Wednesday, September 29, 2010

H Eυρώπη αρχίζει τώρα...




***



Εφτασε αισίως το δεύτερο ματσάκι για το Τσαμπιολί. Κι αν το πρώτο ήταν ο εφιάλτης στον δρόμο με τους μπλαουγκράνα, αυτό είναι μια ευκαιρία για εξιλέωση και ανάκαμψη. Εξιλέωση; Χα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Μπορεί η δανέζα να μην είναι τίποτα τόσο ιδιαίτερο (από την στιγμή που νίκησε την Ρούμπιν Καζάν βέβαια δεν είναι ούτε κάτι τόσο ασήμαντο), αλλά το θέμα είναι τι είμαστε εμείς. Κι εμείς αυτό τον καιρό δεν είμαστε τόσο βαρβάτοι. Κι όχι μόνο δεν είμαστε βαρβάτοι, αλλά έχουμε και απουσίες.




Ακούω και διαβάζω ότι ο Νιόπλιας αυτή τη φορά σκέφτεται να αφήσει έξω τον Μπουμσόνγκ και θα βάλει τον Βάσκο μαχητή. Και το δίλημμά του είναι ποιον θα τοποθετήσει ως παρτενέρ του. Τον Κατσουράνη ή τον Ζιλμπέρτο. Αυτό τώρα είναι πραγματικό δίλημμα. Ο Ζιλμπέρτο στον οποίο δείχνει να καταλήγει, δύσκολα φεύγει από τη μεσαία γραμμή κι όταν φεύγει όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά αυτό τον καιρό δεν έχει δυνάμεις ούτε τρεξίματα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη λύση στο κέντρο της άμυνας; Ποιος ξέρει. Ισως επειδή δεν θα χρησιμοποιήσει τον Μπουμσόνγκ να τον θέλει για τις ψηλές μπαλιές. Από την άλλη ο Κατσούρ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο είχε ΚΑΙ τρεξίματα. Θα είναι όμως πάλι στην ίδια κατάσταση; Πόσο βέβαιο είναι αυτό; Μήπως είναι καλύτερα λοιπόν να παίξει αυτός στην άμυνα, αφού χρειάζεται ένας εγκεφαλικός παίκτης εκεί;



Ναι, αλλά τότε θα έπρεπε να είναι παρτενέρ του ο Μπουμσόνγκ που αν μη τι άλλο είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και οι Δανοί είναι ψηλοί. Κι άμα βάλεις τον Σαριέγκι να αντιμετωπίσει τον Ν' Ντόι θα αρχίσει πάλι να χορεύει αραμπέσκ. Ο Βύντρα που έχει δοκιμαστεί με το Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, λογικά θα βρεθεί στο αριστερό άκρο (ο Σπυρό είναι έτοιμος αλλά κρίθηκε ότι δεν έχει ρυθμό), ο Μαρίνος υποχρεωτικά θα πάει δεξιά ( ο Σεϊταρίδης πάνω που πίστευες ότι είναι στην τελική ευθεία τραυματίστηκε ξανά), ενώ τον Καντέ που θα μπορούσε να παίξει αριστερά για να βρεθεί ο Βύντρα στη φυσική του θέση, τον πονάει το ...δαχτυλάκι του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; Τι άνοιωθους παίκτες έχουμε; Αν τον πονάει το δαχτυλάκι του να βάλει έναν επίδεσμο και να τσακιστεί να παίξει. Στο κάτω κάτω με τα πόδια παίζει, δεν είναι μπασκετμπολίστας, ούτε βολεϊμπολίστας. Αμυντικός σου λέει μετά. Πετύχαμε αλλά πετύχαμε από Γάλλους. Ο ένας είναι μη μου άπτου, ο άλλος είναι μυρουδιάς, ο τρίτος έπαθε θλάση (αλλά και να μην είχε πάθει, ακόμα ψάχνεται), μόνο ένας Σισέ αξίζει.

Ειδικά μ΄ αυτόν τον Μπουμσόνγκ μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν διάβασα τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανθηρώνιο: "Oλοι κάνουν λάθη και θα ξανασυμβεί. Κάποια μέρα ένας θα παίξει καλά και ο άλλος όχι. Πρέπει να στηρίξουμε όποιον δεν παίξει καλά". Σα να σε προειδοποιεί δηλαδή. Εγώ το τσαφ το έκανα και θα το ξανακάνω. Και αντί να φωνάζετε και να με αφήνετε εκτός ομάδας θα πρέπει να με στηρίζετε. (Ρε πού μπλέξαμε...).

Πάντως και μόνο που μετά από δυόμισι χρόνια ψάχνουμε ακόμα για να βρούμε λύση στο κέντρο της άμυνας και προσπαθούμε με αλχημείες να μπαλώσουμε την κατάσταση, δείχνει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία της διοίκησης στο θέμα του στόπερ.

Ο Γκαρσία λέει θα παίξει από την αρχή. Παρόλο που θεωρείται ότι είναι σχεδόν αδύνατον να βγάλει δύο σερί 90λεπτα (τον χρειαζόμαστε και για το ματς με τον Εργοτέλη που δεν θα παίζει ούτε ο Γκοβού, ούτε ο Νίνης). Υπάρχει θα μου πεις κι ο Καραγκούνης, μπορεί να παίξει κι αυτός στο κέντρο. Ο Καραγκούνης υπάρχει, πάγκος δεν βλέπω να υπάρχει, έτσι και παίξει από την αρχή ο Γκαρσία, ποιος θα έρθει ζεστός από εκεί; Το μοζαμβικανό μας κριάρι λογικά την έχει σίγουρη τη θέση (Κύριος οίδε ποιον θα σακατέψει πάλι - να τον φάει πάντως του το απαγόρευσαν, πρέπει να φύγουν τα ξύγκια).

Οσο για μπροστά, εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Nίνης, Λέτο, Σισέ.

Ο Νιόπλιας τώρα ανακάλυψε την Αμερική. Αν είμαστε καλοί, νικάμε... Χαίρω πολύ. Το ξέρουν όλοι ότι είμαστε ανώτεροι από την Δανέζα και μπορούμε να την νικήσουμε. Το θέμα είναι αν θα είμαστε καλοί. Θα μου πεις τι να κάνει κι αυτός, το ξέρει ότι παίζει το κεφάλι του σ΄ αυτόν τον αγώνα και στον άλλο με τον Εργοτέλη. Οσο νάναι δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά.



Πήγε και ο Φάδερ στην Παιανία και τους πήρε όλους και τους σήκωσε. Οχι τους παίκτες, αυτούς τους κοιτούσε από μακριά. Αυτωνών ό,τι είναι να τους πει, θα τους τα πει μετά. Στον Νιόπλια και τον Σοκοφρέιτας λέει τα είπε τώρα και τους έβαλε άγριο χέρι για τις μεταγραφές. Και χέστηκε ο Φρέιτας και του είπε τρέμοντας (εντάξει, αυτές είναι "σάλτσες" δικές μου, αλλά ποιος αμφιβάλει ότι κάπως έτσι θα αισθάνθηκε;): "Μίστερ Φάδερ δεν τις έκανα εγώ τις μεταγραφές. Εμένα να (ξε)πουλήσω με φέρανε, όχι να αγοράσω".

Ο Νιόπλιας τώρα όπως όλοι γνωρίζουμε (και καταλαβαίνουμε) δεν είχε λόγο στις μεταγραφές αφού άλλους ήθελε άλλους του πήρανε, άρα ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός; Ναι! Αυτός που όλοι ξέρουμε. Ο "Πούλα και Φύγε". Που κατάφερε μέσα σε δύο μήνες διοίκησης να τα κάνει όλα μπουρδέλο. Συνηθισμένες καταστάσεις δηλαδή. Κι εδώ η παροιμία "Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα" έχει πετύχει ακόμα και το όνομα. Με τον οποίο "Πούλα και Φύγε" λέει ο Πατέρας μίλησε σε τηλεδιάσκεψη και του είπε (ο Τζίγκερ) πως αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο, και πρέπει να τα πουν από κοντά... Μας βλέπω για νέες φουρτούνες. Πάντως τον Τζίγγερ πολύ συγκαταβατικό τον κόβω. Αυτός ή κάτι ετοιμάζει ή θέλει να πουλήσει σαν τρελός.

Τέλος πάντων, Κυριακή (Τετάρτη) κοντή γιορτή. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι κάναμε στο ματς, σε λίγες μέρες ενδεχομένως ο Κάρπετ (αυτουνού ήταν οι παραπάνω πληροφορίες για το ραντεβού Πατέρα - Νιόπλια - Σοκοφρέιτας) θα μας ενημερώσει και για τη συνέχεια...

Και βέβαια είχαμε και συνέντευξη Τύπου σήμερα. Και δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιες μέρες μου λείπει πολύ το μισογεμάτο - μισοάδειο ποτήρι του τεντά. Οι συνεντεύξεις του ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσες...



***




Eίπε (για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια): «Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, να μην κάνουμε λάθη γιατί στοιχίζουν. Να έχουμε πίστη γιατί διαφορετικά να μην κατέβουμε στο γήπεδο. Παίζουμε στην έδρα μας και παίζουμε με έναν αντίπαλο που εάν θέλουμε να έχουμε όνειρα για να περάσουμε στην επόμενη φάση πρέπει να νικήσουμε. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ετσι το αντιλαμβανόμαστε. Ετσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».

Εννοούσε: «Με τα χάλια που έχει η άμυνά μας κάθε ‘τσαφ’ είναι και γκολ. Αν δεν κερδίσουμε ούτε την Κοπεγχάγη στην Αθήνα καλύτερα να παραιτηθώ μόνος μου».


***


Είπε (για το εάν θα έχει επηρεαστεί η ομάδα από την ήττα από την Μπαρτσελόνα): «Την Μπαρτσελόνα την έχουμε τοποθετήσει πολύ ψηλά και δίκαια. Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την 2η θέση θα είμαστε εμείς οι τρεις. Αυτή την χρονική τη στιγμή η Κοπεγχάγη έχει το αβαντάζ. Αύριο πρέπει το μειονέκτημα το δικό μας να το καλύψουμε. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Αν γυρίσουμε πίσω θα δούμε ότι η ομάδα είχε ξεκινήσει με κακά αποτελέσματα με Ιντερ και Ανόρθωση αλλά πέρασε».


Εννοούσε: «Γιατί μου θυμίζετε την πεντάρα και μου χαλάτε τη διάθεση; Εδώ πρόπερσι η ομάδα προκρίθηκε χωρίς να έχει πάρει ούτε μισό βαθμό στα 2 πρώτα ματς. Τι; Είχε το Τεν Κάτε προπονητή; Ε, εντάξει…».

***

Είπε (Για το εάν θα κοιτάξει ο Παναθηναϊκός να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα): «Το μηδέν στην άμυνα πάντα το θέλεις. Αλλά και 2-1 να έρθει πάλι είναι νίκη. Αυτό που μετρά είναι η παρουσία. Ο σκοπός; Αύριο είναι η νίκη. Τώρα αν νικήσουμε με ένα γκολ παθητικό δεν είναι θέμα. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι καλός παντού. Είναι υψηλού επιπέδου παιχνίδια βλέπετε».

Εννοούσε: «Ξεκινάμε από την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι το γκολάκι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα το αρπάξουμε. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα παραπάνω εμείς».


***

Είπε (Για την παρουσία του Μπουμσόνγκ): «Δεν παίζει μόνος ο Μπουμσόνγκ ή ο Βύντρα ή ο Σαριέγκι. Και δεν είναι ωραίο να μιλάμε ατομικά. Κάθε παίκτης χρειάζεται προσαρμογή, δεν είναι εύκολο. Είναι πολλά αυτά τα παραδείγματα στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το μάθει αυτός πρώτα. Σκέψεις υπάρχουν πολλές. Ποτέ όλα τα ματς δεν είναι ίδια».

Eννοούσε: Aπό πού να πρωτοφυλαχτώ; Μπουμσόνγκ: Ψηλός και άμυαλος. Βύντρα: O εφευρέτης της ‘βυντριάς’. Σαριέγκι: O Bάσκος γκαφατζής. Εσείς όλα εύκολα τα βλέπετε. Νομίζετε ότι έχω επιλογές;


***


Είπε (Για το εάν η νίκη σημαίνει και πρόκριση): «Δεν ισοδυναμεί με πρόκριση. Είναι ένα βήμα. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα σας είπα».

Εννοούσε: «Βιάζεστε. Καθήστε να κάνουμε καμιά νίκη και το συζητάμε για την πρόκριση».

***

Είπε (για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Λουίς Γκαρσία): «Αν εσείς μπαίνετε σε αυτές τις σκέψεις, φανταστείτε εγώ σε πόσες μπαίνω. Γιατί εξετάζεις πολλά ενδεχόμενα αν κάτι δεν πάει καλά. Αν ο Γκαρσία ξεκινήσει και το ματς δεν πάει καλά, και αναγκαστούμε να κάνουμε αλλαγή θα μπει κάποιος παίκτης που δεν είναι επιθετικός. Αν πάλι ξεκινήσει θα πούμε μετά γιατί ξεκίνησε. Αλλά πρώτα από όλα είναι το αυριανό παιχνίδι».

Εννοούσε: «Αμα βάλω τον Λουίς δεν θα μπορεί να μπει αλλαγή ο Γκαρσία. Κι άμα βάλω τον Γκαρσία, θα διαμαρτυρηθεί ο Λουίς. Ποιον να βάλω; Να κάνει η μάνα».

***


Είπε (Για την Κοπεγχάγη): «Το θεωρώ ότι είμαστε φαβορί λόγω έδρας. Είναι καλή ομάδα με φυσική κατάσταση και φυσική δύναμη. Με αυτοπεποίθηση, αλλά πιστεύω ότι εάν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε. Εχει καλά τρεξίματα. Εχει έναν - δύο παίκτες καλούς. Εχει όμως και αδυναμίες. Δεν έχει το ταλέντο και των παικτών που έχει ο Παναθηναϊκός. Σαν μονάδες. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα».

Εννοούσε: «Είναι λίγο ξυλοκόποι, είναι λίγο δρομείς, έτσι και δεν μας βγουν οι φάσεις, χλωμιάζει η νίκη. Αν μας βγουν θα έρθει εύκολα».



Kαι που λες σκέφτομαι
πού να τρέχεις τώρα στα αποδυτήρια...



Πού να σου λέω τι έκανε ο Κάρα στη Βαρκελώνη


Οχι ρε! Το κόλπο με το σωληνάκι
το κάνεις μόνο αν φοράς μακρύ παντελόνι...



Αν βάλω γκολ
θα το αφιερώσω στον Μr Gontzos

11 comments:

4minister said...

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη για τη νίκη. Νομίζω ότι το καλό ρόστερ ήρθε η ώρα να δικαιολογήσει την αξία του. Διαφορετικά όλοι γνωρίζουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες με "καψόνια". Σε κάτι τέτοιες στιγμές εξάλλου, με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, έχουμε δει τα καλύτερα.

Ο Νιόπλιας έχει χάσει τη μπάλα, ακόμα και στις δηλώσεις του. Πως ξεκίνησε να δηλώνει και που έχει καταντήσει. Και επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα η διοίκηση θα γελοιοποιηθεί, απολύοντάς τον. Λίγο πριν ή λίγο μετά το ντέρμπι των αιωνίων.

gatti said...

@4minister: Εντάξει, κι εγώ πιστεύω στη νίκη. Αν δεν μπορούσε να κερδίσουμε και την Κοπεγχάγη μέσα στο ΟΑΚΑ, τι προσδοκίες να έχουμε από εκεί και πέρα; Τελικά κακώς λέμε ότι τα τρία παιχνίδια με Πανιώνιο, Κοπεγχάγη και Εργοτέλη θα κρίνουν τα πάντα. Μετά ακολουθούν τα ντέρμπι. Αρα, θα είμαστε συνεχώς στην τσίτα. Και πόσο αλώβητος να μείνει ο Νιόπλιας; Απλά νομίζω ότι όλοι έχουμε εναποθέσει τις προσδοκίες μας στη διακοπή και στον Εμπεν. Ισως μάλιστα να είναι υπερβολικές αυτές οι προσδοκίες. Σπάνια μετά από διακοπή έχουμε παρουσιαστεί καλύτεροι. Mην ξεχνάς πως εμείς ειδικά με τόσους διεθνείς δεν έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή. Δουλειά με τους μισούς παίκτες δεν γίνεται. Και παίζει και ρόλο πώς θα έχουμε φτάσει στη διακοπή. Αναίμακτα ή όχι; Γιατί αν δεν έχουμε φτάσει αναίμακτα η μουρμούρα θα "σέρνεται" ένα 15νθήμερο και αυτό μόνο καλό κλίμα για δουλειά δεν δημιουργεί.

Δεν τον αδικώ τον Νιόπλια που έχει χάσει την μπάλα στις δηλώσεις. Η πίεση που δέχεται από όλες τις πλευρές, πρέπει να είναι τεράστια. Και δεν έχει και εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε κι εμείς που θέλουμε οπωσδήποτε αποτελέσματα (ούτε εμάς μας αδικώ...) κι αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ο,τι κι αν κάνει με το θέμα προπονητή η διοίκηση επικοινωνιακά χαμένη θα βγει (όχι ότι με πειράζει αν δικαιωθεί αγωνιστικά). Μου φαίνεται ότι ο Τζίγγερ μόλις κατάλαβε ότι τα έκανε μαντάρα, κάλεσε τον Πατέρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα...

4minister said...

Δεν το βλέπω μόνο επικοινωνιακά. Αν αλλάζει προπονητή μέσα στη σεζόν, αυτό σημαίνει ότι έκανε μλκ στην επιλογή προπονητή, όπως και αν παίρνει κάθε χρονιά 5-6 εντεκαδάτους παίκτες, ότι έκανε μλκ στην επιλογή παικτών.

Δεν την έκανε ο Σωφέρ, τον "κάνανε", γιατί όπως ξανάπα, στην οικογένεια σιγουρέψανε πως σαράντα χρόνια στη μαγκιά, ο βλάχος δεν μαγκεύει!

Στη διακοπή δεν θα μας κάνει ο Έμπεν Μπάρτσα, όπως π.χ. έκαμε ο Βαλβέρδε το Θρήνο, σύμφωνα με την έγκριτη φημερίδα "Περιπετρόγαυρος".

χοχοχο!

Αλλά βελτίωση θα υπάρξει, ακόμα και για τους διεθνείς, αν τους δώσει πρόγραμμα προπόνησης για τις μέρες της απουσίας.

Συ είπας για μέχρι τον Εργοτέλη, εγώ είπα πριν η μετά το ντέρμπι με το Θρήνο. Εξάλλου πρέπει να προχωρήσει αναίμακτα και ο αιώνιος. Δύυυσκολοοο!

4minister said...

*"Περιπτερόγαυρος"

gatti said...

@4minister: Mίλησα μόνο για την επικοινωνία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί η αλλαγή να κάνει καλό σε αγωνιστικό επίπεδο. Αν δεν βγει ούτε αγωνιστικά, τότε κλάφτα Χαράλαμπε!

Ολοι περιμένουμε πάντως να υπάρξει βελτίωση, γι΄ αυτό άλλωστε γίνονται οι κινήσεις. Και άλλωστε, άλλο Εμπεν, άλλο Σαντάνα...

Οπως διάβασα κάπου πριν από καιρό την απόφαση του Τζίγγερ (ουσιαστικά του Βαρδή) πρέπει να την χρωστάμε χάρη στη Μαριάννα. Είδε το πανό για τον "Μαριάνας γιο" και τρέλανε τον Βαρδή στην ...κρεβατομουρμούρα.

Εντάξει, πλάκα κάνω, ο σωφέρ θέλει να φύγει επειδή είναι και το Στοίχημα στη μέση, δεν μπορεί να έχει ποσοστό μεγαλομέτοχου, αν θέλει να μπει στο κόλπο.

Για τα τρία παιχνίδια δεν το λέω εγώ. Το διαβάζω παντού. Και απορώ γιατί μόνο τα τρία; Αφού μετά έρχονται τα ντέρμπι!

Για τον γαύρο, έχεις δίκιο, έχει τα δικά του εμπόδια να προσπεράσει και θα του πέσει και βαριά καμιά απώλεια τώρα που έχει πιστέψει ότι έγινε Μπαρτσελόνα.

Αθλια φυλλάδα ο ...Περιπτερόγαυρος! :)))

4minister said...

Για να ξέρεις πως είναι η λεπτομερής σύνθεση μετόχων στο Τριφύλλι, δες την επίσημη τοποθέτηση:

http://www.pao.gr/UserFiles/2a0a8709-330c-46c8-8b6b-484dceec6289/PAO_AMK.pdf

Σελίδα 22 και μια τζουρίτσα 23. p)

Άλλο θέμα. Κάπου διάβασα "μέχρι πότε θα παίζει αυτός ο ΜπουμΖόνγκ";

squarelogic said...

ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ,
θα ήταν ο τίτλος που θα έβαζα αν δεν βαριόμουν να ασχοληθώ με μιαν ανάρτηση γιάυτό το κουρασμένο συνοθύλευμα...και μιλάω για όλο τον όμιλο,και για τις 6 αγωνιστικές,ε?
εκεί φοβάμαι οτι θα καταλήξουμε...
Πολύ οι μαλακίες του Τζίγγερ το καλοκαίρι,κάτι η απειρία του Νιόπλια,κάτι η κόπωση του Παγκοσμίου σε συνδυασμό με τις ηλικίες,δύσκολο πολύ να σωθεί η παρτίδα...
Ο Νιόπλιας εκ των αποτελεσμάτων δεν θα αντέξει πολύ...ουσιαστικά κάθε χρόνο ο ΠΑΟ βρίσκεται μπροστά σένα δίλημμα τύπου "catch22 ":
να συνεχίσει μ'εναν προπονητή που δεν έπεισε αλλά που έφερε καποια αποτελέσματα σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια συνέχεια στην ομάδα
ή
να πάει στο άγνωστο φέρνοντας εκ νέου κάποιον ξένο που θέλει χρόνο προσαρμογής και αγνοεί την ελλην.πραγματικότητα?
Οιτ και να κάνουν,υπό τον αδυσώπητο μεγενθυντικό φακό της πολυπληθούς ελλην.αθλητικογραφίας,πάντα χαμένοι θα είναι...

squarelogic said...

Κι επειδή μετά τον Τεν Κάτε δύσκολα θα ρισκάρουν πάλι με ξένο,"όνομα",αλλά δύστροπο χαρακτήρα(ώστε να είναι φρ'η τέτοια εποχή),βλέπω να ξαναφουντώνει η ετήσια φιλολογία γύρω απ την "ευθυτενή αναφτρα"...
Να μην σου πω οτι ήρθε η ώρα να τον δεις και στα Πράσινα,΄τωρα στα τελειώματα...Οχι οτι ο Φαδερ θα είναι ιδαιτερα ζεστός σε αυτήν την επιλογή..Θα μετρήσει ως συνήθως το οτι δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος προσαρμογής...

Ουφ,τι deja vu είναι αυτό κάθε χρόνο...

ΥΓ.
Pensierix,
μελαγχόλησες με την εμφάνιση ή το μετριάζει η δικαίωση σου για τον Νιόπλια?
-)

squarelogic said...

Π. Γιαννακόπουλος: «Αυτό είναι κατάντημα»

Ενώ εσύ Παύλο μου δεν έχει καμία ευθύνη που συναίνεσες να γίνει η ομάδα μπουρδέλο ενώ είχε πάρει το πρωτάθλημα απ τον Απρίλιο,με τις επιθέσεις κατά Πατέρα ,και την συμπόρευσή σου με τον αρχι ΑΝΙΚΑΝΟ γόνο...
Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει...

gatti said...

@4minister: Πολύ ενδιαφέρον το pdf υπουργέ μου!

:))

Τελικά καλύτερα που δεν έπαιξε ο Μπουμ...Ζονγκ χθες. Γλίτωσε την κατακραυγή...

gatti said...

@squarelogic: Kι εγώ αναρωτιέμαι σε ποιον αγώνα θα πάρουμε βαθμούς, αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε στην έδρα μας κόντρα στους Δανούς.

Εφτασαν δύο - τρεις μήνες διοίκησης από τον Τζίγγερ για να καταστραφούν τα πάντα. Εκπτώσεις στον γυμναστή, εκπτώσεις στις μεταγραφές, συν το πρόβλημα διαχείρισης από πλευράς Νιόπλια μιας ομάδας που είναι μεγαλύτερη από το μέγεθός του για να φτάσουμρε στα σημερινά χάλια που κανείς δεν γνωρίζει αν μπορούν να διορθωθούν.

Εχεις απόλυτο δίκιο, με τα φώτα στραμμένα συνεχώς πάνω μας από πλευράς Τύπου, τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα. Πέρσι καταφέραμε να ορθοποδήσουμε όταν σταμάτησαν να πέφτουν πάνω μας οι προβολείς.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν πρόκειται να έρθει στην ομάδα ο Μπάγεβιτς. Αν τελικά αυτή είναι η επιλογή του Πατέρα, θα ξενερώσω αφάνταστα.

Ηθελα να ήξερα δεν το βλέπουν όλοι ότι δεν κάνει πια για προπονητής; Ποιο από τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν στο παρελθόν και τον έκαναν αυτό που είναι, είδες στην ΑΕΚ; Την πειθαρχία; Το ωραίο θέαμα; Την ανάδειξη ταλέντων; Την προστασία των ποδοσφαιριστών από τον ίδιο;

Για τον Γιαννακόπουλο τώρα τι να λέμε... Εχει χάσει τη μπάλα εντελώς... Κρίμα... Κρίμα...