε Λέτο): «Για μας είσαι μεγάλο κεφάλαιο. Εχεις φάει, όμως, 3 κίτρινες σε 3 παιχνίδια. Σε εκνευρίζουν οι αντίπαλοι και πέφτεις στην παγίδα. Διαμαρτύρεσαι και τσακώνεσαι. Για ποιο λόγο; Και μετά, δεν μπορεί να είσαι χαμένος στο α’ ημίχρονο και αυτός που πρέπει στο δεύτερο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο ματς και στα 90’. Περιμένω από εσένα να είσαι πιο ομαδικός. Και εσύ και ο Νίνης θέλω να έχετε περισσότερη σταθερότητα».

Εννοούσε: «Tο θυμάσαι το τραγουδάκι που σου τραγουδάνε οι οπαδοί; Αυτό που λέει ‘’σας γλεντάει ο Λέτο’’. Κοίταξε να αλλάξεις μυαλά γιατί βλέπω να βγαίνει καινούργιο που θα λέει: “Γλεντήστε τον Λέτο’’».

***

Είπε (Σε Σισέ): «Για σένα δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι ικανοποιημένος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σένα, μου αρέσει που παθιάζεσαι. Εβαλες δύο γκολ και το δεύτερο ήταν δύσκολο. Αυτό που θέλω είναι να μην εκνευρίζεσαι. Εχεις πολλά νεύρα ώρες ώρες και αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε σένα και χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Με τα γκολ σου κάνεις την διαφορά και πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις».


Εννοούσε: «Αγιε μου Γαβριήλ! Λαμπάδα στο μπόι σου θα ανάψω. Ενα - ένα τα τατουάζ σου θα προσκυνήσω. Γιατί αν δεν ήσουν κι εσύ θα είχα πάρει ήδη τον πούλο».

***


Είπε (Σε Λουίς Γκαρσία): «Από τη στιγμή που μπήκες ανέβασες όλη την ομάδα. Δείχνεις μεγάλη διάθεση, θέλω να είσαι πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια. Τι να πω; Είσαι παίκτης με παραστάσεις και εμπειρία και μπορείς να μας δώσεις πολλά».

Εννοούσε: «Mε εξέθεσες που με εξέθεσες που δεν σε χρησιμοποίησα βασικό, ας το έβαζες τουλάχιστον το ρημάδι!».

***

Είπε: Σε Κατσουράνη: «Οταν πέρασες στο ματς βοήθησες και εσύ, κυρίως δημιουργικά. Περιμένω να ανέβεις και να βελτιώσεις τα τρεξίματά σου».

Eννοούσε: «Μαντάρα τα έκανες, αλλά τι να σου πω καημένε; Σε έχουν βάλει οι άλλοι στο μάτι. Από τη μια οι διεθνείς από την άλλη οι οπαδοί, ας μη ρίξω κι εγώ λάδι στη φωτιά».


***


Είπε: (Σε Ιωαννίδη): «Δημιουργικά, ήσουν καλός. Μας βοήθησες. Ανασταλτικά πάντως ήσουν κακός. Ο παίκτης της Καβάλας που έβγαινε από την πλευρά σου, σε έκανε να γλιστρήσεις δύο φορές. Δεν γίνεται αυτό ρε Γιώργο. Δημιουργείται πρόβλημα που κινδυνεύουμε να μας στοιχίσει. Τι να σου πω; Αλλαξε παπούτσια άλλη φορά».

Eννοούσε: «Από μπρος παρθένα, από πίσω μπαίνουν τρένα. Γλίστρησες δυο φορές στην ίδια φάση. Τι διάολο; Σε σκατά πάτησες;».

***

Είπε (σε Σιμάο): «Είναι ανεπίτρεπτο να εμφανίζεσαι με 5-6 κιλά παραπάνω και με λίπος 11%. Οταν φεύγετε για την Εθνική είστε ακόμα παίκτες του Παναθηναϊκού και πρέπει να είστε πάντα επαγγελματίες».

Εννοούσε: «Καλά πώς τα κατάφερες και πήρες μια μούντζα κιλά; Τον άμπακο έφαγες εκεί στη Μοζαμβίκη;».

Είπε (ο Σιμάο στο περιβάλλον του): «Δεν είμαι χοντρός, ούτε πήρα στη Μοζαμβίκη πέντε κιλά. Ολα τα σούπερ μάρκετ να έτρωγα στη Βούλα δεν θα έπαιρνα τόσα κιλά τόσο σύντομα. Ξεκίνησα τη σεζόν στα 85 κιλά, είμαι 22 χρόνων και είναι λογικό να παίρνω κιλά. Κάνω γυμναστήριο, είμαι απόλυτα επαγγελματίας και δεν έχω δώσει δικαίωμα».

Εννοούσε: «Δεν είμαι χοντρός, κοντός είμαι».

***


Scratch: Καλά, μαγνητοφωνάκι είχε ο ρουφιάνος στα αποδυτήρια; Αναμετάδοση με τέτοια λεπτομέρεια πια!


EDIT: Scratch 1 (λίγο παλιό, ήθελα να το αναφέρω αλλά το είχα ξεχάσει):
Ερώτηση:
Τι σημαίνουν τα αρχικά ΤΤΤ? (Οχι δεν σημαίνουν Τάι Τσι Τσουάν, oύτε έχουν σχέση με την παραδοσιακή ιατρική της Απω Ανατολής).

Απάντηση: Τίρανα - Τελ Αβίβ - ΤΕΛΟΣ.






10 comments:

KANTHAR0S said...

Διασκεδαστική ανάρτηση!

Ειδικά η παρακάτω φράση είναι όλα τα λεφτά!

Ο Νιόπλιας τώρα πώς να βάλει τις φωνές; Πώς να θυμώσει με άνθρωπο; Αφού έτσι όπως τον βλέπεις είναι σαν τον Φρόντο χωρίς το κατσαρό μαλλί.

Όσο για τον Σιμάο οι φήμες λένε ότι πήρε πέντε κιλά σε τρεις μέρες. Ειλικρινά έχω απορία τι σκατά έκανε ο Σιμάο στην Μοζαμβίκη; Θα ήταν ενδιαφέρον κουίζ.

Την καλημέρα μου!

gatti said...

@KANTHAR0S: Kαλά πότε πρόλαβες; Μόλις το ανέβασα!

Ε, μα άδικο έχω; Μ' αυτά τα έκπληκτα μάτια τον Φρόντο μου θυμίζει!

Ελα ντε, τι έκανε ο Σιμάο στη Μοζαμβίκη; Νομίζω ότι είναι ένα κουίζ που κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει.

Καλή σου μέρα! (Νυχτοπούλι!)

:-)

fl@neur said...

@gatti
Ά-παι-χτη!!!
Γέλασε το χειλάκι μας!
The blog must go on!

4minister said...

Καλημέρα Εφάκι! Ωραίο χιούμορ το "είπε-εννοούσε".

Ο Νιόπλιας εκτέλεσε εντολάς Πατρός, αφού ο 2ος είχε δηλώσει ότι βρήκε τα πράγματα λάσκα στην Παιανία. Και προφανώς ότι αν δεν συμμαζευτούν θα προσλάβει καινούργια ... καθαρίστρια.

Η περίπτωση Σιμάο δείχνει ότι η δουλειά που έκανε ο Κέζος, που τον ήφερε ο Κατσούρ (τυχαίο; δεν νομίζω), ήταν της πλακός. Άλλο που τα σκεπάζανε με το χαλάκι. Τα κιλά είναι βέβαιο ότι τα είχε πριν καιρό και τώρα το "ανακάλυψαν".

Όσο για τον "Αρτέμη" νομίζω ότι φοράει τη φανέλα με το Ν° 20τόσο (5 υποψήφιοι). Που θα μου πάει η κ@ριόλ@ ...

gatti said...

@fl@neur: To προσπαθώ fl@neur μου να συνεχίσω, χρόνο δεν βρίσκω! :-)

gatti said...

@4minister: To "είπε - εννοούσε" δούλευε πολύ καλά με τον Τεντά. Ο Νιόπλιας δεν εμπνέει και πολύ για τέτοιες ...τσαχπινιές.

Συμφωνώ ότι με εντολές Πατρός ο Νιόπλιας προσπαθεί να δείξει ένα διαφορετικό προφίλ (χωρίς πάντως να πείθει). Αλλά το θέμα είναι ότι όταν διαβάζεις αυτές τις συζητήσεις σου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό η απορία: Καλά πόσο μπουρδέλο ήταν η ομάδα πριν;

Εχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ ότι δεν πιστεύω ότι ο Κέζος ήταν τόσο κακός όσο λένε ότι είναι. Εχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης αλλά δεν μπορεί να είναι και ο αποκλειστικός υπαίτιος της κατάρρευσης των παικτών. Πάντως ένα άρθρο του Κάρπετ που διάβασα σήμερα με κάνει να ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Γράφει ούτε λίγο ούτε πολύ πως το πρόγραμμα που εφάρμοζε ο Εμπεν είναι έργο Τεντά γιατί πολύ απλά ο γυμναστής εφαρμόζει το πρόγραμμα που αποφασίζει ο προπονητής. Βρε μήπως τελικά πρέπει να τον φέρουμε πίσω τον Τεντά;

Ξέρεις τι πιστεύω; Ολοι (σχεδόν) μιλάνε. Δεν είναι ένας και δύο. Ο καθένας έχει τους "δικούς" του και τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι. Μετά τηλεφωνιούνται οι ΑΡΔ και κάνουν ανταλλαγή πληροφοριών... :)

4minister said...

Τον Κάρπετ τον διάβασα και παρομοίως με ανησύχησε. Η ομάς ήντουνε ιεροδουλόσπιτο, φως-φανάρι. Ο Πατήρ δεν είπε ότι τα βρήκε όλα λάσκα;

Για τον "Αρτέμη" μεταφέρω:

http://coachp.wordpress.com/2010/09/23/σπάθας-ο-ρέφερι-πολλοί-οι-ρουφιάνοι

Αλλά άλλο να μαθαίνουν τα δημοσιογράφα το γενικότερο πνεύμα και άλλο ο Τάσος (ξέρεις εσύ ποιος Τάσος) να ανεβάζει στα ιντερνέτια το τι είπε ο Νόπλιας στους παίκτες με πάσα λεπτομέρεια το πολύ μια ώρα μετά. Μέχρι να κάνει αποδελτίωση τρώει πάνω από μισάωρο. Άσε που δεν μπορεί ο παίκτης να μεταφέρει με τόση ακρίβεια τι ειπώθηκε στον καθένα.

Τουτέστιν κάποιος είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό και άκουγε live ο Τάσος. Μήπως ο Ελίνι;

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Πολύ δυνατή η "μετάφραση" του λόγου του Νιόμπλια!

Στην Ελλάδα είμαστε και δυστυχώς η καρέκλα του ήδη τρίζει. Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν τα πάει καλά στα επόμενα δυο ματς με Πανιώνιο και Κοπεγχάγη θα μας κουνήσει μαντήλι. Και άντε μετά πάλι να ψάχνουμε προπονητή, άντε καινούργια συστήματα και καινούργιες νοοτροπίες..

Γνώμη μου είναι πως ο Νιόμπλιας πρέπει να απομακρυνεθεί εάν και εφόσον η ομάδα μείνει εκτός στόχων. Πράγμα που το θεωρώ - με τα χάλια του Ολυμπιακού - σχεδόν αδύνατον!

gatti said...

@4minister: Λες να είναι ο Ελίνι; Μπορεί αλλά αυτό δεν εξηγεί τις περυσινές διαρροές. Τότε ο Ελίνι δεν ήταν στην ομάδα. Μήπως να ψαχτούμε για πιο γνωστά πρόσωπα;

gatti said...

@Thodoras13: To ένα ματσάκι ευτυχώς πέρασε αναίμακτα. Για τα άλλα δύο θα δούμε. Κι εγώ το φοβάμαι πάντως ότι δεν μένει εύκολα και θα ψαχνόμαστε μέσα στη σεζόν για νέα κόλπα.

Ποια χάλια του Ολυμπιακού; Δεν είδες τι γράφουνε οι ΑΡΔ; "Πετάει", "μάγεψε", "σκόρπισε τον Αστέρα". Είπαμε, τύφλα νάχει η Μπαρτσελόνα! :-p