Sunday, September 12, 2010

Da-Lukas Vyntra...




Στοίχημα για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν μπορώ να βάλω. Καλά καλά δεν ξέρω αν θα τελειώσει, έτσι ...δυναμικά που ξεκίνησε έξω από τις γραμμές (και μέσα, εννοείται...). Αλλά εκεί που θα έβαζα στοίχημα με χίλια είναι ότι αυτή η φιλία Πατέρα - Μαρινάκη μέχρι το Μάιο θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα και αντί για μπάλα, ακούμε τραγούδια. "Αρχισαν τα όργανα" από τη μια, "Συνιστώ ψυχραιμία" από την άλλη. Μια απορία την έχω πάντως. Τελικά σήμερα με ποιον παίζαμε; Με τον Αρη ή με τον γαύρο;

Και πώς το είπε αυτό ο Βαγγέλας; Να ξεβρωμίσει ο τόπος; Προφανώς στο πλαίσιο αυτής της ...εξυγίανσης που ο ίδιος πρεσβεύει, προσέλαβε τον Γκα-γκά στην "εταιρεία" του (κοπιράιτ Γόντικας). Και επίσης προφανώς επειδή ο ίδιος είναι νέος παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως νομιμοποιείται να σβήνει ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν και σαν αγνή και άσπιλος κορασίς να διαμαρτύρεται όχι μόνο για αυτά που βλέπει (Αρης - Παναθηναϊκός) αλλά και για αυτά που νομίζει ότι βλέπει (Ηρακλής - γαύρος).

Δεν αρχίσαμε καλά. Κι αυτό τώρα δεν το λέω για το πρωτάθλημα, αυτό κάπου θα καταλήξει στο τέλος. Το λέω για το κλίμα που δημιουργείται από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική, σε μια εποχή που τα πνεύματα είναι οξυμένα, η κατάσταση στην χώρα είναι τεταμένη, όλος ο κόσμος είναι στην πρίζα και το γήπεδο εξακολουθεί να παραμένει πεδίο ελεγχόμενης εκτόνωσης της κοινωνικής οργής. Μόνο που πλέον "παίζει" το κατά πόσο θα είναι ελεγχόμενη, όπως επίσης και το κατά πόσο αν γίνει κανα μπαμ σε κανα παιχνίδι δεν θα πληρώσουμε μαζεμένα τα "δανεικά" που χρωστάμε στην τύχη για το γεγονός ότι με όσα αίσχη έχουν γίνει μέχρι τώρα στα ελληνικά γήπεδα δεν έχουμε θρηνήσει νεκρούς.

Επειδή όμως αυτό το τελευταίο (περί κλίματος και βίας) μπορεί να θεωρηθεί κινδυνολογία και επειδή το προηγούμενο (περί Μαρινάκη και διαμαρτυρίας) μπορεί να θεωρηθεί συμψηφισμός, ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα.

Η πέτρα του σκανδάλου του παιχνιδιού στο Χαριλάου ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Βυντρίνιο. Ετσι ακριβώς όπως το γράφω, το είδα, σχωρέστε με. Το "κέρδισε" ο Βύντρα. Τώρα να μπω σε διαδικασίες σαν αυτή του Γκοτζίλα που τον άκουσα νωρίς το βράδυ στο ραδιόφωνο να μιλάει για πίεση του Χαβίτο στην πλάτη του Βύντρα και για δυναμόμετρα ανάλογα με εκείνα του Βαρούχα, συγνώμη δεν θα πάρω. Αυτά που κορόιδευα στον γαύρο, δεν θα τα αντιστρέψω. Είναι για μένα τουλάχιστον αστείο ο Χαβίτο που είναι σαν σπίνος (σε ...κυβικά και χαρακτηριστικά) να ρίξει κάτω τον Λουκά Βύντρα των τεράστιων αθλητικών προσόντων που εκθειάζουν όλοι οι προπονητές (αυτοί που τον έβαζαν να παίζει χειμώνα - καλοκαίρι προκαλώντας μας την απορία, αλλά και την υποψία ότι μπορεί να παίζει με μέσον - που δεν έπαιζε τελικά...).

Προτιμώ να το βλέπω εμπειρικά και με το ένστικτο. Με τον ίδιο τρόπο που έκρινα και τα μαϊμού πέναλτι που κέρδιζε ο γαύρος. Κι αν η τηλεόραση φωτίσει μια πλευρά που αγνοούσα έχει καλώς, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να πω ότι έσφαλα. Αυτή τη φορά όμως η τηλεόραση δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Πέναλτι λοιπόν δεν είδα. Εγώ τουλάχιστον.

Και ακριβώς γι' αυτό ξενέρωσα κιόλας. Οπως ακριβώς είχε γίνει και στο περυσινό παιχνίδι με το πέναλτι (που τότε το είδα μεν εγώ αλλά όχι ο διαιτητής) στο εντός έδρας ματς με το σπρώξιμο του Σαριέγκι στο Κάμπορα. Το έχει η μοίρα του φαίνεται του Αρη στα μεταξύ μας παιχνίδια...

Εκείνο όμως που θα υποστηρίξω σθεναρά είναι πως δεν βλέπω δόλο από πλευράς διαιτητή, αλλά μόνο ανικανότητα. Και το στηρίζω αυτό στο γεγονός ότι μόλις επέστρεψε στο γήπεδο ο Δαλούκας για το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε προκλητικά Αρη. Πράγμα που για μένα σημαίνει ότι είδε ή του είπαν στο ημίχρονο την παπαριά που έκανε με το πέναλτι και προσπάθησε να εξισορροπήσει την κατάσταση (ο αιώνιος συμψηφισμός των Ελλήνων διαιτητών).


Για το ματς τώρα τα πράγματα είναι απλά. Ηταν πολύ κατώτερο του αναμενομένου. Από την δική μας πλευρά πάνω κάτω το περίμενα. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό, ήταν μόλις το δεύτερο φετινό της παιχνίδι, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, είχε αποσυντονιστεί από τις διοικητικές εξελίξεις που προηγήθηκαν. Με δυο λόγια δεν ήταν ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά έτοιμη. Από τον Αρη όμως περίμενα να είναι πολύ καλύτερος, γιατί και πολύ καλή ομάδα διαθέτει και έχει και παιχνίδια στα πόδια του, αφού αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο ανεξάρτητα από το ανύπαρκτο πέναλτι ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Αρης, που όμως στο τέλος ήταν φανερό ότι έμεινε από δυνάμεις.

Με προβληματίζει η εμφάνιση του Νίνη. Είναι ο παίκτης που περιμένουμε να κάνει τη διαφορά, να περάσει η μπάλα από τα πόδια του, γνωρίζουμε ότι έχει τα προσόντα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι: Mηδέν. Χωρίς καθαρό μυαλό για να δώσει τη μπάλα εκεί που πρέπει, με δισταγμό όταν αποφασίζει να πάρει την κατάσταση πάνω του. Τα σουτ του είναι εξαιρετικά αναιμικά.


Με απασχολεί και ο Γκοβού. Γι' αυτόν βέβαια λογικό είναι να υπάρχει και πίστωση χρόνου. Αλλά δεν μου μοιάζει να έχει μπει ακόμα στο κλίμα της ομάδας. Είναι εκτός. Είναι νωρίς, ή δεν υπάρχει χημεία;


Μου άρεσε ο Γκαρσία. Δεν ξέρω κατά πόσο οι τραυματισμοί του θα του επιτρέψουν να παίξει μπάλα, αλλά ο άνθρωπος το έχει (όχι ότι δεν το ξέραμε) και θέλει να το ...δείξει. Διάθεση υπάρχει, κλάση επίσης, το θέμα είναι οι αντοχές.



Ωραίος ο Μπουμσόνγκ, ίσως τελικά να έχουν δίκιο όσοι λένε πως για στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον δεν θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα (το Τσαμπιολί είναι άλλη υπόθεση). Πολύ καλός και ο Καντέ.


Ορεξάτος ο Λέτο, αλλά και επιπόλαιος. Τζάμπα κίτρινη πήρε πάλι. Κι αυτή η κατάχρηση ντρίμπλας, ωραία να την βλέπεις, μοιραία για την εξέλιξη του αγώνα.


Ασυγκράτητος ο Τζιμπρίλαρος. Δεν κρατιέται ο παίκτης σε σημείο που μπορεί να του στοιχίσει ο εκνευρισμός του. Το πέναλτι που εκτέλεσε είχε κάτι από κίνηση μπιλιάρδου. "Χτύπησε" και το tatoo με το τριφύλλι και είναι πια και με τη βούλα ένας από μας.

Αρχοντας ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ανανεώστε του το συμβόλαιο ...χθες. Και επιτέλους ας αναγνωριστεί στον Κώστα Αντωνίου η μεγαλύτερή του επιτυχία. Γιατί αν οι ...Μελίσσηδες ήταν άχρηστες μεταγραφές και ο Σισέ ήταν εύκολη μεταγραφή (που χρειαζόταν απλώς χρήματα - όπως υποστηρίζουν οι εχθροί του), η οξυδέρκεια που έδειξε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου άρχοντα, οφείλει να αναγνωριστεί. Ιδιαίτερα επειδή την πρώτη χρονιά οι ξερόλες είχαν ξεχάσει το δεύτερο συνθετικό της φράσης "αόρατος τοίχος".



Ο Κατσουράνης τα κατάφερε πάλι να συζητιέται περισσότερο για την εξωαγωνιστική παρά για την αγωνιστική του συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν τελικά είναι αυτός που έκανε ή όχι μπάχαλο την εθνική. Πάντως στην αγωνία μου μήπως τελικά έχουμε μια ...ωρολογιακή βόμβα μέσα στον Παναθηναϊκό, έδωσε άμεσα τέλος ο Πατέρας. Που μέσω του Αντωνίου διευθέτησε το θέμα άμεσα. Τόσο άμεσα που σήμερα οι δύο από τους τρεις (ο Γιούρκας ήταν τραυματίας) έτρεχαν μόνοι τους στις κάμερες για να διαβεβαιώσουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Από εδώ και πέρα λοιπόν, αν το θέμα συνεχίσει να σέρνεται στην Εθνική, θα θεωρώ ότι συμβαίνει εκ του πονηρού από κάποιους που έχουν συμφέρον να δημιουργήσουν ανακατωσούρα στον Παναθηναϊκό. Οσο για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αρη, συγνώμη, αλλά δεν θα ποινικοποιήσουμε τώρα και τις δηλώσεις κάποιου που έχει το θάρρος της γνώμης του.




***



Scratch: Βρε μπας και ο Δαλούκας εκτελούσε τελικά διατεταγμένη υπηρεσία; Λες να μας έδωσε το πέναλτι για να βρει βήμα ο Μαρινάκης και οι ΑΡΔ να μιλάνε για "πράσινες" παράγκες;

Scratch 1: Πού ζούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα προηγούμενα χρόνια που κέρδιζε τα πέτσινα η ομάδα του (και που ο ίδιος σίγουρα τα πανηγύριζε) και μιλάει τώρα για εξυγίανση; Στο Μόντε Κάρλο;

Scratch 2: Λουκάς Βύντρα: "Αισθάνθηκα μια επαφή και μετά έχασα την ισορροπία μου". Λουκά μου, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Scratch 3: Aυτό το παιδί πάντως πώς τα καταφέρνει και είναι πάντα στο επίκεντρο της συζήτησης... Με ή χωρίς βυντριές...

Scratch 4: Συντάσσομαι με τον Γιάννη Κόντη. Ο Δαλούκας είναι κακός διαιτητής. Τελεία και παύλα.

Scratch 5: Nίκο (Νιόπλια) όλα καλά, αλλά αυτό το "κόλλημά" σου με τον Δημούτσο δεν αντέχεται...


Scratch 6 (άσχετο): Πού "πατάει" ο Γκαλέτι και ζητάει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του; Μήπως συνέβη κάτι που επιβάρυνε την κατάστασή του; Πολλά προβλήματα έβγαλαν οι παίκτες του γαύρου μέσα σε δύο σεζόν. Λέω εγώ τώρα (είναι και αυτές οι υποκλοπές των συνομιλιών του Σάββα στη μέση...).

Scratch 7: Bρε, κοίτα ποιος μιλάει...



Δυο - δυο στην καρέκλα δυο - δυο
(του τεχνικού διευθυντή that is...)
(μα τι φάτσα αυτή του Σοκο-φρέιτας...)



Τι είδ' ο Ισπανός;




ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ







ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ








ΤO TATOO






22 comments:

4minister said...

Κανονικά δεν πρέπει να γράψω γιατί μετά από τόση απουσία πρέπει να υποστείς κυρώσεις. Τεσπα δίνω τόπο στην οργή και συνεχάω.

Συντάσσομαι αμέριστα με το Scratch σκέτο, το έγραψα εξάλλου στον coachp. :p Όχι μόνο μας ντρόπιασε, έδωκε άλλοθι στις Κουτσομούρες να λένε ένα χρόνο και βάλε. Πέρα που πέρασε απαρατήρητη η απαράδεκτη εμφάνισή τους με το φιλικό τους νησιωτικό σωματείο. 22 φάουλ ο γηπεδούχος, 12 ο αδύνατος φιλοξενούμενος, μη χέσω, ούτε τα προσχήματα.

Ο Μαρινάτος, αν μίλησε σαν θεσμικός, πρόεδρας της Σουπερλί, έχει δίκιο. Αν μίλησε σαν πρόεδρας της Μικτής Τρούμπας, που πα ρε χλέμπουρα, με συνεργάτη τη lady Gaga?

Βύντρα και Νιόπλιας απαράδεκτες δηλώσεις. Ο 2ος είπε «και αν το συζητήσουμε θα μας αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί;»

Συνεχίζεται ...

4minister said...

Εννοείται πέτσινο το μπενάλντι. Καμιά σημασία δεν έχει που οι Κουτσομούρες έχουν πάρει περισσότερα και πιο "μη πέναλτιζ".
Συμφωνώ πως αν ο Δαλού ήταν εντεταλμένος να φέρει το διπλό, δεν θα προσπαθούσε να επανορθώσει μετά το ημίχρονο. Αφού είχε φέρει αυτό που του είπαν (λέμε τώρα) γιατί να ζορίζεται; Δεν κολλάει. Άσε που μας έσκισε στις κίτρινες (4), κάτι που θα το βρούμε μπροστά μας.

Κατσούρ, Κάρα και κάποιοι άλλοι είναι κλίκα. Δες στον coachp και μετά εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=87454

Ο Νίνης κάτι έχει. Ή έμπλεξε με καινούργιο γκομενετέ, ή με παλιοπαρέες, ή θέλει τίποτε κατραπακιές να στρώσει, για το δικό του καλό κυρίως. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια ...

Υ.Γ.: Να μην επαναληφθεί τόσο μεγάλη απουσία, γιατί θα είμαστε αμείλικτοι, να το ξες!

KitsosMitsos said...

Τον τίτλο άραγε πως δεν τον σκέφτηκε καμιά εφημερίδα; Εξαιρετικά εύστοχος!

mahler76 said...

να ξεβρομίσει λέει από την παράγκα που φτιάχτηκε πέρσι. Μα καλά πόσα θέλει να μας τρελάνει ο μπουχέσας ο Βαγγέλας?

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια gatti μου όμορφο!
Καλή Κυριακή να έχουμε!852640

coachp said...

Αυτό που γράφεις με τον Δημούτσο με βρίσκει σύμφωνο όσο τον Πλαστήρα στη συμφωνία της Βάρκιζας. Το παιδάκι είναι ασχετο.-Επίσης, αυτό που με ενοχλεί λίγο στον Νιόπλια, είναι οτι βγάζει αρκετό κόμπλεξ στις συνεντεύξεις του και το βλέπει το θέμα λίγο εγωκεντρικά και προσωποκεντρικά πάντα... Καταλαβαίνω οτι θέλει να πετύχει, αλλά αυτος ο κομπλεξισμος συννηθως δεν οδηγεί σε καλό...

Anyway, συ,φωνώ με όσα γραφείς αλλά επειδή τον τελευταιο καιρο αργεις να γράψεις σου δίνω τροφή για σκέψη.

Ποιος πιστεύεις είναι ο λόγος που ο Νίνης παίζει απο την αρχή της προετοιμασίας στο βασικό σχήμα...? Προπονησεις, διπλα, φιλικα, επίσημα κ.ο.κ.

Γιωργος Κεντρωτης said...
This comment has been removed by the author.
Γιωργος Κεντρωτης said...

Αγαπητή μου, χαίρομαι. Έχω γράψει όχι και λίγες φορές στο ιστολόγιό σου ότι οι διατητές τύπου Βασσάρα, Καλόπουλου, Κάκου, Δαλούκα, Σπάθα και λοιπών είναι κακοί διαιτητές. Για την ακρίβεια δεν είναι διαιτητές. Σήμερα το γράφεις και εσύ. Γι' αυτό χαίρομαι. Τους θεωρώ συλλήβδην ανίκανους να έχουν δόλο. Δόλο μπορούν να έχουν μόνο ευγυείς άνθρωποι, όχι απλώς έξυπνοι. Και τούτοι εδώ είναι το πολύ-πολύ κουτορνίθια. Γελοία υποκείμενα, καραγκιοζαραίοι, ζουληγμένα ανθρωπάκια που νομίζουν ότι κάτι είναι...

Την επόμενη αγωνιστική προβλέπω πεναλτοδωράκι στον Θρύλο. Για να νομιμοποιούμεθα να μιλάμε εμείς οι Γαύροι για ξεβρώμισμα κ.λπ., θα πρέπει αυτός που θα αναλάβει να εκτελέσει το "αλά Βύντρα κερδισμένο" πέναλτυ να το πετάξει επιδεικτικότατα αράουτ γαμωσταυρίζοντας μάλιστα το κοράκι που μας το έδωσε. Κι αν τυχόν το "δωράκι" είναι γκολ-οφσάιντ, τότε θα πρέπει στην επόμενη φάση να βάλουμε αυτογκόλ, γαμωσταυρίζοντας και τα λοιπά. Ειδάλλως, άστο καλύτερα...

Σε χαιρετώ από καρδιάς.

squarelogic said...

Καλώς επέστρεψες,με καταπληκτικό τίτλο και πλούσιο υλικό.
Κι εμένα δεν μου άρεσε το "μάλλον μη" πέναλτυ,αλλά,κλασικά ελληνικά,στο 2ο μας έκλεισε με το
έτσι θέλω στην περιοχή μας προσπαθώντας να επανορθώσει.

Ο Μαρινάτος,με κλασική φάτσα "υποψιασμένου" καφενόβιου γαύρου φωνάζει ως κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Μόνο που ξέχασε οτι ψηφίστηκε και Πρόεδρας της Σούπερ Ληγκ,και βάσει των χθεσινών του δηλώσεων,τον περιμένουμε να τις επαναλάβει με την ίδια ιερή οργή στο πρώτο πέτσινο πέναλτυ ή γκολ υπέρ της ομάδας του.
Αλλιώς πρόκειται για μια πιο χοντρή και θερμόαιμη εκδοχή του προκατόχου του...

koutavaki said...

Κακός διαιτητής είναι σίγουρα,το χειρότερο είναι που είναι και διεθνής!Όσο για τα σφυρίγματα στο β΄,επειδή είμαι αρκετά καχύποπτη,αναρωτιέμαι μήπως το έκανε επίτηδες επειδή ήξερε ότι ο Άρης δε βάζει γκολ ούτε με αίτηση,έτσι που ήταν.Δηλαδή δεν είμαστε και σίγουροι ότι αν έβαζαν γκολ θα μετρούσε κιόλας!Και φυσικά δεν εννοώ ότι μαγείρεψε το παιχνίδι ο ΠΑΟ!Ας πηγαίνει και λίγο παραπέρα το μυαλό μας,έτσι,για παν ενδεχόμενο...Εννοείται ότι πέναλτι δεν υπήρξε,εννοείται ότι εμείς που το βλέπαμε μαζί ξενερώσαμε όλοι και παρακαλούσαμε να το χάσει,εννοείται ότι οι γαύροι που παρίσταντο δεν τόλμησαν να πουν και πολλά πολλά.ΑΛΛΑ ακούγοντας το βουβάλι να σκούζει σαν παρατημένη γκόμενα σκέφτηκα ότιτόσο θράσος μόνο έτσι αντιμετωπίζεται(ανοίγεις όμως μέτωπο και με τις άλλες ομάδες) και εκτός αυτού απόρησα με το πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος και παρ΄όλα αυτά να διοικεί και επιχειρήσεις!!!Αν μιλούσε ως πρόεδρας του γαύρου,πάει καλά,θα ήταν απλά θρασύς.Αλλά σαν πρόεδρος της Λίγκας δεν του έκοψε ότι έπρεπε να περιμένει να τελειώσει τουλάχιστον η αγωνιστική και μετά να μας δείξει πόσο κόπτεται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου?Γιατί για την ΑΕΚ που παραπονέθηκε σήμερα(δεν το είδα το παιχνίδι)δε βλέπω τοποθέτηση!Το καλό για μας είναι ότι φαίνεται πιο...ας το πω αγαθός(δε μου έρχεται άλλη light λέξη)από τους Αγγελόπουλους.Και επειδή καταλάβαμε όλοι πόσο πανικοβλημένος είναι να μη χάσει τα λεφτά του και να μη φανεί πόσο κορόιδο τον έπιασε ο θείος,ας τον ενημερώσει κάποιος ότι με τέτοια μυαλά όχι πρωτάθλημα δε χτυπάει άλλα ούτε Γιουρόπα.
Υ.Γ.:Γατί συγνώμη για το πανωσέντονο αλλά τι να σου κάνω!Ας μην εξαφανιζόσουνα:)))))

The Bgt said...
This comment has been removed by the author.
The Bgt said...

ΓΚΑΑΑΤΤΤΙΙΙΝΝΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
μου φτιαξες τη μερα πριν ακομη διαβασω το κειμενο!
Τοσο που αποφασισα να μην παω δουλεια σημερα..δεν μπιμπιεται, απληρωτη 2 μηνες γιατι να παω?
Καθομαι ολη μερα και δεν κανω τιποτε, παιζω παιχνιδια στο ιντερνετ χα χα χα χα.

Δε τα βλεπω καλα τα πραγματα εξωαγωνιστικα, 13 χρονια κοιμηζανε τον πολυπληθη λαο του ΟΣΦΠ και με τις βλακειες περι μοναδικοτητας στο συμπαν και τωρα που εχουν χασει τα πρωτεια δε νομιζω να το δεκτουνε ευκολα.

Μια απορια εχω μονο, ο ΟΣΦΠ εχει κανα-δυο εκ. φιλους ετσι?? Ποσοι ειναι απο αυτους χουλιγκανς? ειτε του γηπεδου ειτε του πληκτρολογιου? Ηχηρη μειοψηφεια ετσι? Γιατι πια τετοια ψυχωση με την ομαδα?
Εκτος αν τελικα ειναι περισσοτεροι απο οσο θελω να πιστευω.

Οσο για το πεναλτυ, το καταχωρω ως λαθος. Να δουμε τι θα γινει και στη συνεχεια. Δε νομιζω οτι οι παραγκες ειναι ελεγχομενες απο ομαδες παντα, οι διαιτητες τεινουν να ευνουν τους ισχυρους ουτως ή αλλως.
Εδω ευνουσαν τον Αρη στο μπασκετ επι Γκαλη που ερχινε 30αρες σε καθε ομαδα αντιπαλο.

Τεσπα αν συνεχιστει αυτη η υστερια απο τους Ολυμπιακους προβλεπω πολυ ασχημα εκτροπα...

Καλη τυχη στη Βαρκελωνη. Αγαπω Μπαρτσα αλλα αυριο θελω να φαει μπατσα :)

Παω να κοιμηθω τωρα γιατι κουραστηκα σημερα ;)

sportsociety said...

Το ανέκδοτο της ημέρας!


http://www.sportsociety.gr/2010/09/blog-post_13.html

Rizobreaker said...

Εγώ δεν κατάλαβα Gatti μου γιατί σε "πείραξε" το πέναλτυ που έδωσε ο Δαλούκας...
Βεβαίως δεν υπάρχει πέναλτυ, το κέρδισε ο Βύντρα έξυπνα!
ΑΛΛΑ, όχι να νοιώθουμε και ενοχές και να απολογούμαστε σε αυτούς που τόσα χρόνια είχαν ασυλία και κέρδισαν δεκάδες τέτοια πέναλτυ... Πάει πολύ νομίζω...

pensierix said...

Την αμαρτία μου θα την πω: Οταν ο Ευάγγελος ξεστόμισε το "έγκλημα κατά της Ελλάδος" αισθάνθηκα μια κάποια συγκίνηση, ένα ρίγος να με διαπερνά..."Θα δεις που τώρα θα μιλήσει για το μνημόνιο και το ΔΝΤ" σκέφτηκα και ήμουν έτοιμος να δακρύσω. Τέτοιο πράμα είχα να το αισθανθώ από τότε που ένας άλλος Βαγγέλης μας ανακοίνωνε στο Ζάππειο ότι διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ιδιο όνομα, ίδια κυβικά και τάλε κουάλε ύφος. (Πρόεδρε, το ξέρω ότι είσαι κολλητός της Ντόρας, δεν θέλω να πω ότι χάλασες την κουμπαριά).

Ετσι και ο Μαρινάκης βγάλει κάνα δυο διαγγέλματα ακόμα, ανάλογου ύφους και περιεχομένου, με βλέπω να παρακαλάω να πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα για το καλό του Εθνους, της πατρίδας και του απόδημου ελληνισμού. Είναι να μην μου αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές εμένα...Αλλος Γαλάτης γίνομαι...

ΟΡΦΕΑΣ said...

ΑΞΙΖΕΙΣ!
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!
ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ!!

ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ!!

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Crazy Tourists said...

Φτού! Μόλις χάθηκε το σχόλιό μου!! Slapfish με πρόλαβες στο τσακ!!
Έλεγα ότι περιμένω να δω την αντίδραση του Μαρινάκη στο πρώτο πέτσινο που θα κερδίσει ο γαύρος αν και πιστεύω ότι θα το κάνει ευχαρίστως γαργάρα (μακάρι να βγω ψεύτρα)...Επίσης πάει πολύ να κάνουν παράπονα και οι γαύροι για μούφα διαιτησίες...

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ1. Εννοείται ότι θα προτιμούσα να μη μας είχε ευνοήσει ο διαιτητής...
ΥΓ2. Πού χάθηκες εσύ βρε τόσο καιρό;
ΥΓ3. Α ρε θεέ Τζιμπρήλ!!

Unknown said...

Gatti? Μάλλον δεν θα έχουμε post-game-post ε? Αφήνω ένα μικρό σχόλιο εδώ και αν έχεις χρόνο απαντάς.

Χθες νομίζω ο Νιόπλιας προσπάθησε να αντιμετωπίσει την Barcelona με την άμυνα που έπαιξε πέρσι η Ίντερ και μέχρι ένα σημείο οι παίχτες του το κατάφεραν. Έβλεπαν τον παίχτη που είχε την μπάλα και δεν έπεφταν με αυταπάρνηση πάνω του, αφού το πιθανότερο ήταν όταν θα έφταναν η μπάλα να ήταν 2-3 πάσες πιο κάτω. Αυτό βέβαια που ήταν πιο σημαντικό δηλαδή να βγαίνουν (κυρίως οι μέσοι) και να κόβουν την πάσα πριν φτάσει ή να δυσκολεύουν την υποδοχή της δεν έγινε ποτέ.

Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και περίεργο που οι παίχτες του ΠΑΟ δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που έκαναν πέρσι ο Samuel, o Lucio, o Maicon, o Zanetti, o Eto'o και οι άλλοι.

Αυτό όμως που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν ο Leto. Είχε την τύχη και ταυτόχρονα την ατυχία να παρακολουθήσει από κοντά ένα σπουδαίο μάθημα: "Το πιο αργό 1-2 ανάμεσα σε 2 παίχτες προωθεί την μπάλα και το παιχνίδι περισσότερο από την πιο γρήγορη και περίτεχνη ντρίπλα". Και όμως όταν έπαιρνε την μπάλα, κατέβαζε το κεφάλι κάτω και με αξεπέραστο πείσμα ήθελε να αποδείξει ότι αυτό που έβλεπε να συμβαίνει γύρω του ήταν λάθος. Στα δικά μου μάτια έμοιαζε με χριστιανό σε μουσουλμανικό τζαμί που κάνει το σταυρό του επιδεικτικά (ή και το ανάποδο αν σας ευχαριστεί περισσότερο).

Πάντως δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένας χαμένος αγώνας και έτσι πρέπει να το δούμε. Η πρόκριση εξακολουθεί να είναι τόσο εφικτή όσο και προχθές, για να μην πω ότι έγινε και λίγο πιο εύκολη μετά τη νίκη της København επί της Рубин Казань.

Υ.γ. Γιατί έχω την εντύπωση οτι ο Luis García θα αγαπηθεί περισσότερο και από τον Cissé?

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Γιωργος Κεντρωτης said...

Πιστός στο καθήκον και τακτικός στο έθιμο έρχομαι να σου πω, φιλτάτη, ότι "Συμβαίνουν αυτά". Κάτι ξέρουμε κι εμείς. Άμα σου πω ότι έχω μπεί σε θλιβερές σκέψεις και σε μελαγχολικό προβληματισμό, μην το πιστέψεις. Λέω που και που και κανά ψέμα... Του χρόνου είναι ενδεχόμενο να πάρεις ρεβάνς. Ξέρουμε εμείς, και δεν θα αφήσουμε παραπονεμένους τους φίλους μας. Τους καλύτερους χαιρετισμούς μου.